Na helllóóóóó,
a helyzet az, hogy már megint úszom!!!
Képeket is kéne már átraknom, meg az elmaradtakat küldeni akinek kell, és egyszerűen este olyan hulla vagyok, hogy már nincs erőm ideülni egy órára. De olvasni olvasok időnként.
Ilba, jó volt ez az álom.
:):)
Közben már nekem sem volt jó a héten a tali, úgyhogy jobb is volt hogy nem mentünk sehova.
Nekem meg tegnap óta folyamatosan fáj a fejem. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy zavarjon.
Én nem is tudom, mielőtt Marci született ha 5-6 évente egyszer fájt a fejem, sokat mondok, most meg minden hónapban. Lehet hogy megint meg fog jönni? pedig még lenne egy hét. És Marci is elkezdett megint sipitozni a cicin, fejek, és azt adom oda kiskanállal. Érdekes, szerintem nem a tejnek van más íze, hanem a cicinek. Mert a tej a kiskanállal is ugyanúgy lecsúszik.
Vanília,
édes ez az Ádusz baba! És tényleg hasonlít!
Aszongyák a fiúk az anyukájukra, a lányok az apukájukra szoktak hasonlítani. Ez az elmélet Livinél nagyon, Zsófinál, és Szilvinél is sántít...
De a többieknél talán okés...vagyis Sasháéknál is megdől.
mindegyik gyerkőc apuka.
Egyszer kérdezted a forgást. Háááát, Marci, ha jól emlékszem 2 és fél hónaposan átfordult a hátáról a hasára, 3 hónaposan már mindkét irányba, 4 hónaposan meg 4 kézlábra állt! De még mindig nem mászik, csak kúszik.
De az nem mérvadó, hogy MArci hogy csinálja, mert ő mindent előbb csinált. Kicsit gyors a tempója.
:D:D
Vuka,
ittál hársfateát hársmézzel? Nem segített?
Gyógyulj meg. Igazábol erre nyugodtan lehet fogni a nemtakarítást. Mármint hogy te most gyógyulsz!!!:
Mancs, Mancsbá,
jól elvagytok!!! Kérünk képet Petikéról!
Nyári cuccok- nálunk detto. Már mondtam Apának, hogy a hétvégi vásárlásnál a corában nézzen hosszúújjú bodykat, mert egyszerüen a 62-esek már nagyon kicsik, és nem tudok mit adni MArcira. Mert ő meg már fázik a 23-24 fokban rövidújjúban.
És persze mi is fűtünk (cirkó).
Pedig én nagyon szeretem a nyarat. De azt az igazi jó meleget. (nyári gyerek vagyok-hehe)
Na jó mennem kell, mert gyorsan meg kell enni a kajámat, ki kell teregetni, felmosni, meg mitttudoménhogymégmennyiminden van ebben a lakásban, amit arrébb kell tenni....
Mancs,
nem írtad, neked megvolt tegnap a fürdőszoba????
Ettünk almát. Fincsi volt!
Már úgy alszom, mint a nagyok!
És úgy is szurkolok a magyaroknak!!!! (a póló az egyém, és a Magyar- Új-Zéland alakmából vette fel Marci. Nertünk is!)