Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!

köszi a gratuláciokat!

izgultam mert nem hittem volna h elsőre meglesz ajogsim.

Abortusz: én is megfogadtam annak idején h egyetlen bébit sem vetetnék el..én sem lettem könnyen terhes, legalábbis másodjára nem. Hiába tudtam akkor is h apuka nem kér a piciből akkor sem tudtam volna elvetetni, pedig előre tudtam h nem leszek könnyű helyzetben. 3.at nem vállalnék ugyanilyen körülmények között az biztos, csak olyan háttérrel ahová "biztonsággal" szülnék. na ezt jol megfogalmaztam. szoval arra gondoltam h egy olyan társ mellé aki elfogad engem és szeret a gyerekeimmel együtt, és őket is, akivel szeretnék közös babát. Egyébként nem.

Memo!
jok a képek, de szerettem volna éni s mindig lovagolni..ezek hol készültek? Az üvegfesés engem is érdekelt de nem érzem magam elég ügyesnek hozzá, és nem is tudom h kell pontosan csinálni..pedig biztos em ördöngoség, és olyan szép az eredmény.

Dia!

nálunk is nagyon hideg van, én csak egy siesta kályhával tudok begyujtani de csak öltözésnél meg fürdetésnél, amugy nálunk hideg van, már füteni se tudunk. MEgkezdtük az épitkezést minden a feje tetején áll. most költözöm át anyuékhoz össze leszünk rendesen zsufolva, és nem tudom mikor tudok irni..pedig annyira szeretnék. de nem panaszkodom.

Judit!

igen asárga a játékauto. de olyan vicces volt mikor megláttam a tortát (nem én rendeltem), és akkor vettem észre h szinük kivételével tök egyformák..szerintem Gáborka ezért is kezdett el "játszani " vele.

Bencinek milyen tortája volt?
sogortémához inkább nem szolnék, tudod már egyszer megvittatuk ezt..de szörnyen sajnálom h romba döntötték az álmaidat..a kistesoval kapcsolatban. Szoritok nektek h találjatok egy jo megoldást együtt a pároddal!!!

Jucu!

enyje benye..hát a sárga az igazi..:) ovis ballagás..de régen volt nálunk..bár az ovonők nem nagyon voltak toppon ebben az oviban, meg is bántam h oda irattan annak idején Bonit. Gábort már nem abba fogom, hanem az én régi ovimba állitolag sokkal jobb mint a másik. Mit mondott a doki? minden ok?

Évi, Ildi!

Gyertek!

most igyekszem visszaolvasni és irni nektek! amig a fiam alszik..

addig is puszi..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

A képek rendőrnapon készültek,a párom rendőr,és ebben az évben a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság szervezte.Nagyon jó volt,lehetet lóvagolni,quadozni,beülhettek a tűzoltó és a rendőr autókba.Volt jókis bográcsos kaja főzéz.Kutyás és komandos bemutató.Az összes program ingyenes volt,még a kaja is.Azt hittem,hogy a Dávid majd fél a lótól,de úgy ült rajt mindha mindigis ezt csinálta volna,a végén nekiált ásítozni azt hittem elfog aludni.
Sajnos jövőre nem itt lesz,minden évben másik főkapitányság szervezi.

Én a matricázást kb 1 hónapja kezdtem el,de még nem csináltam olyan sokat.Szeretem csinálni,de csak akkor tudom,ha a gyerköcök békénhagynak. :lol:

Mennem kell,ölik egymást a törpék.

Puszi mindenkinek:Móni
memó

Hello!

Képzeljétek, ma voltunk ak Ikeában. Barátaink felhívtak, hogy kivettek szabit és felvesznek engem meg Gabikát, ha szeretnék menni. Ááááá szuper, mentünk is. Nem vettem semmit, majd a párommal. Kinéztem Gabi szobájába egy-két cuccot, majd.
De jó volt kimozdulni!!!! Kép

És felhívott a helyettesem az irodából. Jár vissza adó, az volt a kérdése hogy akarom megkapni. 8) Valamelyik nap majd bemegyünk picivel meg a párommal és átveszem. Azért ez tényleg jó hír. 8) Kicsit nagyon pipa vagyok a csajra, vhogy meg kell enyhülnöm, pozitívabban kell hozzáállnom. :roll: vhogy. :roll:

És az idő is jobb lett Kép , így miután hazaértünk és ettünk, mentünk is tovább a közértbe, tettünk egy jó nagy sétát. Azt hiszem most is leviszem, ha megnyugodott a pocija. Kép Kép

Móni,
milyen jó kajákat csináltál! Jó ötlet így kedvet csinálni a piciknek az evéshez!
Az a rózsa gyönyörű lett!!!! Én nem tudok ilyen szépet még... :cry: :cry: De majd igyekszem! :wink:

Csilla,
hát necces lesz Anyudékkal együtt :roll: .... kitartás!!!! :wink: Aztán majd milyen jó lesz, mikor minden kész és beköltöztetek!!!!! :wink:

Kép Puszi

Kép
dianab

Próba
ilgya1

Sziasztok,nagyon termékenyek voltatok az utóbbi időben,volt mit olvasni..............

Nem is tudok reagálni mindenre,inkább csak beköszönök,hogy el ne felejtsetek.......

Csilla!
Gratulálok a jogsidhoz! Ügyes vagy!
A képek is nagyon jók!Nagyon klassz lehetett a szülinap,és a járművek is nagyon guszták!!!Te is jól nézel ki mindegyik képen!

Nagyon édes a nagyfiú,de Boni is nagyon szép kislány!

Memó!
A ti képeitek is szuperek! Jó lehetett a rendőrnapon.De a szendvicsek a kedvenceim.....

Nagyon szép lett a rózsa!

És az öreglányos szondáztatós képen egy jót nevettem. :D

Dia!
Örülök,hogy ilyen gyakran tudsz jönni mostanában......
Megértem az aggodalmad a helyetesseddel kapcsolatban,voltam hasonló cipőben,és ráadásul terhesen,majdnem megettem szegény csajt,de aztán visszafogtam magam,mert már saját magamtól is megijedtem(ezek a hormonok mire képesek :oops: )olyan ingerült és bunkó voltam.Aztán a végén meg jóba lettünk,de ki is lépett,mert nem bírta a strapát egyedül,pedig előtte én elboldogultam egymagam is.

Judit!
Köszike!
Sajnálom a dolgot a sógoroddal,ilyenkor örülnék,ha jó tündér lehetnék.......

Benci továbbra is egy kis zsenibaba.......
(Ezek után,már nem merem a pápának hívni,megjegyzem jogosan :oops: )

Évi!
Mi a baj?

Jucu!
Mostmár tényleg össze kell hoznunk azt a randit,mert hiányoznak a képeid,és remélem a szép virágaidról is teszel fel képeket!
A vidámpark tényleg kész rablás,én az óriáskerékre nem ülnék fel soha többet!!!!!!!!!!Ú,de félelmetes volt...............

Tényleg mi volt a dokinál?És ne legyél bánatos!!!!!!

Én Judit véleményét osztom.............abortusz témában!!!!

Most mennem kell,de még holnap benézek,de megint teli vagyok progival és hétvégén is elutazunk........

Jó éjt!
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Nagyon jó az uh-os kép!!!!
Tök jó idő volt szombaton csak reggel esett amikor mentünk a buszra, de napközben nagyon meleg volt.A szökökutak itt vannak a főtéren, mi cska fő utcának vagy sétálónak hívjuk. A városban még van egy csomó szökökút, Flóra nagyon szereti őket:) Mondjuk szépek is nagyon.
A többi kép az oldalamon van (Falunap Kaposő)

[quote]& írta:quot;De jó,hogy nyert anyukád,meg is érdemelte,gondolom dolgozik eleget,sőt most szezon van,nem??? Most lendülnek be csak igazán a fiatalok.... "

Ezt a mondatot nem értem:( eleget dolgozik az bíztos, de a szezont és hogy belendülnek a fiatalok, ezt nem tudom értelmezni:):) Anyukám az önkormányzatnál dolgozik ott Kaposfőn, félre értettél valamit?

Kiskönyved megvan,d e jó:):)

Jucus:
Barátosnéd nem semmi:( beszéltél azóta vele, hogy miért nem ment??

Dia:
Nagyon jó ez a nevetős kép!!!
Igen nagyon szép város Kaposvár csak munkalehetőség egyenlő a nullával, az utak is rosszak.Te barátosnőd is jópofa, de olvasom azért csak sikerült kruccani velük az Ikeába.
Anyós hát nem semmi egy nőszemély:( Miért is nem akar bemenni a templomba?
Én is hagytam már ovább a kukoricát amikróban az enyém meg jól megéget oár darab:(, de azt kidobtam:):)
a pénz mindig jókor jön:):)

Judit:
Nekem se volt rossz élményem utazáskor, mert amúgy nem szoktam Flórával buszozni.Inkább legyalogolunk a városba is(kb fél óra)
Sajnálom a sógor dolgot, remélem minnél hamarabb rendeződnek a dolgaitok!!! Ti nem kérhettek önkormis lakást?

Benci nagy kópé:):) jók a képek:)

Csilla:
Gratulálok a vizsgához, mondtam én, hogy sikerülni fog:):) szülinapi képek szuperek , jó nagyfiú már Gáborka:)a többi kép is nagyon jó:)

Móni:
Örülök, hogy jobbna van Dávid! Családod miatt sajnállak nagyon:( erről már bezséltünk a múltkor. A tükör nagyon szép lett!! Ügyes vagy!!!

Abortusz ellnes vagyok én is, de talán jobb ha így ér véget az élete mint egy kukában:( Egyik se szép dolog . Én nem tenném egyiket se!! Megtartanám mindet az bíztos.

Tegnap nem volt kedvem írni:( Délután meg szülőin voltam az oviban.Most mondták, meg hogy melyik csopiba kerül is kilesz az óvónénije, mit kell vinni stb.
Olyan furcsa volt ot tülni én egy szülőin háát elkapott a felismerés én is szülő vagyok:):) Anyira furcsa, hogy oviba fog menni, hogy azt else tudom mondani. Egy jó ideje már szoktatom magamat a gondolathoz:) hogy sikerüljön elengednem úgy, hogy ne azt érezze, hogy nekem az rossz, hogy ő ott van és nem velem itthon.
Az oviról is mindig úgy bezsélek, hogy az egy tök jó dolog, mert végül is az:) Az óvónénik, a dada nagyon aranyos, ponnt erre az óvónénire gondoltam, hogy jó lenne:) Kedves aranyos stb.
Flóra a nyuszi csopiba fog járni és hóember lesz a jele, mert ez volt kiadva, hogy ezt válaszzam:)

Minden héten egynap egész nap torna van, van vitamin nap is ilyenkor gyümölcsöt kell vinni majd.Mindig más szülőnek.

Puszi mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
jó hogy tudtál jönni!!!!
Az ikeában nem az állítólagos legjobb barátnőmmel voltam, hanem a férjem legjobb barátjával és annak a menyasszonyával. Ott a csajszival megvagyunk, ari, csak nem "olyan" barátnő. De persze szeretem Őt is nagyon, csak Ő nem az a lány.
Hát igen, ez az ovis dolog. Fura lesz majd hogy nincs veled egész nap.
Nekem már az is fura, ha reggel nélküle megyek közértbe :shock: , az kb 20 perc :shock: , lehet hogy ez nem normális???? :shock:

ildi,
hát ez az, én most nem csipázom, mert mikor betanítottam, akkor nem vettem észre semmit. Igaz, csak egy hetet voltunk együtt, az meg kevés a másikat kiismerni. Csak most annyira rossz érzés! :cry: Ráadásul az egyik koleganőmmel rendszeresen dumálunk, hát amiket mesél...szegény nekem panaszkodja ki magát.... lehet megkérem ne is mondja el mi van, mert csak nekem rossz. Most itthon kell megfelelnem, elvégezni a dolgom, felnevelni a gyönyörű fiam, most Ő a legfontosabb.

Arra gondoltam, elkezdek olvasgatni, tanulgatni bért meg az angolt felfrissíteni, hogy ha úgy alakul tudjak menni vmi suliba, hogy könnyebb legyen, mikor vissza kell menni dolgozni. :?

Szép napot! Megyek most már! Gabika ha felébred, kajcsi és irány a levegő.
Végre itt a jó idő!!!!!! Kép
puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Judit:
Most, hogy mondod lehet, hogy Ildi az esküvőkre gondolt :roll: Ez eszembe se jutott :wink:

Amúgy most nem mondta, hogy lenne eskövője, falun annyira nme sűrű az esküvő mint egy városban.

Dia:
Bocsika nem olvstam figyelmesen, de legalább jól éreztétek magatokat :)

Többiek merre jártok, most megint ráérek és sehol senki :cry:

holnap délután megyünk a balatonra csak kedden jövünk haza.Nem tudom, hogy sikerül-e onnan jelentkeznem :roll:

Flóra az éjszaka pelus nélkül aludt és nem pisilt össze semmit :wink: :lol: Most már lekellett róla vennem , mert már nagylány meg az ovisoknak nincs pelusuk :wink:
Éjszaka mikor átjött megpisiltettem és aludt tovább :)
Edig azért nem vettem le, mert arra vártam, hogy hoszsabb ideig nem pisil majd be és akkor leveszem, de arra várhattam volna ezek szerint. :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Igen,Évi az esküvőkre gondoltam,május és juniús a szezon vagy rosszul gondolom? :wink: (Judit már ismeri a gondolataimat is Kép!

Micsoda pörgés már reggel korán,ez aztán a tempó......

És nálunk is megérkezett a szép idő.........hurrá!!!!!Pedig pár napja fűteni kellett.

Dia!
Én is marhára utáltam az elején a helyettesem,szegény nem tudott semmit jól csinálni,nekem úgyse volt jó,idősebb volt nálam,és mégis kiosztottam......Aztán megkedveltem(nagy megerőltetések árán,aztán meg jól kibabrált velem és lelépett)
És tényleg neked most az a dolgod,hogy felneveld a gyönyörű fiacskádat,ő az első.Én is az elején sűrűn bementem segíteni (a lányok biztos emlékeznek,hogy írtam anno)aztán kiderült,hogy tetű módon átcseszte a fejemet,azt mondta,hogy a főnőkömék szóltak,hogy nem e tudnék bemenni segíteni neki a bevallásban meg egyéb dolgokban (nyenyi meg mit tom már),mert sok neki,meg nem ért egy két dolgot,én meg persze rohantam itt hagytam a pár hónapos csecsemőmet délelőttönként volt mikor 3 órára is,aztán kiderült,hogy a főnökömék nem is tudtak róla,hogy bementem,azt mondta,hogy egyedül csinált mindent.
(Külföldön voltak,nem tudtam megkérdezni tőlük,hogy igaz-e és annak idején úgy váltunk el,hogy felajánlottam a segítségemet)

Én is elkezdtem angolt tanulni,de a többi dolgot eléggé elhanyagoltam,igaz csináltam egy pár bevallást,de jó lenne egy sulit is elvégezni,amire persze én képtelen lennék,ennek az angolnak is nagyon örülök,hogy tudom csinálni,mert a Dávid miatt így is lelkiismeret furdalásom van.
:x

Judit!
Én nagyon reménykedem,hogy megtudjátok beszélni a dolgot,/mert sok jó ember kis helyen is elfér/és maradhattok legalább addig,míg nem rendeződnek a dolgaitok annyira,hogy tudjatok venni egy lakást.

Jól van akkor megnyugodtam,maradhat nekünk a kis pápánk,Benedek.

Évi!
Nagyon ügyes Flóra,hogy már nem pisil be.

Tényleg furcsa lesz,hogy nem lesz veled egésznap,ezért kell belehúzni,hogy összejöjjön a kistesó,hogy ne unatkozz otthon :roll: :wink: :D

Mi is úgy volt,hogy megyünk Somogybabodra a terepjáró fesztiválra a hugomékkal,onnan meg Kaposvár tök közel van,de lemondták,így a Tiszára megyünk tapétázni.Sajnos most se jött össze a tali :cry:

Csilla!
Jó a csíkod,ezt elfelejtettem írni.

Jucu!
Merre vagy? Csak nem elmentél uszni?

Memó!
Mizujs? Szép napot neked is!

Képzeljétek tegnap letört a fogamból egy darab.és csak jövőhét pénteken kaptam időpontot a forgorvosomtól... :cry: :cry: :cry: Még szerencse,hogy nem olyan látványos helyen van,mert elég ronda......

Sziasztok:Ildikó
ilgya1

sziasztok!

tudom elmaradam rendesen bocsánat...nem megy ez a visszaolvasás..tiszta ideg vagyok, ma hozták az épitkezéshez az anyagot, téglát, gerendát, stb. és nincs helyünk az udvaron, igy a kapu előtt is van anyag, ráadásul a kocsimmal a szomszéd elé kellett parkolnom és éjjelre is kint marad pár napig a kocsi..sik ideg vagyok remélem nem fujják meg vagy tesznek kárt benne..!!sajnos itt ilyen a szomszédság (nem az aki elé beálltam)! köszönöm a gratulácioitokat, remélem belejövök a vezetésbe.

Dia!

Egyetértek Judittal, neked fix helyed van nem kell aggodnod, csak mégsem lehet egyszerü tudom én is.! Hasonlo helyzetben voltam mint Ildi, utáltam a helyettesemet mert őt mindenki csipte a munkahelyemen, mégis én jártam be még terhesen egy két dolgot elmagyarázni meg átadni az anyagaimat, ugy utáltam.. mire lejárt a gyes meg összebarátkoztunk, és még utna jo egy évig a legjobb barátnők voltunk, mindent tudtam rola, megbiztunk egymásban! aztán átvert..kapott egy jő munkalehetőséget egy nagyfönők titkárnője lett és lesz..a a fejemet utána. Nem beszélve arrol h tovább adta a titkaimat olyannak aki a egyik legpletykásabb volt a munkahelyemen! de szerencsére már 3 éve semmit sem tudok rola.

Ildi!

de jo az uh kép! most nosztalgiaképp én ismegnézem az enyémeket, van 14 Gáborrol.. Bonirol meg elkeveredtek még akkor mikor ideköltöztem sajnos!

Évi!

de jo nektek megint mentek a Balcsira, csak szép időtök legyen! az ovi tényleg jo és fura nekünk anyáknak. akkor jövünk csak rá igazán h milyen jo volt mig mellettünk voltak csemetéink, és jo egy kicsit távol lenni tőlük. De azért nekem is fájt, milyen sokszor mentem volna vissza a láyomért az oviba, és vittem volna akár magammal..nehéz volt az elválás..de viccesnek tartottam h már az oviban is van szülői értekezlet..kisszéken kellett ülnünk egy -két orán át..készülj fel!

Judit!

nem si tudom mit mondjak..bár tudnék segiteni neked..ha kicsit közelebb laknánk egymáshoz akár lehetnénk barátnők is..te h látod? őszintén!

szépek a virágaid!

Memo!

nekem anyu pesten dolgozik a rendőrségen (csak ő nem rendőr)

Jucu!

gyere mesélj!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok !
Tegnap Évivek már momdtam msn-n,hogy jól kibőgtem magam,mert ugye semmi nem indult be:(
Doki szerint rezisztens vagyok,de még próbálkozunk emelt adaggal egészen napi-ig.Ha úgy sem sikerül jön a szuri,ami igen rossz ,mert 10-12-15 napig minden napig szurkálnak,és nem utolsó sorban támogatva is drága.És ha azzal sem sikerül,abba bele sem merek gondolni :cry:
De megpróbálom magam összeszedni,most úgyis sok dolgom van balllgással kapcsolatban.Fodrász barátnőm megcsinálja Dius haját.
Másik géppel csinálok képeket hátha sikerül kicsinyíteni.
Kép
Bocsi a lehangolásért!Holnap szabin vagyok reggel benézek
addigra visszaolvasok ígérem.
Puszi nektek

Kép

Kép
jucu

Hali!

Nálunk most már mindenki beteg,csak a Zsolti nem.Holnap megyünk a dr.néninkhez,visszük neki a matricákat is. Kép

Kép

Ezeket felkellett raknom,nekem nagyon tetszenek.Most mennem kell,mert vendégek jönnek.

Vigyázzatok magatokra és egymásra.

Puszi:Móni
memó

Jó reggelt mindenkinek!
Kép ez az idő iszonyú,lassan télikabátot veszünk elő.Brrrrrr
Évi
Hóember ?az ari nagyon.Gratulálok a száraz éjszakához!
Valóban milyen futi lesz amikor kisszéken ültök szülőin,és utána észre sem veszed és máris az iskolai padban ülsz uebből az okból.:)
Most veszem észre mennyire öregszem.....
Ildi
Hogyhogy ilyen későn kaptál időpontot?Jól vagy?Rosszullétek nincsenek?
Judit
Szépek a te virágaid is nagyon :lol:
Én is szeretnék egy igaz barátnőt!nagyon nagyon!Sajna a régiek nálam is elmaradtak ...amit nem bánok,most már :P
Dia
Neked nagyon jó lehetett a munkahelyed.Szeretted csinálni?Mivel foglalkoztál?Egy ilyen biztos pont sokat számít.Kis idő múlva lehet,hogy jóban lesztek az új kolleginával :lol:
Csilla
Kicsit tévedtem :wink: ,de gyerkőcök szuperek!
Memó
Nagyon jók az ötletek a hamikhoz :) én is próbálkoztam ,de a tieid nagyon toppon vannak.Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek.!!!!

Nemsokára indulunk vásárolni és utána megpróbálok még bekukkantani,ha nem sikerül este teszek fel képeket.
Holnap reggel elutazunk mi is ,hiányozni fogtok ám! :roll:

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Ildi:
Azért sikerült felfognom mire gondoltál Judit segítségével :)

Itt már megint esik az eső :cry: :cry:

jól megszívtad a helyetteseddel :cry:

Ma anyósékkal megyünk a balatonra, így nem hiszem, hogy átmentünk volna siófokra hozzátok :cry: Majd a nyáron lesz még rá lehetőségünk szerintem.

Judit:

szép lett az erkély!! Igazad van, hogy nem hagyod magad!!! Na tényleg már kérdeztem, hogy miért nem kértek ti is önkormis lakást?? Lehet, hogy már válaszoltál egyszer, de nem emlékszem :cry:

Miért korszak már nem vészes :wink: :lol:

Csilla:

Ugyan így érzek én is mint te az ovival kapcsolatban. De nem akarom , hogy azt lássa, hogy az nekem rossz, hogy ő oviba megy! tudom, hogy nehéz lesz, de olyan kedvs óvónénije lezs és a terem is nagyon jó, az udvaron szuper játékok. Feddett terasz is van így rossz időben is kitudnak menni :)
A kisszéken kellett ülnünk ahogy mondtad :)

Jucus:
Te meg ne keseregj, összejön majd az a baba mikor nem is számítasz rá! (annyira) :wink:

Borzasztó idő van itt is :cry: jó ballagásozást nektek, majd mutizz képeket :D

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Megyek csomagolni,csak elköszönni jöttem,hétfőn jövünk csak haza!

Jók legyetek!

Ildikó
ilgya1

Hello! Kép

Most már tényleg úgy érzem jön a mikulancs, olyan hideg van. :cry: Most mi lesz? Decemberben meg majd napozunk? :shock: Kép

Hideg van itt is, és hol esik, hol nem. Nem merek így elindulni Töpivel, nehogy egy szélviharos eső kapjon el minket, mert azzal még az esővédő se tud mit kezneni... :? Kép Azt hiszem visszakapcsolom a fűtést. :?

Jucu,
eljön az idő, ne aggódj, jönni fog az a baba! :wink:

Munkahely:
Hát remélem fix! :shock: Eddig úgy néz ki. És hát még így a háttérben is tőlem várnak egy-két probléma megoldását és most 31-én hívtak jó sokszor. Alapvető kérdéseik voltak, nem is értettem a szuper képzett és gyakorlott helyettesem miért nem tudja :? :shock: :? :shock: . Mert hogy tudnia kellene... :? Mindegy, majd lesz vhogy. Nem vágyom vissza, így hogy tudom mi vár.... :cry: Arra gondoltam a környéken jó lenne vmi állást találni majd, csak melózin, könyvelés, kontírozás, bér, stb, szóval nem irodavezetést, nem felelősséget, hanem cska megcsinálnám a dolgom napi 8 órába és jönnék haza. Mert ha maradok ennél a cégnél, 6 óránál többet nem fogok tudni dolgozni, hisz innen messze van Buda, és a gyereket én viszem hozom majd. Mivel a férjem 7:45- 16:30-ig van Újpesten, így esélye sincs . Csak hát 6 óráért kevesebb lét kapnék... az meg nem olyan buli... :? Hát... meglátjuk, most nem is morfondírozom tovább ezen, korai még. ..Remélem! :lol: Mert a 3 évet szívesen itthon tölteném a legfiatalabb szerelmemmel! :lol: Kép

Judit,
szép az erkély, azok a lila virágok.... hmmm.. olyan szépek! :D Vettünk mi is két cserép tűzpiros muskátlit, még nem volt módom megcsinálni őket, szegények, ott gubbasztanak az erkélyen a földön és várnak. :roll: Talán most, hogy Gábor szabin lesz, és lesz picit jobb idő, megcsinálom az erkélyt, mert most kicsit átmeneti a kinézete. :roll:
Az "ikeás" barátnőmet nagyon szeretem, nem rajtam áll, hogy ne legyünk nagyon jó barátnők. Ő tartozkodik picit, talán mert én nagyon szókimondó vagyok és Ő meg túl finomkodó. Mindegy, így is jó. Nekem ez is több, mint amit kívánhatok Tőlük. Aranyosak nagyon a haverommal, ez a lényeg. :wink:

Megyek, Kép mosok picit, meg rakott krumplit csinálok vacsira.

Jobb időt mindenkinek! Puszka Kép

Kép
dianab

sziasztok!

Dia!

jgazad van, nálunk lakásban is nagyon hideg van ,Gáborkán van rugi, harisnya, hosszú ujju kombi, meg egy kardigán..és még igy is hideg a keze, nálun nincs fütés már mint irtam is, csak aza kályha amit emlitettem de attol megfájdul a fejünk...én is belefagyok a lakásba. most épp elaludt, jobb is, mert igy be van takarva, nem fázik. Meg várom a dokinőt, ma kap szurit agyhártyagyulladás ellen. Sőt ha Boni hazaér akko rő is kap, csak ő kullancsra. Ha nem akkor majd én viszem el a dokinőhöz. Lehet h még nem mondtam de láttam a képeket GAbikádrol, tündéri még mindig, és az is marad!

Jucu!

ne haragudj h ennyit zalattalak..tényleg ne akard annyira nyugi, és akkor összejön, kérdezd Ildit, neki is ezt mondtam ha emlékszik még rá.. Én is kaptam szurikat, fuj de utáltam..de kibirtam... már össze se tudom számolni hányat kaptam! szoritok neked jo?

Évi!
örülök h nem irtam hülyeséget, siettem nagyon h tudjak irni, és utolag gondolkodtam el h jol fogalmaztam e...de ezek szerint értettél..:)
Igazad van, nem jo ha látják rajtunk h nehéz szivvel engedjük el őket, de szerintem érzik is..ezt mindkét gyerekemnél bátran kijelentem mert volt Boninál is h oviba vittem, szerette nagyon, és volt h megkérdezte h nem vinném e magammal...Gábor meg megérzi ha valahova el akarok menni mint eddig a jogsi miatt..és már előtte el kezdett sirni.. Fantasztikusan ránk vannak hangolva szerintem..

Ildi!

jo utat, és sokkal szebb időt nektek, bár az időjárás előrejelzés szerint eső várhato jövőhét közepéig..(

puszi mindenkinek és szép, szebb hétvégét ha addig nem jönnék.. tezsek fel egy képet mert annyira édesek nem? bocsi attol aki utálja a kutyákat!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Csilla,
nem is kérdeztem, meg tudtad a dvd-ket nézni? :roll: Most a Rómeó és Júlia megy, Gabika annyira nehezen aludt el, gondoltam segít és segített is. De csak egy fél órára :cry: , sírva ébredt :cry: , most meg fekve piszkálgatja a fejvédőn levő csörgő szárnyú méhecskét. Elvan. :D Puh... mázli, hogy ez a Rómeó és Júlia még most is bejön. :wink:

Anyós holnap reggel elutazik és csak kedden jön!!!! Kép Kép Kép

Kép Azt hiszem ma egész nap esni fog. :cry: Gabika megint kínlódik. :? Tegnap is alig tudtunk kimenni, ma meg egyáltalán nem. :cry: Sajnálom szegényt, a gyerekeket sokka jobban megviseli ez az idő mint minket felnőtteket. :?

Hát, jobb, szebb időt mindenkinek! :wink:

Kép
dianab

Hali!

Mi ma voltunk dokinál,nincs nagy baj,csak egy kis megfázás.Én vagyok a legbetegebb a családba.Vettem magamnak is gyogyszert,remélem hamar meggyogyulok,így betegen elég nehéz lépést tartani a három rosszcsonttal.Ők csak köptetőt meg orrcseppet kaptak.Mire mi meggyogyulunk addigra apa lesz beteg.
Kép

Úgy látszik az idén elmarad a nyár.Nálunk távfűtés van és nagyon hideg a lakás,úgyhogy begyújtottam a sütőt a gázra úgyse kell sokat fizetni,meg majd behozom a hősugárzot.

Én a munkahelyemen véglegesítve vagyok,úgyhogy olyan könnyen nem tudnak kirugni. :lol:
Pedig az igazgatónő nagyon szeretné.

Most megyek lerakom őket aludni,meg magamat is. Kép

Puszi mindenkinek:Móni
memó

Memo!

örülök h msneztünk, jobbulást nektek! öszintén! bocsi h csak most mondom, de irtam is h Gábor miota felébredt egyfolytában hajhullaszto dolgokat müvel!

Dia!

igen megtudtam nézni köszi. a HP nagyon jo volt, ideje ujra megnéznem most ugysem tudunk sehova menni. A romeo és julia igy nem nagoyn jött be sajnos, inkább magyarul nézném meg. a zenéjét viszont imádom igy is ugy is.. nem beszélve arrol h ez szolt mikor szültem !

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi:

Jó utat nektek is!! Én is becsomagoltam, csak ne lenne ilyen rossz idő, borzasztó alig voltunk kint egy picit a teraszon.Ráadásul hideg is van :cry:

Csilla:
igen értettem amit írsz :wink:

Dia:
Rómeó és Júliát én is nagyon szeretem! A zenéjét is :mrgreen:
Kép

Móni:
Gyógyuljatok meg hamar!!
Kép

Akkor mindenkinek kellemes(eső mentes) hétévégét kívánok!!
Délután elpancsizunk a Balatonra:) Csak kedden reggel jövünk vissza.
Szép kis pünkösd, ilyenkor hétágra szokott sütni a nap!!!

Emlékszem mikor érettségiztem akkor anynira meleg volt, hogy már a rosszullét kerülgetett:) Azért kibírtam:):)

Puszi mindenkinek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi, Ildi,

Jó utazást nektek! Remélem jobb idő lesz már.... Kép

Jó lenne már egy picit tényleg nyaralni!

Kép
dianab

szia Judit!

Köszi a meghívót, még nem kaptam meg de előre is köszike! Mennyi idő míg egy mail átjön? :?
Már akartam ám kérdezni anno mi az ai iwiw :shock: , de akkor most megtudom. :wink:

Kép
dianab

Judit!

köszi megnézem, elvileg én már regisztrálva vagyok, csak ez ahülye gép nem enged belépni, pedig elsőre még ment azota semmi. és a myvipre is regisztráltattam magam, és oda sem tdok már belépni, viszont ha megy akkor én küldök oda meghivot neked, meg akinek még kell. ugyanolyan mint az iwiw. megyek mert a fiam begőzölt...ordit és nem tudo miért.

ui.. tartozol egy válasszal..(azt hiszem)

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Itt egész nap zuhogott az esső,lassan beszerzek egy csonakot :lol: .
Köszönöm,hogy így aggodtok,nagyon arik vagytok :D .
Kép

Ezt nektek küldöm.
Nekem is kell mosni,csak nem nagyon akarnak száradni a ruháim.Pedig van 5 adag.

memó

Hali!

Az aloe vera-s termékekről én is hallottam,hogy nagyon jók.Mi sajna nem tudjuk őket használni,mert a gyerekeim érzékenyek rá.Semmit nem használhatok amibe van,még a mosogatószer is kiüti őket.
Ma már egy kicsit jobban vagyunk,tegnap beindítotuk a hősugárzot,most már kellemes meleg van.Hát ilyen még nem volt,hogy nyáron fűtteni kell.
Talán most már jobb lesz :?:

Jucus,van egy maca nevű gyógynövény ami sok nőnek segítet.
Itt tudsz utánna nézni.
http://www.peruvian-maca.com/categories.asp

Hormonkezelés mellett is lehet alkalmazni.

Most megyek mert még főznöm is kell.Tegnap császármorzsát csináltam vacsira,nem maradt belőle semmi.

memó

Judit!

melyik mailcimre akartad elküldeni? elvileg le tudom tölteni a freemaileset is, és szeretnék is meghivot..szoval légyszi küld el mégis. ha azok után sem tudom használni feladom, mert akkor a gépembe van a hiba, hiszen a jo jelszoval akarok belépni még sem megy!

MEmo!

az aloe verás termékek tényleg jok, mindenre, viszont nagyon drága. Meg hinni is kell benne de ez pont olyan mint a gyogyszer, ha nem hiszem h használ nem is fog. Annak idején nem éltem vele (aloe verával) viszont ha most lenne gond egy ujabb terhességgel kapcsolatban akkor azt hiszem én is azt probálnám ki. Jo h neked is eszedbe jutott ajánlani Jucunak! MI is hosugárzot kapcsoltunk be inkább, de nekünk tavaly is kellett füteni mert itt nagyon hidegek a falak, télen nyáron, régi épitésü családi ház és bizony a pici fiam miatt is kellett füteni a tavalyi nyár sem volt olyan igazi szerintem...

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Azt elfelejtettem megírni,hogy mennyibe kerül.
A sógornőm is használja,ő Londonba él ,Peruból rendelte 13.000 ft postaköltséggel együtt a 600 db kapszula.
Magyarországon is lehet kapni,de az nem a tiszta maca por,hanem még valamivel keverik,és a 100 db 5400 ft-ba kerül.
Szerintem jobban megéri a gyártotól megrendelni. Kép

Én nem vagyok valami jól,tegnap elkezdett fájni a hasam,most már a derekam is fáj,allig bírok menni.Azt hiszem felhívom az egyik doki ismerősőmet,hogy nézzen meg.

Most megyek,mert ettől a bezártságtól megbugyantak a gyerekeim.

memó

Sziasztok!!

Esömentes szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Végre süt a napocska. Kép

Megyek is napozni. :lol:

memó

Hali!

Úgy látom,ma mindenki elfoglalt volt. :D Kép
Úgyhogy én is elmegyek aludni.Mindenkinek nyugodalmas éjjszakát kívánok.

memó

Sziasztok!

Megjöttünk már tegnap,de nagyon depis vagyok ettől az időtől,úgyhogy nem is rontom a hangulatot megyek ..... Kép Kép Kép Kép Kép

Lesz még valaha normális nyár,vagy ez mindig így marad??

Azért nektek nagyon szép napot kívánok!
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Megjöttünk már tegnap,de nagyon depis vagyok ettől az időtől,úgyhogy nem is rontom a hangulatot megyek ..... Kép Kép Kép Kép
Lesz még valaha normális nyár,vagy ez mindig így marad??

Azért nektek nagyon szép napot kívánok!
Kép
ilgya1

sziasztok!!

Reggel mi is megjöttünk a balacsiról.Egész hétvégén fűteni kellett, mert hideg volt :(
Délelötönként egész jó idő volt(nem esett) de délutánra mindig befelhődödött és esett az eső :cry:

Legalább pihentem egy csomót, tegnap már azért unatkoztam is :lol: :lol:

Fáj a fejem :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Szerencsésen hazaértünk tegnap,de ez az idő kiborít engem.Tiszta depi vagyok ,ráadásul a derekam is megint bekrepált.
Voltunk szombaton pönkösdi napok keretében rendezett várnapokon,nagyon jó volt.Készítettünk nemezlabdát,gyertyát öntöttünk,íjjászkodtak a gyerekek stb....
Judit,Móni
Köszi ,ismerem az aloét.Dolgoztam ,már csak fogyasztók vagyunk.Tényleg jó,de nálam nem segített.,pedig már 3 éve szedjük :(
A macát is szedtem ,de akkor én csak a magyart.Bioboltba vettem!
Pár képet dobok fel
Kép Kép
Kép

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép

Kép
jucu

[quote]M írta:ajd ősszel így fogunk visszaemlékezni:
Az idei nyár egy hétfői napra esett

hát ez nagyon tetszett :lol: :lol: :lol: és milyen igaz!

Jucus:
Nagyon szép lányka Dius!!
Te is jól nézel ki , jó sokat fogytál :wink:

Én sem vagyok valami jó kedvemben, remélem hamarosan jön a jóidő, mert ezt nem lehet bírni :cry: :cry:

jó éjszakát mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Én most egy kicsit kivagyok akadva.Nem olyan rég jöttünk meg anyóséktól,kiakartunk békülni anyóssal,de azt mondta,hogy nem békül ki velem,mert dunkó vagyok.A Zsolti meg mondta neki,hogy innentől kezdve elfelejthet minket.
Hát zajlik az élet. :D Kép

Ez nagyon jó ez a kép. Kép

Nem is zaklatlak benneteket tovább.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjjszakát kívánok.

memó

Hali!

Jó reggelt mindenkinek. Kép

Jó lenne itt lenni.

memó

Sziasztok!

Ma sincs jobb hangulatom,csak egy kicsit ezektől a vidám képektől amit a Moni rakosgat,ja és azt is köszike,hogy meglátogattad Pocakbaba oldalát,igaz még fejlesztés alatt áll,de idővel minden elkészül egyszer remélem. :roll:

Jucu!
Nagyon jók a képek,és ne merd még egyszer azt mondani,hogy duci vagy!!! :wink: Nagyon jól nézel ki,és a kislányod is tündéri nagyon.

Évi!
Mi van a fejeddel fáj még?

Judit!
Képzeld a Tisza is megint árad,már tiszta rosszul vagyok.......és akkor ne legyen az ember depis????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csilla!
:wink:

Dia!
szia,bizots téged is kiborít ez a h. időjárás.

Mindjárt megyünk Cini Muzsikára,utána estig angol....

Puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Móni:
Te szegény nem irigyellek anyüs pajti mia :( szomorú, hogy így viselkedik!!
Jók a képek amiket rakosgatsz :lol:

Ildi:
Ne legyél depis! Sajnos ez van a Tisza és minden más folyó árad, de ez ellen nem sokat lehet tenni :cry: Talán kijön a jóidő és anapocska mindent felszárít!!
Közel van a tiszai házatok a folyóhoz?(láttam róla képet, de már nememlékszem :cry:

Mi reggel vásárolni voltunk, igaz Móni hajrá Tescó :lol: :lol: :lol:
(csak összefutottunk vásárlás közben)
Flóra ma tiszta gyagya alig bírok vele :( annyi roszaságot csinált már, hogy minden hajszálam égnek áll :wink: :lol:
A lidl-ben hisztizett, hogy fagyit akar. (már kapott egy csomó mindent hát nem vettünk) Azért abba hagyta szerencsére.
Reggel negyed 7-kor kivágott az ágyból :roll:

Ma lehet, hogy még összeakasztjuk a "bajszunkat "estig :wink: :) :)

Puszi mindenkinek, megyek takarítani :arrow:

ui: a fejem nem fáj már :!:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Haligali lányok!
Jó időt akarok!!!!!!!!!!
Móni
Legalább a párod melletted áll.Anyós pajti meg dugja homokba a fejét.:)
Évi
Szerintem a front miatt rosszcsontkodik Flóra :lol: ,őket is biztosan nagyon megzavarja ez a lüke idő.
Ildi
Cini cini muzsika táncol a kis Jucuka:) tiszta gyagya vagyok.:P
De én is inkább oda mennék mint dolgozni!Jól vagytok?
Ari vagy ,de tisztába vagyok vele hogy nézek ki. Most már csak Duci Juci,nem hájacska!
Angolt nekem is kéne tanulni ,de megvárom a gyest.
Dia
Hol vagytok?Minden rendben veletek?
Egyébként az én becenevem is maca.Apus hív arany macának! :lol:

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

uj infok rolunk:

Gaborka kapott szurit talán már mondtam, szerencsére semmi baja nem lett leszámitva az orditástmajd megszakadt a szivem ugy félt...utálja a dokit! le kellett fognunk a kis tökmagot! az uj neve turbotökmag..mert mindig menne,szaladna!.:( 9,60 dkg, 75 cm. 5. foga észrevétlenül bujt ki.

Boni évvégije ugy néz ki h ötös lett, egész évben 3db 4ese volt, de ettől még ötös csak nem kitünő..:)?:(?

ma voltam pesten és elsösorban neked üzenem Judit h katasztrofa pest, babakocsis közlekedés szempontjábol..milyen igazad volt..mentem jogsit intézni, 7es busz még jo h segitettek meg anyum ott volt mert gabo nem maradt meg a kocsiban,ki kellett venni..azért voltak rendes emberek is ma! esett az eső hazafelé, még bementem a péceli okmányirodába (csucsügyintézés: elromlott a gép, fizessem be a 4000 ftot a postán, majd vissza, fénykép, papirmunka, és még haza is akartak küldeni mert az eredeti orvosimat kérték...) :(totál elfáradtunk, el is aludt a fiam most kb tiz perce!
MI LESZ ÉJJEL???????????

Jucu!

jok a képek,szépek vagytok!angolt nekem is szeptembertől elkéne kezdenem...

Moni!

nem is mondtad msnen, én meg csak most olvastam..sajnálom. én miota különmentünk az exszel az exanyos nem köszön, ma is láttam tudnék mesélni..a z exem félve köszönt nehogy az anyja meghallja!!!ne törödj vele, lényeg h a párod melléd állt! te megprobáltad!

Évi!

ez a h..e idő teszi hidd el a fiam se aludt sokat az éjjel, és fél 7kor kelt!

Ildi!

akkor igazam lett? örülök!

Dia?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Flóra mint mondtam ma teljesen kezelhetetlen :cry:
egyálttalán nem fogad szót!! már teljesen kivagyok :cry:
Kép

Fél óránkba telt az, hogy elmenjünk az utca végén lévő ckrázdába tortát rendelni a keresztelőre. 10 ház van az utcában(társasház)
Majd kimentünk biciglizni eljutottunk a szomszédig ott leszállt, hogy ő inkább labdázik, jó kihoztuk a labdát. Nem értettem , hogy mi a fenéért kell az utcán labdáznunk mikor van udvarunk :?: :?:
Nagy nehezen betereltem mkor az úton akart labdázni.

később újra biciglire ültünk és kimentünk a szomszéd kislánynal játszani. 15 percnél nem bírtam tovább belement a pocsojába, ez nem lenne baj csak a cipője beázik mert lement az orra a baby taxizás alatt. Majd megállt az út közepén a pocsojában.
Ha rászóltam, hogy jön az autzó akkor megrémült és nekállt felém tekerni, de közben megállt az útkzepén úgy kellett elrángatnom, mert jött az autó.
Aztán az utolsó csepp amikor szintén jött az autó elkezdett tekerni, de nme hogy felmennt volna ajárdára ahogy én mondtam mennt tovább az úton. Na itt már kiakadtam és bejöttünk.Nem idegelem tovább magam!!!!Olyan eszetlenül ment ma, hogy azt else tudom mondani.
délelött ketten se bírtunk vele!

Na most jól kipanaszkodtam magam:(

Amúgy nem rossz gyerek, de ezek a frontok rendesen betsznek neki.Remélem hamar vége lesz.
Milliószor kell elmondanom neki mindent és már fáradt vagyok:)

Nem lakunk forgalmas utcában,de azért pár autó jár erre:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Hamarabb eljöttem angolról,így persze máris a gép előtt ülök. :oops: Valamivel jobb a kedvem,de nem az időjárás miatt,sajnos. Már kezdek bele törödni,hogy úgyse tudok rajta változtatni...

Jó volt Cini muzsikán,Dávid egész jól csinálta a feladatokat,sőt már roszalkodni is próbált,eldobta a tojáscsörgőt,még jó,hogy nem talált el vele senkit...
De elemében volt ő is.

Tanulás helyett Judittal dumcsiztam a köztes időszakban,majd 3-ra mentem angolra.....

Judit!
Jót dumcsiztunk,már régen volt rá példa.Ritka pillanatok egyike. :wink:

Memó!
Nem írtam az előző hsz-nél semmit az anyóssal kapcsolatban,de direkt volt.........De megvan róla a véleményem :evil: :evil: :evil: Ez nem tűr "nyomda festéket",úgyhogy visszafogom magam...

Évi!
NA nem a Tisza áradása miatt vagyok depis,hanem az idő miatt,az csak az egyik mellékhatása sajnos,amin nem tudok segíteni és ezért vagyok szomorú...

Jót nevettünk a Judittal Flóra ténykedésén,nagyon aranyos kis cserfes kislányod van,azt hiszem mondtam egy párszor. :lol:

A nyaralónk a Holt Tisza partján van,de közel van a Tisza is (Nagyrév-Cserkeszőlőtől nem messze),és beleengednek vízet ilyenkor, a multkor a stégünk is már majdnem víz alatt volt. :cry:

Jucu!
Fogjunk össze,hátha jó időt tudunk csinálni.....Mit szóltok?

[quote]C írta:ini cini muzsika táncol a kis Jucuka:

Na ez volt a nap csúcspontja-én olyan jót nevettem,de tényleg....híztam tőle két és fél kilót.

Csilla!
Micsoda színkavalkád?????

Ügyes kisfiad van ,gratulálunk hozzá!És a kislányodhoz is!
De szeretném,ha az én gyerekeim is ilyen ügyesen tanulnának majd...

Most hirtelen nem tudom mire gondolsz,de biztos.

Kíváncsi leszek én is,hogy meddig alszika kisfiad???

Dia!
Tényleg,mi van veled?

Na megyek mert fürcsi idő következik......

szép estét nektek:Ildikó
ilgya1

Szia Évi!

Te szegény,meglátod holnapra visszaváltozik Flóra ugyanolyan jó kislánnyá,mint amilyen eddig volt :wink: :wink: :wink:
ilgya1

Hello!

Gyorsan írok. Férjem itthon van szabin, pénteken volt egy nagy veszekedésünk, nem tudom mi lesz, de nem gépezhetek csak úgy. Majd írok ha tudok, puszika mindenkinek!!!

Kép
dianab

Hali!

A Zsoltinak se mindig tetszik,hogy itt ülök,de sajna ez a kapcsolatom a külvilággal.Gyerekkel nem sok lehetősége van az embernek.így legalább tudok barátokat szerezni,sajna találkozni csak az Évivel tudok,de dumcsizni veletek is. :D

Itt a házban nem is nagyon ismerek senkit,csak a szomszédokat.Igaz az ittlakók 80%-a nyugdíjas,velük nem sok mindenről lehet beszélgetni. Kép

Ezt most találtam,ari úgye?
Megyek mert megy a film.

Puszika mindenkinek:Móni
memó

Hali!

Kép Kép

megyek elhozom a törpéket,ma déliessek.

memó

Sziasztok!

Mi újság? Mit csináltok? Mindenki sétál,végre kisütött a nap...

Mi is voltunk,igaz fujdogált a szél,de nem lehet minden tökéletes....

Délután Norbert napozni megyünk...

Dia!
Remélem hamarosan minden rendbejön köztetek.....

Memó!
Még egy közös van bennünk az én férjem is Zsolt :D
Nem Ildikónak hívnak véletlenül? :wink:

Igen,ari a kép,le is mentettem....

na puszika!

Évi!
Mi van a Flórával? Visszaváltozott?

Judit!
Merre sétálsz?

Csilla!
Megvan már a jogsi?(kézben)

Ildikó