Szió Mindenkinek!!
Reni,
köszi az infot a konyháról, bevallom, kicsit elhűltem mikor átszámoltam jó magyar forintra...
Bizti nem írtad el???
Különben nagyon-nagyon szép, élménylesz benne tüsténtkedni!
Eszti,
olyan fél 12 körül jött haza, akkor még én is fent voltam. Hülye voltam mert aludhattam volna, mert6 Dorka kivételesen elég jól húzta, de inkább megvártam.
A hasfájással most úgy vagyunk, hogy nem kap semmilyen gyógyszert egész nap, csak ha kora este látom, hogy beindul nála, akkor kap egy kanál Gripe Watert. Amúgy meg sokkal jobb a helyzet, mint amikor egész nap nyomtuk bele a gyogyókat.
Amúgy hagy aludni a Drága, igaz kicsit soká alszik el, akkor is jobban szeret kézben, de viszont olyan hajnali fél 5, 5-ig nem is kel fel. Az esti fürdés és kaja után nyüsszög kicsit, ágyban elaludni nem akar, kis ringatás után letehető állapotma durmolja magát, de kb negyed óra múlva újra fent van és mondja a magáét...
De ilyenkor nem fáj semmi, csak éppen olyanja van. Ez megy következő kajáig, utána viszont viszonylag hamar elalszik. És akkor hajnali a következő. Ilyenkor viszont én totál elázok, viszont fejni nem fogok felkelni... Fel sem ébredek, az az egyik, a másik meg, hogy nem is nagyon akarnék azzal szórakozni, mikor végre tudok aludni is.
És Apa miért nem akart mozizni?
Basszus, felhúztál azzal a filmmel... Én is megnézném, de most nem aktuális egy ilyen beülős este... Várom, míg valakitől megkaparintom dvd-n. Remélem összejön.
Ha esetleg tudsz valakit majd, mutass be neki légyszíííí...
Ezen a héten Harry Potter 4 volt, illetve Underworld 2.
Hajnus,
én is boldog szülinapot kívánok Apának!!
A torta is jöhet!
Ági,
sajnálom, hogy titeket is elkapott... De akkor most már jobban vagytok mindannyian?
Az első képen lévő robogó a miénk, nyáron azzal jár Gábor dolgozni. Ha jó idő van, ezzel érdemesebb járni, mert nem eszik annyit, mint egy tütű, a melóhely mocival sincs messzebb, szóval ezzel jár.
A másik egy kollégámé, a fotó náluk készült. És ezzel vitt el egyszer motorozni, hááát, marha jó volt. Értem jött, mentünk, jöttünk. Nem gyorsan, de jó volt...
Gabó,
basszus, még a hideg is kirázott, amikor olvastam a kutyás sztorit... Durva lehetett az a mókus. El is hiszem, hogy paráztál. Mondjuk Balázs nem néz ki egy elveszett pasasnak, de egy balhé akkor sem hiányzik senkinek, hiszen akárhogy is elsülhetett volna a dolog...
Pláne ha az ürge még be is volt nyomva...
Lányok!!!
Tegnap fürödtem!!!
Teleengedtem a kádat és elmerültem!!! Igaz még nem telt le a 6 hét, és már korábban is belemerészkedhettem volna, mert nem volt már rég semmi, de most naaagyon vágytam egy forró fürdőre. Olyan sok víz volt, hogy még majdnem lebegtem is!!
Ja, és utána.... Kicsit rosszalkodtunk... de csak kicsit...
Most pedig ebéééd!!