Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Javában készülődünk (pontosabban nekem már csak a gyerekek száraz, vasalt ruháinak szekrénybeszármaztatása van csak hátra, aztán alvás).
Holnap reggel 1/2 6-kor indulunk. :lol:
Ha hazajöttünk, és kipihentük az út 8) fáradalmait (és túléltük a gyerekek szeretetrohamát :) ), akkor jövök.

Jó hetet és sikeres fogyit! :)

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Jó utat, kellemes pihenést nektek! Nem írtad végül, hogy hová mentek, de gondolom, hogy Iraklionba. Ha javasolhatok valamit, a déli partot ne hagyjátok ki, és a keleti csücsökben lévő Gramvousa-félszigetet sem. A nyugai csücsökben a pálmafás Vai van, az is jó, és ha túrázni szerettek, akkor a Szamaria-hasadékban sem csalódtok. Bulizni talán Chersonissosban lehet a legjobban, de azt hiszem, ti nem azért mentek. Nekem is rég volt :lol: De a déli part kis faluinak tavernái vagy a hegyi falvak tuti jó választások egy romantikus vacsorához :wink: Ennél rövidebb összefoglalót nem tudok :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!!

Kicsit eltűntem, de nem sok kedvem volt netezni a napokban.
Végre túlvagyunk a másfél hetes f*sási mizérián, erre tegnap Olivér megint bef*sott :( :( délelőtt 4-szer.
Bár este már jó volt neki,nem tudom, miért, de visszafertőződhetett???
De már elegem van, mást nem csináltam egy ideig csak kakit takarítottam, meg fertőtlenítettem.
Szóval elég volt.

Rita, jó ez az új vonalzó :P
És magától frissül :lol: :lol: :lol: ???????

Én egészen 63,5-ig lefogytam a kényszerdiétámba, de ma már megint 65 vagyok.Gondoltam, hogy pikk-pakk visszajön, de nem is ez a lényeg, sz*rok a kilókra, legalább most tejem is van újra, érzem. :D
Szedem a bogyókat is, eszek-iszok rendesen, Natasa se éhezik.
Rossz volt ez a pár nap.

Beszti, nagyon jó nyaralást :D

Én is elakartam menni a pünkösdi hétvégén 3 napra valahova, erre anyósék nem most jönnek.Pláne, vasárnap, hogy még 2 napra se tudjak elmenni sehova.
Azt hittem szétszab az ideg, amikor közölték, Gábornak se volt szerintem kedve kötekedni velük, és nem szólt, hogy ne vasárnap jöjjenek, én meg csak szívtam afogam.Aztán jól besértődtem, és egyetlen kislányommal fogtam magam elvonultam a cukiba sütiért :lol: :lol:
Persze Oli hisztizett, hogy itthon hagytam, de mire hazajöttem, már aludt is.
Kicsit én is megnyugodtam, de hogy lehet valaki ennyire paraszt, hogy a 3 napos ünnep közepén jön??????????
Főleg, amikor már Natasa 2,5 hónapos.Jó kis újszülött látogatás ez.Ez csak kényszerlátogatás.Nem is főzök nekik tényleg.
majd a fiuk grillez nekeik.
Aztán eszenek hozzá kenyeret :evil:

na, jól kimorogtam magam, megint.

ma irtó korán keltünk, úgy utálom, nincs semmi függöny, roló a tetőablakon, ahol Natasával alszom, és ahogy világos van, felébred.
Persze már újból alszik.
Meg már Olivér is fenn van.

Rita, hogy vannak a gyerkőcök?????

Szriom, végülis jó nálatok is a tali, de ha nem tud engem elvinni az uram, akkor én nem tudok menni.
Júni 9. nem jó senkinek??????
Akkor bennt leszek gyerekestől Pesten egész nap. :D
Déllelőtt ballagás, utána meg ráérek.
Legalábbis eddig így van.

puszi
vas

Sziasztok!

Ildi! Remélem, most már minden rendben lesz veletek. Az nagyon klassz, hogy a szoptatás jól működik, ügyesek vagytok!

Tetőablak: lehet szerintem kapni rá valami rolót, függönyt, az ablakgyártó biztosan csinált valamit. Ha meg nem, varrjál rá egyet. Anyu két pálcika közé feszített ki függönyt a tesóm szobájában.

Gabi! Tök lelkifurim volt, hogy tényleg nem hiányoltalak a listámban. Mert persze hiányoltalak, csak amikor írtam, akkor már kimaradtál. Bocsi :oops:

Mi ma megyünk utoljára zenebölcsibe, sajnos már nem lesz több az idén. Sütök egy kis pogit, viszünk a kiscsávóknak. Igazából a hétvégén nem sütöttem meg, maradt egy túróm, így ez a legjobb megoldás. Meg mások is mindig hoznak ropit, kekszet, ilyesmit és körbekínálják. Mi egyszer vittünk kekszet, de Miksa nem adott senkinek, ölelgette a kis hülye kekszét, elég ciki is volt :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Olyan szomorú vagyok, nem megy ez nekem. Febr-márc-ban olyan könnyű volt betartani a norbikát, most meg egy nap jó, egy nap kudarc... Így aztán nem haladok, vagy csak mint a csiga (vagy mint a rák....) :(

Ma is egész nap csak az édességre tudok gondolni, ez van, ha rossz a kedvem. Márpedig most rossz, mert Adélt iszonyú nehéz elviselni. Egész nap nyávog, hisztizik, bármit szeretne már elsőre olyan hangon mondja, hogy kifutok a világból.
Próbáltam már türelmesen, türelmetlenül, kedvesen, ordítva, ebéd után meg elvesztettem a fejem és rásóztam a fenekére... :(
Úgy érzem, most csak ezt hallom, veszekedést, nyavalygást, hisztit, indulatos dumát, kicsiktől-nagyoktól...
Elfogyott a türelmem, bánatomban meg eszem. Nem salátát ráadásul...
Pedig biztos jó lenne 70 alatt lenni, de most úgy érzem, ez sosem jön el. Örökké egy kövér, hájas, rosszkedvű tehén leszek, akinek minden ruhából kilöttyen a hája... :cry:
És emiatt is rosszkedvű vagyok, a gyerekekkel sem foglalkozom eleget, most már minden délután tévét néznek, aminek régebben NAGYON ellene voltam. De kell nekem is egy kis csend, vagy nagyon önző vagyok? Nagyon, ugye? :oops:

Na, ne haragudjatok, abbahagyom...

Ildi, nem tudom, hogy lehet frissíteni a mérleges vonalzót, valószínűleg össze kell kötni a mérleggel... :)
Nekem jó a júni 9.!
Anyós miatt megértelek, nem csodálom, ha nem bírsz mosolyogni vasárnap...
Pedig ha tudná, milyen csoda egy kis újszülöttet kezében tartani! Natasa ráadásul extra-cuki. :)
Olivér jobban van?
Nálunk szerencsére minden ok.
Ildi és te mit csinálsz otthon a gyerekeiddel ha nem lehet kimozdulni, leülsz velük játszani, társasozni?

Hétvége: három éve szeretnék elmenni Szilvásváradra egy hétvégére. Most úgy tűnik, megyünk, de csak szombaton... :( :)
Pedig elég nagyok már ahhoz,. hogy kicsit hosszabb útra szánjuk rá magunkat, vagy kis kiruccanásra, de nem...

Na, majd "nyáron" (ha ilyen idő marad, akkor csak idézőjelben... :( )

És még egy: szoktatok fejből mesélni? Én annyira béna vagyok, nem tudok kitalálni semmi épkézlábat, úgyhogy inkább olvasok. (mármint a gyerekeknek...)

Na, derűs soraimat most berekesztem, délután elmegyek itthonról egy kicsit (EGYEDÜL) megpróbálok normálissá válni.

Ne haragudjatok... :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Itt vagyok, megvagyok! Itt tanyázik nálunk anyósom :D És kihasználjuk a lehetőségeket. Tegnap játszóházba mentünk, délután még tornáztam is a kismama tornámra :) Ma meg Apával tervezünk esti andalgást kettesben.

Rita,
ne legyél szomorú! Az időjárás tehet mindenről! tiszta tél van... Van, hogy az ember nem bírja tartani a kúrát, de aztán megint újra beindul minden :)

Szirom,
ne legyen lelkifurid :) Jövök, ahogy tudok. Van egy nagyon jó új játékunk itthon, Paradoxion a neve, nagyon jó kis logikai. Golyókat kell pakolászni, és hát azzal játszom :D
Azért nem semmi, hogy milyen sokat bír aludni Miksa! :) Zsoltika alig alszik napközben, és éjszaka is van hogy csak 10 órát... Ha fél 9-ig alszunk, az már jó :) Néha persze van kivétel, de inkább korábban kel. Igaz, este meg 11 körül alszik el... Borzasztó!

Ildi,
anyósod :evil: Én még grillezett kaját sem adnék nekik! Kenyeret meg vizet, oké, másra ne is számítson!
Júni 9. nekünk sajna nem jó :( Izgis topictali lesz, az egyik csaj Kanadából jött haza, és már jó rég lefixáltuk a dátumot.
Örülök, hogy jobban vagytok! De remélem, Oli nem lesz megint fosis...

Beszti,
nagyon jó utat nektek!

Más velünk nincs, pocibaba rugdos (most is éppen) :D Én hízok, dokilátogatás még messze, de hamarosan mehetek terheléses vérvételre, nagyon örülök :( Zsoltika ütlegelései viszont kezdenek alábbhagyni, az elmúlt 2 napban (és ma sem) volt semmi érdemleges, amiért szólni vagy büntetni kellett volna :):):)

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Csak egy sor: Miksának 37,9, nekem 37,1. Nem hiszem el, hogy ennek sose lesz vége :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Juj, Szirom, hidd el, én is így vagyok vele :cry:
Jobbulást!!!!!!
vas

Szirom, hogy vagytok?????
Tényleg, nektek jó a júni 9.????
Gabi, sajni, hogy nektek nem jó :(
Pedig akkor lesz a szülinapom is :roll:
Rita, ha neked jó, akkor összefuthatunk, úgysem taliztunk még :lol:
Nyugi a csokik miatt, én is azon élek.Vettem a gyerekeknek egy nutellát gyereknapra, és én eszegetem(nagykanállal :oops: )
Esőbe nem szeretek ittbennt lenni, egész nap megy a tv, néha legózunk, néha társasozunk, Levente most el van tiltva a számítógéptől is, kell egy kis agytisztulás neki :lol:, aztán meg elkínlódnak maguk , én meg teszem a dógomat, most is mostam már két adagot, megy a szárító, mingyá vasalok :D
De már tök unom azt a sz*r időjárást!!!!!
Jó időt akarok!!!!

Gabi, mikor lesz újabb pocifotó????? :)

Szirom, az egyik tetőablakra varrtam már függönyt, tök jól megcsináltuk, még felhúzni is fellehet, de ez a nagy hálóban van, ahol ugye eddig aludtam apuval :lol:
Most meg a kisszobában vagyok Natasával,és oda is kéne valami, mert ma is fél 6-kor felkelt, maratoni szopival alszik csak vissza olyankor, de fél 7-ig bírta csak.
De már nincs kedvem varrni mégegyeet, de félek muszáj lesz.

Tegnap túrtam magamnak egy farmer halászgatyót, meg egy szoknyát. :lol: (40-esek :cry: )
Nem is dicsekedtem, kaptam hétvégén apucitől egy szoknyát, két felsőt meg egy esprit fonott talpú szandi-bandit :D
Most végre van egy-két új cuccom.
De már úgy mennék Ausztriába egy kis soppolásra. :roll:

Múlt héten csináltattunk a piciknek útlevelet, úgyhogy már szabad a pálya, csak fatit kéne rávenni, meg a két fiúcskát lepasszolni valahova, velül nem lehet vásárolgatni.

Puszika
vas

Kimaradt:
Natika tegnap volt 10 hetes, és kereken 5000 gramm :D :D

Kép Kép
vas

Sziasztok!

Köszi Ildi! Ti hogy vagytok?
Nálunk még nem tudom, ma mi van, mert Miksa végigaludta az éjszakát, és bár nem hűvös a homloka, annyira forrónak sem éreztem. Majd ha felébred, mérünk. Tudom én, hogy a gyerekek időnként betegek, de én azt rühellem ebben, hogy egy-egy betegségből hetekig lábalunk ki. Nemcsak ő, én is. Most már hány hete köhögünk... :cry: És amikor volt bacis felülfertőződése a tavasszal, és kapott antibigyót, akkor gyorsan jobban lett, de akkor se gyógyult meg tökéletesen nagyon sokáig, csak épp annyira, hogy majdnem jó legyen, és épp annyira, mint gyógyszer nélkül. És az összes gyerek taknyos a környezetünkben hetek óta. És nem jön ez a nyomorult nyár... :cry: Lehet, hogy immunerősítőt kéne lőni, meg a doki a múltkor mondta a Vitacolant, mert Miksa kevés vitamint eszik. Használt valaki ilyesmit?

Rita! Ne legyél elkeseredve! Most én is el vagyok mondjuk :cry: Nem elég, hogy Miksa nincs jól, meg én se vagyok valami fitt, még a mérlegre is ráálltam, és hogy a fenébe lehet, hogy ma több mint fél kilóval több vagyok, mint tegnap? Karfiolt ettem vacsorára, ebédre meg virslit... Igaz, bekaptam két kicsi pogácsát, mert én se bírok magammal, állandóan ennék. Mindig ott motoszkál a fejemben. De ezt azért nem érdemeltem :cry:

És nem vagy önző! Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor elszakad a cérna. Lehet, hogy Adél műsorát egy másik napon mosolyogva vennéd, de tegnap nem. Tök természetes. Még nem írtam le nektek, mert nem is tudtam, hogy meséljem el, baromira szégyellem magam, de én két héttel ezelőtt úgy kiabáltam este a fürdőszobában Miksával, hogy magam is megijedtem. Láttam magam kívülről, undok voltam és utálatos. És éreztem, hogy nem bírom abbahagyni a kiabálást. A gyerek meg közölte, hogy félek a mamától. De azért hozzátette, hogy nem mosok fogat. Nagyon-nagyon kikészültem, hajnalig sírtam a teraszon, hogy milyen szemét vagyok, rossz anya, és én akarok másodikat...stb. Ráadásul az uram vitte altatni, és ő is elaludt, én meg úgy éreztem, azért nem jön le, mert annyira haragszik rám, amiért így viselkedtem a gyerekkel. Álmomban sem kívánom senkinek a helyzetet... De nem haragudott, sőt, azt mondta, azt csodálja, hogy ez nem előbb történt meg. A kölyök már reggel közölte, hogy imádom a mamát, és azóta szent a béke. Igazából a hangomat sem kellett fölemelnem azóta. De az is lehet, hogy kiadtam a mérgem, és ez kellett a nyugihoz. De azért nem vagyok rá büszke.

Közben fölébredt Miksa, 37,2, a doki 13.20-ra adott időpontot, mert közben bezöldült a kölyök takija és becsípásodott a szeme is. Ebből gyanítom antibigyó lesz. Közben most az uramnak le kell mondania egy halom munkát, mert az én autómat vitte el, miután az övé szervizben van. Beletolattak a kikötőben, egy parkolóban. Elemcsere hátul, meg az ajtót is megnyomta a pasi, aki nem figyelt eléggé és közben még a kiskutyája is az ölébe ugrott. Ülünk a büfében, nagy csattanás, brrr...

Gabi! Tényleg használd ki az anyslátogatást! Anyukám is jön talán mostanában, és akkor egy kicsit tök jó lesz.

Megyek, mert nincs a topon a kölyök...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi! Elvileg jó lehet a június 9., nekem csak az vele a bajom, hogy péntek délután, dugóhegyek lesznek, és fel van túrva a Váci út is, meg az M3 is. És ha még ballagás is lesz, akkor nagyhalál. Én legszívesebben a városon kívül talizok :lol: De ha csak ez az időpont jó, bizisten bevetem magam a forgalomba :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Legyen júni 9!!
Olyan jó lenne találkozni!
Keresünk olyan helyszínt, amit mindenki elér, nem dugós, mégis jó...
Ildi, Anikóval, Motiottal is kéne beszélni, hátha nekik is jó, nem?
Ráadásul dupla-szülinapot ünnepelhetnénk, Anikónak is akkor van (ugye?) :)

NATASA EGYSZERŰEN HIPERSZÉP!!!!
Olyan bájos, nőies, édes, hogy hihetetlen! Olyan kis tudós képe van, hogy meg fogom zabálni. :)

Láttam az útlevélképeiket a tavaszi babásban (lesek!), nagyon édesek mindketten!
Ez elég vicces, ahogy az útlevélképet készítik, be kell tartani őket, Maja úgy nézett ki, mint egy kis öregember, felhúzott vállakkal. :)

Nutella.......... Eszembe sem jutott (még), pedig van itthon! 8)

Új cuccok: nagyon helyes! Kell a léleknek! Ausztriai soppra én is beneveznék, de nekünk most a köv. hónap a spór hónapja lesz. :?
És a negyvenes ruhákhoz: nekem elég masszív negyvenkettes ruhatáram van, ha egyszer negyvenes lesz, egész nap énekelni fogok örömömben.
Ha netán 38-as, akkor el fogok ájulni.

Szirom: mi van veletek?????? Az időjárás nem kedvez, tök könnyű megfázni. Adélnak három hete folyik az orra, hol jobban hol kevésbé, de nem viszem dokihoz még. Ne aggódj nagyon azért!
Kicsit kényeztesd magatokat, süti, dvd, délutáni alvás, esti együttfürdés jó meleg vízben... ilyesmi.
Úgy kell az, mint az új ruha! :D :D :D
Sajnállak a teraszon sírás miatt, én tegnap este bőgtem, hasonló okokból... Anyaság... nem könnyű feladat. De annyit tanulunk is, meg annyi öröm is ér, hogy néha megéri egy-egy bőgős este, nem?
És köszönöm a vigasztalást, tényleg jólesett!
Anyukád ottléte alatt meg kötelező egy romantikus program! :D (mármit az meberrel!)

Ezeket találtam,
ez elég kegyetlen: :D
www.webcuki.hu

Ez meg (Szirom!! aktuális még??), mondókás-énekes-verses:
http://marci.co-net.hu/versek.htm

Nagyon ráérek...:D

De jobb kedvem van, mert ma Adél nagyon tündér volt, öt cumirohamot vertem vissza könnyek nélkül, ez nagy szó!
Kérte a cucuját és sikerült elterelni olvasással, gyöngyfűzéssel, énekkel, Vilmosbácsival... :)
Azért alvás előtt hisztizett egy jó nagyot, ott is maradtam mellette míg el nem aludt (persze cumival).
Közben éppen itt volt az öcsém, ő mondta, hogy emlékszik rá, hogy a kis frissfeleség-húgunk is ezt csinálta huszonöt éve... :)
Még jó, hogy ilyenek eszébe jutnak, különben el lennék keseredve nagyon.

Fogyókúrasikertelenségi rosszkedvem is enyhült egy kicsit, minden rosszkedv és jókedv együtt jár, úgy látszik. :)

Amindenit, mennyit szövegelek, jajajajj!

Gabi, Bea, Anikó tessenek idefáradni!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

No, megjártuk a dokit, antibigyó, ahogy sejtettem :cry:. Bakteriális nyavalyákkal mit lehet mást csinálni, a doktorunk se szereti, de ez van. Orrmandula és kötőhártya, óriási, hogy valahogy mindig bejön nekünk ez a bakteriális felülfertőződés. Ráadásul Miksa mindenféle himbilimbi gyógyszert hajlandó bevenni, mármint ilyesmit, hogy Nurofen, Rhinatiol, Panadol, Cebion cseppek, ACC, simán lecsúsznak. De ha van egy komolyabb, akkor olyan gigahiszti van. Most is ez volt, úgy sírt, hogy nem igaz, kiabált, hogy öntsem ki a lefolyóba, görbült le a szája széje, patakzottak a könnyei, aztán kiabált, hogy elszaladok, és tényleg.... És ha ellenkezik, akkor hiába nyomom a szájába a nurofenes fecskendővel, úgyis visszaköpi, és akkor ott vagyok, ahol a part szakad, akkor már azt sem tudom, mennyit nyelt le és mennyi jött vissza. Mondjuk most nagyon fáradt volt, pont alvásidőben kellett mennünk, de sikerült ébren tartani (ahhoz rövid az út, hogy az legyen a délutáni alvás). És még bekevertem neki a gyógyszert, mert szerettem volna, ha már hat alvás közben. Végülis bevette, mert megzsaroltam a kakaójával, de máshogy, kulturáltabban nem sikerült. Mire följutottunk a szobájába, már fetrengett a hisztitől és a fáradtságtól, azt se tudta mit akar. Kisvakond se volt jó, nagyvakondot akart... :? Mindegy, most már alszik, remélem kipihenten ébred. Ja, még szemcseppet is kaptunk, az egyik szemébe csöppentettem is, de a másikat már nem hagyta. Azt nem tudom, hogy fogom neki belecsöppenteni napi 5-ször. Ezenkívül megdumáltuk a dokival, hogy akkor szedjen a kölyök Béres cseppet meg valami greapfruitmag-olajat, hogy erősödjön kicsit, mert azért ez már túl sok. Meg még adnom kell neki az antibigyó miatt olyat, ami rendbe teszi a bélflórát. Nem is tudom, hogy fog ennyit bevenni. Azt mondta a doktor még, hogy ennyi nyavalya után lenne, akinek megfordul a fejében, hogy kivegyék az orrmandulát, de ő semmiképpen sem sietné el, szerinte ez még tud rendeződni.

Rita! Neked is köszi a vigasztalást :wink: Meg is ettem egy Maxi Kinget :oops: Miksának is van tejszelet, imádja, és majd ha felébredt jól kitalálok neki valami klassz játékot is. Csak az a baj, hogy ő inkább ki akarna menni, azt meg most nem lehet. A papa éjszakás, holnap estig nem látjuk. Kocsink most nincs... :cry:

Még akartam írni, hogy Miksának lassan egy hónapja folyt az orra, azóta szívjuk neki naponta többször, értekeztünk a dokival telefonon, de mivel láza nem volt, senki nem aggódott. Csak az istennek se múlott el, most meg hogy bezöldült a taki, meg hogy reggelre beragadt a szeme szegénykémnek, már aggódtam. Te is aggódnál, szoktál is, nem volt egy hete, hogy mi nyugtattunk :wink:

Versoldal: klassz, köszi, ismerem is :)

Ildi! Tedd át a másik tetőablakról a függönyt hozzátok :lol: Vagy nem mondom, hogy szép megoldás, de nyaraláskor mi egy óriási törülközőt csuktunk valahogy oda az ablakhoz, mert különben nem aludt volna Miksa rendesen.

Natasa gyönyörűűűű! És nem semmi, hogy 5 kg. Miksa nem volt ennyi. Félévesen volt 6600, épphogy duplázott. Úgyhogy van tejed elég, tök jó :D

Még jó, hogy nálunk nincs itthon nutella... :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita! Még azt akartam mondani neked, hogy nálam sokszor bejön, ha édességvágyam van, hogy iszom egy tejeskávét, kapuccsínót édesítővel. Mégse akkora bűn :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hogy vagytok Szirom????
Hogy telt az éjszaka?
Orvosság bevétel????

Nálunk szerencsére rendeződött a kaka helyzet, nem tudom mi volt ez a 2 napos kilengés :?

Most megyünk ultrahangra Natasával, majd jövök később.
Puszi

(aztán majd írok bővebben)
vas

Sziasztok!

Köszi Ildi az érdeklődést! Láza már nem volt, de nagyon-nagyon leizzadt alvás közben, amikor az éjjel bementem hozzá. Az uram szerint az hasznos. Most még alszik. Gyógyszerbevételre a zsarolás maradt egyetlen módszerként, illetve a "megkapod..., megcsinálom..., megmutatom, ha beveszed ezt". A szemcseppet mutogattam neki a sajátomat, tök jól szórakozott rajta, de aztán persze nem akarta. Valahogy úgy félig sikerült neki belecsöpiznem, nem volt teljesen nyitva a szemecskéje. Ma folytatódik a mérkőzés :wink:

Fogyásom egy deka nem sok, annyi sincs, pedig nem zabálok. Jó, tegnap lecsúszott az a kis édesség...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali-hali!!!

Na, mi újs a betegekkel reggel óta???
Nem semmi Szirom, hogy már megint elkapott benneteket ez a sz*r vírus, vagy mi a fene.Komolyan mondon, már túl sok ebből a rengeteg betegségből.
Basszus, szerintem mi gyerekkorunkban abszolút nem voltunk betegek, legalábbis úgy emlékszem, ezek meg lépten-nyomon minden sz*r t összeszednek.
Mi ez, a civilizáció átka? :x
Esküszöm, aki koszba, szutyokba él, nem beteg ennyit, mint mi, akik normálisan próbáljuk a gyerekeinket tisztán tartani, meg védeni mindenféle bacitól.

Vitacolant még a Levente szedett mini korában, aztán mostanában Aktivált, meg Marslakócskásat szed, meg echinaceát adtam nekik télen, ha épp eszembe jutott.
Jaj, emlékszem, egyszer Levente szedett valami olyan immunerősítőt, amit a gyerekdoki írt fel, amikor bölcsis lett, mert állandóan beteg volt, na az segített neki.De a nevét már nem tudnám megmondani.

Na, megjártuk az uh-t déleleőtt, minden okés, jól összeraktuk a kiscsajt, semmi hiba nincs benne :D

Képzeljétek, nutella már nálunk sincs, tegnap este, amíg Olival fürödtünk,a két legnagyobb pasi megette(KANÁLLAL!!!)
Pedig azon én éltem :shock:

Szirom, nem tudom levenni a másik ablakről a függönyt, azt úgy oda rögzítettük, hogy csak na!!!
De muszáj lesz csinálnom oda is , ma is fél 6-kor ébredt.

Köszi Natikára a dícséreteket, olyan cuki, én is úgy imádom :P :P
Ma is megdícsérte egy néni az uh.-nál a váróba, hogy milyen értelmesen tud nézni, milyen helyes.

Rita, lesz az még kisebb is,(mármint a ruha méret), mikor én elkezdtem fogyózni,44-46-os méretű gatyákat kellett vennem, aztán lefogytam 38-ig :lol: (hát most megint kellenek a 40-esek.)
Bár amit vasárnap kaptam szoknyát az csak 38-as :lol:
Viszont a cickóim miatt csak az L-es blúzok jöttek rám :roll:

Hú, volt egy tejbelövellésem :lol: , kaja idő van, Natika meg alszik.

Szóval akkor júni 9, okés????
Még nem tudom pontosan, hogy mikor lesz a ballagása Leventének, de utána mondom mi ráérünk 4-ig, apuci addig dolgozik.Szirom, egyszer be tudsz jönni pénteken is, jó??? :wink:
De az m3 már kész van, nem????
Váci úton múlt héten jártunk, az tényleg dugós volt.

Nem is írtam, Leventeét mégiscsak felvették az ének-zenei suliba.
most mennem kell, de majd leírom.
Puszi
[/b]
vas

Hahó!

Ildi! Mondtuk, hogy Natasa úgy ahogy van, tökéletes :lol: Örülök, hogy jó lett az uh.

Köszi a kérdést, Miksa jobban van, pörög ezerrel, és az orra sem folyik annyira. Hát mondjuk gyógyszerügyben küzdünk... meg várjuk haza a papát, tegnap ment még el... :( Elég foglalkozásigényes ma a kölyök, úgyhogy ma keveset jöttem. Alvásidőben be-benézegettem, de hát más meg nem... :cry: Tényleg lányok, kicsit kihaltunk...mindenkivel minden rendben?
Egyébként én is úgy emlékszem, hogy mi nem voltunk ennyit betegek, sőt, anyu is azt mondta, hogy az ovi nem járt együtt a folyamatos betegeskedéssel. Szerintem mutálódtak ezek a nyomorult vírusok, hiszen hetek óta nem bírunk belőle kilábalni. Nemcsak a gyerek, hanem én sem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak röviden:

Szirom, jó, hogy jobban vagytok, gyógyszerek meg hajrá! Tudom, amit muszáj, azt sose... :(

Ildi, tök jó az iskola, majd írd le tényleg!
Nutella nálunk is elfogyott... :(

Ildi, Szirom, Anikó!!!! Most nagyot kérak tőletek!

Légyszi írjátok le nekem alaposan, hogy hogyan tartottátok fenn magatokban a kitartást a hosszú hónapok alatt, amíg fogyóztatok, és azt a rengeteg kilót leadtátok!
El vagyok keseredve, akaraterőm zéró (ld: Nutella halála :().
Arra gondoltam, ha tudnám, ti hogy éltétek túl, könnyebben menne. Csak el akarom csípni a vágyott 62-64 kilót és könnyű szívvel vágnék bele egy negyedik terhességbe. De ha arra gondolok, hogy majd megint meghízom 15-20 kilót (nem kell tudom, de mi van, ha mégis...) és ezt a 15-20-at nem 90-ről, hanem csak 80-ról vagy 75-ről kellene lefogyni, nagy különbség lenne.
Tudom, hogy nagyon borzasztó, hogy ez is szerepet játszik a babatervben, de annyit utáltam már a külsőmet, hogy ebből már elegem van. :x

Most, hogy így leírtam, ezek elég nyomós érvek a kitartás acélozására is, nem??? :) :)

Most megyek, megjött az uram. Még jó, hogy ő szeret, akármilyen hülye meg lehangolt vagyok... :) :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Most rövid leszek, mert majd még gondolkodom, de azt hiszem az lehetett, hogy egyszerűen nem maradhattam 96 kg. Az nem létezik, olyan nincs, úgy nem lehet emberek közé menni, akkora ruhákat nem akartam magamnak. Nekem akkor 75 kg volt a cél, mert úgy lazább időkben annyival már ellébecoltam. És igazából csak titkon bíztam abban, hogy sikerülhet, mert annyira nagyon sokat kellett lefogyni. De iszonyú nagy erőt adott, hogy baromira szégyelltem magam a súly miatt, és minden nap, amikor ráálltam a mérlegre, elvörösödtem, hogy milyen borzalmas helyzetbe kerültem. Akartam haladni, nagyon akartam. Miksa még pici volt, amikor az egyik kompos megcsodálta az autóban, és mosolyogva rámnézett és megkérdezte, hogy és már jön a kistesó is, ugye? :oops: Halál ciki volt.
És most itt libegek 72 és 78 kg között, és ez is gáz ugyan, de már nem annyira, és innen egyszerűen én sem bírok elmozdulni. Én 44-es ruhákat hordok, illetve van néhány 42-es is. És az én uram is szeret így is, meg még dagadtabban is szeretett, bár nagyon helyeselte a diétámat és sokat segített, mellettem állt végig. De most én sem bírom magam nekidurálni, pedig már annyi mindent megpróbáltam. Mondjuk az se segít, hogy hetek óta köhögök, vagy ha szigorúan vesszük, akkor 2 hét szünettel hónapok óta lassan. Így nem jó tornázni. Még az árvízkor kezdtem beteg lenni. Most épp a torkom fáj, a taki elmúlt. De megint nem merek bevenni semmit. Pedig elég szarul vagyok, és még a mellem is fáj irtóra, de mielőtt fölkiáltanátok, sima menzi előtt is szokott. Csak hányingerem nem szokott lenni, most meg az is van, de az meg még korai lenne. Csak akkor lehet, ha nem a ciklus közepén jött be valaki... De nem tudom. A pocim is fáj, szintén mint menzi előtt, de az Miksánál is fájt. Tesztelni tök korai, 13-án kell csak megjönnie. És olyan pipa vagyok amiatt, hogy most, amikor lenne esély, megint beteg vagyok, és megint nem kezelhetem magam semmivel. Illetve vitaminozok.

Rövid voltam, mi? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

TEgnap és ma is fájt a fejem :( De ma délutánra végre elmúlt, igaz aludtam is Zsoltikával 2 órát :) Mostanában abszolút nem volt fejfájásom, de talán ettől az össze-vissza időtől is lehetett (frontok).

Rita,
bár engem nem kérdeztél :D Igaz, én most nem is fogyózok. Én úgy tapasztaltam, hogy a fogyim elején nagyon megindultak a kilók, de aztán az utolsók csak nagyon lassan és nehezen cammogtak le rólam. Úgy látom, Te is már ebben a lassulós időszakban vagy. Na hát ilyenkor kell nagyon-nagyon kitartónak lenni, meg persze tornázni... Tudom, hogy nehéz a gyerekek mellett, nekem 1 mellett is sokáig tartott. Meg aztán nem csak az számít, amit a mérleg mutat! Az izomzat, csontozat súlya nagyon sokat számít! Szerintem egy normál nő, aki szült néhány gyereket, nem lesz és nem is lehet újra olyan könnyű és vékony, mint gimnazista korában. Én a tornára esküszöm (hisz ismersz), nekem ugye a callanetics jött be nagyon mint alakformáló. Azzal a tornával ugyanolyan súllyal is vékonyabb és feszesebb lettem.
Még valami: talán érdemes lenne felkeresned egy dietetikust. Hátha mond valami okosat... Teszem azt, neked ilyen és ilyen típusú kúra lenne jó, ezt és ezt edd, kontroll ekkor meg ekkor, stb. Ez megint adna egy nagy lendületet a dolognak.
Amúgy meg jön a nyári dinnyeszezon :) Én már nagyon várom, az mindig segít! Ja, és pl. mi az utóbbi napokban, hogy itt volt anyós, rengeteg cseresznyét ettünk (mert hozott), és nem is hiányzott egyáltalán az édesség. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Nutella-igényt próbáld meg gyümikkel kiváltani :)

Szirom,
jobbulást Nektek! Tényleg nem semmi, hogy nem bírtok kikecmeregni ezekből a nyavalyákból :( Vitacolant Zsoltika is szedett egy időben, most nem. Ő elég sok gyümit megeszik. Imádja a körtét, almát, most szőlőt zabál :D De még a nyers karalábét is rágja, mert mi is gyakran eszünk, rágcsálunk olyat. Lehet, hogy ennyi vitamin elegendő neki... Játszón mi is talizunk rengeteg takis gyerekkel, elvileg ott is összeszedhetne mindent. A legjobb kis barátunk (a skarlátos) is folyton beteg, rettentes rondán köhög most is, de Zsoltika nem kapott el tőle sem semmit. Hálistennek...
Kemény dolog, hogy nem vehetsz be gyógyszert :( Drukk, hogy meg is legyen az eredmény :D

Ildi,
gratula Leventének a sulihoz! Natasa tényleg eszméletlen gyönyörű, igazi kis hölgy! Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Blúzok :D Fő, hogy van sok tejcsi! Lesz ez még máshogy is, bár én emlékszem, hogy már fogyi után is még a cicik jó nagyok voltak, pedig akkor már vagy másfél éves is megvolt Zsoltika...

Hú, de vacakol az egér, mindig elugrál, de remélem, mindent leírtam, amit így éjfél után kutyafuttában tudtam... Zsoltika eszméletlen későn aludt el, pedig délután időben felébredt. Én meg csak utána fürödtem, meg drukkoltam egy kicsit Apának az autóversenyhez :D

Ma kaptunk anyukámtól ajándékba egy digitális babamérleget :D Alapvetően nem akartam venni, mert minek, de így nagyon jó lesz :D

Amúgy kicsit én is le vagyok törve, Zsoltika megint rákezdett az ütögetésre meg a rugdosásra. Én már nem tudom, mit csináljak vele, apja szintén kivan tőle.

Pedig amúgy annyira édes! Elnevezte a pocakbabát Táminak :D Zsoltika pocakjában pedig Vendel lakik. A mamát jelenleg Mamuk-nak hívja. És a sivatagi show-ban az egyik hosszúcsőrű madarat, amit nem szeret, elnevezte Morginak. Annyira értelmes, kedves, szeretnivaló, hízelgő, humoros tud lenni, oszt mégis csapkod! Komolyan, talán várja a büntit? Amikor meg szomorúak vagyunk, akkor meg hízeleg. Hát, ez van, most hétvégén talán kicsit kizökkentjük, mert nem csak egyedül leszek vele napközben.

Ja, pocakfotót holnap készítek! Addig is itt egy (talán 1 hete készítettem).

Kép

És egy Zsoltikáról:

Kép

Puszika!

pgaboka

Sziasztok!!!!

Jönnek anyósék vasárnap :? (sőt még a dédit is hozzák, de ő legaláb ari)
És vonattal jönnek :roll:
na, mindegy :wink:

Rita, szerintem én csak ugyanazt tudnám megfogalmazni, mint Szirom.Igaz, nekem "csak"84 kiló volt a csúcs, de ez is nagyon durva volt.Utáltam!!!!!
Fájt a derkam, lábam, nem jött rám semmi cucc, lógott a hasam,tokám volt(most is van :roll: ), egyszerűen baromi rosszul éreztem magam.És én is ezt gondoltam, hogy mindenki engem bámul, milyen dagadt vagyok.
(ami biztos úgy is volt)
Tehát a saját magam utálata tartotta bennem az erőt, és a kezdeti sikerek.Aztán végülis 83-ról kezdtem a diétát, és az első hónap -5 kilója megadta a további erőt , onnam meg már simán tudtam csinálni.
Nem mondom, hogy könnyű volt néha, de egy idő után hozzászoktam ezekhez a kajákhoz.
Az édesség se nagyon hiányzott egy darabig, kárpótolta az, hogy kezd eltűnni a hájam :roll:
Aztán sajnos én is belestem abba a hibába, hogy már megfefelőnek éreztem az elért (kb.64) kilót(ez volt 5 hónap után), és akkor egy kis pihenőt tartottam, nem kezdtem el zabálni megint, hiszen már ráállt a szervezetem a kevés kalóriaszegény kajára.
Aztán normális kajálás mellett lement még a maradék 5 kiló is, ami számomra hihetetlen volt, mert évek óta nem voltam 60 kiló.

Szóval ennyi.De azt érzem, hogy NEM tudnám mégegyszer végigcsinálni.Nem hiszem, hogy lenne mégegyszer 25 kilóhoz ennyi erőm.
Ezért is figyeltem nagyon oda, hogy most ne hízzak el, és baromira örültem a 11 kiló plusznak.(bár Rékuci szerint ez is rengeteg szerinte nem is normális, aki 6 kilónál többet hízik :wink: :lol: )
Bár még rajtam is ott figyel 4-5 kiló, de legalább merek emberek közé menni, örülök, hogy nem úgy nézek kis szülés után, mint anno 2 éve(vagyis mint egy tehén)

Kép

Na, bőven ennyi :shock:
Remélem nem keseritettelek el, és ez csak rólam szólt( a dagadtság, tehénség, utálat),senki se vegye magára, légyszike ,mindenki úgy éli meg a saját súlyfeleslegét, ahogy gondolja.
De az tény, hogy a több-ből sokkal könnyebb lefaragni, mint a kevesebből.Tehát Rita, azért is nehezebb neked a 70-ből leadni szerintem.A vége fele nekem is nehezebben ment le, akkor már csak havi3-3,5 kilók mentek le a kezdeti 5-höz képest.

na, tényleg befejezem.

Gabi, tök jól nől a pocid, és Zsoltika is tök cuki.Sajnálom, hogy visszatértek a verekedések :(
Lehet, szeret büntiben lenni :wink:
Tényleg nem tudok tanácsot adni.
Ari lehet, ahogy elnevez mindenkit :)

Szirom, szemcseppezés megy?
Nem is írtam, hogy én is megszenvedtem Leventével, amikor múltor neki is kötőhártyája volt.Összeszorította a szemeit, alig bírtam kifeszíteni, de aztán idővel jobb lett, már ő kérte a végén a cseppet.
Oliba viszont én is alig bartam az orvosságot belenyomni, még a nurofent is kiköpte.

Suliról csak annyit, hogy írtam kérelmet a zeneibe, hogy csak onnét tudjuk megoldani a hazaszállítását, mert az utcából az összes gyerek oda jár, és én nem tudok érte menni, 2 gyerek, nincs autó...stb(kis rizsa szöveg), és csak a szomszédok tudják elhozni.Aztán állandóan hívogattam őket, de akkor még nem bírálták el, és mondtam az uramnak, hogy hívja már fel őket ő is, engem már biztos megjegyeztek, :P
Aztán ő is beszélt a dirinővel, mondta, hogy még nem volt az elbírálás, de ha lesz még hely a zenei osztályba, betegye-e oda?
Aztán így is lett.
Így mégiscsak az ének-zene tagozatra fog járni.
Annyira nem is ez volt a lényeg, hogy a tagozatosba menjen, hanem csak a suli volt a fontos.Meg nagyon nem akartam abba járatni, ahova tartozunk(túl sok a kissebbség).
Így ezt megúsztuk :wink:
Ennyi csak.

Olivér legújabb mániája Stuart Little kisegér :?
Már hülyét kapok tőle :roll:
Most is azt nézi(anyuka meg netezik, jó kis család, mi?????)

Puszi, Natasa is ébredezik mellettem a hordozóba
Kép

Még egy utólsó:
Szirom, szorítunk, hogy célt találjanak Kép
vas

Rita, ha nem bírod édesség nélkül, akkor egyél fagyasztott gyümölcsöt egy kis édesítővel, túróval, natúr joghurttal, csinálj turmix-ot, egyél light fagyit.
Én rengeteg jeges kávét ittam, ligt fagyival, édesítővel.Finike volt.

De most úgyis itt az eper, cseresznye szezon, csinálj azokból, nem is kell a fagyasztott.
Vagy, ha nagyon nem bírod, próbáld meg DÉLELŐTTRE korlátozni a csokievést.
A ligt csoki az nagy átb*szás, csak cukor nincs benne, de a kalória ugyanannyi :(
Viszont láttam Norbis csokit(2-es kód) :shock:
vas

Norbi csoki... :lol:

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!
Gabi, neked külön is, téged is számontartalak a példaképeim között, csak... nem is tudom, hülye vagyok, hogy nem írtalak, ne haragudj!!! :oops:
Angyalok vagytok!

Megígérem, hogy jövök még, valószínűleg csak este, de most nagyon sürgős munkám van, muszáj csinálni :? .

Ildi, Adél Kisvakondozik, anyuka számítózik, jó kis család, mi? :wink:

Pusssz!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Ildi! Jó trükk volt a sulis trükk! :wink: Gratula Leventének!

Gabi! Tyűű, hogy nő a pocid! Illetve ott bent Támi! :lol:

Én meg úgy tűnik, elbánok a torkommal. Azt hiszem rájöttem, hogy ez nem sima torokfájás. Régebben volt már nekem egyszer feszültségtől ilyen, amikor elkezdtem hírszerkesztőként dolgozni. Akkor relaxálástól múlt el, és most megpróbáltam hajnalban, és javult is. Igazából lehet, hogy amikor Miksa lázas lett valamelyik nap, és én is lázasnak éreztem magam, és volt is hőemelkedésem, akkor is a feszültségtől ment föl. Mert betegségtől nekem nemigen szokott. Viszont most már annyira nyomaszt, hogy ilyen régóta beteg... :cry: Ebben az esetben a hányinger is lehetett ettől. Viszont ha ennyire stressztámadás alatt vagyok, akkor gondolom, nem nagyon leszek babás...

Lányok, akkor én is körkérdezek: kinek mennyi idő alatt jött össze a babó/babók?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita, szívesen :D

Szirom:
én egyik gyereket se terveztem, ezek szerelemgyerekek, csak jöttek, amikor úgy gondolták. :lol:
Levente 5-6 hónap gyógyszerszünet után.
Olivér szintén.
Natasa váratta a legtöbbet,ő egy év gyógyszermentes állapot után készült(egy balhé utáni összebújás alkalmával a Balcsin tavaly nyáron) :lol: (jól összevesztünk vasárnap, apa otthagyott minket, visszajött melózni , aztán pénteken jött értünk, és elkészítettük kis Natasát :lol: :roll: )

Persze mindegyiknél vigyáztunk, nehogy terhes legyek, félidő kimaradt, vagy csak gumcsival, de amint látjátok, háromszor nem jött össze a védekezés :oops: :oops:

Akkor relaxálj, Szirom :)

Rita, mi már másodszor nézzük Stuart Littl-t :?

vas

Sziasztok Csajszikák!

Elveszett bárány jelentkezik.

Azt hiszem most nincs Senki gép előtt. Azért darálom a mondandómat.

A munkahely maga a tökéj. Egész nap alig kell vmit. csinálnom (egyenlőre ez a legnagyobb büntetés), aztán leépítés lesz állítólag. Még min. fél-1 évig nem leszek véglegesítve, addig még csak babafotót se nézegessek. Ha terhes lennék azonnal megszakadna a munkaviszonyom. Marha jó kilátások, ugye?

A súlyom katasztrófális. Nélkületek senki vagyok a témában. Futni időnként elmegyek, de egyenlőre ilyen sz*r időben még azt sem lehet, az otthoni torna meg, háát ne kelljen részleteznem. Ha közbe csinálom András ott áll mellettem, hogy Anya mikor veszel fel már kézi súlyzónak? Aztán mikor felveszem meg szétvigyorogja magát, Én meg guggoljak a 17 kilójával a karomon vagy a hátamon. Ráül a ahsamra, a hátamra, Apukája löki a hülyeséget, hogy Ő honnét közelítsen, na hagyjuk. Hogy bírod Ildikó ennyi palival otthon? Ja, eláruljam a súlyomat, több mint amennyivel csatlakoztam a csapathozz anno. 67 kg. Ahyogy mondaná, gáz van Csajok.

Ildikó!

Gyönyörűek vagytok. Gratula a szép gyerkőcökhöz.
Vmi. olyamsit olvastam, hogy vaciláltál a lázas állapot melletti szoptatásnál. Az én infóim szerint a láz maga nem akadálya szoptatásnak, csak a gyógyszer amit esetleg az anyuka magához vesz. A tejet semmiképpen sem hagyd a melledben, az utolsó cseppig fejd ki a ha Natasa nem kaphatja megvmiért.

Gabi!

Húú, Ti is nagyon jók vagytok. Ennyire előrehaladott a má a terhességed? Kicsit kevesebbre emlékeztem. Zsoltika nagyon aranyos, írtó sokat nőtt.
Írtál arról, hogy mostanában kezd verekedni meg ütni. Háát, sajnos mi is hasonló problémákkal küzködünk. Minden előjel v. ok nélkül akkorát szokott ütni, hogy úgy maradok. Nekem sajnos néha bevallom őszintén eljár a kezem, de csak a legvégső esetben. Először rászólok, hogy fejezze be, ez nekem fáj én sem bántom Őt. Bekűldöm a szobájába persze óriási sírás közepette (ez általában már használni szokott). Nálunk még a másik nagy probléma a makacsság. Ha Ő eldönti, hogy ezt v. azt nem csinálja, kéri akkor ha a fene fenét eszik sem fogja megcsinálni. Inkább beküldhetem a szobájába, de az akkor sem leszúgy ahogyan én szeretném. Aztán mikor a gondolkodóban egy kicsit magához tér már azért kisomfórdál, hogy Anya vegyél fel meg adok puszit, stb.

Szirom!

Neked is hasonló szépet tudok csak írni. Nagyon sokat nőt Miksa.
Baba témán legyetek rajta. Én azt mondom (a nagy okos), hogy ne csak a félidőre koncentráljatok. Tutti biztos, hogy én sem a félidőben lettem terhes hanem vmikor. a menzesz utáni 1-2 napban.

Anikót nem láttam írni mostanában. Majd azért még vissza olvasok jobban.

Rita!

Mi nem nagyon ismerjük egymást. Réggebben állandóan írogattam a Csajoknak. Sikerült is lefogynom 5-6 kg-ot. 60-ig mentem vissza a 90 napos diétával.

Na ezt most elküldöm aztán még olvasok meg írok.

Puszi : Márti
mártus

Itt vagyok ám.

Anikó!

Látom nem vesztél el. Naggyon jók a képek a Gyerkőcökről, főleg a fürdetős tetszik nagyon.

Ja, képzeljétek Andrásnak egyre többet "erős a kukaca". Legalábbis Ő így hívja. Főleg reggelente, de a nap bármely szakában tudja produkálni a dolgot.

Fiús anyukák (vagytok egypáran)!

Nálatok is van ilyen jelenség? Milyen gyakran?

András szeptembertől oviba megy. 3 óvoda is van a közelben. Tulajdonképpen a 3-ból 1 teljesen kiesett mert egy nagyon forgalamas út mellett van. A másik, háát olyan 80-as évek közepében megragadt korú óvodára gondoljatok. Na, de a 3. nagyon szép, most lett felújítva az egész. Parkettás szobák, járólap mindenhol, tiszta mosdóhelységek, szép udvar, tele fajátékokkal. De a legfontosabb, az óvónéni. Őt tulajdonképpen andrás választotta. Magának. Az ilyen emberekre lehet mondani, hogyha 100x születne újjá is gyerekekkel kéne foglalkoznia.

Járok nagol tanárhoz ismét, pénteken 3 órát egybe. EWlég tömény de nem akartam 2 délutánt ott tölteni. Tök közel van a munkahelyemhez. A fősuliról már megjött a vissza jelzés a regisztrációról. Most már csak szorítanom kell, hogy össze jöjjön.

Na, ezt most elküldöm. Megígérem, hogy gyakrabban jövök mint idáig.

Puszi Mindnekinek? Márti
mártus

Sziasztok!

Márti,
de jó, hogy írtál! Igen, a pocak már jó nagy :) Az aláírásomban van centi, de én mindig 1 hetet hozzáadok, mert az utsó uh-n is egy héttel volt nagyobb Pindurkánk. Így most a 24-ik hétben vagyok, megkezdtem a 6-ik hónapot :D Verekedés :( Én még nem ütöttem, de attól félek, hogy egyszer én is elvesztem a majd a türelmemet. Pedig nem szeretném, de az is lehet, hogy attól észheztérne Zsoltika. Ma a szemem akarta kiszúrni... Lehet, hogy tényleg nem érti, mi ebben a rossz, de én ezt kétlem, mert ezek a gyerkőcök pontosan tudják, hogy mit nem szabad.
Munkahely :( Az jó, hogy kevés a meló, de az nem , hogy ennyire bizonytalan a helyzet.
"Erős kukac": megfigyeltem Zsoltikánál is, elég ritkán látom alvás után pisiléskor. De ő abszolút nem foglalkozik vele, így én sem. Magától nem produkálja a dolgot :)
Ovihoz gratula! Végül abba vették fel, ahol a szimpatikus óvónéni van? Mi is be vagyunk már jelentkezve, pedig nem most kezdjük, csak jövőre :D De nem akartam, hogy kimaradjon Zsoltika, mert minden oviba túljelentkezés van, és ez amit kinéztünk, nem a körzetink.

Rita,
semmi gond, csak ugrattalak :) Dehogy haragszom! Azt látom, hogy a kedved jobb :) Én is most gépezek, Zsoltika meg odabent duzzog, nem akar felöltözni. Van persze rajta body meg harisnya, de olyan veszett hideg van, hogy pulcsit és nadrágot még adnék rá, de nem hagyja :( Így aztán kijöttem, Apa is kint lófrál, aztán valaki majdcsak megunja ezt a patthelyzetet, remélhetőleg Zsoltika. Hú de unom már ezt az örökös ellenkezést!

Szirom,
hajrá relaxáció! Az biztos, hogy pszichésen is lehetsz beteg.
Zsoltika 3 hónap gyógyszerszünet után jött össze, első próbálkozásra :D Meg is lepődtem, vlaahogy azt hittem, tovább tart majd a dolog. Pindurkánk pedig véletlenke :D Januárban fogant, és nekem akkor még voltak ezek a tűzfolt-kezelések. De azon a napon nem védekeztünk, mondván, hogy most úgysem jöhet össze :D Hát összejött! A kezeléssel sem volt gond, mert a következő úgyis mensi után lett volna. Nem lett mensi, lemondtam a kezelést :D

Ildi,
hidd el, hogy nagoyn jól nézel ki! Nem hiszem, hogy sok 3 gyerekes anyuka lenne ilyen csini :) A 11 kiló plusz szuper, én már 7 kilónál tartok :( Nem tudom, miért, mert nem is zabálok, bár az tény, hogy többet eszem. De hát éhes is vagyok! Ma is nagyon figyeltem, keveseket ettem, de az is lehet, hogy már egy kicsit vizesedek. Zsoltikával is ez volt.

Borzasztó, Apa már félórája szentbeszédet tart Zsoltikának, hogy kegyeskedjen felöltözni. Hááát... ezt most ráhagyom, de én nem vacakolnék ennyit. Lehetetlen, hogy ennyire a fejünkre nőjön! Mi lesz itt később? Ha meglesz a kistesó, feleennyi időnk sem lesz ennyit teketóriázni, és akkor aztán igazán minden oka meglesz Zsoltikának a verekedésre, csak nehogy a picin vezesse le a haragját. Brrrrr...

Jó hétvégét mindenkinek!!!

pgaboka

Sziasztok!

Megtöröm a csöndet :wink:

Márti! De jó, hogy jöttél! Tedd meg ezt gyakrabban, ha van rá lehetőséged!
Gratula az ovihoz! Miksa is megy, neki is tetszik, meg végülis nekem is. Bár itt végülis nincs válogatási lehetőség, ha ide helybe akarja az ember íratni a csimotát. De úgy voltam vele, hogy ez a legideálisabb, és amikor megnéztük, akkor legnagyobb örömömre teljesen elégedettek voltunk vele. Meg jókat is hallok. Főleg azokról az óvónénikről, akik majd a kicsikkel lesznek.

Gabi! Most már tök jól vagyok. Itt van anyu, a tesóm meg ma ment haza. Anyu marad is a héten, és mivel Miksa rajong érte, elég nyugi van most nekem :wink: Rám is fér egy picit. Ma kertészkedtünk is, jól esett már. Bár még lesz egy munkám a héten(meg volt is most hétvégén), de legaláb nem kell éjjel dolgoznom. Közben rájöttem, hogy azonkívül, hogy Miksa beteg lett, az is idegesíthetett, hogy volt egy elég kellemetlen telefonom munkaügyben. Nincs nagy baj, csak nem tökéletes minden. Majd elmondom szóban, itt nem, de ezek engem mindig nagyon-nagyon tudnak nyomasztani.
Többen is írtátok, hogy nem félidőben fogant a babó. Nálunk szerintem ez kizárt, mert ha jól belegondolok, akkor elég régóta csak a középső héten védekeztünk, és úgy nagyjából ettől az évtől meg sehogyan. Bár többször is tudom, hogy a pontos félidő kimaradt ilyen-olyan okból. Persze mégse lehet nagyon pontosan a felénél a pém, mert akkor már rég sikerült volna. Szóval nem megy sitty-sutty, pedig reméltem, hogy másodszorra azért már könnyebb lesz. Öreg vagyok, mi tagadás :wink: , ilyenkor csökken fogamzóképesség. Nomindegy, csak összejön valamikor :lol: Én most is reménykedem, nincs rá okom, hogy ne tegyem, de még legalább egy hetet várni kell rá, hogy kiderüljön. Korábban nem tesztelek, mert megzakkanok a negatív tesztektől :)

Többiek, mind jól vagytok? Remélem, jól telt a hosszú hétvége! Motiot nem hívott senkit?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Én is itt vagyok az eltűnős hétvége után :)
Szombaton itt volt Levente haverja az oviból, vasárnap kedvenc anyós-após házaspár volt itt, tegnap meg el voltunk magányunkban.
Anyósos látogatás elég jól sikerült, semmi összetűzés nem volt, még FŐZTEM is nekik!!!
Sőt! Még sütit is SÜTÖTTEM!!!! :roll:
Jó barom vagyok, mi?????
De legalább láthatják, hogy f*sza csaj vagyok :wink:
Ráadásul olyan finit csináltam, többféle ízesítésű csirkemellet sütöttem(fokhagymás, sajtos, magyaros, provanc-i), párolt gombával, spárgával, hagymával, + rizzsel.
Meg csináltam csokis, meg almás-fahéjas muffint :lol:
De legalább ez is meg volt, egy évig biztos nem jönnek megint-
Bár majd mi megyünk a hónap végén.De nem is hozzájuk, hanem tesómék is ugyanott laknak, és most fognak új lakásba költözni, hát azt kell megnéznünk. :)

Szirom, nem hiszed el, hogy Olivérnek is be volt gyulladva a szeme egész hétvégén, vagyis vasárnap kezdődött , tegnap irtó piros volt, meg dagadt, ma már szép.Meg tiszta fika a gyerek megint, Leventével együtt köhögnek.Ma nem is ment oviba.
De pénteken muszáj neki, mert akkor lesz a ballagás.
Na, ezzel kapcsolatban is akartam írni, mégse jó a péntek délután az össznépi bulira, mert már nem visszük vissza Leventét ballagás után az oviba(mert egy színházterembe lesz a műsor), henem hozzuk haza, aztán az uram se megy vissza melózni,(mint ahogy eddig volt), hanem kitaláltuk Leventével, hogy vigyen el minket kajálni valahova, mert ő ballag, nekem meg a 85. szülinapom lesz :P :wink:
Így sajnos mégse jó a péntek a talira.Tök ciki, mert én találtam ki.
Nem gond??????

Az a helyzet, hogy a tavaszi babásokkal, meg a gödöllőiekkel is készülünk hetek óta egy talira nálam, de bakker, mindig beteg valamelyik :cry: , tök ciki az is, már megint mondhatom le azt is.De nem akarom, hogy bárki is valami bacit vigyen haza, főleg a kicsi babák.

Mártus, örülök, hogy voltál, sajnos nem nagyon szoktam délután netezni, de jó, hgy jelentkeztél, ha nem is tudtunk "dumálni" :D

Motiot nem jelentkezettt nálam se.

puszkó mindnekinek
Kép
vas

Ja, Szirom, Natasa a 7.napon fogant :wink:
A fiúk szerintem középtájban :roll:
vas

Basztikuli(ezt Sziromtól tanultam :lol: ),
most látom, hogy Adél ma 2 éves??????!!!!!!!

Nagggyon boldog szülinapot neki!!!!!!!!
Kép
vas

Hahó!

Nem nagyon van időm, csak boldog szülinapot kívánnék Adélnak!

Ildi csemetéinek jobbulást! Szegénykék! Ildi! Miksának nem csak be volt gyulladva a szeme, hanem ronda sárga csípával körben be volt ragadva. De most már oksi.

Velem annyi van, hogy megjött a rákszűréses levelem, megint P1 :lol:

Rita, Anikó, Gabi, hahóóó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

NEM! Adélnak május 9-én van a szülinapja, de szerintem akkor is köszöntöttétek! Valahová rosszul írtam be????

DE mindenesetre akkor is nagyon köszönjük!!! :D :D :D

Majd jövök este bővebben, jó kis mozgalmas hétvége után, addig is mindenkinek csók!

JA: Ildi, a 9-e nem baj, egyáltalán, nekem is kicsit feszes lett volna...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

halihó!!!!!

Akkor örülök, hogy Rita annyira neked se lett volna jó a péntek, meg Szirom se péntekezik szívesen.
Majd máskor. :lol:

Adél szülinapját meg onnan szedtem, hogy az aláírásodba a vonalzóján 2 years,0 moths van.
Ezek szerint ez nem frissül.Valószínű, amikor felraktad, azóta így van.Fel se tűnt.
Bár kicsit gyanús volt, nem emlákeztem rá, hogy júniusi gyerkőcöd lenne.Ezer bocsi :wink:
De legalább fel van köszöntve mégegyszer :lol:

Szirom, Oli szeme is genyós volt, de inkább dagadt(de neki zöld színű csippa folyt belőle)
Grat. a jó rákszűrés eredményhez :D

Rita, mégse jöttél este, ahogy ígérted :roll:

Képzeljétek, Natikának terpeszbetétet kell hordani 6 hétig :( :cry:
Olyan szomi vagyok, szegényke, úgy sajnálom.Olivérnek is kellett ennyi idős korában, de legalább megjavult a csípője.
Pedig Natinak uh-n jó lett, I/a-s, mindkettő, itt meg az egyik 90, a másik 85.Na,ez a 85-ös a bűnös.

megyek, sír(nem hagyom nagyon sírdogálni)
vas

Hol vagytok?????

Pont most hívtam az urológiát a vesekövem elemzése miatt.Calcium oxalát kövem volt, azt mondta a nő, hogy menjek be holnap, v.holnapután beállítani a DIÉTÁT!!!!
Normális??????

Hát, akkor én is diétázhatok holnaptól :cry: :cry: :cry:
Kicsit szomorú vagyok, pláne, hogy azt olvastam róla, hogy ez a leggyakrabban kiújuló kő fajta :?
vas

Hahó!

Ami engem illet, dolgozom. De az is igaz, hogy vártam, hogy írjon már valaki :wink:

Lányok, ne hagyjuk már szétesni ezt a jó kis topikot...

Ildi! Szegény Nati! :cry: De azért állítólag elég jól viselik és a terpeszpelus gyorsan helyreteszi a dolgokat. A tesóm kislánya fél éves koráig hordott kengyelt, mert nem vették észre, csak szülés közben, hogy faros lett (előző nap még nem volt az, kicsit hirtelen is született), és kirántották a csípőjét, amikor kibújt. Vagy kibújtatták ... nem volt a helyzet csúcsán a doki gondolom. De rendbejött a csípője, most már csak annyira csámpás kb., mint az anyja.

Majd még benézek, de azért jó lenne ám, ha jönne még valaki!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT!!!

Nem jöttem tegnap este, mert vasaltam tv-nézés közben, és úgy lemerültem ebben, hogy nem volt erőm írni jönni...

Ildi, ne aggódj, olyan hamar eltelik az a pár hét, és szerencsére nincs meleg, Nati nem fog izzadni...
Majának is felírták, de akkor olyan hőség volt, hogy nemigen volt szívem felrakni rá, de nem lett semmi baja. Most rosszra csábítalak... :wink:

Ja, diéta... Szerintem túlóvatoskodják a dolgot. Nekem is ilyen kövem volt, azt mondta a doki, ne egyek sok rebarbarát (soha nem eszem), spenótot (ritkán), csokit (hmmmmmmmmmm).
Én is félek sokszor, hogy kiújul, de asszem nemigen lehet ellene tenni. Lehet, hogy ha egyáltalán nem ennék ilyesmit, kisebb lenne rá az esély, nem tudom. De három éve így sem újult ki.

Szerintem neked most fontosabb lenne, hogy egyél a szoptatás miatt minden jót, amit szeretnél... :) :D
Majd mesélj, neked mit mondott a doki!

Anyóshoz gratulálok, nagy vagy! És ez a menü!! Hm, de jó lehetett! Leírod, hogy csinálod ezeket a finomságokat?

Mit szóltak Natasához? És a fiúkhoz persze?

Szirom, mi egyedül Bernátra vártunk egy hónapot, a lányok jöttek, amikor szabad utat engedtünk nekik... :D
Aztán majd meglátjuk mi lesz a negyedikkel... :)
De nem is akartam írni, mert ne ehhez mérd magatokat! Arra gondolj, hogy a ti második gyereketek csak egy "kombinációból" jöhet létre, ezt pedig ki kell várni!:)
Gyönyörű lesz és aranyos mint Miksa! :)

Hétvégén voltunk Szilvásváradon, nagyon szép volt, jól is sikerült, megnéztük Bélapátfalvát és az egri várat is...
Odafelé Adél nagyot taccsolt az autóban, úgyhogy az egri tescoban kapott új szerkót. Vadrózsaszínt... :?
Kaptunk kölcsön hátihordozót, annyira bevált, hogy ma vettem egyet magunknak (használtan), lehet gurítani is, nagyon jó. Adél sokkal jobban bírja, mint a babakocsit, én meg izmosodok. :D

Hétfő este meg voltam infraszaunában, hát essszelős jó volt!
Még soha nem szaunáztam, hagyományosban sem, de ez nagyon tetszett. :)
Ennyit a luxusaimról... :oops:

Igérem, nem tűnök el máskor ennyi időre!
Keresek képet a hétvégéről, de most ezt elküldöm, el ne szálljon!
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Csak hogy el ne felejtsétek őket: :D Kép
Kép

Kicsit nagyok lettek, bocsánat!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok írni. A hétvégén Szentesen voltunk, de most nem írtam meg előre, gondoltam tanulok Sziromtól :) Hétfőn jöttünk, tegnap vendégeink voltak, esküvői meghívót kaptunk :)
Jó sokat takarítottam, hogy valahogy kinézzen a lakás...

Ma meg pocakfájás Zsoltikánál, és rengeteg kaki... Folyik, büdi, és mostanra be is lázasodott szegénykém, 38,2-t mértem.

Ne tudjátok meg, mennyi kakis ruhája lett, mert mindehonnan kifolyt a cucc :( És minden kaki után meg is fürdetem, mert így is nagyon piros a popsija.

Úgyhogy elvagyok, vagyis inkább kivagyok. Megyek is, csak életjelet adtam. Remélem, este tudok jönni, majd mesélek.

Puszi!

pgaboka

Rita, hát hogy felejtenénk el őket!!!! :P :P
Annyira aranyosak, és Maja milyen kis bájos, ahogy balettozik!!!!

Gabi, nagyon sajnálom a fostit nálatok is.
Olyan rossz ez, szerintem ez a legsz*rabb betegség, csak jön ki belőlük vízszerűen, alig esznek, rosszul vannak, csípi a seggüket, szóval tök rossz.
És én akárhogyis vigyáztam, fertőtlenítettem, akkor is elkaptam :(
nagyon vigyázz te is, főleg most.
Én terhesség alatt is elkaptam karácsony után Olivértől, hát nem mondom..... :(

Szirom, tényleg Miksa már meggyógyult????

Rita, láttam változtattál az aláírásodon :wink:

Én se adtam rá Olivérre mindig a terpeszbetétet, neki is nyáron kellett hordani, jó, éjjel, meg amikor itthon voltunk rajt volt, de ha valahova mentünk, azért levettem :wink:
Meg annyira macerás kötögetni minden pelenkázásnál(mert nekünk kötős van), de majd lehet valamit kitalálok, belevarrom egy bugyiba :roll:

Képzeljétek, Olivér még mindig alszik, nem tudom mi van vele :?: :?: :?:

natika meg 6-kor ébredt, de már újból alszik.És annyira cuki volt, fél 5-kor ébredt először enni.

Levente meg a holnapi ballagása után el akar menni a Lancelot-ba kajálni(nekem se lenne ellenvetésem, annyira jó a kaja ott)
Voltatok már??
VI.kerület, Podmaniczky utca, Sir Lancelot lovagi étterem.Mi nagyon szeretjük, de 2 éve voltunk utóljára, mikor a nagybátyám itthon volt Angliából(tudjátok a sittes :wink: )
Olivér pont ilyen pici volt, mint Natasa.
Remélem apa vette az adást, és elvisz minket :lol:

Rita utána olvasgattam a veseköves diétának, hát 100%-osen én se tudom betartani, meg nem is fogom, szerencsére sok kajaát különben se szeretek, amit nem lehet enni, de egy-két dolgot azért nem fogok kihagyni :roll:
meg most fontosabb téynleg, hoyg tejci legyen.
úgyis tök rossz volt az a 2-3 nap, amíg nem ettem, annyira látszott, hogy megcsappant a mennyisége,de az Urtica urens (homeós bogyó) tényleg rendbe rakta.
Meg a sok cicire rakása Natasának.

puszi
vas

Na, még mindig alszanak, csak el kellett mennem valahová(ahova a király is gyalog jár :lol: )

Rita, a zöldségeket úgy csináltam, hogy beleraktam egy tepsibe szép sorba a gombát(vegyeset vettem, csiperke, laska, barnagomba), mellé a spárgát(zöldet), aztán újhagymát , cukkini sajnos nem volt a tescóban, mivel 99 ft volt kilója, aztán elhordta a jónép, bezzeg 400-ért mindig lehetett kapni :P
Aztán meglocsoltam olívaolajjal, só, fokhagyma só, van egy f*sz fűszerem Ausztriából, bazsalikomos, olaszos ízű, azt is tetem rá, lefóliáztam, aztán megpárolódott a saját levében, gőzében.
Tök egyszerű, baromi finom :D

A husik meg előre pácoltak (sága)voltak, grillezni ezt szoktuk, és ugye most is arra készültünk, azt is fólia alatt sütöttem, tök puha lett.

Azóta anyós megint hívogat, tegnap 2-szer is hívott, azt hiszi , megint minden a régi.Bár, engem nem is izgat, amennyit látom egy évben, kibírom :wink:

Szirom, meló????

Felébredt Oli, megyek
vas

Na, még mindig alszanak, csak el kellett mennem valahová(ahova a király is gyalog jár :lol: )

Rita, a zöldségeket úgy csináltam, hogy beleraktam egy tepsibe szép sorba a gombát(vegyeset vettem, csiperke, laska, barnagomba), mellé a spárgát(zöldet), aztán újhagymát , cukkini sajnos nem volt a tescóban, mivel 99 ft volt kilója, aztán elhordta a jónép, bezzeg 400-ért mindig lehetett kapni :P
Aztán meglocsoltam olívaolajjal, só, fokhagyma só, van egy f*sz fűszerem Ausztriából, bazsalikomos, olaszos ízű, azt is tetem rá, lefóliáztam, aztán megpárolódott a saját levében, gőzében.

A husik meg előre pácoltak (sága)voltak, grillezni ezt szoktuk, és ugye most is arra készültünk, azt is fólia alatt sütöttem, tök puha lett.

Azóta anyós megint hívogat, tegnap 2-szer is hívott, azt hiszi , megint minden a régi.Bár, engem nem is izgat, amennyit látom egy évben, kibírom :wink:

Szirom, meló????

Felébredt Oli, megyek
vas

Szirom, meló????

Felébredt Oli, megyek
vas

Szirom, meló????

Felébredt Oli, megyek
vas

BOCSI!!!!!!!!
vas

Semmi baj, Ildi, legalább négyszer is megtudtuk, hova mentél a két írásod között :lol: :lol: :lol:

Menjetek Lancelotba, megérdemlitek!
Ma meg ünnepeld meg az utolsó harmincéves napodat! :)
Holnap meg az első harmincegy éveset! :)

Zöldségeket kipróbálom, ma nálunk is spárga lesz, remélem Adélnak ízlani fog, nincs kedvem kétfélét főzni kettőnknek... :roll:
Pácolt húst a tescoban lehet kapni?

Adélnak patentos terpeszbugyija volt, megkeressem???
Szívesen elküldöm neked!!!
Ez a kötős tényleg macerás lehet egy kicsit...

SZIROM? ANIKÓ? BESZTI?

Gabi, hogy vagytok??? Zsoltika jobban lett reggelre??
Mikor mentek esküvőre? Az mindig olyan jó, nem?
Takarítás... :?
Tegnap délután átjött a legkedvesebb barátnőm a három kisgyerekével, TUDOM hogy nem nézi, hogy néz ki a lakás, de akkor is itt feszkóztam a gyerekekkel, hogy pakoljunk el, rakjunk rendet...
Nem is tudom, lehet, hogy nekik a vendégség nem is akkora öröm, mert anyukájuk előtte órákon át idegességtől remegve rohangál fel-alá a lakásban... :shock:
Klassz lehet... :oops:

Ma reggel arra ébredtünk, hogy Adél szaval az ágyában..."tobítája, víg odája födet tuja döfdöfdöf....Zsipp zsupp kelezsupp"
Ez azért esett nagyon jól, mert máskor mindig ellentmondást nem tűrően hív minket, vagy elkezd nyafogni... Hátha megváltozik valami, mi meg reggelenként műsorra ébredhetünk. Jó lenne!

Megyek Kép -ni...

Ja, Ildi, te is változattál az aláírásodon!!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Megvagyok! :D

Megjöttünk kedden, már olvasgattam is, de írni... :oops:
Két mondatban nem tudnám leírni a tapasztalatainkat, eseményeket, úgyhogy majd ha lesz időm. :lol:
Megyek mosni, takarítani...

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?