Sziasztok!
Na vegre van egy kis idom babanetezni, nehez az elet bolcsi nelkul.
Egesz nap jatszoter es seta.
Ma befizettuk a szuper bolcsit, megneztuk kivul-bellul es elamuldoztunk hogy: Je, ilyen is van???
Gyonyoru es nagyon szimpatikusak a dadusok de csak szeptembertol fog odajarni Rate addig kettesken vagyunk es neha az idegeimen tapos.
Na de ne panaszkodjak, mi? En akartam igy! Ket gyerekkel valosagos hulla leszek!
Monyoka: nincs olyan hogy nem vagy terhes, ez mar azert tobb SOKNAL ... szoval ne aggodj ott van a Te edi-bedi, tundi-bundi babacskad a pocidban!!!
Egyszerre fogunk szulni?
Nagyon vigyazz Magadra!!!!!!!
Livi
nem is tudtam hogy igy hivnak!
Szep a tickered, Te mar itt tartasz???
Nekem a fertys gorbe jobban tetszik. Amugy EN IS IMADOM EZT A BANDAT!!! Foleg Reginat mert szerinte vekony vagyok amikor nem is!
Moni: akkor mar volt pe-d, nem? A hod erre utal.
Aniko: sajnalom az anov. gorbedet!!!
Angyal bevallom a non-stop szexet en sem komalom ellemben az uram nagyon
nekem boven eleg az a 2-3 hetente, szerintem ez olyan normalis mennyiseg, nem?
Regina szerintem a 14-15. napon volt pe-d ezt fenntartom, nemsokara meg fog jonni vagy nem.
BIldi: szerintem ez egy szep, eselyes gorbe!!!! Isten hozott koztunk!
UJJAK, KI SZERETNE BENNE LENNI A TABLAZATBAN????
Macspacs: GRATULALOK!!! Masfel ev??? Huha, de most vegre itt a varva vart eredmeny, elvezd ki minden percet!!!
Beebee: edes vagy hogy hianyolsz, Teged is imadlak!
Kivanok Neked is ilyen boldogsagot mint amilyen en vagyok most!!!
Anyapoc: GRATULALOK A FELVETELIHEZ!!! Jol meggondoltad munka es csalad mellett??? Te egy hos vagy!!!
Tlidi sajnalom a menzit!!!
Kokusz ezek jo hirek!!!
Takido mindjart atleped a buvos 12 hetet, de jo Neked!!! Te mar fellelegezhetsz!
Melcsi: Huvelyvaladekban profi vagyok!
Menzi utan szaraz, aztan vizes, pe. elott, kozben nyullos, utana vizes. De ami az igazi infot adja az a mehszaj allapota, en is igy tudom hogy mikor fogant a baba mivel nem mertem a homet.
Csakegy: Sajnalom az anovulacios gorbet, most akkor jojjon meg minnel hamarabb!!!
Na milyen vagyok??? Mindenkinek irtam!
Puszika, Jo Ejszakat!!!
U.i.:
SZOVAL AKKOR TERVEZUNK EGY TALCSIT AUGUSZTUSRA???