Sziasztok csak gyors bekukk.
Azt mondtam a fiamnak csak addig ülök ide míg kévézom, most nézi, hogy üres a csészém
Olyan ari 2 napja minden után amit mond mond egy p betűt. Legjobban az tetszik mikor azt mondja, hogy Lilip, ez olyan robotos
az Adrikap, se rossz cicap, minden p-s.
Málna jól érezte magát Adrika, de jól el is fáradt. Nem tudom miért kell állandóan Pestre kirándulni ennyi idős sőt fiatalabb gyerekekkel, amikor a környéken is annyi szép hely van. Nyugodtan mehettek volna Nógrád megyébe, itt a hollókői vár pl. amibe ugye már be lehet menni, és állatkert Béren is van. Ugy még rohanás sem lett volna a napuk. Ja, és a tanítónéni mondta, hogy azért haladtak csigatempóban mert defektes volt a busz, és ugy közlekedett.
Candi, Te nem azt mondtad, hogy csak holnap vagy?
Csak nem megvan a net otthon is? Szóval ma sincs tuti biztos póz
, és holnap?
Addig gyakoroljuk az eddigieket, azok is nagyooon jók
Muszkuru, hogy van a nyuszid? Nálunk most hernyó van rengeteg, de valami undorítóak, és felfalnak mindent ami zöld.
Mikor a párom itthon van meg vagy esik, vagy olyan szél van, hogy nem lehet permetezni
Anyusziszi egy másik fórumon olvastam, hogy a pé.-hez 14 napra jön a piri. Elvileg ehhez nézve a 10 napot kellene már pos.-nak lenni a tesztnek.
Így kiszámolva mennyi napra teszteltél?
Na megyek, tegnap nem volt erőm elpakolni a vasalt ruhákat 7 óráig vasaltam, és most pakolom el.
Málna az én gyerekeim is néha éjszakánként bulizni akarnak.