Sziasztok!
Koszonom a befogadast
, es szolitsatok szöszinek, ha majd egyszer visszakapom a regisztraciomat, akkor a regin fogok irni megint, az mar tobb eves...
Kerdezni szeretnek valamit, nektek volt olyan (az elejen?), mikor mar a kaaliba jartatok, de meg "csak" stimulacio volt, sem inszem, sem lombik? Azert kerdezem, mert a fizetessel vagyok bajban, eddig csak a konzultaciot fizettem ki, es persze megvettem a gyogyszereket arany arban, de sem uh-t, sem vervetelt nem fizettem meg, pedig joparszor voltam. Es holnap ugye immunologia lesz, meg csutortokon pct. Szoval, mikor kell fizetni?(az elejen kerdeztem, de azt mondtak majd a vegen osszeszamoljak) De mi szamit vegenek??? A stimulacio vege? Vagy a ciklus vege? Szerintetek gaz, ha holnap megkerem, hogy szamoljak mar ossze nagyjabol mennyit kell vinnem csutortokon, hogy tudjam
....Azt olvastam, hogy mar irtatok nem lehet kartyaval fizetni, csak jo lenne tudni mennyit vigyek....
Ami a kotelezo sexet illeti: ne is emlitsetek
, nekunk most raadasul a pct miatt a ferjem munkaidejeben, reggel kellene egyutt lenni, mikozben itt van a keteves gyerek...
Dehat, majdcsak lesz valahogy.
Van valaki kozuletek, aki stimulacio utan, tuszorepeszto hcg helyett decapeptylt kapott ? (tudom, hogy az a leallito). Nekem a hcg-t mar nem mertek felirni, mert tulstimulalastol feltek, csak egy deca-t kaptam, alliotlag ugyanaz lesz a hatasa...tudni szeretnem, hogy akinek meg volt igy, annak milyen "receptet" ajanlottak a sexhez...mennyivel utana kellett akciozni, stb
Huuu, most igy visszaolvasva latom, hogy milyen kenyes temakat erintettem rogton elsore
, bocsanat.