Sziasztok!
A héten végig kétgyerekes vagyok
Lili pénteken olyan taknyosan jött haza az oviból, h ugy döntöttünk apával inkább maradjon itthon. Egyébként is csak 3 nap lett volna ovi a héten mert pénteken zárva lesz.
Málna
Köszi a kérdésed, én már teljesen ok vagyok! Szombaton volt egy rossz napunk, reggel összevesztünk apával (vagyis én modtam vmit, ő vissza ami nagyon rosszul esett). Gyerekeket átvitte anyósékhoz, ő lelépett én meg jól kisirtam magam aztán aludtam 2 órát, felkeltem összepakoltam aztán megint aludtam egy órát
Aztán hazajött apa, kicsit még duzzogtunk majd ....nem részletezem, mindenkinek a fantáziájára bizom
Máténak jobbulást!!!!!
Meli
Nekem is voltak hasonló tüneteim anno mikor Lilivel próbálkoztunk. Féléves gyógyszerkihagyás után kezdtünk neki a dolognak és kerek 1 évre sikerült teherbe esnem. És én ugyanigy menseseltem, pl. pont olyankor ciklus után lettem terhes mikor épphogy volt egy kis maszatolgatás.
Ajándékozás
A párom unokatesója a főnökétől egy hetes egyiptomi utat +200euro költőpénzt kapott nászutra!!!
Én is ilyen főnököt akarok
Tesó
Hát nem tudom, de Pásztón számomra elég furcsa rendszerek alakultak ki
Sztem még egy ilyen hely nincs mo-on! Itt is simán kiir az orvos ha kéred, az ok, h havonta 1-szer felülvizs-ra kell menni ami itt annyi, h megjelensz a doki előtt ő meg lebélyegzi a könyvet, h továbbra is tp-en vagy! Engem még csak nem is a saját dokim irt ki mert akkor éppen nem találtam és a védőnőm szólt egynek aki éppen rendelt
Nika
Sztem is azt egyél amit megkivánsz! Sokan ugy gondolják, h a terhesség miatt mindenben 360 fokos fordulatot kell venni, holott ez a világ legtermészetesebb dolga! Az ok, h vigyázni kell vmilyen szinten, de tulzásokba sem kell esni! Nekem diétázni kellett (volna) terhességi diabétesz miatt, de ha mindent ugy csináltam volna ahogy mondták...hááát......
Cosmo
Ugye nem végleg köszöntél el?
Dani szokás szerint nyügös
Én ezt nem értem! Már mondtam apának, h fogok mindenkinek szólni, h játékot ne vegyenek neki -egyenlőre- mert ugysem játszik semmivel! Pedig van egy rahedli. Ma már 4!!-szer evett, ez sem lehet a gond. Folyamatosan rajtam lóg és kisebb megszakitásokkal nyávog. Estére már teljesen besokalok tőle
Persze az idő is ellenünk dolgozik, sztem ha ki tudnánk menni sokkal nyugisabb lenne.
Már csak este jövök, szép, napsütéses napot mindenkinek!!!