Sziasztok!
TEgnap és ma is fájt a fejem
De ma délutánra végre elmúlt, igaz aludtam is Zsoltikával 2 órát
Mostanában abszolút nem volt fejfájásom, de talán ettől az össze-vissza időtől is lehetett (frontok).
Rita,
bár engem nem kérdeztél
Igaz, én most nem is fogyózok. Én úgy tapasztaltam, hogy a fogyim elején nagyon megindultak a kilók, de aztán az utolsók csak nagyon lassan és nehezen cammogtak le rólam. Úgy látom, Te is már ebben a lassulós időszakban vagy. Na hát ilyenkor kell nagyon-nagyon kitartónak lenni, meg persze tornázni... Tudom, hogy nehéz a gyerekek mellett, nekem 1 mellett is sokáig tartott. Meg aztán nem csak az számít, amit a mérleg mutat! Az izomzat, csontozat súlya nagyon sokat számít! Szerintem egy normál nő, aki szült néhány gyereket, nem lesz és nem is lehet újra olyan könnyű és vékony, mint gimnazista korában. Én a tornára esküszöm (hisz ismersz), nekem ugye a callanetics jött be nagyon mint alakformáló. Azzal a tornával ugyanolyan súllyal is vékonyabb és feszesebb lettem.
Még valami: talán érdemes lenne felkeresned egy dietetikust. Hátha mond valami okosat... Teszem azt, neked ilyen és ilyen típusú kúra lenne jó, ezt és ezt edd, kontroll ekkor meg ekkor, stb. Ez megint adna egy nagy lendületet a dolognak.
Amúgy meg jön a nyári dinnyeszezon
Én már nagyon várom, az mindig segít! Ja, és pl. mi az utóbbi napokban, hogy itt volt anyós, rengeteg cseresznyét ettünk (mert hozott), és nem is hiányzott egyáltalán az édesség. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Nutella-igényt próbáld meg gyümikkel kiváltani
Szirom,
jobbulást Nektek! Tényleg nem semmi, hogy nem bírtok kikecmeregni ezekből a nyavalyákból
Vitacolant Zsoltika is szedett egy időben, most nem. Ő elég sok gyümit megeszik. Imádja a körtét, almát, most szőlőt zabál
De még a nyers karalábét is rágja, mert mi is gyakran eszünk, rágcsálunk olyat. Lehet, hogy ennyi vitamin elegendő neki... Játszón mi is talizunk rengeteg takis gyerekkel, elvileg ott is összeszedhetne mindent. A legjobb kis barátunk (a skarlátos) is folyton beteg, rettentes rondán köhög most is, de Zsoltika nem kapott el tőle sem semmit. Hálistennek...
Kemény dolog, hogy nem vehetsz be gyógyszert
Drukk, hogy meg is legyen az eredmény
Ildi,
gratula Leventének a sulihoz! Natasa tényleg eszméletlen gyönyörű, igazi kis hölgy! Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt. Blúzok
Fő, hogy van sok tejcsi! Lesz ez még máshogy is, bár én emlékszem, hogy már fogyi után is még a cicik jó nagyok voltak, pedig akkor már vagy másfél éves is megvolt Zsoltika...
Hú, de vacakol az egér, mindig elugrál, de remélem, mindent leírtam, amit így éjfél után kutyafuttában tudtam... Zsoltika eszméletlen későn aludt el, pedig délután időben felébredt. Én meg csak utána fürödtem, meg drukkoltam egy kicsit Apának az autóversenyhez
Ma kaptunk anyukámtól ajándékba egy digitális babamérleget
Alapvetően nem akartam venni, mert minek, de így nagyon jó lesz
Amúgy kicsit én is le vagyok törve, Zsoltika megint rákezdett az ütögetésre meg a rugdosásra. Én már nem tudom, mit csináljak vele, apja szintén kivan tőle.
Pedig amúgy annyira édes! Elnevezte a pocakbabát Táminak
Zsoltika pocakjában pedig Vendel lakik. A mamát jelenleg Mamuk-nak hívja. És a sivatagi show-ban az egyik hosszúcsőrű madarat, amit nem szeret, elnevezte Morginak. Annyira értelmes, kedves, szeretnivaló, hízelgő, humoros tud lenni, oszt mégis csapkod! Komolyan, talán várja a büntit? Amikor meg szomorúak vagyunk, akkor meg hízeleg. Hát, ez van, most hétvégén talán kicsit kizökkentjük, mert nem csak egyedül leszek vele napközben.
Ja, pocakfotót holnap készítek! Addig is itt egy (talán 1 hete készítettem).
És egy Zsoltikáról:
Puszika!