Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!Van itt valaki?????

Kép
bea27

Akkor megyek vissza az IWIW.re!!!Viszlát :x :x :x :!:

Kép
bea27

Hahó,
én most jöttem meg, Balcsin voltunk takarítani :( Az egyetlen pozitívum az vlt, hogy ott volt a 1,5 éves unokaöcém is. "Szétrágtam", agyon puszilgattam, minden porcikáját megzabáltam. Rettentő édes. :lol:

Meli, tesztelés?
Plutó? Tesztelés??

Kata
hoppá

Sziasztok!

Nincs kedvem írni.Szar volt az idő.Sehova nem tudtunk menni.A tesóm nem jött el a saját szülinapi bulijára...no comment.
Máténak begyulladt a fütyije.Szegény most is ordít.De most csak a fáradtságtól.
Tanulni semmit nem tudtam
Na nem nyavajgok.

Valaki jöjjön valami jó hírrel!!!

málna2162

Málna, sajnálom a picurt. Mit tudsz vele csinálni? Gondolom csak szeretgetni ezerrel, mást nem nagyon. Vagy bekented neki valamivel?
Mi az, hogy a tesód nem jött el a szülinapi bulijára????
hoppá

Málna
Mátét nagyon sajnálom :cry: Krisztián tavaly nyaraláskor szedett össze egy szép gombás fütyigyulladást :cry: , szörnyű volt. Szegénynek csípte a Canesten oldat, ugy sajnáltam :(

Anyusziszi
akkor Pesten jobb a helyzet. Ezekszerint vidék szigorít, mert mondták nekünk, hogy amiatt kötözködnek ennyit, mert sokan ok nélkül kiíratattják magukat :( , és ha valakinek tényleg indokolt akkor ilyen hercehurcát kell csinálnia :(

Hoppá,
én nem tesztelek, nincs mit :cry: sajnos. 6. cn-on vagyok

Meli
mi a helyzet :?: Jelentkezz :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bocs Plutó, Anyuszuszit akartam írni :wink:
Hogy miért kevertelek benneteket? Nem tudom.

Jó éjt mindenkinek, lassan lépek apa mellé... Bár... már lehet, hogy elaludt...

Kata
hoppá

Anyuszuszi helyett Anyusziszi :lol: [/b]
hoppá

Sziasztok Hétalvók :!:

Segítsetek, ez most mi? Mi van velem?
Kinek mi a véleménye???

Kép

A ferti a 17. napot jelölte pé-nek egészen a 29. napig, utána kitörölt mindent...
Vendég

Jó reggelt!!
utálom az új babanetet!!!Ha vissza lépek egy oldalt,akkor minden elszáll amit írok :twisted: :twisted:
Azért az időjárás elmehet oda ahová gondolom.!!Biztos megint hétvégeére fog elromlani.

Hoppá

Köszi
Kézügyesség?!Nekem?!Én vonalzó mellett sem tudok egyenes vonalat húzni :lol:
Hidd el nem nagy dolog.Fogtam az ecsetet összemázoltam és ráragasztottama szalvétát.Neked is sikerülne!

Szeretgetem,de az sajnos most kevés.Betadinoskamillás oldattal kell átmosni.Kicsit hátrakell húzni a bőröcskét bedugni a fecskendő végét,összezárni és benyomni a cuccot. :cry: Nem valami kellemes.Ráadásul szegény tegnap még pisilni sem tudott.Csak szorította.valszeg csípte neki.Pelus nélkül magmhoz fogtam hogy ne piszkálja neki semmi.Csak sírt sírt aztán egyszer csak nagy kínkeservesen pisilt...
Ma reggel már volt pisis pelus és az éjszakát is átaludta :lol:

Elég annyi.hogy csak akkor rakom tisztába ha hazaértünk,és lehet hogy addigra már a fütyibe "felmászott"valami.
Elég szar érzés amikor viszem az orvoshoz és úgy néznek rám mint aki nem tratja tisztán a gyerekét.
bezzeg kokeróéknál ilyen probléma nincsen :wink:

Kis_plutó

Hát akkor neked nem kell bemutatni a dolgot.Szegénykéket eléggé megkínozza eza fütyi baj.

Icus

Lassan a katicáid célba érnek!
mérted a hődet?

Mókuska

Jobban vagy már?Ez a hétvége csak arra volt jó, hogy az ember kikúrálja magát.Sikerült?

Takido

Meddig van még ovi?

Bea,Takido

A pocak növekedés kb a 3.hónaptól lesz látványos.addig csak a belek mozdológnak és has van felpuffadva.
van egy könyvem ahol levan írva hogy mekkor a magzat mérete az adott héten.majd előkotrom. De az biztos hogy az első 3 hónapban eper és csereszenye méretekhez hasonlítjk.Az meg ugye nem nagyon látszik.Képzeljtek csak el valaki megeszik egy kiló cseresznyét...

Anyusziszi

Szerintem te leszel a főszereplő a Jégkorszak 3-ban.Valld be arra gyúrsz :lol:

Én ezt a görbét nem értem.Én már nem a fertyn csinálom a hőmérőzést mert a múlt hónapban teljesen öszekavart mindent ,aztán jól elis tüntette a görbém.Van egy német,most oda írkálom.Nekem megbízhatóbbnak tűnik.

Zsizsik

Voltatok hétvégén a Mammutnál?

Canditól- Vikikéig ?Merre vagytok?
Megyek mert Máténak pisilni kell...Meg tanulnom is kell.

málna2162

Jó reggelt mindenkinek!
Hogy telt a hétvégétek?
Málna: Máté jobban van? Kicsit jobb már a kedved, most olyan szép az idő / az előző napokhoz képest /.
Sziszi: hát, én nem vagyok egy szakértő, de lehet, hogy azért vette ki a pét, mert 28-29. nap is gyanús neki, de csak akkor írja rá, hogy pé volt, ha a hőd nem esik tovább holnapra. De én csak találgatok! Nem akartál mostanában tesztelni egyet? Vagy neked egyébként is ilyesmi hosszúságúak a ciklusaid? :?:
Hoppá: és nagy a tisztaság már? Csak jó idő kellene,hogy lehessen élvezni a Balatont :?
Takidó, Bea: lesztek ti még olyan gömbölyűek, mint egy görögdinnye :wink: . De mi szeretjük a dinnyét! :lol:
Muszkuru és többiek hogy vagytok?
Volt valaki a sajt és borfesztiválon?

Andi
candi

Kép

málna2162

Candi
30-31 napra jön meg nekem, általában pontosan. Mióta abbahagytam a gyógyszert egyszer volt 35 nap.
Gondoltam csüt-ön tesztelek, ha addig nem jön meg.

Málna
nálunk is volt hasonló, de fitymaszűkület miatt. Nekünk 4 napig sírt.
A pisilésnél az vált be, ha beleálltítottam a kádba és folyattam a fütyijére a melegvizet, úgy tudott pisilni, mert nem csípte.
Az első nap 2-szer pisilt, már remegett, azért kellett kitalálni valamit...

Jobbulást Máténak :!:
Vendég

Sziasztok!!!Málna,annyira sajnálom Mátét!!!Ez iszonyú fájdalmas lehet....és még csúnyán is néznek rád???!!!!Ez felháborító!Remélem hamar meggyógyul!!!Ha lesz egy kis időd írd át a mensi időpontját júni 2-re léccike!!!!Igaz,hogy csak egy napos volt,de mensi....
A teszt ugye negatív lett....én is ki fogok hűlni....36,6fokos vagyok már két napja,ez nálam alacsonynak számít.....és tegnap kirándultunk,este hazajöttünk,szeretkeztünk egy orbitálisat :oops: :oops: ..és egy picit véreztem utána,szerintem ez volt a végső tisztulás....szóval új hónap,új remény...ma veszek egy csomó ovi-tesztet,használta valaki már az Evidence-t?Azt hallottam megbízható!?!

Még egy kérdés....el akarok kezdeni egy cickafark-tea-kúrát,hogy beállítsa a ciklusom legalább 28-30 napra....szerintetek?
Mellette hőmérőzök,tesztelek,meg persze kb félidőtöl 2 naponta...csak összejön már végre :roll: :roll:

Na szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

[quote="málna2162"]
írta:
málna2162
Elég annyi.hogy csak akkor rakom tisztába ha hazaértünk,és lehet hogy addigra már a fütyibe "felmászott"valami.
Elég szar érzés amikor viszem az orvoshoz és úgy néznek rám mint aki nem tratja tisztán a gyerekét.
bezzeg kokeróéknál ilyen probléma nincsen :wink:

Bizony az ő szervezetük sokkal masszívabb. Erre felénk még a szülőszobáról is sétálva jön le egyik-másik. :(

Volt már máskor is ilyenetek :?: Szerencsére gyorsan helyrejön. Ma estére már nem lesz gond :)
Viszont kenni kend még pár napot, de biztosan mondták is nektek.

Anyusziszi, ha én mérném akkor sztem az mis így nézne ki :lol:
Borzalmas hőket tudok produkálni. Mikor huzamosabb ideig kórházban feküdtem mindíg többet írtak a nővérkék, mert olyan alacsony hőket produkáltam.
Amugy valahol olvastam, hogy hőmérőzésnél egymás után 3-szor kell mérni, és azt kell átlagolni, az a stabil reggeli hőd :)

Majd később próbálok még jönni, de ágyat húzok, mosok Kép vasalok Kép és sütni szeretnék Kép

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli, sztem ne teázz, hanem pár nap mulva tesztelj megint :)
Nem volt ez Neked rendes mensi, és a szex utáni vérezgetés is inkább afelé mutat, hogy van ott valaki. :)
Viszont apát ne engedd felülre, biztos ami biztos alapon

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli
szerintem nem tesz jót, ha beleavatkozol, akár természetes módon is, a rendbe. Semmi extra nem indokol egy ilyen kúrát.
Akkor kell, ha van valami gondod. De nincs is.
Amúgy még nem 100%, hogy nem vagy terhes. Addig végképp nem kéne innod.
Vendég

Sziasztok lányok!

Málna, húzzál ki légyszives a táblázatból.

Hétvégén hosszas beszélgetés után - több okból - úgy döntöttünk a férjemmel, hogy 1 évvel elhalasztjuk a babát. Jövő ilyenkor fogunk elkezdeni próbálkozni...

Remélem addigra mindannyian babások lesztek! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nem nagyon volt még lehetőségem visszaolvasni, de mindenekelőtt Máténak szeretnék jobbulást kívánni!
Szegény manó, remélem nemsokára már rossz emlék sem marad a fütyis kaland!

A hosszú hétvége sajnos túl rövid és túl esős volt, fél napokat töltöttünk az ágyban, nem volt túl sok kedvem felkelni, márcsak azért sem, mert úgy néz ki, hogy ebben a hónapban sem költözik hozzánk senki. :cry:
A hőm alacsonyan van, 36,7, és nem is érzem azokat a tüneteket, amiket májusban (álomkór, szétszórtság és éhségrohamok) :(

Ráadásul nyúlgyereket is megtámadta valami feneség, sebes a füle és állandóan vakargatja, a szőrt is levakarta már, nem tudom lebeszélni róla, hogy piszkálja, ma megyünk dokihoz.

Viszont kiéltem magamat a konyhában,
Málna, megcsináltam az általad leírt rakott palacsintát, nagyon finom lett, nagy sikert aratott :D

Kellemes napsugaras szerdát mindenkinek :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Neked is!De ma még csak kedd van...

málna2162

Jé, tényleg 8)

Mellesleg el bírnám viselni a 4 munkanap-3 pihenőnap hetet gyakrabban is... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Meli

Szerintem sem kell inni ezeket a "csodaszereket"!!
Teljesen normális a ciklusod.30-31 nap.
Akkkor ajánlják ha össze vissza ugrál.Hol 30 ,vagy több,de sokkal,vagy kevesebb.
felesleges!!!!
Lehet hogy többet ártasz vele!!

málna2162

Köszi lányok a véleményeket,megfogadom :lol: ,igazatok van,lehet,hogy tényleg csak ártanék vele!!
Gabi,gondolod,hogy még érdemes tesztelnem...én már nem remélek ettől a hónaptól semmit....amúgy nem alul voltam...hátulról imádom :oops: hű,de szemérmetlen vagyok!!!Sziasztok!!!!

Kép Kép
meli1118

Ja,

ezek után aki akar, megtalál a kbeatrix@citromail.hu címen
Vendég

Naháttémánál vagyunk? :oops:
Muszkuru: soha nem lehet tudni mit hoz még a hónap, azért ne legyél ennyire pesszimista! 8)
Sziszi: akkor addig szorítok! :wink:
Én muffint gyártottam a hétvégén és minden létező helyet kitakarítottam otthon,meg az autókat is, meg füvet is nyírtam, szóval igen aktív voltam, most pihenem ki magamat! :oops: :wink:
Tegnap szedtem cseresznyét a szomszéd fájáról, most igen érdekeseket produkál a gyomrom, kész koncert4
Plútó látom nálad ma van a nagyüzem, mit sütsz. Valami alkalom van, vagy csak kedd?
Szerintetek minek örülne egy 7 éves fiúcska, akinek nagyjából mindene megvan, a szülinapjára kellene kitalálnom valami aranyosat, de tanácstalan vagyok, ráadásul ovis ballagás is lesz és oda is kellene valamit vinnem! Segítsetek ha van valami ötletetek örülnék :)

Andi
candi

Szia Candi,nem tudom milyen összeget szánsz a dologra,mennyire közeli a kapcsolat a kisfiúval,de egy 7 évesnek sok mindent lehet venni!!Én valami hasznosat vennék,de azért még olyat,amit értékel...kicsit játék,kicsit komoly dolog...pl.egy kisbicaj....nem tudom,mennyit szánsz rá,ezért nehéz...puszi

Kép Kép
meli1118

Málna!
Jobbulást a picinek.

Meli!
Nekem is ugyanígy kezdődött volt egy pici szex után volt vérzés most meg 9. hét körül járok.

Voltam ma terhesgondozáson. 59 kg kilóval kezdek.
Nem h allottam mást, hogy mit ne egyek. Teljesen kiakadtam, mert a doki azt mondta, hogy szinte mindent lehet enni. A hölgy ne egyek maci sajtot, nem mindegy milyen tejet iszok, kenyeret eszek ne egyek gyümölcs joghurtot szinte alig ehetek valamit. Nézzem mibe mi van, az E-ket.
Ez nem túlzás egy kicsit? Szerintem igen.
Egy hét múlva megyek vérvételre, + 5000 Ft-ért elvégzik a toxoplazmózis vizsgálatot is a véremből.

Január 16-ra vagyok kiírva.

Muszkuru!
jobbulást a nyuszinak.

Cosmo!
Remélem azért velünk maradsz.

Puszi mindenkinek.
nika04

Nika

Azt egyél ami jól esik!
Ennyi erővel levegőt sem szabad venni!
Én nem csináltam ebből ekkora ügyet.Ha megnézed az ételeket szinte E1-E1000 minden benne van.
Én egy dologra viszon figyeltem:Csak babavizet ittam A Szentkirályit.A Nitrogén és nitrát tartalom miatt.Abban nincsen!!

málna2162

Szia Nika,köszi a biztatást,de nekem azért nem csak ez a jel volt,hanam egy egy napos mensi,meg az alacsony hő...na majd meglátjuk...ha a héten valami változik,tesztelek!!!!
Szerintem is túlzás,hogy milyen kenyeret,tejet ehetsz-ihatsz...az biztos:nyers húst,penészes sajtot,nyers halat.....ez tilos.De szerintem a többi azért néha becsúszhat,ha kívánod...De kérdezd inkább az anyucikat,ők tapasztaltak,én csak hozzáolvasott laikus vagyok :lol: :lol: puszi
Ja...egyébként mindenben van E....ez csak egy kódszám....az egészséges dolgoknak is ezzel kezdődik a kódja...ez csak elrettentés...

Kép Kép
meli1118

Igen Málna,igazad van minden témában :) :) puszi

Kép Kép
meli1118

Nika: azért nem kéne ekkora problémát csinálni a kajákból, a szervezeted úgyis jelzi, ha valamit nem kíván. Csak az előttem szólokhoz tudok csatlakozni, nyers kajákat hagyd ki és nitrát mentes vizet igyál. E számmal jelölik még a citromsavat is, nem minden E rossz.
Meli: köszi a tippet, bicaja van nem is akármilyen, ez a nehéz, mert mindent megkap a szüleitől,nekem inkább valami jó ötlettelkellene előállnom, egyébként a keresztfiamról van szó! A Lányoknak mindig könnyebb találnom ajándékot, a fiúkkal szoktam bajban lenni!
Málna:pisi dolog hogy áll Máténál? A suliban ez hányadik féléved?

Andi
candi

Candi,isteni ötletem van,nálunk mindig beválik.Mi az öcsémmel nagyon szeretünk szolgáltatást ajándékozni:színházjegy,Wellness hétvégét veszünk a barátainknak nászajándékba...mi a tesómtól nászajándékba 4 napos prágai utat kaptunk....isteni meglepetés volt,ezért pityeredtem el egyedül a z esküvőmön...annyira meg voltam hatva!!!

Elkalandoztam...szóval szerintem cirkuszjegy,bábszínház...játszóház,valami nem hétköznapi dolog...elviszitek a pároddal és még ti is kikapcsolódtok!!Na,mit gondolsz??Puszi

Kép Kép
meli1118

Szuper ötlet!Cirkuszban úgysem volt még szerintem! Köszi, utána is nézek mindjárt!

Andi
candi

Köszi lányok!
Én se akartam meg nem is tudom betartani ezeket a baromságokat.
ez már egészség mánia lenne.
Eszek gyümölcsöt, zöldséget joghurtot sajtot egy kicsit egészségesebben, de soha nemvoltam olyan, hogy azt néztem a termékeken mi miből van.

Az ásványvíz ötletet köszi.

Candi!
Az én keresztfiam is 7 éves s repülő modellt vettem neki, nagyon díjazta. A szülök nem tudnak neked súgni egy kicsit?
nika04

Örülök,hogy tetszik!!!!!Biztos nagyon fog örülni,Ti meg újra gyerekek lehettek egy napra!!!Én is elviszem az unokatesóimat :lol: :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Nika: nem súgnak az a problem, illetve, ha mondanak valamit az az hogy ruhát, de ez nem olyan ajándék, aminek szerintem olyan igazán örülne egy kisgyerek. A repülő modell is jó lenne, de őt nem érdekli az ilyen szerelgetős dolog ezt már karácsonykor megtapasztaltam :roll: .
Jó étvágyat nektek az ebédhez!

Andi
candi

Sziasztok!

A héten végig kétgyerekes vagyok :D Lili pénteken olyan taknyosan jött haza az oviból, h ugy döntöttünk apával inkább maradjon itthon. Egyébként is csak 3 nap lett volna ovi a héten mert pénteken zárva lesz.

Málna
Köszi a kérdésed, én már teljesen ok vagyok! Szombaton volt egy rossz napunk, reggel összevesztünk apával (vagyis én modtam vmit, ő vissza ami nagyon rosszul esett). Gyerekeket átvitte anyósékhoz, ő lelépett én meg jól kisirtam magam aztán aludtam 2 órát, felkeltem összepakoltam aztán megint aludtam egy órát :lol: Aztán hazajött apa, kicsit még duzzogtunk majd ....nem részletezem, mindenkinek a fantáziájára bizom :wink:
Máténak jobbulást!!!!!

Meli
Nekem is voltak hasonló tüneteim anno mikor Lilivel próbálkoztunk. Féléves gyógyszerkihagyás után kezdtünk neki a dolognak és kerek 1 évre sikerült teherbe esnem. És én ugyanigy menseseltem, pl. pont olyankor ciklus után lettem terhes mikor épphogy volt egy kis maszatolgatás.
Ajándékozás :lol: A párom unokatesója a főnökétől egy hetes egyiptomi utat +200euro költőpénzt kapott nászutra!!! :lol: Én is ilyen főnököt akarok :lol:

Tesó
Hát nem tudom, de Pásztón számomra elég furcsa rendszerek alakultak ki :roll: Sztem még egy ilyen hely nincs mo-on! Itt is simán kiir az orvos ha kéred, az ok, h havonta 1-szer felülvizs-ra kell menni ami itt annyi, h megjelensz a doki előtt ő meg lebélyegzi a könyvet, h továbbra is tp-en vagy! Engem még csak nem is a saját dokim irt ki mert akkor éppen nem találtam és a védőnőm szólt egynek aki éppen rendelt :shock:

Nika
Sztem is azt egyél amit megkivánsz! Sokan ugy gondolják, h a terhesség miatt mindenben 360 fokos fordulatot kell venni, holott ez a világ legtermészetesebb dolga! Az ok, h vigyázni kell vmilyen szinten, de tulzásokba sem kell esni! Nekem diétázni kellett (volna) terhességi diabétesz miatt, de ha mindent ugy csináltam volna ahogy mondták...hááát......

Cosmo
Ugye nem végleg köszöntél el?

Dani szokás szerint nyügös :roll: Én ezt nem értem! Már mondtam apának, h fogok mindenkinek szólni, h játékot ne vegyenek neki -egyenlőre- mert ugysem játszik semmivel! Pedig van egy rahedli. Ma már 4!!-szer evett, ez sem lehet a gond. Folyamatosan rajtam lóg és kisebb megszakitásokkal nyávog. Estére már teljesen besokalok tőle :oops: Persze az idő is ellenünk dolgozik, sztem ha ki tudnánk menni sokkal nyugisabb lenne.
Már csak este jövök, szép, napsütéses napot mindenkinek!!! :lol: Kép

Kép
Kép
mókuska

Kismamik és leendő kismamik( a már mamik meg biztos tudják!)!

Nitrát, nitrit

Megköti a vérben lévő oxigént.Fulladáshoz vezet.És ugye ez a vér megy babához is...
Ásványvizek amiket terhesség és szoptatás alatt inni lehet:
Szentkirályi,Nestle baba víz.
Az újszülöttnek is ezekből a vizekből szabad adni.

Csak egy példa:
Nálunk a faluban nagyon magas a nitrát és nitrit tartalma a földnek.A védőnő aláíratott velem egy papírt,hogy a terhes gondozás alatt tájékoztatott erről.Benne volt az is,hogy ezek után semmilyen felelősség nem terheli az illetékes hivatalt ha mondjuk a gyerekemnek valami baja lesz.Pl, ha itt termelt sárgarépát adok neki és mondjuk megfullad.
Azt tanácsolták,hogy vehetek sárgarépát ,csak pucoljam meg konyhakészre és fél évig hagyjam lefagyasztva,vagy úgy magában a pincében. Kb ennyi idő alatt lecsökken arra a szintre ami már nem káros.Egyébként a sárgarépában van általában a legmagasabb.és a babának is ez az első pépes étele...
Érdeklődjatek a védőnőnél erről.
http://www.asvanyvizek.hu/text/doc/Pala ... nlapra.doc

málna2162

Mókuska

Nincs is jobb ,kiadós veszekedés után egy kis hancur :lol: :lol:

málna2162

Szia Málna,köszi a felvilágítást,nem is gondoltam volna erre a répaügyre....hiába vigyázol a vízzel....én még Norbi gyémát vizet is szoktam venni,de a standard a Nestle.

Mókuska,köszi neked is...addig mondogatjátok,hogy belém ültettétek a bogarat...tesztelek még egyet holnap....aztán már a köv.ciklusra ügyelek!!!
Vasárnap mi is összezörrentünk,de tegnap már újra teljes volt a love....én is sírtam egyet,nem sírtam hónapok óta,ki is jött belőlem az elmúlt idők összes feszültsége....hehehe,olyan nyugodt lettem,hogy élve lehetne műteni :P :P puszi

Kép Kép
meli1118

Mókuska
Mi is imádjuk a kibékülős szexet :oops:
Apa szerint az a legjobb.

Cosmo
Ugye nem úgy gondolod, hogy akkor innen Neked menned kell. Már megszoktunk és ismerünk. Gyere nyugodtan. Az az egy év nem is biztos, hogy mindenkinek sikeres lesz...
Vendég

Úgy értettem ébren.....műteni...mindegy!!!
Mókuska ez az idő a felnőtteket is megviseli,szegény kicsiknek meg még rosszabb...ők nem értik,hogy mi a bajuk és nem tudják megmagyarázni!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Elköszönök egy időre,megyek kozmetikushoz,rendbe rakatom a képem(már amennyiben ez lehetséges) :P

Hétvégén megyünk a haverunk esküvőjére,azt reméltem oda már hárman megyünk :cry: na nem baj,a barátaink szeptemberi esküvőjére már nagyobb az esély!!!!Puszi mindenkinek,ja és jó étvágyat!!!

Kép Kép
meli1118

Én a tegnap esti film alatt felváltva röhögtem és sírtam, na ez az igazi dilis csaj szindroma! :?
Mókuska: nem a foga kínozza? Bár ez az időváltozás is megkavar mindenkit én most pl. aludnék :wink:
Azért ma este ne vesszen mindenki össze a párjával, hogy aztán jó legyen :oops: :roll: .
Plútó: nem végeztél még? Sütike van már, vagy még lehet rendelni tőled valami finomat? :lol:

Andi
candi

Lányok!

Jövő héten kezdődik a kálváriám.Kedden megyek fogorvoshoz :( :o :shock: :? :x :oops: :cry: :evil: :twisted:
Most ezt mind érzem...

málna2162

Milyen kálvária Málna?

Andi
candi

Nika, Mókuska, Sziszi!

Aranyosak vagytok!

Nagyon szivesen beszélgetek bármiről.
Vendég

Candi

Még amikor nem volt "divat"magánfogorvoshoz járni egy mostmár csak szakbarbának nevezhető fogorvos szépen hazavágta az egyik fogamat.A gyökérkezelést sity-suty megcsinálta és betömte véglegessel.
Szóval attól a fogamtól nem sokra rá érzékeny búcsút kllett vennem, és kaptam egy szép koronát... :cry:
Most érett emg a cserére...Nekem is kell csináltatnom egy fogfehérítést
Muszkurumesélj milyen volt?
Utánna az egyik okos fogamat kikell húzni mert nem megfelelő irányba akar nőni.
Ha ezen a kettőn túl vagyok kb.két hét múlva ,pedig elkezdik a koronámat.
Apa azzal szivat,hogy csorba csík leszek.De ez nem igaz,mert addig kapok ideiglenes koronát.
De nem ám olyat mint ami az öregasszonyoknak van.Nekem nem kell majd éjszakára pohárba raknom :lol: :lol:

Nekem nem a terhesség .hanem a szoptatás alatt és után kezdődtek a problémák.A koronám meg most érett meg a cserére.
Muszály most túllennem rajta mert ha összejön a baba akkor megint tologathatom legalább egy évig.Na azt meg nem szeretném.
Kisebb vagyon lesz az egész de csak egyszer kell megcsinálnom és akkor megint levan tudva legalább 5 évre... :roll:

málna2162

Málna, előbb kellene a fogfehérítés és utána a korona!

Ha előbb kapsz egy koronát (a mostani fogszínedhez) és utána kifehéredik a fogad 7-8 árnyalatot akkor furán fog kinézni, hogy a korona sötétebb. (az ugyanis nem fehéredik)

Bár nem tudom hol van a koronád, mennyire látszik...
Vendég

Nem egy leányálom!
Nekem is össze kelene szednem a bátorságomat és megcsináltatnom a fogaimat. Én sajna olyan parás vagyok, hogy sírok, meg elájulok a fogdokinál. Most altatásos fogászatot keresek. Szép mi? :? Besz..ri egy csaj vagyok! :roll:
De te bátor vagy és szép lesz a mosolyod! :D
Mi újság Mátéval, megírod?

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?