Sziasztok!
Anyusziszi!!!Te drága!!Most a bögyödben vagyok??
Azt írtad kedden ,hogy csütörtökön fogsz tesztelni...Visszaolvastam ám!
Lehet hogy Máténak is fitymaszűkülete van.Az az igazság,hogy én nem húzogattam neki annyira mint amennyire kellett volna.Nem mertem.Már tavaly is volt ebből gond...
A kádba pisilést kipróbáltuk és bevált,de most már szerencsére megy rendesen is a dolog.
Hétvégén amikor bent voltunk a Bethesdában azt mondta az orvos,hogy mivel már volt ilyen probléma,ha nem lesz gyulladásban akkor vigyem vissza és megnézik.Lehet hogy valamilyen bőrbrtrgség brrr szóval bőrbetegség okozza ,hogy megint visszatapadt.Ja mert azt nem írtam ,hogy tavaly a Heimben minden érzéstelenítés nélkül egy koherrel(Érfogó csipesz)szétnyitották neki.
Vérzett és ordított szegény.Ha tudom,hogy ez lesz biztos hogy nem hagyom...de legalább egy kis lidocaint fújhattak volna rá.Hát akkor együtt sírtunk...
Kis_plutó
Igen tudtam tanulni
Még nem.
Ebben a hónapban még megkell jönnie.De már nincs sok hátra.Tudod nekem atomórám van!!
19.-én fog megjönni és 23.-án már mehet a dolog!!
Adigra a fogorvos is végez velem,remélem...
Candi
Igen tanultam.Én is várom már a szombatot...pénteken vizsgázom
Muszkuru
Amikor apa oda keveredik a mosogatohoz és már ott dekkol jó ideje ,benne szokott megfogalmazódni a dolog,hogy mégiscsak jó lenne egy gép...főleg hasít belé a felismerés amikor már majdnem kiürül a mosogató és én még mindig hordom neki a cuccot...
Bea
Szép a vonalzód!Hogy csináltad?
Ja nem bántottál meg,ahoz egy kicsit több kell
Mókuska
Van a főorvosnak magánrendelése.
Nika
Én is szerettem volna bölcsöt,de elég horror árakat kérnek érte...Ha apukád megcsinálja az kész főnyeremény.
Máténak a kiságyát mi is csináltattuk.Egész sokáig használhatja majd mert szét lehet szedni.Ha valakit érdekel rakok róla képet...
Volt egy nagyon jó asztalosunk.A házban szinte minden famunkát ő csinált.Tavaly december 6.-án öngyilkos lett...egy 5 éves és egy másfél éves kisfia van
Terhesen járhatok majd fogorvoshoz?Adhat érzéstelenítőt?
Engem a fokhagymás pizza recept érdekelne...