Új privát üzeneted érkezett!

Mamac,
sajna azt nemtom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dokinak nagyon tetszett a gyerkőc :D Nekem meg kontroll volt+ rákszűrés, írt fel gyogyit, mondanom se kell, 5600 Ft 3 hónapra :(

Ha az időjárásjelentésre hallgatnak, akkor gyújthatják a gyufát, mert egész 7végére max. 15 fokot jósolnak villámlással, esővel :( Pedig kirándulni akartunk :(
mancs

Na megyek, vmit azért kéne itthon csinálni :roll: Bár semmi kedvem. Egész nap csak döglenék... Lusta sertés vagyok, tudom :oops: Lehet, hogy nekiesek a fürdőszobának, az legalább látványos :lol:
mancs

Gabuska
Abbahagyta a feltöltést... a kettogást, de nemváltozott semmi!
Ilyenkor mi a teendő?

Kép
Kép
Kép
mamacka

...bocs csak türelmetlen vagyok... most már látom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mit lehet ilyen időben csinálni????
Megyek követem a fiam:
Kép

Na jó, nem, fejnem kell. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Mi sajnos kimentünk ebbe a vacak időba,mert muszáj volt :cry:

Szilvinek már megint hasmenése van,lehet,hogy a sajttól amit tegnap evett,vagy a fogától,hogy bújik kifelé.Két napja hajnali 2-3-ig dalolászik,dumál és szenved egyszerre :o

Fűteni szerintem csak akkor fűtenek,ha a lakók többsége kéri,de lehet,hogy ez csak a lakótelepeken van!

Mancs:
Mi is fázunk!Útálok a hideg lakásban vastagon beöltözve üldögélni :x
Ja és én is baromi lusta vagyok :D

Engedjenek ki!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

Nem szoktam ide írni, bár én is az Istvánban szültem, csak jó két éve.
Egy kérdésem lenne azokhoz az anyukákhoz, akik 2006 márciusban vagy áprilisban szültek az István kórházban:
Kaptatok a kismamacsomagban babahordozós szórólapot (kicsi, A5-ös méretű)? Babaerszényt és kötős kengurut reklámozott, fényképek is voltak rajta.
(Megállapodásunk volt Siklós főorvos úrral erről, de nem tudjuk, hogy valóban bekerültek-e a csomagokba a szórólapjaink.)

A válaszokat előre is köszönöm és jó babázást mindenkinek.

Lívia, két fáradhatatlan kissrác álmos anyukája.
http://www.babakozelben.hu
livia76

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
Kép
mamacka

livia
én talán kaptam, de nem vagyok teljesen biztos benne...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Lívia!
Már azt hittem a lányom titokban beregisztrálta magát! :lol:
Nem tudok neked segíteni, csak azt szeretném kérdezni, hogy nagyon ismerős a neved, nem a pelus nélküli babás topikban vagy?

Mamac,
hol késik az a videó? :wink:

Timi,
nagyon jó ez a kép Szilviről!

Ilba,
Ti fűtötök, hogy Beni ilyen lengén van öltözve? Hol marad a bélelt hálózsák? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bocsi,
beelőztél!

Nagyon cukor!
Ezen felbuzdulva mindjárt teszek fel én is kórházit. Csak sajnos a nyivákolásom is benne van. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...most töltök egy egészen frisset, csak nagyon lassan megy...

Kép
Kép
Kép
mamacka

addig is...

terepszínű ruciban

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, minden, amibe öltöztetitek, fektetitek, ill. amivel körülveszitek Áronbabát olyan minőségi és a legapróbb részletekig kidolgozott.. elismerésem.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Ilba!
Gratula,lesz ünneplés apával édes kettesben????? :lol: :lol: :lol:
Nekünk is most 15.én volt a hetedik. :)

SOS!!!Hogyan kell ilyen mérőszalagokat feltenni??????Sikerült készítenem a Ticker Factory honlapon,de a bnet nem engedi feltenni ide. :evil: :evil:

Mindenkinek szép estét!Mi már fűtünk május végén hihetetlen..... :? Puszi.Dia
lldicsi

Dia,
a lilypie.com oldalról miután megcsináltad a vonalzódat, a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" alatti szövegdoboz tartalmát kell bemásolni a Profilban található aláírás dobozba. :)

Kép
mancs

Dia,
a tickerfactory-nál ugyanígy, ott is van bbcode dobozka, abból a szöveget átmásolni...
:lol:

Kép
mancs

Mamacka,

Köszi. Ha rémlik, akkor gondolom kaptál.

Gabuska,

:)
De igen, én indítottam a pelus nélküli baba topikot. Jó dolog, gondoltam, hátha érdekel valakit Éván és rajtam kívül is.

Lívia, két fáradhatatlan kissrác álmos anyukája.
http://www.babakozelben.hu
livia76

Sziasztok,

Köszönjük a gratulációkat!

Könnyítésképpen szólítsatok csak egyszerűen Jucusnak. Már csak azért is, mert az eddigi tapasztalatok alapján azt hiszem fogok még néhány variációval jelentkezni. :D

Sajtine,
Hát mi ezek szerint nyulak vagyunk. :lol: :lol: :lol:

A Bogesz előtt persze volt szó a negyedik bébiről, ugye Iminek csak ő van (bár ő azt mondja, a drága, hogy neki három lánya van :) ), meg hogy a Bogesznek is legyen tesója, ne legyen ilyen kis egyke, a nagy korkülönbség miatt. Meg elkényeztetett kis majom se legyen belőle.
De a szülés után már úgy voltam, hogy szó sem lehet róla. Azért nem bánjuk már hogy így alakult. Talán végre kislány lesz. (Gabi :lol: ) Ha tényleg lány lesz, kapjuk majd a sajnálkozó pillantásokat, na ezek is próbálkoztak szegények.

Felmerült egy csomó gyakorlati probléma is, pl. az egyik autót mindenképpen le kell cserélnünk, de lehet, hogy mind a kettőt. Nagymami sincs 200 km-en belül sajnos. Mindegy, megoldjuk.

Nem ikrek, bár az olyan jó, mindig szerettem volna. Mondjuk akkor lennénk igazán meglőve. A bank már így is azt hiszi, hogy gyerekben akarjuk letörleszteni a 10 millát. :lol:

Ja, a bébi 8 hetes, január 10-re vagyok kiírva, lehet, hogy dokit váltok, mert 5-ig nem lesz a Ruti. Még gondolkodom.

Bocs, hogy nem írok külön, de a Bogesz még randalírozik.

Jó éjt!

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Jucus,
nem értettem pontosan, akkor direkt-baba vagy véletlen-baba? :lol:
Tök izgi lesz majd végigélvezni veled a kis babóca 9 hónapját, még ha csak így olvasva is.

Hogy van a 3 kinti gyerek? :lol: Bogesztán buksizgat még? Livi már tök jól leszokott róla, bár pár napja elő-elő fordul, de szerintem csak a fogacskák miatt.

Akkor én is közzé teszem, nekünk 6-án lesz a 8. házasságink! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,

Abszolút véletlen baba, a természet tréfája, mint Rachel kiscsákányosa a Jóbarátokból, ha emlékszel rá.
De ezúton is üzenjük, hogy (a kezdeti frász után) nagyon szeretjük és várjuk őt. :D

Bogesz sem bukik már, nagy ritkán, ha tele pocival kakil éppen. Én már el is felejtettem a horrort, olyan könnyű hozzászokni a jóhoz. :)

Lemaradtam kicsit. Hol lehet megnézni a videókat?

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Mancs!
Köszi az infót megcsináltam ahogy írtad,remélem sikerült! :oops: :) Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó estét!

Gratulációkat köszi, ez a 3 év nem nagy szám, gratulálni a 12 együtt töltött évhez lehet. Kibírtam. :lol:
Ünnepeltünk szolidan: volt kínai, torta, gyerekpezsi, virágcsokor. :D

Húúú, lehet, hogy egy babaeső kezdődik a topikban? Most Jucus, Sajtinéék se tétlenkednek ... :lol:

Jucus,
Szoptatsz még?
Nevek már vannak tarsolyban?

Tali: még jövő hétre is sz@r időt mondtak. :(
És egész nyárra. :( :( :(
Tegnap éjjel felkeltem és bekapcsoltam a fűtést újra. :shock:

Dia,
Domi nézése valami vadító! 8)
Jó a centi!

Mamac,
Jajj, ne is hallgasd meg a lebeszélőket, szuper helyre jöttök, már egyszer leírtam, jó közlekedés, hegyek, Duna, parkok, játszók, hangulatos óbudai utcák. :wink:
Egy hátrány van: messze van Kispest. :D
Arik a videók! Mééég!
Képek, mint mindig ... :wink:

Timi,
Szuper ez a kép, hirtelen nem tudtam, hová zártad be szegény gyereket.

Gabi,
Hálózsákot kizárólag éjszakára kap, napközben takaró van, illetve a kép alapján, nincsen rajta.

Mancs,
Látom, hitelesítés megtörtént.

Bubek, Tücsimami?????

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, ma mértem 8,22 kg. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa
Köszönjük a bókot!

Ilba
Köszi a bíztatást... bárcsak már újítgathatnánk akkor nem azon filóznánk, hogy szar az egész!

Újabb videó:
Bújócska
http://s59.photobucket.com/albums/g310/ ... s60037.flv

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jucus
kiscsákány! :) :) :) :lol: :lol: :lol:

reméljük a kiscsákányokat nálunk nem vetik be a kisfickók... én így hirtelen egy kicsit megrémülnék... persze a rémületem azért hamar örömbe csapna át... de azért jó lenne ha ketteske előtt sikerülne még valami emberi formát öltenem(nem teng túl az önbizalmam így +10 kilóval), de a képek alapján ilyen miatt neked nem kell aggódni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tücsökmami,
Isten éltessen!!!!!
Kép
majd még jövök!

Kép
----------------
B&M
bubek

Na, ma reggel előkotortam a hősugárzót én is. Borzadááááááááááááj!

Jucus,
Livicsek is szokott kaka közben buksizni néha. Ugy látszik, felfelé is nyomnak. :lol:
Afelől nem volt kétségem, hogy örültök a a babónak! :wink:

Tücsmami,
BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Boldog Tünde napot kedves Tücsökmami! :)
Vendég

köszi, köszi :D :D :D

jövök még, csak megyünk gyerekkínzóba (gyógytorna)
Vendég

Sziasztok,

banyeeek ez az idő, el se hiszem :shock:

Boldog névnapot Tücsimami :D

Jucus,
kiscsákány :D
mi is nyulak vagyunk :lol: :shock: :?: csak nem látszik :lol: :lol: :lol:

nekünk júliusban lesz a 8. házassági évfordulonk :D

A konyhában főztem valamelyik nap, Zsófi a kompjában tett-vett-ügyintézett
egyszercsak hozott egy csempét :lol:
férjemmel beláttuk: itt a felújitás ideje :lol: :lol: :lol:

most füccsssek beee :?:
megfagyok
lehet, hogy felveszem a téli kabimat :lol:

délebbre kell költözni :D

Kép

Kép
sajtine

Én már kinéztem, hogy Ciprusra kell menni, vagy a Kanárira, ott mindig jó idő van, még télen is 10-15 fokok vannak!! :)

Durva, hogy én Bencének a 68-as ruhákból szinte csak rövidujjúakat szereztem be, erre most be kellett még hosszúujjúakat spájzolni, mert olyan hideg van. Dúúúúúúúúrva! :)

Most vegyek fel pulcsit júniusban?? Naneeeeeeeee :(

Mikor lesz megint tali? Javaslom a jégpályát... :shock:
Vendég

Haliiiii! :lol:

Jucus,
kiscsákány... :lol: :lol: :lol: De jó lesz, új baba a topikban! Annyira örülök!!!! És mégegyszer gratula!!!!

Tücsökmami,
bódog névnapot!!!! :lol: :lol:

Sajtiné,
ha felújítotok, legalább a csempét nem Nektek kell leszedni, Zsófi lerendezi sk. :lol:

Eszti,
erre a ruhaproblémára én is gondoltam már. Bár Newkünk mázlink van, mert most kezdi el hordani a 62-es bodykat, amikből még van pár hosszúujjú, a 62-es rugikból meg jónéhány vastagabb, plüss. Még a Corában vettük őket anno :) Pedig már akkor is filóztunk rajta, hogy nyárra vegyünk-e plüss rugit... Lehet, hogy előre sejettünk vmit? :shock:
Én inkább Krétára mennék... Jópárszor voltam már, otthon érezném magam naggyonnnn :D

Mamacka,
ne parázz Óbuda miatt, tök jó hely!!! Hangulatos, jó a közlekedés stb. úgy, ahogy Ilba írta :)

Gabi,
Anyukád??? Ugye jól van? :) Én is brüngetem a fűtökockát (én csak így hívom), a kazán nem megy egész nap.

Ilba,
12 év... huhúúúú! Nem semmi! :lol:

Nekünk július 9-én lesz 1 év. 1 nap híján 9 hónapra rá született Petike :lol: :lol: :lol: Jaja, úgy, ahogy gondoljátok... Vártunk az első szexszel a nászéjszakáig, és bejött! :lol: :lol: :lol: Természetesen ez csak vicc volt... Ennyire nem vagyunk hülyék :lol: :lol: :lol: :lol:

Petike kicsit mintha meg lenne fázva... :cry: Hörög a torka néha, kicsit köhigcsél is. Az orra viszont nem taknyos, vesz rajta levegőt rendesen, szopizni is tud. Este megpróbálkozunk a porszívós orrszívó borzadállyal :cry: 2 napja nem voltunk kint, gondoltam, ma kimegyünk az udvarra. Süt a nap, az idő se olyan trágya, szél is alig lengedez... Hívtam a védőnőt, azt mondta, hogy széllel védett nepos helyre kitehetem ha gondolom. Nem tudom. Kitenném, mert kell neki a friss levegő, de nem akarom, hogy nagyobb baja legyen... :cry: Így is be vagyok tojva, hogy nehogy megbetegedjen... :cry: :cry: :cry:

Kép
mancs

Sziasztok!

Tücsökmami!
Nagyon boldog névnapot!!!!!!

Jucus:

Tényleg Bogi szopizik még?
A január 10-e nagyon jó időpont!!! :D

Dia:
Mostanában mi nem járunk a bölcsibe,mert főleg az udvaron vannak a gyerekek,ott meg még Szilvi nem tud játszani.De ahogy elnézem az időjárást újra beszorulnak a terembe a srácok!

Tényleg tud valaki infót az idei nyárról?Érdemes egyáltalán nyaralást tervezni? :D

Most főzök valamit,addig irjatok!

Ja ,Mancs:
Tegnap megvolt a fürdőszoba takaritás? :D

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Jól elveszett minden amit az előbb beírtam kezdem újra.
Nos akkor mi is megvagyunk sajna csak olvasásra jutott időm mostanság. Apa vizsgázik én vagyok a házinéni a pesztra egész nap.

Gabus remélem anyud jól van. Lívi meggyógyult már teljesen. Jó "üdülést" anyóséknál. Tök jó, hogy felújíttok!

Jucus gratula a babóhoz! Nem semmi bártak vagytok. A babók majd jól eljátszanak együtt. Csak azt a pár évet kell kibírni! :lol:
Probléma mentes állapotos hónapokat kívánok! :o

Tücsökmami boldog névnapot!

Ilba mi is kínlódunk a hozzátápival. Rafkós a kisfiam mert a üveges alma és babánpép az csúszik, de ha én otthon csinálom akkor nem jó. Gondolom darabosabb vagy nem tom. Így egy hónap után csak alma, babán és barack a menü. Feltéve ha megeszi. Jövő héttől próbáljuk ki a zöldeket. Sezrintem ha újra próbálkozol egyszerre csak egyet adj neki egy hétig. Addig talán megszereti azt. Vagy nincs jobb ötletem. Amúgy Beni olyan zabálni való jó husiban levő baba.

Mamacka Áronbaba nagyon trendi kissrác!

További kellemes napot! (most legalább süt a nap és nem esik) Kép Ádusz Kép és Ádusz

Kép
vanília

Sziasztok!

Mint látjátok, sikerült a ticker-projectet véghezvinni Manccsal, sérüléseim 8 napon belüliek, úgyhogy gondoltam benézek :) :)
Tücsökmami,
boldog névnapot (Te is Kund vagy?) :lol: :lol:

Ilba,
a reptéren dolgozom egy charter légitársaságnál képviselőként, a munka mennyisége elég változó, van, hogy semmi dolgunk, aztán 1 perc alatt ránkszakad az ég (mint az előre láthatólag holnap meg fog történni) :twisted: :twisted:

Látom a zasszony írta, hogy Petikének van kis kehe :( azért annyira nem vészes, de nem lenne jó, ha fokozódna.

ja lívia76, sztem kaptunk szórólapot (meg láttam is kirakva a csecsemősöknél) Mancs is úgy emléxik, bár ő kevésbé volt akkor beszámítható :twisted: :twisted: :twisted:

na visszanézek a munkához, habosodik-e már a sz** :evil:

Gutten bye

Kép
Kép
mancsbá

ÚÚ, ez a kismancsos ticker tök jóóóó! :) Egyébként meg éééééééértjük mi ezt a nászéjszakás dolgot, nem kell magyarázkodni. :)

Novum, szerintem érdemes utazást szervezni, csak ne Mo-ra, mondjuk a fentebb említett helyeken biztos jó idő lesz.
:lol:

Többiek merre?

Tök hideg van kint, illetve a napon megsültünk, az árnyékban megfagytunk, szerintem kb. 10 fok különbség van. Benyó nem is bírta a sétát, gyorsan hazajöttünk, itthon legalább sztenderden hideg van. :shock:

Pussz
Vendég

Zsófi bealudt 1 kor.
Kivasaltam mindent :lol:
most, hogy leültem babanetezni tuti mindjárt felkel :lol:

Nekem is kell vennem pár hosszú bodyt.
Betáraztam a rövidekből, lehet, hogy nem is kell :lol:
Nehogymááááá ilyen széklet legyen a nyár.
Mondjuk tavaly leszámítva azt a pár meleg napot örültem neki, hogy hűvös volt. ( a pocak miatt)
Pedig olyan jó arra kelni, hogy kora reggel már besüt a nap.

Vanília,
nagyon cuki a kisfiad :D

Kép

Kép
sajtine

Sajtine, csatlakozom, én is mindent kivasaltam, uhhhhhhhh :evil:

Tegnap majdnem elmentem GNR koncertre (jóvanna, megboldogult fiatalkorom emlékére), még jó, hogy nem mentem, 3 órát késtek. :?
Vendég

ja, én is hallottam GNR-ról

én már megöregedtem :lol:
nem vágyom el sehova
igaz mostanában Zsófi 1 X tuti felkel éjszaka, olyan fáradt vagyok
kéne aludnom vagy 100 órát :)
Ha délután lefekszem vele, akkor tuti csörög a telefon (tudom, miért nem kapcsolom ki )

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok újra! :D

Eszti,Sajtine:

Nagyon ügyesek vagytok,hogy mindent kivasaltatok!Nálam ez az egy házimunka ami valahogy mindig elmarad :D

Hát, Eszti most sajna nem megyünk külföldre,éppen ezért aggódom a nyaralás miatt :D

Ma felpróbáltam a tavalyi fürdőrucimat.Hát elég aggasztóóóóóó!Nem tudom találok-e egyáltalán olyat amelyik mellbőségben jó lenne :D

Vanilia:
Nagyon aranyos a kicsi fiad!

Kép

Kép
novum

Hahó!

Eddig itt volt barátnőm Németországból, most eszünk, de majd utána jövök.
Addig is ezt Nektek! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihóóóóóóóóóó!

Köszönöm Anyu nevében az aggódást! :lol:
Persze, jól van! Ma volt itt , hááát, hogy pont most nem jóóó a hüjjjjje fényképező! :evil: Olyan jól elmarháskodtak Livivel. Bár csak egy részét láttam, mert közben lementem az otépéééébe.

Németh Lajos aszonta tegnapelőtt, hogy össz-vissz 2 hét nyár lesz... Robbanok szétfele! Mi is bevásároltunk egy raklap nyári cuccot Livinek.

Vanília,
végre, végre! MÁr akartalak kérni, hogy tegyé' mán fel képet, ha lehet magadról is, hogy majd ne máshoz rohanjak oda az utcán. :lol:
Nagyon szép Ádi! Hasonlít rád! :wink:
Livicsek már egészségessssss, mint a makk, minek következtében egész nap cirkálót játszik, sosem tudom hol van, megyek a hang után.
Már beazonosítja a kutyát (a falvédőjén van), cicát, apát (ezeket még régebben tanulta meg) és azt is, hogy cippzár. Hogy mé' pont azt?! Megzabálom, mikor mondom neki, hogy cippzár, mászik a nyakamba és matatja. Merhogy ebben a szép időben nyakig be van húzva...

Ilba,
mingggyá megyek a szkájpra!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami! Boldog névnapot!!!

Meddig jártok még a tornára?

Most mondta az RTL-en, ez a kedves fiatalember, hogy holnap esős, a mainál hidegebb idő várható. Ezt vajon mi csináltuk a természettel???? :shock:
Mi 2 éve nyáron Máltán voltunk, én oda mennék. Naggggyon szupppper hely!!! Szerencsére a sport miatt sok helyre eljutottam már, de az egyik favorit Málta. :wink:

Mancs,
Én a nászéjszakán olyan fáradt voltam, hogy örültem, hogy az ágyam megtalálom és nem valami mást. :D
Azé nem 2 évig kerestem ... :lol: :lol: :lol:

Timi,
Én azt hallottam, hogy július utolsó és augusztus első hete lesz nyár.
Én is akarok fürdőrucit venni még Siófok előtt. De lehet, hogy úgyse lenne rá szükség? :roll:

Vanília,
Végre egy fotó Rólad is!!!! Nagyon szépek vagytok!
Ádusz szopizik még?

Mancsbá,
A W-vel kezdődőnél? Ott van ismerősöm.

Gabi,
Ügyi Livicseknek nagy pusza! :)
Hercege is most fejlődget értelmileg, ha eszünk és mondom, hogy mindjárt jön a Papa, odanéz az ajtó felé, tapsi-tapsira tapsol (na jó, ezt még nem mindig) megy a bábábábábábábá és ábábábábábábáb és a kezével ficcegteti az alsó ajkát és hangot ad hozzá. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Monó!

Ha olvasol! Nem tudok válaszolni a privire, nem megy el, írd meg légyszi az e-mail címedet.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ilba!
12 év :?: :?: :?: :?: Az még gombócból is sok :lol: :lol: gratula hozzá :!: :!: :!:

Timi!
Mi holnap megyünk bölcsizni(ha nem esik az eső)és ott maradunk ebédelni is. :? Pedig úúúúgy dumcsiztam volna veletek...... :cry:
Állítólag az idén 2 hét lesz nyár a többi ilyen kaki idő lesz.Természetesen az a 2 hét is akkor lesz amikor mi megyünk a nyárba nyaralni. :( :)

Tücsökmami!
Boldog Névnapot Kivánok!
Kép
Kormi!
Megkaptad e a vonalkódokat :?: :?: :roll: :roll:

Vanília!
Nagyon szépek vagytok. :)

Mindenkinek szép estét!Puszi.

Kép
Kép
lldicsi

Na még azt elfelejtettem leírni, hogy mit álmodtam:
Voltunk a Hajógyári szigeten és mikor jöttünk el, Petrát én vittem a kezemben, András Benit kocsiban tolta. Várni kellett a HÉV-re, én Vukát megkérdeztem, hogy szoptathatom-e Petrát és igen, a megállóban megszoptattam.
Én sem leszek már hülyébb ... :lol: :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó Mindenkinek!

Próbálom összeszedni magam és egy kicsit Veletek is foglalkozni, de ez nem olyan egyszerű. Szerencsére azért teljesen nem ment el a hangon, csak néha akadozott, és persze most a maci dörmögése nőiesebb, mint az én hangom. Esténként azért kiabálnom kellett, hogy valami suttogás féle kijöjjön belőlem. Most már átléptem a következő fázisba, a torkom nem fáj csak köhögök ezerrel. Nagyon remélem, hogy Petra nem kapja el tőlem, nagyon nehéz megállni, hogy ne puszilgassam. Szörnyű így gyerekkel foglalkozni, hogy mire esténként teljesen a halálomon vagyok, akkora már ugye Ő is nyűgisebb. Annyira kimerültem ebbe a pár napba.

Ilba viszont most jól felvidítottál, nagyon jót röhögtem az álmodon. Legközelebbi talin tényleg megkapod Petrát. A szopit csak azért nem engedélyezném, mert akkor nekem meg fejnem kellene, azt meg nagyon rühellem. :) :D :o :lol: :P

Na megyek, mert most tényleg megpróbálok pihenni az ágyban, az elmúlt napokban ez nem sikerült, mert a kishölgynek ruha kellett, így vasaltam, apához jöttek vendégek, így takarítottam, szóval nem igazán kíméltem magam.

Ja nálunk egyébként tök jó idő van, a fűtés egyáltalán nem kell. Ez a lakás is télen tök jó meleg, alig van fűtésszámlánk. Mi nyáron szívjuk meg, mert akkor írtó meleg és megy a légkondi ezerrel, na akkor fizetünk. Majd most hétvégén lesz rossz, amikor kint alszunk a szüleimnél, már közölték, hogy bőven vigyünk ruhát.

Már tudok lovagolni (igaz még csak a csigán)
Kép

Hogy is csinálja ez a róka?
Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?