Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Meli, halvány csík sincs (mármint második)??? :cry: Sajnálom...

Muszkuru, azért nem írtam a megfejtőnek díjat, mert meglepi akart lenni. De mostmár elárulhatom: kívántam neki egy kétcsíkos tesztet egy two-in-one állapottal. Gratulálok :lol: , te nyertél!!!

Bocs, lépek is, majd délután-este jövök

Kata
hoppá

JÓ-o-(bb) reggelt!

Meli
Sajnálom...
Eddig normális volt a ciklusod?!Orvoshoz csak elkéne menni emiatt az egynapos dolog miatt...

Anyusziszi :?: :?: :?:
Ma csütörtök van...azt igérted ma lesz a napja...
:?: :?: :?: :shock: :shock:

málna2162

sziasztok!
Meli én is sajnálom :(

Málna Ti most már élesben vagytok? Vagy még várni kell ebben a hónapban :roll:

Majd még jövök :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

tegnap kiveséztéket a belgyógyászatot.
Én 26 hetesen voltam, amikor már szép pocim volt, meg híztam is egy pár kilót erre a doki azt írta a papíromra, hogy közepesen táplált :oops: kissé sz.rul esett :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!(Szia Gabi!)

Szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan köztetek akinek vetélés után műszeres befejezése volt? Hány hét múlva jött meg a menzesze? A dokim azt mondta 4-6 hét. Most járok az ötödik végén és még nem érzek semmit. Egy kicsit aggódom. Köszi előre is.
Mamen
mamen

Sziasztok, jó reggelt!

Meli én is sajnálom! :cry:

Normális dolog az 1 napos menzesz? Mit mond erről a dokid?
Vendég

Meli!
Nagyon sajnálom!

Bea!
Nekem is kell mennem belgyógyászati vizsgálatra a következő hónapban valamikor. Van egy ilyen rész a kismama könyvben, úgyhogy biztos neked is majd mondják.
Kedden megyek vérvétel vízelet, topszo-ra.

Anyusziszi!
Mi a helyzet?

Mi is fapártiak vagyunk a ház terve még nincs kész az biztos, hogy fa ablakok ajtók lesznek. Apukám hobbiból fával dolgozik bútorokat farag, képzeljétek szeretne bölcsöt készíteni a Csöppnek aranyos tőle nem. Vannak már képei is.

Nálunk nagyon szép idő van.

Megy valaki eperfesztiválra. Egy kis kóstoltót küldhet nekünk fénypostával.

Málna!
Tanulás?

Takido!
Kérjél képet a Tünci Bogárról pénteken olyan kiváncsi vagyok.

Kis_plutó!
De jó, hogy te szereted a házimunkát!
Én nagyon nem, remélem majd egyszer én is megtalálom benne az örömöt.

Üdv mindenkinek!
Vikike társam hol vagy?
nika04

Mamen
Sajnos már nem emlékszem rá. Arra igen, hogy a műtét után kevés vérzésem volt, amit furcsáltam is :(
Viszont nekem elég hosszúak voltak a ciklusaim. Abban az időben volt 40 nap feletti is, és lehet, hogy ahhoz képest nem volt sok.
Az egy hét alatt még Neked is megjöhet :)

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!!Köszi mindenkinek,hogy így gondoltok rám,szurkoltok nekem!!!Olyan édesek vagytok!!!!!
De egyébként jól vagyok,szerintem nem problémás ez az egy napos mensi és tudjátok,hogy írtam,hogy a harmadik napon szeretkezés után véreztem...akkor is tisztult még!!!!Nekem 11 éves koromban jött meg,16 voltam,mikor el kezdtem szedni a gyógyszert,nem is igazán azért,mert az akkori barátommal nem akartunk másképp védekezni,hanem ,hogy beállítsa a mensit.Nekem akkor egy-két napig tartott,nagyon kevés vérzéssel és brutális görcsökkel,hányással....volt,hogy injekcióztak,nem tudtam suliba menni....szóval és ezért gondolom,hogy most lehetek már gyógyszertiszta....de a dokimat felhívom majd,holnap rendel....

De van egy jó hírem:Medárd van és NEM ESIK!!!!!!!Ez már elég,hogy mindenkinek jobb kedve legyen!!!!Puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

Na megjöttem, de nem sikerült gyorsabbnak lennem, mert el kellett olvasni azt a rengeteg hasznos dolgot amiről tegnap csevegtetek! :wink:
Sziszi: csináltál?
Meli : sajnálom, nekem is volt mostanában 2x ilyen egy napos dolog, azt mondta a doki, hogy normális, csak valószínüleg a nyálkahártya vékony volt! A következő ciklusba bepótoltam a hiányokat :(
Málna: tanultál te tegnap valamit? Mindjárt itt a szombat! Vagy ne idegesítselek? :wink:
Bea: tetszik, hogy Candikémnak szólítottál, pedig nem kutakodok senki után, de mindent látok! :wink:
Takidó: kaptál vasat, vagy majd később? Vasgyúró lesz Tüncike! :D
Gabipka: van még vasalnivalo? Csak nem azért keltél ilyen korán! 8)
Nika: jól vagy , nincsenek kellemetlen tüneteid?
Mókuska: ma gyönyörű idő van, biztos kinn lesztek és nem ügyködnek a gyerekek semmit magukkal!
Nektarin szerintem csak jövő héten lesz!
Hoppá: jó munkát!
Muszkuru: nyuszifül rendben van már? Nálunk nincs külön szoba a macseknak, csak 7 doboz szerte a lakásban, mert fészek mániája van. Mondjuk a hálószobába pl tilos bemennie! :wink:
Kinek nem írtam?
Lehet, hogy holnap sem leszek gép közelben, ezért tessék ma itt lenni többet velem! :oops: :roll:
Munka !

Andi
candi

Sziasztok,

Málna, már megint nem olvastál vissza :D
Teszteltem egy negatívat kedden, most egy hétig nem fogok.

A hőm 36,8 :!: :?:

Szép napot mindenkinek, ma csak délig dolgozom, ezért sietek...
Vendég

Szia Candi,remélem ezt az egynapos dolgot én nem kell,hogy bepótoljam a következő ciklus végén!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Sziszi,emelkedik a hőd!!!!!!!Te leszel a next!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Memen,csatlakozol??Gyere többször!!Nincs kedved írni magadról kicsit többet?

Kép Kép
meli1118

Meli,
köszi.

Szorítsatok nekem. Már nem merek bízni sem benne...
Olyan jó lenne, de biztosan meg fog jönni, amilyen az én formám.
Vendég

Helló Csajok!Innen benntről tök szép idő van!!Majd,ha indulok dolgozni kiderül,hogy kinnt is olyan szép-e!! :shock:
Majd meglátjuk.....................!
Én mindenkinek ajánlom a hőmérést!!VAN BENNE VALAMI!!!

Kép
bea27

Nem leszünk peszimisták!!!Nekem tgnap ugyanezt írták a lányok!!!Bízz benne,én is bízom magunkban a következő ciklusban....ma veszek ovi-teszteket,aztán előre!!!

Kép Kép
meli1118

Bocs a helyesírási hibákért,de ma sűrű napom van!!

Kép Kép
meli1118

Málna, a mosogatógép beszerzés projektet úgy kell elindítani, hogy nem mosogatsz. Tudom, nagyon nehéz megállni (ööö, nekem azért nem volt annyira nehéz…) és először csak a mosogató lesz tele, aztán a mellette lévő csepegtető is, aztán a mellette levő pultrész is, aztán a másik pult is.
És aztán apánál betelik a pohár, felmarkol téged és elmentek agy műszaki áruházba, és vesztek egy gépet…

Meli, sajnálom! De ez mindenesetre furcsa, kérdezz rá a dokinál, mi történt veled a múlt hónapban. Lehet, hogy elküld hormonvizsgálatra? Az sok mindent elárul. (Legalábbis azt hiszem/szeretném, mert én 2 hét múlva megyek az első „csapolásra”)

Hoppá, ez a lehető legszuperebb fődíj, amit valaha kaptam! Imádom! Köszönöm!

Nika, OK, vasárnap ne felejtsd el nyitva tartani az ablakot! Küldöm. Csak epret kérsz, vagy epres palacsintát és eperlekvárt is? :?: (Ha jól emlékszem, a program szerint ezek a csemegék várhatóak)

Szia Andi, jó hogy benéztél! Nyúlgyereknek is vannak dobozai, hogy elterelje a figyelmét a sarkokról, és hogy inkább azokat rágja… Persze ez nem mindig jön be… :twisted:

Sziszi, Te sem olvastál visszaaaa! :!: Vagy nem akarod elküldeni nekem a pizzatészta receptet? :cry: A hőd szép magas! Mondom én, aki ma reggel ugyanennyit mért… :wink:

Most rohanok Icus kedvenc elfoglaltságára - meeeeeeting :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi, bizony bízni kell :)
Most igazságszerint hanyadik napnál tartasz :?:

Na, megyünk ki az udvarra, kihasználjuk ezt a szép időt. Kertészkedek egy kicsit, és leszedem a sóskát, azt főzök magamnak :wink: Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi én tegnapelőtt főztem sóskát :lol: ilyen fini lett!!!!!

Muszkuru,epres rakott palcsinta....küldj nekem is!!!!Imádok mindent,ami epres!!!

Hoppá,a lassú csigáknak is hasonló a fődíj...mert abban meg én nyertem,kérem a részem!!!!!!!!

Megyek,vevőm van!!

Kép Kép
meli1118

Ma van a 35. napom.

Muszkuru
Pizzatészta-igényedet olvastam, csak elfelejtettem, bocs.

Ime:
1 dl langyos vízbe fél élesztőt pici cukorral felfuttatni
25 dkg liszt
só, 2-3 gerezd zúzott fokhagyma, oregáno
3 evőkanál olaj
annyi víz még, hogy formázható (nyújtható) legyen

Olajozott tepsibe rakni, megpakolni minden földi jóval (tejfölös juhtúró, hagymakarikák, kukorica, sonka, sajt) és 25-30 percet sütni. Nyújthatod vékonyra (kb 0,5 cm), mert még sülés közben kel és magasabb lesz.
Nálunk ez a feltét a legkedveltebb!
Nem szabad elősütni a tésztát, mert nagyon kiszárad és olyan kemény lesz, mint a kő.
Vendég

Na,már megyek is!!Leszedem a száritóról a cuccokat!!
Plutó!!Nem ugrassz át vasalni??Ja,nem Te most spenótot szedsz!!Na jó,azt is elfogadom :wink: :!:
Meli!!Sajnálom :( :!: De tényleg vedd meg az ov.tesztet!Az majd segit!!Bár igazából Tőled,meg Apától függ!!
Candi!!Miért lepődtél meg a Candikémen?
MÁLNA!!!Hol vagy??Tanulsz?

Kép
bea27

Lányok!!Ki tudja,hogy hányadik héttől van terhes torna?Mert a barátnőm a lelkemre kötötte,hogy ha van időm rá menjek!!Mert neki egy elmebeteg orvosa volt,és márcsak a kitolási szakasz lett volna hátra,és MÉGIS megcsászározta!!Arról nem is beszélve,hogy gyulladt sebbel engedte haza! :evil: Látjátok!Ilyen emberek kezeiben vagyunk!Pedig még fizetett is neki!Ennyit a Baross utcai Női klinikáról!

Kép
bea27

Sziasztok!

Anyusziszi!!!Te drága!!Most a bögyödben vagyok?? :cry:
Azt írtad kedden ,hogy csütörtökön fogsz tesztelni...Visszaolvastam ám!
Lehet hogy Máténak is fitymaszűkülete van.Az az igazság,hogy én nem húzogattam neki annyira mint amennyire kellett volna.Nem mertem.Már tavaly is volt ebből gond... :(
A kádba pisilést kipróbáltuk és bevált,de most már szerencsére megy rendesen is a dolog.
Hétvégén amikor bent voltunk a Bethesdában azt mondta az orvos,hogy mivel már volt ilyen probléma,ha nem lesz gyulladásban akkor vigyem vissza és megnézik.Lehet hogy valamilyen bőrbrtrgség brrr szóval bőrbetegség okozza ,hogy megint visszatapadt.Ja mert azt nem írtam ,hogy tavaly a Heimben minden érzéstelenítés nélkül egy koherrel(Érfogó csipesz)szétnyitották neki. :oops: Vérzett és ordított szegény.Ha tudom,hogy ez lesz biztos hogy nem hagyom...de legalább egy kis lidocaint fújhattak volna rá.Hát akkor együtt sírtunk...

Kis_plutó

Igen tudtam tanulni :roll:
Még nem. :cry:
Ebben a hónapban még megkell jönnie.De már nincs sok hátra.Tudod nekem atomórám van!!
19.-én fog megjönni és 23.-án már mehet a dolog!!
Adigra a fogorvos is végez velem,remélem...

Candi

Igen tanultam.Én is várom már a szombatot...pénteken vizsgázom :lol:

Muszkuru :lol:

Amikor apa oda keveredik a mosogatohoz és már ott dekkol jó ideje ,benne szokott megfogalmazódni a dolog,hogy mégiscsak jó lenne egy gép...főleg hasít belé a felismerés amikor már majdnem kiürül a mosogató és én még mindig hordom neki a cuccot... :lol: :lol:

Bea

Szép a vonalzód!Hogy csináltad?
Ja nem bántottál meg,ahoz egy kicsit több kell :lol: :lol:

Mókuska

Van a főorvosnak magánrendelése.

Nika
Én is szerettem volna bölcsöt,de elég horror árakat kérnek érte...Ha apukád megcsinálja az kész főnyeremény.
Máténak a kiságyát mi is csináltattuk.Egész sokáig használhatja majd mert szét lehet szedni.Ha valakit érdekel rakok róla képet...
Volt egy nagyon jó asztalosunk.A házban szinte minden famunkát ő csinált.Tavaly december 6.-án öngyilkos lett...egy 5 éves és egy másfél éves kisfia van

Terhesen járhatok majd fogorvoshoz?Adhat érzéstelenítőt?
Engem a fokhagymás pizza recept érdekelne...

málna2162

Málna!!Miért ne lehetne terhesen járni fogorvoshoz????????????
Csak röntgent nem csinálhat!!Érzástelenitést is adha!!Én márcsak tudom,hiszem a babámmal voltunk egy csomószor!!És még megyünk is kedden :(

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak egy kávészünet erejéig jöttem :lol: De tényleg :lol:
Tegnap du. felhivtam apát, h nem-e tudna szabira jönni pénteken. Ugyanis a lakás láttán hányingerem támad, de gyerek mellett egyszerüen képtelenség ablakot pucolni....stb Ha minden igaz akkor sikerül (remélem mert tegnap extra melót kaptak és tulóráznia kellett meg ma is. mondjuk olyan ari volt, mert a többiek még este 8-kor is bent voltak, de ő hazajött 6-kor, mondta a főnöknek, h nem tud tovább maradni mert asszony ki fog borulni idegileg :lol: :lol: ) Anyósom is mondta, h szombaton elvállalja a gyerekeket.
A nap meg süt :lol: Remélem nem szivat meg mint tegnap :? Alvás után felöltöztünk, erre el kezdett zuhogni az eső. Nem kaptam ám frászt...áááááá :?
Ismeritek Magna Cum Laude-ot? Van lemeze? Milyen? Mert a vidéki sanzon c. száma nekem nagyon tetszik...
Most meg Majsai Gábort hallgatok, olyan klassz hangja van :wink:

Na elfogyott a kávém, megyek. Bocsi, h senkihez nem reagáltam majd igyekszem pótolni :wink:
Ja! Azért MELIHEZ irok, sajnálom, h negativ lett :(

Szép napot mindenkinek :lol:

Kép
Kép
mókuska

Na jó!!Mentem!!Ma már nem jövök!!Mert itthon állatira unják,hogy ezzel kelek,és ezzel fekszem!!SAJNA IGAZUK VAN!!! :(
Gondoltam,kikéne egy hetet birni a net nélkül!!Majd tesztelem magam!!Mindenkinek szép napot!! :D
Bea

Kép
bea27

Sziasztok,Sziszi én is leleoptam a receptet!!!Isteni lesz,jövő héten megcsinálom!!!

Bea,Pesten nagyon sok lehetőséged lesz tornát találni!Tipp:lap.hu,kismama--jóga-torna!!Rengeteg címet találsz!!!Azt nem tudom,hogy mikor lehet elkezdeni,de szerintem a második trimesztertől akármikor!!Nekem van egy ismerősöm,vett mandulaolajat,amikor kismama volt és azzal masszírozta magának az utolsó héten a gátat,vajúdáskor pedig a szülésznő masszírozta neki...a kicsi szinte kicsúszott.Nem mondom,hogy ez általános,de ilyen is van!!!

Málna,érik az a mosogatógép-vétel!!!

Kép Kép
meli1118

Mókuska,köszi!!Nekem is le kellene takarítani az ablakokat,mert nagyon foltop-poros a sok esőtöl,de minden nap esik!!!Így nem lehet!!Jövő hétre jó időt mondanak,majd akkor!!

Bea,nehogy már lelépj egy hétre!!!A családnak elnézőnek kell lennie,tekintettel az állapotodra :lol: :lol:

Lilák a fogaim,meg a nyelvem,megettem egy fél kiló meggyet,majd ugyanennyi cserkót...az előbb furán mosolygott egy vevőm :oops:

Kép Kép
meli1118

Málna,
nincsen semmi bajom veled, de én azt írtam, hogy csüt tesztelek, de nem bírtam ki és még aznap megcsináltam, ami negatív lett. Így ma nem fogok. Közben ugye úgy alakult, hogy 31. napon volt pé-m, ez is bezavart... Majd csak jövő hét végén fogok, még nem tudom mikor. Persze, ha nem jön meg :!: :?:

Fogrovoshoz járhatsz, de szólni kell neki. Röntgent nem ajánlanak olyankor, érzéstelenítőt fog adni.

A pizza receptet felraktam egy pici előbb.
Mindenkinek jóétvágyat hozzá.

Bea
12. héttől lehet kismama tornára járni, a kiskönyv utolsó oldalára kell egy pecsét majd a nődokitól, hogy enged járni.
A tornán első alkalommal odaírta a csaj, hogy torna és azt kellett vini a dokihoz aláírásra. A Szt. Imrében ez a szokás.
Vendég

Meli
küldhetnél nekem is meggyet, annyira imádom :shock: :D :!:
Vendég

Köszönöm az infót!!
Az a baj,hogy a család már TÚLSÁGOSAN elnéző velem,és szinte semmitnemkapnak Belőlem!!Épp tegnap,vagy tegnapelőtt kérte Anyu magának ki ezt az "állandó" Netezést!Apa meg tegnap!!de egyébként mindennap megjegyzi!!Ez van!!Majd megpróbálom azt,hogy legközelebb csak hétfőn jövök ESTE az Óriáskám képével!!
Mostmár tényleg megyek,mert a száritón tényleg várnak a ruhák.Délben meg indulnom kell!!!
Puszi,mindenkinek!! :D
Bea

Kép
bea27

Sziszi,az a baj,hogy mindet befaltam :oops: :oops: :oops: majd még veszek és küldök!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Bea,szép napot neked!!

Kép Kép
meli1118

Tudtátok, hogy tüdőszűrés után 1-2 hónapig nem szabad teherbeesni?
Vendég

Sziasztok Csajok,

Csak egy gyors bekukk!
Multkor olyan sokat irtam nektek de felbe kellett hagynom mert a fonokom ramtort :twisted:

Nallam minden rendben, Vasarnapra Nem Varom a Pirit :!:
Szombaton kerty partizunk :)
Mindenkit szivesen varunk, ugorjatok at hozzank :P
Itt olyan szep ido van mar vagy legalabb 1 hete......sut a nap es jo meleg van 8)

Bea,
Ne tunj mar el 1 teljes hetre :!:
Ugysem fogod kibirni...... :lol:
Nagyon szep az uj vonalzod :wink:
Majd a baratnomet megkerdezem hova jart terhes tornara, o nagyon meg volt elegedve a hellyel es ugyanoda jarnak vissza a baba-mama tornara illetve baba uszodaba.

Kis-pluto,
Jo kerteszkedest!
Soska, hm.......nem lehetne inkabb spenot? Jo fokhagymasan..

Mindenkinek szep napot, jo tanulast, jo munkat, meg minden.... :)

Na le is lepek, nehogy megint berontson a fonokom........

Kép
icus

Bea: na nehogy már eltünjél ilyen hosszú időre. Én még otthonról a telefonos netről is felnézek, egy kismaminak úgyis mindent megbocsát a család 8) :)
Mikor írni akarok mindig jön valaki hozzám, ez kész kiborító :evil:
Sziszi: én is mentettem a receptet, látom mindenkinél ez fog illatozni a hétvégén! :wink:
Cosmo: bocsika, szia :D Fodrász megvolt?
Málna: akkor péntek értem, csak rövid az agyam, akkor jövő héten lesz szombaton vizsgád,vagy már összekutyultam mindent?
Meli: mi lesz, ha pocis leszel? Ennyi gyümölcsöt egyszerre benyomni :lol: . Én tegnap barackból faltam be, nem is aludtam rendesen.
Tegnap voltam ovis ballagáson, nagyon édesek voltak a gyerekek. Volt szavalás, ének, meg körjáték. Némelyik gyerek kész kis előadóművész volt.
Na most is jött valaki, bocsika

Andi
candi

Málna, most olvasom a mosogatógép ügyedet :)

Már nagyon jó árakon lehet kapni, ki kell fogni egy jó akciót. :wink:

Nekem otthon is és a munkahelyemen is van, nagyon nagy segítség. Imádom.
Vendég

Szia Icus,Piri-mentes jó hétvégét kívánok neked!!!Már itthon is javul az idő,de ez még mindig csak olyan,mint kora ősszel :cry: :cry: pedig olyan szép kerti bútort vettem két hete és nem is tudjuk használni :cry:

Kép Kép
meli1118

Candi, köszi, meg :) Szeretek fodrászhoz járni, kivéve a hajmosást. Az uutálom benne. Vagy leforrázza a fejem, vagy megfagyasztja, atól meg frászt kapok mikor a nyakamba csorog a víz.
Elég sokat vágattam belőle, most vállig ér.
Vendég

Bea!
Nekem a védőnők azt mondták, hogy a terhestornát bármikor el lehet kézdeni. Rá is kérdeztem, hogy 9.hetesen még nem-e korai. Azt mondták nem.
Nálunk van egy hirdetőtábla ott ahova járok terhesgondozásra s vannak telefonszámok terhestornára és szülés felkészítő tanfolyamra, ami negyedévente indul.
Gondoltam is rá, hogy felírom őket most kedden, s elkezdek járni. A rendes tornát se hagytam abba tegnap is voltam nagyon jó volt. :)

Anyusziszi!
A hőm nekem is 36,7-37,00 között volt. Szorítok.
Köszi a receptet már nagyon éhes vagyok egy jó pizzára meg van a hétvégi kaja :))
nika04

Szia Candi-kém :lol: :lol: nem is lesz gond a gyümölcs nálam,mert azonnal a véremmé válik...szerintem előző életemben gyümölcsevő... :?: :?: nem tudom mi lehettem,minden gyümölcsevő állat olyan,ami inkább nem lennék :oops: szóval én mint mondtam a vasszöget is megemésztem,de szó szerint akármit ehetek!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziszi, nagyon köszönöm a receptet! :D
Hétfőn majd beszámolok, hogy mekkora sikert aratott

Málna, szerintem mehetsz terhesen is, nekem volt egy kolléganőm, aki az első trimeszterben csináltatta meg a fogait, hogy ne legyen később gond a terhesség alatt

Mókuska, ezek szerint nagyon le vagyok maradva zeneileg. Nem is hallottam még ezeknek a népeknek a nevét… :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
De szép idő van, még mindíg kintra vágyom, de altatni kell a kicsit, utánna meg főzöm a sóskát :lol:
Na dicsértem én itt a kutyánkat, reggel lent hagytam az udvaron a babakocsit, aminek az aljában volt a kicsi sapkája. Hát nem szétszaggatta az a hülye dög :?: Délután mehetek sapkát venni ez az egy volt normális :cry:

Bea 1 hét :roll: , végül is már csüt. van hétfő mindjárt itt van, kedden meg megnézed mennyire tetszik nekünk óriáska, szerdán azért gyere mert már hétközepe, csüt-ön azért mert csak úgy, péntek el kell köszönni hétvégére attól aki nincs, szomb-vas azért gyere mert, hogy ne legyek egyedül :lol:
Elég ha ennyi napon jössz hozzánk, a többit kihagyhatod. Természetesen ez hétről hétre folytatódjon :wink:

Ablakpucolás, de utálom, pedig a hétvégén én azt fogom csinálni :cry:

Málna Krisztinek is eléggé be volt szűkülve a fütyije, mikor pici volt alig látszódott a nyílás.
Viszont ahogy húzogattuk jobb lett, leválni meg akkor kezdett amikor begyulladt a fütyije. A kamilla nagyon jó hatással van rá. Még most sem az igazi, de amikor kamillázom utána szépen válik le. Próbáld ki :wink:

Meli Te most gyümölcsnapot tartasz, vagy ennyire szereted a gyümit :?:

Icu vittél haza jó időt :?: :wink:
Most nálunk is gyönyörű idő van. Végre :lol:

Candi :oops: :oops: :oops: (póz-lesz?)

Bocsi attól aki kimaradt, majd még írok

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Icus: szia és kitartás! :wink: Én átugornék hozzád, de sajna nem vagyok úgy öltözve, itt még kell a meleg ruha. Legalábbis nekem.
Meli: lassan érika cseresznye / ha minden igaz / a fánkon,ha gondolod gyere. Garantáltan meg tudod degeszre tömni a gyomrodat! :D
Nika: azért könnyebb gyakorlatokat végzel mostmár, Hasizom? :wink:
Mosogatógépnek nálunk is megvan a helye. De mi megoldottuk, vettünk egy írtó nagy mosogatótálcát és ebben elfér egy halom mosatlan, addig míg meg nem unja valaki és el nem mosogatja. De azért nem vagyunk rendetlenek, csak mi is utálunk mosogatni. Én füvet nyírni szeretek! :?
Cosmo: te most barna hajú vagy? Nekem is kellene vágatni, de Apa nem örül neki, ezért mindig, csak annyit csípnek le belőle,amenyi még nem feltűnő. 8)
Mókuska: Majsai hangja tényleg jó búgós én is szeretem. De ezt a másik formációt nem ismerem. Milyen a zenéjük?

Andi
candi

Candi,

Igen, barna a hajam, mindig is az volt. Szerencsére a férjem szereti a változatosságot, örül ha megújulok.
Ha pedig hosszú hajra vágyom akkor van egy nagyon szép eredeti hajból készült derékig érő hullámos dús copfom, azt felcsatolom és akkor megint más vagyok. De ezt inkább csak alkalmakra veszem fel. A hétköznapi életben nem hordom.
Vendég

Sziasztok,

végre itthon vagyok megint, már nagyon hiányoztatok ám.... :lol: :lol:
Még nem tudtam visszaolvasni, de látom, megint sokat termeltetek, amig nem tudtam olvasni a hireket !
Olaszországban voltam munka ügyben, a férjemmel, az utolsó napon Trentoban voltunk, és az egyik kollégámnak - akinek a felesége ikreket vár - megvettük azt a Peg-Perego iker babakocsit, amit nem túl régen dobtak piacra. Kormányozni lehet, és persze rengeteg extrával felszerelt, szóval kész csúcs modell! Nos,ennek kapcsán a bababoltot, ahol megrendeltük, azért szép módszeresen végigjártam. És megint rám tört a depi, hogy miért nem lehet nekem is ilyen kismanóm, mint a nőciknek, akik ott vásárolgattak....
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de néha olyan elementáris erővel tör rám a vágy, hogy kisbabám lehessen, legyen végre már, hogy minden gondolatot kitöröl a fejemből, és semmi másra nem tudok gondolni.... :cry: :cry:
Mi most megint próbálkoztunk, most vagyok a 11.cn-on, hát nagyon remélem, hogy talán ez a hónap összejön....

Cosmo, tényleg nem lehet tüdőszűrés után terhesedni ? Én ezt nem tudtam, és pont most készültünk Lacival a tüdőszűrésre....azt tudom, hogy terhesen nem lehet röntgenezni, de hogy még a fogantatás előtt sem.....akkor szerinted ugyanez a helyzet bármilyen röntgen esetén is ?
zsizsik

Zsizsik,

mi a férjemmel kb. 2 hete voltunk tüdőszűrön és amikor mentünk vissza a leletért akkor mondta a csajszi, hogy mosta 1-2 hónapig nem szabad teherbe esnem. Pedig nem is mondtam, hogy gyereket akarunk, magától hozta szóba.

Le is döbbentünk! Ez egyáltalán nincs benne a köztudatban! És aki utána terhes lesz és beteg lesz a baba? Sose tudja meg, hogy mitől volt! EZEKET MIÉRT NEM MONDJÁK? Vagy miért nem írják az újságok ezt meg, ahelyett, hogy a Bochkor Gábor éppen kivel jár!

Bosszantó.
Vendég

Kis_plutó

Már azt hittem az én fütyim van beszűkülve... :lol:

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?