Sziasztok!
Itt vagyok, ahogy ígértem!!!
Évi!
Köszönöm a kedves soraidat!
Valahogy én is arra gondolok, hogy a pocakosság veszi el a türelmemet, de hát ez nem lehet magyarázat szegény Marcikámmal szemben
Gábor munkahelyén tényleg gázok vannak, amik már egy ideje húzódtak. Valahogy csak átvészeljük, de annyira sajnálom Őt, ahogy látom, hogy nem érzi jól magát benn, és idegeskedik. Úgy segítenék, de hát az én lehetőségeim is korlátoltak.
Sajnálom, hogy csúszik a dokilátogatás
Hú, én nem is tudom, hogy bírnám ki... Hidd el, hogy mindkét Babónál megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha ikrek lennének, de azért Ketteskénél nagyobb volt a parám
Most fel sem akartam hozni Neked, hogy mi lenne, ha... Drukkolok én is a kis Eszterkéhez!!!
Nekem sokszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne már igazán a pocakosság vége felé tartani, de aztán észbe kapok, hogy olyan jó, ahogy érzem, hogy mozgolódik, rúgdos. A jelenlegi terveink szerint sajna többször úgy sem lesz ebben részem.
Továbbra is gratulálok Rolcsinak és Neked, hogy a Nagyfiú ilyen szépen elalszik az ágyikóban!!!
Marci is egyre nehezebben viseli a lakásba zártságot. Ahogy egy kis esélyt látok az eső- és orkánmentes időre, akkor kiszaladunk félórácskára a kertbe, de sajna ma erre abszolúte nem volt lehetőségünk.
Küldök fotókat!!!
Györesz!
Neked is köszönöm a bíztatást
Édes lehet Norbika, ahogy szopi közben mesét hallgat nagy szemekkel
Na, Marcikánál levegőt alig vehettem, nehogy abbahagyja a szopit, aztán utána már nem is nagyon folytatta ilyenkor, ha valami megzavarta. Elhiszem, hogy sajnálod, ha elmarad a szopi, én is így voltam vele. Marcinak már szerintem nem nagyon volt rá szüksége, de azért felajánlottam mindig, és olyan boldog voltam, ahogy kérte és szépen megnyugodott - ha 3 percig is - a cicin
Most, hogy már 2 hónapja nem szopizik, még jobb összebújni Vele, ha éppen olyanja van
Tündérke lehetett Norbika, ahogy beállított a szobaajtóba
Gigi!
Köszönöm-köszönöm a kedves szavakat!!!
Anyukám most is itt van 1,5 napra, mert megy le Húgomékhoz Debrecenbe és a sógorom innen viszi le kocsival. Ma sokat segített, mert amíg Ő Marcit pesztrálta, én főztem és takarítottam (holnap ismét vendégeket várunk). Délután is takarítok még egy kicsit, amíg itt van, kihasználom a lehetőséget.
A málnalevél teás beszélgetésünk nekem is eszembe jutott, hogy szerintem félbehagytuk. A lényeg, hogy Marcinál is ittam az utolsó hónapban és már én is filóztam, hogy lassan-lassan utánanézhetek, hol tudok venni Ketteske kicsalogatásához
Röhej, hogy lassan-lassan már ott tartok, ahogy Te írtad a kilövésnél
Jó, hogy Olin ilyen gyorsan végigfutott a fosi. Hasonló lehetett, mint Marcinak, amikor hazajöttünk a Lászlóból. Nekünk is lefutott a dolog kb. 1,5 nap alatt (igaz, hogy én félévet öregedtem ezalatt, hogy vissza a kórházba), de még utána is iszonyatosan büdös volt a kakkancs.
Ahogy elnézem, nem lesz semmi extra programunk Pünkösdre, illetve nem tervezünk semmit. Ha viszont jó idő lesz, akkor lehet, hogy elmegyünk valahová itt a környéken egy kis friss levegőt szívni (de nem nagyon bízok benne
). Ti terveztetek valamit?
Kata!
Neked is köszönöm a bíztatást!!!
Érdekes Raul kaksieredménye. A helyedben én sem tudnám, hogy örüljek-e vagy sem. Valahogy ettől félek Marci allergiás vérvételénél is. Nagyon sok helyen hallom, hogy negatív eredmények születnek...
Elhiszem, hogy izgultál az úszás miatt. De valahogy ezekhez a dolgokhoz nekünk kell majd felnőnünk
Gratulálok Patrik újabb fogcsücsijéhez!!! Sajnálom, hogy rosszak az éjszakák, és drukkolok, hogy a komoly taknyosság és a fülproblémák elkerüljenek Benneteket!!!
Barátnődnek hajrá az utolsó hónapjára!!!
Irigylem, hogy már ott tart.
Legújabb parám Ketteskével kapcsolatban, hogy tutira medencefekvésű még: elsősorban a köldök alatti részt, hólyagomat rúgdossa szét a lábaival, köldök felett alig érzek valami kaparászást. Most néztem meg, hogy Marci vígan menetirányba fordult már a 30. heti uh-kor. Remélem Ketteske is észbe kap
Nektek a 30. héten már koponyafekvésű volt a gyerkőc?
Mindenkinek szép napot kívánok! Drukkolok, hogy legalább az eső ne essen, de már túl sok jóban nem bízok a hétvégére nézve.
Sok puszi: Melinda (29+0)