Új privát üzeneted érkezett!

Vuka,
vajjjjjjá színt! Te tulképpen most májámi bícsen koktélozol. 8)
Mi itt meg kockára fagyunk.

Petra nagyon szép még mindig! :)

Mikor Livicsek 3 hetes volt, minhárman betegek voltunk. Ő persze csak picit később tőlünk kapta el, pedig ilyen jópofa zöld maszkban mászkáltunk, sőt, Zoli be sem jöhetett a gyerekszobába. És mégis elkapta. De nem volt semmi komoly, takonykóros lett, nehezebben szopizott, de kiszívtuk az orrát, kapott orrcseppet. Csak volt egy kis probléma a melóhelyén Zolinak, mert volt, aki azt hitte, hogy nem beteg, csak meg akarja hosszabbítani a szülési szabit. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na jó Gabuska eltaláltad, tényleg ha így végignézek a parkettán, ami ugye barna, olyan mintha valami homokos tengerparton lennék és iszom a jobbnál jobb teakoktélokat (amiket a csajok javasoltak), miközben egy szál polóban tengek-lengek. (Bár lehet, hogy csak a láztól volt melegem)

A zöld maszkot én is előszedtem, de abban nem lehet jó puszit adni Petrának, így nem igen használom. Én csak a torokfájást nem akarom a csajszira átragasztani, mert az volt marha pocsék.

Egyébként a legújabb tudománya a kiabálás. Szóval az én hangom elment az övé meg megjött. Tegnap olyan hangzavar volt itt este, hogy az csak na, a kiscsaj kiabált a játékainak :P (át is mentem a másik szobába TV-t nézni, mert nem hallottam a műsort, gyereket apára bíztam, mondván nézze meg mit tud már a gyerek)

Ja remélem észrevetted az utolsó képen a homlokráncolást (még mindig nem egyszerű ez a fejemelés)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

Anya ugye nagyot nőttem :?: :!:

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihó!

Ilba ne tagadd, hogy szoptatási fóbiában szenvedsz! Már mindenkié kellene! :lol:

Gabuska nálunk is hideg van ám, és a távhő nem akar begyújtani nekünk. Így este fél órát megy a ventillátor, hogy fürdésre megfelelő hőfok legyen. Lesz villanyszámla ezerrel. Gyereknek tegnap elővettem az elcsomagolt vastag takarót. Ha a nap besüte ide a 10-re tök jó idő lenne. Sajna a nap sehol ma úgy látom! :(

Vasárnap és hétfőn anyós vizit lesz nálunk, így már ma lekezdek takarítani, nagybevásárlás. Még főzni is kellene valami nagyon különlegeset. :x
A múltokában sikerült vásárolnom egy halom bodyt a gyerkőcnek, ami itthon derült ki, hogy kicsi. Pedig a gyerek is ott volt. (béna vagyok :roll: ) Így ma viszem vissza a Brendonba hátha számla nélkül is kicserélik, ha nem, el kell adni.

Megyek takarítni! Pusz nektek!

Kép
vanília

Vanília,
mekkorák azok a bodyk? Hosszú vagy rövid ujjúak? Ha hosszú, akkor vevő lennék rájuk.

Vuka,
a csigán lovagolós képen valami észbontóan aranyos Petra!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajna rövid és újjatlan is van közte. Ma én is szerzek be egy két hosszút ilyen tuti nyárra.

Kép
vanília

Na megírtam a 4 hónapos körlevelünket. Minden hónapfordulón küldök jelentést a barátaimnak, kollégáimnak stb... és persze csatolok hozzá pár képet. Azt hiszem egyszer majd ezeket kinyomtatom és lefűzöm, mert egész jól sikerültek.

Én éreztem a csontjaimban, hogy nem lesz túl jó idő a nyáron, kértem is anyósomat, hogy vegyen pár hosszú ujjú bodyt Petrának, erre vett, de naná, hogy rövid ujjút, mondván jön a nyár. Most nem győzök mosni, hogy mindig legyen neki hosszú ujjú. Szóval azt hiszem nekem kell elintézni a dolgokat és vásárolni.

Ilyen amikor elfárad a lovaglásban
(amúgy tök jó sorozat lett, csak nincs kedvem és időm mindet kicsinyíteni - bocsi)
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Ez igen, még szerencse, hogy tegnap voltunk lent az udvaron pár órát... :evil:

Ilba,
árulkodok kicsit: :twisted: Mancsbá nem a Wizzair-nél van, hanem a Travel Service-nél. Ez egy charter légitársaság. Valszeg most szakadt rájuk a tegnap emlegetett rengeteg meló... :twisted: :twisted:
A nászéjszakán őszintén szólva én is hasonlóképp voltam :lol: Örültem, hogy beborulhatok az ágyba :lol: Aztán másnap be lett pótolva :lol: Itt alszik a másik szobában az eredménye :lol: :lol:

Eszti,
én is imádom a GN'R-t :!: :!: :!: Jót csápoltunk volna együtt :lol: :lol: :lol:

Nem tom ki kérdezte, de a fürdőszoba takarítást tegnap és ma vittem véghez. Tegnapelőtt meg tegnap még ki is vasaltam. Sőőőőt, ma felsöpörtem, felmostam mindenhol :) A portörlést viszont elhalasztom holnapra :D

A nyári cuccok miatt én is parázok kicsit, olyan jó kis napozókat vettünk meg kaptunk :(

A Viasaton ma este lesz a Vészhelyzet utolsó 3 része egymás után :cry: Kecsegek :evil: nem adák le ezek szerint az egészet... pedig hol van még a vége... És amúgyis ki vagyok rájuk akadva, a Szex és New York LIGHT :?: :?: :?: miatt :evil: :evil: :evil: Ebben a sorozatban pont a pikáns jelenetek és dumák a jók, erre kivágják :evil: :evil: :evil:

Megyek az iwiw-re, páááááá!

Gabi,
Te fent vagy az iwiw-en?

Kép
mancs

szasztok, csak bekukk munka közben...

ÚRISTEN VÉGE LESZ A VÉSZHELYZETNEK, MI LESZ MOST :twisted: :twisted: :twisted:

Ilba, látom Mancs már árulkodott, szóval ott (vagyis itt) vagyok

Kép
Kép
mancsbá

Csajok hol vagytok, csak nem sétáltok? :lol: Mert ha nem, akkor néha benézhetnétek ide is, hogy legyen valami kifogásom miért nem takarítok és miért lógok egész nap a neten. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na helllóóóóó,

a helyzet az, hogy már megint úszom!!!
Képeket is kéne már átraknom, meg az elmaradtakat küldeni akinek kell, és egyszerűen este olyan hulla vagyok, hogy már nincs erőm ideülni egy órára. De olvasni olvasok időnként. :)

Ilba, jó volt ez az álom.:):):)
Közben már nekem sem volt jó a héten a tali, úgyhogy jobb is volt hogy nem mentünk sehova.

Nekem meg tegnap óta folyamatosan fáj a fejem. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy zavarjon.:( Én nem is tudom, mielőtt Marci született ha 5-6 évente egyszer fájt a fejem, sokat mondok, most meg minden hónapban. Lehet hogy megint meg fog jönni? pedig még lenne egy hét. És Marci is elkezdett megint sipitozni a cicin, fejek, és azt adom oda kiskanállal. Érdekes, szerintem nem a tejnek van más íze, hanem a cicinek. Mert a tej a kiskanállal is ugyanúgy lecsúszik.:)

Vanília,
édes ez az Ádusz baba! És tényleg hasonlít!
Aszongyák a fiúk az anyukájukra, a lányok az apukájukra szoktak hasonlítani. Ez az elmélet Livinél nagyon, Zsófinál, és Szilvinél is sántít...:) De a többieknél talán okés...vagyis Sasháéknál is megdől.
mindegyik gyerkőc apuka.:D

Egyszer kérdezted a forgást. Háááát, Marci, ha jól emlékszem 2 és fél hónaposan átfordult a hátáról a hasára, 3 hónaposan már mindkét irányba, 4 hónaposan meg 4 kézlábra állt! De még mindig nem mászik, csak kúszik.:)
De az nem mérvadó, hogy MArci hogy csinálja, mert ő mindent előbb csinált. Kicsit gyors a tempója.:D:D:D

Vuka,
ittál hársfateát hársmézzel? Nem segített?
Gyógyulj meg. Igazábol erre nyugodtan lehet fogni a nemtakarítást. Mármint hogy te most gyógyulsz!!!: :wink:

Mancs, Mancsbá,
jól elvagytok!!! Kérünk képet Petikéról! :)

Nyári cuccok- nálunk detto. Már mondtam Apának, hogy a hétvégi vásárlásnál a corában nézzen hosszúújjú bodykat, mert egyszerüen a 62-esek már nagyon kicsik, és nem tudok mit adni MArcira. Mert ő meg már fázik a 23-24 fokban rövidújjúban.
És persze mi is fűtünk (cirkó).
Pedig én nagyon szeretem a nyarat. De azt az igazi jó meleget. (nyári gyerek vagyok-hehe)

Na jó mennem kell, mert gyorsan meg kell enni a kajámat, ki kell teregetni, felmosni, meg mitttudoménhogymégmennyiminden van ebben a lakásban, amit arrébb kell tenni....

Mancs,
nem írtad, neked megvolt tegnap a fürdőszoba???? :lol: :lol: :lol:

Ettünk almát. Fincsi volt! :D
Kép

Már úgy alszom, mint a nagyok!
Kép

És úgy is szurkolok a magyaroknak!!!! (a póló az egyém, és a Magyar- Új-Zéland alakmából vette fel Marci. Nertünk is!)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Jók a képek!

Én most mástól csentem egyet a jókedv kedvéért...

Nem örülnék ha az esküvős albumomban hasonló köszönne vissza... :) :) :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Másik topikból tudom, Szőkemelinda babája:

"Vasárnap este 19.37-kor megszületett Máté, 3900g és 58 cm-vel."

Gratula hozzá! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja igen,

Mamacka, a képeket annyira de annyira jó volt nézegetni! :D

és Vanília, ezt már régen meg akartam írni: a kedvenc fagyim a VANÍLIAFAGYI!!!!! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Melindának gratulálok én is! Szép nagy babicsek!
A másik nagy kedvenc nevünk nekünk is a Máté! (ha lesz valaha még egy fiúnk, akkor az szerintem Máté lesz!:):)

Kép
----------------
B&M
bubek

Az igért képek következnek! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Bubek,
írtam feljebb, hogy megvolt a fürdőszoba :)

Vuka,
ennyire elvetemültnek hiszel, hogy illyennn időben sétálok? :lol: Adok Neked szívesen igazolást, hogy velem leveleztél taksi helyett :lol:

Melindának nagy-nagy gratula!!!!! :lol: :lol:

Nemsokára jön a barátném, olyan jó lesz, a kórházban találkoztunk utoljára :D Nagyot fog nézni, ha melátja Petikét :D

A fotók miatt Mancsbát nyaggassátok, az előbb azt mondta nekem telón, hogy tesz fel ma képeket Törpemancsról :)

Kép
mancs

Mancsbá nagyon jók a képek, annyira aranyos Petike és milyen ügyesen emelgeti a fejét. Gratula

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ez a telepátijjjaaa :lol: :lol: :lol:

Ilba,
az előbb elfelejtettem, hogy nekem is szopis álmom volt, csak én vmi hülye mellbimbóvédővel bénáztam, ami olyan volt, mint egy tejgyűjtő kagyló, csak bimbivédő volt. Fogalmam sincs, mire ez az egész, egyiket sem használom, nincs is itthon :shock:

Kép
mancs

Vuka,
nem dicsekszem és fényezem a kölköt, de nem emelgeti a fejét, hanem hosszú percekig tartja! :D :D :D :D

Kép
mancs

Nekem ma nem volt szopis álmom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mancsbá

Helló!!

Nyári ruhák!
Ne is mondjátok! Még annak idején Gabimra kaptam egy csomó nagyon szuper napozót, amit persze rá nem tudtam adni, mert addigra kinőtte. A Dancinál reménykedtem, hogy majd rátudom adni, hiszen 2 hónappal fiatalabb (na meg az a 2 év, de most a nyárhoz viszonyítva), hátha... de nem, mert a fiatalúr úgy belehúzott a növésbe, hogy túlszárnyalta a képzeletemet. (Egyébként, csak úgy érdekességképpen a Gabi ruháit simán rá tudom adni, max a nadrágok hosszabbak egy kicsikét, de a pólók, pulcsik mind jók rá. Anyám nem is tudja már megkülömböztetni kinek mi a ruhája, és a Dancika a Gabi ruhájában jött haza tőlük és még én is elgondolkodtam, hogy ezt a pulcsit nem ezen a gyereken szoktam látni :lol: )
Szóval most a Geriben reménykedtem, és nagyon úgy néz ki, hogy tudná hordani azokat a csini napozókat, erre a nyár kimarad és tavasz után itt az ősz. :evil: :evil: :evil: :?: miért :?: nem jár erre valaki aki meg tudná magyarázni, hogy a globális felmelegedés nálunk miért globális ősszel jár?

Ja, képzeljétek én is kaptam meghívót az IWIWre, Gabus, megjelöltelek...
már találtam pár régi ismerőst akivel általános iskola óta nem is találkoztam, de a keresés nem megy könnyen, a kölkök nem hagyják, hogy anyjuk túl sokat fanoljon...

Mamacka!
Hát ha enyém lenne ez a kép én biztos elvittem volna valami hozzáértőhöz, hogy csinálja el onnan a háttérből azt az izét... Bár, amekkora vagyok én úgyis eltakartam volna :lol: :wink:

Kép
sasha

Édesem,
no comment.... :lol: :lol: :lol: :lol: Te disznóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Mancs irigy vagyok, de nagyon. Petra annyira lassú a fejlődésben. Ő kb. 3 hónapos kortól emelgette a fejét, most már azért tartja pár percig, de azért még beiktat pihenőket rendesen. Forgásról pedig hallani se akar, miközben itt a skacok (pl: Marci) már forgolódnak ezerrel. :( Szóval mi nem sietjük el a dolgokat.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Ma itthon van Fanni,ezért kevesebbet jutok géphez

Mancs+Mancsbá:

Petike szupi aranyos!Főleg ahol görbül le a szája!Ja és ráadásul még mindig tiszta anyukája! :D

Vuka:
Petra már milyen nagy lány!Nagyon aranyosan mosolyog minden képen!Jó az a csiga,bár én kigyónak néztem! :lol:

Bubek:
Nyugi,ráérsz a képekkel!Marci nagyon édesen alszik,ha jól látom a Ti ágyatokban :lol:

Kép

Kép
novum

Novum azért nézted kígyónak, mert kitekertem a csiga házát. Ilyen összehajtva:
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Hát ez az idő már botrányos. :( Reklamálni kéne. :evil:
Benin van most egy body, harisnya, kantáros farmer, vastag zokni, termo felső, kiskabát és 3 takaró. De ő békésen szunyókál. :wink:

Vasaló Anyukák!
Minden elismerésem, én nem vasalok semmit. Leszoktunk a blúzokról, ingekről, Beninek soha nem vasaltam, nagyon ritkán Andrásnak kell egy-egy ing.

Vuka,
Petra cukorfalat, nagyon szép! Jó a csigyótok. :lol:
Dajkálást elfogadom a következő talin. Illetve majd én őt.
Gyógyulgass már meg!!!
És mi az, hogy lassú a fejlődésben???? Pont jó! Beni is csak a tengelye körül pörög még, a vele egykorú babák meg már másznak és ülnek. Na és? Nekem így is ő a legügyesebb! :D

Vanília,
Sikerült a bodykat visszacserélni?

Bubek,
Marci tényleg milyen nagyfiúsan alszik.

Mancsék,
Ez a gyerek még mindig tiszta Anyukája! Nagyon nagy lett!
Mekkora most?

Sasha,
Én is fent vagyok!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, Petrán van egy vékonyka body és egy gatyó, sajnos a vékony takaró nincs rajta, mert nem alszik, hanem az újonnan felfedezett hangját hallatja (már megsüketülök). :wink:

Ma du. kivételesen nem sétáltunk. Együtt aludtunk a nappaliban a játszószőnyegen, de szegénykémet felébresztettem a köhögésemmel. Tök jó volt egy pokróc alatt aludni vele, mi nem szoktunk ilyet, mert korán hozzászoktattam az ágyikójához, de mivel most beteg vagyok, én is érzelgősebbre fogtam és igénylem a társaságát (bár pocsék maszkban aludni).

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Németország, 2006. június 2.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nem emlékszem, te írtad-e az a hohes c mineral aktívos vonatkozást néhány napja...de nálam is stimmel...

Kép Kép
coolasa

mégegy ötlet, mielőtt elfelejtem:
Akinek fog jön, és van habtapija, annak ajánlom szíves figyelmébe - már ha eddig nem próbálta volna - azokat a részeket amik kivehetők a habtapiból, mert nagyon - nagyon szereti rágni Marci, akár 15-20 percig is elvan vele. :

Coolasa, én írtam, és örülök, hogy neked is bejöt! :):)

Kép
----------------
B&M
bubek

kéttével:D

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, iszom minden ötleted a múltkori után...de könyörgöm, mi az a habtapi?

Kép Kép
coolasa

az ilyen.
(nem a gyerek, hanem ami alatta van...:D)
Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok

Gabuska
Nagyon rákattantam erre a videó feltöltésre! :)

Morci szopi
http://s59.photobucket.com/albums/g310/ ... s60027.flv

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancsok
Nagyon cuki a kölök! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na helló Ilba!

Bocsi ,hogy egy kissé eltüntem :oops: de örülök ha a másik topikot tudom követni! Azért arra ált. szakítok időt, hogy megnézzem Beniről a képeket! :D Hatalmas nagy fiúcska már ő is!!! És nagyon édi!
Mi van veletek, hogy vagytok??? Nem tudom, hogy olvasod-e a másik topikot de leírom hogy kb. mi hol tartunk.

Peti is szépen fejlődik, 8480gr, 71 cm. mondjuk két hónapja tartja ezt a súlyt. Már elkezdtük mi is a hozzátáplálást. Túl vagyunk az almán ,répán krumplin, barackon és a sütőtökön is! Nagyon bejön neki! Eddig...(kopkopkop) És kint van már 3 foga alul 3 pedig jön fölül, már látszanak a kis recéi! :D
Mozgását tekintve: forog mint a kőrhinta, kúszik , mászik ...egyfolytában a bútorok alól szedem elő! Mostanában az az új, hogy négykézlára állva hintázik és felnyomja a popóját az égbe! Ja és próbálkozik az üléssel is! :) Raktam fel tegnap egy csomó képet róla ,ha van kedved nézd meg!

Kb. ennyi.. írjál légyszi te is, hogy mizu veletek,nagyon kiváncsi vagyok ám!

Puszi nektek :Gabi

Gabika& PetiKépKép
77gabika

Helló!

IWIW-en senkit nem találtam meg innen, kivéve Gabuskát, mert neki ott is a Gabuska nick szerepel. De hiába keresek rá Ilbára, meg bárkire... :(
Egyébként tök jó (tök gáz) ez az iwiw, mert most már a babanet mellett már ott is lógok, ahelyett, hogy mást csinálnék... :oops:

Nncs is időm most itt visszaolvasni, egész nap ismerősök után kajtattam és találtam is olyanokat akikkel 14 éves korom (ált. isk) óta nem találkoztam:)

na pusz

Kép
sasha

Sasha én is időhiányban szenvedek, ezért nem vagyok fent az iwiw-en, de ha valaki mégis nagyon meg akar találni, akkor a férjem nevével próbálkozhat. Mivel nagyon régi szerelem a mienk, még az ált. iskolás barátaim is megtalálnak a férjemen keresztül. (szóval, ha jelölni akarsz: Földes Antal)
Egyébként én úgy találtam meg a többieket, hogy megnéztem valamelyikőnk (azt hiszem Novum) ismerőseit és onnét jelöltem. Novum "rendes" neve pedig a profilban volt.
A férjem pont ma töltött emiatt 1 órát a gép előtt. Éppen kapott megint meghívót, mondta, hogy odaadja, hosszas vita után közöltem, hogy meg ne próbálja, mert akkor már tuti disznóolba jön mindig haza és ruhát csak a szárítón talál.

Bubek köszi a videót.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihóka!

Gyors leszek, mert ez a mai idő teljesen kiakaszt. Délelőtt takarítottam az anyóspajti látogatásra, és pesztrálatam az idő miatt nyűgös manót. Détlután kicseréltettem a kicsi ruhákat. A Brendonban tök rendik voltak kikeresték a számlámat három héttel ezelőttröl. Vettem hosszú bodíkat erre a nyárra. Utánna Tesco ahol ezren voltak, és senkit nem izgatott, hogy a kocsi elején a hordozóba egy gyerek figyel. Majd megnyakaltam pár vásárló társamat. :lol: Mindezt szakadó esőben. (mi sem leszünk hülyébbek ilyenkor kelünk útnak)
Kis sikerélmény, ma babó megette a házi reszelt almát kis üveges kutyulmánnyal.

Bubek! Mi van akkor, ha gyermek megeszi a teknős szemét? :lol:

Mindenkinek jó éjt!

Kép
vanília

Sziasztok,

ez az idő botrányos :evil:
és az aggaszt legjobban, hogy az egész nyár ilyen lesz.
A C&A-ban lehet kapni hosszú ujjú bodykat?
Meg téli ruhákat? :D
Ha tényleg ilyen időjárás lesz Magyar o-n akkor el kell költöznöm Floridába vagy Afrikába :lol:

Vuka,
milyen ari Petra. Szerintem ne keseredj el, hogy "lassabban" fejlődik.
Lehet Ő már fejben sakkozik és másodfoku egyenleteket old meg :lol:
Jobbulást neked!

Ilba,
Norbi kutyája nagyon jó :lol: :lol: :lol:
Valamilyen zárt babanetes helyet kell találni a talikhoz :lol: és ahol fűtenek persze :lol: :lol:

Mancsék,
Petika tiszta mamija, de a harmadik képen apukáját vélem felfedezni :D
Nagyon nagy már, nő mint a gomba.
Mancsbá, ismered a reptéri dolgozókat is? Van egy ismerősöm chek in pultnál és az irányító toronyban.
Ja és egy pilóta ismerősöm is.

Egy kérés:
mindenki jelöljön be az iwiw-en!!!!!!!!
A férjemmel versenyzünk, kinek van több ismerőse, nehogymáááá Ő győzzön :twisted:
Milyen jó, hogy ilyen gondjaink vannak :lol:

és egy kis móka:

titta öröm ét bódottság
Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Helló!

Megvagyok, mint a mosott rongy kb úgy érzem magam. Na persze, aki hajnali 1-ig netezik :roll:

Sajtine!
Egyik általad említett költözési célpontot sem ajanlanám. Én legalábbis nem mennék egyik helyre sem. Az elmúlt évbem pl annyi hurrikán járt Florida partjainál, hogy az előre megkreált hurrikán nevekből kifogytak és még kellett pár név... Azt hiszem volt Alpha hurrikán is meg Beta...
Afrika??? Muzulmánokhoz mennél, arabokhoz, vagy a sivatagba, vagy a dzsungelba, vagy oda le délre, ahol vegyesen laknak és a fehéreket útálják??? :roll: Én inkább maradok a fenekemen és reménykedem, bár, inkább Angliába kéne menni, ott legalább az ilyen időre kell számítani, meglepetés nem érhet... :twisted:
Szívesen bejelöltelek volna tegnap, de a Sajtine-ra kidobott egy pécsit, meg egy szegedit... Nem bp-i vagy véletlenül? :shock: Szóval keress rá a sasha/Anikó-ra, ebből a fajtából csak 1 van :wink:

Ma megint őrültek háza lesz nálunk. Betonozás, kerítés csinálás, elkezdik a teraszt, Csabi idecsődített pár havert is. Persze én meg szaladgálnatok, vagy hallgathatom 2 felől a nyávogást, hogy ki akarnak menni, ja és bográcsba főzzek még paprikás krumplit is...
Ja és szoptassak, ha időm engedi valami segítséget szereznem kelll sürgősen.

Kép
sasha

Halihó Mindenkinek!

Csatlakozom Sashahoz, én is olyan vagyok, mint a mosott rongy. Alig aludtam valamit a köhögéstől. Tetejébe Petra most nem akar visszaaludni, pedig kipihentnek kellene lennie, hiszen ma du. úszás lesz, és nem örülnék, ha ott nyűgös lenne. Most kiabál ezerrel a játékainak (hát igen, akinek van hangja megteheti).
Ja és reggel ezt művelte velem, mikor amúgy is majd megfulladtam a köhögéstől, összeestem a fáradtságtól és még pisilnem is kellett.
Kép
Nem tudom mekkorát nyomhatott, de elölről is hasonló volt a helyzet.

Tényleg jók ezek a vonalzók:
Áronbabának boldog hófordulót :!: :!: :!: :!: :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nem esik! Már ennek is örülni kell. :shock:

Mamacka,
Áronnak boldog 2 hónapos szülinapot!
Morci szopi csúcs! :P

Vuka,
Ez a ruhamennyiség Benin sem a lakásban van, én kint altatom őt mindig a levegőn.
Petra kaka: :D :D :D
Én elszoktam az ilyentől, mert már 20 gramm valamitől sem ilyen folyós, de most ezen a héten én is újra öltöztetem napi 1x.

Bubek,
Én is vettem tegnap Mineral Aktívot, na majd meglássuk. :lol:
Figyi, a habtapival azért vigyázzatok, nekünk is ez a fajta van, vannak benne nagyon kicsi részek is. Benit már nem is hagyom rajta, ha nem látom, mert simán szétkapja az egészet és félek, hogy lenyelné.
A másik, meg, hogy mi ezen járunk (még ha zokniban is), tehát én nem rajonganék, ha ezt rágcsálná.
Bocsi, ez csak az én véleményem. :oops:

Sasha,
Bejelöltelek! Nézd meg az ismerőseim, mindenki ott van (azt hiszem).

Sajtine,
Ki vezet? :lol:

Móka:
http://www.brutalvideos.freeweb.hu/Flash/psychic.htm

Kép
Kép
Kép
ilba

Olyan lassan telik az idő, pedig már számolom vissza a perceket, mikor érünk ki a szüleimhez. Ott végre leadom Petrát és ágynak dőlök. Elegem van a köhögőrohamokból és a bedugult orrból, a hangom már nem is izgat. Bocs, hogy nektek panaszkodom ennyit, de szörnyű hét áll mögöttem. Nem volt semmi segítségem és így betegen elég pocsék Petrázni. Amikor este apa hazaért, akkor már Petra is elég nyűgös volt és nem igazán tudta lekötni, hiába próbálkozott, pedig addigra már én is kivoltam rendesen.

Ma a babaúszáson nem megyek be a vízbe, így végre tudunk videózni, felveszem az egészet. Azért kíváncsi leszek mit szól majd Petra hozzá, ha valami baj lesz Apának kell majd megvígasztalni. Elvileg ma fog először merülni, aminek ugye nem szoktak a babák annyira örülni, szóval drukkoljatok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

77Gabika! :)

Helló! Én szoktam olvasgatni a topikotokat, szóval tudom, hogy vagytok, ámulok és bámulok is Petin, írtó ügyes már.

Mi is növögetünk, 8,25kg és úgy 74 cm lehet Beni.
Hozzátápit mi is elkezdtük, és azzal a lendülettel abba is hagytuk, mert nagyon nem ment. Nem egy nagyevő, bár most önmagához képest sokat és jól eszik (600-700 helyett 800-900). Csak tejcsit kap még, így annyira nem izgulok, jövő héten újra kezdjük az alapoktól az egészet.
Foga még nincsen.
Ő is forog ezerrel, pörög a tengelye körül, a fenekét felnyomja, de ilyenkor a feje a földön van. Egy pillanatra sem áll le, valamilye mindig mozog. A járókában nagyon jól elvan, a földön nem nagyon tudom egyedül hagyni, mert a forgolódással halad és mindig hirtelen nagy csend lesz, tudom, hogy valami rosszat csinál.
Dumál ezerrel, most a sláger a bábábá és az, amikor eközben a kezével az alsó ajkát ficegteti. :D
Éjjel még általában 2x szopizik, de szerencsére nem ébred fel közben, tehát mondhatom, hogy kb. este 10-9-ig alszik. Ez nekem persze nagyon bejön. :wink:

Ha van kedved, gyere többször, én azért elég rendszeresen átolvasok, fejés közben van időm a Babanetre. :lol:

Puszi: Erika

Kép
Kép
Kép
ilba

Még valami:
a Te, vagy az én mérőszalagom van rosszul beállítva??? :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba

A francba, pont most telefonáltak a babaúszásról, hogy technikai okok miatt (elromlott a gázkazán) ma elmarad. Pedig titkon kíváncsi voltam, hogy mit kezd majd Apa Petrával, de legfőképpen videózni szerettem volna, hogy a nagyszülők is lássák már az úszó kisasszonyt.
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
:( :evil: :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Ahhoz képest, hogy Petra nem akart visszaaludni reggel, most negyed 1-kor már ébresztgettem, hiszen fél 12-kor kajálni kellett volna.
Na végre van valami jó a mai napban: elérten a 300. üzimhez!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?