Új privát üzeneted érkezett!

Imádom a spenótot!!Jó fokhagymásan...ugyan már hétköznap van t...jok az eleganciára :lol: :lol: a sóska is nagyon fini lesz..és egészséges :wink:

Kép Kép
meli1118

én nem szoktam azzal foglalkozni, hogy hétköznap van vagy hétvége

volt már főzelék is nálunk vasárnap

bár az is tetszett, hogy a nagyimnál régen mindig húsleves, rántott hús rizibizivel, és vaníliapuding volt a vasárnapi menü :D

Musz

KépKép
muszkuru

Én is csak a csavarásnál akadtam meg, de meg is etted mind a fél kilót? mi lesz veled este?
Fokhagyma: imádom aki nem szereti a szagát az meg boszorkány! :twisted:
Na tényleg lelépek!
Nyuszika most óriásnyúl lesz akkor, vagy csak nyuszimaratont rendez otthon? Nekem is ki kell hajtani a cickányokból a férget, már ha van, de nem lehet kapni a féreghajtót itt a közelünkben.
Pedig a fiú cica már gyanús! Olyan mint egy zsiletpenge és annyit zabikál, mint egy borjú! :roll:

Andi
candi

Vasárnap nálunk tökfőzelék volt. És ma volt a rántott husi! Így mulat a magyar! :?
Miért nem rugtok már ki innen? Otthon azt hiszik, hogy ennyit dolgozom!

Andi
candi

Szia,persze,engem sem érdekel,vasárnap is volt már,hogy dolgoznom kellett és lapított szendvicset ebédeltünk...nem dől össze a világ...mondjuk én nem tudnám minden héten megenni a husilevest,imádom,de nem vagyok túl leveses.... :P

Kép Kép
meli1118

Lapított szendvics?Ráültél?Lassan valami szótár kell hozzád...

málna2162

Szia Candi,én még a vasszöget is megemésztem :lol: :lol: sósavval....ne menj haza,maradj velünk este....a túlórát meg írd be.... :D

Kép Kép
meli1118

Candi

:wink:

málna2162

Andi, éppen akartam kérdezni, hogy mi történt, egyszer már elindultál haza... És én szépen el is búcsúztam tőled :D

A Béresnek van macskavitaminja, az anyuék szörnyikéi azt kapták, amikor zombik voltak. Lehet, hogy ha megerősödik az immunrendszere a kishapsinak, akkor esélyük sincs a férgeknek :evil:

Én is imádom a fokhagymát
(Igazából minden hagymát... szerencsére apa is...különben válás lenne... )

Én viszont tényleg és komolyan leléptem

Kellemes estét mindenkinek :D

Musz

KépKép
muszkuru

Beírom, de kinek? Apa nem fizet többet nekem, csak amit ledolgozok! :wink: Vicc volt.
Lapított szendvics az tényleg, milyen?

Andi
candi

Na most tök jót röhögtem....egyébként valóban vannak olyan szavaink,amiket mi fejlesztettünk ki...pl. tangapapucs...gondolom mindenki nrájött,mi az...szóval a lapított szenya az olyan sütőben készül,mint a gofrisütő..van két egyforma oldala,beleteszed a szendvicset ,összenyomod és laposra sül....nagyon fini,ne mondd már,hogy nem ismered :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Szia Muszkuru! :D
Az én kishapsim egy átok rossz cica, csvarog és minden vackot összezabál, menthetetlen szegény! De olyan édes mikor csurog a nyála, ha simogatjuk!
Na tényleg megyek, sziasztok Kép

Andi
candi

Szia Candi,szép estét!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

Jól van jól van .Azért ne magyarázz el minden háztartási gépet hogy hogy működik.BOcs,de én azt nemes egyszerűséggel MELEGSZENDVICSNEK hívom...
De mi az a tangapapucs?!Valami sexuális segédeszköz.Ti aztán furik vagytok :lol: :lol:

málna2162

Na jól van megyek mosogatni.
Bedöglött a mosogató gépem :wink:
Ja hogy nincs is,a francba

málna2162

Málna,a melegszendvics az készülhet grillsütűben is...de itt lapított lesz :lol: :lol:
na de a tangapapucs :roll: :roll: azt hiszem úgy hívják az üzletben,hogy lábujjközi papucs...de ez hosszú és nem jó kimondani...tehát tangapapucs....mi ilyen kis viccesek vagyunk ám :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Akkor azt már lesem merem írni hogyegy ismerősöm hogy hívja a tangát...

málna2162

Én is megyek...átadom a gép jogát....lehet,hogy még bekukkantok....megyek főzni,kimenős a venezuelai szakácsbrigádom :roll: :roll: pussz

Kép Kép
meli1118

Hosszúki menőre mentek?!Nekem sincs még itthon a néger szolgám :lol:
Ha jól viselkedik ma lehet hogy felszabadítom :lol:

málna2162

Ugyan már,tudod,nem vagyunk mi sznobok,hogy ilyen úri allűrjeink legyenek :wink: :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118

Hello Lányok!

Látom,nagyon jól elszórakoztok :D .Örülök neki,mert ebben a "szép "iőben legalább jobb kedvre derítitek az embert :D

Candi!
Még jó,hogy nem fulladtál meg a cseresznyétől.

Bea!
Jó volt veled dumcsizni :D :D

Meli!
Én tudtam ám,hogy milyen az a lapított szendvics :D

Málna!
Máté remélem már teljesen jól van.Most kíváncsívá tettél ezzel a tanga dologgal.Áruld el :) :idea:

Muszkuru!
Hogy mikhez nem folyamodasz,hogy itt lehess :D :D

Kis_Plutó!
Most már megoszthatnád velünk,hogy mit sütöttél :)

Ja,nem is mondtam a legjobbat.Ma voltam dokinál.!cm-es Tünci-bogár.És legalább olyan aktív,mint én.Tornázott teljes erőbedobással,sőt még integetett is. :D :D Haláli volt. :D
A vérképemre azt mondta a doki,hogy az kicsit gáz,hogy már most vérszegény vagyok,lehet,hogy majd vasat kell szednem.
Képet sajna nem tudott adni,de majd jövő héten a 12.heti nagy UH-on kérek a kórházba,és majd megpróbálom megosztani veletek.Már csak jövő hét péntekig kell várnom :D

KépKép
takido

Hello Lányok!

Látom,nagyon jól elszórakoztok :D .Örülök neki,mert ebben a "szép "iőben legalább jobb kedvre derítitek az embert :D

Candi!

Bea!

Meli!

Málna!
Máté remélem már teljesen jól van.Most kíváncsívá tettél ezzel a tanga dologgal.Áruld el :) :idea:

Muszkuru!

Kis_Plutó!

Ja,nem is mondtam a legjobbat.Ma voltam dokinál.!cm-es Tünci-bogár.És legalább olyan aktív,mint én.Tornázott teljes erőbedobással,sőt még integetett is. :D :D Haláli volt. :D
A vérképemre azt mondta a doki,hogy az kicsit gáz,hogy már most vérszegény vagyok,lehet,hogy majd vasat kell szednem.
Képet sajna nem tudott adni,de majd jövő héten a 12.heti nagy UH-on kérek a kórházba,és majd megpróbálom megosztani veletek.Már csak jövő hét péntekig kell várnom :D

KépKép
takido

Hello Lányok!

Candi!

Bea!

Meli!

Málna!

Muszkuru!

Kis_Plutó!

KépKép
takido

Hello Lányok!

Candi!

Bea!

Meli!

Málna!

Muszkuru!

Kis_Plutó!

KépKép
takido

Bocsi,nem akartam telerakni az oldalt a levelemmel.
Nem így akarom kompenzálni,hogy ritkán jövök :D

KépKép
takido

Hello Dóri!!!Ha te is ismered lapított szenyát akkor megnyugodtam,hogy nem vagyunk földönkívüliek :lol: :lol: :lol:

Gratula Tünci bogárhoz,!cm az gondolom 4 cm :lol: :lol: úgy szeretném,ha már én itt járnék :roll: :roll:
Végeztem a konyhatündérkedéssel,megyek hajat mosni,aztán összebújok apával :oops:
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!

Húú de béna vagyok,az tényleg 4 cm-er akart lenni,csak közbe biztos lenyomtam a shiftet.
Jó,és eredményes összebújást :D :D

KépKép
takido

Sziasztok!
Én végigvasaltam a délutánt Ti meg itt írtatok egy csomót. Fél órája csak olvasok :lol:

Tesó tarjánból járnak ide le. Neked még előbb volt táppénz, lehet, hogy azért volt olyan egyszerű. Ez a módi akkor volt új.

Candi nem sütöttem, a fiam megette a feltétet :lol: gyümitorta lett volna, epres.

Cosmo örülök, hogy maradsz :)

A fogorvostól én is félek. Háromszor voltam már szájsebészeti kezeléseken is.Ebből egy az szájsebészeti kisműtét volt :cry:

Málna, Máté jobban van már?

Nika, azt egyél ami jólesik :lol: tudhatja is azt egy férfi ember milyen is az amikor egy kismami nagyon megkíván valamit. Ugye Dóri :?: Esti főzés :lol:

Bea, mikor jössz :?: Vagy az iwiwen keressünk?

Ja, a Myvip nekem sem tetszik annyira mint az iwiw.

Meli, nálunk is vannak ilyen össze-vissza szavak :lol: Kicsinek a lányom ebnben profi volt.

Na, jó éjszakát, már majd leszakad a fiam alatt a kezem.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ki van itt??Már lassan félek bejelentkezni ILYENKOR,mert az egész társaság KIDŐL!!Mi van veletek??
Ha nincs itt senki,MEGYEK :!: :!:

Kép
bea27

Málna!!Még mindig nemkaptam semmit Tőled a freemail-emre!!!MIÉRT???Nem küldenéd el ÚJRA???? :oops:

Kép
bea27

Fokhagymás jó estét mindenkinek (bár lehet, hogy egyedül vagyok). Ma este épp Kata-pizzát ettem, ami fokhagymás tejfölös alapon tonhal, paradicsom, hagyma, olivabogyó és sajt. (Csak titokban árulom el, nem véletlenül hívják Kata pizzának...)

Szóval a piszkét én is imádom, de nem tudtam, hogy így is hívják. A lapított szendvicset csak "nyomi"-nak hívjuk, ki a franc akar lyan sok betűt kimondani :lol:

Ha már itt tartunk, tavaly egy tanítványom kívánt nekem "egy özön csimotát". Na, ki tudja mi ez? A megfejtéseket holnap este 21:30-ig várom a fenti honlapra :)

Málna, a tanga dolog engem is érdekel.

Muszkuru, te pedig nemrég szemérmetlen "praktikákat" akartál közölni, hogyan a legjobb a kiskatnákat a helyükre parancsolni. Még mindig várjuk, gyerünk, írd le. Nem vagyunk mi pirulós kislányok :oops:

Meli, várom a holnap reggeli teszteredményt. Jó lenne, ha 7:30-ig be is írnád, mert utána megyek el itthonról, és 12-ig vizsgán ülök (de nem én vizsgázok :lol: )

Megkívántam a tökfőzeléket, azt hiszem holnap összedobok egyet, le van fagyasztva egy adag.

Kata
hoppá

Jó reggelt :!:

Hogy ma milyen gyors vagyok :wink:

Hoppá, nem megszenvedtetni ám a vizsgázókat :wink: csak egy kicsit :oops:
Az a titokzatos póz nem Canditól származik :?: Látod direkt pénteken dobta fel nekünk a labdát gondolta 3 nap alatt elfelejtjük :lol: , na majd csüt.-ön megint rákérdezek :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!
Kép Kávét valakinek?!
Én azt hiszem beköttetem magamnak vénásan...Máté teljesen kiakaszt.Hajnali 3-kor felébred,magyaráz,színleli az alvást,húzza a hajamat,rugdos.Egyszóval ahgy Muszkuru írta ZOMBIVÁ változott!!!
Szerintem bojkottálja az tanulásomat.Megnézi mit bír az öreglány.Tud e tanulni úgy hogy éjszaka nem alszik.
De ugye mondanom sem kell,hogy most 8 órakor meg húzza a lóbőrt...Megyek is és kirobbantom a császárt!!!

Hoppá

Ez a pizza nagyon jól hangzik.
Én is szoktam pizzát sütni.Csak én a tésztáját is magam csinálom.
Időnként szoktam Tupperezni.Van nagyon szuper kelesztő tálam amiben sity-suty megkelesztem a tésztát a szilikon formában meg 20 perc alatt megsütöm, és isteni finom.
Még a kis szarházi éjjeli bagyoly is imádja :D

Candi

Tényleg te még tartozol mindenféle figurákkal.Káma szutra Candi módra :lol:

Kis_putó

Hogy sikerült a múlt heti kirándulás?Mármint az iskolaira gondolok?

Mókuska

Gyógyulgattok?!

Takido

Látom biztos ami biztos alapon küldted el a leveled :lol:
A vas az tényleg jót fog tenni.A MALTOFER recept nélkül kapható.
Örülök,hogy jól vagy!!

Bea

A citromodra küldtem :o ...Hiába várod a freemailre drágám!!!
Te ma nem dolgozol ugye?!Akkor leszel szíves diskurálni velünk :wink:

Szóval a tangát az egyik ismerősöm nemes egyszerűséggel csak fingfelezőnek hívja... :oops: :oops:

málna2162

Azt hittétek, hogy nem hallom, igaz? Nem szép pletykálni a hátam mögött! :wink: Bosszúból nem írom meg a pózokat, ti úgyis tudjátok a fantázia mindenkinél működik! 8) :oops:
Málna: ez jó! Máté kialudta magát tegnep rendesen! :roll: Gondolja ne legyen már túl okos az Anyukája!
Plútó: és ma? Még tart az eperszezon és ma úgysem vasalsz! :D
Hoppá: az isteni lehet, én is imádom a halat, tegnap este füstölt makrélát ettem! Na az se kutya! :wink:
Meli: teszteltél? Piszkét tolerálta a vas gyomrod? :wink:
Sziszi: még mindig semmi? :?:
Mindenkinek sok puszi mára! Tényleg csak azért néztem fel itthonról, hogy meglepjelek titeket! Senki nincs biztonsáhban tőlem! :twisted:
Holnap jövök Kép

Andi
candi

Sziasztok,

jó éhesek voltatok tegnap délután :lol:
A hagyma nálunk is minden formában megy.

Málna
A pizzatésztáját én is magam csinálom, apa szerint egy házhozrendelős sem olyan finom, mint az enyém :!:
Én teszek a tésztába zúzott fokit és oreganót, meg pici sót.

Takidó
Gratulálok a hatalmas Tüncibogárhoz.

Csináltam tesztet, de negatív lett tegnap. :cry: Ma a hőm 36,6 :!: :?: A ferti szerint a pé-m 31. nap volt. Ha nem jön meg a héten, csinálok újat....
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Sziszi, próbáljátok ki az Okay Italia pizzat. Isteni, pont olyan, mint Olaszországban. A Szt István krt-on és az Árkádban van éttermük. De az Andrássy úton lévő Marzano is isteni olasz étterem.

Ha egyszer arra jártok és szeretitek az olasz konyhát (mi a férjemmel rajongunk érte) akkor feltétlen üljetek be. :wink:

A házhoz rendelős pizzákat (Pizza Hut, Il treno, Corner's, Non Pepe) mi se szeretjük. :?
Vendég

Sziasztok,most ne kövezzetek meg...de nem teszteltem....először is elaludtam...10 perccel nyitás után nyitottam...másodszor tegnap nem volt időm tesztet venni....harmadszor nem érzem magam terhesnek....ha az lennék azért már csak lenne valami jele..nem ???De nincs...ma veszek ovi teszteket és készülök erre a ciklusra!!!

Málna,jó duma ez a fingfelező....fini lehet a pizzátok csajok,én nem tudok tisztességes tésztát gyúrni :cry: :cry: pedig imádjuk a saját feltétes pizzákat....sok hagyma,csirkemáj,sajt,mozzarella....hmmm

Sziszi,te még jó vagy,nem volt mensi semmilyen formában....esélyes a zebra...
Ja és persze a hőm 36,5fok...ez tuti nem terhesség....

Candi,a piszke jól viselkedett,pláne,hogy ráküldtem még egy tányér piszkeszószt,meg fél kiló cserkót.... :oops: :oops:

Nagyon aranyosak vagytok,hogy így gondoltok rám!!Köszi

Kép Kép
meli1118

Sziszi, nálad ez a hő már magasnak számít, nem?
Én ma reggel 36,9-et mértem, magam sem tudom, hogyan sikerült... :shock:
Elküldenéd nekem a szuperfokhagymás pizzatészta receptedet - hacsak nem titkos :?: :roll:
Kedvet kaptam hozzá, a hétvégén úgyis lesz időm - apa szombaton edzőtáborban lesz, este ha hazajön elcsigázottan, meglepem vele :wink:

Takido, jó hogy jelentkeztél, az sem baj, hogy ilyen sokszor, legalább mindent alaposan elolvastunk :D
Tüncibogár nagyon sportos :D :lol:
A vasat majdnem minden kismaminak felírják - a Kismama legutóbbi számában olvastam, a vashiány a kismamaság velejárója

A tahitótfalui Eperfesztivál csábít valakit? Apa szombati programja miatt mi csak vasárnap tudunk menni, de ha csajok van kedvetek, tarthatunk ott is topictalit, ahogy Málna javasolta korábban.

Hoppá, azt nem írtad, mi jár a megfejtőnek...
(Így addig nem is árulom el a megoldást :twisted: )

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Ági,nekem nem OK a hétvégi kiruccanás,esküvőre megyünk,vasárnap délután meg apa szülinapját ünnepeljük a családdal...Te már tudod a megfejtést?Én még el sem gondolkoztam rajta!!!

Kép Kép
meli1118

Amíg Kata nem teszi közzé a fődíjat, egy szót sem szólok :twisted: :lol:

A csimota a csemete, az özön meg jóóó sok :lol:

Tegnap találkoztam egy 37. hétben lévő kismamival - egy barátom barátja. Szokásos kérdések- hogy bírod, mikorra vagy kiírva, fiú-lány stb. kérdésáradatomra azt mondta, nem tudja milyen nemű a baba, mert amikor először akarták meglesni, szorosan összezárta a lábikáit, és nem akarta megmutatni 8)
És tiszteletben tartották a manó kérését, és utána nem kutakodtak, és csak akkor fog kiderülni, ha megszületett :wink:

Én eddig úgy voltam vele, hogy tudni akarom, de ez elgondolkodtatott... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Ááá, de úgysem fogom kibírni... :oops:
A kíváncsiság nagy úr :idea:

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, apa szülinapja tényleg fontosabb, mint holmi eprek :wink: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok csak gyors bekukk.
Azt mondtam a fiamnak csak addig ülök ide míg kévézom, most nézi, hogy üres a csészém :roll:
Olyan ari 2 napja minden után amit mond mond egy p betűt. Legjobban az tetszik mikor azt mondja, hogy Lilip, ez olyan robotos :lol: az Adrikap, se rossz cicap, minden p-s.

Málna jól érezte magát Adrika, de jól el is fáradt. Nem tudom miért kell állandóan Pestre kirándulni ennyi idős sőt fiatalabb gyerekekkel, amikor a környéken is annyi szép hely van. Nyugodtan mehettek volna Nógrád megyébe, itt a hollókői vár pl. amibe ugye már be lehet menni, és állatkert Béren is van. Ugy még rohanás sem lett volna a napuk. Ja, és a tanítónéni mondta, hogy azért haladtak csigatempóban mert defektes volt a busz, és ugy közlekedett. :(

Candi, Te nem azt mondtad, hogy csak holnap vagy? :twisted: Csak nem megvan a net otthon is? Szóval ma sincs tuti biztos póz :evil: , és holnap? :oops:
Addig gyakoroljuk az eddigieket, azok is nagyooon jók :oops:

Muszkuru, hogy van a nyuszid? Nálunk most hernyó van rengeteg, de valami undorítóak, és felfalnak mindent ami zöld. :cry:
Mikor a párom itthon van meg vagy esik, vagy olyan szél van, hogy nem lehet permetezni :evil:

Anyusziszi egy másik fórumon olvastam, hogy a pé.-hez 14 napra jön a piri. Elvileg ehhez nézve a 10 napot kellene már pos.-nak lenni a tesztnek.
Így kiszámolva mennyi napra teszteltél?

Na megyek, tegnap nem volt erőm elpakolni a vasalt ruhákat 7 óráig vasaltam, és most pakolom el.

Málna az én gyerekeim is néha éjszakánként bulizni akarnak.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru az az orvos akinél Gyöngyösön szültem volna ő nem mondja meg a baba nemét. Szerinte az a kis manó, külön élet külön személyiséggel, és joga van ahhoz, hogy megőrizze a nemét addig míg ki nem bújik.
Amúgy én is megkérdeztem mind 2 gyermekem nemét. :lol:
ill. Krisztiánét magzatvízből 100 %-osan megmondták

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabip :D , köszönöm a nyuszi jól van, a szuri kicsit felturbózta, tegnap egész este összevissza rohangált a szobájában, meg pattogott, alig lehetett visszaimádkozni a ketrecébe, hogy el tudjak menni aludni

Hát a hernyóp nem túl csinos egy állat, de jó hír, hogy vasárnapra szép időt ígérnek, hátha akkor apa meg tudja sprickolni őket.

Hogy tudsz te ennyit vasalni :?:
A szomszédokét is bevállalod? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Gabip, ezt azt jelenti, hogy amniocentesis-ed volt? Miért?
Ez nem rutinvizsgálat, ugye? :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Este apa teljesen birtokba vette a gépet, esélyem sem volt idejönni :?
Most is rohanok, még csak a reggelin vagyunk tul.

Málna
Nekem küldhettél volna kávét, még csak most fogok főzni :lol:

Én még kenyeret is szoktam sütni, sőt vannak időszakok mikor üzletben egyáltalán nem veszünk :lol:
Na megyek mert főznöm kell, du meg ki szeretném vinni a gyerekeket. Tegnap is akkorra lett itt jó idő, mindjárt másabb lett a viselkedésük. Igaz senki nem Kép Kép Kép Kép Kép helyettem :? :? :twisted: :twisted: A francba! Léptem :wink:

Kép
Kép
mókuska

Lányok, mi ez a pé teszt? Veszek egyet kiváncsiságból ma és én is megnézem. Lassan pé-nek kellene lennie.
Vendég

Sziasztok!

Gapip :lol: :wink:
Jaj ne is mond a hernyókat... nálunk is rágnak mindent.

Muszkuru

Nem mondod,hogy a nyuszinak külön szobája van?! :shock:

Lányok!
Közvélemény kutatás!

Van valakinek tapsztalata a boxer kutyákkal kapcsolatban?Van egy ismerősöm akinek születtek kutyusai.Még van egy és ...Hát nem is tudom...Nem eszi meg a gyereket?!

málna2162

Muszkurup :lol:
Igen amniocentézisem volt (remélem jól írtam) 18 hetes terhesen.
Nálam már az előzmények miatt szóba jött, de akkor még nem akartam beleegyezni, viszont at afp-m alacsonyabb lett sztem korán lett levéve, mert sürgősen csináltatta a doki, hogy genetikára meglegyen, nna amiatt már biztos volt.
Maga az eljárás szinte futószalagos, gyors, de utána nem volt nekem szerencsém mert végig keményedett a hasam. Ja, és a fiam is elég rosszul reagált rá, ugyanis aludt és nem tetszett neki ez a fajta felébresztési módszer :cry:

Na, én anyap vagyok most

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?