Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek ezezn a szép tavaszias ,napsütéses reggelen!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ági!Mi sajna nem 17.-én megyünk hanem egy héttel később.
Aztán Lúlius 11.-én megint megyünk a husival,mert ruhafrőpróbám lesz akkor találkozhatnánk.Csak te jössz a gyerekekkel?Meddig is maradtok pontosan?

Nercsi!Igen nagyon élvezi a cipőcskéjét.
Vendég

Kép

nadine81

ági! Kép

Nadine!Te tudod mikor vannak a szülinapok?
Vendég

Jaj Viol, te miket tudsz! :D

Ági!

Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Azért jó reggelt ám és szép napot Mindenkinek! :)

Gabi,
jó lehet az a mondókás könyv, én már egyre sem emlékszem normálisan... :oops:
Nagyon jók az ajándékok, aranyos volt anyukádtól! :) És nekem is volt sípolós cipőm ám! Nekem rózsaszín volt, tépőzáras, és a sarkában volt a síp - vagy inkább valami dudaszerű dolog - és ha léptem, sípolt/dudált! :lol: :lol: Tök sokáig hordtam.

Katus,
és Máté azóta megpróbált újra álldogálni és eldőlni? :) Hogy haladtok?

Vero,
nagyon édes a kis sárkányfű-árusod, igazi legényke! :) Idősebbnek látszik a képen, mint amilyen. :) Kis komoly. :)

Eszti,
jaj, úgy mosolyogtam Szonja pirulós dolgán! :) Aranyos lehetett. Azért néha még mi is belepirulhatnánk, nem? Csak a látszat kedvéért... :) Mintha még nem láttunk volna ilyet. :)
Találtam még egy Koontz-könyvet, "Végsőkig" a címe. Olvastad?

Ági,
húú, izgi, hogy készültök, igaz? Tényleg gondolkodj, hogy mi kell, mert ez nem egy olyan út lesz, hogy hamar visszafordultok valamiért... :)

Képzeljétek, Dorka már egészen az elején ügyesen átfordította a fejét egyik oldalról a másikra, aztán hamar elkezdte magát kinyomni, de tegnap olyan magasra kitolta magát, hogy szinte majdnem nyújtva voltak a kezei! Na jó, nem nyújtva, de könyökölt! És tök sokáig és sokszor! Gondoltam megpróbálom lefényképezni, de azt hittem pont nem tudom majd elcsípni, mert olyan sokat csinálta már - én meg elgyönyörködtem benne - hogy gondoltam akkor tuti nem fogja, amikor ott állok lesben a géppel... És csinálta! Le is tudtam kapni, csak az a gáz, hogy a kiságyában volt, így benne vannak a rácsok is. Felülnézetből nem lett volna jó a kép, hiszen a lényeg oldalról látható, de nem baj. Lesz még ilyen alkalom úgyis, amikor nem a kiságyban van.
És egyre jobban élvezi a csörgőket, meg a zenélő-forgó bizbaszt az ágya fölött! :) Olyan aranyos, nagy, nyitott szájjal mosolyog, szinte nevet! :)

Most teszem fel a képeket a gépre, mindjárt rakok fel ide is.

Erő, izom, tejet iszom! :)
Kép

Pancsi után :)
Kép

Kaja után :)
Kép

Vidáman :)
Kép

nadine81

Katus,
nahát, és te miket tudsz!!!

Na és ŐŐŐŐ miket tudhat??? :lol: :lol: :lol:

nadine81

Gabi,
nemtom mindenkiét, csak az iwiw-en rajt van Ági is ismerősként, és ott beírta, hogy mikor született, én meg megnéztem!!!

nadine81

Nadine!Nagyon édes a képeken főleg amelyiken szundikál ezen a képen tiszta anyukád!! :D :D :D Nekem ez tetszik a legjobban.
Nagyon ügyike a picurka hiszen ő már nagylány elmúlt egy hónapos és úgy gondolja itt az idő szórakozni és ügyeskedni anyu és apu még büszkébb legyen rám mint eddig és hát ők is had szórakozzanak.
A rácsok meg nem is érdekesek a lényeg ez a drága kis jövevény aki megédesíti akis életeteket.
Vendég

Jajj, Gabi,
köszönjük szépen, nem is fogalmazhattál volna szebben! :) :)
Az alvós képen úgy érted, hogy "anyukád", hogy az én anyukám?
Mondták már mások is, hogy ilyen meg ilyen pózban/helyzetben rá is hasonlít. :)

Most lépek kicsit, mert most evett és rotyizott, kiveszem a kaksiból, aztán meglátjuk elalszik-e kint a levegőn... Most egész normális idő van. :)

nadine81

Igen úgy,hogy anyukádra.Nagyon hasonlít rá azon a képen.
Jó csicsizést mi is kihasználjuk ma ezt a szép időt a déli aluszi után.
Vendég

No, elvileg elaludt, kíváncsi vagyok meddig bírja... Percek, vagy talán egy óra??!! :lol: :lol:
Megyek, takarítok egyet! :lol: :evil: :lol: :evil: :lol:

nadine81

Ági! Boldog szülinapot! :lol:

KépKép
nicika

Viol! Nagyon durva hogy a kislányod már milyen szépen tartja magát hason! Édes! :D

KépKép
nicika

Katus! Gratulálok a kis Máténak az álláshoz! Nagyon ügyes! :lol:

KépKép
nicika

Nercsi!Milyen gyümiket eszik meg Alíz?
Vendég

Kép Így próbálkozik a picurom egyedül enni.Több kevesebb sikerrel.
Vendég

Ági, boldog szülinapot!!!!!

Viol, gyönyörűűűű. Nagyon ügyes hogy így kinyomja már magát.

Niki, eddig almát meg barackot kapott. Nagyon szereti őket.

Katus, írtam mailt.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó, milyen komolyan csinálja Levi a kanalazást. :lol: Milyen szép tiszta még a ruhája, mehg a szék. Ilyen is maradt?? :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

SZIASZTOK!!

Csak röviden jövök!

Eszti!!

Nekem sajnos az aug.13 nem jo, mert mi csak akkor indulunk haza, ugyan valamikor ejjelre terveztük az indulast es valoszinü, hogy delelött mar otthon leszünk, de valoszinü hulla faradtak leszünk. Es hat az elsö nap nem akarok sehova menni. Had örvendezzen a csalad egy kicsit Laranak. Tudod, tesom meg mamam meg nem is lattak es nem akarok mindjart az elsö nap lelepni. Ja, es Lövön epp bucsu lesz. De ezenkivül nekem minden mas nap megfelel! Csak a 13. nem! BOCSIKA

AGI!!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Vero!

Ivanka tenyleg nem ugy nez ki a kepen, mint egy ujszülött. Nagyon szep!

VIOL!!

Dorka is nagyon helyes, basszus Lara nem tudja magat igy kinyomni. Nagyon ügyesek vagytok. Anyukam meselte, hogy en is mindent kesön kezdtem el csinalni, talan a lanyom is. :) De azert mindent megtanultam! :)

Nercsi!

Szerinted kezdjek el en is tapszert adni Laranak?
Vagy inkabb varok jun. 27-ig, mert akkor megyünk dokihoz es megkerdezem töle!

Bocsi lanyok, hogy ritkan jövök, de tegnap egesz du. fenn takaritottam a haznal. Ma jött mar a parkettas! :)
A kepet küldöm!

Puszi MINDENKINEK!
Elvezzetek a napsütest!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
reni76

Elöször meg kell csinalnom a kepeket, mert amit a Dieter multkor csinalt a bejaratrol nem igazan sikeres!
Aztan küldöm!! :)
reni76

Mindenkinek köszi a dicseket Dorkára, büszke is vagyok rá!! :lol: :lol:

Most pihizek picit, mert ahogy érzem a derekam még mindig nem az igazi... Fáj, mint a rosseb, Ja, és a kezem is... Az már terhesség alatt is szar volt. De most... Volt olyan, hogy le akartam venni valmit a polcról, kiesett a kezemből, kapkodtam utána, erre kiugrott az ujjam... Csak úgy, a lengetéstől... Vissza kellett nyomnom. Azt már észrevettem, hogy akkor tud nagyon szar lenni, amikor jó pár órát nem használom. Ezt értsétek úgy, hogy mondjuk amikor éjjel egy huzamban kb 5-6 órát alszok, nem mozgok, aztán felkelek Dorkához etetni, ágyból való kikelés után ülök pár percig az ágyon a kezemet mozgatva, mert egyszerűen nem merek addig hozzányúlni a gyerekhez... A csuklóm és a hüvelykujjam. Pár hete calciumos pezsgőtablettát iszogatok minden nap, de nem igazán jobb. Csak elmúlik egyszer...

Ja, és tegnap kaptam ugye azt a Cerazette fogamzásgátlót. Remélem használ, nem szerepel még egy babó a terveim között a közeljövőben... Na most erre az van írva, hogy előfordulhat szedés közben kisebb vérzés, nagyobb vérzés - ezek persze rendszertelenül - de lehet, hogy abszolút nem is lesz vérzés. Kösz. Akkor én honnan fogom megtudni, hogy nem estem-e teherbe? Mert ugye az is rá van írva, hogy terhesség, vagy csak a gyanúja esetén abba kell ám hagyni, mert akkor húha!
És ezt ugye szopi alatt kell szedni. Addig, amíg egyáltalán szopizik valamennyit, vagy csak addig, amíg csak és kizárólag szopizik?
Mikor lehet áttérni valami erősebbre? Bocsi, hogy így parázok, csak hallottam, hogy valaki ezalatt esett teherbe. Mármint nem úgy, hogy szopi alatt, mert nem védekeztek, hanem antibébibogyó szedése mellett...

nadine81

Ja, Gabi
titeket el is felejtettelek... :oops: :oops: (Csak panaszkodok itt...)
Baromi aranyos Levi így kaja közben! Rá is van írva a joghurtra, hogy könnyű és finom. Finomnak finom, na de könnyű is enni??? :lol: :lol: :lol:

Reni,
ha te is később kezdtél el ügyeskedni, Lara is valszínű azért. De ahogy te is, Ő is tényleg szépen meg fog mindent időben tanulni!! :) Ügyes lesz! Biztos ő meg már más dolgokat tud, amiket Dorka nem! :)
Várjuk a képeket. :)

nadine81

Sziasztok Csajok!

Én bajai vagyok,csak a Katával szoktunk levelezni.De most bepofátlankodom hozzátok,mert a mi topikunk kicsit kihalóban van.
Azért néha szoktalak titeket olvasni.Kicsit képbe vagyok.

Na most mennem kell ,mert hív a kisfiam.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Nercsi!Hát a ruhácskáján egy két pötty lett,de az asztala meg a szája meg a keze hát..........! :D :D :D :D :D
Az a baj,hogy nem tűri meg az előkét remélem ez változni fog.

Reni!De kár lenne ha nem tudnál eljönni!!!!Ne izgulj Levi nagyon lusti baba,de a doki megnyugtatott,hogy minden meg fog csinálni.Márcsak a tipegés van hátra.Lara is biztos egyik napról a másikra fog meglepetéseket okozni Levi is ilyen volt.Egy hónap leforgása alatt elkezdett kúszni,mászni,ülni,felállni és leülni.

Eszti! Hajmosi közben jutott eszembe,hogy majd írd meg miket vigyünk a bulira.Én valszínű egyedül megyek,mert Balázs dolgozik.

Nadine!Én is ilyet kaptam,de nekem nem bírtam a szervezetem szinte állandó jelleggel véreztem ezután tértünk át az óvszerre nagy immel ámmal.FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!De ez van.Vagyis már az sincs!!! :D :D :D Ezt végig szedheted amíg szoptatsz és utánna
Vendég

Na lemaradt a vége,mert felébredt a fiatal úr és hisztizik.Szóval utánna lehet az erősebbet kezdeni.
Vendég

Szia Szeszike! :)

Üdv itt nálunk, ha van időd, gyere nyugodtan gyakrabban! :) Nem utálkozunk senkire, akinek nincs sok köze Sopronhoz! :lol: :lol:
Vagy neked van? Honnan az ismeretség Katussal?
Nem is jártál soha Sopronban?
Pici képről nagyon aranyos Dávid, tegyél majd fel nekünk még-még-még!!

nadine81

Szia Szeszike!Gyere nyugottan! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Gabi,
és korábban szedtél fogamzásgátlót? Ha igen, azokat bírtad?

Nekem is különben jó más nap is a főzős bulira, nemcsak az a vasárnap. Gábor valószínű jön, akkor lehet bibi, ha már elkezdődik a bajnokság. Nemsokára vége, lesz kicsi pihi, aztán még most nyáron kezdődik újra, és vasárnaponként vannak a meccsek, és ha akkor már van, akkor nem tuti, hogy el tud jönni, mert ő a kapus és nélküle... :( :( Örültem, hogy nászútra el tudott jönni... :) :)

nadine81

Üdv Anita!

Ez a szalag jó lesz?
Akkor elküldöm a kódót levélben.

KépKép

katus78

Vagy ez?

KépKép

katus78

Vagy?

KépKép

katus78

Igen közel 8-évig szedtem először a Merszilont az nem volt jó ezt két évig nagyon megkavarta a vérzésemet és utánna hat évig a Marvelont ami viszont tuti jó volt.
Ezt nem tudom miért nem bírta a kicsi kis szervezetecském pedig én gyógyszerpárti vagyok.
A buli nekem is mindegy mikor lesz ha esetleg változik.

Na lelépek elviszem ezt a hisztipalántát a városba,mert nem bírok vele most lenyomott egy negyedórás hisztit és már jön is ki a szobából.Tiszta álmos 3/4-órát aludt a másfél helyett ,de aludni nem akar inkább én bújjak hozzá ő meg pihenne,de el kell mennünk,mert dolgom van a városba.És már itt is van csompaszkodni.

Szép délutánt.
Vendég

Sziasztok!

Én augusztus 19-től szept 4-ig leszek szabin.Írjátok meg,hogy ezidő alatt kinek mikor jó.Azért gondoltam a hétvégére mert akkor a férjek,szeretők,élettársak és egyéb is jöhetnek.Akinek mind van hozza csak el legalább lesz egy kis plusz esemény is. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gabóca!
Nagyon ügyi fiú Levi.Nekem is volt csipogós cipőm.A Renoban vettük Ajsztrijában még nagyon régen amikor kislány voltam. :( :D

Katus!
Holnap viszem a filmeket,ne feledd! :D

Viol!
Én pedig nagyon drágállottam ezt a fog.gátlót azért hagytam abba. :roll:
Nagggggyon ügyes a kis Dorka.

Ági!
Boldog szülinapot!
Kép

Szeszike!
Üdv itt!
A mi családunkban is van bajai,mégpedig az autónk. :D
Kép
Nagyon-nagyon messze vagy tőlünk.Azért tudom mert én hoztam onnan haza az autót. :D
Írj magatokról bővebben!

KépKép
eszti76

Sziasztok.
Majd később jövök,most csak azt akartam megírni,hogy kiváltottam a rossman-os csomagot.Volt benne egy kecskeméti ital(sárgarépa+ananász),egy hipp étel(rizses zöldségkrém csirkehússal),egy kiskanál meg egy előke.Ja meg egy matrica.
Elmentek az Anyuék,ha a Bence alszik majd jövök

Kép

Kép
hajnus

Először is:Boldog szülinapot Ági! Kép

Onnan az ismerettség Katussal,hogy osztálytársak voltunk egy évig.Ő pécsről járt ide modellező suliba.Ja meg egyszer egy jót buliztunk Pécsen együtt.Erre jól emlékszem!/már amennyire/

Kisfiam 9 hónapos múlott.Elég nehezen akart összejönni.

Párommal 7 éve vagyunk együtt.Ő most kijár Németbe dolgozni.Festő.Most is kettesben vagyunk a kisfiammal.Rakok fel pár képet Dávidról: Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 612.01.jpg[/img]

Kép

A kis családunk: Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

És a végét Katus gyártja majd!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!Boldog Szülinapot Ági!
Viol!Nagyon ügyi Dorka!És milyen édes!!!
Szia Szeszike!Aranyos a kisfiad!Jó messziről írsz!
Hajni!Már haza is ment anyukád,?
kola2

Zsanett,szia.Igen,mert a kutyákat nem akarják sokáig magukra hagyni. :? Pedig van aki megeteti őket.Virág?Jól van?Most végül is melyik oviba megy?
Ági,nagyon-nagyon boldog szülinapot!
Szeszike!Vagy Anita? :D Örülök,hogy csatlakoztál.Nagyon laza kis pasikád van!Irtó aranyos!
Gabó,el sem hiszem,hogy ilyen ügyes a kis Husi :D
Viol,nekem is nagyon fáj a derekam a szülés óta.Az orvos azt modta nem tud mit mondani,mert a szoptatás miatt kenni sem ajánlott semmivel :( A fogamzágátlókról annyit,hogy én a mercilont szedtem először,de én is össze-vissza véreztem.Aztán áttértem a Lindynettre,na amellett lettem terhes!Ugyhogy most nem szedek semmit.Pont ma mondtam Apának,hogy azért kéne ennem egy tesztet,csak hogy nyugodtak lehessünk.Mert hogy még nem jött meg...
Na jó megyek Kép Kép Kép

Kép

Kép
hajnus

vennem :D :D :D :D

Kép

Kép
hajnus

Gabo!

Delelött elfelejtettem irni, hogy köszi a LARA feliratokat!!!! :)

Eszti!

Nekem teljesen mindegy melyik napra szervezitek a talalkozot, csak ne 13. legyen es 22-ig, mert szerintem mar 23-an jövünk haza! Szoval ezen belül nekem mindegy! :) Talan 19-en? Szombaton?

Szeszike!!

En sem Sopronbol irok, hanem Nemetorszegbol bar elötte soproni voltam! Üdv itt nalunk a topikban! Merre dolgozik a ferjed? Nagyon szep a kisfiad! Gratula! :)
reni76

Eszti!Nekünk bármikor jó lesz.Neked is volt csipolós cipőd?De jó.Violnak is volt!De jó!!!!Nekem csipolós pólom volt!De jó!!!!Az öcsémnek meg csipolós szandia!De jó!!!!!

Hajnus!Na csak nem!!!!!!!!!! :D :D :D Anyudékkal jó volt?

szeszike!Hát nagyon haláli a kis trónörökös és tiszta apja.Nagyon laza a középső képen tetszik!!!! :D :D :D :D
Szóval buliztatok!!Aha fenékig az asztal alá?Jó is az!!Jó kis borocskával.

Reni!NAGYON SZÍVESEN!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabó,jaj,dehogy!Meg is őrülnék! :D
Anyuék meglepően normálisak voltak.Persze volt vita,hogy nem engedem el az Istit.Meg hogy a másik unoka már paprikás csirkét eszik nokedlival.(10 hónapos)De ettől eltekintve egész jó volt.Mondtam is,hogy hamar jöjjön ujra.Neki egyszerű,mert nyugdíjas.Most láttam,hogy mennyivel egyszerűbb lenne az élet,ha a közelben laknának.

Kép

Kép
hajnus

Reni :A párom Steinebachba dolgozik.München mellett.Pont holnap jönnek haza,de már szerdán megy vissza.

Hajnus:Anita vagyok.

Viol:Én a cerazettet szedem.Mivel Dávid még mindig cicifüggő.
Az elején 3-4 hétig össze vissza vérezgettem,de azóta nincs ilyen problémám.Azért nem szeretnék mellette terhes lenni.

A manóm nevében köszönöm a dícséreteket!

Sziasztok!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Gabóca!
Böbőőő nekem cipőm és pólóm is volt csipogós! :Én nyertem! :D :D :D :D :D :D :D :D
Majd még megbeszéljük,hogy ki mit hozzon a partira,ha már az időpontot sikerült fixálnunk.
Mizujs a méhed mélyén? :D :oops:

Viol!
Elfelejtettem írni,hogy gyönyörű a csajszid!

Hajnus!
Anyu is mindíg a kutyához szokott hazasietni...! :?

Szeszike!
Szép kis családod van!
Apa mennyit van külföldön és mennyit tud veletek lenni?

Csajok én olyan boldog vagyok.Ma megfürdettem,megetettem Ivánkát és még egy pisiáradatot is kaptam tőle a jobb karomra és a lábamra.Ezzel szerintem megjelölt,hogy érdemes vagyok a szeretetére.

Kép

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Hu lanyok, egeszen meglepodtem, hogy tudtatok, hogy szuletesnapom van! (Tudom Viol a ludas, o ilyen szemfules szuletesnapokban! :)) Koszonom szepen a sok jokivansagot!

Mindjart jovok es folytatom, most rohannom kell.

Kép
Kép
agi

Na itt vagyok, kozben tul vagyunk a vacsoran. Volt torta is a vegen, ha lesz kedvem kicsinyitek egy kepet ide is.

Vero!
Tok jo a sarkanyfuarus kep! Sokkal nagyobbnak nez ki Ivan mint amekkora. Olyan stram kis gyerek!
Majd fogsz meselni a szulesrol nekunk?

Viol!
Dorka egy cuki! Ahogy tud aludni! Teljesen beajulva :) Es tok ugyes, hogy igy ki tudja nyomni magat! El sem hiszem, hogy mar 6 hetes! Ugy rohan az ido!

Szeszike!
Udv a topicban! En Kandabol irok, tehat en sem Sopronban tartozkodom, ugyan 23 evig ott eltem, ott is szulettem. Es jovo penteken megyunk haza, es egeszen augusztus vegeig otthon leszunk!

Gabi!
Hat ez egy tundermano ahogy eszi a joghurtjat! Hogy koncentral! Arany pofam! :)

Hajni!
Akkor most ujra terhes vagy? Vagy nem ertem amit a fogamzasgatlokrol irtal. Marminthogy valtottal, es mellette lettel terhes.

Na itt ma szakadt az eso, olyan esofuggony jellege van a dolognak, nem latni at az ut masik oldalara. Orulok, hogy kesz az udvar, igy a kutyat is ki lehet engedni, nem lesz saros.

Na megyek, mert azert szuletesnap ide vagy oda, az esti furdetes az enyem. Marmint a Balint furdetes. A Bence meg a Daddy-e.

Kép
Kép
agi

Kép

Annyi gyertya nem ferne el amennyi kell igy minden 11 evre kaptam egyet. Igy jon ki a 33. :lol:

Kép
Kép
agi

Jó reggelt! :)

Gabi,
én is szedtem valamikor a Mercilont, aztán a Gracialt. De nem tuti, hogy ebben a sorrendben, és én is azért hagytam abba az egyiket, mert vérezgettem és azt mondta a doki, hogy ettől is lehet.
Levi lenyugodott a sétában? :)

Eszti,
Végsőkig című könyv? Megvan? :)
Plusz esemény a bulin??? :lol: :lol: Te, ha tényleg jön mindenféle ferde úton összeszedett pasi és nő, akkor tényleg lesz esemény... Hacacáré, veszekedés, pofon... :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy és irigylésre méltó, hogy fürdethetted és etethetted Ivánkát! :) És hogy lepisilt! :) Gratula, tényleg megjelölt! :)
És köszi Dorkára a szép szavakat! :)
Viszont azt nem értem, hogyan etetted Ivánt? Van teje Veronak? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de talán ő említette, hogy Áront nem sokáig tudta szoptatni... De ez most nem biztos, lehet, hogy más valaki mondta...
A Cerazette árán én is meglepődtem, igaz a sima is ennyi volt... Ez van, de inkább, mint a gummmmmmi... Nem szeretem.

Anita,
nagyon szép család vagytok, szép kisfiad van! :) Párod viszont jó messze dolgozik. Mennyit van otthon és mennyit kint? Gondolom akkor nem minden nap jár ki.

Katus,
mi az a modellező suli, amit Anita említett?? :)

Hajnus,
akkor a Lindynette nevét megjegyzem, nehogy valamikor is azt akarjak szedni... :)
És akkor most mivel védekeztek, ha benned van a félsz, hogy esetleg...

Ági,
igen rohan az idő, nagyon hamar eltelt ez a hat hét, és nagyon hamar el fog telni a többi is...
Jó az a kép rólatok, aranyosak a fiúk! :)
A gyertyákat akár úgy is számolhatnád, hogy minden pasidtól kaptál egyet! :) :) :)
Amit Hajnus írt a fogamzásgátlókról azt nekem írta, mert ilyesmiket kérdeztem. Szóval valamelyik gyerkőcével - talán Bencével - lett a Lyndinette mellett terhes, más bogyotól vérezgetett és most ezért nem szed semmit. És az, hogy tesztet szeretne venni, az meg most van!

Na megyek, mert én már megint Sopronba megyek, most anyuval. Visszük Dorkát is. Azért megyünk mert már megint vérzik, és már megint hetek óta, és tegnap elment magánba a Nagy Bálinthoz, ma megyünk időpontot kérni kismedencei MR-re, de ettől függetlenül ha hétfőig sem múlik el neki, akkor kedden újra befekteti és újra kikapirgálja...

Sziasztok!!

Majd jövök még. Asszem... :)

nadine81

Sziasztok!!!

Viol, remélem anyukáddal nem lesz semmi gond!!! Azért jó hogy elmentek vizsgálják is ki rendesen!

Ági, olyan szépek vagytok a képen. Olyan fiatal vagy még, és van ilyen két szép fiad!!! Gratulálok mégegyszer.

Szeszike, üdv. itt a soproni topikban. Nagyon helyes Dávid!! :) :) Miket tud már?
Mióta dolgozik kinn a férjed? Gyakran jár haza? Ez csak átmeneti munka, vagy végleges? Nekem is pár ismerősöm volt, akik pár évre kimentek, aztán itthon valami vállalkozásba fogtak.

Reni, szerintem még ne adj neki tápszert. Esetleg előbb vidd el a dokinőhöz, megméretni, mennyit hízik. Mi béreltünk mérleget, volt hogy csak 100-at evett este a 200 helyett. Aztán nappal is egyre kevesebb lett.
De lehet ha te elkezded a gyümit, aztán a főzeléket, akkor marad annyi tejed hogy a többire elég lesz.
Ja,és mikor Alíz nappal keveset evett, százakat, sose sírt hogy éhes lenne, ezért nem is gondoltam rá. Aztán mikor utána megkínáltam a táppal, simán megevett még 100-at.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. :lol:

Eszti, milyen jó hogy fürdethetted Ivánt. :D Szóval te kiválasztott vagy. De jó. Tud Veró szoptatni? :)
Nekem is mindegy mikor lesz a buli, augusztusba itthon leszünk.

Ma megyünk haza, holnap lesz a 10 éves osztálytalálkozónk. Kíváncsi vagyok..... :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!
Hajni!Virág nagyon jól van,köszönöm az érdeklődést!Hál isten!
A trefort-téri oviba megy,augusztus28-án kezd.Remélem tetszeni fog neki.Isti melyik suliba megy át?Bencével lettél terhes a gyógyszer mellett?Hát igen ezek a hülye gyógyszerek.Én 3 fajtát szedtem de mindegyiktől volt valami problémám.Most a napokba kell megjönnie de semmit nem érzek,hogy jönne.Mindig van valami előjele nálam ha megjön.Bár a Virágnál még az első hónapba megjött.,de a teszt meg pozítiv volt.Ugyhogy nemtudom mi van majd kiderül. :D .
Eszti!Szonja ,hogy van?
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?