Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.

jo hir :) hom 37-rosz hir :( csak penteken vagy szombaton tudok tesztelni,s felek hogy addigra beleelem magam es nagyott koppanok.

bali.Szep pocis van,es milyen jo alakod van hozza:)

tonti aranyos a parod hogy kimel,kivancsi leszek majd engem kimel-e a ferjem ha terhes leszek.

takido.12 het?hiszen nemreg teszteltel.huha de gyorsan telnek a hetek.

gizmix boldog szulinapot:)
kokusz.drukk:)

Kép
monyoka

Monyo!
Ne húzd már az idegeinket! Mindjárt adok fel postán egy tesztete neked! :wink: :lol: :lol: :lol:

Gratula Norka kislányához!

Csakegy!
Hát ez elég lejtős görbe... :(

Ugye nekem ebben a hónapban az inszem kimarad, de kíváncsiságból hőmérőzök, és 11. nap 36.7 Valószínű, hogy amúltkori hosszú ciklus után lesz egy rövidebb, (feltéve ha fennmarad a hőm) így hamarabb jöhet az inszem. :D
moni

moni :D Mit gondolsz az en idegallapotom milyen? :P

akkor azert szurkolok hogy minel elobb jojjon meg nekd es kezdothessen az inszem:)

Kép
monyoka

jó reggelt lányok!

olvasok én is, csak hát írnom nem nagyon van mit legalábbis magamról.

monyóka
ez irtó izgi, a 37-os hővel nem bírom elhinni, h koppanhatsz,nekem az egész ciklusban nem megy fel addig :( nagyon drukkolok :!:

tlidi
nem teljesen hülyeség sztm amit a tablettáról írsz, mert hallottam már ilyen megoldásról, bár nem tudom, konkrétan milyen esetben szokták alkalmazni, mindenesetre kérdezd meg a dokidat!

gizmixx
boldog szülinapot utólag is!
(tontica! tökjó volt az a kép, amit beszúrtál a szülinaposnak, nagyon tetszett!)

bali
nagyon cuki a pocakod! és sztm is jó vékony vagy (tonticával együtt :))!

kókusz
az a 37.1 nagyon jól néz ki :wink:

csakegy
bizonyára nem vigasztal, de pár nap múlva felteszem a görbéd párját, az enyém (is?) olyan egyértelműen anovulációs, h rossz nézni :(

üdv! pt

Kép
ptnd

SZiasztok!

Gizmix, Boldog Szülinapot! :)

Csakegy,
még mindig nem jött meg :(

Takido,
integetett, besz*rás! :lol:

Monyóka,
Péntek v. szombat még igencsak odébb van, de kitartás! Meglesz az eredménye! :wink:

Moni,
sok sikert a minél hamarabbi inszemhez! :)

Rólam annyit, hogy sikeresen befúrtam magam a dokimhoz, hogy ma kérhessek tőle beutalót a vérvétlelhez! :roll: Valószínűleg megjön ma v. holnap és akkor pénteken húzhatok a laborba.
angel37

Sziasztok!

Minden új zebrásnak és minden születés- vagy névnaposnak gratula!

Képzeljétek, a másik topiccal, ahova írogatok, csináltunk egy topictalálkozót hétfőn. És nagyon jól sikerült!

Pár napja egyértelművé vált, hogy nagyon pocsék a hőgörbém, tehát a ciklus utolsó hetében nincsenek illúzióim, ráadásul az sem fog meglepni, hogy pár nap múlva megjön. Úgyhogy nincs értelme, hogy egyáltalán vegyek tesztet.
Kép

Azért légyszi mondjatok véleményt, hogy legalább kétfázisú-e, vagy ez már inkább anov. ciklus!!!
regina3

szerintem az egy 13. 14. napi PÉ-vel...
Vendég

...jaj, de imádom ezt a bandát! :D
bali78

Csakegy

Remélem nekem írtad....
mert azon agyaltam korábban, hogy a Ferty először pont oda tette 13. napra a Pé-t és akkor megvan az emelkedés.
A szintvonal a 36.4 lenne és akkor a ciklus második felében felette van a hő, illetve időnként súrolja, de nem esik alá. (Viszont elég alacsony az egész, kihülök a végén)

Ugyanakkor a Ferty átrakta később ezt a piros vonalkát, így viszont teljesen béna az egész.

Az nem kérdés, hogy most sikertelen volt a babaprojekt, de legalább Pé-m legyen....
regina3

regina nekem anovunak tunik :cry:

Kép
monyoka

Sziasztok!

Oly rég voltam :cry: Nem is magyarázkodok miért is.

Angel! Látom pörgeted az eseményeket. :)

Monyoka még mindig nem tesztelt. :wink:

Bali milyen izékről beszélsz?? Nincs is olyanod!! :) Bezzeg nekem. És még babás sem vagyok. Állítólag.

Tontica! Öröm nézni boldogságod. :)

Magamról: jót vagy semmit. Akkor semmit. :)

További szép napot! - legalábbis esőmenteset!

ui: Okriszti levizsgázott már??

Bee
beebeey

Sziasztok lányok!

Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi két illetve egy görbéről... melyik az igazi?
Kép
Kép
bali78

ok, a felsőből hiányzik az utsó adat...
bali78

Bali

Tényleg vékony vagy, nincs ott semmi.
Tontica is nagyon vékony. Nem tudom, hogyan csináljátok.
Én az első baba előtt is husosabb voltam, most meg.....(de tutira többet eszem egy nap mint ti egész héten - nagyon szeretek nasizni!)

Csakegy
Néztem a legutóbbi hőgörbédet. Te még nálam is alacsonyabb hőt produkálsz...

Tücsök
Érdekes dolgot írtál. 2 év a császár után, hogy normál szülés lehessen, ha jól értettem.
Nekem mindkettő az volt, az első a mérete és a fekvése miatt (4 kg-os, faros). De az orvos azt mondta, hogy ilyenkor 1 évet javasolt várni, és ha jól fekszik, akkor lehet normál szülés. De a második is farral feküdt...
Nekem a harmadik tényleg tutira csak császár lehet, mégpedig a hegszétválás veszélye miatt. Azt pedig nem kockáztatnám.
regina3

...bocsi, most próbálkozom... a tickerrel
bali78

bla-bla...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

a fene :( :evil:

Livi

bali78

Sziasztok! Meg új vagyok a babaneten, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak TITEKET. Néhányatokat már más fórumokról ismerek :) :lol:
Rögtön belevágok a levesbe és a görbémmel kapcsolatban szeretném megkérdezni a véleményeteket.
Ezelőtt már 4 hónapban nem volt peteérésem, :cry: szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy ezalapjan szerintetek is volt most, ugye?
Kép
Előre is köszi a segítséget!
baratodildi

Jaja! szerintem is volt!!!!!
bali78

bali:
Koszi :D :lol: Akkor most szurkolok magamnak, hogy ossze is jojjon. :lol:
Nezegettem a ket peteeresi pontot a gorbeiden. :roll: Nem nezted esetleg maskeppen is a peteerest? Ugy ertem LH teszt vagy ilyesmi... Nekem a felso tunik valoszinubbnek, de en a 19. napot sem tartanam kizartnak... Meg jo, hogy ennyire ossze tudjak zavarni az embert a gorbek. :?
baratodildi

Szia Baratodildi! :D

Ez nagyon PÉ-s ám!!!

Bali! Ő az az aktív pár? :P Mert kezdek kétségbe esni... :P
Már a második pár aki non-stop....
Szóval nekem jobban tetszik a második görbe. De ha babás az illető hölgy, akkor szinte mindegy hogy mikor volt neki PÉ-je. :P

Bee
beebeey

beebeey:
Koszi a valaszt, kezdek megnyugodni es remenykedni meg a kovetkezo napokban. :P
baratodildi

Igen! Ők a buzgók! Amint látjátok a 20. nap után szóltam a pasinak, egy egészen rövid ideig türelmes is volt (2napig), aztán úgy döntött, hogy egyszer kettő az ugyanannyi, mit kétszer egy... :D Próbáltam a minőségre helyezni a hangsúlyt, de hajthatatlan :D :D

Tudom, hogy mindegy, ha babás, csak biztosak akarunk lenni benne, hogy mikor tesztelhet, mert szörnyen türelmetlenek :D :D
...de ezt eddig is tudtuk :)

Livi

bali78

Baratodildi!

Ja, mi is szurkolunk neked, nem vagy egyedül! :D

Livi

bali78

:lol: Koszi annyira jo lenne, ha sikerulne egybol...
baratodildi

Fúha Ildi :) ebből még baba lesz :) hihi :)

A doki meg aki azt mondta, hogy nem lesz PÉ-d elmehet a francba...
Vendég

Sziasztok csajok,

A 21 dpo-n 37,3 hő-vel pozitív tesztet produkáltam!!! Másfél év sikertelen próbálkozás után. :-))). Ugy gondolom hogy a clostyn kívül még másik két olyan étrend kiegészítőnek köszönhetem a sikert, ami a nőgyógyászom szerint olyan pároknak is természetes terhességet hozott, akik már 4 inszemen is túl voltak. Mindkét szer még terhesség alatt is szedhető, mert kizárólag zöldségek és gyümölcsök kivonatát tartalmazza. A nevük: FLAVONOID COMPLEX, CRUCIFEROUS PLUS.
Nagyon szorítok mindenkinek!!!!!!!!!
Ui. : Aki szegedi dokit keres, annak bátran merem ajánlani a dokim.
macspacs

hi :)
macspacs,nagyon nagyon gratulalok:)teljen sok boldogsagotok a kicsiben,ha meglesz :) ez egy hulye mondat volt.
najo,gratula.

szia ildi.Udv koztunk:)jol latom amit latok.Enyiszer?????hm,nagyon rahajtotataok. :P latom en mar oregszem,nekem heti 1 boven eleg :)

bali.Latom a barataid is igyekeznek.lesz ebbol meg cserebogar.
huuu milyen jo kedvem van :)

pedig nemreg vagodtam el uuugy az udvaron hogy azt latni kellet volna,akkorat csatantam :oops:

Kép
monyoka

Macspacs :D Gratula!!!! Így kell ezt csinálni!
Ezeket a kiegészítőket miért szedted? No és mióta?
Engem érdekelne ez a szegedi orvos neve! Ha nem publikus, akkor ide, ha publikus akkor a beebeey@freemail.hu-ra írd meg lécci az elérhetőségét! Köszönöm előre is!

Baratodildi! Ez több mint gyanús!

Bali! Hát ha tudnak "várni", akkor bő egy hét, ha nem akkor 4-5 nap! :P

Hun a kismami - Tontica? :P

Bee
beebeey

Sziasztok!

Bali

Szép a pocid :)!
Görbe:hááát,ahogy én elnézem,tökmindegy,melyik az igazi :wink: .Egyébként én inkább hiszek a Wunschnak... :roll: !

Mancs

Gratu :)

Monyoka

Drukk :)... Lesz itt vmi... :)

Ildi

Tuti volt PÉ-d!!!

Mindenkinek puszi!!!

Ui:Sikerült a felvételim :P !!!!!!!!

anyapoc

macspacs:
De jo, :P gratulalok igy ismeretlenul is! Meg nem hallottam ezekrol a kiegeszitokrol.

csakegy:
En is kezdek bizakodni, hogy ezuttal minden dokit meghazudtolok :wink:

monyoka:
Nem biztunk semmit a veletlenre :oops: es nalunk a minnel tobb annal jobb modszer mar ket terhesseget osszehozott, tehat bizunk benne... Na meg mostanaban volt az eskuvonk is, ugyhogy fiatal hazasoknak ez illik :lol:

beebeey:
Remelem kibirom hetfoig, hogy ne teszteljek. :roll:
baratodildi

Anyapoc!

Hatalmas gratula!!!!!!!!! :D :D :D
...még van türelmed tanulni? nekem is kellene, de ... nem is tudom... mit tanuljak, aminek értelme is van... na meg lusta is vagyok :D :D

Livi

bali78

Macspacs!

Bocs, agyatlan kismama vagyok! Neked meg aztán főőőőőleg hatalmas gratula!!!!!!!!! :D :D :D

Livi

bali78

Sziasztok!

Macspacs gratulálok :D olyan jó ilyeneket hallani illetve olvasni.
Én ma voltam dokinál hogy nincs e cisztám .... mert állandóan hányingerem van. Nincs ciszta, sőt még az apró tüszők is eltűntek a petefészkekből amik voltak. Nyálkahártya 10 mm. Most csak várni kell ami persze a legrosszabb. Ma van a 20. napom. Ha most sem sikerült akkor tovább kell szedjem a Clsotit. És ha augusztus végéig sem jön össze akkor átjárhatósági és utána Puregon injekció.
Valakinek okoz hányingert a Clsoti? Én nagyon szenvedek tőle ....
kokusz

Macspacs,
nagy gratula! :) asszem a jelek nagyon erre utaltak! :wink: Főleg, hogy másfél év után!

Üdv Ildi,
meglehet, hogy azon szerencsések közé fogsz tartozni, akinek elsőre bejön! :wink: Balink után szabadon! :lol:

Anyapoc,
neked is gratula felvételihez! :)
(de hova is? :oops: )

Monyó,
juj :( akkor azárt nagyon nem ütütted meg magad, ugye?

Beebey,
a non-stop szextől én is elrémülök! :shock: Persze nem mindig volt ez így, de jó így, ahogy van! :lol:
angel37

Macspacs!
Először is gratulálok! Írnál ezekről a kiegészítőkről egy kicsit bővebben? Pontosan mire jók, hol lehet beszerezni, mennyibe kerülnek... stb? Meg amit még fontosnak tartasz!
moni

Sziasztok!

1cn.! :x . Már beszéltem a dokimmal. jövő hét pénteken talizunk és megbeszéljük a továbbiakat. Bár lehet, h az még korai lesz tüszinézelődés szempontjából, mert még csak 10.cn. lesz.

Macsi! Hatalmas gratula és köszönjük a tippeket!

Monyó!! Tesztelj, tesztelj, tesztelj. Még mindíg több mint biztató!

Anyapoc! Gratula a felvihez! :lol:

Moni! Akkor köv cikl. insem!? Drukk és szedjed sztm a kiegészítőket, tudod ártani nem árt csak a pénztárcádnak! Én még tudom ajánlani az aspirint. Nekem az vastagította nyálkahártyát! Amikor nem szedtem rögtön visszacsökkent a vastagsága!

Hello Angyal!!! :lol:

Bali! Én is imádom ezt a társaságot! Ezért is tudok alíg szabadulni.

Helló B.Ildi! Szurkolok. Mióta is próbálkoztok? Meg mesélj magatokról!

Helló Bee!

Csakegy! Szeded a cuccokat, amiket modtam még régen? Mert azok mellett nem lehet ám anovokat gyártani :wink:
Vendég

tlidi:
Mar 2 eve probalkozunk, azota volt ket sikertelen terhessegem (egy spontan veteles es egy spina bifida) es most februar ota tudom, hogy PCOS vagyok. Azota nem volt tuszoeres a ciklusaimban, bar viszonylag rendszeresek voltak. Mar az elozo ciklusban azt hittem volt, de sajna az endo dokino szerint nem volt. Most mar a Ti tamogatasotokkal is hiszek benne, hogy vegre vegre volt tuszo! :D Hatha terhes is lennek es a baba velunk is maradna..., akkor nagyon boldog lennek. :lol: Majus elejen volt az eskuvonk, lehet az is hat a tuszocskere :wink:
baratodildi

Sziasztok!

Macspacs!
Gratulálok :D :D

Anyapoc!
Nagyon ügyi vagy :D

B.Ildi!
Tényleg nagyon bíztatónak tűnik :D

Bali!
Szerintem mindegy,mert mindenhogy esélyesek.

Monyoka!
Látom fokozod a topik izgalmát.Lehetne már péntek,gondolom te várod a legjobban. :D Csak két csíkos lehet,ilyen hő után :D

Az alcsony hőkön egyébként nem kell csodálkozni ilyen téli időjárás mellett :D

KépKép
takido

tlidi: hát... bevallom... nem...

Az aszpirinről leállított a belgyógyászom, a többi cuccnak meg elfelejtettem a nevét:(

Viszont vagy egy hete elkezdtem méhempős ginsenget iszogatni (amit a DM-ben lehet kapni kis ampullában)... ez az immunrendszerem erősíti... de közben azt olvastam valahol, hogy a mnyh-t is növeli...

Mondjuk az most nem igazán érdekes mert nem volt PÉ-m...

(ha most pofátlan akarnék lenni, megkérdezném sokadszorra is, hogy miket is szedsz :) )(de mintha neked se működött volna tökéletesen... nem?)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszi a gratut! :-)))

Moni,

A 2 étrendkiegészítő lényege hogy az összes vegyi anyagot ill gyéb szervezetbe nem illő anyagot semlegesítik, így rengeteg tehertől mentesül a szervezet, és minden energiáját a babára tudja fordítani. Én a dokitól kaptam a gyógyikat, 4500 4600 körüli áron volt darabja, 60 szemes, és mindkettőből napi 2x1 az adag.
Először hitetlenkedtem egy ilyen egyszerű és természetes szer hatásfokában, de már biztos vagyok benne hogy sokat segített. A gyógyszertárakban szerintem beszerezhetőek. Pl a Flavonoid complex = flanin cseppek vagy kapszula.
Amit még javasolni tudok, és én is csináltam, az az agykontrol. Minden este elalvás előtt, és reggel hőmérőzés közben csukott szemmel ellazult állapotban elképzeltem hogy nagy pocival, boldogan babásan nézegetem magam a tükörben. majd elképzeltem belülről a szervezetem, láttam hogy szép átjárhatóak a petefészkeim, szépen fejlődik a petesejt, ovuláci környékén pedig a beágyazódást képzeltem mindíg magam elé. Én ebben a pszihés mechanizmusban is nagyon hiszek.
Monyoka,

Sztem neked is ott a pocaklakód már!! Nem tudom elképzelni hogy más okozza ezt a magas hőt!!! Csak pozitív dolgokra gondolj !!!

Moni,
most jut eszembe hogy ezeken kívül sajáát tanácsra :-))) még PROTEXIN kapszulát is szedtem ami 6 féle jó baktérium keveréke, és állítólag a szervetet apró gyulladásait képes megszüntetni.
macspacs

Sziasztok,

Nem birtam ki babanet nelkul, muszaj volt becsatlakoznom :) , bekapcsoltattam a szobaban az internetet. A parom nem tudott jonni, legalabb ennyi oromom legyen :P .

Macspacs,
Tiszta szivbol gratulalok, de jo neked :P :P .

Takido,
Koszi a biztatast, rajta vagyunk a dolgon, de igy, hogy nem vagyok otthon, nem tudom mennyi eselyunk lesz ebben a honapban :cry: .

Anyapoc,
Gratulalok!!! :D Tanulni munka vagy gyerek mellett, nem semmi.Hova felveteliztel?

Monyoka,
Ha latok toled uzit, mar tisztara bekattanok, mindig az eredmenyt varom :) , szoritok, bar a hot nezve semmi ketseg.Hyper energiakat kuldok, hogy sikeruljon. :)

BIldi,
Bizz a sikerben, szurkolok en is neked. :)

Kokusz,
Teszteltel mar?

Lanyok, segitsetek nekem. A huvelyvaladekrol van leiras vmelyik topic-ban?Mikor milyen? (pe.elott utan, kozben).
Mikor nagyobb az esely? A petol szamitott -1 es +3 nap vagy forditva? Latszik hogy kezdo vagyok……
Ha ezen az idoszakon kivul eso napon van az akcio akkor is van esely csak nem annyira?

Drukkolok mindenkinek. Holnap este is benezek.

Puszi
Melcsi
:lol:

Kép
melcsi6

Szia Melcsi!

Szerintem -3, +1! :D

Livi

bali78

Sziasztok!

Na vegre van egy kis idom babanetezni, nehez az elet bolcsi nelkul. :lol:
Egesz nap jatszoter es seta. :?
Ma befizettuk a szuper bolcsit, megneztuk kivul-bellul es elamuldoztunk hogy: Je, ilyen is van??? :P Gyonyoru es nagyon szimpatikusak a dadusok de csak szeptembertol fog odajarni Rate addig kettesken vagyunk es neha az idegeimen tapos. :shock: Na de ne panaszkodjak, mi? En akartam igy! Ket gyerekkel valosagos hulla leszek! :roll:

Monyoka: nincs olyan hogy nem vagy terhes, ez mar azert tobb SOKNAL ... szoval ne aggodj ott van a Te edi-bedi, tundi-bundi babacskad a pocidban!!! :P
Egyszerre fogunk szulni? :lol:
Nagyon vigyazz Magadra!!!!!!!

Livi :lol: nem is tudtam hogy igy hivnak! :D Szep a tickered, Te mar itt tartasz??? :shock:
Nekem a fertys gorbe jobban tetszik. Amugy EN IS IMADOM EZT A BANDAT!!! Foleg Reginat mert szerinte vekony vagyok amikor nem is! :lol:

Moni: akkor mar volt pe-d, nem? A hod erre utal.

Aniko: sajnalom az anov. gorbedet!!! :cry:

Angyal bevallom a non-stop szexet en sem komalom ellemben az uram nagyon :lol: nekem boven eleg az a 2-3 hetente, szerintem ez olyan normalis mennyiseg, nem?

Regina szerintem a 14-15. napon volt pe-d ezt fenntartom, nemsokara meg fog jonni vagy nem. :lol:

BIldi: szerintem ez egy szep, eselyes gorbe!!!! Isten hozott koztunk!

UJJAK, KI SZERETNE BENNE LENNI A TABLAZATBAN????

Macspacs: GRATULALOK!!! Masfel ev??? Huha, de most vegre itt a varva vart eredmeny, elvezd ki minden percet!!!

Beebee: edes vagy hogy hianyolsz, Teged is imadlak! :P
Kivanok Neked is ilyen boldogsagot mint amilyen en vagyok most!!!

Anyapoc: GRATULALOK A FELVETELIHEZ!!! Jol meggondoltad munka es csalad mellett??? Te egy hos vagy!!! :D

Tlidi sajnalom a menzit!!! :cry:

Kokusz ezek jo hirek!!! :D

Takido mindjart atleped a buvos 12 hetet, de jo Neked!!! Te mar fellelegezhetsz!

Melcsi: Huvelyvaladekban profi vagyok!
Menzi utan szaraz, aztan vizes, pe. elott, kozben nyullos, utana vizes. De ami az igazi infot adja az a mehszaj allapota, en is igy tudom hogy mikor fogant a baba mivel nem mertem a homet.

Csakegy: Sajnalom az anovulacios gorbet, most akkor jojjon meg minnel hamarabb!!!

Na milyen vagyok??? Mindenkinek irtam! :lol:

Puszika, Jo Ejszakat!!!

U.i.:
SZOVAL AKKOR TERVEZUNK EGY TALCSIT AUGUSZTUSRA??? :P

KépKép
KépKép
tontica

Melcsi szerintem -2 + 1 nap. :D

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka!
Szerintem nagyon biztatóak a jelek! :wink:

Nekem ma a 9.cn. Iszom a gyógyteámat, hőmérőzök és bizakodom....

Macspacs! :D
Nagyon gratulálok neked!!
Kérhetném, hogy az orvosról ( bogyókról ) írj nekem (zsazsoka73@freemail.hu)!
zsazsóka73

sziasztok:)

B.ildi akkor gratula az eskuvotokhoz.Nekunk tavaly majusban volt :D

Angel hat....elmeselem mi volt.Kimentem repaert a kertbe.A kertet kicsi kerites valassza el az udvertol,epp hogy at tudjuk lepni.Szedegettem a repat es kozben eleredt az eso.en meg elkezdtem szaladni befele,atakartam ugrani a keritest de beakadt a hatso labam...es csatt.jo nagyon estem.meg szerencse hogy a foldre,ami igaz csupa sar volt.megutottem a kezem es a bordamat de semmi bajom nem lett.
most kicsit faj a kezem de majd elmulik.

melcsi.-3 +1.elotte erdemes lazabra venni a tempot :P

bali szepek a tickerjeid.en is akartam de mar annyi napnal tartok hogy olyan hosszu ticker nincs :(

zsazso.drukk nekd hogy ez a honap mar sikeres legyen.igazan megerdemled.

tonti.Tok jo hogy sikerult talalnotok Ratenak uj ovit,legalabb egy picit tudod nyugton elvezni a terheseget.

lanyok koszi a biztatast jol esik.Most ket tuz kozott avgyok.Az egyik vagytok ti akik biztattok a masik a ferjem aki nem :( O most azt sorolgatja hogy nem baj ha most nem sikerult mert ugyis ez az evunk meg eleg gaz,epitkezes,idegeskedes stb.
o nem gondolja hogy ez most osszejott,mert szerinte hormonbajaom van es eselyunk sincs igy a babara.
de jo ez igy.ha elolvaslak benneteket es mar beleelem magam hogy terhes vagyok,jon a ferjem es visszarangat a foldre :)

Kép
monyoka

Sziasztok.

Sok a meló, azért nem tudok jönni.

Monyó!
Én szorítok. De azért jó ez az kiegyensúlyozás a férjed és a topik között.

Macspacs!
GRATULÁLOK.
Midnenképpen jó hír, hogy 1,5 év után is még lehet reménykedni...

Angyal!
Ügyes vagy hogy így befúrtad magad a dokihoz. Megy ez.

Ildi!
:(

Zsazsó!
Fej-fej mellett haladunk. :) Cickát én is iszom. Ja és nyomulok a mórahalmi gyógyfürdőbe, mert javallott meddőség esetén. Egy héten kétszer megpróbálom áztatni magam.

Bee!
Semmi jó? Ne már.

Rohannom kell.
j.
Vendég

Na lányok, holnap kezdődik a foci vb!!!!!!!!!

...csak az én életmre lesz hatással vagy a Tiétekre is? :D Egy előnye mindenesetre van... este is enyém a gép..., amin 3 hét múlva lehet, hogy már (fél)meztelen pasikat fogok nézegetni :D

Livi

bali78

Üdv! :)

Tlidi,
sajnálom :( basszus ebbe a nyomorult miklósba! :evil:

Tontica,
a mennyiségben kb egyetértünk! :lol: És úgy látom a pasijaink is! :roll:

Monyó,
:( jó, hogy nem ütötted meg magad komolyabban! :)

Van hátsó lábad? :shock:

Melcsi,
sztem PÉ-2 és PÉ napja.
Bár nekem nem jött be...

Hétfőn megyek vérvételre és chlamydiaszűrésre! :roll:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?