Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Csak 1 sorban, mert mindjart ulve elalszom :!:
Orulok, hogy jol sikerult a szombati talalkozo, es az idojaras is nektek kedvezett :D

Nalunk a hetvege mozgalmasan telt, szombaton az ovis evzaro es a "ballago" buli miatt, vasarnap pedig Szolnokra mentunk, keresztlanyomat koszontottuk szulinapja alkalmabol, nameg a lurkok gyermeknapoztak egyet, egyutt :D

Viszont hetfo reggel ota nincs megallasom, 2 lurko itthon, kozbenjottek Edesapamek (Apukam es a szomszedja - veluk is joban vagyunk), hogy a keritest is folytassuk, igy 2 napja alig van idom, egesz nap melo veluk, lotas-futas, festem a keritest, kozben terelgetem a lurkokat, fozok, mosogatok, szoval agep ele nincs idom jutni este 9 elott, akkor viszont nekiallok melozni es ejfelig meg probalom behozni a lemaradasomat, tegnap kevesebb sikerrel, ma mar egesz jo eredmennyel 8) Mar csak 50 nevvel vagyok lemaradva...

Nah, megyek is, mert ha mar gepeles kozben is elszunditok, akkor nagy baj van.
Puszi mindenkinek,
Mica
mica-

Sziasztok!

Kata!
Tényleg nagyon úgy tűnik, hogy készül Norbi elválasztani magát, de elég nehezen megy, főleg, hogy cici nélkül nem tud elaludni! Vagyis, hogy este már volt rá példa, hogy nem azon aludt el, de hát este könnyebb valamelyest a sötét meg a csend miatt, de napközben katasztrófa!
Estére úgy tűnik visszaállt a rend, mert tegnap este is kérte a cicit és be is aludt rajta, viszont most ebéd után nagyon tipródott. Előszőr kérte, majd egy kis szopi után kijelentette, hogy nem kell, majd mellém feküdt és kérte a mesét, mikor már harmadszorra messéltem ugyanazt én kezdtem szétcsúszni Norbi meg csak kínlódott, aaztán egyszercsak ismét kérte a cicit, ölbe vettem elővettem a cicit, de akkor mégiscsak úgy döntött, hogy nem kell, ráhúztam a pólómat, akkor elkezdett sírni, hogy mégiscsak kell és végül el is aludt rajta!
Szerinted mit kéne csinálnom? Vagy ne is rágódjak ezen az idő úgyis megoldja?

Mica!
Ezt még elolvasni is fárasztó, hogy mi mindennel foglalkozól egyszerre! Nem semmi nőci vagy!!!!!!

Lányok!!!!!
Merre vagytok???

Puszi
Györesz
györesz

Sziasztok :)

Húúúh elég nagy a pangás...

Györesz :)
Norbika igencsak feladta neked a leckét :? Tanácsot sajnos nem tudok neked adni. De épp tegnap beszéltük Évivel, hogy egy hete még ő sem gondolta, hogy a megrögzött babakocsiban alvó Rolcsika szinte az egyik napról a másikra áttér a délutáni, ágyban alvásra...... Azt hiszem ez egy olyan dolog, hogy majd kialakúl magától, sokat nem tudsz tenni. Próbáld valahogy megőrizni a hidegvéred ha már fel akarnál robbanni.... :wink:

Mica :)
Hozod a formád!! :D Szerintem Te akkor éreznéd magad rosszúl ha valami miatt nem pöröghetnél ennyit :wink: A gyerekek is a Te mentalitásodat örökölték ? Férjed legalább nyugisabb típus? Vagy ő is benne van a családi körforgásban? :roll:

Én már teljesen ki vagyok bukva ettől az idióta időjárástól. A játszótérre sem mertünk kimenni, mert orkán erejű szél tombolt nálunk. Reggel megint arra ébredtem, hogy szakad az eső :evil:
Olikámnak megy a hasa........ :? Szegénynek már piros a popója. Kapott normaflort, bízom benne, hogy ennyi elég is lesz és nem valami fertőzés!!! :?

Most megyek! Légyszíves írjatok, hogy mi van veletek!!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ma már többször voltam itt, de a gyönyörűséges "aláírásommal" kínlodtam, úgy tűnik végre sikerült! :)

Lányok, mi van veletek? Hol vagytok?

Melinda,
te nem szoktál ennyi ideig távolmaradni, remélem nincs semmi baj!!!!!!

Kata
Nagyon jók a képek, nekem ismét a nagypapás tetszik legjobban! :)

Mica
Húú kemény lehet így, hogy a két fiad is otthon, meg kerítés, meg könyvelés, meg...
De egészen biztos vgyok benne, hogy jól veszed az akadályt, hiszen neked aztán tényleg lételemed a pörgés!:)

Saxi
Lányok jól vannak, mi újság a lakással?

Györesz
Remélem minden rendben veletek! Szerintem is az a legfonosabb, hogy nyugodt maradj (persze tudom, hogy ez a legnehezebb!), mert ha érzi, hogy ideges vagy, még nehezebben alszik el! Drukkolok nektek!!!!:)

Gigi:)
SÜT A NAP
Te hol bujkálsz? Asszem még nem mondtam milyen tüneményes Oli ebben a szafari kalapban a napszemcsivel :P

Rolcsikám úgy tűnik beállt az ágyban való alvásra, ami nagyon boldoggá tesz, pedig tényleg néhány napja elképzelni sem tudtam mikor érem végre meg! :)
Tegnapelőtt ismét alkotott a kis ördögfiókám! Van egy hatalmas ketrecünk a folyosón, amiben két tengeri malac lakik (Vivus álltakái). Rolcsinak persze nagyon tetszenek a kisröfik, így aztán gondolta megnézi őket közelebbről...
...amíg én fél percre elfordultam és a fürdőben válogattam a szennyest, az én drágám gondolt egyet és felmászott a ketrec tetejére, ami azonban nem bírta el a súlyát és a nagy ajtóval együtt bezuhant! Amikor hallottam a nagy puffanást, gyorsan odarohantam és azt láttam, hogy őkelme égnek álló lábbakkal trónolt a malacok között! :roll: :? :D

Úgy hallom felébredtt, megyek is!
Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, mert valahogy összejöttek a dolgok. Kedden Marci készített ki, de teljesen (nem akart enni megint főzit, hisztizett, mindenért nyüszögött, én ezek összhatásaként sírtam), aztán kezdenek családi gondok összejönni, meg Gábor munkahelyén is gázok vannak. Úgyhogy ez a hét nem az enyém :(
Mivel ilyen vacak állapotban voltam (bár még most sem vagyok a helyzet magaslatán), igazán nem akartam rontani itt a levegőt, meg a jókedvet. Remélem most sem fogom azt tenni :roll:

Évi!
Köszönöm az érdeklődést! Jól esett!!! Klassz lett az aláírásod :D
Ha jól "számolom", akkor Pünkösd hétfőn mentek Pindurka szívecskét hallgatni? Marcinak Húsvétkor láttuk először dobogni a szívecskéjét :D
Ez a Rolcsi kópé hihetetlen dolgokat művel. Jót kacagtam a hörcsögkalandján is :lol: Remélem, azért semmi baja nem lett. Gáborral épp tegnap nézegettük megint a talis képeket és megállapítottuk, hogy Rolcsidnak semmi félelemérzete nincs. Lesz még Vele bajod, azt hiszem...
Puszild meg helyettem is, hogy ilyen ügyesen alszik el az ágyikójában nappal is :D Érzi, hogy Anyukájának most erre van szüksége!
Apropó a kis felfedezőnek kívánunk nagyon-nagyon boldog 1,5. születésnapot!!! :D
Kép

Gigi!
A bevadulás Marcinál úgy történik, hogy a szoba közepén fogja magát és pörög körbe-körbe és persze elszédül, aminek eredményeként elesik. Egy darabig mondom, hogy "vigyázz, megütöd magad", de aztán nem érdemes tépni a számat, inkább csak résen vagyok, hogy nehogy lefejelje a dohányzóasztalt. Meg szokott játékot dobálni, csapkodni. Inkább nem is folytatom. :?
Vasárnap szerintem ezt a bevadulását a vendég kisfiún élte ki, mert Őt verte :(
Hogy sikerült a zeneovi? Ide régen is jártatok, ugye?!
Fosi elmúlt? Drukkolok, hogy csak valami futó mizéria legyen és semmi komoly! Ezt már az oviban nyalhatta be? Szörnyű, ha igen :(

Saxi!
Hogy sikerült Boginak az évzáró? Lilikének teljesen leszáradtak a pötyik? Ugye, egyet sem vakart ki?! Én azon agyalok, hogy hogy fogom tudni megelőzni, hogy Marci ne vakarja majd ki a sebeit? Már előre félek, mi mikor fogjuk elkapni. Ugye most drukkolok, hogy a pocakosság alatt kíméljen meg minket, ahogy pedig megszületik Ketteske és nagyon picuri, akkor sem lenne jó, ha megtalálnának a barikák...
Házzal hogy álltok?
Neked sok erőt, kitartást a további rohanáshoz!!! :D Ügyes vagy!!!

Györgyi!
Ez tényleg Norbika elválasztódásának a jele, hogy nem kér a ciciből, vagy nem kapásból. Sok-sok kitartást, türelmet kívánok (küldeni sajnos nem tudok a sajátomból, mert mostanság nagyon híján vagyok én is ezekből) az altatásokhoz! Az idő biztos megoldja...
Nem ijesztgetni akartalak, de elhiszem, hogy nem a jelen körülmények között szeretnétek Norbikának kistesót.

Kata!
Nagyon jók a képek!!! Tényleg csak dícsérni tudlak, hogy ilyen ügyesen megszerveztétek a bulit és Raul sem semmi, hogy magában tartotta :D Ahogy olvastam a beszámolódat, komolyan mondom én izgultam, hogy mi lesz a végkifejlet, nem mintha nem tudtam volna :lol:

Mica!
Te ismét hozod a formádat :lol: De ez így van jól!!! Csatlakozom a többiekhez: szétunnád magad, ha nem pöröghetnél ezerrel :lol: Azért további sok-sok energiát ehhez a sok tennivalóhoz!!!

Márti!
Most hogy június van, remélem Felétek is könnyebb napok járnak majd és több időt tudsz Gigiddel együtt tölteni! Ha egy kis időt tudsz szakítani, akkor légyszi írj magatokról! Puszi :D

Időjárás: ez tényleg röhej, hogy ilyen hideg van. Én tegnap reggel befűtöttem kicsit, meg előtte este a klímával fűtöttünk Marci szobájában a fürdés előtt-után, mert meg lehetetett fagyni a lakásban. Végülis márciusban is gondolkodás nélkül fűtünk, ha kinn 15 fok van. Ma szerencsére jobb a helyzet, de engem ez a hülye szél is idegesít.
Az igazat megvallva, én nem bánom, hogy nem lesz 30+ fok nyáron, de azért jó lenne, ha legalább a 25 fokot elérné. Viszont én úgy hallottam, hogy augusztusban lesz nagyon meleg. Mikor is legyen, amikor én az utolsókat taposom 2in1?! :twisted:

Remélem mindenki jól van!
Mindenkinek sok puszit küldök: Melinda (28+6)

ui: hihetetlen, hogy holnap már a 29. hetet is betöltöm. Egy kicsit kezdek parázni! :shock:

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Örülök, hogy jelentkeztél, de sajnálom, hogy nem érzed jól magad :(
Ezek az aprók tényleg kitudják borítani az embert, amikor egész nap nyüglődnek, és semmi nem jó nekik! Próbálj minél többet pihenni, kikapcsolni, kicsit lepasszolni apának! Mindenki türelme véges, hát még egy kismamáé! :oops: :roll:
Meglátod Gáborral is minden rendben lesz, hiszen nem egy elveszett ember! Biztosan mindent elrendez majd, te ne törődj ezzel, ne idegeskedj, örülj a két tündérkédnek!! :P :P
Egyébként meg mi az, hogy nem rontod itt a levegőt??
A barátok nem csak arra valók ám, hogy az örömöt osszuk meg velük, hanem arra is, (sőt talán ez a legfontosabb) hogy a gondjainkat, problémáinkat megosszuk! Sokszor olyan jól egy kis együttérzés, pár jó szó! :) :)

Jól számoltál, hétfőn mennénk dokibácsihoz, de sajnos nincs ünnepnapokon rendelés, ezért egy hetet csúszik a dolog, pedig már olyan izgatott vagyok! :oops:
A kis örökmozgómnak persze kutyabaja, de a malacoknak mákjuk volt :wink:

Nagyon remélem, hogy már jól vagy!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Bocsi, természetesen arra gondoltam, hogy olyan jól esik az együttérzés!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Melinda!
Teljesen megértelek ha néha kiborulsz, hisz ezek a kis kölkecek néha igen idegtépők tudnak lenni, egy igazi kis lelki terrorok, plusz Te neked még a pocakodba is lakik egy emberke aki miatt érzékenyebb, fáradtabb is vagy! Mindenesetre ha nagyon ki vagy, akkor nem az a megoldás, hogy eltünsz, inkább írdd ki magadból ami a szívedet nyomja és egyből megkönnyebbülsz!!!!!!
Drukkolok, hogy a családi zűrök is megoldódjanak és új erőre kapjál!!!

Évi!
Nagyon nagyon gratulálok Rolcsinak az alváshoz!!!!!!
Nem semmi kis kalandtúrája volt ma a fiatalúrnak! :lol:

Gigi!
Remélem Olival minden rendben és a fosi nem volt semmi komoly!!!! Írjál!!!!!!

Norbi határozottan visszatért a cicizésre (egyenlőre), annyi különbséggel, hogy mesélnem kell közbe, Ő meg figyel nagy szemekkel és elég nehezen alszik így el, de végül mindig elalszik!
Ma annyira édes volt! Eddig ha felkelt hiába nincs rács az ágyán mindig szólt, hogy anya és arra bementem, de ma néma csend, egyszercsak hallom, hogy nyílik az ajtó és az én nagy fiam ott áll az ajtóba álmos fejjel, azt hittem megzabálom!
Amúgy mostmár minden ajtót kinyit, még a bejárati ajtót is zárni kell, ha nem akarom, hogy megszökjön! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Melinda :)
Sajnálom, hogy minden ennyire összejött... :( Fel a fejjel!! És tényleg ne butáskodj, hogy nem rontod itt a levegőt!!!! :roll: Ezért vagyunk itt!!! Szerintem nincs olyan anya aki nem sírt volna már tehetetlenségében..... Ráadásúl neked még ott a pocakodban a pici is. A munkhely miatt meg próbálj meg ne idegeskedni. Szurkolok nagyon!! Anyukádat nem lehetne egy picit átcsábítani hozzátok, hogy tudjál pihenni? Már az is csodát tenne! 29. hét............ Nemsokára itt a kilövés ideje :lol: :lol: Lassan kezdhetsz visszaszámolni meg inni a jó kis málnalevél teát. Tényleg, fogod inni. (arra emlékszem, hogy szombaton szóba került de a mondat végén már el kellett rohannom :wink: )

Évi :)
Tengerimalacos történeten másodjára is jót nevettem!! Asszem Rolcsi a legelevenebb rosszcsont itt a topikon. (hát ez nem tudom mennyire boldogít téged :wink: ) Ugyes vagy, hogy megcsináltad a két csíkot. Az emilbe azt írtad, hogy meg akarod csináni a két fiúnak!!!!!!!!!!! (én azt hittem Martinról beszélsz..) Röhögnék ha négyeske is kukis lesz :lol: Fiú nevetek van?

Olikámnak ma nem ment a hasa. Vagyis eset kakilt kétszer, de már nem volt annyira híg. Viszont a szaga..................... :shock:
Mit csináltok pünkösdkor??? Nem tudom, hogy mennyire lehet szabadtéri programokat szervezni. Igaz, hogy ma sütött a nap viszont már megint nagy szél volt és délután már kardigánba is majd megfagytam :? És ma kezdődött a nyár............ :evil:

Nagyon eltüntetek!!!! Írjatok
Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert nem tudom megállni!
Annyira aranyosak vagytok, hogy ilyen kedveseket írtok nekem Mindannyian :oops: Nagyon jólesett (ide - ha lenne - mosolygós, sírós arcocskát tennék)!

Holnap írok mindenkinek külön-külön is!!! Összeszedem ám magam és nem sunyítok :wink:

Millió puszi Mindenkinek és jó éjszakát: Melinda (28+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Megérkezett Raul kaksieredménye,meglepő módon teljesen negatív.Örülök neki nagyon,csak picit csodálozok.
Ma volt először úszásoktatáson,tűkön ültem,míg haza nem jött.(Bevallom,éjjel mindenféle uszodás rémálmaim voltak :roll: )Nagyon tetszett Neki,holnap is mennek. :)
Patriknak kibújt a 14. fogcsücskéje. :) Viszont mára betaknyososdott-remélem fülét most nem érinti majd a dolog.Úúúúútálja az orrszívást! :(

Melinda!
Irgum-burgum-ne tessék eltűnni,ha rosszabb napok vannak!Aggódunk ám! :)
Patrik is rengeteget nyüsszög néhány napja,szerintem a takony-megelőző állapot volt,és újra nagyon anyás.Alig alszunk éjjel.
Barátnőm július elején fog szülni,és Ő is olyan lehangolt mostanában.Biztos a szép őszi idő is közrejátszik.Remélem megoldódnak a gondok hamar! :)
Patrik sem hallgat az intő szóra általában:tegnap ugrált az ágyon,szóltam,hogy vigyááá.....-de már koppant is a feje az ágy végén.Szép kis zöldes szarva lett. :?
Raul egyetlen barihimlőhólyagot sem kapart ki,de annyira mélyek,nagyok voltak Neki,hogy többnek még most is látszik a helye. :cry:
29.hét :wink:

Györesz!
Nagyon aranyos lehetett Norbika,ahogy kicammogott álmos fejjel alvás után! :D
Remélem hamarosan kialakul az új elalvási rend.Nálunk nappali alvásnál is be kell sötétíteni.Elsoroljuk,hogy ki és mi alszik,majd énekelek Neki néhányat.Mindig az "Aludj baba"kezdetűvel fejezem be,utána már nincs éneklés.Látszólag nem veszek tudomást Róla,már megszokta,hogy hiába próbálkozik. :lol:

Gigi!
Remélem fosi elvonult Tőletek!És remélem,hogy minket sem látogat meg mostanában.
Pünkösdkor fogalmam sincs,hogy mit csinálunk.Ti mit terveztek?
Szerettem volna hazautazni,de Rusz vasárnap 24-ezik.

Évi!
Rolcsi és a tengerimalacok :cry: :lol: Gondolom nem sokat unatkozol.Sok puszit küldök a másfél éves kópénak! :wink:
Hogy vagy mostanság?
Nagyon jól sikerült az aláírásod :!: :wink:

Mi is befűtöttünk.Őrület.

Puszi.

Kata
ruszlána

Sziasztok!

Gigi:)
Hát tudod! Direkt megnéztem és én két kismanót írtam, nem kisfiút, mond miért akarsz te nekem rosszat :?: :cry: Legalább te drukkolhatnál nekem, hogy egy csöndes, halkszavú, szelid kicsilányom szülessen, aki ráadásul a te nevedet kapja örökül (legalábbis második névként)! :oops: Tényleg nem tudom mi lesz velem, ha még egy ilyen minden lében kanál törpim lesz :o, ennél már csak az lenne brutálisabb, ha ikreim lennének :roll: :roll: akkor tényleg bérletet váltanék a sárga házba :mrgreen: Örülök, hogy Olika jól van! :) Mostanság nálunk is egymást váltják a rövid lejáratú, hasmenés, hányás, gyomorfájás! :? Mi a 3 napból egyet kettesben töltünk, persze ez így túlzás, de valamit kitalálunk, hogy kicsit együtt legyünk, csak mi ketten :oops: Valami meghitt teaházra gondoltam, egy csöndes étteremre! Sajnos szabadtéri programra nem sok kilátás van :(

Melinda, remélem most már tényleg jobban vagy! :P Tényleg mindjárt 29 hetes leszel, bevallom én irigykedek, hogy te már mindjárt túlleszel rajta és megláthatod a kicsimanód! :)

Györesz
Szerintem kettőtök közül neked van nagyobb szükséged a szopizásra! :wink: Megértem, tényleg nehéz ettől a fantasztikusan szép dologtól megvállni, de azért próbálj kialakítani szép lassan esti szertartást, hogy könnyebb legyen, ha tényleg vége! Köszönöm a gratulációt, meglátod nektek is sikerülni fog!!! :) :) Édes lehetett Norbika az ajtóban :)

Kata
Érdekes, hogy negatív lett az eredmény! Furcsák ezek a kósza hasmenések :? Biztosan nagyon élvezi Raul a vizet, majd meglátod milyen büszke lesz magára :D Gratulálok Patrik 14. fogacskájához! :) Remélem nem lesz semmi komolyabb baja! Az orrszívástól én is előre rosszul vagyok!

Rolcsika, (csakhogy jót is írjak róla!) továbbra is nagyon szépen elalszik ebéd után és este is, így sokkal nyugodtabb, bár az udvaron való játék hiányzik neki, nehéz így kitölteni a napját! Én úgy látom, hogy bent már unja a játékait! Talán vásárolnom kellene párat! A ti gyerkőceitek mivel játszanak szívesen?

Gigi, Melinda, mindig elfeljtem. Küldenétek át emílben pár fényképet? Amiket innen letöltöttem, nem az igaziak!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Dehogy akarok én neked rosszat :wink: Bennem teljesen ez volt. Látszik, hogy szita az agyam, pedig nem is vagyok terhes :roll: Úgyhogy: Hajrá Eszter, hajrá Eszter

Ma megyünk játszóházba. Utálom ezt az időt. MÁr rég a kertben kéne játszanunk. SZegény Olivér mondja is, hogy ki, de hát meg lehet fagyni. Nálunk is megy a fűtés............... június 2.-án!!!!!! :evil:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
Azért az jó, hogy nem volt semmi a székletbe, de mégis furcsa!
Elhiszem, hogy izgultál az úszás miatt! Én már most azon parázok, hogy mi lesz majd, ha az ovival mennek kirándulni, stb.......
Norbinál is be van sötétitve a délutáni alvásnál, de mégsincs olyan sötét mint este! MI is elköszönünk mindentől, az autóit is lefekteti!

Melinda!
Várjuk a hosszú leveleidet!!!!!

Évi!
Bevallom tényleg hiányozna a szopi, de azért annyira nem ragaszkodok hozzá, csak az annyira de annyira kényelmes volt, hogy cicizett és pillanatok alatt elaludt! Most ott tartunk, hogy újra cicizik, de nem én tukmálom rá, hanem Ő kéri, plusz mesélnem kell közbe, amikor vége a mesének akkor dúdolok egy picit és alszik! Majd csak lesz valahogy!!! Viszont az éjszakáink egyre jobbak, sőt ma este negyed 10-től egy mukkanás nélkül aludt reggel fél 7-ig, egész éjjel nem kellett bemennem hozzá!!!!

Gigi!
Én is totál ki vagyok ettől az időtől! Nem rég még rohantunk szandit venni Norbinak, most meg ott figyel a szandi és talán nem is lesz rá szükség az idén! Annyira vártam ezt a nyarat, hisz ez az utolsó igazi nyarunk, mert utánna már csak szabira tudok majd jönni, ráadásul fűtöttem szegény gyereket, hogy majd mennyit megyünk pancsolni, stb.............., szóval iszonyú csalódott vagyok!!!!

Márti!
Írj pár sort!!!!!!!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Itt vagyok, ahogy ígértem!!! :P

Évi!
Köszönöm a kedves soraidat!
Valahogy én is arra gondolok, hogy a pocakosság veszi el a türelmemet, de hát ez nem lehet magyarázat szegény Marcikámmal szemben :(
Gábor munkahelyén tényleg gázok vannak, amik már egy ideje húzódtak. Valahogy csak átvészeljük, de annyira sajnálom Őt, ahogy látom, hogy nem érzi jól magát benn, és idegeskedik. Úgy segítenék, de hát az én lehetőségeim is korlátoltak.
Sajnálom, hogy csúszik a dokilátogatás :( Hú, én nem is tudom, hogy bírnám ki... Hidd el, hogy mindkét Babónál megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha ikrek lennének, de azért Ketteskénél nagyobb volt a parám :lol: Most fel sem akartam hozni Neked, hogy mi lenne, ha... Drukkolok én is a kis Eszterkéhez!!! :P
Nekem sokszor megfordul a fejemben, hogy jó lenne már igazán a pocakosság vége felé tartani, de aztán észbe kapok, hogy olyan jó, ahogy érzem, hogy mozgolódik, rúgdos. A jelenlegi terveink szerint sajna többször úgy sem lesz ebben részem.
Továbbra is gratulálok Rolcsinak és Neked, hogy a Nagyfiú ilyen szépen elalszik az ágyikóban!!! :D
Marci is egyre nehezebben viseli a lakásba zártságot. Ahogy egy kis esélyt látok az eső- és orkánmentes időre, akkor kiszaladunk félórácskára a kertbe, de sajna ma erre abszolúte nem volt lehetőségünk. :cry:
Küldök fotókat!!!

Györesz!
Neked is köszönöm a bíztatást :D
Édes lehet Norbika, ahogy szopi közben mesét hallgat nagy szemekkel :D Na, Marcikánál levegőt alig vehettem, nehogy abbahagyja a szopit, aztán utána már nem is nagyon folytatta ilyenkor, ha valami megzavarta. Elhiszem, hogy sajnálod, ha elmarad a szopi, én is így voltam vele. Marcinak már szerintem nem nagyon volt rá szüksége, de azért felajánlottam mindig, és olyan boldog voltam, ahogy kérte és szépen megnyugodott - ha 3 percig is - a cicin :oops: Most, hogy már 2 hónapja nem szopizik, még jobb összebújni Vele, ha éppen olyanja van :)
Tündérke lehetett Norbika, ahogy beállított a szobaajtóba :D

Gigi!
Köszönöm-köszönöm a kedves szavakat!!! :D Anyukám most is itt van 1,5 napra, mert megy le Húgomékhoz Debrecenbe és a sógorom innen viszi le kocsival. Ma sokat segített, mert amíg Ő Marcit pesztrálta, én főztem és takarítottam (holnap ismét vendégeket várunk). Délután is takarítok még egy kicsit, amíg itt van, kihasználom a lehetőséget.
A málnalevél teás beszélgetésünk nekem is eszembe jutott, hogy szerintem félbehagytuk. A lényeg, hogy Marcinál is ittam az utolsó hónapban és már én is filóztam, hogy lassan-lassan utánanézhetek, hol tudok venni Ketteske kicsalogatásához :lol: Röhej, hogy lassan-lassan már ott tartok, ahogy Te írtad a kilövésnél :lol:
Jó, hogy Olin ilyen gyorsan végigfutott a fosi. Hasonló lehetett, mint Marcinak, amikor hazajöttünk a Lászlóból. Nekünk is lefutott a dolog kb. 1,5 nap alatt (igaz, hogy én félévet öregedtem ezalatt, hogy vissza a kórházba), de még utána is iszonyatosan büdös volt a kakkancs.
Ahogy elnézem, nem lesz semmi extra programunk Pünkösdre, illetve nem tervezünk semmit. Ha viszont jó idő lesz, akkor lehet, hogy elmegyünk valahová itt a környéken egy kis friss levegőt szívni (de nem nagyon bízok benne :? ). Ti terveztetek valamit?

Kata!
Neked is köszönöm a bíztatást!!! :D
Érdekes Raul kaksieredménye. A helyedben én sem tudnám, hogy örüljek-e vagy sem. Valahogy ettől félek Marci allergiás vérvételénél is. Nagyon sok helyen hallom, hogy negatív eredmények születnek...
Elhiszem, hogy izgultál az úszás miatt. De valahogy ezekhez a dolgokhoz nekünk kell majd felnőnünk :roll:
Gratulálok Patrik újabb fogcsücsijéhez!!! Sajnálom, hogy rosszak az éjszakák, és drukkolok, hogy a komoly taknyosság és a fülproblémák elkerüljenek Benneteket!!!
Barátnődnek hajrá az utolsó hónapjára!!! :D Irigylem, hogy már ott tart.

Legújabb parám Ketteskével kapcsolatban, hogy tutira medencefekvésű még: elsősorban a köldök alatti részt, hólyagomat rúgdossa szét a lábaival, köldök felett alig érzek valami kaparászást. Most néztem meg, hogy Marci vígan menetirányba fordult már a 30. heti uh-kor. Remélem Ketteske is észbe kap :? Nektek a 30. héten már koponyafekvésű volt a gyerkőc?

Mindenkinek szép napot kívánok! Drukkolok, hogy legalább az eső ne essen, de már túl sok jóban nem bízok a hétvégére nézve.

Sok puszi: Melinda (29+0)

KépKép

KépKép
bujka

Tolsztojkám :)
Végre újra itt vagy velünk :wink:
Na látom, hogy rátapinottam a lényegre, ott van nálatok anyukád. Legalább egy kicsit kikapcsolódsz. Bár gondolom jobb programot is el tudsz képzelni a takarításon kívűl.......... :(
Már nem emékszem, hogy Olivér mikor fordúlt be, de azt tudom, hogy csodálkoztam, hogy már ilyen hamar??? Viszont a nővérem fia az utolsó héten fordúlt irányba. Úgyhogy nyugi!!

Olivérnek is több szandálja van mint téli cipője........ :( Nálunk 10 fok van és hajnal óta szakad az eső!!! AZ a szörnyű, hogy még az udvarra sem tudunk kimenni mert az eső egy percre sem hagyja abba. Arról már nem is beszélve, hogy szét van ázva minden.
Én is elterveztem, hogy majd tök jókat játszunk a medencében, pancsolhat egész nap. Esténként meg majd Viktorral ülünk kint a teraszon. Na azátn nesze neked!!!!!!! Ráadásúl túl sok hosszú ujjú bodynk sincs mert a múltkor a Prince Olivérben rövidujjúból vásároltam egy csomót. Nagyon remélem, hogy nem csak a nyaralás 10 napja alatt fogunk meleget érezni.......... Egész télen azzal bíztattam magam, hogy majd milyen jó lesz nyáron. Tényleg. Persze amikor terhes voltam akkor egész nyárom bent ültem a nappaliban mert olyan kánikula volt :(

Kata :)
A kaka eredményen én is meglepődtem.... :shock: Szuper lehet az úszás, de nem csodálom, hogy izgultál nagyon! Én is már azon stresszelem magam, hogy mit fog Olivér az óvodában csinálni, míg én nem látom :roll:

Puszi

Mi vasárnap készülünk le Füredre. De nem tudom, hogy mit csinálunk ott ha egész nap szakadni fog az eső :( Holnap meg születésnapra megyünk. Én abszolút nem ismerem a családot és Viktor is csak üzleti kapcsolatban van a fazonnal. Sok kedvem nincs hozzá.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Ruszlán reggel nézte az orosz adókon a híreket,és időjárás-jelentést-Szibériában melegebb van,mint nálunk. :x
Raullal tanítjuk Patriknak,hogy fújja ki az orrát,nagyon megtetszett Neki. :) Persze azért még kell szívni is,de nem olyan sokszor.

Gigi!
Hová mentek majd nyaralni?
Remélem azért a holnapi szülinapozás jó lesz.
Sajnos hétvégére is ilyen ramaty időt jósolnak. :cry:

Melinda!
Marcika evőkéje helyrejött?
Raul egy-két héttel a szülés előtt fordult csak be.Izgultam is rendesen-aztán mégis császár lett...
Mikor mentek UH-ra?
Felfrissítenéd kicsit a memóriámat a málnalevél-teáról?Ajánlani szeretném a barátnőmnek.
Anyukád hogy van?

Györesz!
Kíváncsi vagyok a dolgok további alakulására Nálatok elalvás terén.Nem egyszerű ezekkel a manókkal. 8)
Az viszont nagyon jó,hogy ilyen szuper éjszakáitok vannak.
Nálunk az elalvás ok,de az átalvás megint problémás.Most legalább tudom mire fogni.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Melinda!
Málnalevél teával azért vigyázz, mert előfordul, hogy a második már gőzerővel jön, legalábbis sok ilyet hallottam!
Allergia: én is sok ilyet hallotam, hogy három éves kor alatt nagyon ritka, hogy bármi kimutatható, kivánsci leszek, hogy nálatok hogy alakul!
Cicizés: Norbinak nem is kell kinálni a cicit, mert ha kell neki akkor határozottan kéri amikor eljön az ideje! Most kéri, aztán lehet, hogy pár nap múlva megint nem fogja!
Norbi már a 30. hetes uh-n fejjel lefelé volt, persze Ő mindenbe ilyen kis sietős volt!

Gigi!
Mikor is mentek nyaralni!
Hát ha mi is kertesházba laknánk és olyan szép kertünk lenne, mint Nektek, akkor tutira még inkább agybajt kapnék ettől az időtől! Tesómék szerdán érkeznek Amcsiból és már most totál kivannak, hogy Ők nem akarnak kabátot felvenni!

Kata!
Édes lehet Patrik ahogy fújja ki az orrát! Hogy tanítottátok meg Neki?
Drukkolok, hogy jobb éjszakáitok legyenek!!!!!! Norbinak is 14 foga van eddig!

Ha még sokáig ilyen idő lesz én tutira megőszülök!!! Norbi ma iszonyú rossz volt, szegény totál unta magát és rosszalkodással ütötte el az időt. Mindenért ezerszer kellett rászolnom és bármire kértem mindig az ellenkezőjét csinálta. Alig vártam, hogy anyu hazaérjen és én leléphessek tornázni!
Ma míg beszéltem a barátnőmmel telefonon Norbi elbújt és hiába kerestem, kiabáltam Neki meg sem mukkant, tök sokára találtam meg az asztal alatt és ott kuncogott magába a kis szörnyetegem!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Szibéria :D Olikámra ma a pizsama alá vastag harisnyát adtam..... :? Volt neki télen egy jó meleg zsákja de az már elég kicsi neki. Nyárra talán meg nem veszek bundazsákot!!!! :twisted:
Ruszlán nem beszél a fiúkkal oroszul? Orrfújás :D
Törökországba megyünk, remélem ott melegebb van mint Szibériában :D Majd elötte megkérem Ruszlánt, hogy informálódjon. :wink:

A délelötti horror folytatódott......... Olikám tiszta zizzencs volt. Bármit csináltam nyafogott. Már sírva ébredt. Ha leültem az volt a baj, ha kocsikáztam vele, az volt a baj. Aztán - Apu szavaival élve: telefonos segítséget kértem :lol: (mivel nem lehet felezni :wink: ) Úgyhogy átjöttek a lelkes nagyszülők és lefoglalták a nagyságos úrat. Én befonom a hajam ha ez az idő még sokáig ilyen lesz....................... :evil:

Puszi és jó éjszakát nektek!

KépKép
gigi28

Györesz, most látom, hogy egyszerre írtunk!
Na akkor nem csak az én fiam volt ma megzakkanva. Igazából nem csodálkozom mert engem is nagyon megvisel ez az idő. De tényleg nem lehet velük mit kezdeni ilyenkor. Hiába a sok játék. HIába olvasunk, rajzolunk, semmi sem jó. Csak nézzük, hogy kint ömlik az eső............. Norbi nagyon jó fej lehetett ahogy bújócskázik. Ti mit tudtok egész nap csinálni??

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Most már elmondhatom, hogy egész nap takarítottam, csak Marci alvásidejében pihiztem, de tök jól kikapcsolt :D Valahogy felszabadít, mert közben a saját gondolataimnak élhetek :roll: Én sem leszek hülyébb, mi?!
Marci is tiszta zizi volt ma (is), de most legalább Anyut izélgette 8)
Drukkolok, hogy jól sikerüljön a holnapi szülinap. Hidd el, általában az sikerül a legjobban, amiről nem is gondolná az ember. Nekem legalábbis, nagyon sokszor volt így!

Kata!
Marci is fújja az orrát, de most csak játékból. Nem tudom, hogy ha beteg lenne, jönne-e a cucc. Drukkolok, hogy egyre kevesebbszer kelljen Patrik orrát szívni! Ti tényleg hogy tanítottátok meg Patriknak az orrfújást? Egyetlen hasznát látom az allergiának, hogy Marci állandóan azt látta/látja, hogy fújom az orrom, így valahogy ráragadt a dolog :lol: Apropó allergia, ebben a sz@r időben, tök jól vagyok allergiaügyileg! Minden rosszban van valami jó :roll:
Marci a főzijeimet nem csípi mostanság, viszont a husis kaják csúsznak Neki. Tiszta pasi :roll: Ma délben sem nagyon kellett Neki az a cukkinis-paradicsomos-husis tészta, amit viszont este vigyorogva belapátolt. Ki érti ezt?
A málnalevélteát a 36. héttől ajánlott/szabad inni, ami lazítja az alrészeinket, így a szülés közben könnyebben tágulunk. Legalábbis asszongyák 8) Viszont az adagolást, a készítését már én sem tudom, de megnézem, és megírom!
UH-ra kedden megyünk az esti órákban. De ahogy hazaérünk, próbálok majd beszámolni :)
Anyum jól van a körülményekhez képest, szedi a gyogyókat és próbál feltöltődni a lányainál :lol: , ördögfióka unokájával :lol:

Györesz!
Látom, ez a vacak idő minden kismanót és anyukát kikészít. Hagyján, hogy nem lehet kimenni, de a lakásban meg begolyózik mindenki. Marci is tutira azért olyan kis dilinyós egész héten: egy idő után, amikor már baromira unja magát, szeleburdi, dobálózik, rugdosódik (ezt szerencsére ritkán), tiszta zizi :(
Valahogy úgy vagyok vele, hogy Marci is nagyon nehezen (12 óra után, orvosi rásegítéssel), 5 napos túlhordással bújt ki, hogy nem gondolnám, hogy Ketteske túlzottan begyorsítana. De az agyam másik fele rögtön közbeszól, hogy nem lehet sem két terhességet, sem két szülést összehasonlítani, még egyazon nőnél sem. Azért remélem (Gáborral nagyon ebben bízunk), hogy Marcihoz hasonlóan Ketteske is esti órákban jelzi, hogy kikívánkozik, mert így simán beértünk a kórházba. Azt viszont nem tudom, hogy mi van, ha a csúcsforgalomban kellene bejutnunk... Erre inkább nem is gondolok!
Nagyon édes lehetett Norbika, ahogy bújócskázott :lol: Szinte láttam magam előtt, ahogy vigyorog az asztal alatt :lol:

Évi!
Ígérem a hétvégén pihenek, de ma takarítanom kellett! Te is pihenj!!!

Köszönöm a babafekvéses válaszokat, nyugtatásokat. Próbálok nem rágörcsölni a dologra, de azért várom már, hogy megtörténjen az irányváltoztatás :lol: Marcinál emlékszem, hogy utólag esett le, hogy mikor fordulhatott be, mert iszonyatosan erős és kellemetlen volt a dolog.
Nekünk is rövid újjú bodyjaink vannak, de megoldom a helyzetet, hogy két hosszúújjú felsőt adok Marcikámra. Éjjel pedig jó vastag, az eltenni szándékozott téli :shock: pizsijét adom Rá.

Holnap valszeg nem jövök, mivel délelőtt főzöcskézek, sütök, délután pedig a barátnőmék jönnek a kislányukkal. Remélem Marci az udvarias kisfiút fogja játszani :)

Remélem legalább pár órára abbahagyja ez a rohadt eső, ha meleg nem is lesz...

Nagyon kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!
Pusz: Melinda (29+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ez a kis napsütés úgy elvakít az elmúlt napok után,hogy könnyezik a szemem. :lol:
Remélem ha Patrik felébred még ki tudunk menni.De azt még jobban bírnám,ha Apja kivinné a lovardába...

Melinda!
Nekem rosszabbodik az allergia esős,nyomott időben.
Egy gyerekmenets takarítás úgy érzem már engem is kikapcsolna,komolyan szerintem élvezném! :)
Gyrerekek evőkéje(is)érhetetlen sokszor... :roll:
Várom a málnalevél infót,előre is köszi! :wink:
Kedd az mindjárt van,kíváncsi vagyok mi lesz az UH-on!
Marcika hogy viselkedett a vendég kislánnyal? :)

Gigi!
Ruszlán csak időnként beszélget oroszul a gyerekekkel,ha kedve van.Ha jól összeszámolom,szerintem tőlem több szót tanult Raul.
Milyen volt a szülinap?
Tegnap kicsináltak a fiúk,nyűgös volt mindkettő,hogy betragadtunk.Én már el is felejtettem,hogy milyen szétrámolást tudnak rövid idő alatt véghezvinni...
Szólj,mielőtt nyralni indultok,makj Ruszlánt ráállítom az időjárás-dologra. :D

Györesz!
Tesódék mennyi ideig is maradnak?Gondolom,hogy már nagyon várjátok Őket!
Bújócskázó Norbika :D :D .Kis huncut!
Orrfúlyás:Raullal orrfúlyás-bemutatót rendeztünk.Majd mikor egyszer Neki is sikerült a zsepibe produkálni,felváltva ájuldoztunk a "kakától",megtapsoltuk és kidobtuk a kukába.Jó kis esősnapos elfoglaltság! :lol:

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Előrejelzésem ellenére mégiscsak benéztem!

Kata!
A málnalevél teáról ismét csepegtetek egy kis infot. Napi 3-szor 2 dl-t "kell" inni belőle. Az elkészítés módját szerintem csak a teazacskón találom meg. :D
Képzeld, ma Marci a változasság kedvéért a tízóraiját hagyta ki. Ugye Ő nem tápizik, reggelire általában valami kenyérfélét (kenyére, pogácsa, Jó Reggelt szelet, sajtos stagnli) eszik, tízóraira joghurtot. Reggelire sem evett sokat, aztán még a joghurtja sem kellett. Viszont totál jól elvolt ebédig.
Marci jókisfiú volt délután a másoduncsitesójával :D , lejjebb részletesen mesélek!
Érdekes az allergiád :shock: Te mire vagy allergiás?

Gigi!
Gondolom, Nálatok most leszakad az ég! Hihetetlen milyen felhők vannak fölöttünk, mint valami amerika katasztrófafilmet néznék, csak most az ablakon kell kikukkantanom. És erősen felétek húzódik.
Remélem jól sikerült a szülinap :wink:

Na itt voltak a barátnőmék. Nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére Marci még aludt, amikor jöttek, így nyugodtan tudtunk beszélgetni, mivel Dóri (Marci másoduncsitesója) "csak" mászik, nagy felfordulást még nem csinál. Aztán Marcikám 1 óra nyugi után felébredt, aztán átvette az irányítást :lol: , de szerencsére pozitív értelemben. Természetesen puszit osztott, simogatott rendesen, és a verekedés a végén elmaradt!!! Nagyon édik voltak. De hihetetlen nagynak tűnt Marci Dóri mellett, hisz a kiscsaj 7 hónappal fiatalabb is Nála, másrészt jóval véknyabb testalkatú. Marcikám kismedvének tűnt Mellette :roll:

Hihetetlenül jó, hogy ilyen klassz időnk volt ma. Persze nagyon relatív, hogy mi a jó idő, de az elmúlt napok, hetek esős-szeles szutykos időjéhez képest, ez a kis napsütés és szélmentes nap maga volt a Kánaán :D Délelőtt és délután is kinn voltunk Marcival, annyira jó volt!

REmélem mindenkinek kellemes napja volt :D
Puszi: Melinda (29+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most csak pár sor magunkról, mert nagyon fáradt vagyok, ugyanis totál kangoo rajongó vagyok és tegnap is meg ma is voltam ugrálni!

Norbi ma ebéd után úgy döntött, hogy bár a cicit kéri, de aludni mostmár így sem akar! Egy óra kínlódás után feladtuk, pedig anyukám is próbálkozott. Amikor én votam bent Norbival, akkor egy idő után határozottan unt engem és követelte a Mamát, ez úgy nézett ki, hogy tépte a hajam, hogy üljek fel és közben mondta, hogy "el" és hogy "küldd be Mama", dde hát a Mama sem járt sikerrel, ígyhát a végén levitték a Papával sétálni, mondtam Nekik, hogy menjenek babakocsival hátha elalszik Norbi és lám már az első saroknál húzta a lóbőrt. Úgy látom alvásterén teljesen visszafelé fejlődik a drágám! Hát ennek az elkésett alvásnak az lett az eredménye, hogy mostanra sikerült elaltatnom!

Azért is ugrottam még be, hogy legközelebb csak kedden leszek, vagy talán hétfőn este, mert megyünk holnap apáékhoz két napra!

Puszilok MIndenkit
Györesz
györesz

Sziasztok!

Korán örültem a tegnap napsütésnek. :cry: Mikor lesz már nyááááár :?: Kiegyeznék 25 fokban...na jó,20-ban is.

Melinda!
Örülök,hogy Marcika a jó formáját hozta az unokatesónak! :wink: Patrik is ilyen szeretgélős,puszilgatós fajta,nem érdekli,ha a másik gyerek nem akarja. :lol: Raul után ez nagyon furcsa nekem,Ő a mai napig rendkívül zárkózott.
Patriknak éjjel óta hasmenése van,nagyon hiányolta szegény a reggeli kakaóját. :( Elkezdtem adni Neki a Smectát és a Normaflore-t,remélem hamar rendbejön.Mondja is,hogy fáj a pocija. :cry:
Málnalevél tea gyógyszertárban beszerezhető?Te fogod inni?
Tizenéves koromban voltam allergia-vizsgálaton,akkor nagyon sok dolog pozitív lett.

Györesz!
Norbika feladja a leckét rendesen az alvással. :roll:
Nem csodálom,hogy a Kangoo után fáradt voltál! :lol:
Remélem nagyon szép órák állnak előttetek Apával-és talán Norbika alvókája is megjavul. :D

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Sajnálom, hogy Patriknak megy a hasa :( Jobbulást Neki!!!
Érdekes, hogy milyen különbözőek a srácaid. Kíváncsi vagyok, hogy nálunk, hogy alakul majd. Sokat gondolok ezen... A málnalevél teát anno én gyógynövényboltban vettem, de szerintem gyógyszertárban is kapható. Én fogom inni :D Remélem most fog hatni, nem úgy mint Marcinál :lol:
Holnapra naposabb időt mond!!!

Györgyi!
Sajnálom, hogy Norbika ennyire feladja Nektek a leckét alvásügyileg.
Remélem jól érzitek magatokat Apánál :D

Most hallgattam Németh Lajost és holnapra jobb időt mond, mint ma volt (mondjuk a mainál nem nehezebb jobb időnek lennie :? ). A lényeg, hogy több napos órát mond :lol: Én reménykedem!!!
Ja, ahogy most kinézek az ablakunkon, megint rosszul vagyok: Pesten le fog szakadni az ég, sötétkék felhők tornyosulnak!

Sok puszi Mindenkinek: Melinda (29+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!!!

Merre vagytok Csajszik???!!! Remélem mindenkinél minden rendben :D Aztán lehet, hogy be sem tudtok jönni a lakásba, hisz végre tök jó idő van!!! Igaz nálunk egy kicsit beborult, de viszonylag meleg van és nem fúj a szél :lol: Hihetetlen, hogy minek is tudunk örülni június elején :roll:

Rólunk röviden pár sort, mert nagy izgalmak - szerencsére - nem történtek.
Tegnap végre ki tudtunk menni rendesen a kertbe és sétálni is el tudtunk menni :D Marcikám pofija megint elkezdett tegnap pirosodni, ekcémásodni, de talán elkaptuk, mert mára már alig volt látható :)
Pocakügyileg jól vagyok, de ismét lenne egy kérdésem 8) Marcinál is hallottam a pocak felől érdekes, alig hallható pattogásokat, így a harmadik harmad tájékán. Olyan, mintha a kicsit beállt csuklóban, térdben a csont pattanna egyet, persze nagyon halkan. Anno dokit megkérdeztem, hogy létezik-e, hogy a baba hallat ilyen hangokat, de persze nézett rám, mint egy hülyére, és persze magyarázatot sem tudott adni. Na ez a pattogás most is elkezdődött, tegnap egyszer-kétszer hallottam... Valakinek volt hasonló? Nem aggódom, csak érdekelne a dolog :wink:
Ja és Ketteske egyre durvábban rúgdos, néha szabályszerűen fájdogál a belső szervem némelyike. :lol: Csak már azt a bizonyos tekergést várom, amikoris megfordul :lol:

Gigi!
Olinak remélem már kutya baja :) Hogy sikerült a hétvégétek?

Györgyi!
Milyen volt a hétvége Apánál?
Norbikának névnapja alkalmából küldünk nagyon sok puszit! :D
Kép

Lányok!
Gyertek és írjátok meg, mi izgalmasat csináltatok a hosszú hétvégén!!!

Mindenkinek sok puszi: Melinda (29+4)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Jól emlékszem,hogy ma mentek UH-ra :?:
Rémlik,hogy valakinek volt ilyen pattogás,talán Diának?Nem tudom.Én nem tapasztaltam ilyet egyiknél sem.
Egy ismerősöm írta,hogy az Ő gyerkőcének is rosszabbodott az ekcémája a hideg és a fűtés miatt.
Patrik még fosizik,de nem olyan mértékben,mint Raul múltkor.Az orrát olyan ügyesen ki tudja fújni,hogy két napja nem kellett orrszívót használni. :D
Tegnap kakilnia kellett,kérte a bilit,de azonnal fel is pattant róla. :?

Norbika!
Kép

Jelentkezzetek lééégyszííííííííííííííííííííí :!: :!:

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Jelentkezem! :)

Megvagyunk, es hurra, kesz a keritesunk :!: :!: Najo, meg van rajta nemi szepitgetni valo, de az osszes lec lefestve es felfurva, csavarozva, tolokapu pedig szuper modon mukodik es zarhato :D

Mindezek mellett vasarnap csinaltunk egy kis felfordulast Gyuszkonak, bulizott a kis barataival egyet, meg most is a lufikat kerulgtem a lakasban, mert nem engdte leszedni oket :D

Zolcsi megfazott, igy van nemi kohoges es orrfolyas, de meg egesz jol birja, nem nyugosebb. Most viszont ebredezik lassan (3 oraja szunyal), igy csak rovid hozzaszolas sikerult reszemrol.

Puszi mindenkinek,
Mica
mica-

Drága Norbika!

Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!
Kép

Most gyorsan berohantam csak Norbikát köszönteni, remélem mindannyian jól vagytok!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kata!
Patriknak további jobbulást!!! Nagyon ügyes, hogy ilyen jól ki tudja fújni az orrát :D
Sajnos Marcinak nem a viszonylagos hideg hozza ki az ekcémáját, hanem a mitudoménmilyenfajta allergia :cry:
Már az is haladás, ha kéri a bilit kakiinger esetén, szerintem. Marci tegnap is ráült a bilire fürcsi előtt, nem termelt bele semmit. Aztán ahogy beült a kádba, rögtön jött a pisi :lol:
Igen, most este voltunk uh-on, majd leírom mi volt :)

Mica!
Örülök és gratula az új kerítéshez! Szerintem ebben a pocsék időben dupla teljesítmény lehetett összehozni. Sokat eszemben jártatok az állandóan szakadó esőben.
Zolcsinak jobbulást!!!
Pár napja felfedeztem, de most a lufik újra eszembe juttatták, hogy Isten éltesse az 5 éves Gyuszkót!!! :D :D :D
Kép

Ma este megtörtént a 30. heti uh-unk! Minden rendben van Benedekkel. :D Most már tényleg nevén nevezhetem Ketteskét, mivel az én dokim is megerősítette, hogy kisfiú rúgdos a pocakomban! :D És bármilyen hihetetlen, de koponyafekvésű :wink: , bár a doki szerint még most is forgolódik ide-oda. Ja és megállapította, hogy nagyon szépen, intenzíven mozog, amit azonnal meg is erősítettem, tényleg hihetetlen dolgokat művel már :D

Remélem mindenkinek szép napja volt ma! Többiek merre vagytok?

Mindenkinek sok puszi: Melinda (29+4)

KépKép

KépKép
bujka

Drága Norbika:
Kép

Holnap jövök, most hulla vagyok. Olikám Füreden rosszúl lett. Hétfő hajnalban lázas lett és hányt. Hajnali négykor felébredt aztán már nem volt alvás :( Tegnap estére 39 fokos láza lett. Ma délután is meleg volt, de ahogy lement a láza, a kedve is a régi lett. Más tünete nincs, nem tom mi lehet.

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Jelentem itt vagyok, de mostanába ne várjatok sűrűn, mert holnap jönnek báttyámék és le leszünk foglalva meg aztán biztos Ők is fogják bitorolni a gépet!

Norbika nevében mindenkinek köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!

Kata!
Remélem Patrik fosija már múlóban!
Tényleg nagyon ügyi, hogy ilyen kicsinek már ki tudja fújni az orrát, gondolom ez egy megfázásnál nagy könnyebbséget jelent mindkettőtöknek!
Alvásról majd írok!

Melinda!
Nekem ilyen pattogás nem volt és lövésem sincs, hogy mitől lehet!
Nagyon örülök, hogy minden rendben a kis Bencével! (vagy hogy szólíthatom?) Annak meg főként örülök, hogy fejjel lefelé fekszik, így emiatt már nem kell aggódnod, reméljük azon a szűkös helyen nem akar már visszafordulni!

Mica!
Zolcsinak jobbulást!!!!!!!!

Gigi!
Jajjjjj szegény Olika! Remélem azóta már teljesen jól van!!!!! Nem lehet, hogy valamivel elrontotta a gyomrát?

A hétvégénk nagyon jól telt, bár az idő borzasztó volt vasárnap így Norbi is iszonyú rossz volt. Ebéd után nem is aludt, így este 8-kor pillanatok alatt kinyúlt a cicimen, aztán éjjel kétszer kelt, de nem volt vészes!
Alvással továbbra is kínlódunk! Azóta mindig cicin alszik el, de nem olyan egysezrűen, mint régen. Folyton mesélnem kell, de míg mesélek nem hunyja le a szemét, ha meg vége a mesének, akkor meg követeli a következőt. A kapacitásom három mese, azután már majdnem elalszok és nem vagyok hajlandó újabbat mesélni, ezt vagy elfogadja és lehunyja a szemét, vagy kimászik az ölemből, mellém fekszik és követeli az újabb meséket, ilyenkor még erőt veszek magamon és próbálok még mesélni, majd énekelni, de az istenért nem akar elaludni, na ilyenkor kezd fogyni a türelmem és vagy feladom és akkor nem alszik (délután), vagy még mielőtt feladnám elkezd könyörögni újra a ciciért, persze én megsajnálom és megkapja! Talán egyáltalán nem kéne adnom cicit? Vagy erőt kéne vennem magamon és kivárni hogy elaludjon még ha az órákba tellik is? Míg régen max negyed óra volt egy altatás, addig mostanába kb. háromnegyed-egy óra és eddig egyszer sikerült úgy elaludnia, hogy feküdtem mellette és nem az ölembe, cicin!
Teljesen tanácstalan vagyok és várok a csodára, hogy magától megoldódik ez az egész!

Apánál ez volt a program:
Kép

Akartam még feltenni egyet, de olyan lassú ez a vacak!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Na még egy: ez a hétfői program volt

Kép
györesz

Sziasztok!
Mica, én is boldog születésnapot kívánok Gyuszkónak!!!!
Kép
Zolcsinak pedig jobbulást!! :)
Tényleg szörnyű lehetett ebben a vacak időben dolgozni :(

Gigi :), nagyon sajnálom, hogy Olika rosszul lett! :( Drukkolok, hogy most már tényleg jóllegyen és ne legyen semmi komolyabb!!!!! Ezt neki küldöm sok-sok puszival:
Kép
Mindig elfelejtem kérdezni, hogy van a pocakod?????

Melinda Nagyon örülök, hogy minden rendben van Benedekkel :P :P :P Látod, kár volt izgulni, tudja a picurka a dolgát! Most, hogy említetted én is emlékszem pár ilyen pattogásra Rolcsikámmal! Emlékszem, hogy először megijedtem, de azután megszoktam, azóta sem tudom mi lehetett!
Lassan mentek Marcikával az alergiavizsgálatra, remélem tudnak segíteni és végre elmúlnak a piros foltok!
Köszi, hogy velem izgulsz és várod a hétfőd!!! :P Lentebb írom, hogy vagyok!

Kata, aranyos vagy, hogy aggódtál! :) Szerencsére nincs semmi komoly próbléma, a hétvégénk zűrösen telt, nagy családi ramazuri volt, apa vidékre ment autót nézni, meg dolgozott...Én pedig igyekszem minél többet pihenni, sokszor nehezemre esik ideülni; Jelmondatom: inkább ülök, ha állhatnék is, de fekszem, ha ülhetnék is :wink:
Remélem azóta jól van Patrik, sőt végre mindketten makkegészségesek :)

Györesz nagyon aranyos a képeken Norbika!:) Kár, hogy pünkösdkor még vastag pulóverbe kellettt öltöztetni :(
Sajnálom, hogy ilyen nehezen rendeződik ez az alvás dolog! Továbbra is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj nyugodt és következetes maradni, és biztos, hogy nektek is sikerül!!!!!
Jujjj de jó lesz neked most a tesódékkal!:):)

Rólunk: Rolcsika jól van, szerencsére továbbra is jól alszik, leszámítva, hogy újabban 6 óra körül kel. Egyre több szót mond, végre, mert a nagyszülők és kedvenc sógorom folyton azzal nyúztak bennünket, hogy miért nem beszél ez a gyerek? Biztosan tudja ő már mondani csak, nem adunk neki lehetőséget :roll: :evil: Martinék már számolgatját a napokat, de persze ezek már laza napok, ma pl. Vivus tartja az angolórát :).
Én továbbra is gyenge vagyok, nehezemre esik sokszor a napi házimunkát is elvégezni. :( Próbálnék minél többet pihenni, de persze ezt többnyire nehezményezi harmadszülött fiacskám :shock: ! Sokszor környékez ájulás, egyik pillanatról a másikra leesik a vércukrom/vérnyomásom! Viszont a gyomrom már nem kavarog annyit, igyekszem sokszor valami apróságot enni!
Életem párja ma ismét megnéz egy autót, jaj, nagyon remélem, hogy ez már az IGAZI lesz!!!!

Ezzel búcsuzom is, remélem ma is szép napunk lesz!

Puszi: évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Koszonjuk a koszonteseket, nagyfiam szegyenlosen mosolygott a neki kuldott kepek lattan :)

Kozben nem lett egyszerubb az eletem, tegnap delutan Zolcsi megirigyelte Angelina Jolie szajat, igy tett rola, hogy az ove is igy nezzen ki :? Ugyesen felborult a jatektraktor potkocsijaval (1tengelyes, szoval billen egybol..), es pont a jarda szelebe beverte a szajat, fogat. Szaja felhasadt, kivul, belul, es meg a fogabol is lepattant egy picike darab, meg sajnos megnyomta a fogait, de ez majd kesobb derul ki, mert most ugye mindenutt sebes. Dokinenink lekezelte, mondta, hogy a belso szakadast lehet, hogy 1 oltessel varrni kene, de oket meg altatjak ilyenkor, es ezert az 1ert nem erne meg. Most napont kezeli hyperolos oldattal, kivulrol pedig kenem kenoccsel, mert szarazan porkosodik a sebe. Viszont :!: :!: Ennek ellenere nincs nyafi, nincs orditas, es teljesen nyugodtan vegigaludta az ejszakat, cumizik ugyanugy, eszik, iszik, es jokedvu :!: Pedig felkeszultem egy nehez ejszakara, meg Apat is kikoltoztettem az agybol, nehogy ne tudjon aludni, ha nyafi lenne ejjel.

Kozben annyir nagyfiusodik, hogy csak nezunk, maga kerte a hajmosast (1 hete meg uvoltott, ha mostam), hajszaritas is csendben es nygodtan ment. Orrszivasnal csak az orrspray-t utalja, az orrszivast siman hagyja, meg igy bibisen is.

Gyoresz,
Edes Norbika a kepeken :) Most oszinte leszek, mert a velemenyunket kerdezted, akarmilyen nehez, en mar nem szopiztatnam altatashoz. Tudom, nekem konnyu, mert szinte magatol abbahagyta. Viszont egy igy voltam a kezben altatassal: csak ugy akart elaludni, hogy fogtam. Mostmar lassan atall, lerakom az agyaba (fel oldala nyitott az agyanak), kezdetben szinte vele fekudtem, aztan esterol estere tavolabb kerultem, ma mar csak az ujjaimat fogdossa, de sokszor emiatt is raszolok, es akkor abbahagyja, es alszik is (ha markolassza az ujjaimat, kepes feloraig is ellenni :D ). Tenyleg meglepo, de sokszor az hat ra, hogy raszolok, najo, nem olyan hangosan, de hatarozottan, es olyankor eszbekap es tenyleg az elalvasra figyel.
Mivel minden gyerek mas es mas, igy nem tudom, hogy nalatok mi johet be. Nalunk ez a helyzet. :)

Melinda,
Orulok, hogy Pocaklakoval minden rendben van. Remelem, hogy Marcika bore is hamar rendbejon.
Hat az idojaras tenyleg nem kedvezett nekunk,ezert is tartott ilyen sokaig a lecezes befejezese. Most meg egy kis betonozas jon a bejaronal, remelem szombaton kegyes lesz hozzank az ido. Utana eltununk 1 hetre,megyek feltoltodni szuleimhez a ket lurkoval.

Kata,
Remelem Patrik mar jobban van. Amugy nem tudom, hogy irtam-e, de a mi vizsgalati eredmenyunk is negativ lett Zolcsinal.

Evi,
Zolcsi is korankelo szokott lenni, szerintem azert, hogy lassa az apjat :) Mondjuk most ket napja nekem kedveztek, mert fel8ig aludtak 8) Remelem, hogy hamarosan jobban fogod magad erezni, es Rolcsi is hagy azert pihengetni.

Gigi,
Szoke herceg jobban van mar? Gyogypuszik neki, gyorspostaval :!:

Most viszont bocsi a tobbiektol, de megyek, mert mar oli egymast a ket fiu :roll:

Puszi,
Mica
mica-

Az elöbb megírt kisregényem eltünt az éterben............ :evil:

Majd megírom egyszer újra..

Örülök, hogy jól vagytok! Marci is ilyen heveske volt a pocakodban?

Sajnálom, hogy megint ramatyúl vagy! Olikámat teljesen elvarázsoltad a Tabikkal!! Vigyorgott, nézte a képet és felváltva mondta, hogy Lala, Laluka, Évi :lol:

Kitartást az altatáshoz!!! Én is csak sok türelmet kívánok neked! Ha nem vagy otthon akkor, hogy alszik el a nagyfiú? Megy a műsor akkor is?

Mica :)
Fene vigye Zolcsi izlését!! MÉg, hogy ANgelina Joli!!!! :roll: Hihetetlen, hogy ezek a törpék milyen könnyedén átvészelik ezeket a baleseteket. Mi jobban megijedünk mint ők. Később lehet valami probléma a fogával? Szombatra küldöm a jó időt!

Szőke herceg már jobban van. Igaz az étvágya elég tré.... Tegnap még meleg volt a buksija, ma már nem volt ilyen gond. Viszont hiper anyás lett. Ha az eddigieket lehet még fokozni. Se az apjával, se a nagyanyjával nincs el. Úgyhogy a füredi pihenésemből nem lett semmi. Főleg, hogy még le is betegetedt. Lépek mert mindjárt felébred.
Puszi mindenkinek!!

Veszprémi állatkertben
Kép
Azért volt már idén nyár!!! Nem is értem miért morgunk????? :wink:
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Gigi!
Olikának jobbulást és drukkolok, hogy minél előbb végigmenjen rajta ez a vírus!!! Millió puszi Nektek!

Évi!
Hihetetlen, hogy már a 9. hétben vagy! Nézd meg, Nálad is csak azon fogjuk kapni magunkat, hogy a kórházi cuccot pakolod :D (Én már elővettem a listát!)
Legalább valaki megerősít, hogy pattogós volt a pocak :lol: Még sem vagyok egyedül! A fene sem tudja mi ez, de biztos nem gond és ez a lényeg. Kíváncsi vagyok, hogy Négyeskével megint pattogsz-e majd?
Az jó, hogy a hányinger már múlóban van, de sajnálom a leeső vérnyomást/vércukrot. Biztos, hogy ez az állandóan változó idő, frontok is megnehezítik a dolgodat, már ha magamból indulok ki. Nálam kb. 2-3 hete és ma is volt olyan, hogy azt hittem, menten összeesek, minden előjel nélkül. Nekem a vérnyomim jó volt, előtte ettem, így az időre fogtam... Kitartást!!! :)
Jövő hét kedden megyünk az allergiavizsgálatra, amitől már most rosszul vagyok, mert ugye megint vért vesznek a kis Gyönyörűmtől és már most úgy sajnálom :cry:
Már csak ez a hét van vissza a suliból? Csak mert Te is írod, hogy lazák már a napok, meg mindenhol a ballagásról beszélnek. Felkészülök, hogy a szomszédban itt lesz a környék összes rossz fiúja a szomszéd kissrácnál és nem kis hanggal lesznek az biztos :shock:

Györesz!
Igen, nyugodtan szólíthatod Bencének a Pocaklakót :D ! Most már én is így becézgetem!
Sajnálom, hogy rendületlenül nem könnyű az altatás Norbikával, de sok ötletem nincs. Talán csak a sok-sok türelem...
Annyira édes Norbika az esőkabátjában, meg a gumicsizmájában :D Az viszont nagyon gáz, hogy ilyen vacak idő volt a hétvégén :(
A távollét elfogadva, hisz a Bátyádék most a legfontosabbak! Jó időtöltést Velük :D

Mica!
Örülök, hogy Gyuszkónak tetszettek a képek, talán a megszeppent pofija azt jelenti :wink:
Szegény Zolcsi, szörnyű volt olvasni is, hogy hogy járt a kis kamionosod :( Ahogy elkezdtem, olvasni, rögtön a fogaira gondoltam, de ahogy látom, azok sem úszták meg :( Drukkolok, hogy az apró darabka letörésén túl ne legyen semmi komoly gond. Nagyon büszke lehetsz Rá tényleg, hogy minden nyafi nélkül tűri a baleset eredményét és hogy ilyen ügyesen tűri az orrszívást, hajmosást :D
Gábor is szeretne (ill muszáj neki) szombaton betonozni, úgyhogy kezünk-lábunk keresztbe és drukkolunk, hogy jó idő legyen a melóhoz Nálatok és nálunk is! :wink:

Ma "beszereztem" magunknak egy új szülésznőt, mert sajnos a Marci világra jövetelénél segédkező szabin lesz augusztus első két hetében és a doki mindenképpen azt javasolta, hogy egy tutit válasszak, aki egész augusztusban dolgozik. Nagyon kedves volt az új a telefonban, rögtön megadta a mobilszámát és majd egyeztetünk, hogy személyesen is találkozhassunk :D Én mondjuk, tudom, hogy kicsoda, mert Marci megszületésénél is gratulált a szép nagy babánkhoz (Marcikám 4150 grammal született :oops: )
A dokim is keres maga helyett helyettesítő dokit, mert ugye ő is szabin lesz augusztus első felében. Így amellett, hogy szurkolok, hogy Bence is legalább annyira szépséges, jó alvó, jól fogzó gyerkőc legyen, mint Marci, remélem, hogy kis lustácska is lesz és nem akaródzik kibújnia időben, hogy legalább a saját orvosom legyen velünk.

Mindenkinek szép napot, ha nem is olyan verőfényes, mint a tegnapi.
Puszi: Melinda (29+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Elolvastalak Titeket és most csak gyorsan egy-két hozzászólásra reagálnék, majd holnap talán bővebben tudok jönni!

Mica!
Szegény Zolcsika egy igazi HŐS!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok, hogy a fogai is megússzák és hamar meggyógyuljon a szájacskája!
Altatás: én mindenki véleményére kiváncsi vagyok és tudom, hogy nagyon következetesnek kell lennem ahhoz, hogy valami javulást érjek el az altatásnál! Mivel most elég felfordulás van itthon így nem erőlködök semmivel, aztán meg megyünk nyaralni, de ha hazajövünk akkor azt hiszem megpróbálom, hogy estére elveszem a cicit és inkább ha kell akkor üvegből kap valamit és talán ha egyáltalán nincs cici, akkor könnyebben fog elaludni egy idő után! Az az igazság, hogy eddig bárhogy is próbáltam nem jött be semmi, próbáltam mesével, énekléssel, simogatással, összebújással, és hát sokszor amikor elfogyott a türelmem akkor elég határozottan rászoltam, de az is csak egy-két pillanatig hatott és így az lett, hogy a végére mindketten elfáradtunk és feladtuk, Ő kérte újból a cicit, én pedig adtam csak hogy végre elaludjon! De ha hazajövünk a nyaralásból akkor megpróbálok sziklasziráld lenni, mert ezen MUSZÁJ változtatnom!!!!!!!

Gigi!
Mióta ilyen nehézkes az elalvás azóta nem voltam távol altatás időbe, viszon előtte anyukám az ölébe altatta el! Júli 8-án megyünk esküvőre és egy éjszakára itthagyom Norbit, hát meglátjuk anyukám hogy bírkózik meg vele!

Melinda, Évi!
Puszi Nektek + a picurjaitoknak + a pocaklakóitoknak

Báttyámék éppségben megérkeztek, Mindenki nagyon örült MIndenkinek! Holnap ha tudok jövök, mert ha minden igaz a tesómék is mennek ide-oda!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Délután épp, hogy "megelőztél", de csak most fedeztem fel.
Örülök, hogy Szőke herceg már jobban van, az étvágya meg majd visszatér a régi kerékvágásba. Sajnálom, hogy a hétvégén nem sikerült kipihenned magadat, de egyszer majd biztos sikerül! Tudod, az a bizonyos remény!!! :wink:
Hihetlenül édes Oli a képeken, tényleg szőke herceg! Mennyire tetszett Nektek a veszprémi állatkert? Olinak gondolom bejöttek az állatok :D Mi tavaly nyáron voltunk ott, de valahogy akkor elég lepukkantnak tűnt maga az állatkert, a fele üres volt, meg olyan gondozatlan :?
Nagyon helyesek vagytok a közös fotón :) ! Tényleg volt nyár 1-2 hétig, de azóta nem tudom, hová bújt :twisted:
Marci is aktív volt, de ilyen korán még nem, már amennyire emlékszem. Bence hihetlen dolgokat művel, majd még írok róla...

Györesz!
Jó időtöltést Bátyádékkal és jó időt kívánok Nekik!!!

Ma este voltunk Cora-ban bevásárolni. Bence jól megnehezítette nekem a vásárlást, mert eszméletlen bulit csapott odabenn: azt hittem kilukad a hasam, ami elég kellemetlen is volt, emellett szétrugdalta a belső szerveimet is. Az erős rúgdosás eredményképpen majdnem bepisiltem. Épp Neki nézegettünk egy-két vásárolandó dolgot, amikor hirtelen rámjött a pisilhetnék. Hát mit ne mondjak, örültem, hogy kiértem a mosdóba, komolyan úgy éreztem, mindjárt bepisilek. Aztán visszafelé a mosdóból egy olyan hatalmasat rúgott a - szerencsére már üres - hólyagomba, hogy felnyekkentem. Nem tudom, mi nem tetszett Neki...
Szerintem nem tetszik Neki, hogy "panaszkodok" Nektek, mert most is kaptam egy hatalmasat :shock:
Délután elfelejtettem megírni, hogy kikértem a házassági anyakönyvi kivonat másolatát is a váci anyakönyvi hivataltól, hogy meglegyen Bence anyakönyvezéséhez. Annyira furcsa, hogy már ezeket kell intéznem :roll:

Megyek, mert Kisnagysága nagyon rendetlenkedik odabenn!

Puszi: Melinda (29+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,
én a 2006 ősziektől vagyok, csak észrevettem, hogy Melinda (Bujka) nálatok is ír :D Melinda, adj hírt magadról, hiányzol ám nagyon! Remélem, minden rendben veletek! Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Gigi:) Nem is láttam, hogy írtál, mert az előző oldalon volt az új hozzászólásod! :shock: Nagyon-nagyon jók a képek :), aranyos együtt a két fiú, te pedig kifejezetten szép vagy, ahogy öleled a kisherceged! :P Gigi, eléggé sz...ul vagyok, ha reggelre sem leszek jobban, lehet, hogy le kell mondanom a talinkat, pedig nagyon-nagyon várom! De nem tudom mi ez, nem szeretném Olikát megfertőzni esetleg :(

Melinda Remélem jól vagytok! Jó, hogy végre jó idő van és kilehet menni a manókkal! Rakosgatod már Marcika ruháit a kis Benedeknek?:) Én tegnapelőtt tévedtem a bébiruhák közé, hát nagyon jó élmény volt, látni azokat az ici-pici babaillatú rucikat! :) Végül nem írtad, Gábornak rendeződtek a benti dolgok?

Mica Szegény Zolcsika! Szörnyű lehetett így látni a kisfiad, aki igazi kis hős volt! :) Remélem azóta jól van a szája! Hogy tud enni, rágni?

Györesz Biztosan minden rendben lesz, meglátod! :) Hová mentek nyaralni?

Kata, Saxi Merre vagytok??

Én ma a szép idő ellenére is cefetül érzem magam :( Iszonyúan fáj, már-már görcsöl a gyomrom, megint megy a hasam, hányingerem is van és alig állok a lábamon! Remélem nem valami vírus!

Most pedig is én is felteszek egy képet az ördögfiókámról :)

Szép napot nektek!

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Még, hogy ördögfióka :?: Milyen kis angyali képe van ezen a képen :!: Köszönöm a dicséretet.
SZerintem akkor hagyjuk ki a holnapot. Nekem is fáj a torkom egy kicsit és a közérzetem sem a legjobb. Erősödj és gyógyúlj meg, aztán jövőhéten találkozunk.
És a szokásos: próbálj meg pihenni amennyit csak tudsz :!: :!:

Patrik, hogy van?? Remélem már túl van a nehezén. Jövőhétre már nyarat mondanak. Remékedjünk...... Szuper ügyes, hogy Patrik már zsepibe fújja az orrát. Olikám ilyenkor a száján fújja ki a levegőt :lol:

Olikám nem volt ilyen virgonc, bár elől fekvő volt a lepény, az is csillapítja a rúgások erejét.
Van használható ruhád Marci után?? Egy téli gyerek után, jön egy nyári :wink: Nem valami jó a szervezés!!! :lol:

Végül kimentél a tesódék elé Bécsbe? Mennyi időre jön haza tesód? Hová mentek nyaralni?
ALváshoz kitartás......... :wink:

Mennem kell, Olika éhes.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Sajnálom, hogy vacakul vagy :( Drukkolok, hogy csak valami egyszerű gyomorrontás legyen és semmi vírus.
Rolcsi tényleg angyalian néz ki ezen a képen (is), nem is gondolná Róla az ember, hogy mikre képes. :wink:
Rucikat még nem szedtem elő, bár ma tervezgettem, de Gábor későn jött haza és valahogy ehhez a vállalkozásomhoz inkább nem kérem Marci segítségét :roll: Meg ugye, amit Te is írtál, milyen jó érzés előszedni a picuri rucikat és azt valahogy nyugodt állapotban szeretném megtenni. Talán holnap megpróbálkozom vele. Már nagyon várom a válogatást :D :D
Próbálok, minden kérdésetekre válaszolni, dehát... Gábor munkahelyén 10 embert rúgtak ki a múlt héten. Abban azért biztosak voltunk, hogy Ő nem kerül közéjük, de sajnos el fogják venni Tőle a céges autót, így járhat a vadiúj miénkkel dolgozni, és nem mellesleg fizethetjük az aranyáras benzinköltséget. Tudom, hogy nem mindenkinek adatik meg a céges kocsi, de Ő ugye sokat járta a várost és az országot, most a "drága főnökök" azt ígérik, hogy ezentúl csak az irodában fog ülni. Na ezt ugye Ő ezt eleve nem preferálja... Nézelődik más mhely után, ma is egy ismerősnél volt érdeklődni, most fog róla beszámolni. (Látod, ha késve is, de annál hosszabbak válaszoltam végül a kérdésedre :oops: )

Gigi!
Igazad van, Marcinál nekem is elől volt a lepény, most meg hátul. Viszont most két napja majd megőrülök a mozgásától, úgy érzem kilukad a hasam. Szerintem valahogy harántban fekhet, mert a két oldalamon érzem és általában egyszerre a durva rúgását, nyújtózását.
Ruhácskákkal szerintem az elején tutira nem lesz gond, mivel ha augusztusban is születik, szerintem úgysem akarnám túl lengén öltöztetni, úgyhogy jók lesznek Marci rucijai. Persze a plüss rugikat inkább elhagyom. Meg azért szegény Bencének is akarunk azért egy-két új rucit venni, ne csak Marci levetett ruháit hordja :roll: Mondjuk, még nem vettem elő Marci cuccait, úgyhogy lehet, hogy lesek nagyokat, hogy mennyi mindent kell is venni...

Saxi!
Régen jártál errefelé! Remélem csak a háznézegetés miatt nem tudsz jönni. Lányoknak és Nektek is puszi :D

Márti!
Veletek mi van? Hiányzol ám! Írj!!! Puszi Nektek is! :D

Kata, Mica!
Veletek és a Gyerkőcőkkel mi a helyzet?

Györesz!
Jól telt a mai napotok a bátyádékkal?

Tegnap elkezdtünk vásárolgatni Bencének. Vettünk új pelenkázólapot (a mostani kezd avétosodni), aztán szombaton megyünk a kiságyért, matracért, testvérfellépőért a babakocsira, pelenkázótáskáért és egy-két ruciért. Ezeken kívül csak apróságok kellenek inkább, elsősorban nekem a kórházba (hálóing szüléshez, TENA betét, málnalevél tea stb). De azért izgi, hogy már itt tartunk. :shock:

Remélem mindenki jól van! Egész jó idő volt ma :D

Pusz: Melinda (29+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda! :)
Hát ez a kis Bence tényleg nagyon eleven, Norbi is ilyen volt a pocakomba! Annyira hihetetlen, hogy már itt tartotok! Tudom ezt hajtogatjuk folyton, de akkor is az! Annyira gyorsan rohan az idő amikor az embernek van már egy gyerkőce, hát még ha kettő, három..... :D

Gigi! :)
Tegnap lemaradt: Oli tündéri a képeken és annyira szépek vagytok együtt a képen, csak úgy sugárzik a képről a boldogság!!!!
Végül nem mentem Bécsbe, mert anyu nagyon készült és ha itthagyom Neki Norbit akkor ez nehezen ment volna. Amúgy mehettem volna régi személyivel is, anyu megérdeklődte! Legkésöbb júli 3.-án akarnak visszemenni a tesómék! Úgy irigelem Őket, az annyira más világ, hiába dolgoznak napi 10 órát mégis olyan mintha nyaralnának. Ne tudd meg milyen fekák! :D
Várgesztesre megyünk nyaralni a Villaparkba! Talán már hallottál róla, de ha nem akkor tudom ajánlani, bár még nem voltam ott, de sokan dicsérik és nekem is nagyon megtetszett. (www.villapark.hu) Úgy megyünk, hogy 8 felnőtt és 2 (egyidős) gyerkőc.

Jobbulást Neked! Drukkolok, hogy hamar elmúljon ez a nyavaja!
Rolcsi nagyon édes a képen!!!!

Kata! :)
Merre vagy? Kicsit eltüntél!

Tesómék ma délután háromig aludtak, közben Norbika is aludt három órát, úgyhogy én addig gyorsan elhúztam kangoozni. Aztán mire hazaértem felkelt a csapat. Norbinak nagyon tetszik, hogy sokat körülzsongják!

Ja, még nem írtam, képzeljétek Norbi imádja a hagymát, csak úgy tömi magába a szendvicshez, még azt is ami kicsit erős! Olyan mint az apja, az eszi a hagymát kétpofára! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Nem volt net-em néhány napig.Most is csak beugrottam,elég pocsék volt a mai napom.
Ruszlánt este bevitte a mentő a kórházba-megint a mandulája gyulladt be,de annyira,hogy nem lehetett csillapítani a lázát,és hányt is.
Most a gégészeten van-így jár,aki nem veteti ki a rossz manduláját.Gondolom most nem ússza meg.
Szóval szép napok vannak előttem,Anyósomra nem számíthatok,Anyuék most nehezen tudnának eljönni.
Maradok ki tudja meddig a gyerekekkel hármasban.

Visszaolvasok,amint lesz kis szusszanás.Most sietek ágyba bújni végre.

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi :) Sajnálom, hogy Te sem vagy jól, de remélem ez is "csak" egy rövidlejáratú kór és semmi komoly!!! Én még most sem tudom mi lehetett velem tegnap, bár egész délután iszonyúan szenvedtem, végül ahogy jött úgy el is múlt, bár még mindig gyenge vagyok, de tulajdonképpen ennyi! Sajnálom, hogy most nem tudunk találkozni, de majd pótoljuk!!! :)

Melinda Köszönöm a kimerítő választ :) Pedig én arra gondoltam, hogy azért nem írtál róla, mert rendeződött a dolog :( Az jó, hogy nincs az elbocsájtottak között, viszont tényleg nagy érvágás lehet a céges autó hiánya ilyen üzemanyagárak mellett! Drukkolok, hogy mielőbb rendbejöjjenek a dolgok!!!! Húú nehéz lehet egy ilyen kis kickboxossal hallod :) Az én Rolcsim is sokkal gyengédebb volt, legalább a pocakomban :lol: Már a előbb is kérdezni akartam tőled, hogy létezik, hogy az az ekcéma csak egyetlen helyen jöjjön ki? Rolcsinak ugyanis az álla alatt van egy hosszúkás csík, aminek a felülete száraz, nem piros ugyan de erős-rózsaszín. Először azt gondoltam valami sebesülés csak, de egyáltalán nem halványodik. Tulajdonképpen nem is erősödik, de most már kicsit aggódom mi lehet az!

Györesz Fantasztikus bababarát hotelbe mentek, biztosan nagyon fog tetszeni, én csupa jót hallottam róla!!! :) Gondolom, hogy élvezi Norbika, hogy ő a központ, legalább egy kicsit téged is tehermentesítenek. Végül, hogy aludt este a nagyfiú 3 óra délutáni alvás után?

KataHááát nem irigyellek! Remélem hamar felépül Ruszlán és végre tényleg kiveteti a manduláját (még, hogy bátor férfiak, mi?? :)) és a fiúk is rendesen viselkednek anyára való tekintettel!!!!:)

Márti tényleg hiányzol ám, most már csak nincs olyan nyüzsi, legalább pár sort írhatnál, hogy vagytok Gigikével!!!

Saxi???? Ugye jól vagytok??

MicaHogy van Zolcsika??

Lányok én ismét a kajával kapcsolatban tennék fel körkérdést! Írjátok meg nekem légyszi' mi a manók kedvenc reggelije/vacsorája! Roland bébi ugyanis reggel egy üveg kakaót iszik összesen, este pedig ugyanez egy kis kolbásszal, sajttal kiegészítve! Bár nem nevezném soványnak a drágám, de mégis jó lenne, ha valami rendes étel is lecsúszna! A szendvicsről pl. leeszi a feltétet a többit otthagyja, a paradicsom, paprikát meg sem kóstolja! :roll:
Most már dugulok! Illetve még annyi, hogy tegnap voltam védőnőnél, aki megmérte a vérnyomásom és közölte, hogy val.szeg ezért vagyok rosszul. ui. 90/60 volt (pedig kicsit még izgultam is :shock: ). Arra, hogy mit tehetnék kávét javasolt, mire mondtam, hogy capuccinónál többel nem mérgezem bébikém közölte, hogy akkor próbálkozunk a szex-szel! :oops: :roll:

Ezzel most már tényleg búcsuzom!

Mindenkinek szép napot!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Távírati stílusban mert Olikám nyüglődik.

Nagyon szívesen oda adom a pelnekázó táskánkat ha kéred. Nem tudom milyen színű a babakocsitok. Ez egy kék, kutyás Pierre Carden táska. De ha nem kell akkor sem sértődöm meg, mert tudom, hogy milyen jó érzés ilyen dolgokat venni! Gábor munkahelye :(

Ruszlánnak jobbulást. Neked meg kitartást. Remélem nem kell sokáig egyedül lenni az átokfiókákkal! :)

Örülök, hogy jobban vagy! Jövőhetén pótoljuk.

Puszi, mennem kell!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata! :)
Ruszlánnak jobbulást! Nem semmi, hogy ennyire be tud durranni a mandulája, hogy mentő viszi a kórházba! Drukkolok, hogy hamar meggyógyljon és hogy a fiúk kimélő üzemmódba kapcsoljanak! :!:

Évi! :)
Örülök, hogy jobban vagy!
Norbi este fél 10 körül simán elaludt, persze cicin. Mostanába annyi változott, hogy ha mesét kér akkor közlöm vele, hogy majd lesz mese, ha reggel felkel (mert ha elkezdek mesélni akkor nem hogy elálmosodik, hanem totál kinyílik a csipája és ha rajta múlna reggelig mesélhetnék neki :roll: ) és akkor nem is kéri többet hanem szépen elalszik a cicin mint régen.
Norbival nekem is iszonyú alacsony volt a vérnyomásom, sokszor voltam ájulás közelbe, de kávét én sem mertem inni, na és a szextől is el voltunk tiltva! :)

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire leverte a lábáról Ruszlánt a mandulája. :( Biztos Ő is tipikus pasiként halasztgatta a kivételét, bár felnőtt korban tényleg sokkal jobban megviseli az embert ez a műtét (is), mint gyerekkorban. Kívánok Neki gyors jobbulást és sok bátorságot a műtéthez! :) Neked pedig sok-sok erőt, türelmet, kitartást a Fiúkhoz! A Srácoknak üzenem, hogy jók legyenek és ne strapálják le Édesanyjukat!!! Millió puszi Nektek!

Györesz!
Most Neked és persze Norbikának is tök jó lesz, hogy itt vannak a Bátyádék és lefoglalják az ördögfiókát :lol: Hátha nagyobbakat és könnyebben fog elaludni.
Megnéztem a honlapot, tényleg nagyon klassz. Biztos klassz lesz! Én régen totál meg voltam róla győződve, hogy ez a várgesztesi villapark a felsőtízezer közkedvelt lakóhelye és ott azokban a bizonyos villákban laknak 8) Ja és a nézelődés közben nem tudtam elképzelni, hogy miért kezdtek el ennyire csiripelni kinn a madarak, mire rájöttem, hogy a szgép az, a villapark aláfestő "zenéjével" :lol: Úgyis hagytam azóta is, tök jó hallgatni!
Hagyma :shock: Nem semmi bendője van Norbikának :lol:

Évi!
Nálunk sajnos erősebb az ekcéma, hogy csak bizonyos helyeken jöjjön elő, de enyhébb esetben előfordulhat. Én is olvastam már erről, sőt saját magamon a mai napig tapasztalom (kiskoromban iszonyatosan ekcémás voltam, mostanra legalább visszahúzódott) és barátnőmtől is hallottam. Igen, az ekcéma területén száraz a bőr, és vagy piros, de enyhébb esetben rózsaszínes. A lényeg, hogy nem kell tőle megijedni, mert van már a kezelése szteroidmentes krém is. A neve Elidel, persze húzós az ára (kis tubus és 1000 Ft felett van az ára) :? Ha a dokinéni is megerősít az ekcémáról, akkor próbáld meg inkább ezt a krémet kérni. Testápolózni szoktad Rolcsit? Ha nem, akkor esetleg valami gyenge, illatmentes krémmel kezeld Neki addig is a kis foltot, hátha visszahúzódik. És fürdésnél esetleg ott csak fürdetőkrémezd, ha egyébként mást használtok. És no pánik!!!
Örülök, hogy már jobban vagy :D Persze, hogy gyenge vagy ma is a tegnapi nap után, meg ugye a vérnyomi. Én az elején és most is iszok 3in1-ben kávét, de abból is csak féladagot. Én a Douwe Egbertset iszom, szerintem az a féladag abszolúte nem jelenthet gondot. Szerintem még mindig jobb, mint fél napot szédelegni...
Kajcsi! Hol is kezdjem?! Talán ott, hogy ugye Marci nem iszik tápit, így nagyon figyelnem kell a kálciumbevitelére, és mivel túl sok tejterméket nem merek Neki adni, így próbálom zöldségformájában belediktálni. A lényeg, hogy reggel mi az ágyikóban heverészünk és Ő ott elrágcsál vagy pogit, stanglit, tehát valami kenyérfélét, de csak magában. Ő nem az a tipikus pasi, mivel a sonkát, szalámit, simán elhajítja róla, Neki inkább a kenyér kell :roll: Aztán megeszik 2 joghurtot, krémtúrót, túróhabot, tehát valami tejtermékfélét 10-ig. Néha lecsúszik pár falat banán, mostanság nektarin. Ez a reggeli és tízórai, ami lényegében egybefolyik: folyamatosan rágcsál valamit...
Estére én elsősorban főzit adok Neki, mert ugye a szenyó nálunk nem jön be. De szokott virslit is enni. Túl nagy változatosság ilyentérű finnyássága miatt nálunk sincs. Ja és Ő sem eszi meg sem az ubit, sem parit, még a kezébe sem veszi, mert hideg-nedves és nyávog, hogy töröljem le a kezét :shock:

Gigi!
Neked tegnap elfelejtettem jobbulást kívánni! De remélem felesleges is, mert már totál rendben vagy!!! :D Ugye?!
Olika is totál jól van már, ugye?! Puszi Neki is és Neked is!!!
Nagyon kedves vagy a pelenkázó táskával, de most tényleg egy kezemen meg tudom számolni, hogy mit is kell beszerezni és most ezt totál élvezem. Ugye, akkor nem sértődtél meg?! :wink: De egyébként pont a Te tatyódat említettem Gábornak, hogy az tök jó felépítésű és egy csomó minden belefér. A neten nézegettem, de annyira tropikat láttam... De megkuksizom a Pierre Carden honlapját :D Köszi! Tényleg, Ti anno hol vettétek és cirka mennyiért? Az igazat megvallva, túl sokat nem akarok rá áldozni, így remélem, hogy a régi Megatoys helyén a Soroksárin az outletben kifogunk valami tutit!

Már annyiszor akartam kérdezni Tőletek, de mindig elfelejtem, hogy azon morfondírozunk, hogy valami nagyobb lélegzetű ajándékot, játékot szeretnénk majd venni Marcinak, amikor megszületik Bence. És úgy adnánk oda Neki, hogy ezt Bence adja Neki, hátha ez is könnyebbé teszi majd a kezdeti időszakot. Szerintetek mit érdemes venni? Van valami olyan játéka valamelyik babónak, amit nagyon szeret és bejött Neki? Várom az ötleteket! Köszönöm! :D
Nekem mondjuk a hétvégén megfordult a fejemben a hintaló ötlete. Holnap úgy is akarunk menni az IKEA-ba és ott majd kipróbáltatjuk Vele, és majd meglátjuk. Ott 10 eFt-ért láttam, de valahogy sokallom érte, a KIKA-ban pedig 6-7 ezerért. Valahol itt húznánk meg a felső határt.

No megyek, pihenek, amíg Egyeske :lol: az igazak álmát alussza!

Mindenkinek sok puszi: Melinda (30+0)

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?