Sziasztok!
Monyo,
Fannynak volt fagyibabás ETje.
Sajnos nem jártak sikerrel.
Hogy érted a normál ciklust? Semmi gyogyi, semmi hormon inci?
Szerintem azért kell a stimu hozzá.
Ha jól emlékszem, akkor Fannynak is volt egy kisebb stimuja elötte. De ez csak azért volt kicsi, mert elötte szegényt túlstimuzták. (Ha jólemlékszem, akkor novemberben.)
De ezt a dokid úgyis fogja mondani vagy, ha nem akkor kérdezz rá. Az a tuti. Lehet, hogy a következő hónapban már neki is indultok!?
Hajnesz,
örülök, hogy így állsz a dolgokhoz. Még biztos lesznek rossz napjaid, de fel a fejjel és csk előre. Már az is csoda volt, hogy összejött és ez lelkesítsen. Jó?
Remélem, hogy Orshenak lesz igaza a kórházzal kapcsolatban.
Nézd egy kicsit másik oldalról. Most legalább ihatsz egy kicsit.
Azért ne tessék alkoholistának lenni, de most biztos jólesik.
Tudod a vörösbor!! Mostanában nagyon elmaradt!!
Hajnesz, azért nagyon remélem, hogy összefutunk még akár Zsuzsikánál, akár a váciban, vagy valahol.
Nem lehet olyan a sors, hogy csak levelezzünk.
Most, hogy voltam a búcsúbulin (Zsoltim munkatársát búcsúztattuk.) kicsit rossz volt, hogy nem ihattam és nem is mertem. Pedig csak 3-4 cl baileyst ittam volna, de megálltam. Ma nem!
Holnap egy nyeletet sizom, ha sikerült.
Ha nem akkor megiszom a behűtött Baileyst maga Bacardimat.
De remélem, hogy csak a nyelvemhegyét érinthetem a pohárba.
Orshe,
nem gyomorrontás. Az már tuti. A párommal megettünk egy egész 2 személyes fatálas vacsit. Megettem és nem volt gond. Lehet, hogy a reggeli hal birizgálta a gyomrom. Mostmár jól vagyok.
Próbálok nem gondolni a holnapra, de ez már egyre nehezebb.
Már a páromnak is gyanús adolog, mert soha nem voltam ilyen rosszul illetve ilyen hányós. Igazából soha nem tudtam és nem tudok hányni.
Holnap jövök, ha tudok vmit. Nem tudom mikor, de jövök.
Nincs kedvetek találkozni az eperfeszten? Legalább lenne ok összejönni, megismerni a másikat.