Új privát üzeneted érkezett!

Eszti
nekünk is mint Ilbáéknak, nagyon zöld a kaki, én már indiántáncot lejtek, ha egyszer-egyszer sárga.

Mi meg jelentem folyamatosan négykézlábra állunk. Gergő teljesen átment kutyába, és még rugózik is hozzá, ha van kedve, nagyon cuki. Csak még időnként szétcsúsznak a lábai, és akkor olyan, mint az ugrásra készülő béka :D :D

Majd rakok fel képet, hétvégén anyóséknál behátrált a kanapé alá, és onnan tekintgetett kifele, majd megzabáltam.
Vendég

Öröm ide jönni... még ennyi zöld kakis gyereket! :) :)

Gergő ügyi-mügyi! :)

Többiek merre leledztek?
Vuka élsz még?
Gabi, ti halálra fagytatok, vagy csak Livike indult neki a lakásnak?
Mindenki??
Vendég

Sziasztok!

Gabuska
a keretes írás a zuradZolira vonatkozott :) Tesód így első blikkre nem ismerős, de már magam sem tudom :)

itt vannak az ígért képek!

a hatalmas szempilláim...
Kép

mostanában így lógatom a kezem kifelé...
Kép

így festek, mint teletábbíz...
Kép

...amúgy meg élvezem az autókázást!!!
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá, köszönjük ezeket a nagyszerű fotókat! :) Klasszak nagyon! Üdv a nejednek is! :)
Vendég

Mancsbá: Bodrogi Ferit nem ismered véletlenül a reptérről? malévos nagykutya....

Kép Kép
coolasa

Halihóóóó!

Na, Petike eddig a múlt héten elmaradt "ordítok, ha fekszem, vigyorgok, ha ölben vagyok" játékot játszotta :shock: Mostmár végre elaludt :) Megfogadtam, többet nem veszek Pamperst :evil: Alig van olyan nap, hogy ne folyna ki a fosi oldalt :evil: Ma épp az ölemben volt, amikor betrottyolt, és még a pólóm is olyan lett, az ő ruhájáról nem is beszélve :evil: Nemhogy a combja, még a lábszára is tiszta fosi volt :shock: Bezzeg a Tesco pelusból egyszer sem folyt ki a téma, úgyhogy annál maradunk. Bár még van kb. 2 heti adag Pampers, azt azé' elhasználom.

Tegnap végülis Nagymaroson voltunk, a szentendrei macskakőtől inkább megkíméltük a gyereket. Csak 1 kollegámnak tudtuk őt megmutatni, a többiek kint voltak dolgozni. Egy szopit és pelusozást ott az őrsön oldottunk meg. Nagyon jót sétáltunk, bár a Dunapart elég lehangoló volt, sztem az idén még nem nyírtak ott füvet :shock: :shock: Ráadásul a kerékpárút már javában víz alatt van, és a sétánynak se kell már csak pár cm :shock: És jön még 1 m víz... :shock: Szívás. A második szopit a kocsiban hajtottuk végre, pont akkor jött el az ideje, amikor kihozták a pizzánkat :) Gyorsan lezavartuk a Törpével a kaját, aztán én következtem :lol: Mancsbá meg tisztába tette, ott a kocsiban. Olyan jót nevettem rajta, sehogyse fértek el :twisted: Hazafelé meg Budán át jöttünk, megmég elmentünk a Zilah kávézóba is (Gabi, ismerős?) sütizni :lol:

Néha nálunk is zöld a kaki, nekem is ezt mondta a védőnő, hogy sokat eszik és nem tudja olyan tempóban lebontani a szervezete. Gondolhatjátok, a kórházban a csecsemősök egyike anno azt mondta nekem, hogy ha zöld a kaki, akkor éhezik a gyerek :evil: :evil: Na, amikor megláttam az első zöld kakit... :shock: :shock:

Gabi,
láttad tegnapelőtt a Napló-ban az UTE-meccs utáni balhé felvételeit? Nem volt semmi! :twisted: Kicsit nosztalgiáztam... :twisted: :twisted: :twisted: Mármint szakmailag :lol:

Kép
mancs

Mamacka,
az Árkádban hol van szoptatós szoba? Vmelyik wc-ben, vagy bababoltban? Én még ott nem találkoztam ilyennel... :roll: Hol van a Duna galéria? Megyünk ám megnézni!!!!!! :)

Kép
mancs

Halihóóó!

Mancs család, ez a kissrác nagyon jól sikerült! :lol: :cry:

Zoli nem járt fradi meccsre. Utóbbi években ecccer-ecccer elkísért, oszt annyi.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá, csöngettek, majd jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok!

Reggel óta csak ezen gondolkozom és telefonálok, akinek csak tudok. Lányok, most mit csináljak, ha az én gyerekem lusta???
Bizony, én sokszor örültem volna, ha nem hízik 1 kilót Andris havonta. Én csak azt tudom mondani, hogy örüljetek annak, ha inkább mozog, mint hízik, mert ez még nem azt jelenti, hogy éhes vagy nem eszik eleget, hanem ledolgozza a kalóriákat.

Most legutóbb a védőnővel beszéltem, ő is mondta, hogy ne ültessem sokat. Na, amióta ezt betartom, szó szerint ordít és visít a gyerek. Pedig már azt hittem, valamennyire ennek vége. Amíg üldögél, nincs hiszti. Addig lefoglalja magát és játszik. De most??? Andris utál hason lenni és háton is, ő csak szopni szeret fekve.

Én próbálom segíteni, hogy hogyan kell kúszni, négykézlábazni... de nem megy neki. Ti mit csináltok, hogy ne csússzon a lába?
Még néhány hónapja tolta fel a fenekét hason, de aztán abbahagyta, mert csúszott a lába és sehova sem haladt. :(

Kicsit most elkeseredtem... én nem bírom egész nap cipelni a majdnem 9 kilós gyereket... :shock: :cry:

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga, én elvinném gyógytornászhoz, ott segítenek neki. :) Ezt nem is neked kell tudnod, hanem a szakiknak. :lol:
Vendég

Hellű!

Volga!
Miért kéne egy 6 hónaposnak másznia és kúsznia és egyebeket csinálnia, főleg, ha jó húsban van??? Nem értem. Védőnő nekem is mondta annó, hogy ne ültessem a gyereket, de a Gabi sem maradt el másképp, így ült. Ha nem lenne elég erős a gerince összecsuklana, mint egy újszülött, szernitem ültesd nyugodtan, ha már megtartja magát. Én rájöttem, hogy a Gabi is csak azért nem tudott egyedül felülni, mert nem jött rá, hogy hogyan kell. Hiába mutattam meg, hogy hogyan kell, de ő akkor se tudta megcsinálni, pedig első gyerek lévén még volt időm tanítgatni. Aztán a 8. hónapját betöltötte és 1 hét leforgása alatt megtanult mászni, felülni és felállt. A mászásból indult ki minden. Amíg nem tudott mászni nem tudott felülni, de aztán rá 3 napra felült, aztán odamászott az ágyhoz és feltérdelt. És ebből jött a felállás.

Sajna, nagyon sok múlik azon, hogy szeret-e hason lenni, vagy sem, elég kitartó-e? Gabi azóta sem elég kitartó, nem próbálkozik max 2 valamivel, utána hív hogy segítsek, ill. csináljam meg helyette :lol:

Nu megyek rendrakni. Csatatér az egész lakás még mindig.

Kép
sasha

Sziasztok!

Az Isvtánban fogok szülni Gajdos doktornőnél és szülésznő választás előtt állok. A tapasztalataitokra és a véleményetekre vagyok kiváncsi mind a doktornővel, mind pedig az általa ajánlott szülésznőkkel kapcsolatban, név szerint: Diószegi Éva, Schlenker Éva, Hajdú Barbara. Próbáltam visszaolvasni a topikokat, de igazándiból csak Erzsikét favorizálják. Mostanában pro és kontra olvastam a kórházzal kapcsolatban is sokmindent, ami kicsit elbizonytalanított. Persze az anyagiak is érdekelnek, főleg a szülésznőknek adandó, a doktornő a saját tarifáját szemrebbenés nélkül közölte. (Ez az egy negatív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Az ár pedig teljesen átlagos)
vad_virag

Sasha!

Nagyon köszönöm nyugtató szavaidat. Most kicsit lenyugodtam. Igazából nem kell neki kúsznia, csak nagyon nem akar hason semmit csinálni. Néhány próbálkozás után jön a sírás a végtelenségig. És nem segít a közel rakott játék. Míg ha ül, akkor nyúl érte, sőt fel is dől miatta. :)
Én is azt gondoltam először, ha bírja tartani magát, gond nem lehet belőle. Amúgy András az a fajta gyerek, aki már kétnaposan is szépen tartotta a fejét és majdnem 9 kilós volta ellenére nem kövér, hanem egy masszív, stramm "bébi".
Mégegyszer köszi.

vad_virag
Sajna én nem tudok neked segíteni, mert nem volt választott szülésznőm és nem a Gajdos a dokim, de HAjdu Barbarával találkoztam már és roppant szimpatikus, dinamkius személyiség. Állítólag szülésznőként is kiváló. De majd a többiek írnak, mert volt aki nála szült, ha jól emlékszem.

Kép Kép
Kép
vvolga

Ja és amióta ül, azóta végre belekakil a pelusba :D és nem nekem kell megkakiltatnom... :(

Kép Kép
Kép
vvolga

Vadvirág,
Én is Gajdosnál szültem, Schenkler Éva volt a szülésznőm, bátran ajánlom neked is. Épp annyit foglalkozott velem, amennyit kellett, nem nyitott rám 5 percenként, de ha valamit kértem rögtön ott volt. Meg is vizsgált, amikor még a doktornő nem ért be. Gajdos is nagyon szupi volt, a nyugodtsága sokat segített, úgy vezette le a szülést, mintha egy kiló kenyeret jött volna venni. :lol: Még a parapapára is olyan pozitív hatással volt, hogy nem ájult el, sőt még a köldökzsinórt is elvágta, mikor a dokinő kérdezés nélkül a kezébe nyomta az ollót. :lol: A varrást is nagyon jól csinálta, alig éreztem valamit és felszívódó varratot használ, így nem kínoz a varratszedéssel sem.
A szülésznővel beszélj meg telefonon egy időpontot, amikor be tudsz menni hozzá a kórházba és akkor mindent meg tudtok beszélni. A Te elképzeléseidet, az ő elképzeléseit, megmutat mindent, válaszol a kérdéseidre stb.
Írhatsz privit, ha bővebben érdekel a dolog.

Ja, a Gajdos a tarifáját magától mondta be, vagy te kérdeztél rá? Mert sem nekem, sem az ismerőseimnek, akik nála szültek, sosem mondta, hogy ennyit vagy annyit kér, ránk bízta. Ezért meglepődtem kicsit azon, amit írtál. :shock:

Vvolga,
a korosztélyosunkban sok 8-9 hónapos baba még csak most kezdett kúszni. Semmi gond, majd meglátod, Andris sem lesz kivétel. De a gyógytornász nem árthat, inkább menjetek el feleslegesen, minthogy későn.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancsok,
Petike nagyon szép baba! Jó a sapija! 8)

Vvolga,
Tényleg ne parázz, Beni sem kúszik vagy mászik még. Sőt, még azt sem mondanám, hogy napok kérdése.

Vad_virag,
én a Gajdos-Schlenker párosnál szültem, tudom ajánlani.

Kép
Kép
Kép
ilba

Jaj, Mancsék, a :cry: ikon véletlen volt, nem szomorít el ennyire, hogy Petike jól sikerült! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Bocsika mindenkitől,gyors leszek mert nincs igazán időm írni a héten.De amiért benéztem:
Gabi!
Előttünk a bababoltban 30-50%os árengedmények vannak.Gondoltam hátha érdekel.... :)

Ilba,Tücsökmami!
Címet kérek az iwiwre! :lol: Persze ha már elküldtétek akkor bocsi,ma még nem jártam arra.

Vad Virág!
Nekem Diószegi Éva volt a szülésznőm anno.Szakmailag tudom ajálani,emberileg háááát izlések és pofonok........Bennem mély nyomokat hagyot,de lehet,hogy csak én kivántam sokat tőle. :oops: De a Hajdó Barbi nagyon szimpi volt Nekem is. :wink:

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabuska, Ilba, Vvolga

köszönöm a gyors válaszokat. Az árra én kérdeztem rá, de megmondom őszintén én is arra számítottam, hogy majd azt mondja "rám bízza". Valahogy jobban esett volna, mégha az elhanzott összeg
az általam adandóval meg is egyezik. Ezért érdeklődőm tőletek a szülésznő tarifák iránt: padlófogást elkerülendőn.

Gabuska privi ment.
vad_virag

Bocsi Barbi! :lol:
Helyesen:Hajdú Barbara

Kép
Kép
lldicsi

No most már tényleg eldugulok csak ezt még elfelejtettem. :lol:
Vad Virág!
Én anno(2004-ben)20eft-ot és egy 3eft-os bonbon-t adtam Neki. :roll:

Kép
Kép
lldicsi

Ildicsi,

köszönöm Neked a konkrét választ.
vad_virag

Mai életjel.
Mikor fogok már végre meggyógyulni?????????????????????????
Petra is besegít a dolgokba, a leveleket már Ő gépeli.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

idén márciusban szültem az Istvánban. Sajnos nagyon rossz tapasztalatokkal tértünk haza. Ajánlani senkit nem tudok. De akit biztos nem ajánlok, az a Szőczei Beéta doktornő. Egy barinőm a Gajdosnál szült és ő meg volt vele elégedve.

É LMÉNYEIM HATÁSÁRA NEM CSAK ORVOST VÁLTOTTAM DE A HARMADIK BABÁMAT MÁS KÓRHÁZBAN SZERETNÉM SZÜLNI.

sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Hali!

Asiye!
Azér nem kell ám kiabálni. Sajnálom, hogy rossz tapasztalatokat szereztél, de azt nem, hogy én (és a többiek is) jó élményeket szereztünk. Én mind3 babámat ott szültem és 1x sem csalódtam, sőt. Ezzel szemben a 1x a mellettem lélvő anyuka meg szídott fűt-fát-bokrot (orvost-csecsemőst-nővért). Mindenki más, és így mindenkinek mások az elvárásai, vagy csak rajtad csattant az ostor... Sose fog kiderülni, de kívánok minden jót a másik kórházhoz.

sasha
sasha

Sziasztok,

Ilba,
ma pont küldött egy üzenetet a L. M-ni, hogy honnan ismerlek:)
Mondtam neki, hogy Te is ugyanezt kérdezted tőlem :lol:

Most jöttem rá, hogy Bubek és Connie Nektek is boldog névnapot!!!!!!
Bocs, hogy elfelejtettem :shock:

vVolga,
szerintem se aggódj.
Mondjuk amiről a lányok írtak én is csak pilláztam :shock:
Amit saját tapasztalatból tudok, hogy Zsófi egy hét alatt olyan aktív lett. Hihetetlen. 1 x felállt. Aztán 2 napig nem, mostmár olyan mint egy sajtkukac :lol:
Neki is csúszik a lába, de nem tudom mit adjak rá.
Tapadós zokni nem tapad. Cipőt meg még nem tanácsolják.
Szőnyeg !!!!! most jutott eszembe. Csak nem nagyon van nekünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsimami,
a lepukkant házzal vigyázzatok,
bármihez nyúltok utána egyre gázabb.
Valamit elterveztek, hogy megcsináltatjátok tuti duplájába fog kerülni.
Kidől-bedől-leeseik-leszakad-csöpög :D :D :D
Mondjuk ha van pénz akkor nincs akadály :lol:
én csak tapasztalatból beszélek :D

Patra baba és Petike gyönyörűek vagytok :D

vad_virág,
mi az, hogy tarifája van :?: :?: :?:
ettől mindig úgy begurulok :evil:
a k..vának annak van tarifája
a dokinak az a feladata, hogy ingyen!!!! tegye a dolgát amiért fizetést is kap.
ha esetleg ad a szülésért pénzt azt had döntse el mindenki saját maga.
nekem ilyet mondott volna dokim, hogy ennyi és ennyi a tarifája,
úgy hókon nyomtam volna, hogy 1 hétig ki-be rámolja a szekrényt.
az ilyentől eldurran az agyam mindig, bocsi

Kép

Kép
sajtine

Jó reggelt mindenkinek!

Lldicsi:
Köszike, köszike, mindjárt küldöm a címet.

Vad-virág:
Én Hajdú Barbinál szültem, és a saját tapasztalatom az, hogy még egyszer nem választanék szülésznőt. Egyrészt drága: mi 25-öt adtunk. Másrészt, nem elég azért paráznom, hogy a dokim odaérjen a szülésre, még azért is aggódtam, hogy a szülésznőnek ne egy 12 órás éjszakai műszak után kelljen hozzám berohannia.
Mindegyik szülésznő nagyon képzett az Istvánban, szerintem egyik sem jobb a másiknál. A Barbi egyébként fiatal még, bulizik, kirándul, úgyhogy nekem pl. volt több időpont, amikor kijelentette, hogy akkor nem tud bejönni. :shock: Nekem egyébként sokkal-sokkal többet számított a dokim (Boros) pszihésen mint a szülésznőm.

Vvolga:
Ha biztos akarsz lenni magadban, szerintem egy félórás vizsgálat megerősíthet, hogy nincs baj. A lusta baba kifejezéstől nagyon fáznak ám a gyógytornászok. Akikkel baj van és később jönnek, azoknak a dokijuk, védőnőjük azzal hárított, hogy nincs gond, csak egy lusta baba. Ha gondolod megkérdezhetem, ahova mi járunk. Egy nagyon aranyos csaj a Béke úton. Ha meg esetleg mégis szükség van egy kis kezelésre, van a 9. kerületben is, ahova viheted. Szóval jelezz, ha szükséged van rá, csütörtökön mi amúgy is megyünk.

Kedves Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a biztató sorokat házról-lakásról egyaránt. Ma délután megnézünk egy sorházat, egy házrészt, meg egy panelt. És van még egy pár címünk. Nem kapkodjuk el az biztos.

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Tücsökmami,
nekem megkérdeznéd azt a gyógytornásztól, hogy mit tegyek, ha Petra a jobb kezét nem akarja emelni. A jobb karját mindig nagyon befeszíti, öltöztetni is elég nehéz, azt valahogy nem akarja magastartásba tenni. De ha játékosan tornázom vele, és főként egyszerre mozgatom a két karját, akkor megcsinálja. Szóval ki tudja nyújtani csak éppen nem szereti.
Köszi

Na most mennem kell hűtőt takarítani, mert a régit eladtuk egy barátunknak, ma elviszik és hozzák az újat. Aztán be kell még vetnem magam a fűrdőszobába is, hiszen a hétvégén megyünk a Kolpingba és még meg kell szabadulnom egy kisebb szőrmennyiségtől. Egyébként az üdülési csekkek nincsenek még meg (ha előkerülnek jövő májusig még felhasználhatók), ezt a kiruccanást pedig apóspajtás állja, hiszen miatta megyünk. Amikor néha hazajön egy hosszú hétvégére, mindig elmegyünk velük valahova, hogy együtt lehessen az unokájával éjjel-nappal.
Ma végre jobban tudtam aludni, múlik ez a fránya köhögés, jobban vagyok, bár a közérzetem még pocsék és a hangom is igencsak mély.

Nehogymá kép nélkül maradjatok:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vad_virág!
Nem jött üzi. Jó címre küldted?
gabizoli@hdsnet.hu

Többiek,
később jövök írni nektek is! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska már alig várjuk!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Ilba:

Tudok videót felvenni,de mikor kéne soha nincs a közelben a gép :wink:
Másik gondom,hogy amit felveszünk nincs rajta hang,igy nem annyira élvezhető.

Wolga:
Előttem a többiek már elmondták amit én is akartam irni,csak annyit tennék hozzá,hogy mivel Andris ennyire nem szeret hason,Te játszál vele úgy együtt,hogy hason legyen.Értelmesebben:fektesd a lábadra,emeld fel úgy,vagy tegyél egy összehajtogatott pokrócot a mellkasa alá.Azt hiszem Ilba csinálta ezt.
És Andris nincs elkésve semmiről,Szilvi 7 hónaposan kezdett mászni,de ülni még nem tudott,azt csak 9 hónaposan.

Kép

Kép
novum

Vvolga,
Petra sem nagyon szeret hason lenni, ezért én is alkalmazom Novum módszerét, a lábamon emelgetem a kiscsajt. A mellkasomra persze pelenkát kell rakni, mert közben meg ezerrel csorgatja a nyálát. Egyébként annyira utál hason lenni, hogy még a mellkasomon se marad meg. Mi még a szopis párnával szoktunk gyakorolni, arra könyököltetem fel.
Tessék itt egy "reptetős" kép:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jucus:

Most néztem a táblázatot és látom,hogy ünnep van nálatok!!!

Viki!Boldog szülinapot!! Kép

Kép

Kép
novum

Köszönöm lányok a válaszokat!

Tücsökmami,
köszi a kérdezést. Szólok majd. Előbb még beszélek a dokimmal is. Mondjuk a Béke út nekünk egy kicsit messze van Amúgy többeknek az a véleménye, hogy ne izguljak és úgysem hagyhatja ki a mászást vagy a kúszást, mert egyből nem tud egy gyerek járni, hiába áll fel. Pedig ő nagyon próbálkozik.

Novum, Vuka, köszi a tippeket. :) A mellkasomra én is szoktam tenni, de nem sokat bírja.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Bubek!
Ez nekem nem akar össze jönni. Visszajött a levelem, hogy nem találja a címzettet. Letudnád irni mégegyszer a címedet -a gyengébbek kedvéért.

Virág!
Én sem választottam szülésznőt, mert dúlát választottam. Azt hiszem sok lett volna még egy szülésznő is oda, de aki volt meg sokat hátráltatott engem. MIkor reggel oda mentünk kijelentette, hogy ebből csak éjszaka lesz baba. és ezt ismételgette óránként. Rám ez mint egy szuggesszió hatot és amikor 8kor végre jött a kitolás el se akartam hinni. Egyszer sem segített felkelni és nem volt egy mosolya sem. Azt mondta a férjemnek jó volna ha sietnék mielőtt meghalnék. De mások akik választották nagyon meg voltak elégedve.

A születéstörténetet leirtam jó részletesen, felteszem mellekletként. születéstörténet

sziasztok O+ M
omo

Ja és nagyon szégyellem magam: Bubek és Connie, nektek is utólag nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:
Meg Jucuséknak szülinapot!!!! :D

Kép Kép
Kép
vvolga

Most gyorsan írok, mert nem tudom Marci meddig alszik még, (már 2 órája szuszizik :))

Omo,
akkor íme linkként:
orban.hajnalka@iqjb.hu

Gyerekek, lehet hogy valamiről nem tudok? Mert én asszem, nekem egy névnapom van, és az márciusban van. VAgy tévede?
De azért köszi Mindenkinek, nagyon arik vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja Wolga,
Marci ugyan nem mérvadó, de a hasonlevést ő is úgy rühellte, hogy csak na. Addig amíg nem tudta rendesen kinyomni magát, mert akkor már látott rendesen. Neki ez volt mindig fontos. az hogy lásson, és nézhesen mindenfelé. Persze nem fekve, hanem függőlegesen. De monjuk ésn sokszor fektettem hasra és kevés ideig. egy két percre, amíg bírta. És sokszor felálltam, és úgy beszéltem hozzá olyankor, hogy késztessem a feje felemelésére (merugye látni akart). Most meg már....úgy forgolódik mint egy kis sajtkukac. De ő sem mászik még, pedig másfél hónapja tudja a 4kézlábat. de még orra esik, mert a kezét nem használja.

Tücsökmami,
a lakással a véleményem nekem az, hogy olyan legyen ami igazán megfelel neked is, Petinek is. Olyan helyre nem jó költözni amire azt mondod, hogy "jó-jó, de azért ez nem annyira az otthonom."
Én pl, nem is tudnék sokáig olyan helyen lakni, ami nagyon forgalmas, nincs zöld, és nincs egy kis csend, ha kinyitom az ablakot akkor is. De azért a panelnek is igenis megvannak az előnyei is. Szóval akkor költözzetek, ha olyan a lakás, vagy ház, ha ránézel, és azt mondod: "Ez az amit kerestünk!" Pláne ha nem siettek sehová. :):):)

Vuka,
Gyógyulj meg!!!!

Bogesztán, Zsófibaba boldog hófordulót!!!! (így utólag:()

Mancsék,
Ez a Petike egy tündérmanó!!!!!!

Ilba, és többiek,
mi lenne ha jövő hétfőn lenne a tali, mert napsütést és 25 fokot mondanak.

Na felébredt, mennem kell, pussz...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Én a választott szülésznőnek 7 hónapja kevesebbet adtam, mint amiket itt Ti írtatok. :shock:

Dia,
Címemet megkaptad?

Vuka,
Babanetező Petra nagyon édes, ahogy nyúl a kis ujjával.
A Kolpingra nagyon kiváncsi vagyok, majd részletes beszámolót kérünk képekkel!!!
Éééés, jó lesz az idő is! 8) 8) 8)

Gabi,
Lehet, hogy a Babaneten kaptál üzit, nem? Nézd meg az oldal tetején.

Vvolga,
Beni is utált hason lenni, annyira kétségbeesett, mintha nyúznánk. Mi is sokat gyakoroltunk, mint Bubekék, 1-2 perceket, a nagy változást az hozta, mikor elkezdett forgolódni. Azóta szinte csak hason játszik.

Viki! Boldog szülinapot!

Omo,
Köszi a szüléstörténetedet, gratulálok, ügyesek voltatok. Nem tudod ki volt ez a szülésznő?

Bubek,
Persze legyen tali hétfőn, de akkor most vedd kézbe légyszi ennek szervezését, mert én szombaton elutazom 1 hétre.

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsimami, én még a lakhelyvásárlásos topikhoz szólnék hozzá, mégpedig azt, hogy a többieknek teljesen igaza van abban, hogy egy házrész ha lestrapált, akkor hullik, szétesik, vagy minimum reped. Tehát minden agysejtem azt kiáltja, hogy csak teljesen készbe érdemes beköltözni...és mégis. A miénket mi kb 6 éve lakjuk, jó állapotban van, csak épp késznek nem nevezhető a berendezése. Előszőr, mikor beköltöztünk csak az egyik szobát fejeztük be bútorilag úgy-ahogy, ja és a konyhát, de az nálunk nagyon pici, aztán minden évben jött egy újabb helyiség vagy alakítás. Mert mi meg úgy vagyunk vele, hogy ezt a lakhelyünket véglegesnek tekintjük, legalábbis így állunk hozzá gondolatilag, így nem vállalunk kompromisszumokat, és csak olyan bűtort vásárolunk, amiről tudjuk, hogy tényleg hisszútávon nagyon tetszeni fog, és nincs benne megalkuvás. Lassan halad a dolog, de minden évben, mikor új dologot szerzünk be, örülünk a lakásunknak. Lényeg, hogy ha a családoddal közös álláspontot alakítsatok ki, mert ha ugyanaz fontos mindannyiótoknak, akkor nem kérdezgetitek majd fél év múlva a másiktól, hogy vajon hova gurult a bogyója, mikor ebbe belerángatott...

Kép Kép
coolasa

Na akkor többiek, hétfőn tali? Mondjuk mi 11h-ra megyünk tanácsadásra, de utána szabadok vagyunk.
És akkor még mindig liget, vagy most menjünk ikább oda a...hova is??? Füvészkert? Ez volt? Talán Kormi javasolta, jól rémlik?
Mindegy, nyilatkozzatok, hogy ki mit szeretne. És most már nincs kibúvó, Coolasa, Sasha, Dia, Mancsék, Mamacka, és mindenki aki eddig nem jött, most már fel kell kerekedni, és uzsgyi jönni talizni!!!!!

Ilba, Vuka, de jó is nektek! Most pont jó is lesz az idő!!! 8)

Sasha,
nektek meglett a törzskönyv? Ti is most mennétek majd júniusban nem?

Jucusék Vikije, boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!

Gabi,
nem jó még a fényképezőgépetek??? Hiányoznak a Livicsek fotók, amikor rendet rak, meg amikor huncutkodik valamivel...:)

Elfelejtettem, hogy mit is akartam még....mindegy, ha eszembejut majd írom.

Na csövi!

nézzétek milyen jó kis fekete-fehér képet tudtam Marciról csinálni! Szerintem itt olyan cuki!!!:)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat :D Ma éjjel rekordot aludt a gyerek, 1/4 9-kor megszoptattam, és 3/4 5-kor volt a köv. szopi :D :D :D

Omo,
olvastam a történeted, nagyon meghatott... :oops: :D Mégegyszer gratulálok!!!

Tücsökmami,
ha én felújítandó kéglit vennék, akkor azt csak úgy, hogy még beköltözés előtt kipofoztatnánk az egészet. Aztán ki tudja... Ezt csak és kizárólag TI döntitek el, hogy Nektek mi a jó, és mi felel meg. Drukkolok, hogy találjatok vmi szupi fészket! :D :D

Vuka,
Kolping miatt irígy-irígy!!!!! :twisted: :lol: :wink:

Petike imád hason lenni, csak úgy alszik el. Amikor már fárad, beteszem az ágyába, akkor még elvan egy dbig hanyatt. Nézelődik, meg minden. Aztán elkezd nyivákolni, hasra fordítom, pár perc nyüszögés, és alszik. Általában ez van napközben. Kivéve, amikor nem alszik, lásd tegnap :shock:

Kép
mancs

Ezek a hülye vonalzók hogy működnek? :( :o :cry: :shock: :evil:
Ha holnap lesz Petike 2 hónapos, akkor miért 1 hó, 4 hét és 2 napot ír ki?!?!?! :evil: :x :shock: :roll: :cry:

Bubek,
én benne vagyok a taliban, csak legyen normális idő. Meg jöjjön rendbe Petike, mert még ma reggel is jött rendesen az orrából a trutyi :cry: :shock: Addig is öntsétek belém az erőt, hogy el merjek vele indulni egyedül :roll: :shock:

Kép
mancs

Vuka:
ok. kérdezek, de szerintem azt fogja mondani, ha egy kicsit is bizonytalan vagy nézesd meg. Azt mondta nekem a múltkor, hogy mivel ezzel a módszerrel ők magukat is meg egymást is (mármint kolleganőket) kezelik, hogy ha lesz gyereke, tuti kezelgeti majd. Egyébként látványos Gergő fejlődése amióta járunk, de hát az az igazság nem tudom ha nem járnánk milyen lenne.

Mindenkinek köszi a véleményeket. Igen a közös álláspont családon belül nagyon fontos. Még mindig nem döntöttük el, mit akarunk, majd a huszadik megnézett ingatlan után csak kikristályosodik :D :D Most annyira kultúrált helyen lakunk, tudjátok zárt füves rendezett kert játszótérrel, viszonylag normális lakók, csendes, de elég jó a közlekedés. Csak kicsi, nagyon. Na nem is moralizálok tovább, majd mesélek, ha van már mit.

Mancs:
én adok neked erőt a talihoz: Gergő és Marci kéthónapos volt, Beni pedig 3, amikor az első közös talit itt nálunk megejtettük. Majd segítünk, azt nem tudom miben de segítünk :D :D

Bubek:
Orczy kert :D :D A Füvészkertben max, lemerülhetünk mint anno Nemecsek :D :D
Vendég

Mancs,
lehet, hogy azért mert ma még csak 1 hónapos, 4 hetes és 2 napos?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsi,

most írta a wiwen egy volt osztályátrsam:
"Bocsánat, ha zavarok( hátha mégsem), de hát bizalmas ügy ez. Kis lakásom, teljes felszereléssel eladó. A képeket megtekintheted az adatlapomon!!! Rendkívül csendes, minden helyisége ablakos,kertkapcsolat, fűszerkert,viszont Nagytétényben van. (éjjel-nappali BKV köldök annál inkább van). Kereken 10 millió az ára, viszont tényleg csak a bőröndödet kell hozni. Ha ki vagy váncsi,vagy tudod, hogy valakit érdekelhet, hívj kérlek, és mesélek még. Ha pedig zavart ez a levél, elnézésedet kérem. Üdv: Glattila
0630 2869680"

Ha érdekel vkit, Glázer Attila nevénél a wiwen megkeresheti a fotókat.

Kép Kép
coolasa

Lányokfiúk!
Felhívás!
Nincs valamelyikőtöknek becsületes építési vállalkozó ismerőse? Jó tudom, becsületes, meg építési vállalkozó az önmagában való ellentmondás.. de nekünk most nyárra-őszre kellene egy télikertkészítés, meg 2 pici helyiség festése, tapétázása, vizesblokk kialakításával, meg ilyesmi...
Nnnaa? (most reménykedve rebegtetem pilláimat)

Kép Kép
coolasa

Már rég tettem fel:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok,

Bubek én tuti nem megyek a talira :(

Ilba,
Jucus 4. babóját kihagytad :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Csak szánok kis időt a gépezésre(függő vagyok :oops: :roll: ).
Ilba!
Holnap feladom a nyuszit mert ma az uram(de nem Tibi hanem Tomi :wink: )elfelejtette.

Tücsökmami!
Összeszedtem a habtapikat.Most azon gondolkozom,hogy valahogy részedről megoldható lenne e a személyes tali mert ha feladom csomagban annak az árán újakat lehet venni. :oops:

Ha pl:hétfőn tutira lesz tali és az Orczy kertben lesz tuti,hogy megyünk! :wink:

Gabi!
Megtennéd,hogy írsz egy sms-t ha végleges a tali helye és ideje?Köszike.

Viki!
Nagyon boldog szülinapot kivánok! :D

Jövőhét szerdán 8 órakor vizsgázom kérek sok sok drukkot!! :lol:

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ilba képzeld az előbb Apa felháborodottan rontott be a szobába és közölte, hogy a táblázatban még 27 évesnek vagyok feltüntetve, ami kiakasztó, hiszen május 15 óta már a 28-at is betöltöttem (ahogy Ő szokta mondani a 29.-ben járok). Követeli, hogy azonnal javítsd ki, mert ellenőrizni fogja!!! Annyira kedves, nem?!
Emlékeztetőül (remélem látjátok apa arcán azt a vigyort, mindig az orrom alá döngöli, hogy idősebb vagyok)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?