Új privát üzeneted érkezett!

Apacs, Hajnesz,
nagyon szomorú hírekkel jöttetek, nagyon sajnálom!!! :cry: :cry:
Hajnesz, azért ez az egész történet, akármilyen rosszul is végződött mégiscsak jó irányba tereli a dolgokat! Hiszen már ez is egy csoda volt, és legközelebb simán sikerülhet spontán. Erről mit mondott Kósa?

Én jövő kedden mennék hozzá a Söfibe uh-ra, remélem addigra meggyógyul. Meg amúgy is, jobbulást neki! :)

Hajnoca,
ne aggódj, biztos minden rendben lesz holnap!
A várakozás alatt sokszor én is teljesen letörtem, és úgy éreztem biztos nem sikerült, minek is áltatom magam, miért pont nekem sikerülne, stb... szóval a hangulatom sokszor becsapott, ha arra kellett volna alapoznom. Mostmár célegyenesben vagy, úgyhogy csak nyugi, és beszélgess a méheddel meg a pöttyökkel! :lol:
baba888

Monyo,
elárulod azért, hogy mi lett a vérvételi eredmény?
Várjuk a negatív teszt ellenére is. :)

Baba,
ma reggeli óta nem nagyon tudok sehova koncentrálni. Ha beszélgetni szeretnék, akkor most azt mondanám, hogy szívesen beszélgetnék a budival. :) Nem vagyok jól. A reggeli nem maradt meg bennem. (paradicsomos hal - szeretem) Utána ettem egy kis nasit, hogy megnyugtassam a gomrom, de nem jött be. Aztán megettem a tegnapi maradék penne al cicciomat. Ekkor egy kicsit jobb volt, de nem sokáig. :( Akkor bevetettem a fagyi, de úgytűnik az sem jön be, most. Kicsit szédelgek és érzem a buksim. :( Hányingerem van. Lehet, hogy beszélgetnem kellene a gyomrommal is?
Már olyan álmos és fáradt vagyok, hogy folyik a könnyem. :?
Ennék barackot, epret, de félek, hogy felpiszkálom vele mégjobban a gyomrom.
Megyek pihizek, míg megjönnek a fiúk. Talán, ha alszom addig nem érzem az ingereket. :)

Veletek mi a helyzet? Felmérték már a károkat?
A puncisok (Zsófi és Anna(?) remélem jól emlékszem) jól viselkdnek? Jól vannak? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam a Kaáliban, és van jó és rossz hírem is. A jó hír, hogy testileg készen állok a lombikra. A rossz, hogy mivel csak 2 hét saját szurizás lesz, ezért a peteleszívás és a beültetés pont az államvizsga időpontjára esik. Tehát sajnos halasztanom kell egy hónappal a babaprojektet.
Kicsit kibőgtem magam, mert olyan türelmetlen vagyok, hogy legszívesebben már azonnal belefognék, de sajnos így nem megy a kettő együtt.
Viszont, ha a jó oldalát nézem, akkor teljesen nyugodtan tudok koncentrálni a babára (babákra) júliusban, mivel végig szabadságon leszek.

Hajnesz!
Teljesen átérzem a bánatodat! Tavaly két vetélésem volt, egy inszeminációt követő ikerterhességnél - hasonló módon, mint nálad, azután félidősen magzatvízvételt követően halt meg a kislányunk, őt meg kellett szülnöm. Akkor azt hittem a szívem szakad meg! Ha elfogadsz egy tanácsot: gyászold meg, sirasd meg, gyújts gyertyát és engedd el... És kérd meg, hogy egy más időpontban jőjjön elújra közétek. :)

Hajnóca, mi újság? Nagyon izgulok érted - és persze a többiekért is.

Baba888: Tudjátok már, hogy mi lesz a baba neme?

Itt pocsék idő van (Tatabánya), az embernek kedve sincs kinézni az ablakon. Fűtés meg csak hébe-hóba.
Üdv mindenkinek, Anikó65
anikó65

Anikó,
egyel felejbb olvashatod, hogy mi a helyzet. :)
Sőt azt is, hogy Babáéknak két kis puncis (ahogy Kósadoki fogalmazott) van a pociban. :D

Erre próbáltam neked utalni. Hidd el jobban fogsz tudni koncentrálni mindkettőre. Hisz megnyugszol, hogy megvannak a vizsgák és teljes erőbedobással kezdhettek bele a projektbe. :D
Tapasztalatból írtam amit írtam.
Kívánom, hogy minden a terveid szerint alakuljon és hamar elteljen az az egy hónap amit most halasztanod kell. :) Hidd el, így lesz.

Nekem is olyan hamar elment ez a két hét.
Húúúúúúúú, már holnap mehetek is vérvételre.
:oops: :)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnesz -teljesen ledobbentem :( Nem ilyen hirre szamitottam...
Mas vigaszkent nem jut eszembe, csak a telen a baratnom jart hasonloan es voltak olyan tapintatosak a korhazban hogy egy 4agyas korteremben az osszes lany ugyanazert a problemaert volt ott (nem volt egy 16 eves lany sem). Hiszem, hinni akarom, hogy ez nem csak abban a korhazban van igy.

Hajnoca - ugye nem gyomorrontas... UGYE NEM?? :)

Anikó - hidd el jobb ez igy, sokkal nyugibb leszel tul a sikeres vizsgan stb.

nalam semmi ujsag...

Orsi
orshe

Sziasztok,

Hajnoca
köszi az érdeklődést :), sajnos negatív :(, de nem adjuk fel :) augusztus elején megyünk vissza a srácokért :) öten vannak hibernálva.
Kérdés:
kinek volt már fagyibabás ET-je? elegendő egy normál ciklus után visszakérni a babákat, vagy inkább több időt kell hagyni?

üdv
monyo
monyo

Köszönöm az együttérző sorokat, Csajok!

Most már kicsit jobb. Itt volt a barátnőm, jól kibeszélgettük magunkat, sangriáztunk, likőröztünk, megváltottuk a világot, elengedtem bébikét is, csavarogjon még egy kicsit... :)

Anikó65, sajnálom a Veled történteket, nagyon hálás vagyok a bátorító szavaidért. Megfogadom a tanácsod!!!
Örülök, hogy így döntöttél a lombikkal kapcsolatban, tudom, hogy iszonyú nehéz döntés, de meglátod, ha a lelked rendben, sokkal több hittel tudsz a cél felé haladni és ez nagyon számít!

Monyo,
:(
Akkor előre az eszkimó bébikért!!! :D Nekem volt fagyis transzferem. 2004. decemberben volt egy lombik, abból maradtak fagyiba is, őket 2005. februárban kaptam vissza, vagyis a legközelebbi normál ciklusban. Úgyhogy lehetséges a dolog, csak egy kis gyógyszeres (Estrofem, Choragon) "előkészítést" kaptam.

Hajnoca,
Nagyon drukkolok, gondolok majd Rád! Most már nem mondom, hogy lehet, hogy találkozunk, bár gondolom, Ti is Zsuzsikához jöttök... :)
hajnesz

Sziasztok!

Monyo,
Fannynak volt fagyibabás ETje. :)
Sajnos nem jártak sikerrel. :(
Hogy érted a normál ciklust? Semmi gyogyi, semmi hormon inci?
Szerintem azért kell a stimu hozzá.
Ha jól emlékszem, akkor Fannynak is volt egy kisebb stimuja elötte. De ez csak azért volt kicsi, mert elötte szegényt túlstimuzták. (Ha jólemlékszem, akkor novemberben.) :cry:

De ezt a dokid úgyis fogja mondani vagy, ha nem akkor kérdezz rá. Az a tuti. Lehet, hogy a következő hónapban már neki is indultok!?

Hajnesz,
örülök, hogy így állsz a dolgokhoz. Még biztos lesznek rossz napjaid, de fel a fejjel és csk előre. Már az is csoda volt, hogy összejött és ez lelkesítsen. Jó?
Remélem, hogy Orshenak lesz igaza a kórházzal kapcsolatban. :)

Nézd egy kicsit másik oldalról. Most legalább ihatsz egy kicsit. :) Azért ne tessék alkoholistának lenni, de most biztos jólesik. :lol:
:D Tudod a vörösbor!! Mostanában nagyon elmaradt!! :)

Hajnesz, azért nagyon remélem, hogy összefutunk még akár Zsuzsikánál, akár a váciban, vagy valahol. :) Nem lehet olyan a sors, hogy csak levelezzünk. :(

Most, hogy voltam a búcsúbulin (Zsoltim munkatársát búcsúztattuk.) kicsit rossz volt, hogy nem ihattam és nem is mertem. Pedig csak 3-4 cl baileyst ittam volna, de megálltam. Ma nem!
Holnap egy nyeletet sizom, ha sikerült. :) Ha nem akkor megiszom a behűtött Baileyst maga Bacardimat. :cry:
De remélem, hogy csak a nyelvemhegyét érinthetem a pohárba. :lol:

Orshe,
nem gyomorrontás. Az már tuti. A párommal megettünk egy egész 2 személyes fatálas vacsit. Megettem és nem volt gond. Lehet, hogy a reggeli hal birizgálta a gyomrom. Mostmár jól vagyok.
Próbálok nem gondolni a holnapra, de ez már egyre nehezebb.
Már a páromnak is gyanús adolog, mert soha nem voltam ilyen rosszul illetve ilyen hányós. Igazából soha nem tudtam és nem tudok hányni. :?
Holnap jövök, ha tudok vmit. Nem tudom mikor, de jövök.

Nincs kedvetek találkozni az eperfeszten? Legalább lenne ok összejönni, megismerni a másikat.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

Hajnoca,

a normál ciklust úgy értem, hogy mennyit kell vagy érdemes pihenni, gondolom a szervezet egy stimu után egy kicsit kimerül, és idő kell mire visszaáll minden a normál működésbe.

Mi az eperfeszt?:) és mikor van?
monyo

Monyo,
akkor 2 sima menzis és a 3.ban indultok. :)
Én úgy tudom, hogy nem muszály várni. Lehet a következő ciklusban visszakapni a kis eszkimókat. :D De ezt a dokival kell megbeszélned. Az is lehet, hogy csak fogja mondani, hogy mikor. :)

Az eperfeszt-> Vagyis csomó eper mindenféle formában, .....
Június 9 - 10 - 11
http://www.eperfesztival.com/programs.html

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy idepofátlankodok hozzátok, de itt mindig olyan nagy a nyüzsi, hogy remélem valaki válaszol a kérdésemre!
Két éve szeretnénk babát, októbertől járunk a sote I. meddőségiére. A férjem kiskatonáival van a gond, ezért kerültünk ide.
Nálam egyenlőre semmi, mindig szabályos 28 napos a ciklusom. Múlt hónapban már el tudtuk volna kezdeni a lombikot, de cisztát állapítottak meg a bal oldali petefészkemben, így most várjuk, hogy felszívódjon, ugyanis addig nem kezdhetünk.
Viszont ma már a 41.cn vagyok, ilyen rentgeteget még soha sem késett.
Terhesség kizárva sajna.
Van, vagy volt valakinek hasonló tapasztalata, hogy egy állítólagos mini ciszta ilyen kavart okoz-e, vagy most mi van?
Áprilisban voltam hiszterón, ott nem találtak semmit, minden ok. Lehet, hogy ott jól felbolygatták ezt az egészet, és azért késik ennyit?

Előre is köszi a választ!
mango

Mango :)

Kedvesemmel már kezdtük volna az antagonista stimut, gyógyszerek kiváltva, piri sehol....45 napra jött meg....oka: ismeretlen.....

Megjön az, nyugi....
mot

Sziasztok!

BétaHCG: 24, progeszteron:17
3 után kell hívnom a dokit. Majd ő mond rá áment vagy vmit. :)

Nekem múltkor azt mondta, hogy 20as értéket tudnak előállítani gyógyszeresen. Ezekszerint ez jó.
:wink: Még nem akarom elkiabálni. :roll:

Majd még jövök.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,

akkor drukkok mennek tovabbra is.

Ez az eperfeszt nekem teccik, plane hogy imadom az epret. Es jol lattam, hogy Tahitotfaluban van vhol?

Tobbiektol bocsi, hogy masnak nem irok, de rohannom kell mert kutyura rajott a szapora.

Orsi
orshe

Orshe,
köszi, még rámfér. :wink:

Én is imádom. Igen Tahiban lesz, de még ennél többet nem tudok. Majd a lakótárstól érdeklődök oszt megírom. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kedves Lányok!

Monyo, Hajnoca..Többiek
Elnézést, hogy nem sorolok fel Mindenkit, de lassan megyek haza a munkából,.,...gondoltam elköszönök...

Kitartás és Drukk ezerrel megy...
Mindenkinek jól jön ez a 3 nap....sok pihenés..Ez a vacak idő....és még finoman fogalmaztam...sok ppihenésre kényszerít Mindenkit....
Ezért hát: Mindenkinek jó hétvégét és sok pihenést kívánok!

Apacs.
apacs

Hajnoca,
jajj annyira vártam egész nap, hogy mi lesz, hívtad már a dokit?? :? :P :oops:

Anikó,
amint Hajnoca is írta, nálam két kiscsaj lakik a pocakban, akik nagyon jól érzik magukat, főleg mikor itt ülök a gépnél, és hintáztatom a széket, azt szeretik! :lol: Amúgy én is Anikó :D
baba888

Hajnoca,
mi van mar??? 10 percenkent rohangalok ide, hatha elmult mar 3 ora :)
orshe

Szió!

Lányok...ugy néz ki, egy ideig tutti nem megyek lombikra.

Ugy néz ki nem lesz rá szükség :-)

De továbbra is jövök...és olvasok

Gina
Vendég

Gina,
mimimimimimi mi történt???? :lol: :D

Hajnoca,
ne tedd ezt velünk! Remélem, hogy csak valami technikai oka van :? , hogy nem írsz, és nem az ami többeknél is volt már... :cry:
baba888

Baba!
Hát tudod én PCOs vagyok, de ugy néz ki rendeződik a peteérésem. Sőt ebben a hónapban már tutti volt (1-2 napja), a párom is okés. Vagyis jelenleg nem indokolt a lombik :)

Meg most bizunk, hátha 2 hét mulva zebra :)

Veled mizu??

Gina
Vendég

Sziasztok lányok,
hogy mennyit írtatok az elmúlt 3 napban! Azért a munkahelyen néha-néha lopva olvasgattalak benneteket, de írni már nem volt időm.. Mostanra viszont "meggyógyult" az itthni gép is)

Hajnesz,
rettenetesen sajnálom, hogy nem sikerült és remélem, hogy testileg-lelkileg is minden rendben Veled! Tudom, hogy ilyenkor ez nem lehet vígasz, de saját magad megtapasztalhattad, hogy Nektek tényleg sikerülhet a spontán bébi, úgyhogy hajrá! A babóca azóta már biztos Angyalkaként vigyáz Rátok és már intézkedik azügyben, hogy teljes legyen a boldogságotok!

Monyo,Apacs,
kitartást kívánok Nektek, tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz és minden egyes sikertelen kísérletbe az ember maga is egy kicsit belehal, de ez az a dolog, amit soha nem szabad feladni, előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog, csak néha sajnos nagyon hosszú az út, amig a kezünkben tarthatjuk a vágyott kisbabánkat.

Monyo,
igen, nekem most volt fagyis transzferem (05.05-én), én mondjuk sokat vártam az 1.lombik óta, de ez a saját döntésem volt. A Nyírőben mindenkit stimulálnak egy kicsit, hasonlóan mint az inszemhez, én egy doboz Clostyt és 4 Merional injekciót kaptam, + ugyanúgy Choragon tüszőrepinek.. az 5 fagyibaba nagyon szép eredmény, abból biztosan lesz, aki felébred !

Baba,
mi a helyzet az ázással? Voltak a szigetelő-emberek? Mikor mész megint kapcsolat-analízisre? Annyira klassz volt, ahogy leírtad a múltkor az érzéseidet..

Gina,
ezek nagyon klassz hírek, előre a spontán bébiért, nem is kell az a fránya lombik, minket azonban ne hanyagolj, OK?

Hajnóca,
NE CSINÁLD EZT VELÜNK, TŰKÖN ÜLÜNK!!! MIT MONDOTT A DOKI??
MIKOR KAPTAD AZ UTOLSÓ CHORAGONT?
ÉN NAGYON BÍZOM A PÖTTYEIDBEN!!!!

Fanni
fanny1

Gina,
igen, azt olvastam mikor írtad, hogy beállt a ciklusod, és a doki látott is petét. Ez nagyon klassz, remélem tényleg meglepsz majd minket egy zebrával!! :lol:
Mostanában mindenki kezd "meggyógyulni"! :D

Mi jól vagyunk, tegnap voltam dokinál, mondta, hogy úgy kell pihennem otthon, mintha bent feküdnék a kórházban. Hát még van pár elintézendőm, de azért már most is sokat pihenek, egy-két hét múlva meg be is tudom tartani ezt az utasítást. :wink:

Megdumáltuk, hogy ha előbb nem indulnak be a babók, akkor a 38. héten szülünk.
baba888

baba!

Akkor kb. mikor jönnek a bébik??

Gina
Vendég

Bocs csajok, de ...
1. olyan zuhi volt felénk, hogy elment az áram.-> nem volt netem!!!! :cry: Már függő vagyok, azthiszem. Tőletek függő!! :D
2. kicsit elmentünk kocsikázni a párommal -> bevittük Pestre a lakótársunkat, mert az ő autója szerelőnél van. Most értünk haza.

Bezzeg amikor vagyok, akkor csak frissítek, frissítek, frissítek, ..... de sehol senki.
Azért a hétvégén termékenyebbek leszünk, ugye?

Még mielött beszéltem volna a dokival felhívtam Zsuzsikát, hogy nem érem el a dokit. Mondtam, hogy mennyi az annyi. Annyit mondott, hogy már beindult vmi. :D
Beszéltem a dokival és azt mondta, hogy kedden mégegy vérvétel, ha nem jön addig meg. Én vigyázni fogok, hogy ne jöjjön. :evil: :D
De ez nem negatív!! - azt mondta.

Amúgy az ismeretségi körömben azt mondják erre, hogy bíztató! És hogy keddre 100 körüli értéknek kell lennie. Remélem elérem azt a szintet. Mondjuk a barátnőmnek is alacsony volt a progija és most 17 hetes.!!

Fanny,
múlt pénteken kaptam az uccsót. Vagyis 26án!
Szerintem csak egy pötty. De remélem kitart mellettünk. :)

hajnoca
Dunakeszi

Ja azt nem is mondtam, hogy bármit eszem fáj a gyomorszájam és a gyomrom. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
nagyon örülök, ezek tök jó hírek! Akkor küldöm a miku-űzőt és a pötty-marasztalót! Egyébként nálunk is azt mondják, hogy a 10 feletti érték már mutat valamit, feltéve, ha nem a szuri okozza (de 1 hét után szerintem nálad már nem az játszott) és nálunk progit nem is néznek!
Vigyázz magadra és a Pötyire a hétvégén, aki tuti már ott lapul a mami hasában és kicsit válogatós :P

Fanni
fanny1

Sziasztok!

Sajnos ma fejfájásra keltem (6kor) és csak kis szünetekre hagy békén. :( Remélem, hogy csak ez a bolond idő okozza. :oops: Kicsit félek. (5én lenne piri nap.) Ez már nagyon FÚJJJJ! :twisted:

Baba, Tina
nektek volt ilyen? :?:
Normális ez? Gondolom, hogy a hormonális változások miatt is van. Érzékenyebb lennék emiatt az időjárásra? :?

Fanny,
csak rajtunk ne válogasson!! Amúgy nem zavarna, ha tovább válogatna!! :lol: Csak legalább lenne vmi olyan amitől nem érzem. Igaz ma még nem fájt, de még csak most fogok reggelizni. Tegnap este még a gyógyszerektől is. :?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Csajszik!

Köszi, hogy velem voltatok. :)
Az egész olyan volt, mint egy pungi, annyi különbséggel, hogy Kósa mindent megtett azért, hogy a lehető legemberibb módon essek túl rajta, alapítványi szobát kaptam tv-vel, külön mosdóval, nem voltak abortuszos kiscsajok, szólt a műtősöknek, hogy "ő egy angyalka", nehogy másnak nézzenek :) és simogatta a karomat. Nem sokat beszéltünk, megkaptam a kokszot, sokmindent álmodtam, hamar megvolt, egy hét múlva megnéz, hogy rendben van-e minden. Az fura volt, hogy nem kaptam előtte laminariát (méhszájtágító pálcika), mindenesetre igen nagy megkönnyebbülés volt, mikor kiderült, hogy megyünk egyenest a műtőbe. Nem görcsöltem sokáig, most olyan, mintha a szokásos mensim lenne meg, szóval sokkal "jobban" alakult, mint amire számítottam, ha lehet ilyet mondani... :)

Hajnoca,
Végülis találkoztunk. :D Jó kis szitu volt, a két Hajni egymásra találása...vajon Zsuzsika mit gondolt...
Hogy van a fejed? Remélem, jobb már. Tényleg hülye idő van, tipikus fejfájós idő. Bár már nem vagyok mérvadó :( , az elején nekem is fájt a fejem, akkor utánanéztem, és csomó helyen olvastam, hogy bizony ez is egy gyakori tünet friss kismamáknál, így hát boldogan tűrtem.
Nagyon szorítok neked!!!!
hajnesz

Sziasztok,

Hajnoca - drukkok mennek tovabbra is, hiszen nincs mas dolguk mostanaban mint, hogy menjenek :)

Hajnesz - egy hos vagy. Ezek szerint mar 2 olyan korhazat tudok, ahol ilyen esetekben figyelnek az ember lelkere.

Baba - pihengessel szepen, mar ugysem sokaig teheted meg.

Most csak ilyen rovidre futotta, mert olyan kotyagos a fejem.

Orsi
orshe

Gina,
augusztus vége felé várhatók a csajok.

Hajnoca,
ezek nagyon bíztató hírek, úgy örülök!! :D :lol:
A fejfájás nem emlékszem, hogy kísérőm lett volna az elején, nekem amúgy is inkább a melegfrontra érzékeny. De ettől még lehet. :) A gyomor és gyomorszáj fájásra viszont azt tudom mondani, hogy én a terhesség előtt azt sem tudtam mi az a gyomorégés, meg sav, meg ilyenek, de azóta ezt megtapasztaltam. Eleinte fura volt, azt sem tudtam mire véljem, de aztán kipróbáltam a Rennie-t, és ezzel egy kicsit jobb. Ha úgy érzed, hogy kaja után mar a gyomrod, vagy nem tudsz kényelmeset büfizni, akkor próbáld meg a savlekötőt. Én nem hittem volna, de az elején még a háztartási keksztől is savam volt. A hormonváltozások miatt! :D nyitva marad a gyomorszáj, és a sav visszajön.

Hajnesz,
örülök, hogy végül ilyen humánusan sikerült lezárni a dolgot, ezért imádom a Kósát, mert olyan kis tündér! Mondott valamit a továbbiakról??

Orsi,
hát igyekszem én pihenni, de olyan rossz, mikor az ember tehetetlen, mert semmit nem tud elintézni a párja nélkül, aki meg egész nap dolgozik, és estére elfárad. Az első több mint három hónap is így telt, és most örültem, hogy egy kicsit tudtam menni magam a dolgok után, de úgy néz ki már nem sokáig enged. :? Persze tudom, hogy a csajok a legfontosabbak, és ezt a kis időt már fél lábon is, csak bennem van a mehetnék... :oops:
baba888

Sziasztok!

Hajnesz,
annyira jó olvasni, hogy egy ilyen szomorú helyzetben is lehet pozitív élmény. :? Talán így könnyebb felejteni is. Tudom, hogy nehéz, de most ez a rész jön. :cry:
Zsuzsika nem tudom, hogy mit gondolt, de említettem neki, hogy szoktunk itt a neten beszélgetni. Annyit mondott nekem, hogy örül, hogy egy kicsit jobb a közérzeted. Jó azt látni.
Sajnálom, hogy ilyen körülmények miatt találkoztunk, de legalább összejött. És ez megint pozitív dolog a szomorú dologban. :wink:
Tényleg jó volt találkozni. Végre nem csak képen ismerjük a másikat. :)

Annak külön örülök, hogy Kósadoki bebizonyította, hogy tényleg a nőkért van. :D Figyelmes és törődik az ember érzéseivel. :!:

A fejem már jobban. Nem fáj. Biztos a csúnya időt éreztem.

Baba,
a gázokkal nincs gondom. Sőt. :wink:
A savval kapcsolatban csak annyit, hogy gyerekkoromban mindig az volt a bajom, hogy sok a savam. (Mindig fájt a gyomrom.) Aztán kivizsgáltak és kiderült, hogy alig van. Lehet, hogy az egy olyan nap volt, mert ma meg semmi. Eddig. Most egy kicsit érzem a derekam, de ezt most betudom a kocsizásnak és a Coras vásárlásnak. Pedig kb 4óra alatt tettük meg. :( Nálunk ez sok.
Megértem a mászkálhatnékodat. Ma már a nővéremtől és anyukámtól is megkaptam, hogy talán nem kellene vásárolnom. :(
De, ha olyan jól esik végre két hét után emberek közé mennem. :wink:
De holnap már ígérem pihenni fogok ezerrel. :)

Orshe,
nagyon köszönöm.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Baba - megértem én. Nekem is nehezem megy a seggemen ules, pedig nem is vagyok terhes, es allitolag akkor egy ideig a hormonok is porgetik az embert, de az leall a vege fele.

Hajnoca - en a ket hetet sem birtam ki, mar voltam vasarolni, igaz cipekedni nem nagyon kellett, mert az uram hozta a nehezet.

Amugy nekem semmi, de semmi tunetem nincsen, meg olyan se mint mensi elott. Na ez nem teljesen igaz, mert estere neha felpuffadt es megkemenyedik a pocim "helye". Es nem tudok aludni: hason fekve sose tudtam, de mostmar hanyatt se, olyan mintha hasizonlazam lenne. Ennek az eredmenye, hogy reggel ugy kelek, mint akit agyonvertek mindket oldalam faj es almos vagyok...

Segitsetek nekem meg egy hulye kerdeseben: en ugy gondolom, ha normal 28 napos ciklusokat nezunk akkor ugye az PE + 14 nap es megjon. PE pedig a punkcio, vagyis akkor a punkcio + 14 nap korul illene megjonnie? Vagy az elozo mensi + 28 napra jon meg? Vagy az ET +14-re? En ezt nem ertem? :) Amugy nekem vekkert lehetett eddig igazitani a ciklusaimhoz es remelem a lombik nem rontja el meg azt is, ami eddig mukodott. (csak ezert kerdezem)

Na szep vasrnapot mindenkinek, megyek kajcsit csinalni, mert az uram fut fel-ala a rakparton es biztos ehes lesz szegeny ha hazaer.

Orsi
orshe

Fanni,
az ázással végül az van, hogy valószínűleg mégsem talajvíz, hanem van ott nekünk egy nagyon régi használaton kívüli kéményünk, és abban lecsapódott párát szívja fel a tégla. Jövő csütörtökön jönnek és visszabontják a padlás aljáig, aztán meglátjuk, hogy utána mi lesz, én már nem hiszek el semmit. :?

A kapcsolatanalízisre hétfőnként járok, az első óta kétszer voltam. Volt, hogy nem igazán éreztem a kontaktust, és akkor csak rátettem a pocakomra a kezem, és különböző képeket küldtem a babóknak gondolatban. Például az apukájukról, az arcáról, meg hogy mi mennyire szeretjük egymást, és hogy őket is nagyon szeretjük már most, meg ahogy a párom beszél a pocakomhoz, vagy pl., hogy milyen lesz a szobájuk. Ezekre heves mocorgással reagáltak. :D
Legutóbb meg fürcsizni vittem őket, szeretném, ha szeretnék a vizet, a fürdést, nem félnének tőle, szép óvatosan lögybölgettem őket, fincsi fürdés volt, utána kence, pelus, öltözés, ringatás. :lol: Az egyik babát a párom fogta, a másikat én, és a gyerekszobában sétálgattunk velük. Ez tök jól jött ki, mert pont a végén voltunk az órának, és olyankor el kell búcsúzni tőlük, meg a méhemtől aznapra, és úgy búcsúztam el, mintha letennénk őket aludni, csak nem a kiságyba, hanem a méhembe tettük vissza őket.

Tegnap előtt éjszaka nem tudtam aludni,és megpróbáltam a méhemmel felvenni a kapcsolatot és elmagyarázni neki, hogy két baba lakik bent, azért kell még nőnie, és bent tartania őket aug.végéig, nehogy hamarabb megszülessenek. Remélem sikerült, a végén elaludtam, de a doki azt mondta a múltkor, hogy nem baj ha elalszom, ha már megvan a kapcsolat. :lol:
baba888

Orshe,
te most hol tartasz? Valahol elvesztettem a fonalat!
Lehet, hogy Monyoval keverlek. :?

Az nem baj, ha sokat alszol és fáradtnak érzed magad. Nekem is szokott lenni olyan, hogy hiába alszom még mindig fáradt vagyok. :) Folyton. Igaz most más tünet nincs. :) Hogy ez most jó vagy rossz majd kiderül. :?

Baba,
ez a kapcsolatanalízis nagyon jó dolog. :) Főleg, hogy már most megszerettetheted a lányokkal azokat a dolgokat amikkel gond lenhet majd idekint. Az szerintem sem baj, hogy közben elalszol, mert akkor megnyugodtál. Egy mélyebb tudatszinten - tudatalattin - vagy. Lehet, hogy nem is tudod, de a lányok éppen ekkor kommunikálnak anyával. :D Az is jó, hogy apa arcát is megmutatod nekik, mert így ő is közelebb kerül hozzájuk úgy, hogy nem is tud róla. :wink:
:idea: Bárcsak ilyenkor a férfiak is átérezhetnék azt amit mi nők. Szerintem merőben megváltozna a nőkhöz való hozzáállása a férfiak többségének és nem lenne ritka, mint a fehér holló az olyan aki normálisan viselkedik és él a családjával.:!: :D
:?: Tényleg apás szülés lesz? Szeretne bemenni, ottlenni?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Sajna rossz az otthoni gépem, de most ki tudtam szabadulni és megnézni, hiogy mi újság veletek! :roll:
Szerintem már én is függő lettem, mert sokszor gondoltam rátok.

Baba! Csodálatos dolog lehet egyszerre két picurral a pockban :P !
Sokszor elábrándozom arról, hátha nekem is ikreim lesznek. Nálunk már nagyok a gyerekek, be tudnának segíteni, úgyhogy nem bánnám.

Hajnóca! Már alig várom, hogy tuti eredményeket kapj. Szerintem tipikus kismama tüneteid vannak, nagyon drukkolok.

Hajnesz! Örülök, hogy ennyire klassz csaj vagy és megpróbálsz hamar túl lenni a nehézségeken. Fel a fejjel, már jó úton jártok, jó kezekben vagytok! :wink:

Remélem hamar meggyógyul a gépem, addig is vigyázzatok magatokra: kismamák és leendő kismamák egyaránt.

Puszka mindenkinek, Anikó
anikó65

Sziasztok,

Baba - ez tenyleg klassz dolog lehet, nekem a baratnom "dumalt" folyamatosan a babszijaval, es ki is varta az idejet. Velem az a baj, hogy en tul materialista vagyok es nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban. Lehet az egy egyszeru pszihomokus vagy agykontroll akar, nekem az megfoghatatlan es eppen ezert ugy gondolom nekem az sose sikerulne. Na de lehet majd egyszer raszanom magam es rajovok milyen jo is nektek.

Hajnesz - ugye minden ok, meg mindig maradt benned az optimizmusbol?

Hajnoca - en sem t`om hol tartok. Csutortokon megyek vervetelre, ha addig meg nem jon....

Aniko - jobbulast a gepednek akarcsak Zsebienek is, mert az ove is rossz egy ideje, es mar jo lenne ha keresnenek egy masik szerelot, ha ez ilyen lassan dolgozik :)

Orsi
orshe

Orshe,
mért jönne meg!? :wink: Jók a tüneteid neked is! Csak ++++ an tessék hozzállni!! Már nincs olyan messze a csütörtök!!! :) Még 3at kell addig aludni!! :) Már várom, hogy neked mi lesz.
Az, hogy nem olyan beállítottságú vagy nem akadály, hogy megpróbálkozz ezzel a dologgal. Régen én sem ilyen voltam. Hidd el, hogy nagyon sok + energiát is tudsz ebből a dologból meríteni. Jót tenne a lelkednek és a testednek is. 8)
Most, hogy ilyen közel vagyok a dologhoz még többet beszélgetek a pöttyömmel. Amikor érzem, hogy fájdogál a hasam vagy mensis gyenge görcsöm van (ma volt egy hónapja az uccsó) mindig mondom illetve gondolom magamban, hogy anya szeretne továbbra is vigyázni rá és odateszem a kezem, hogy érezze a meleget ami belőlem árad és simogatom. Most, hogy voltunk moziban (akció filmet néztünk - Xmen 3) párszor volt, hogy éreztem. Alkalmaztam a kialakított technikámat. Beválik. :) Eddig semmi nyoma pirosnak. Kopp-kopp-kopp. Pedig minden pisilésnél figyelem magam. :)
Nem kell eljárni ilyen orvoshoz, ha nem 'hiszel" benne. Te magad beszélgess vele, ahogy gondolod. Figyeld meg, hogy egy idő után már autómatikusan fog jönni a dolog és egyre több mindent fogsz vele megbeszélni. :wink: Ez nem csak arra vonatkozik, ha laknak odabent. Arra is, hogy a méheddel vagy a petefészkeiddel beszélgess, ha éppen arra van szükség. :)
Persze egy szakembernél koncentráltabb és tanultabb ez a dolog. :!: De talán nem lesz tőle semmi bajunk, ha az ember kicsit magába száll, néz vagy gondolkodik. :D

Anikó,
reméljük, hogy a te gépedet hamarabb fogják megjavítani, mint Zsebiét. :D

Zsebi,
már nagyon hiányzol!! Sokat kell majd visszaolvasni! :!: :D

Hahó, többiek!! :?: Merre vagytok????
Nagy információ éhség van rajtam!! Napközben csak a macskával tudok beszélgetni. :wink: Az meg nagyon egyoldalú!!
Nagyon megfogyatkoztunk :cry: , hiába csatlakoztak hozzánk páran!!

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Üdv az új csatlakozóknak, igérem mindenkit vissazolvasok és memorizálom a történeteiteket.

Hajnoca!!!!!:)

Nagyon nagyon szorítok neked, és mostmár gyere a jó hírrel!!!!!!
Ahogy én is írtam neked, az eredményeid szerint beindultak a dolgok szépen és csak növögetniük kell.Nekem anno,igaz magassabbak voltak az értékek, de nekem sajnos nagyon lassú emelkedést mutattak és meg is álltak.De neked nem fog és 8 hónap múlva jön a kis Hajnóca...de előtte még átküldöd nekem a gólyát!!!!!!Ma lesz vérvétel?Időzavarban vagyok.

Zsebi!:)???????????????????????????

majd még jövök ma!
Vendég

Vikimi,
igen ma reggel voltunk vérvételen. Annyira izgulok miatta, hogy szerintem a vérnyomásom az egekben lesz. :?
Tudod, hogy mit várok :) , de félek attól, hogy megint rossz híreket fogok hallani. :(
Remélem, hogy nem így lesz, de még nem akarom beleélni magam. Ami persze nagyon nehéz. :?

hajnoca
Dunakeszi

Szia Hajnóca!

Én tuti biztos vagyok benne, hogy jó híreket kapsz!!!!! :lol: :lol:
Mikor tudod meg az eredményt?
Most munkában vagyok, később még megnézlek, hátha már tudsz valamit.
Nekem honap kell megjönnie, és azzal bíztatom magam, hogy ezen kívül már csak egy menses és indulok a lombikkal. Nagyon sokat számít, hogy csatlakozhattam hozzátok, rengeteg pozitív energiát merítek belőletek. Bár én is úgy vagyok veletek, hogy néha még keverlek benneteket, de majd egy nyugisabb helyzetben végigolvasom az egész levelezést. Egyelőre a pszichológia tételekkel bajlódom, ami nem mindig olyan érdekes, mint ahogy azt gondoltam.

Szóval várom a pozitív visszajelzést, Orshe - tőled is! :lol:

És szép napot mindenkinek, Anikó
anikó65

Szia Anikó!

Majd úgy 12:30 körül tudjuk meg az eredményt.
Majd megírom, hogy mi a helyzet.
:) Örülök, hogy ennyire bíztok benne, de én még nem akarom elkiabálni a dolgot. :)

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Hajnoca,
már nagyon kíváncsian várom az eredményhírdetést! :D

Anikó,
érdekes, hogy én mióta a családalapítós eszemet tudom, ikrekre vágytam, mindig mondogattam, hogy lesz nekem két gyönyörű kislányom, és tessék, valóra vált az álmom! :lol:
Ezért nem szeretem a legtöbb ember reakcióját erre, én nem tudom, hogy miért mániájuk az embereknek a paráztatás, meg a negatív hozzáállás, de kevesen vannak, akik mikor megtudják, hogy ikreket várok, akkor azt mondják, hogy ez milyen nagyszerű dolog, meg mekkora ajándék, hanem egyből, hú meg fogtok szenvedni, meg rögtön jönnek az okosságok, persze ezek közül senkinek nincsenek ikrei, de azért osztják az észt! :? Az meg eszükbe sem jut, hogy én boldog vagyok ettől. :D

Orsi,
tényleg az is sokat ér, ha csak beszélsz hozzá, vagy énekelgetsz neki, akármi, csak érezze, hogy kapcsolat van köztetek. Én hét közben is szoktam próbálkozni, nem csak a dokinál, néha sikerül, néha nem, de a lényeg, hogy addig is oda koncentrálok. :)
Kopogtatós játékot is szoktam velük játszani, koppantok egyet-kettőt a pocakomon, és erre visszarúgnak. :)

Voltunk délelőtt uh-n, és már 22-23 cm körül vannak, a súlybecslés alapján 1110 és 1020 g-osak. Zsófi cicámat láttam pislogni a képernyőn, mikor a Kósa sztárfotóhoz ráközelített az arcára, ez annyira jó volt, már alig bírom kivárni a két hét múlva esedékes 4D-st! :D Anna viszont belémfúrta az arcát, úgyhogy róla egy punciképet kaptam! :lol: :lol: :lol: Persze azért bőven el kellett magyaráznia a dokinak, hogy mi-hol... :oops: :lol:
baba888

Sajnos rossz hírekkel jövök. :cry:
BétaHCG: 7!! a progit már meg sem kérdeztem.
Ez annyira sz@r. :evil:
Mi történt a hétvégén ami miatt nem emelkedett a szint. Végig nyomnom kellett volna az ágyat? :?:
Mindegy, ez van.

De legalább megihatom a Bacardimat. :D És megint elkezdhetek borozni!! :lol:

Orshe,
remélem te sokkal jobb eredménnyel tudsz majd jönni. :)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!:(

nem írok semmit, ugyis tudod....Mehetek én is inni?????már nem is emlékszem mikor ittam utoljára alkoholt....bacardi-cola nagyon fincsi!
Legyél jó és pihend ki magad!Fel a buksival!
:)
Vendég

Viki,
így teszek!! :) De azt hiszem ma még a bőgésé a főszerep. :cry:

Ha majd megyek ebben a hónapban a dokihoz, akkor megbeszéljük vele a Gynevacos dolgot. Remélem, hogy zöld utat enged neki.
Az is lehet, hogy immunológiai kivizsgálásról is fogunk vele beszélgetni. Mondta is, hogy még ebben a hónapban kellene találkoznunk.
Most mesélte a barátnőm, hogy reggel megismerkedett egy olyan lánnyal aki már a 7.!!! babáját veszti el. A doki most fogja elküldeni immunkivizsgálásra.
Nem szeretnék a helyében lenni. De emelem kalapom elötte még így ismeretlenül is. Nagyon sok ereje lehet! :!:
Tartok attól, hogy nem csak kint vannak nálam gondok, hanem bent a méhemben is. Szerintem ott is gond van. :(

Nem tudtok valami olyan helyről ahol immunológiai kivizsgálást csinálnak?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Hajnoca, nagyon sajnalom, de tenyleg. Egy kicsit aterzem a problemadat, bar nekem meg eddig sem sikerult eljutnom...
Punkcio +14 nap, azaz ma megjott (szinte percre pontosan)
Igy legalabb lehet, hogy egyutt szulunk :) Hogy valami vigasztalot is mondjak.
En este hivom a dokit, a hogyan tovabbrol, mert ez nem volt a programfuzetben csak az, hogy mikor menjek vervetelre, mibol mennyit szedjek stb. Erre szerintem o sem szamitott.
Engem me'g az vigasztal, hogy ott csucsul 14 eszkimo a huvoson, hat abbol muszaj egynek velunk maradnia.

Na most ennyi voltam este még lehet jovok lelkeket apolni de most kicsit dolgoznom kell

Kitartas mindenkinek: egyeseknek a babavarashoz, masoknak az elkesziteshez

Cupp
Orsi
orshe

Orshe,
kívánom, hogy abból a 14ből maradjon veletek legalább egy minimális 9 hónapig. :D
Sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés, mert nekem a következő esély csakk szeptemberben fog kezdődni. Addig pihi van. :)

Nem baj, mert azt hiszem addig kitombolom magam egy kondi teremben és szedek magamra egy kis színt. :D
Aztán augusztusban irány horvátország. :) Vagy ha sikerül megbeszélnem Zsoltimmal, akkor görögország. Én inkább ide mennék, de ezt majd az anyaiak eldöntik. :(
Aztán szeptemberben újból neki lendülünk. :)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
hát ezt el sem tudom hinni, ilyen tünetek után erre alig számítottam! :cry: :x De úgy is kell, ahogy írtad: sírás, aztán tombolás, testi-lelki felfrissülés, nyaralás, hogy szeptemberre megújúlt erővel tudjatok kezdeni. Hát őszintén nagyon sajnálom!!

Orsi,
nálad nemkülönben! :cry: És ti mikorra tervezitek az eszkimók kiolvasztását?

Pedig két jó hírben reménykedtem. :(
baba888

Sziasztok Lányok!

Most én sem tudok mit mondani, azt hiszem, hogy szavakkal ki sem lehet fejezni az együttérzésemet. :( Néha elgondolom, hogy milyen igazságtalan az élet, és mennyi mindenen át kell mennünk! :roll:

A sírás, tombolás, vörösboros kóla nálam is bevált. Engem az is megnyugtatott, hogy ha gyertyát gyújtottam. Nálam ez több napig is eltartott, talán már egy kicsit depis is voltam, de aztán új erőre kaptam és most ismét várakozok valamire, valakire (valakikre).

Hiszen annyi pozitív példát is hallani :lol: Például az egyik barátnőmet én irányítottam a Kaáliba és most kezdte volna a kezelést - erre kimaradt neki a menses és pozitív a tesztje. A héten megy UH-ra.

Szóval csajok, fel a fejjel, csodák még vannak :wink:

Baba: nagyon örülök, hogy jól vannak a kicsik. A volt sógoroméknak spontán 3-as ikreik vannak, most már 3,5 évesek, lányok. Persze, hogy nem egyszerű az élet ikrekkel, na de anélkül egyszerű? Szerintem ez csodálatos dolog, remélem nekem is összejön egyszer :lol: .
Anikó
anikó65

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?