Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Faby! Ez nagyon szuper! :)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Olvastátok a Mirát?Ezt már az elején így kellett volna szerintem.
J a Pampersnél is van egy babaszépségverseny majd utánnanézek és leírom mi van.

Vero!Annyira,de annyira szép Iván baba csuda szép gyerkőc és milyen szép formás!! :D :D Egyszerűen szuper bébi.És Hát Áronnal együtt nagyon felemelő látvány.Elis hiszem,hogy imádják egymást.

Viol!Igen rendes vagyok és szótfogadó tüstént le is írtam a morzsát.

Reni!Rohadt szép a konyhátok.Hasonló az ámom,de nekem ilyen sose lesz.Épp most nézegettük apával a könnyűszerkezeteset,hogy milyen elosztásban vannak és egyetértünk hál isten,hogy olyan kell ami konyha+étkező+nappali+2 szoba+wc+fürdő+előtér.Ma voltak a fiúk pénz ügyben beszélni a szomszédékkal,de keveset akarnak így még várunk.

Eszti!Milyen volt ma a mozi?Egyáltalán elvoltatok?
Vendég

Na nem találok a Pampersnél semmit,de a sógornőm valami olyasmit mondott,hogy kell venni egy pelenkát+popsitörlőt és be kell küldeni egy fényképet a piciről.
Vendég

Sziasztok.Tegnap volt Apa 31 éves,arra készülődtem,azért nem voltam.Sütés,mosogatás,sütés,mosogatás.
A Rossmannos ujságban olvastam a "Bébi Sztár" versenyről.Tényleg egy pampers pelust és egy popsitörlőt kell venni.Kitölteni egy jelentkezési lapot és a fotót felragasztani az üzletben kihelyezett tablóra.Gondolom részletek a boltban.
Na jó,a gyerekek eszetlenkednek,ugyhogy megyek.Később visszaolvasok aztán jól elmondom a véleményem. :D
Ja,kértek egy kis tortát?Van 3 és már rosszul vagyonk,ha ránézünk. :D Fénypostával küldhetek :D

Kép

Kép
hajnus

Nicika!
Ilyenre gondoltal?
Ez a bolt Shoppingban van Becsben, a Toys R Us. De szerintem a pesti nagyobbakban is van biztos. Ez a link amit az elozo hozzaszolo irt csak rezgo pihenoszek, nem hinta.

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5 ... 1f5d880401

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5 ... 1f5d880401

Most 1 kezzel irok, ugyhpgy kesobb jovok.

Vero! Gratula!!!!! Edesek vagytok!!!

Kép
Kép
agi

Vero, nagyon helyesek a kölykök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindkettő! :wink:

Gabó, hozzátok kiviszi a posta a csomagot? Raktam egy csomó holmit, de dühöngök, mert a nyári sapikat otthon felejtettem :oops:
:evil: :roll:

Eszti, már itthon vagyunk gyerekestül, lejárt a szabadság... Olyan jó volt tegnap csak kettesben. Talán Szonja megússza kevés pöttyel, nálunk is az elsőnek kevés a másodiknak rengeteg pöttye volt!:wink:

Hajnus, nyitom az ablakot, hozzm jöhet a torta, bár "kicsit molett " vagyok :D

Viol, Nici, Zsani szép estét!

Reni, nagyon szép a konyhátok, épp a héten beszéltünk mi is egy céggel hasonlóról, de persze sokkal kisebb konyhánk lesz... :roll:
amica

Azok közül amiket ez a csajszi árul a következő felel meg az én elképzeléseimnek, csak sajnos kicsit drága :(:

3 in 1 deluxe babahinta

Bámulatos, hogy milyen sokoldalú a 3 az 1ben deluxe hinta. Nyitott bébiülés, bébihinta és pihenőszék egyben! Az ülést könnyen ki lehet az állványból emelni és szállítani. A kihajtható állványnak köszönhetően alváshoz és etetéshez is lehet használni.

- két tarka, levehető játék található a játéktartón, amely elszórakoztatja gyermekét
- 2 nyugtató hintáztató sebességgel, 5 altatódallal, hangerőszabályozóval
- nagyobb gyermekeknek is jó - hintaszékké alakítható át.
- 30 fokon géppel mosható huzat
- 4 D elem szükséges hozzá

Legfejjebb 18 kgig használható

Ára: 30.000,- Ft
Kép

KépKép
nicika

Nicika! Nekünk egy ilyen van kölcsönben, Fisher Price. Nagyon jó, kellemesen zenél, hangeröt állíthatod, lehet vízcsobogást is, hullám hangot is állítani, ha akarod forog körbe a játék, világít...stb.
Szóval tuti!! Más kérdés, hogy én ennyiért nem vettem volna meg, szerintem csak pár hónapot használja a gyerek.
Ez 130 euro a Toysba.

Kép
Kép
Kép
mirama

Sziasztok!

Na itt vagyok, csak betegek voltunk. A gyerekek kezdtek, es en is elkaptam (sot mar a Jason is), csak engem jobban ledontott a labamrol. Mig ok csak kohogtek, es azt is olyan jol felszakadoan, nekem napokig fajt a torkom, majd jott a natha, teljesen be volt durranva a fejem ket napig, alig lattam a takonytol, en is kohogok, de szarazon, szoval nagyszeru. Ma mar valamivel jobb.

Akkor mindenekelott:
Vero!
Vegre itthon! Micsoda edes ez az Ivan baba! Megneztem a kepeket, hat nagyon szep! A tesos a legjobb. Aron mit szol hozza? Az meg olyan meghato ahol be van ragasztva a szeme az inkubatorban, es az uvegben latszik a te arcod. Meslej, mi volt, szulest, meg az utanakovetkezo hetet is. Szerencsere mar minden rendben van es egyenesbe jottok lassan!

Reni!
Nagyon szep a konyhad, olyan hi-tech egy kicsit nem? Milyen fabol van a butor?

Mirama!
A tietek milyen lesz? Marmint a konyhabutor.

Nadine!
Jok az ujabb kepek rolatok! Kinek a motorjai vannak a kepen?

Nicika!
A mi hintank majdnem ugyanilyen, csak a szek resze nem ilyen osszetett. Nekem a pihenoszekem ilyen, hogy kihajthato a laba, es akkor nem hintaszek, hanem fix. A hinta egyebkent a Balintnak nagyon bejott, kb. 1/2 eves koraig hasznaltuk, kesobb mar nagyon ki tudott hajolni belole. Aztan meg kinotte. A zene funkciot nem hasznaltuk, mert csak ideges lett tole, es az ele hajthato jatekokat sem szerette. Csak hintazni szeretett, es jokat aludt benne amikor kicsi volt. A mozgastol pillanatok alatt aludt. Ezzelszemben a Bence utalt a hintaban lenni, csak 5-10 percekre volt el benne. Szoval, ha lenne lehetoseg kolcsonkerni, az lenne a legidealisabb, mert gyereke valogatja, hogy melyik mit szeret.
Van egy olyan ketyere, aminek itt az a neve, hogy Jolly Jumper. Ez egy ham, amibe a gyereket beleulteted (akkorat aki mar tartja jol magat, de nem tud meg jarni), es ez az egesz egy nagy rugon log. Van olyan amit az ajtonyilasba lehet logatni, van aminek sajat allvanya van. Na szoval a gyereknek leer a laba, es ugrabugralhat, mert a rugo visszahuzza. Hat ez a Bencenek oriasi kedvence volt. Imadott ugralni, ha kezben volt, a combunk csupa lila volt, mert folyton ugralt. A kisagyaban a matracot tonkre vagta a sok ugralassal. A Balint viszont egyaltalan nem ugralos, neki ez egy penzkidobas lett volna.

Nem jegyzeteltem, es az az igazsag nem is olvastam vissza alaposan, ugyhogy most egyelore ennyi.

Kép
Kép
agi

Megmutatom a hintat meg a kulon pihenot, majdnem ugyanaz mint a hinta amit feltettel, csak kulon. Egyebkent a piheno szek is nagyon jo, azt konnyebb mozgatni a lakasban mint a hintat. Mindig oda huztam ahol voltam. Kép
Kép [/img]

Kép
Kép
agi

Hajnus!Utólagus boldog szülinapot apának!
Egy tortát küldhetsz nyugottan!

Amica!Miért akarsz netán küldeni,mert két hét mulva megyünk haza hétvégére.

Ági!Hát akkor utólagos jobbulást az egész családnak.
Nagyon édes a picur a képeken.Ilyen pihenőszéket én is akarok majd a második picurkána
k.

Jujj!! Képzeljétek tegnap este balhé volt nálunk.Van egy hapsi itt a hegybe tőlünk viszonylag messze van a pincéje,de nem lakik kint én ismerem őt is meg a fiát is.Elment este a ház előtt a kutyájával"nagyon öreg kutya"a Cleo jó kutyához méltóan jól megigatta őket,de a másik kutya fel sem vette.Aztán jöttek vissza ugyan ez a szitu.Egyszer csak halljuk,hogy a faszi itt a hátsó kerítésnél elkezdi hergelni a Cleót üvöltött vele megdobta műanyag sörösdobozzal akinek van kutyája ugye mondanom sem kell,hogy ilyenkor még jobban felhergeli a kutyát.Kiment a Balázs elkezdtek üvölteni egymással,hogy a mi kutyánk mit csinált az övével,mert a kutya elfeküdt és nem akar felkelni.Elkezdte a hátsó kaput rugdalni rángatni.Aztán megjött a fia meglátta a kutyát a földön és ő is egyből neki esett a Balázsnak ,de én ekkor már kint voltam a gyerekkel mondtam a srácnak akinek leesett,hogy ismerjük egymást,hogy a mi kutyánk az ugatáson kivűl nem csinált semmit.Na aztán előrejött az első kapuhoz azt is elkezdte rugdalni be akart jönni akkor megint mondtam a srácnak,hogy a Cleo nem csinált semmit ki sem tud menni nagy nehezen elmentek.Én olyan gyomor görcsöt kaptam,hogy azt hittem hányni fogok remegtem az idegességtől hiszen kinek hiányzik egy balhé a Balázst is féltettem nehogy összebalhézzanak aztán valami baja legyen már a rendőrséggal fenyegetőztünk,hogy kihívjuk őket.Rohadt nehezen tudtam megnyugodni,mert bármi lett volna pont most nem aludt kint a keresztapu meg a szembe szomszéd s mit csináltam volna ha valami tényleg lett volna.Azon görcsöltem egész elalvásig nehogy visszajöjjön,mert akkor tuti rendőröket hívtuk volna.de hál isten nem így lett.Megbeszéltük a Balázzsal,hogy ma átmegyünk hozzájuk megbeszélni mi volt az esti probléma,de nemrég itt voltak elnézést kérni megállt a kutyájuk szíve megbeszéltük az estét és békében elváltunk úgyhogy most nyugottam meg 100%-san.Ja és a faszi totál be volt baszva pedig józanul egy nagyon normi hapsi.De javukra válljék,hogy ide jöttek elnézést kérni.Na röviden ennyi a story.Ja és így az esti szex is ugrott.
Na megyek,mert a gyerek itt hisztizik mellettem.
Vendég

Hajnus!És ez meddig tart a Rossmanba?
Vendég

Sziasztok!

Gabóca!
Eljutottam este moziba de nem ám a férjemmel hanem a sógorom barátnőjével. :?
A DaVinci kódot néztük.Csajok ez egy akkora film,hogy csak kamilláztam a szövevényes,fordulatokban bővelkedő sztorin.
A film 143perces volt de egy pillanatnak tűnt az egész annyira izgi és szerintem fantasztikus volt.Meg fogom nézni még egyszer DVDn az tuti.Ajánlom mindenkinek. :D
Durva a te esti sztorid is!
Szegény vén kutyuska!Biztosan felhergelte magát,méltóképpen vissza akart feleselni Cleonak és nem bírta a szíve.
Képzelem milyen indulatos lettél,ismervén magamat én is az lettem volna.Hasonló esetben én is inkább a férjemet féltem mert az gondolkodás nélkül nekimenne bárkinek.
Egyébként a mi kutyánknak kb 9 éve az orvos látványától állt meg a szivecskéje.Ő is öregecske volt és szívbeteg. :cry:

Vero!
Mizujasa kis rokonnal?Nagyon szépek és aranyosak a fiúk a képen.
Legszívesebben most is ott dekkolnék nálatok és Ivánkáznék ezerrrel.A hét végén lehet,hogy odaugrunk családostól ha lehet. :D

Szonja most tart az5.napon és mondhatom mérsékelt a pöttymennyisége.Remélem ez az össz termés a végéig.Talán azért nem lett full pötty mert eszi a Béres cseppet+C vitamint és kenem Zoviraxal a himlőket. :D

Hajnus!
Boldog szülinapot az uradnak!
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Ha valaki megy esetleg a Shoping Citybe, az Eduscho-nal vannak most nagyon jo bebi holmik jo arakon.
www.eduscho.at
5 body pl.11.99 Euro
2 pizsama szinten 11.99 Euro

En tegnap rendeltem is. Söt vettünk meg elekt.lazmeröt 20 Euroert es a gyerekszoba ajtohoz racsot 29.99 euroert.
Most nezem, hogy Au.-ban minden dragabb, mint itt 2-3 euroval. :(
De meg igy is megeri. Itt a body csak 9.99 es a pizsi is csak 9.99 volt.
most mennem kell, mert Lara ehes es itt fiszkalodik a kezemben.
reni76

Egyszerűen nem tudok betelni a leendő keresztfiam látványával.Szeretném megmutatni a kedvenc képemet róla nektek is.Ugye nem baj Vero?
Kép

KépKép
eszti76

Eszti! Tényleg tündéri ez a kép Ivánról!

KépKép
nicika

Még nem is számoltam be a szombatról! Ugyanis akkor ünnepeltük a 24. szülinapomat (június 5) és a Szinti névnapját (június 6)!
Íme a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép

A tortát öcsém menyasszonya sütötte aki cukrásznak tanul!
Szintinek nagyon tetszett a torta! Szinte le sem vette róla a szemét!

KépKép
nicika

Nicika!
Nagyon helyesek vagytok a képeken.Szinte hihetetlen mekkora már Szinti,hiszen most született.
Boldog szülinapot neked és boldog névnapot Szintinek!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti! Szóval apa nem ment el veled.Hát szégyelje magát!!Kihagyott egy görbe estét kettesben az asszonkával.Még ilyet!!!Már én is hallottam,hogy iszonyat jó film meg is fogjuk nézni DVD-n.
Valószínű ennek is az tette be a kaput,hogy Cleo leugatta.
Látod ezek a férfiak már csak ilyenek bármi van midjárt a balhé kell nekik.Szerencsére a Balázs nem az a balhézós fajta amióta együtt vagyunk ez volt az első,hogy ilyennek láttam,de ugye za ember félti,mert egy részeg durva embernél nincs rosszabb a világon.Tapasztalat!!
Elhiszem,hogy állandóan ott lennél hisz annyira szép és formás baba,hogy az ember csak elámul mikor nézi.Fantasztikusan szép baba.Ő kreol bőrű?Mert itt a képeken annyira kis barnácska v. csak a kép teszi?
Vendég

Kép Niki téged isten éltessen sokáig
Kép Szintikének pedig előre is boldog névnapot.
Vendég

Szió Mindenkinek!! :)

Reni,
köszi az infot a konyháról, bevallom, kicsit elhűltem mikor átszámoltam jó magyar forintra... :lol: :lol: :lol:
Bizti nem írtad el??? :lol: :lol: :lol:
Különben nagyon-nagyon szép, élménylesz benne tüsténtkedni! :)

Eszti,
olyan fél 12 körül jött haza, akkor még én is fent voltam. Hülye voltam mert aludhattam volna, mert6 Dorka kivételesen elég jól húzta, de inkább megvártam. :)
A hasfájással most úgy vagyunk, hogy nem kap semmilyen gyógyszert egész nap, csak ha kora este látom, hogy beindul nála, akkor kap egy kanál Gripe Watert. Amúgy meg sokkal jobb a helyzet, mint amikor egész nap nyomtuk bele a gyogyókat.
Amúgy hagy aludni a Drága, igaz kicsit soká alszik el, akkor is jobban szeret kézben, de viszont olyan hajnali fél 5, 5-ig nem is kel fel. Az esti fürdés és kaja után nyüsszög kicsit, ágyban elaludni nem akar, kis ringatás után letehető állapotma durmolja magát, de kb negyed óra múlva újra fent van és mondja a magáét... :) De ilyenkor nem fáj semmi, csak éppen olyanja van. Ez megy következő kajáig, utána viszont viszonylag hamar elalszik. És akkor hajnali a következő. Ilyenkor viszont én totál elázok, viszont fejni nem fogok felkelni... Fel sem ébredek, az az egyik, a másik meg, hogy nem is nagyon akarnék azzal szórakozni, mikor végre tudok aludni is. :)

És Apa miért nem akart mozizni? :(
Basszus, felhúztál azzal a filmmel... Én is megnézném, de most nem aktuális egy ilyen beülős este... Várom, míg valakitől megkaparintom dvd-n. Remélem összejön. :) Ha esetleg tudsz valakit majd, mutass be neki légyszíííí... :lol: :lol: :lol:
Ezen a héten Harry Potter 4 volt, illetve Underworld 2.

Hajnus,
én is boldog szülinapot kívánok Apának!! :)
A torta is jöhet! :)

Ági,
sajnálom, hogy titeket is elkapott... De akkor most már jobban vagytok mindannyian?
Az első képen lévő robogó a miénk, nyáron azzal jár Gábor dolgozni. Ha jó idő van, ezzel érdemesebb járni, mert nem eszik annyit, mint egy tütű, a melóhely mocival sincs messzebb, szóval ezzel jár. :)
A másik egy kollégámé, a fotó náluk készült. És ezzel vitt el egyszer motorozni, hááát, marha jó volt. Értem jött, mentünk, jöttünk. Nem gyorsan, de jó volt... :)

Gabó,
basszus, még a hideg is kirázott, amikor olvastam a kutyás sztorit... Durva lehetett az a mókus. El is hiszem, hogy paráztál. Mondjuk Balázs nem néz ki egy elveszett pasasnak, de egy balhé akkor sem hiányzik senkinek, hiszen akárhogy is elsülhetett volna a dolog... :( Pláne ha az ürge még be is volt nyomva...

Lányok!!!
Tegnap fürödtem!!! :lol: :lol: :lol:
Teleengedtem a kádat és elmerültem!!! Igaz még nem telt le a 6 hét, és már korábban is belemerészkedhettem volna, mert nem volt már rég semmi, de most naaagyon vágytam egy forró fürdőre. Olyan sok víz volt, hogy még majdnem lebegtem is!! :lol: :lol: :lol:
Ja, és utána.... Kicsit rosszalkodtunk... de csak kicsit... :lol: :lol: :lol:

Most pedig ebéééd!! :)

nadine81

Niknek én is boldog szülinapot kívánok, Szintinek pedig boldog névnapot! :)

A képek Nikiékről, és Ivánról nagyon jók! Édesek a gyerkőcök! :) Ivánkának tényleg szép barna bőre van! :)

nadine81

Iván egy gyönyörűség!Bocs lányok,asszonyok de én teljesen el vagyok ájulva tőle.Már azt várom mikor lehet itt nálunk és mikor babázhatok vele. :D :D :D :D
Szerintem a kép csal egy picit mert nem hinném,hogy kreol.De ezt Vero tudná inkább megmondani.

Viol!
Részleteket kérünk a "rosszalkodásról"ami szerintem inkább volt jó mint rossz. :D :oops: :D :oops: Nem ám,ez a ti dolgotok.
Letelt már a 6 hét? :D
Ha meglesz a film DVDn átadom vagy átmásolom nektek.

Gabóca!
Nekem tulajdonképpen mindegy volt,hogy ki jön el velem mozizni csak ne keljen gyedül mennnem.Apuci egy lökött,mert nem akarta megnézni.Persze,hogy elmeséltem neki a lényeget már kíváncsi de az ő baja.Miért nem tartott velem.
:D

KépKép
eszti76

Eszti,
tökéletesen megértelek, hogy el vagy ájulva Ivánkától, tényleg zabálnivaló lehet! :) Neked meg tök jó, mert ott lehetsz vele sokat! :) Kreolnak tényleg nem valószínű, max szép barna.
Részleteket valóban nem akarok írni, elég az, hogy 5 hónap után... :lol: :lol: :lol:
A 6 hét egészen pontosan szerdán telik le, én kedden megyek a dokihoz. Én bele sem gondoltam hova kell menni, gondoltam a nőgyógyra, erre egy ismerősöm, aki ott dolgozik, kérdezi, hogy lebeszéltem-e a Berkessel, hogy oda megyek, mert amúgy a terhesgondozóba kellene menni, mert ott zárják le a kartonomat. Mondtam nem beszéltem én meg semmit vele, ő sem mondta. De a csaj szerint a nőgyógyon is megvizsgálnak, mehetek nyugodtan oda is, meg a Breki (Berkes :lol: ) amúgy is szokott olyat csinálni néha, hogy odahív valakit. Ja, és a csaj be tud küldeni soron kívül... :lol:

nadine81

Megpróbálok este jönni kicsit írogatni, de olyan hamar megy az idő, most megint enni fog a picim.

(Nekem megvan a Da Vinci dvd-n, igaz nem tuti minőség..., de pssszt!! Szívesen odaadom. Könyvben is megvan :))
Vendég

Sziasztok!

Ági! Gyógyuljatok meg ha még egyáltalán tart!
Hát a bútorunk nekünk is fa lesz, világos, szürke munkalappal, szürke üveghátlappal, fém hosszú fogantyúkkal. Még én sem láttam készen, asztalosunknál van, nagyon remélem, hogy jó lesz!
Nekünk is van pihenöszékünk, Hauck, eleinte sokat használtuk, ma már alig.

Gabó! Nem semmi ez a sztori! Sajnos az ital néha a normális emberekböl is kihozza a hülyét! Elhiszem, hogy féltél.

Iván baba olyan cukor!!

Nicika! Boldog szülinapot! Hogy Te milyen fiatal vagy?!!
Kép

Szintinek boldog névnapot!
Kép

Nadine! Örülök, hogy jól sikerült az estéd! Amióta gyerekeim vannak minden jól sikerült estének örülök. :lol:
mirama

Vercsi!
Én már jelentkeznék is a DVD-re! :) Jó étvégyal Ivánnak.Mennyit eszik?

KépKép
eszti76

Köszi csajok a rengeteg jókívánságot! Nagyon jól esett! Igazán aranyosak vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
nicika

Kriszta!
Hol csinálják a konyhát, nekünk is szükségünk lesz valami jó mesterre hamarosan, ezért kérdezem, na meg ha nem titok az ár is érdekelne. Ha gondolod priviben jöhet :wink:

Viol, az úgy jó, hogy ismerős beenged téged:roll: , mert tényleg a gondozóba vagy a magánba kell menni a hathetesre. Hát nem egy leányálom a vizsgálat, bár császár után nem tudom milyen, rákszűrésre is számíts...

Verom Ivánnak sok tejecskét!
Már elég jó keményedéseim vannak :oops: A júniust kell kihúznom és akkor letelik a 37hét :wink:

Eszti, én utoljára akkor voltam moziban mikor Mártonnal voltam terhes, ez komoly... :(
Én is szívesen mentem volna veled :roll:

Gabó, raktam vagy 70db holmit, azért gondoltam, hogy bedobom egy dobozba, hogy ne foglalja itt a helyet. Mikor lesztek itthon, hétvégente mi is utazunk néha :wink:
Most kezdett rámjönni a pakolhatnék, de persze a kiscuccoknak még nincs helye, itt állnak a dobozok...

Zsanett, köszönöm a dokit, de nem kifejezettem fülész probléma a gondom, hanem inkább bőrgyógyász vagy fogalmam sincs. A fülbevalónál a régi gyulladás helyén még mindig fokozott a faggyútermelődés...

Nicika és Szinti!
Isten életssen benneteket sokáig!
Kép
amica

Vero,
húúú, látom suttogtad a dvd-t... :lol: :lol: :lol:
A könyv változat nem dob annyira fel, jobb szeretem képekben, mozgó emberekkel... :lol: :lol: :lol: , szóval majd tárgyalhatunk, elkunyiznám szívesen.

Amica,
amennyit turkált - bocsánat - bennem a Saaanyi, nekem már tök mindegy... Én is valami kevésbé kellemetlenebb dologra számítok, mint aki simán szült, de majd meglátjuk. A rákszűrés is smafu lesz az ASK-hoz képest. Bár tényleg az sem volt olyan szörnyű, mint amiket hallottam. A gáz nálam az volt, hogy közben már fájások is voltak, és amikor jött egy, naaagyon gonoszan néztem a doktor bácsira.
Keményedések??? Húúú... Hamar elmegy ám az a június! :) Izgíííí!! :)

Lányok a fülbevalóról jut eszembe... Én ugye nagyon szerettem volna. Gondoltam majd veszünk is. De szerettem volna mindenképpen én, mert ilyen dolgokban nagyon háklis vagyok, nem állhatom, ha valami ruhát, amit aztán majd én hordok vagy ilyen esetben ékszert más vesz meg. Anyunak meg is tiltottam, hogy bármiféle ruhaneműt vegyen nekem bármikor is, mert azt csak én tudom, hogy milyen méret és fazon és stb... Erre az osztrák szomszédaink (egy idős, de roppant kedves HP) vettek Dorkának egy pár aranyfülbevalót. Mármint nem néhányat :lol: , henem 2 db-ot, szal így PÁR. Na a lényeg az, hogy nekem nem tetszik... :( :( :( Helyes kis arany, piros kővel, de nekem akkor sem tetszik. Valahogy olyan régimódinak tűnik. Talán még nekem volt ilyen 20 évvel ezelőtt. Jaaa, mert én sem vagyok ám öreg!!!!!!! Ősszel leszek 25!!! :lol: :lol: :lol: Jujjj... :D :D :D
Szóval nem igazán ragadtatam el magam. Már eleve a piros kőtől a hideg kiráz. Én valami kis színtelen kövesre vagy mittomén milyenre gondoltam... Viszont tök gáz, ha meg nem ezt teszem bele a fülébe, henem másikat veszek, nem? Mert én hülye, amikor odaadták és kérdezte a nő, hogy van-e már neki, azt mondtam nincs. Ami ugye igaz is volt, mert még nem volt, de bár azt mondtam volna, már vettünk, és akkor nem annyira ciki, ha nem a tőlük kapottat teszem bele a gyerek fülébe...
Szal most nemtom mi lesz, én legszívesebben vennék másikat, de itthon lehurrogtak, hogy az meg hogy néz ki. Valahol igazuk van, de... Jaaaj...

nadine81

Nadine!Nagyon rendes Dorka :o ,hogy ílyen szép sokáig elalszik és hagy titeket már rosszalkodni.Mi lesz majd ha már a pitty-putty is mehet!!
De jó,hogy már nem annyira hasfájós!!! :D :D :D
Hú én fosós voltam a fürdéssel kivártam a 6-hetet,de aztán utánna.... :)
Hát jól össze tojtam magam este remélem a közeljövőben nem lesz több ilyen!! :o

Eszti!Engem is felcsigáztál a filmel,de mi is megvárjuk a DVD-t,mert beülősre a Levitől még lehet elmenni.
Kis "butus apóca"majd biztos már ő is lecsap a DVD-re így,hogy már naggyából tudja mi volt benne.

Amica!Most amit tudok,hogy mikor megyünk eddig ha minden jól megy az 24.-e És Iván baba névnapja.
Jesszus nemsokára már te is szülsz!!! :D :D
Milyen gyorsan telik az idő!! :D

Jujj mpst telcsizett anyucika,hogy holnap jön.Már alig várom,de szerdán már megy is.Hümm- Hümm Pitty-Pitty
Vendég

Nadine!A vizsgálat nem lesz kellemetlen mint egy sima turkamurka a rákszűrés sem gáz.A Berkesnek meg emlékezeteim szerint "finom"keze van mint az itteni dokimnak.A fülbevalós dolog elég gáz.
Nem tudom mennyire sértődősek,de ha meglátják,hogy nem az van a kis fülében lehet,hogy megorrolnak.De ha meg neked nem tetszik vegyél olyat ami igen és azt rakd be neki azt.Csak hát ugye az embernek ez egy roppant kellemetlen ügy.
Én egy ruhával voltam most így amit Levi kapott otthon a papiéktól,de én mondtam anyunak rá nem adom a gyerekre oda is adtam a sógornőmnek.Ilyenekre én is ugrom.Csak nekem könnyebb a helyzet,mert távol vagyunk.
A lányok talán okosabbak mint én és tanálcsolnak valamit neked.
Vendég

Boldog szülinapot Niki!!!Kép

Boldog névnapot Szinti!!
Kép

Ági, most már jobban vagytok, ugye?

Dvd: Odaadom az Esztinek, aztán vele lehet tárgyalni ő most könnyebben mászkál mint én, jó lesz így?

Nem kreol bőrű, sztem még egy kicsit a sárgaság is bejátszik, meglátjuk. Eszti (és Laci) anyukájának van barna bőre remélem örökölte... :P :P

Ivánka eddig nagyon jó baba, eszik, alszik, kicsit sír csak.

Apu, úgy de úúúúúgy elrontja nekem, mászkál vele és kézben tartja! 8)
Felváltva kelünk, így lehet kicsit alukálni. A Lackó ragaszkodik, hogy ő is kelhessen hozzá éjjel. Tök jó fej, annyit segít. :P :P

Kép

első tortám!!!!!

(Bocs ha mindenre nem reagálok, elfelejtem mire leírnám)
Vendég

Kép

itt lehet feliratot csinálni: http://www.glittermaker.com/
Kép
Vendég

például

Kép

:P :P :P :P :P

Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Veró, olyan édeeeees, formás baba Ivánka. :) Gyönyörű. Jó hogy miden oké veletek. És milyen helyes Áronnal. :D

Niki, boldog szülinapot kívánok, Szintikének pedig boldog névnapot!!

Mi este jöttünk haza, nagyon jó volt otthon, jól elfáradtam. :lol:

Gabó, nem semmi a kutyás sztori. Vannak amúgy szomszédaitok? Milyen sűrűn vannak ott a házak?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero!Olyan édes a ici fiad!! :D :D Meg persze a nyg is!! :D :D
Val.színű akkor bandzsi vagyok olyan kis barnának látszik a képeken,de csalnak.
aranyos a totás kép.Tényleg nagyon jó fej,hogy így besegít mindenbe.Kis minta apuci!!! :D :D Az Áronos kép is szuper!! :D :D
Egy össz családi képet nem csináltok?

Nercsi!Üdv itthon elhiszem,hogy elfáradtál én is így vagyok ha haza megyek.
Egymás után vannak házak,de állandó lakó csak pár van azok is messzebb tőlünk.Ilyenkor nyáron annyibol joob,hogy sokan kint alszanak ha van valami tudsz kihez futni.
Vendég

Kép Boldog Névnapot
Vendég

Vero!Tök szupi ez az oldal!!!
Vendég

Viol!
Szerintem ha nem tetszik akkor ne tedd be Dorka fülébe a fülbevalót.Szonja a keresztmamájától kapott egy fülbevalót,ami nekem nagyon tetszett de bár arany volt mégis bántotta Szonja fülét.Most az én ősöreg lencsém van a fülében az nem bántja.Lehet,hogy a piros köves is bántani fogja Dorka fülét.............................................?Arany és arany közt is van különbség,használd fel ezt az infót. :D :D :D :D :D :D
Egyébként mikorra tervezitek a füllyukasztást?

Gabóca!
Apa már nagyon várja,hogy megnézhesse a DaVinci kódot csak ne kelljen miatta moziba mennie.

Vero!
Szonja le sem veszi a szemét az Áronos,Ivános képről.Mindíg kéri,hogy tegyem oda a képernyőre had nézze.
Te sütötted a jóképű(és biztosan finom)tortát?Milyen jó fej az öcsém! :D :D

Kép

KépKép
eszti76

Továbbra is nagyon köszönjük a jókívánságokat!

Vero! Hú de guszta Ivánka tortája! :lol:

KépKép
nicika

Eszti!Édes kis Kép hogy van?
Vendég

Kép

Tegnap este megjöttünk :) , jó volt, de sajnos gyorsan eltelt! :cry:
Megakartam nézni a szavazást, láttam mi történt! :( Azért sajnálom, mert már a "fél"világot beszerveztem, minden ismerőst mozgósítottam! :D :D :D
Na de végül is így lesz igazságos! :)

Vero!

Nagyon szépek a fiaid! :) :) :)
Férjed is nagyon jó fej! :) :) :)

Kedves leendő keresztanyuka!

Remélem Szonja már jobban van! :)

Reni!

Nagyon gyönyörűséges a konyhátok!
Jó csomagolást, költözködést! :)

Mirama!

Ha tudnál ajánlani egy jó asztalost az megköszönném!:)

Viol!

Jó huncutkodást! :oops: :D

Kép

Kép

Nagyon szépek vagytok a képeken, nagyon megnőt Szinti baba, és nagyon aranyos!

katus78

Kép

Höö, sikerült nekem is, tényleg tök jó! :)

Sziasztok Mindenki! :)

Gabi,
jó, hogy jön anyukád, tudtok kicsit pletyózni, ő tud Levizni, és még hoz egy kis "itthoni" hangulatot is... :)
Hogy Dorka hagy minket rosszalkodni??? Épp végszóra... :lol: :lol: :lol:

Vero,
igen-igen, gondolom Aptya hogyan cipeli kicsi fiát... :lol: :lol: :lol:
Finoman kell rávenni, hogy nem kell mindig dajdajozni. Ha meg nem megy élvezd a pasijaid látványát!! :) Édesek lehetnek együtt!

Eszti,
hja, gondolkodom én is ezerrel, mit mondhatnék, ha mégsem a tőlük kapottat tenném bele... Már én is gondoltam olyanra, hogy "nem bírta a füle...", de az olyan ritka, nem? Hogy pont az aranyat ne bírná... Aztán ki tudja. Lehet, hogy tényleg nem fogja...
Különben olyan 2-3 hónaposan terveztük a belövést.

Holnap lesz 6 hetes, kapjuk az oltást. Hova kapja a szurit? Sejhajba vagy combiba?

Basszus, hogy jártam. Ugye ma mentem be Sopronba kontrollra. Ismerősöm azt mondta ott lesz, adjam be neki a kártyámat, és akkor előbb bekerülök. Odaértem, ezren álltak előttem, be sem láttam az ablak mögé, hogy ott van-e. Kezdett gyanús lenni, hogy talán nincs is ma, vagy épp doki mellett van bent. Aztán rájöttem, hogy nincs az ablak mögött. Annak, aki volt nem akartam odaadni, mert azt mégsem mondhatom, hogy én megbeszéltem valakivel és ő ugyan most nincs it, de ugyan vigye már be maga a kártyámat! Ha meg beadom, ki tudja mikor kerülök be. Iszonyat sokan voltak. És komolyan mondom, szó szerint egy órát vártam csak az ablak előtt kígyózó sorban! Azt reméltem csak felbukkan a csaj és akkor elkapom, de nem. Volt, hogy 20 percig állt a sor! Senkitől meg nem kérdezték, hogy te szerencsétlen, mire vársz, miért jöttél. Szóval eljöttem, mert egyebet is intéznem kellet még. Dorkát reggel megetettem, és olyan gyorsan indultam, hogy hamar megforduljak, hogy még böfizni is anyunak hagytam, én már spuriztam is. Ennek ellenére nem sikerült amiért igazából indultam. Ugyan volt itthon lefejt tejci, le is vittem, de mivel egyszer már volt olyan, hogy nem fogadta el belőle, nem akartam sokat időzni a két szopi között, hátha most sem kellene neki üvegből. Időben hazaértem, de azért már kajás volt. Kíváncsi voltam kell-e neki, és nem! Szóval egyelőre nem tudom hosszab időre itthon hagyni, haza kell neki hoznom a ciciket... :) Szörnyű, mint egy pasi! :)

nadine81

Kép a hazaérkezőknek!! :lol: :lol: :lol:

Szóval Kép Kép Kép
Sziasztok!!!

nadine81

Szal így lesz még egy gyors köröm holnap a terhesgondozóba :evil:

nadine81

Megvan valakinek az Underworld 1?
Megkaptam a kettőt, de még az egyet sem láttam, előbb megnézném azt! :shock:

katus78

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: