Sziasztok!
Igen,Évi az esküvőkre gondoltam,május és juniús a szezon vagy rosszul gondolom?
(Judit már ismeri a gondolataimat is
!
Micsoda pörgés már reggel korán,ez aztán a tempó......
És nálunk is megérkezett a szép idő.........hurrá!!!!!Pedig pár napja fűteni kellett.
Dia!
Én is marhára utáltam az elején a helyettesem,szegény nem tudott semmit jól csinálni,nekem úgyse volt jó,idősebb volt nálam,és mégis kiosztottam......Aztán megkedveltem(nagy megerőltetések árán,aztán meg jól kibabrált velem és lelépett)
És tényleg neked most az a dolgod,hogy felneveld a gyönyörű fiacskádat,ő az első.Én is az elején sűrűn bementem segíteni (a lányok biztos emlékeznek,hogy írtam anno)aztán kiderült,hogy tetű módon átcseszte a fejemet,azt mondta,hogy a főnőkömék szóltak,hogy nem e tudnék bemenni segíteni neki a bevallásban meg egyéb dolgokban (nyenyi meg mit tom már),mert sok neki,meg nem ért egy két dolgot,én meg persze rohantam itt hagytam a pár hónapos csecsemőmet délelőttönként volt mikor 3 órára is,aztán kiderült,hogy a főnökömék nem is tudtak róla,hogy bementem,azt mondta,hogy egyedül csinált mindent.
(Külföldön voltak,nem tudtam megkérdezni tőlük,hogy igaz-e és annak idején úgy váltunk el,hogy felajánlottam a segítségemet)
Én is elkezdtem angolt tanulni,de a többi dolgot eléggé elhanyagoltam,igaz csináltam egy pár bevallást,de jó lenne egy sulit is elvégezni,amire persze én képtelen lennék,ennek az angolnak is nagyon örülök,hogy tudom csinálni,mert a Dávid miatt így is lelkiismeret furdalásom van.
Judit!
Én nagyon reménykedem,hogy megtudjátok beszélni a dolgot,/mert sok jó ember kis helyen is elfér/és maradhattok legalább addig,míg nem rendeződnek a dolgaitok annyira,hogy tudjatok venni egy lakást.
Jól van akkor megnyugodtam,maradhat nekünk a kis pápánk,Benedek.
Évi!
Nagyon ügyes Flóra,hogy már nem pisil be.
Tényleg furcsa lesz,hogy nem lesz veled egésznap,ezért kell belehúzni,hogy összejöjjön a kistesó,hogy ne unatkozz otthon
Mi is úgy volt,hogy megyünk Somogybabodra a terepjáró fesztiválra a hugomékkal,onnan meg Kaposvár tök közel van,de lemondták,így a Tiszára megyünk tapétázni.Sajnos most se jött össze a tali
Csilla!
Jó a csíkod,ezt elfelejtettem írni.
Jucu!
Merre vagy? Csak nem elmentél uszni?
Memó!
Mizujs? Szép napot neked is!
Képzeljétek tegnap letört a fogamból egy darab.és csak jövőhét pénteken kaptam időpontot a forgorvosomtól...
Még szerencse,hogy nem olyan látványos helyen van,mert elég ronda......
Sziasztok:Ildikó