Új privát üzeneted érkezett!

Már megint én vagyok az első :?:

Dia:
Igazad van. Hétfőn én ott leszek, feltéve, ha Bubek elvisz minket kocsival :D Hol lehet ott megállni? Mert a Nagyvárad tér felől ismerem a bejáratát, de ott nem nagyon van parkoló, a színház mögött meg csak egy kis gyalogos átjárót ismerek.

Képzeljétek lányok, kezd közös álláspontunk lenni lakásügyben apával.
A panel amit néztünk szép felújított, de át kellene alakítanunk, hogy legyen nekünk is hálószobánk, de az nem lenne nagy meló. A lakás ára is baráti, alig kellene hitel. A házrész felejtő volt, viszont a sorház nagyon korrekt. Bár ott is van mit csinálni, az ablakokat kell cserélni + az emeletre vezető lépcsőt felújítani, de a többit nem. Na jó egy tisztasági festés kell. Tök szép a konyha, a terasz, motoros kapu a garázsbeállóhoz, ja és két klotyó, istenem micsoda luxus :lol: :lol: Szóval most azon tanakodunk, hogy is szedjünk össze még 10 millát, kitől kérjünk kölcsön :shock: Meg apóséknak is megmutatnánk mielőtt döntünk. De még van 3 cím, amit meg akarunk nézni. Szóval így állunk. Alig tudtam aludni az éjjel az izgalomtól :P
Na jó befejezem a fárasztásotok.

Mancs:
elfelejtettem mondani, hogy ritkán látni hogy egy fiúbaba ennyire hasonlítson az anyukájára, nagyon édi.
Vendég

Ja és 21-én sajnos már én sem 33 éves leszek :evil: :evil:
Vendég

Tücsimami, ez szuper, amit írsz! :) Hát nagyon drukkolok, hogy találjatok egy nagyon klassz fészket magatoknak. Sajnos mi nem tudunk kölcsönadni 10 millát, bár tudnánk :lol: :lol:

Szóval akkor Orczy kert hétfőn??

Mancs, hát ha kell egy kis bíztatás, én Benyóval először kettesben autóval pont az első városligeti talira mentem, és pontosan 2 hónapos volt, sőt, Natasa1975 is jött a szintén kéthónapos Szonjával, szóval hajrá, nem egy ördöngősség! :) Én azóta már bárhová elmerek menni, kell ez a tűzkeresztség!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Omo,
visszaküldtem. Naggyon-naggyon édi baba a druszánk!!!!!!
Annyi haja van!!! Csúcs!!! Majd meglátjátok... :lol: :lol: :lol:

Sajtine,
de miiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjééééééééééééééééééééééé :?: :?: :!: :!: Csak nem hétfőn is korábban jön haza a Papa????? :( :(

Ilba,
most mentek Balcsira? Hozzátok sem mentünk még el...de ami késik..... :roll: :lol: :wink:

Na akkor összegzem:
Orczy kert hétfőn. Mit szólnátok dél vagy egy órához? és akkor maradhatnánk 4h-5h-ig. És most a kispesti, kőbányai, lőrinci bagázs is maradhat tovább, mert ez nekik sokkal jobb mint a liget. vagy nem?
Mindenki jöjjön. Vuka (te gyógyulj meg hétfőig!!!! :D ), és akitől még nem jött jelzés, Gabi, Timi, Coolasa, Mamacka, Sasha ugye jöttök? Omo? Natasa? Kihagytam valakit? (ezer bocs, ha igen :oops: )
És persze Kormi is kéne, de hogy érhetnénk el? Tud valaki valamit róla?

Az időpontra még írjatok vissza, hogy ki mit szól hozzá, jó-e így?

Dia,
megy a drukk!!! De addig még úgyis találkozunk ugyebár...:D

Tücsökmami,
akkor megint úgy lehetne, hogy megyünk dokihoz 11h-re (ez nem több szerintem 15-20 percnél), és utána szerintem azonnal mennénk értetek. (voltam mosóba az autóval, szépen kiporszívózták! :lol: )
A kisebbik babakocsit vegyétek ki Peti kocsijából :!: :!: :!:

Mindenki!
Akinek van még Pampers vonalkódja, és nem gyűjti, nagyon szívesen veszem ha elhozza nekem a talira!!!! Köszi-köszi!!! :)

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek nekem megvan Kormi e-mail címe, írtam is neki egy levelet, most várom a választ.
Megpróbálok meggyógyulni, már egész jól vagyok, csak a köhögés nem akar múlni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nekem kiváló a hétfő, csak múljon el a takonykór végre Petikénél. Azért is szeretném, hogy végre kilábaljon belőle, mert kedden, 13-án oltásra kell vinni :shock: A tali időpontja nekem tök mindegy, mert mindig attól függ a köv. napi beosztás, hogy éjjel mikor kel fel először enni. Megjegyzem, ma fél 5-ig aludt :lol: Szóval az időpont mindegy. Pokrócozás lesz, vagy mi? :roll: A szoptatás, pelusozás stb. miatt kérdezem... :roll:

Tücsökmami,
sajna én se tudok kölcsönözni 10 milkát :shock: :lol: De van egy tippem: apóséknak megmutatni a kéglit amit kinéztetek, sopánkodni, lelkükre hatni és kérni tőlük :lol: :twisted: :oops: Ha megengeded, így vaktában és a kiskertes sorházra szavaznék :)

Eszti,
köszi a bíztatást :D :P Az a szar, hogy a kocsiba én csak hátra tudom bekötni Petikét, mert elől légzsák van, amit nem lehet kikapcsolni :cry: Attól félek, hogy elkezd bömbölni, és nem tudok rajta segíteni, mert vezetek. Vagy a szemébe süt a nap. Mert az a rohadék Murphy mindig bejön: hiába van napellenző, vhogy mindig úgy süt a nap, hogy a gyerek szemébe van pontosan :( :shock: Az Orczyban még soha nem voltam, tudom, hogy a Nagyvárad tér felől van bejárata, de hol lehet ott parkolni? A Bárka színpad (ez a színház van ott ugye, az Üllői felől?) előtti parkolóban :roll: ? De az is lehet, hogy majd apósomat kérem meg, hogy vigyen el minket, és akkor Mancsbá meg mehet dolgozni kocsival.

Bubek,
banyekkkkkk! :cry: :oops: :shock: Most dobtam ki a héten 2 Pampers zacsit :cry: De van még egy minicsomagunk felbontatlan, ha nem felejtem el, hétfőn viszem a vonalkódot :)

Coolasa,
megbízható építési vállalkozó :?: :!: :?: :!: :lol: :lol: Ritka, mint a fehér holló :shock: :lol: :twisted: Nekünk is kéne majd vki, mert jövőre meg akarjuk csinálni a házat külön külső feljáróval+terasszal+új konyha+új étkező is lenne már akkor... :roll: Szóval, ha vki tud MEGBÍZHATÓT akkor nekem is szóljon!!!

Mancsbá asszem ma tesz fel új képeket :wink: :lol:

Kép
mancs

Bubek,
engem kihagytál a felsorolásból, haragszom is :twisted: :lol: :wink: :lol: :lol:

Jóvan, rendesen működik a vonalzó :lol: :lol: :lol:

Megyek, recseg a gyerek :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!
..ha még emlékeztek rám, ránk :oops:
Először is gratula Jucusnak a pocaklakóhoz. Utánna meg minden babának a hófordulóra, névnapra és a mamáknak szintúgy. Mostanában sajnos olvasó üzemmódban se nagyon jártam felétek :( Elhavazódtam.
Vuka, a vasalással már végeztem, de figyel egy újabb kupac :evil:
Mi is szoktunk Szonjával olyan pózban lebegni mint te Petrával!
Mancs, Petike annyira hasonlít Rád, hogy még én is látom a hasonlóságot :lol: A babahordozó nálunk is csak a hátsó ülésre fér be a légzsák miatt. De én szoktam Szonjáva autózni. Csak a dugót meg apiros lámpát utálja.
Bubek, hétfőn lehet mi is megjelenünk, de még nem ígérek semmit, mert ki tudja mit hoz a holnap :roll: Igyekszünk ott lenni!

Liberós babák anyukái, nektek küldtek vmi levelet miután jelentkeztetek a klubba? Én összegyűjtöttem a nyuszis matricákat, de most nem merem elküldeni. Vagy, hogy működik ez? A DM-ből végre kaptunk levelet,...kíváncsi vagyok a kuponfüzetre, bár mi csak pelust, fürdetőt meg popsitörlőt szoktunk vásárolni.

Megyek, ébredezik a Pisikirálynőm :D
N Kép

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Pár kép Petike ezer arca közül :) amikor megláttam ezeket (meg még jónéhányat) szétröhögtem magam :lol: :lol: :lol:

1. a gyanakvó Colombo hadnagyos

"bocsásson meg, hogy zavarommm, Mr. Williammms, egy dolog nem megy ki a fejemmmből, hogy hagyhatott üzenetet a rögzítönnnn, amikor a szobában nem volt telefonnnn, ez engem nem hagy nyugodni"
Kép

2. az éjszakázó

"jéd dupla tejcsivel"
Kép

3. az elégedett művész

Kép

Coolasa
van egy régi span, akinek a faterja építkezésekkel foglalkozik, csak nem tudom, hogy nagyszabású lakóparkos vagy mindenféle. írtam neki, ha válaszol és pozitív, szólok...

Ilba
Petike névnap júni 29, súly 3880 g, hossz 58 cm, csak hogy az adatbázis teljes legyen :lol:

Üdv: M-bá

Kép
Kép
mancsbá

ja még valami: Ma mindenki különössen vigyázzon, hogy el ne essen a gyerkőce :!: :!: :!:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, köszi az esetleges építési vállakozót.... és akkor válaszolj csak arra is szépen, hogy ismered -e a malévos Bodrogi Ferit..

Kép Kép
coolasa

Mancs,

nem is hagytalak ki. Vagyis kihagytalak, de azért mert te tegnap írtad, hogy jönnél, ha lenne tali. :D :D :D

Vuka,
akkor köszi hogy intézed Kormit! :)

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Mancs:

Ha már jó a vonalzó :D akkor boldog hófordulót azanyukájáranagyonhasonlitó Petinek!!! Kép

Bubek:

Eddig úgy néz ki,hogy jó a tali időpontja!Lehet,hogy Fanni is jön,akkor 2 felé érnénk oda.Bent a parkban hol talizunk?
Ha kérhetném küld el e-mailen a telcsiszámod,hogy felhivhassalak,ha eltévednénk.Köszi!

Kép

Kép
novum

Bubek, úgy tűnik, most mi is tudunk csatlakozni hozzátok hétfőn..bár csak kb 3ig maradhatunk, így nekünk egy déli, legkésőbb 1 órási kezdet jó volna. Ja, és miverl nem vagyok ismerős a parkban, egy metróhoz viszonyított pontos találkozó hely is jól jönne..
Apropó, szerintetek tud majd Noémi háborítatlanul étkezni, avagy vigyek (nem túl)hidegélelmet cumis kiszerelésben?

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Bubek, engem is kihagytál, úgyhogy örök harag... :twisted:

Coolasa, Mancs én tudok ajánlani egy építkezési vállalkozót, történetesen nagyon jól ismerem. Megbízható, becsületes, precíz, ügyel a részletekre és szépen dolgoznak. Bátran merem ajánlani! Ha érdekel dobj egy mailt és megírom a számát. Nyárra már tele van, de őszre még beleférhettek. (wolga kukac freemail.hu)

És most jöjjön a lényeg: nagyon ideges vagyok.
Mi a kórházból úgy jöttünk ki, hogy le van nőve Andris nyelve és csináltassuk meg minél hamarabb. Hála szopizni megtanult így. Amikor először eljött a gyerekorvos és rögtön mondtam neki, ő erre legyintett, ráérünk arra. Aztán később is felhoztam, de nem sürgette. Én meg megnyugodtam, hogy majd akkor később. Aztán gyerekorvost váltottam, de a másik sem sürgette a dolgot, mindig én kérdeztem rá. Végül megállapodtunk májusban, mert akkor már nincs annyi hurutos a kórházakban, de a bicskei kiruccanás miatt június lett belőle. Mondjuk ez már nem oszt-szoroz.
Az előbb felhívtam a gyereksebészt, aki azt mondta, hogy 6 hónapos kor után már csak altatásban csinálják, műtét formájában, míg újszülött korban csak egy vágás lett voltna. Mint Ilba Benijének...
ÉS most köszsönhetően egy hülye orvosnak, a gyerekemet el kell altatni egy nyelvfelvágás miatt. Ráadásul elég erősen le van nőve, nem csak kicsit.
Milyen orvos az ilyen, mondjátok? Aki fölöslegesen kreál egy kisgyereknek egy altatásos műtétet?
Lehet, hogy nem egy nagy dolog, de ki ne lenne ideges, ha első gyerekes anyukaként ezzel szembesülne. :cry: :cry: :cry:

ÉS a legjobb, tudjátok mi? Felhívtam a védőnőt, elég jóban vagyunk, most betegállományban van, de otthon is hívhatom. Elmondtam neki, ő is nagyon csodálkozott. Mire azt kértem, ha lehet, valahogy mondja el a volt dokinknak. Mondta, hogy megpróbálja, de ő valószínűleg legyinteni fog rá... No comment. :twisted: :evil: :twisted:

Kép Kép
Kép
vvolga

Hogy megnyugodjak, teszek fel friss képeket: Kép Így elvagyok a könyvemmel :)
Kép mosoly

Mancsbá, nagyon jók a képek Petiről, főleg a képalák, leginkább a Colombós tetszik. :D

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga:

Meg tudom érteni ,hogy ideges vagy,komolyan mondom elég szomorú,hogy ilyen orvosok vannak,maximálisan megbizol benne ő meg tojik mindenre.

A mosolygós Andris irtó aranyos,küldünk egy puszit neki!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Mancsbá!
Ma tanyázott egy hatalmasat Domi fiacskám. :twisted:

Petike,gyönyörű babuci,boldog hófordulót neki! :lol:

Wolga!
Megzabálom ezt a gyönyörű fickót!nagyon édes! :lol: :lol:

Tücsökmami!
Ok akkor hétfőn érkezik a habtapi az Orczy kertbe! :lol: Parkoló van a színház előtt is és az István kórház előtt is. :)

Sasha!
Jöttök a talira?Metrózunk együtt? :wink:

Nekem van 2db vonalkódom szivesen elviszem. :wink:

Ilba!
Ma feladtam a nyuszókákat. :wink:

Mindenkinek puszi!Megyek lefektetem a hercegemet. :) Dia

Kép
Kép
lldicsi

[quote="lldicsi"]S írta:lldicsiziasztok!
Mancsbá!
Ma tanyázott egy hatalmasat Domi fiacskám. :twisted:

az nem jó :( :( tudod, ha Medárd napján esik, 40 napig esik... :lol:

coolasa
ja tényleg, nem válaszoltam... :oops:
névről nem ismerős, de látásból lehet, sok emberrel vagyok így a reptéren 9 év alatt annyi mindenkivel találkoztam, hogy nem mindenkit tudok név szerint megjegyezni. hol dolgozik pontosan?

Kép
Kép
mancsbá

Sziasztok!

Nemcsak a babanetről tűntem el, hanem teljes netmegvonás volt majd egy teljes hónapig, tegnap délután kapcsolták vissza. Sajnos hűségszerződésünk van a szolgáltatóval, s van pofájuk egy irgalmatlan összeget elkérni, ha váltani akar az ember, így pár hónapig még velük kell boldogulnunk.

Most kezdtem csak el a visszaolvasásokat, a leveleim is ott várnak szép sorban a válaszokra, kész horror.

Csak az utolsó oldalt olvastam el, látom, lesz tali! Megyünk mi is, bár az időponttal telibe trafáltátok Benedek délutáni alvását, de mostanában már úgyis többször megcsinálta, hogy nem aludt napközben.
Autóval jövők: a Ludovika tér mögött, a múzeum elött elhajtva lehet bejutni a színház melletti parkolóba, s ott van egy kapuja is az Orczy-kertnek, mi mindig azon keresztül megyünk be.

Mi jól vagyunk, Levente méreteire egy jellemző tény, amitől én lehidaltam: ugyanakkora méretű pelenka kell neki, mint Benedeknek.
Azt nem tudjátok megmondani, hogy hol lehet kideríteni, hogy ha egy névhez (Levente) a neveskönyv szerint 5 névnap tartozik (és ebből 3 júniusban van, jó kis eloszlás), akkor melyik az igazi? Mondjuk a febr. 13. kilőve, nem akarok Tesco gazdaságos gyereket (kb egyszerre szülinap és névnap)
Leventének 25.-én lesz a keresztelője. Anyám kitalálta, hogy akkor vegyünk neki keresztelőruhácskát. Féltucat bababolt után belátta, hogy ekkora gyerekre már nem gyártanak keresztelőruhát, a szép kising plusz nadrág kombinációt meg még nem gyártanak ekkora méretben.

Vuka,
itt válaszolok, mert a levélírás most még nem nagyon működik:
kösz, hogy szóltál, Libero nyuszikat viszek, van még esetleg egy csomó be nem ragasztott DM pontom is, mintha neked lett volna gondod az összegyűjtésükkel, ha kell, szólj.
Testvérfellépő hol jól jön, hol tök felesleges, ma a hónom alatt cipeltem haza az üvöltő Benedeket a játszótérről, másik kézzel a kocsit tolva, mindezt egy kipurcant bal csuklóval. Fenomenális jelenet volt.

Dia,
köszönöm a Pampers vonalkódokat, megkaptam. Év végéig majdcsak összegyűjtöm, ami kell, kinéztem a járássegítőt Leventének.

Kormi
ui: még fel kell töltenem a képeinket a gépre, meg kicsinyítgetni, de aztán jövök majd képekkel, ha hagynak a gyerekek.
kormi

Sziasztok!

Ránk jár a rúd mostanában, a gépet újra kell telepíteni, Zoli menti róla az adatokat, ami aztat jelenti, hogy kábé 0 percet tudok leülni netezni. Jövő héten meg nem leszünk, úgyhogy nagyon szomorú vagyok, mert annyi mindenkinek akartam írni! :cry:

A babák nagyon szépek, szerintem Mancs saját magáról tesz fel képeket Petike helyett, mint anno Ilba :lol: .

Dia,
nem, megyünk a talira. :cry:
Igazságossssssságtalanság, hogy most többen is jöttök, akik eddig nem, mi meg pont most nem leszünk ott.

Na megyek, ennyi időt kaptam.

Bő 1 hét múlva jövök, ha még emlékezni fogtok ránk! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, persze hogy emlékezni fogunk rátok, hát hogy is felejthetnénk el benneteket kedves...kedves...hogyishívnak..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Mancsbá!
Húúúúúú,jól behúztál a csőbe! :lol: :lol: Fogalmam se volt miért írtad,hogy vigyázzunk ma a gyerkőcökre. :lol: :lol: :oops: :oops:

Gabi!
Lemaradtam? :roll: Hová mentek egy hétre?Vagy csak a gép megy megújulni?Sajnálom,hogy nem tudtok jönni a talira. :(

Timi!
Ti jöttök a talira?Ha igen,mivel?Gyertek metrózni Ti is! :)
Kész a napló. :lol:

Kormi!
Szivesen. :) Mennyi kód kell egy járássegítőhöz? :roll:

Mindenkinek pussssssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok,

Gabuska,
kár, hogy nem lesztek :(

vVolga,
nem semmi amit írtál :(
ilyeneken úgy felbosszantom magam :evil:
Olyan lelkiismeretlen emberek vannak, hogy csak pillázom.
Az ilyen ember rothadjon meg szatyorban :shock:

Bubek,
mennem kell a főiskolára hétfőn reggel
kár, hogy nem tudok menni :(
De mostmár szabad leszek hamarosan mint a madár :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Jó talit hétfőre, sajnos mi sem tudunk menni. :(

Tábla: köszi az észrevételeket, javítgatom, de akkor légyszi nézze már meg mindenki, hogy jók-e az adatai! :wink:

Dia,
Nyuszikat köszi, szerdára mennek a drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Bubek,
Siófokra megyünk 1 hétre, aztán tényleg jöhetnétek már!

Mancs,
Petikét mintha klónoztad volna! :shock: :shock: :shock:

Petike! Boldog 2 hónapos szülinapot!

Vvolga,
Ez elképesztő! Mire tette fel az esküt az ilyen orvos(?) ???
Melyik kórházat hívtad?
Aki Beninek csinálta nagyon szimpi volt, azt hiszem már írtam a nevét. Szólj, ha kell az elérhetősége.
Nevető Andris nagyon cuki!!!

Kormi,
Várjuk a képeket!!!

Gabi,
Majd telcsizzünk a hétvége miatt, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ha nyelvlenövés-elleni dokit tudsz jót (ha jól értettem, igen) nekem is megírnád? Egy ismerősnek pont most lenne rá szüksége... (coolasa@citromail.hu)

Kép Kép
coolasa

Zsófika!
Boldog hófordulót! :lol: Kép

Kép
Kép
lldicsi

Volga!

Nem mondod komolyan? El kell altatni Andrist a nyelvfelvágás miatt? Nem csak az elsőgyerekes anyukáknak rossz ha altatják a babát ám! Kikérem magamnak! :wink:

Kb 10 percig írtam neked, de jól kitöröltem. Arról, amikor a Daninak kivették az orrmanduláját, de a két műtét lényegesen más, úgyhogy inkább nem rémisztgetlek feleslegesen...

Dia!

NEm megyünk talizni. Nekünk testvérkocsink van és nem fér fel a villamosra... Totál rá vagyok szorulva az autóra. És mielőtt valaki felajánlaná , hogy elvisz, most elmondom, hogy a babakocsi még a Thalia-ba se fér be, pedig annak nem kicsi a csomagtartója.
Ígyi hetek óta készülök csípőszűréste a volt Hunyadimozival szemben lévő rendelőbe, de túl lusta vagyok. Gyalog kéne mennem a Tűzoltóságtól... a minimum 2 gyerekkel....

ehh, mennem kell
sasha
sasha

Halihó!

Gyerek fürdött és evett, énmeg gyorsan beugrok fejés előtt :lol: Köszönjük szépen a bókokat és a köszöntéseket a hófordulóra :D :D :D Petike valóban néha olyan hülye pofákat tud vágni (főleg szopi után, még a párnán), hogy rázkódok a röhögéstől :lol:

Vvolga,
ez botrány... :shock: A kórházban én egyből észrevettem, hogy le van nőve a nyelve Petikének. Szóltam az egyik csecsemős nővérnek, aki azt mondta, hogy indulás napján meg tudnák csinálni, de ha hazamegyünk, inkább vigyem el én, és ambulante megcsinálják bárhol. Aztán a kh-ban a dokinőnek is szóltam, hogy talán fel kéne vágni neki (bár ügyesen szopizott ennek ellenére is), de ő is azt mondta, hogy nem kell. Aztán anyósom kicsit megmotiválta a dokinő zsebét, és csodák csodája, megcsinálták neki, míg bent voltunk :shock: :evil: :lol:

Gabi,
hova mentek? Hiányozni fogtok ám nagyon! :cry: :cry: :cry: De kár, végre el tudok menni a talira, erre Ti nem vagytok ott... Meg Ilbáék sem, meg Sajtiné sem, meg, meg, meg.... :cry:

Natasa, Vuka,
én is tornáztam ma így Petikével! :lol: Teljesen véletlenül jutott eszembe... Amikor már kicsit nagyobbak (ovis) voltunk az öcsémmel, minket a nagymamám röptetett így :lol: Szegénynek akkor még nem volt kipurcanva a dereka és a gerince :cry: :shock:

Coolasa,
az étkezés megoldása engem is érdekelne... Bár nálam csak a cickó jön számításba :lol: :roll: Na nem előttetek szégyenlősködöm, csak vadidegenek ne bámuljanak már a pofámba.... :evil: :roll: :D

Többiek,
Ti ezt hogy szoktátok megoldani? Mármint a talin való gyerekétkeztetést :roll: :lol:

Sasha,
szép kis túra lesz... Főleg 2 gyerkőccel :shock:

Megyek, jóccakát mindenkinek! :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!
Mancs, élvezte Petike a röptetést? Kajaügyileg csak annyit, hogy a Városlietben Eszti meg én szoptattünk (lehet más is csak arra nem emlékszem). Az Orczy-t én nem ismerem egyáltalán így engem is érdekelne, hogy van e erre mód? Mondjuk mi szopi után megyünk, de Szonjánál ez nem indok.
VVolga, ez a nyelves történet borzalmas :cry: Andris arin mosolyog, de nálam a könyves kép az igazán nyerő. Tényleg nagyon elvan :)
Coolasa, megjött apa. Lassan töltöm a hűtőt :wink:

No, csorgatok magamra egy kis vizet aztán irányba veszem a hálószobát.
N.

Kép Kép
natasa1975

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok (illetve jóó reggelt mindenkinek, feltehetőleg Ti már nem garázdálkodtok ilyenkor)!

Csak szólok, hogy sokmindenkit megjelöltem az iwiwen ösmerősnek, úgyhogy ha hirtelen nem tudjátok, ki S. Péter nagykorú felhasználó, no az én vagyok (bár a képek között ott van Mancs és kicsiő is :)

ja, és sokan mondják azt is, hogy rám hasonlít (pl. Stevie Wonder :twisted: :twisted: szül. Csoda István)

Kép
Kép
mancsbá

Sasha!
Ne máááááá!Gyertek!! :evil: Én is a tűzoltóságtól megyek gyalog a Határ útig.Arra az 1 megállóra nem ülök fel a villamosra.A metrónál meg ketten csak lecibáljuk a lépcsőn a kölköket. :lol: Csípőszűrésre mi is sétáltunk,nincs is messze csak úgy tűnik. :lol: :wink:

Jó éjt!Pusssssz!

Kép
Kép
lldicsi

Helló!!!!

na akkó hányan is leszünk hétfőn?

Wolga:
amit írtál nagyon durva, már eleve nem voltál megelégedve, gondolom azért váltottál, és még most is itt az utóhatás :twisted: :twisted:
Gergőnek is le van nőve a nyelve, 1,5 hónapig kínlódtunk a szopival, mire megtanulta, de a kórházon kívül senki nem mondta, hogy fel kell vágni. A kórházban is azt mondták, ha tud szopizni, nem gond. Most én is jól megijedtem, jövő héten kedden megyünk úgyis tanácsadásra, én is megkérdezem asszem.

És a nagy hír: NEM KELL TÖBBET JÁRNUNK GYÓGYTORNÁRA!!!! KI VAGYUNK RÚGVA :P :P :P AZÉRT MERT GYÓGYULTNAK LETT MINŐSÍTVE, HURRÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :!:

Persze 5 hét múlva fel kell hívni a csajt, és referálni kell, hogy áll a mozgásfejlődése (mert vannak olyanok, akik a kezelés után megállnak, és újra kell járniuk egy kicsit) de csak ennyi. Jó is, mert már kezdett kiapadni a pénztárca :lol: :lol:

Vuka:
majd elmondom szóban, mit mondott.

Ilba, Gabus:
Nagyon kár, hogy nem jöttök, remélem bepótoljuk.

Ja és Gabus, a legközelebbi talira elhozod a Spongya dvd-t? Apucinak elvonási tünetei vannak :lol:

Szombaton újra megnézzük a Megyeri úti sorházat. Az maradt fenn a rostán. Igaz, hogy zajos helyen van, de még mindig annak van a legjobb ár-érték aránya. El se hinnétek, milyen putrikat akarnak eladni 20 millákért. Most elvisszük apósékat, mondjanak ők is véleményt. De azért én már nézegetem, hogy hangszigetelt nyílászárókat hol lehetne kapni.
Ja persze azt mondanom sem kell, ha tényleg megvesszük, akkor a felújítás és a beköltözés után, már több mamát babával is szívesen fogadok vendégségbe :D :D

Na további szép napot mindenkinek.

ja, és nézzétek csak ezt meg:

http://s72.photobucket.com/albums/i162/ ... I_3638.flv
Vendég

Sziasztok!
Görgőnek gratulálok a kirúgáshoz! Ügyesek vagytok! Nagyon szorítok nektek a házhoz. Mi is házkeresőben vagyunk,...vasárnap megyünk háznézőbe ha minden igaz :lol:
Sajnos én nem tudom megnézni a videókat :? De, majd a hétvégén megkérem a párom, hogy adja át nekem pár percre a laptopját, azon van olyan progi, ami lejátsza :D
Ilba, ez a pucér kép nagyon tuti. De, Szonjának TILOS megnézni!

Kép
Kép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, ezek a fotók olyanok, mint a női nem: az elsőn Szonja ártatlan hamvas szépség, a másodikon bezzeg boszorkányos..

Kép Kép
coolasa

:lol: :lol: :lol: A férjem szerint lassan Szonja is kész sárkány lesz!
Egyik barátnőm mondta, hogy a lányok úgy csinálnak hülyét az apjukból, hogy azok észre se veszik :lol: :lol: :lol:

Látom pangás van. Gondolom mindenki sétál vagy legalább kinn van. De mit tegyek ha Szonja de alszik, de babakocsiban nem hajlandó?! Mi 2-kor megyünk sétálni általában vagy még később (ha nagyon meleg van, bár ez most nem fenyeget).

Tücsökmami, bocsi de ti dévényi tornán voltatok? Mert mi oda megyünk csütörtökön,....

Coolasa, csak azt nem mond, hogy Noémi kinn szunyókál az udvaron, mert beiratom hozzátok Szonyát. Hogyan aludjunk a levegőn- tanfolyamra :)
N

Kép Kép
natasa1975

A helyesírásomon CSAK javítani lehet :oops:

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

Mancsbá,
van a Szegál Pista meg a Csoda Pista :D
A megnemértett zeneszerzős kép nagyon jó.
Anyukájára hasonlít. Rád csak messziről lefüggönyözve, paraván mögül :lol:

Tücsimami
én is drakulálok a kirugáshoz, nagyon ügyesen hintáztok ám :D

Natasa,
Szonja nagyon édi az első képen
Coolasának igaza van ártatlan és boszi :lol:

Ildicsi
köszönjük :lol:

Ilba,
Beni nagyon jó kedvű :D
Hogy álltok a kajcival?

na eltűntem mint az aranyóra
8)

Kép

Kép
sajtine

Jaj
Dia drukkolok szerdán ++++++++
csak kicsit magamra is gondolnom kell, mert államvizsgám lesz :lol:
szóval a drukkokat én is elfogadom :lol:

Kép

Kép
sajtine

Natasa, semmi esély, hogy Noémi korrepetálja Szonját alvásból, bár kint van a verandán, de épp most fejezte be a méltatlankodó kiabálást..most az ablak zsalugáterének műszaki paramétereit tanulmányozza. ...Várjunk csak?...Elaludt....Pezsgőt!
Képzeljétek, ma Noémi éjféltől fél10ig aludt...én ébredtem előbb, olyannyira kipihenten, hogy elfogott a jeges rémület, hogy mi is lehet a helyzet. Kislányom édesdeden aludt, és csak akkor ébredt fel, mikor én az ágyazással idegesítően zörögni kezdtem. Gondolom, viszonylag kevés 3hónapos panaszkodik arra hasonszőrű ismerőseinek, hogy őt 9 óra alvást követő legédesebb álmából anyukája tapintatlan csoszogásával veri fel...
(De igazából nem tudom, hogy ennek a hosszú szendergésnek örüljek-e..)

Kép Kép
coolasa

Sajtine, akkor neked is NAGY drukk az államvizsgához! Bár, tuti sima ügy lesz :)
Meg a 8 hónapos Zsófnak is puszi a pocijára!

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Sajna mi se tudunk menni a talira :cry:

Most találkoztam a gondnokkal aki közölte,hogy hétfőn csótány irtás lesz,mert elszaporodtak a házban a bogarak,ezért itthon kell dekkolni,2-től várhatom őket :cry:

Tücsimami:

Gabussal most beszéltem,mert szombaton elakarta hozni a dvd-teket,hogy vigyem el,de neki is mondtam,hogy ebből nem lesz semmi.Bocsi!

Hintázó Gergő nagyon édi,milyen jó nagyokat kacag közben :lol:

Ilba:

Beni is nagyon szépen mosolyog!
Jó utat nektek!És jó időt! :D

Dia:
Örülök,hogy kész a naplód!Ügyes vagy!
Szivesen Metróztam volna Veletek,de legközelebb már megyünk mi is!

Natasa:
Szép ez a Szonja baba,ártatlanul és boszorkányosan is :D

Kép

Kép
novum

Coolasa! Örüljél!!!!!!!
OK, akkor nem megyünk hozzátok tanulni.
Én is büszkélkedem,...Szonja ma hasról hanyat fordult! Előttünk. Szerintem véletlen volt, de nagyon büszkék vagyunk rá. Ő egy kissé meglepődött a történteken.
Ja, az én lányom kezd független lenni. Mostanában jobban szeret egyedül játszani mint anyával bohóckodni. Legalább takarítani is tudok, elég ha lát és szent a béke :wink:
N

Kép Kép
natasa1975

Sajtine:

Akkor neked is egy kalappal! :D

Kép

Kép
novum

Natasa, és kezd hatni a tudodmi? Vagy a te életedben ez nem lesz mérföldkő?

Kép Kép
coolasa

Coolasa, még csak 1 pohárkával ittam fröccsként az az vízzel keverve. Egyenlőre csak pisilnem kellett, de még semmi sem lehetettlen. Két dobozzal tuti bevágok, annyit hozott a párom. Aztán majd kiderül,....

Megyek, nyaforászik Szonja.
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

Timi, Sasha, Sajtine, Gabi, Ilba
Brühühűűűűűűűűűűűűűűű :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sajtine,
akkor nagyon ügyi legyél ám szerdán te is!!!!

Wolga,
jajajajajajajajaj!!!! Nagyon bocsesz! :oops: :oops: :oops:
De azért eljössz ugye?
Hááááát ez a dokis ügy.....nem is tudom mit mondjak. Én már biztos, hogy komolyabb attrocitásokat is bevetettem volna egy ilyen orvos ellen. Először is biztos jól kiosztottam volna első dühömben - mert én amolyan amiaszívemenaszámon vagyok - de ez azért tiszta gáz. Annyíira oda kell már figyelni mindenre. És ez sem elég. Úgy kell tömni az orvosok zsebeit, hogy tényleg odafigyeljenek egy kicsit az egyetlen babicsekre....Ez annyira szomorú. Akkor minek ment gyerekorvosnak????
De Andris még mindig olyan kis zabálnivaló!!!! De én még nem is láttam olyan Istvános gyerkőcöt, aki ne lett volna tündéri!!!! :) :) :)

És akkor többiek!
Hétfőn dél és 1h között talizunk az Orczy kertben. Mivel én mégannyira sem ismerem a helyet mint ti, ezért azt javallom, hogy telefonszámokat cseréljünk, és akkor könnyebben tudunk találkozni. Én ma este majd átküldöm a számom akinek tudom a mailcímét.

Tücsökmami,
Gergő annyira-de-annyira cuki a videon. Végre meg tudtam nézni az előzőeket is, Mamackáékat, és Livicseket is, mert csak most sikerült ezt a hülye flashplayert telepítenem. Nagggggyon királyak a videók!

Natasa, Coolasa,
ti miről cseverésztek? Mi az ami hat Natasának? Valami jó dolog, ami titkos? :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Húűűűűű, Zsófi is már 8 hónapos!!! Már milyen nagy!
Boldog hófordulót neki is!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek.... jó, hogy te kérdezed, miről szövetkezünk Natasával. Hát kérlek szépen ez egy óriási nemzetbiztonsági titok, amelyről csak kódolva szabad beszélni. Nevezetesen egy biz. Hohes c-s minerál aktív jótékony hatása.....de többet igazán nem árulhatok el...
(Natasa, háttérként: ezt a lötyit pont Bubek ajánlotta itt a fórumon, csak te akkor nem olvasgattál, ezért maradtál le róla, és ezért írtam meg neked külön a wiwen...)
Szóval ez az egész borzasztóan szövevényes...

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?