Halihóóóó!
Na, Petike eddig a múlt héten elmaradt "ordítok, ha fekszem, vigyorgok, ha ölben vagyok" játékot játszotta
Mostmár végre elaludt
Megfogadtam, többet nem veszek Pamperst
Alig van olyan nap, hogy ne folyna ki a fosi oldalt
Ma épp az ölemben volt, amikor betrottyolt, és még a pólóm is olyan lett, az ő ruhájáról nem is beszélve
Nemhogy a combja, még a lábszára is tiszta fosi volt
Bezzeg a Tesco pelusból egyszer sem folyt ki a téma, úgyhogy annál maradunk. Bár még van kb. 2 heti adag Pampers, azt azé' elhasználom.
Tegnap végülis Nagymaroson voltunk, a szentendrei macskakőtől inkább megkíméltük a gyereket. Csak 1 kollegámnak tudtuk őt megmutatni, a többiek kint voltak dolgozni. Egy szopit és pelusozást ott az őrsön oldottunk meg. Nagyon jót sétáltunk, bár a Dunapart elég lehangoló volt, sztem az idén még nem nyírtak ott füvet
Ráadásul a kerékpárút már javában víz alatt van, és a sétánynak se kell már csak pár cm
És jön még 1 m víz...
Szívás. A második szopit a kocsiban hajtottuk végre, pont akkor jött el az ideje, amikor kihozták a pizzánkat
Gyorsan lezavartuk a Törpével a kaját, aztán én következtem
Mancsbá meg tisztába tette, ott a kocsiban. Olyan jót nevettem rajta, sehogyse fértek el
Hazafelé meg Budán át jöttünk, megmég elmentünk a Zilah kávézóba is (Gabi, ismerős?) sütizni
Néha nálunk is zöld a kaki, nekem is ezt mondta a védőnő, hogy sokat eszik és nem tudja olyan tempóban lebontani a szervezete. Gondolhatjátok, a kórházban a csecsemősök egyike anno azt mondta nekem, hogy ha zöld a kaki, akkor éhezik a gyerek
Na, amikor megláttam az első zöld kakit...
Gabi,
láttad tegnapelőtt a Napló-ban az UTE-meccs utáni balhé felvételeit? Nem volt semmi!
Kicsit nosztalgiáztam...
Mármint szakmailag