Sziasztok!
Nekem kiváló a hétfő, csak múljon el a takonykór végre Petikénél. Azért is szeretném, hogy végre kilábaljon belőle, mert kedden, 13-án oltásra kell vinni
A tali időpontja nekem tök mindegy, mert mindig attól függ a köv. napi beosztás, hogy éjjel mikor kel fel először enni. Megjegyzem, ma fél 5-ig aludt
Szóval az időpont mindegy. Pokrócozás lesz, vagy mi?
A szoptatás, pelusozás stb. miatt kérdezem...
Tücsökmami,
sajna én se tudok kölcsönözni 10 milkát
De van egy tippem: apóséknak megmutatni a kéglit amit kinéztetek, sopánkodni, lelkükre hatni és kérni tőlük
Ha megengeded, így vaktában és a kiskertes sorházra szavaznék
Eszti,
köszi a bíztatást
Az a szar, hogy a kocsiba én csak hátra tudom bekötni Petikét, mert elől légzsák van, amit nem lehet kikapcsolni
Attól félek, hogy elkezd bömbölni, és nem tudok rajta segíteni, mert vezetek. Vagy a szemébe süt a nap. Mert az a rohadék Murphy mindig bejön: hiába van napellenző, vhogy mindig úgy süt a nap, hogy a gyerek szemébe van pontosan
Az Orczyban még soha nem voltam, tudom, hogy a Nagyvárad tér felől van bejárata, de hol lehet ott parkolni? A Bárka színpad (ez a színház van ott ugye, az Üllői felől?) előtti parkolóban
? De az is lehet, hogy majd apósomat kérem meg, hogy vigyen el minket, és akkor Mancsbá meg mehet dolgozni kocsival.
Bubek,
banyekkkkkk!
Most dobtam ki a héten 2 Pampers zacsit
De van még egy minicsomagunk felbontatlan, ha nem felejtem el, hétfőn viszem a vonalkódot
Coolasa,
megbízható építési vállalkozó
Ritka, mint a fehér holló
Nekünk is kéne majd vki, mert jövőre meg akarjuk csinálni a házat külön külső feljáróval+terasszal+új konyha+új étkező is lenne már akkor...
Szóval, ha vki tud MEGBÍZHATÓT akkor nekem is szóljon!!!
Mancsbá asszem ma tesz fel új képeket