Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szoszi vagyok, csak a babanet bojkottalja a regi regisztraciomat, meg ujat sem engedett csinalni, ezt a mostanit is Linonak koszonhetem, mert mar reg szerettem volna irni, de sehogy sem ment miota a babanetet atalakitottak, mar csomot irtam az adminnak, szerkesztonek, semmi valasz... :(

Rita!
Meg egyszer gratulalok itt is, koszonom, hogy en is kaptam Toled sms-t ! CSodaszepek vagytok a kepeken, jo szules utan ilyen derus kismamat olvasni, biztosan minden rendben lesz, megoldottok mindet gondot!!! Latom Nektek jol megy a "hajasbaba gyartas", komolyan, Balazsnak meg most sincs ennyi haja, mint Kittynek :lol: !

Tobbieket is udvozlom, sok puszi:
szoszi
szoszmosz

Sziasztok :D

Csak 2 mondatra, mert már lefordulok a székről. :cry:

Szöszi
SZIAAAA!!! :D Olyan jó volt végre látni Téged és érdekes, de a szöszmöszből rögtön tudtam, hogy Te vagy az! :D
Most már gyere légyszi néha és írj magatokról is egy kicsit!!! :wink: hiányoznak a jó kis hozzászólásaid, még ha hetente csak 1x is! :oops:

Rita
Tüneményes a kis hajasbabád! :) Remélem már csiszolódtok és ez a rossz idő sem okoz gondot! Igaz, nálunk délutánra egész meleg lett és sütött a nap, de most megint zuhog. :( A fű viszont gyönyörű! :wink:

Na, most tényleg csak ennyi voltam!

Puszi mindenkinek :D

Orsi
23+4
avocado

Sziasztok!

Csak egy életkép tőlünk. Szobatisztaságra szoktatás: délelőtt pucér fenekes pancsi az udvaron. Bili odakészítve, hátha valakinek eszébe jut használni. Berci kiugrik a medencéből, beszalad a nappaliba és telibepisili a teraszajtót. :shock: Még az alfelét is előredugta, hogy biztos minden csepp célba érjen. Én annyira röhögtem... :lol:
Persze megpróbáltam komolyan beszélni vele, de nagyon nehezen ment. :D
Ha tudnék, küldenék nektek jó időt. Itt már reggel 9-kor 3O fok van... :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Annyira jóóó! :lol: Nem csodálom, hogy nem ment a komoly beszélgetés! :D Kár, hogy ilyenkor nincs egy rögtönvevő kamera az ember füle mögött!
Gergő egyelőre a bili említésére is határozott nemet mond, ráültetni egyáltalán nem lehet, így mi még várunk. Nem akarom erőltetni, szerintem semmi értelme nem lenne.
Jó idő: ne is emlegesd az ottani 30 fokot légyszi! Itt ma rendesen hideg volt, komolyan mintha ősz lett volna. :cry: De én még bőszen reménykedek, hogy ez csak átmeneti és lesz itt jobb idő is! Főleg júni végén!!! 8)

Puszi :D

Orsi
avocado

Sziasztok,

Orsi,OK.-és értek én mindent csak gondoltam hátha....valamit kimazsolázol belőle ami hasznotokra válhat!Amúgy teljesen megértelek, mert elhiszem, hogy mindent megpróbáltál már és következetes is vagy :) De a lényeg, hogy az esti ill. éjjeli alvással nincs gond :) Azért ez fontosabb mint a du.-i.Sztm!
Az időt ne is emlegesd :cry: Én is már kész vagyok tőle meg a gázszámlánktól is, hogy júniusra majd megint jönni fog a magasabb mint ősszel, tényleg :evil:
Azért bízom benne, hogy ősztől már egy fokkal jobb lesz a helyzetünk ilyen téren, mert ezekre a nagy hidegekre felbuzdulva építtetünk is egy kályhát a nappaliba :) Hangulatos is lesz, és nemkevésbé hasznos!Majd mellé lehet kuporodni,imádom az ilyeneket :)

Egcsi, :) :) :) Importálás, jópofa!A 30 c-ok már kevésbé!De csak azért, hogy nálunk meg 8-10c-ok vannak :xBrrrrrr.Azért néha gondolj ránk, hátha így átjön egy kis meleg :D
Pisilés :D tök jó lehetett.Nemcsodálom, hogy nem bírtál komoly maradni.Soxor én is elröhögöm magam amikor szídni akarok. :D Nemtom így mi lesz.

Szöszi,én is egyből tudtam, hogy te vagy :wink:

Eszter,örülök, hogy jól vagytok, és nálatok már alakul a rendszer :) csak így tovább, ügyike vagy :)

Rita, Nagyon szépek vagytok a képeken, és kittyke haja???? :shock:én továbbra is csak ámulok!Nálatok ez úgylátszik családi vonás :) Mi meg most készülünk megkopasztani Esztit, hogy erősödjön már a hajacskája azért valamit!
A rendszerrel kapcsolatban én nem tudok tanácsot adni, mivel még egy gyermekes anyuka vagyok :D de elgondolkodtató amiket kérdeztél!Szerintem úgyis kialakul,és mindíg a megérzéseidre hallgass az nekem legalább is egy gyereknél mindíg bevállt :wink: Mire mi odaérünk már egy csomóan tudtok majd tanácsokat adni :DNagyon örülök, hogy jól élted meg a csaszit, és főleg, hogy ilyen szépen gyógyulsz :) Lili édes lehet, gondolom úgy játszik vele mint egy babával. A szüléstörténetet én is szívesen elolvasnám, ha lesz egy kis időd megírni!A tejecske, meg különösen jó, ha van sok!
Felismertem a kórházat ahol szültél, mert a barátnőm is ott szülte mindkét fiát!A látogató folyosó ismerős volt :wink: Elárulod ki volt a dokid?Hátha még az is egyezne!

Jó pünkösdözést még holnapra mindenkinek,pusza Kép
manóci

Eléggé eltűntetek Lányok! :(

Ritáról nem tud valaki??? Írtam Neki sms-t 2x is és nem válaszolt. :( Remélem csak el van havazva a két lánykával és ezért nem írt!

Nálunk minden ok, azt leszámítva, hogy nem jó a kapunyitó motor, amit a nagy kapuhoz vettünk és még nem tudjuk, hogy megcsinálják-e garanciálisan, mert nem a szakszervíz szerelte be. :( Egyelőre reménykedünk!

Puszi és írjatok! :)

Orsi
24 :D
avocado

Lillának boldog szülinapot kívánunk :P

Orsi!

Szerintem mindenki élvezi hogy végre süt a nap már 2.napja :D :D
Ritának szerintem küldj egy mélt is hátha arra válaszol.

Egy mai kép MÍráról :D mire nem jó az elnyílott rózsa :lol:
Kép

vera

[/img]
viranka

Sziasztok!

Orsi: Itt vagyok. :) Minden rendben csak tenyleg el vagyok havazva es ha tehetem a szabadidomben alszom egy kicsit. :) De most keltem fel, lezuhanyoztam, Kitti meg alszik es Lili a kertben jatszik anyukammal. Ennyi szabad idom nem lesz kesobb, igy kihasznalom most. :) Koszi az sms-t, de mar en is tagja vagyok az iwiw-nek. :) Es ha jol emlekszem mi mar ismerosok vagyunk ott. :)
Kapunyito: Haat. Valojaban a garancia csak akkor ervenyes, ha a kapunyito beszerelesekor a ceg kiad egy papirt pecsettel, hogy ok raktak be. Ha ez nincsen a garancia ervenyet veszti. :( Megcsinaljak persze, csak lehetseges, hogy fizetni kell.

Moni: Ugy tunik nalunk tenyleg csaladi vonas a sok haj szuleteskor. En is az voltam es az Endre is. :) Bar a tesom teljesen kopasz volt. :) Lili imadja Kittit. Neha tulsagosan is. Meg kell magfyarazni, hogy o nem egy jatekbaba. Olelgeti, puszilgatja es csuklaskor o adja a vizet neki. Mar pelenkazni is akarja, de azt inkabb nem. :? Igy kapott egy elethu babat, es azt pelenkazza olyankor. :) nagyon edesek egyutt, a legszebb pillanatok, amikor a Lili karjaiba teszsuk kittit, ugy hogy en is ott vagyok, odabujik Kittihez es enekli neki a Tente babat. :)

Szoszi: Nagyon orultem, hogy irtal. :) Koszonom a gratulaciot. :) Irhatnal tobbet magatokrol. :)

Puszi nektek Rita
trita

Sziasztok

Rita

Gratulálok!Gyönyörű kis hajasbaba!

Csak bekukkantottam.Ide is.
Bosszús vagyok az időjárás miatt :twisted: Biztos megint hétvégére fog elromlani.
Tanulok.Júni 16.-án lesz az utolsó vizsgám.8- ból 5 vizsgám már megvan,és nagyon jól sikerültek.
Szoszi szavaival élve nálunk Máté bojkottál.Csak ő az én tanulásomat.Mindig a vizsgaidőszakra kezd sztárjkolni. :?
Ráadásul szombaton begyulladt a legnemesebb szerve,vagy ahogy a hugom mondja az :okoska botocska... :lol:
Ma már nincs gond vele ,holnap már megyünk bölcsibe.

Egcsi

Nem semmik a fiatalok. :lol: Nem csodálom,hogy magyar menyecskét szeretnél neki :wink:
Ha küldesz egy kis meleget küldünk valami belevaló magyar menyecskét :!:

Anikó

:(
Teljes mértékben együt érzek veled!Máté most ugyanilyen.Mondjuk a földhöz még nem vágja magát de BORZALMASAN akaratos.Ha valamiért rászólok rögtön mondja hogy :apa-apa és már fut is hozzá. :?

Orsi :?
Aki beszerelte nem tudja megcsinálni?!

Megyek mert Máté itt áll az ajtóban és mondja,hogy :Áté aszi

Puszi mindenkinek

málna2162

Sziasztok,

Lányok,
Ki van fent az iwiw-en? Én múlt héten regisztráltam magam kostyika néven ha láttok írjatok.

Eszter,

Köszi hogy hiányoltál, itt vagyok. Múlt hét csütörtökön megcsináltam az utolsó vizsgámat, nagyon büszke voltam magamra mert 5-ös lett a logisztika szigorlatom :D Utána meg mentem segíteni a páromnak, a Vajdahunyad várában volt játékkiállítás tegnapig és ott húztam az igát. De már olyan jó visszakapni a kis átlagos hétköznapjaimat:) Még 20-án lesz az államvizsgám, arra kell csinálnom egy prezentációt aztán már mehetek júl 15-én a diplomámért. Ti hogy vagytok?

Rita,
Nagy örömmel olvasom én is a beszámolóidat h gyűjtsem előre a tapasztalatokat. Én is sokat gondolkoztam azokon a dolgokon amit említettél h én h fogom megoldani. pl én azt sem tudom most így előre látatlanban h hogyan fogom megfürdetni a két gyereket amikor Robi nincs itthon? Márpedig az esetek 90%ban ő csak 8 körül ér haza. Már nagyon szeretnék én is egy kisbabát de néha még ez az egy gyerek is sok.

Málna,
Hogy kell ide felrakni ezt a korjelzőt? Nem találom

Vera,
Mírának nagyon jól áll az a rózsa, olyan kis spanyolos:) Manónak most vágattam le a haját, persze nem túl rövidre de ő úgysem hagyta h zopfot csináljak mert egy perc múlva kiszedte a hajgumit.

Orsi,
Mikor derül ki a kapu?

Egcsi,
Ideért egy kis meleg köszike :O Azért a 30 fok már itt is jó lenne.

Megyünk epret szedni, puszi mindenkinek

Lesz valamikor tali? Most már ráérek:O

Andi
kostyika

Andi

Megcsinálod a vonalzót a
http://tickers.baby-gaga.com/birthday.php
vagy a
http://lilypie.com/second_birthday.php?
vagy esetleg a
http://www.snugglepie.com/tickers.html

oldalon.
És amegfelelő kódot bemásolod a profilodba mimt aláírást.Utána az elküld gombot meg kell nyomni az egérrel :lol: ,csak akkor lesz ott minden hozzászólásod után

málna2162

Sziasztok!

Orsi!
Van már valami a kapu ügyében?

Málna!
Hajrá a vizsgákkal!
Okoska botocska? :D:D:D
Miért gyulladt be?

Rita!
Tényleg, ti hogy fürdetitek a kicsiket?
Olivér is nagyon szereti, ha az ölébe tesszük Marcit. Olyan átszellemeült lesz a kis pofija olyankor!
Épp most tanítgatom neki, hogy öleléskor azt lehet mondani, hogy "szeretlek", de sokszor csak "sziát" mond, talán mert rövidebb. No Marci kapja a legtöbb puszit, ölelést és sziát, és még csak kunyrálénia sem kell! :D
Nagyon is megértelek alvás ügyben!
Mi kicsit rendeződünk e téren is, így este 8, aztán éjfél egy óra, majd 4 óra körül és reggel 6 fél hét körül ülünk össze Marciaval egy kis tejszeánszra. Ha nem tekereg pocigebasz miatt, 20 perc, és már mehetek is húzni a lóbőrt.
Igaz időnként Olivér is megjelenik, olyankor mindig szépen visszakísérem, esetleg kicserélem a pelusát, mert mostanság igencsak megpakolja a puttonyát. Na persze, aki este iszsik...

Kitty milyen sűrűn eszik? Cumi?

Kostyika!
Szia!
Gratula viszgákhoz!
Az a szörnyű rossz hírem, hogy mesélhetünk mi amit akarunk, akkor is más lesz nálatok a rendszer! :D No nem rosszhiszeműség, de hát a gyerekek... de úgy is tudod! :D
tettél már képet kiscsajsziról?

Hühűűű Marci!
Elfutottam...
helló

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Vera,Mira haj :) nagyon kis nőcis!

Orsi, kapu :cry: remélemazért sikerül, bár necces a dolog :cry: Párom asszongya, hogy attól is függ hol vettétek!

Rita,Lili :D nagyon édes lehet, a baba tök jó 5let :)Pihizzél is amennyit tudsz.

Egcsi, köszi a meleget :) már érkezik lassan!

Andi,én is fönt vok az IWIW-en! :) És még ki??csajok, mert akkor keresek :wink: De én a leánykori nevem,en vok!Aki meg akar keresni elküldöm privibe a nevem :wink:

Mennem kell, apa megjött!Hurrá,ilyen korán :D
manóci

Sziasztok

Én is fent vagyok az iwiwen.Bár nem vagyok köztetek túl régóta hátha valaki....
Holló Krisztina

málna2162

Köszi mindenkinek az érdeklődést és a drukkot, de a kapunyitó motort még csak ma vittük el a fickóhoz aki maga a "szakszervíz", Ő talán este megnézi, de én nem reménykedek, mert baromi sok a melója, úgyhogy majd valamikor megnézi és akkor megmondja, hogy mi a baja. Ha nem olyan dolog, hogy eltört egy alkatrész, vagy ilyesmi, akkor azt mondta, hogy még belefér és megcsinálja garanciálisan. De ha valami alkatrész ment tropára, akkor azt ki kell fizetni. A baj az volt, hogy nem lehetett őket elérni telefonon (pont szabin voltak, mint utóbb kiderült :( ) és Karcsi szerelte be. De nem a beszereléssel volt a gond, mert Ő már a garázskapu motort is simán berakta és azóta is működik gyönyörűen! Mindent úgy csinált, mint a leírásban van, csak éppen a motor hiába működik, a kupplung valamiért nem akad be és ezért nem húzza el a kaput. Reméljük, csak kiakadt valami, de persze majd a szerlő megmondja. Van még variáció, ha éépen mégiscsak alkatrész és fizetni kell, de nagyon sokat, akkor esetleg megpróbáljuk megfűzni a szerelőt, mert eddig szimpi volt....de ez még csak teória, előbb tudjuk meg mi a baja. Reméljük nem komoly!!! :?

Rita
Látod, ennyire feledékeny vagyok, hogy ha jöttél is az iwiw-en, már rég kiesett a fejemből. :(
Örülök, hogy jól vagytok és van kis időd pihenni! Használd is ki! :wink:

Vera
Édes ez a kép! :D

Andi
Kapu: lásd fent.
Iwiw-en majd rádkeresek. :D

Eszter
SZia! :D
Kapu: lásd fent. :)
Örülök, hogy ilyen nagy a szerelem a fiúk közt! :D

Manó
Én B.Virágh Orsolya néven vagyok fent. :wink:

Na, kicsit keményedik picipoci, ma már sok volt neki a jóból, mert Pesten voltunk, kicsit elfáradtam. Úgyhogy el is mentem pihizni.

Orsi
avocado

Orsi,jó a vonalzód :wink: vagyis Gergőé!Kapu, remélem mostmár + lesz a dolog!
Iwiw,ok akkor rádkeresek, van képünk fönt megismersz majd!Andit már bejelöltem :)
Málna,attól még mehet, egyszer egy talin csak összefutunk már!
Még én sem jutottam el sose :cry:de a következőre szeretnék.
Nembaj, én úgy érzem akkor is, hogy ismerek szinte mindenkit :) vagy mégse?? :roll:

Egcsi, most lett vége a dupla Vészhelyzetnek.Tudod ami a foci miatt a múlt héten elmaradt!Na, úgy izgulok, mert nagyon nyitottan hagyták abba!Csak 2 dolgot árulj el?!Carter azért szerepel majd még vagy így vették ki a sorozatból, hogy visszamegy végleg a csajhoz Afrikába?A másik meg, hogy mi lesz a kisfiúval?Aki a főnővér fia, és megszökött otthonról.Elindultak a Lucá-val megkeresni, de vége lett a kissrác meg beszállt egy lestoppolt kocsiba!Légyszilégyszilégyszíííí!Köszi :D
Ha a többieket zavarná, hogy tudják előre megírhatod privibe is, de én nem bííírok várni :D

Na, mára elég megyek aludni, mert holnap meg én megyek a városba.Intézni kell a GYEST :cry: azt a jó sokat :cry:
Olyan furi, hogy már ekkora Eszti, ide is eljutottunk!
Na, jó éjt mindenkinek
manóci

Mónika :)
Aki nem akarja tudni mi lesz a Vészhelyzetben az UGORJON!
Carter majd még feltűnik itt ott a kanyarban, de nem túl sűrűn. :(
A kissrác meglesz, épen és egészségesen. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita, Kittihez gratulálok és sok boldogságot kívánok! Nem tudtam sms-t küldeni, mert új a telefonom és még nem tudom igazán hogy működik, a piszok csak betűkapcsolatokat akar írni.
Napirend tényleg majd kialakul ahogy Eszter is írta, a gyerekekre meg nincs recept. Én mindig olyan peches voltam, nagyon-nagyon ritkán aludtak egyszerre. Szinte óramű pontossággal ha felkelt az egyik elaludt a másik.
Pihenj ha teheted, tényleg nem sok időd lesz később.

Andi, vizsgához gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Anikó, sajnálom hogy Bencével ilyen gondjaid vannak. Nálunk elmúltak a nagy hisztik, persze akaratosság van de meg is ijednék ha nem lenne. Dávid inkább borzasztó bújós, naponta többször közli hogy: "szejetjek", csak én altathatom (szerencsére 5 perc), csak én etethetem, itathatom. Nagyon kedves kisfiú egyébként.

Vera, jó a kép! :lol:

Mónika, én elég hamar elintéztem a GYES-t, meglepően keveset kellett várni. Én örülök hogy Dávid már 2 éves és már nem kisbaba, sokkal könnyebb így vele.

Eszter, Te hogy viseled a "megpróbáltatásokat"? Nálunk mind a kétszer nagyon szerették az aktuális csecsemőt, a gond akkor kezdődik amikor az felnő és esetleg játszani akar a játékaikkal, ill. részesedést akar az addig egyedülinek tartott területből.

Málna, drukkolok a vizsgához!

Egcsi, jó a kép a "fiatalokról"! Én az "Elnök emberei" (West Wing) c. sorozatot szeretem, csak nem a TV-ben.

Nálunk a gyerekek esnek, kelnek. Dávid múlt héten leesett a mászókáról (Balázs véletlenül lelökte), rohantam vele a Madarászba mert fájlalta a kezét. Szerencsére nem történt baj, de a bánásmódon nagyon felháborodtam.
Marci szombaton leesett a lépcsőn, végig felhorzsolta a karját. Balázs vasárnap esett egy nagyot a parkettán, van egy nagy dudor a homlokán. Olyan szertelenek és suták! Pedig tényleg sokat mozognak, hacsak nem esik, lenn vagyunk a kertben. Gumiszoba kellene nekik hogy ne sérüljenek.

Ma megint borús az idő. :( Marciék kirándulni mennek.

Sziasztok
Andrea
Vendég

Sziasztok!

Rita, Kittihez gratulálok és sok boldogságot kívánok! Nem tudtam sms-t küldeni, mert új a telefonom és még nem tudom igazán hogy működik, a piszok csak betűkapcsolatokat akar írni.
Napirend tényleg majd kialakul ahogy Eszter is írta, a gyerekekre meg nincs recept. Én mindig olyan peches voltam, nagyon-nagyon ritkán aludtak egyszerre. Szinte óramű pontossággal ha felkelt az egyik elaludt a másik.
Pihenj ha teheted, tényleg nem sok időd lesz később.

Andi, vizsgához gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Anikó, sajnálom hogy Bencével ilyen gondjaid vannak. Nálunk elmúltak a nagy hisztik, persze akaratosság van de meg is ijednék ha nem lenne. Dávid inkább borzasztó bújós, naponta többször közli hogy: "szejetjek", csak én altathatom (szerencsére 5 perc), csak én etethetem, itathatom. Nagyon kedves kisfiú egyébként.

Vera, jó a kép! :lol:

Mónika, én elég hamar elintéztem a GYES-t, meglepően keveset kellett várni. Én örülök hogy Dávid már 2 éves és már nem kisbaba, sokkal könnyebb így vele.

Eszter, Te hogy viseled a "megpróbáltatásokat"? Nálunk mind a kétszer nagyon szerették az aktuális csecsemőt, a gond akkor kezdődik amikor az felnő és esetleg játszani akar a játékaikkal, ill. részesedést akar az addig egyedülinek tartott területből.

Málna, drukkolok a vizsgához!

Egcsi, jó a kép a "fiatalokról"! Én az "Elnök emberei" (West Wing) c. sorozatot szeretem, csak nem a TV-ben.

Nálunk a gyerekek esnek, kelnek. Dávid múlt héten leesett a mászókáról (Balázs véletlenül lelökte), rohantam vele a Madarászba mert fájlalta a kezét. Szerencsére nem történt baj, de a bánásmódon nagyon felháborodtam.
Marci szombaton leesett a lépcsőn, végig felhorzsolta a karját. Balázs vasárnap esett egy nagyot a parkettán, van egy nagy dudor a homlokán. Olyan szertelenek és suták! Pedig tényleg sokat mozognak, hacsak nem esik, lenn vagyunk a kertben. Gumiszoba kellene nekik hogy ne sérüljenek.

Ma megint borús az idő. :( Marciék kirándulni mennek.

Sziasztok
Andrea
Vendég

Sziasztok!

Nemreg jottunk meg a zenebolcsibol. Lili nagyon elvezte. :) Mindent megcsinalt amit kellett. :) Es rengeteget kacagott. :)

Malna: nalunk most nagyon szep ido van tegnap ota. Igaz nem 30 fokos meleg, de sut a nap es szep az ido. :)

Andi: Szeptemberben fogok tudni tanacsokat adni a ti esetetekre, mert a sogornom szeptember kozepere van kiirva es a batyam ill. az o ferje is sokat dolgozik es o is csak furdetesre er haza. :? Nekik se lesz konnyu az biztos. Nekem oriasi szerencsem van, hogy Endre 16-17 ora korul er haza. :)

Vera: Mira gyonyoru. :) Tenyleg olyan spanolyos a rozsakkal. :)

Eszter: Mi egyszerre furdetjuk oket. A nagykadban Lili es mellette a kiskadban Kitti. :) nagyon jol mukodik igy. Lili is szereti nezi, ahogy furdetjuk Kittit. Majd feloltoztetem Kittit es leviszem szoptatni. Endre meg befejezi Lilivel. Tegnap en fektettem le Lilit. melle kellett fekudnom az agyba es meseltem. Olyan edes volt! ossze vissza puszilgatott, olelgetett es ugy aludt el, hogy a kezemet atkarolta es az arcahoz tette. :)
Most nekunk is jo ejszakank volt. 8.30, 11.30, 3 es 6.30-kor kert cicit es mindannyiszor visszaaludt egy olyan 10-20 perces szopi utan. :) Altalaban olyan 3-4 orankent eszik Kitti, de elofordul, hogy amikor fent van surubben ker. De nem veszes. Cumi nem kell, es en nem is akarok neki adni. Magatol elalszik kitti, meg akkor is ha fenn van. Szopi utan ha nem akar aludni, akkor leteszem, elvan csendesen, nezelodik es kesobb elalszik. Arra nevelem, hogy ne cicin aludjon el. :) Lilinel elkovettem ezt a hibat, hogy cicin aludt el, most nem tehetem ezt. :)

Andrea: Koszonom a gratulaciot. :) En is megszenvedtem az uj telefonommal, de aztan rajottem mukodesere. :)
Esesek. :( Nalunk sincs kulonb. Lili nagyokat tud am esni. :?

Na megyek, pihenek egy kicsit. :)

Puszi nektek Rita
trita

Pillanatkepek:

Tegnapi furdetes Kittivel:
Kép
Szaritas:
Kép
Lilike furdetese:
Kép
Kitti cicit keres:
Kép
Lilike fulig ero mosolya:
Kép
Kitti elaludt a mama cicijen:
Kép
Apja-lanya:
Kép
Kép

Sziasztok Rita
trita

Sziasztok!

TIMI LILLÁJÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!! :D

Puszi:Anikó

sajnos megint rohanok :cry:
vakili

Sziasztok!

Manóci
:wink: Köszi,remélem fogunk találkozni személyesen is.

Andi

Máté is tud ám alakítani...Mi is jártunk már a Madarászban :x
Ha menni kell akkor inkább a Bethesdába.Sokkal kultúráltabb és kedvesebbek az orvosok.

Köszi a drukkot.Rámfér.Még van három vizsgám....

Rita

Ne csináld!
Göd nincs túl messze tőlünk...Nálunk 11 óra óta szinte folyamatosan szakad.Jégeső is volt :(

Nagyon nagyon nagyon szépek a lányok!(És fürdőszoba is :shock: )

Nem olyan régen ,egy másik topicbanén is raktam fel Mátéról fürdés közben készült képeket. Aztán a lányok szóltak,hogy nagyon aranyos meg minden,de ne nagyon rakosgassak fel pucérkodós képeket,mert sajnos volt belőle probléma.Volt olyan fotóalbum ami teljes egészében eltünt, a fürdős képek miatt.És sajnos láttak viszont beszúrt képeket is máshol.
Nem okoskodni akartam csak szólók!

Eszti

Hogy mitől gyulladt be?!Nem tudom.Elég ha valami bekerül a fütyibe és kész a baj.Pedig mindennap fürdik még akkor is lefürdetem ha nagyon fáradt.Legalább mégjobban lelazul
Előszőr mi is a Madarászba vittük.Elég szar érzés volt,hogy úgy néztek rám mint aki nem tartja tisztán a gyerekét,és ráadásul órákig várakoztattak volna,de átmentünk a Bethesdába.

málna2162

Sziasztok!

Csak pár percem van, rohanok mint mindig. :(

Vera, Anikó!

Nagyon köszönjük a köszöntést. Majd, ha apa hazajött (lement a nagylánnyal a boltba), akkor teszek fel szülinapi képeket. :)

Rita!

Gondolom, LIlinek is ekkora haja volt kiskorában. Ha így van, akkor nem csoda a hajmennyiség, ami most is fején van. :D

Puszi MIndenkinek!

Timi (18hetes4napos pocaklakó, aki valszeg kislány :) )
bnéhtimi

Lányok!

Azonnal jelentkezzen, aki esőt küldött! :? Nem volt szép tőle. Én küldök meleget, erre itt szakad az eső....Egyébként hideg nem volt, csak nem lehetett kimenni az udvarra. :)

Pucér képek:Én ezért nem teszek fel a gyerekről semmi kompromittálót. Annyi beteg ember van, az én gyerekemet ne lesegesse senki. :(
Most kaptak el itt egy ex-rendőrt, becsalt az autójába egy 14 éves fiút és molesztálta. Megmutatta a rendőrjelvényét, megbilincselte és .... :( A gyomrom fordul fel....

Timi :)
Ha már innen kell megtudnom, hogy lányod lesz, akkor itt gratulálok! Azért írj egy mélt a részletes beszámolóval. :D

Rita :)
A lányok nagyon édesek. :) Szerintem az én fiamnak soha nem lesz ennyi haja.... :)

Andrea :)
Nálunk is olyan a gyerek feje mint egy domborzati térkép...a múltkor a fejére dobta a takaróját és teljes lendülettel neki rohant a falnak az udvaron... :shock:

Na, megyek nézek egy kis teniszt. Nálam ez kimeríti az edzésprogramot. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Malna: Koszi a gratulaciot. :) ha megfigyeled, direkt nem raktam fel olyan kepet, ahol teljes egeszeben latszanak a lanyok. Ha erted mire gondolok. Lili is csak derektol felfele latszodik. Sajnos nagyon jol tudom, hogy mire kepesek a pucer kepekkel, ezert en is odafigyelek. Sose tennek fel olyat amin a noiessege is latszodna. :)
Drukkolok en is a vizsgadhoz. :)

Timi: Lillanak utolag is boldog szulinapot kivanok! :) Es gratulalok a kislanyhoz!! :) te is ket lanyos anyuka leszel. :) Igen, Lilinek is ekkora haja volt mint most Kittinek. :) Ez csaladi vonas. :)

Egcsi: Most nalunk is hetagra sut a nap es szep nap igerkezik. :)

Tobbiek?

Sziasztok Rita
trita

Sziasztok,

Rita,
Csajok egyszerűen gyönyörűűűűek :) és nagyon édesen fürdenek :)
A pedofiloknak meg azt üzenem, hogy kapják be!Velem próbálkozzanak!Szemetek!!!! :twisted: De tényleg nem szabad kompromittáló képet felrakni!

Málna,
:) igen jó lesz majd már talizni!iwiw-en kereslek, és jelöllek :wink:

Egcsi,
Köszike, annyira édes vagy :) Eső :cry:
Ma már itt is tök jó az idő.Hétvégére pedig itt lesz a nyár,legalábbis azt hazúdják :lol:

Timi,Lillának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT
A kiscsajszihoz meg gratula :) bár tudod semmi se biztos, csak ha már kibújt :)

Andrea,
GYES, :cry:én nem jártam ilyen sikerrel!"csak"2,5 órát ültem ott!48-an voltak előttem :cry: :cry: :cry: Katasztrófa volt!!!Mindegy túléltem.Még jó, hogy Esztire vigyázott itthon anyósom.Szörnyű, nem vinném ilyen helyre ki se bírta volna.Úgy sajnáltam a sorstárs anyukákat akik gondolom nem tudták hová tenni!Meg a gyerekeket is :cry: Utána mentem vígaszképp turizni egy jót!Annyira édes cuccokat túrtam :) Meg egy gatyát magamnak is :wink:

Na, mennem kell.Vásárlás, játszózás stb.Ha már süt a napocska :)
manóci

Sziasztok!

Milyen papírok kellenek a GYES intézéséhez :oops: :oops:
Most nézem,hogy lassan nekünk is aktuális lesz...

málna2162

Málna,
A magyarorszag.hu-ról le tudod tölteni a gyes igényléshez szükséges papírokat, 2 kell. Én is onnan szedtem le és be lehet küldeni postán a területileg illetékes Magyar Államkincstári Hivatalhoz. Csatolni kell a baba eredeti anyakönyvi kivonatát (ezt majd visszaküldik postán) és az összes igazolványod fénymásolatát. Azt már nem tudom h minek kell nekik megint az összes papír, miért nem képesek ennek utánanézni ők.

Manóci,
Hol voltál turizni? Már annyit írtatok róla h egyszer én is szívesen elmennék.

Eszter,
Tudom h nálunk majd úgyse úgy lesz a dolog, de azért jó olvasnom a két babás élményeiteket.

Egcsi,
Köszi a fejleményeket, én is meg akartam kérdezni csak megelőztek :) Nagyon sajnálom a Cartert, nekem ő volt az egyik kedvencem. Született feleségekből is mesélsz valamit? Ott már a második évad ment, ugye?

Timi,
Lillának utólag is Boldog szülinapot:O Milyen ajándékokat kapott?

Anikó,
"megjavult" már Bence?

Többieknek puszi
A.
kostyika

Sziaztok :D

Gergő csodák-csodája elaludt, így idejutok. :D

Andrea
Szia!!!! :D Jó, hogy jöttél, már olyan régen voltál!
Fiúk esése :( Gergő olyankor szokott bukdácsolni, mikor álmos, vagy amikor olyanra mászik fel, ami instabil (kerti bútor szivacspárnáira a földön :lol: ).
Bánásmód: majd írd le mi volt. Amúgy szóvá kell tenni, ha bunkók!
Puszi és gyere majd sűrűbben! :D

Manó, Málna
Megkaptam az iwiw-en a jelölést , el is fogadtam. :D

Timi
Boldog szülinapot a nagylánynak! :D
És óriási gratula a picurka kislányhoz! Mi még mindig nem tudjuk, hogy ki is van odabent, pedig már 24 hetes elmúlt! Most 22-én megyünk, talán akkor már megmutatja. :wink: De azért a 4D-en már csak kiderül! :D Igaz engem nem zavarna, ha a szülésig nem derülne ki, így izgibb lenne. :D

Manó
Kapu ügyben van fejlemény! Beszéltem ma a szerelővel és tényleg a kuplungban van valami rossz alkatrész, amit szerinte talál bontottan és akkor megcsinálja garanciálisan. Ha újonnan kell rendelni, akkor fizetni kell, de akkor sem lesz több 5 ezernél! Megkérdeztem mennyibe kerül, ha Ő szereli be a motort, és 8-9 ezer, így vele szereltetjük, így lesz pecsét a garancián és ha bármi gond van, akkor nem kerül semmibe.
Vészhelyzet :lol: Jó, hogy rákérdeztél, én is már nagyon várom, hogy újra menjen!!! Én még a Harmadik műszakkal vagyok így, az volt a kedvenc sorozatom már Portugáliában és itthon is néztem, de abbahagyták és nem tudni mikor kezdik újra. :(

Rita
Gyönyörűek a hajasbabáid! :D
Zenebölcsi :) Gergő is nagyon szereti, de mi sajnos elég rég nem jutottunk el, mindig volt valami, ami közbejött. Remélem jövő hétfőn már tudunk menni!
Éjszakáitok :) Klassz kis csaj Kitti! :D
Ölelgetős elalvás :D Nálunk minden este ez megy, átöleli a nyakamat és úgy alszik el. És most már biztosan mondhatom, hogy jó ideje átalussza az éjszakákat. Biztos a cicizésről való leszokás is sokat számított a dologban.

Idő: Nálunk is 11 körül kezdett tegnap esni és egész nap trutyi idő volt. :(
De ma gyönyörű napsütésre keltünk és azóta tiszta nyár van végre!!! :D Lassan fel szeretném venni a fürdőrucimat! :lol: Majd csináltatok Karcsival fotót és megnézhetitek!:)

Na, most ennyit bírt a derekam, megyek kihasználom Mókuska alvásidejét. :D

Ja! Meséről tud valaki? olyan rég volt és mivel Ő is pocaktárs, jó lenne tudni, hogy jól vannak-e?

Orsi
24+2

avocado

Sziasztok

Andi

Köszi az infót!!!

Orsi

Ma nem szabad esnie!!!Ma MEDÁRD van...
Bár lassan át lehet írni a mondást:Ha Medárd napján esik akkor már 40 napja esik... :shock:

málna2162

Málna :)
Jó a mondás! :D

Andi :)
Sajna azt nem nézem. Itt is megy, de azt se tudom melyik csatornán...

Örülök, hogy otthon végre jó idő van. Mára megint vihart mondanak, de egyenlőre süt a nap. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!

Én tuti nem küldtem esőt :lol: Végre itt is süt a nap :D
Nem hoztam esőt :D Remélem már nem is fog :D

Málna!
Itt Gödön tényleg csak du. kezdett esni az eső,addigra legalább hazaértünk :D

vera

viranka

Jó estét :)

Orsi,kapunak nagyon örülök, ez tök jó.Akkor talán még jobban is jártatok, mert lesz garancia :D legalább!
Elalvás :wink:gratula, ez már így marad, és ez jó hír :)
Képzeld már mi sem cicizünk!Egy hónapja :cry: kicsit furi, de már nem baj, mert lassan indul a következő projektezés, és így azért könnyebb lesz.Talán :?De nem is kéri, csak néha eszébe jut, akkor mondom, hogy alszik, erre ő puszikát adunk neki :) és kapok rá egy puszit!

Málna, Andi már válaszolt, de én 3 papírt töltöttem ki, és el is vették mindet :roll:
Én a Netről letöltöttem, az Államkincstár oldalon is fönt vannak, vagy a Mo.hu-n.Itthon kitöltöttem, és úgy mentem!Kényelmesebb postán, de én félek az ilyenektől :cry: mert eredetit kell küldeni :cry:
A mondás :P

Egcsi,harmadik műszak??nem???Pedig az is tök jó volt!Én is szerettem :D
Cartert sajnálom, az volt a legszimpibb. Ezt a barátnőjét aki miatt lelép, nem annyira csípem!

Késő van, mentem aludni, pussz
manóci

Mónika :)
Egy időben néztem a 3. műszakot is, de most már nem....pedig jó volt. :)

Orsi :)
Mikor mentek 4D-re? Én nagyon kíváncsi vagyok, csodálom azokat akik elhatározzák, hogy nem kérdezik meg a nemét....én nem bírnám ki. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó
Kapu: igen, végül is a garancia fontos lehet a későbbiekben is, de azért ez a plussz kiadás nem hiányzott most, de ez van. Csak legyen rendben és ne kelljen már húzogatnom, mert nem valami könnyű. :roll: Akkor meg majd csak egy gombnyomás... 8)
Cicizés: bizony könnyebb lesz így a project! Nekem az elején volt 1 hét, amikor csillagokat láttam, olyan érzékeny volt a mellbimbóm. :cry: Nálunk Gergő azóta nem kérte, én kérdeztem és adtam volna oda neki a cicit, de nem kellett. Jót nevettünk mindkétszer, mert nagyon aranyosan reagált és ennyi volt. Én valahol sajnáltam, mert valahogy úgy képzeltem, hogy a szülésig cicizni fog, de azért van benne valami, hogy a természet tudja ezeket a dolgokat, lehet hogy már nem lett volna jó a picurka szempontjából. Mindenesetre már alig várom, hogy megint ott cuppogjon egy kis szájacska a cicimen. :lol:

Egcsi
Végül volt vihar tegnap?
4D: majd a 30-31. héten akarunk menni. Én is nagyon kíváncsi vagyok, és ha látszik szeretném tudni, de most a másodiknál már nem vagyok annyira odáig, hogy ha nem tudjuk meg, akkor külön izgi lesz. :D De azért más így, hogy Gergőt ilyenkor már Gergőztük, meg úgy gondoltam rá, mint egy kis fütyisre, a picurkánkra odabent meg még nem tudok sehogy gondolni, se kislányra, se kisfiúra. De szegénykével nincs is annyi időm foglalkozni, mert annó Gergővel, mert most ugye az örökmozgó nagy leköti minden figyelmemet. Azt nagyon szeretem, mikor beszélgetünk! :) Én zongorázok kicsit az ujjaimmal a pocimon, erre Ő rugdos párat, majd én megint zongorázom és Ő megint rugdos. Nagyon cuki! :D

Na, most ennyi voltam, de szerintem ma még idejutok, most már kicsit nyugisabbak a napok, mert Karcsinak végre vége lett a sulinak, így sokkal többet van itthon. :D

Orsi

avocado

sziasztok!

Még élek, Orsi, jó hogy hiányoztam.. vizsgázom ezerrel, de úgy néz ki, jövőhéten végzem (ha persze minden jól megy)

Le vagyok kicsit maradva- tudjuk már a pocaklakód nemét???

Mi jól vagyunk, csak pihennem kéne, de semmi időm nincs rá, ez aggaszt. Bár a dokinéni még nem mondott semmit, mint Levivel a dokibácsi, aki ekkor már ágyba parancsolt, feküdhettem otthon, adhattam le a kocsimat :-( hát most mi lesz, ki tudja. Csak túl legyek a vizsgákon, és ígérem mindenkinek jó leszek (meg megyek kád, csempe, parketta, festő, gázművek, konyhabútor, sorolhatnám.. intézni közben) néha kivagyok, akkor kezdek aggódni, de a remény hal meg utoljára! Aug elejéig csak kibírja Tüncike, mig visszaköltözünk, aztán már jöhet, amikor akar! (25. re vagyok kiírva)
Rita, hajasbabáid :-) olyan kiváncsi vagyok, Levi haja apjáé, olyan erős, hogy csak na, kicsit ha hosszú, már szenvedünk vele. milyen lesz Tüncié- a kettőnk kombinációja lenne a jó..

mindenkinek puszi, jövök nemsokára, hétfőn van egy meredek szigorlatom, szombaton meg céges (én cégem) családi nap- rengeteg játék lehetőséggel- tavaly is nagyon jó volt :-) alig tudok tanulni.

ja, akartam már írni nektek: www.sziget.hu - most kezdődött, 6 hétvégén át tart, gyerekrendezvények orrba- szájba. Áll. nagyon igényes (sajna nem láttam, de e gyermeket vitte apa a barátaival- én meg tanultam otthon.. :-(

telik az idő, mennem kell, legyetek jók,

Mese
meske

Vera,

Utólag is Boldog Szülinapot kívánok!

Andi
kostyika

Szia Mese! :)

Jó, hogy jöttél! Drukk megy a vizsgákhoz!
Azért most már tényleg tessék piheni!!! igaz én mondom, aztán nekem sem sikerül, de most már egyre többször érzem, hogy kell a pihenés, szóval rá kell venni magunkat! :D

Pocilakóm még dugdossa, amilye van, így egyelőre meglepi. :D

Na, leesek a székről.

Orsi
24+3

avocado

Sziasztok,

Mese,
Le a kalappal a suli meg vizsgák, meg minden :) Nagyon ügyike vagy, tényleg :)
Ez a sziget jópofa lehet, köszi az infót :)

Orsi,a gombnyomással valóban könnyebb beállni :)
Nálunk is csak egy éve van elektromos kapú, de olyan jó így!
Név dologgal egyeteértek teljesen veled :)
Zongorázás :lol: én is "játszottam"neki mindíg, olyan jó volt!Imádtam ahogy mozog :)
manóci

Sziasztok!

Vigyázat hosszú! :)

Kitti szüléstörténete.

2006 június 2-ára voltam kiírva Kittivel, de kicsi lánykám keresztülhúzta számításaimat, ugyanis a 36-37-ik hét környékén rendes fejfekvésből megfordult így farfekvéses lett. Ez a 37-ik UH-on derült ki. Nagyon elkeseredtem, hiszen tudtam mit jelent ez. Az UH után mentem a dokihoz és ő is megerősítette a gyanúmat, hogyha nem fordul vissza, akkor császár lesz. Én nagyon szerettem volna normálisan megszülni, hiszen nagyon a spontán szülés híve vagyok, így mindent megtettem természetes módszerekkel, hogy megforduljon a baba. De hiába. Aztán abba is hagytam a próbálkozásokat, nehogy a végén azzal ártsak a babának. Így az orvos május 29-ére, hétfőre tette a császár időpontját. Sokat sírtam az előző napokban, tudtam, hogy Lili nagyon fog hiányozni és azért féltem is a műtéttől. Vasárnap este befeküdtem a kórházba. A terhes osztályra kerültem egy 5 ágyas kórterembe, ahol 2 lombikos, 1 veszélyeztetett terhes és egy kismama volt, aki másfél hete megszült, csak intenzíven volt a kisbabája. Úgyhogy volt mit mesélniük. A lombikosok már egészen a terhesség elejétől fogva bent feküdtek, mert veszélyeztetettek voltak. És még én panaszkodtam a császár miatt, amikor nekik sokkal nehezebb volt. Mondták nekem is, hogy örüljek, hogy csak „szülni” feküdtem be.
Aznap este 8-kor lementem a szülőszobára találkozni Riá-val a szülésznőmmel, aki felvilágosított, hogy másnap reggel mik lesznek a teendők. Rendes volt, mindent részletesen elmondott és bátorított. Másnap reggel, május 29-én hétfőn, le kellett mennem 7-re a szülőszobára beöntésre és borotválásra. Egész hamar meglettünk, így hamar vissza is kerültem a kórterembe, és jött a várakozás. Szerencsére édesanyám, akire mindig számíthatok, bejött hozzám 8-ra, így gyorsan lekötött engem. Beszélgettünk és így várakoztunk. Majd jött a Ria 9.30-kor, hogy ideje indulnunk. Nagyon féltem és izgultam. Leírhatatlan érzés. A szülőszobába mentem, ott lefektettek és rámkötöttek egy infúziót. Így kellett várnom. Kb. 10.20-kor készen lett a műtő. Bevittek engem és elmondták, hogy mi fog következni. Előbb a gerincbe kapok egy szurit, de nem fog fájni. Tényleg nem fájt, mert kaptam egy Lidocain injekciót a szúrás helyére, így nem éreztem semmit. Majd mondták, hogy gyorsan feküdjek le, mert nemsokára hatni fog az érzéstelenítés. Lefeküdtem és akkor éreztem, hogy elkezdek zsibbadni. Kb. 10 perc után már teljesen lezsibbadtam alul, semmit se éreztem. Nagyon hülye érzés volt, hogy magamnál vagyok, de nem bírom megmozdítani a lábaimat. Tulajdonképpen félelmetes volt. Majd letakarták a fejemet, bár én mondtam az orvosnak, hogy végignézhetném-e a műtétet, és azt mondta persze, de aztán eszembe jutott, hogy Endre nem szívesen látná ezt, így inkább takarjanak el. Majd mikor ez megvolt, szóltak a férjemnek, hogy bejöhet. Láttam rajta, hogy nagyon izgul. Talán jobban mint én. De hihetetlenül bátor volt és már amikor megláttam a bejáratnál, sokkal jobban éreztem magam, rettentően megnyugodtam. Majd várakozás és kérdeztem az altatónővértől, hogy mit csinálnak odalent. Ő csak mosolygott és mondta, hogy már felnyitották a hasamat. Akkor aztán nagyon megijedtem, hiszen olyan furcsa volt, hogy magamnál vagyok, és műtenek. Kértem a nővért, hogy tájékoztasson mindenről, amit ott lent csinálnak. Így aztán folyamatosan jöttek a hírek, hogy most felvágják a méh falát, benyúl az orvos. Majd nagy rángásokat, nyomásokat, húzásokat éreztem, hülye érzés volt, kérdeztem mi ez, erre a nővér örömmel közölte hogy, kint a popsia a babának. Majd kérdeztem, hogy hajas baba-e, a nővér azt mondta, hogy azt még nem látja. De pár pillanat múlva már örömmel közölte, hogy húha mekkora haja van.  Szóval 10.40-kor vették ki Kittit. Megkérdeztem, hogy minden rendben van-e a babával. Közölték, hogy igen. Majd megmutatták nekem. Olyan édes volt, olyan pici és törékeny, kisebb mint a Lili, hogy leírhatatlan érzés volt átélni, hogy újból anya lettem. Rögtön magamhoz öleltem volna, de nem tudtam, mert mindkét kezem le volt kötözve. Elvitték előkészíteni. Endre is velük ment fényképezni. Ekkor sírhatnékom támadt, mert nagyon egyedül éreztem magam, de mégse sírtam, mert erős voltam. Majd jött a leghosszabb időszaka a műtétnek. Akkor már kezdtem kényelmetlenül érezni magam, az idő rettentően lassan telt. A 30 perc olyan volt mint hosszú órák. De pár perc után Kittit visszahozta az Endre. Pólyában, megfürdetve és előkészítve. Odatették a fejem mellé, hogy elérhessem a számmal. Így milliónyi puszival láttam el és közben csak könnyeztem. Majd Endre elvitte megmutatni a családnak. Nálam tovább folyt a műtét, a gyomrom nagyon fájt. Mondtam is a nővérnek. Ő azt mondta ez természetes, mert az érzéstelenítőtől van. Így kaptam fájdalomcsillapítót, ami jót tett. Ekkor jött vissza az Endre. Csodálatos érzés volt, hogy visszajött. Folyamatosan elterelte a figyelmemet. Beszélt hozzám, simogatott és viccelődött az orvosokkal, nővérekkel. Szóval így telt el az elkövetkező idő amíg összevarrtak. Azért a gyomorfájásom visszatért, ami elég kellemetlen volt , de azért nem szóltam a nővérnek, mert tudtam hamarosan végeznek. 5 réteget kellett összevarrni, így ezért tartott sokáig. Szóval se nem volt kellemes, de nem volt kellemetlen se a vége. Amikor végeztek, férjemet kiküldték, engem meg áttettek egy hordágyra és vittek fel a megfigyelőbe. De mikor kinyitották a műtő ajtaját, még egyszer odaadták Kittit és akkor át is ölelhettem. Puszilgattam ameddig tudtam, majd mondtam neki, hogy másnap reggel találkozunk és el nem engedem. Majd elvitték Kittit a csecsemősökhöz és amikor kinyitották a szülőszoba ajtaját, akkor láttam, hogy az egész család kint vár. Nagyon boldog voltam, megint sírhatnékom volt, de mégse sírtam. Érdekes a legjobb érzés az volt, amikor édesapámat láttam meg köztük.
Ezek után következett a leghosszabb és legrosszabb időszak a megfigyelés, fekvés és a magatehetetlen érzés. Főleg nekem, aki nagyon nem szereti a tétlenséget, kiszolgáltatottságot és a magatehetetlen állapotot. De talán ez segített engem a gyors gyógyuláshoz, meg a homeos bogyók amiket szedtem a műtét után. Nagyon akartam minél előbb felépülni, így én voltam az első, aki a műtét napján már felkelt és sétált és kérte, hogy szedjék ki a katétert, mert már tudtam önállóan vécézni és járni. A sok infuzió, meg szuri amiket kaptam nem voltak a legkellemesebbek, de nem volt elviselhetetlen sem. Az érzéstelenítő hatása kora délutánra múlt el. Akkor már jöttek a seb környéki fájdalmak, húzódások. Nagyon nehezen bírtam felkelni, sétálni. Úgy éreztem magam mint egy 90 éves banya. De azért sikerült. Nagyon sok vizet kellett fogyasztani, ami jól is esett. Éjszakára kaptunk egy koktélt a fenekünkbe, amitől mindannyian jól aludtunk, így másnap kipihenten, jobban éreztem magam. Bár a sebem fájt még, de azt sikerült elfeledtetnem azzal, hogy hamarosan Kittivel lehetek. A megfigyelős nővérek látták, hogy jobban vagyok mint mások, így áttettek a Nőgyógyászati osztályra. Ennek az volt az előnye, hogy senki se foglalkozott velem, így én már reggel 8 órától lelógtam a csecsemősökhöz Kittihez, hogy megszoptathassam. Csodálatos érzés volt. Óránként jártam le, mikor 11 körül jött a jó hír, hogy van szabad hely a gyermekágyas osztályon. Így onnantól kezdve minden időmet Kittivel töltöttem. Sőt, aznap éjszaka jött egy nővér, hogy elviszi a Kittit éjszakára, mert a császárosoknak még egy pihenő éjszaka jár. De én görcsösen kapaszkodtam Kittibe és nem engedtem el. Csak úgy elzavartam a nővért. Így velem maradt. Tejem szerencsére volt rendesen, így Kitti nagyon jókat szopizott és aludt. Nem érdekelte a többi síró baba és hangoskodó anyuka a kórteremben. Még most is ilyen jó baba és nekem is csodálatos érzés, hogy újból anyuka lettem. Remélem neki is olyan jo anyukája leszek mint Lilinek.

sziasztok Rita
trita

Rita
Hát megkönnyeztem a szülésedet! Igaz, most megint nem nehéz bármin elsírnom magam, a hormonoknak köszönhetően. :D
Nagyon klasszul leírtad és köszönet érte, mert hát ez bármelyikünkkel megtörténhet, akár a miatt, ami miatt Veletek, akár valamilyan komplikáció miatt. Reméljük persze, hogy nem fog, de azért így már más, hogy olvastam róla, hogy is zajlik egy császár, már nem lesz annyira félelmetes.

Mégegyszer gratulálok és azért is, mert nagyon bátor voltál!

Azért a homeós bogyikat írd már le, hogy mik voltak. :)

Na, megyek ebédelni. :)

Orsi

avocado

Orsi: Orulok, hogy tetszett. :) A homeos bogyok: Arnica 30 CH es Staphysagria 9 CH. Az Arnica-bol a mutet elotti napon 2 adag, a mutet elott es kozvetlenul utana 1-1 adag, majd a mutet napjan meg 2 adag es masnap is 2 adag, majd a harmadik naptol 1 adag. En az otodik napig szedtem. AÍ staphibol ugyanugy mint az Arnicabol, csak azt a mutet utan kell elkezdeni.

Most kaptam par perce egy rossz hirt, hogy a sogornom noverenek kiderult a 12 hetes Uh-on, hogy nincsen agykoponyaja a babanak, csak egy burokban van az agya. Genetikai hibas, igy el kell venni. Borzaszto, hogy mik vannak. Ilyenrol meg nem is hallottam. :( Ugyhogy most nincs tul jo kedv a csaladban.

Magunkrol: jol vagyunk, minden rendben. Kitti igazi jo kislany. Alszik rendesen es csak szopira kell fel tovabbra is. Viszont Lilivel sok bajunk van. Nagyon akaratos, nagyon hisztis, nagyon nehez vele es egyszeruen allandoan porog. Hiperaktiv lenne? Lefekves elott Sedatif PC homeos bogyot irt fel a doki, mert nagyon rosszul alszik. Nem tudom mi lesz velem, ha mar nem lesz itt segitseg. De tenyleg hihetetlen hisztis. Olyanokert, hogy pl. odaadja nekem a paradicsomot es azt mondja, hogy hamm mami. Egyem meg, mert ha nem eszem meg, akkor addig nyomkodja a szamhoz, mig minden csupa paradicsom nem lesz, igy bekapom es erre olyan hisztiroham jon ra, a paradicsomot kovetelve, hogy nem ertem. Uvoltozik, sir, hasra veti magat es utogeti a foldet. Egyszeruen nem ertem. Es ilyenkor semmit se tudok csinalni. Maximum elterelem massal a figyelmet nagy nehezen, vagy egyszeruen hagyom, hogy kitombolja magat. Tulsagosan szeretgetni akarja a Kittit, hiaba mondjuk neki, hogy az nem egy jatekbaba. Mindig mondja nekem, hogy "add ide Kittit", de mikor mondom neki, hogy nem lehet, szokasosan hisztizik. En mindig az olembe ultetem a Lilit es az o elebe teszem a Kittit, igy ovatosan hozzabujik, puszilgatja. Ennyi nem eleg?
Szoval nem tudom mit csinaljak, remelem kinovi. Jart mar valaki igy?

Puszi nektek Rita
trita

Sziasztok!

Minden névnapos és szülinapos fogadja gratulációmat! Bocsánat, hogy nem egyenként! :oops:

Rita!

Írtam mailt! Remélem hozzáférsz a cikkekhez! Testvérféltékenységről egy pár okosság!
Nálunk az vált be, hogy minél inkább hisztizik, és haladok a felé, hogy lekeverek egy maflást, fogom magam erőt veszek és megölelem. Használ!
Drukk Lilihez!

Mennem kell!

Bocvsi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Koszi szepen, de meg azota se kaptam levelet toled. :(

Puszi Rita
trita

Szia Rita!

Uhhh! Mert Horváth gusztáv néven álcáztam magam azt hiszem!!!
Úgy már megvan? VOlt?
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita
Sajnálom a rossz hírt! :( Borzasztó ilyet még hallani is, nemhogy átélni!! :cry:

Lili: hát nem lehet könnyű Neked! De szerintem el fog múlni, főleg hogy Lili előtte nem volt egy nehéz gyerek! Biztos így fejezi ki, hogy már nem csak feléje irányul a figyelmetek, főleg a tiéd.
Kitartás! :)

Homeós bogyik: köszi szépen! A 2 adag azt jelenti, hogy napi kétszer 5 bogyó :?:

Eszter
Puszi Nektek! :)

Orsi

avocado

Szia eszter!

Azon a neven se kaptam semmit. :( probald meg ujbol!
Koszi!

Kesobb meg jovok!

Puszi Rita
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?