Jó reggelt!
Gabi,
én is szedtem valamikor a Mercilont, aztán a Gracialt. De nem tuti, hogy ebben a sorrendben, és én is azért hagytam abba az egyiket, mert vérezgettem és azt mondta a doki, hogy ettől is lehet.
Levi lenyugodott a sétában?
Eszti,
Végsőkig című könyv? Megvan?
Plusz esemény a bulin???
Te, ha tényleg jön mindenféle ferde úton összeszedett pasi és nő, akkor tényleg lesz esemény... Hacacáré, veszekedés, pofon...
Ügyes vagy és irigylésre méltó, hogy fürdethetted és etethetted Ivánkát!
És hogy lepisilt!
Gratula, tényleg megjelölt!
És köszi Dorkára a szép szavakat!
Viszont azt nem értem, hogyan etetted Ivánt? Van teje Veronak? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de talán ő említette, hogy Áront nem sokáig tudta szoptatni... De ez most nem biztos, lehet, hogy más valaki mondta...
A Cerazette árán én is meglepődtem, igaz a sima is ennyi volt... Ez van, de inkább, mint a gummmmmmi... Nem szeretem.
Anita,
nagyon szép család vagytok, szép kisfiad van!
Párod viszont jó messze dolgozik. Mennyit van otthon és mennyit kint? Gondolom akkor nem minden nap jár ki.
Katus,
mi az a modellező suli, amit Anita említett??
Hajnus,
akkor a Lindynette nevét megjegyzem, nehogy valamikor is azt akarjak szedni...
És akkor most mivel védekeztek, ha benned van a félsz, hogy esetleg...
Ági,
igen rohan az idő, nagyon hamar eltelt ez a hat hét, és nagyon hamar el fog telni a többi is...
Jó az a kép rólatok, aranyosak a fiúk!
A gyertyákat akár úgy is számolhatnád, hogy minden pasidtól kaptál egyet!
Amit Hajnus írt a fogamzásgátlókról azt nekem írta, mert ilyesmiket kérdeztem. Szóval valamelyik gyerkőcével - talán Bencével - lett a Lyndinette mellett terhes, más bogyotól vérezgetett és most ezért nem szed semmit. És az, hogy tesztet szeretne venni, az meg most van!
Na megyek, mert én már megint Sopronba megyek, most anyuval. Visszük Dorkát is. Azért megyünk mert már megint vérzik, és már megint hetek óta, és tegnap elment magánba a Nagy Bálinthoz, ma megyünk időpontot kérni kismedencei MR-re, de ettől függetlenül ha hétfőig sem múlik el neki, akkor kedden újra befekteti és újra kikapirgálja...
Sziasztok!!
Majd jövök még. Asszem...