Haliiiii!
Jucus,
kiscsákány...
De jó lesz, új baba a topikban! Annyira örülök!!!! És mégegyszer gratula!!!!
Tücsökmami,
bódog névnapot!!!!
Sajtiné,
ha felújítotok, legalább a csempét nem Nektek kell leszedni, Zsófi lerendezi sk.
Eszti,
erre a ruhaproblémára én is gondoltam már. Bár Newkünk mázlink van, mert most kezdi el hordani a 62-es bodykat, amikből még van pár hosszúujjú, a 62-es rugikból meg jónéhány vastagabb, plüss. Még a Corában vettük őket anno
Pedig már akkor is filóztunk rajta, hogy nyárra vegyünk-e plüss rugit... Lehet, hogy előre sejettünk vmit?
Én inkább Krétára mennék... Jópárszor voltam már, otthon érezném magam naggyonnnn
Mamacka,
ne parázz Óbuda miatt, tök jó hely!!! Hangulatos, jó a közlekedés stb. úgy, ahogy Ilba írta
Gabi,
Anyukád??? Ugye jól van?
Én is brüngetem a fűtökockát (én csak így hívom), a kazán nem megy egész nap.
Ilba,
12 év... huhúúúú! Nem semmi!
Nekünk július 9-én lesz 1 év. 1 nap híján 9 hónapra rá született Petike
Jaja, úgy, ahogy gondoljátok... Vártunk az első szexszel a nászéjszakáig, és bejött!
Természetesen ez csak vicc volt... Ennyire nem vagyunk hülyék
Petike kicsit mintha meg lenne fázva...
Hörög a torka néha, kicsit köhigcsél is. Az orra viszont nem taknyos, vesz rajta levegőt rendesen, szopizni is tud. Este megpróbálkozunk a porszívós orrszívó borzadállyal
2 napja nem voltunk kint, gondoltam, ma kimegyünk az udvarra. Süt a nap, az idő se olyan trágya, szél is alig lengedez... Hívtam a védőnőt, azt mondta, hogy széllel védett nepos helyre kitehetem ha gondolom. Nem tudom. Kitenném, mert kell neki a friss levegő, de nem akarom, hogy nagyobb baja legyen...
Így is be vagyok tojva, hogy nehogy megbetegedjen...