Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi,
elvileg elküldtem a privit, gyakorlatilag fogalmam sincs merre jár! :shock:

Ha nem kapnád meg, én épp a mélt szerettem volna javasolni! :D

Zsizsik,
neked működik ez a privi?
angel37

Nem tudom, hogy működik-e, még nem kaptam sohasem :wink:
zsizzsik

Lányok elvileg kell, hogy működjön, mert mi kiscsillaggal szoktunk privizni.
Ági28

Elvileg kéne, mert kétszer már sikerült! :wink: Már kaptam is! :)

De most az üzenet még mindig ott figyel a kimenők között és nem került át az elküldöttekbe! :shock:
angel37

Sziasztok Lányok!

Na, túl vagyok az orrsövény műtéten, már itthon lábadozok :)
Remélem, egy lépéssel közelebb kerültem ezzel is a célhoz.
Milyen kis csini lett a babanet, mióta nem jártam erre.
Még nem olvastam vissza, de erőt gyűjtök.
Látom, más vezeti a táblát és sok új lány is van. (Nekem új :) ).
Kis* - nálunk is "kiskatonák miatt" :(

Leona
leona

Csajok! :)

Köszönöm szépen mindenkinek a szép és bíztató szavakat!
Annyian szorítanak már értünk, hogy ezek után csak jó történhet!

Valaki kérdezte, hogy mennyi progipótlást kapok:3-szor 2 Utrogestan-t hüvelybe. Ez kevésnek, vagy soknak számít?

Leona! Jobbulást kívánok neked, szörnyű lehetett... :?

Puszi Mindenkinek!!!!
crys74

Lányok!

Olvastam egy másik topicban, hogy az egyik lány azt írta az ICSI-ről, hogy veszélyes, mert genetikai hibás lehet a baba, hiszen megszúrják a petesejtet, ezért ajánlatos amniocentézist ( talán így kell írni)
csináltatni, ha bekövetkezik a terhesség.

Ez megijesztett!!!

Hallottatok erről valamit?
Mert engem nem tájékoztattak erről a Kaáliban!!!
crys74

Sziasztok!

Koszonom a befogadast :D , es szolitsatok szöszinek, ha majd egyszer visszakapom a regisztraciomat, akkor a regin fogok irni megint, az mar tobb eves...

Kerdezni szeretnek valamit, nektek volt olyan (az elejen?), mikor mar a kaaliba jartatok, de meg "csak" stimulacio volt, sem inszem, sem lombik? Azert kerdezem, mert a fizetessel vagyok bajban, eddig csak a konzultaciot fizettem ki, es persze megvettem a gyogyszereket arany arban, de sem uh-t, sem vervetelt nem fizettem meg, pedig joparszor voltam. Es holnap ugye immunologia lesz, meg csutortokon pct. Szoval, mikor kell fizetni?(az elejen kerdeztem, de azt mondtak majd a vegen osszeszamoljak) De mi szamit vegenek??? A stimulacio vege? Vagy a ciklus vege? Szerintetek gaz, ha holnap megkerem, hogy szamoljak mar ossze nagyjabol mennyit kell vinnem csutortokon, hogy tudjam :oops: ....Azt olvastam, hogy mar irtatok nem lehet kartyaval fizetni, csak jo lenne tudni mennyit vigyek....

Ami a kotelezo sexet illeti: ne is emlitsetek :( , nekunk most raadasul a pct miatt a ferjem munkaidejeben, reggel kellene egyutt lenni, mikozben itt van a keteves gyerek... :shock: Dehat, majdcsak lesz valahogy.

Van valaki kozuletek, aki stimulacio utan, tuszorepeszto hcg helyett decapeptylt kapott ? (tudom, hogy az a leallito). Nekem a hcg-t mar nem mertek felirni, mert tulstimulalastol feltek, csak egy deca-t kaptam, alliotlag ugyanaz lesz a hatasa...tudni szeretnem, hogy akinek meg volt igy, annak milyen "receptet" ajanlottak a sexhez...mennyivel utana kellett akciozni, stb

Huuu, most igy visszaolvasva latom, hogy milyen kenyes temakat erintettem rogton elsore :oops: , bocsanat.
szoszmosz

Hát a Dévaiban nem adnak tüszőrepesztőt,és az inszemináció után másnap,és harmadnap kötelezően együtt kell lenni. Nálatok hogy van??
Ági28

Bocs a belepofért,de nem venneém a lelkemre, :D Crys74,ha idegeskednél!Én írtam a Dévais topikban.
Szóval D.-nél úgy van ha kiderül,hogy ICSI,tart egy rémísztő előadást a lehetséges kockázatokról+aláírat egy papírt,hogy vállalod az a magasabb esélyt a betegségekre.De tudni kell,hogy D.mindig a legrosszabbat mondja ami megtörténhet.
Ha nem hozzá jártam volna terhesgondozásra valszeg nem csináltattam volna amniót.A SOTE genetikán is volt aki csodálkozott,hogy amnió,mert ICSI,volt aki meg kimondotta javasolta,hogy kell.Szerintem ez is orvos függő.
D.-t ismerni kell,ahhoz hogy megértsd miért ilyen parásak akik hozzá járnak!
Én akikkel a kh.-ban találkoztam ICSI-ekkel senki nem csináltatott amniót és mindnek egészséges babája lett! :D

Úgyhogy no para!Bízni kell a saját orvosaidban és magadban!

Remélem megnyugodtál!Bocsi de fürdetnem kell menni!

Szia:Viki
Vendég

Szia Viki!

Oh, nem is néztem, hogy ki írta és ki volt az az orvos, aki mondta neki ezt a dolgot....
Úgy megijedtem, hiszen nekem ICSI-s baba van a hasamban (remélhetőleg, még csak teszt mutatta ki) na meg amúgy is rettentő parás vagyok! Hihetetlenül!!!!

Nem nyugodtam meg teljesen, szerintem minden lehető vizsgálatot el fogok végeztetni, amit csak lehet, annak érdekében, hogy biztos legyek benne, egészséges gyermeknek fogok életet adni.

Figyu! Ezt az amniot mennyi idősen csinálják?
Biztonságos a babára nézve?
És fájdalmas?

Köszi, hogy jelentkeztél!!!

Minden jót nektek, és jó éjszakát!

Krisz
crys74

:D Szia Krisz!
Először is gratula,mert ha a teszt kimutatta,akkor ott van!

Az amniot kortól függetlenül megcsinálják(én 27voltam).Dévai mindenkit elküld genetikai tanácsadásra a SOTE I.-re(ha jól tudom még az inszemeseket is).Ott nekünk elmondták amit D. is.Nagyon nem akartuk megcsináltatni,mert nagyon féltünk(ikreim vannak),de engem meg tudtak győzni,hogy akkor lehet baj ha a plecentába szúrnak,de ugye ez nem fordulhat elő,mert uh.-val nézik hova szúrnak.Pár perc az egész.Hát fáj,de nem annyira vészes.

De szerintem beszéld meg mindenképp az orvosoddal,és menj el egy genetikai tanácsadásra!Ott elmondják nektek,hogy mennyi a vetélés esélye és mennyi,hogy az ICSI miatt baj lehet a babával.Mi is a számok alalpján döntöttünk!Az eredményre kemény 4hetet kell várni.Ha jól emlékszem a 18.hét körül csinálják.Azért nagyon meg kell gondolni,hogy kockáztatsz-e,ezért járj utána alaposan ha oda kerül a sor!

Én is végig paráztam,tudom milyen ez az állapot,ezért paramentes áldott állapotot kívánok neked! :wink:

Szia:Viki
Vendég

Borsi, Tiko Hol vagytok :?: :?: :?: :shock:

Lois egységfronton mi újság??? :) Neked nincs cicfájás?? Én sokszor azt hiszem megőrülök!!! Te is otthon vagy? Vagy dolgozol?? Mit kell szedned? Magne B6, folsav???

Leona örülök, hogy túl vagy a műtéten és újra köztünk üdvözölhetlek! :) Gyors lábadozást kívánok!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Krisz!
Most látom csak... Gratulálok :P
Puszi,
Fanni
fanni73

Ági, nem tudom ez mennyire egységes a Kaáliban, de ott adnak az inszem előtt tüszőrepesztőt, és nem írnak fel együttlétet utána. Asszem engem meg is őrjítene, ha kötelezően kellene összebújni, akkor tutira nem menne a dolog... :oops: :oops:
Nekem roppant felszabadító érzés volt, amikor valamelyest el tudtam fogadni, hogy nem megy természetes úton a teherbeesés. Azelőtt ugyanis nálunk is volt receptre felírt szex és azt nagggyon úútáltam. Maga a tudat, hogy kell, megöl bennem minden romantikát. :oops: De ki tudja, lehet hogy kerülök még olyan helyzetbe.
zsizzsik

Hát igen elég gáz, hogy kötelező, de ha belegondolok, hogy inszem előtt pár napíg semmi, aznap, mikor az inszem van, ugye apának is érzelementes szex van, meg ugye nekem is az a 10 másodperc nem ad semmi örömöt, úgyhogy a másnapi együttlét nem gond.! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Ági28

Sziasztok,
én is a kaáliba járok, bár most pár hónapig éppen a spontán próbálkozás mellett döntöttünk.
Egy dolgot szeretnék tőletek kérdezni, ami napok óta a fejemben van, és valahogy nem értem. Bocsi, nem a legszebb téma, de mástól nem tudom megkérdezni. Olvastam valahol, hogy lombik előtt kell hüvelykenet-vizsgálat, baktériumtenyésztésre, stb. Nektek vettek valamikoris? Mert nekem sem a lombik előtt nem vettek, sem a doki nem mondta, hogy a nőgyógyászommal csináltassam meg - szóval nem értem. Vagy ez nem is lényeges? Csak azért, mert nem mindegy, hogy van-e baci, amitől mondjuk nincs megtapadás.
Emese
mse9

SZiasztok!

Mse :)

SZtem hogy a hüvelyedben van-e baci, az a méh belsejében történő megtapadást nem befolyásolja...

Citológiát sem vettek? Nekem a dokim azzal együtt szokta nézni a bacit!

Zsizsik,
ebben a felszabadító érzésben van valami! Mikor produkáltam azt a szerencsétlen hsg-t, utána a kiakadás rekordideig tartott, és azt éreztem, hogy vége egy bizonytalansággal teli időszaknak (persze kedődik egy új :wink: ), nincs több számolgatás, időzítés, kispárnázás! :D
angel37

mse, szerintem lenne jelentősége, hogy van-e baci a hüvelyben, mert amikor a lombik miatt matatnak, a hüvelyben lévő bacikat felvihetik a méhbe.
Nekem anno amikor a HSG-m volt, hónapokat csúszott emiatt, mert pont egy makacs bacit szedtem be és nagyon nehezen tudtuk csak kiírtani. Az akkori orvosom ragaszkodott a jó hüvelyflórához a fenti okokból.
A Kaáliban az első inszem előtt az én kérésemre csináltak tenyésztést, de pl. kontrollt már nem csináltak, hogy valóban elmúlt-e a fertőzés. Megcsinálták az inszemet, igaz nem lett bajom. Szóval nem értem én sem, hogy miért nem csinálják meg a tenyésztést ezek előtt a beavatkozások előtt.
zsizzsik

Angel
irtam privit.

Mse9

az nem létezik, hogyl evették a Kaáliban, s te nem is tudsz róla? én már jártam ugy, hogy az asszisztens ott motyogott, hogy "clamidia eredménye nincs, akkor azt most levesszük,"
de ezt nem is nekem mondta. s amikor vizsgálanak, s nem nézel oda, konkrétan lehet, hogy nem is tudod, hogy vesznek -e mintát.
zsuzsi73

Zsizsik,
jó, persze ez így logikus :wink: , de ha enyire fontos akkor tényleg miért nem csinálják meg??? :shock:

Igen, a hsg előtt is valahol csinálnak, de sokkal több olyat tudok, ahol nem... (nekem sem csináltak)
angel37

Zsuzsi,
már írtam rá vissza, csak rém lassan küldi tőlem ez a privi :shock:
angel37

Emese!
Én is Zsizsikkel értek egyet. Veszélyes lehet valmilyen gomba v. baci mellett csinálni a beavatkozásokat. Nekem sem csináltak tenyésztést az inszem előtt, de a dokim mondta, hogy mivel az inszemmel átugorja azt a részt a hüvelyben ami hivatott megvédeni minket minden külső fertőzéstől, ezért nekem Klion D-t kellett használnom néhány napig előtte, a férjemnek pedig valami értéke kissé magas volt (de amúgy normál együttlétnél veszélytelen), és neki pedig antibiotikumot kellett szednie.
Kis*!
Nekem a mellem nem fáj egyáltalán, ellenben a petefészkeim, különösen a bal oldalon!!! Szerinted ez a progeszterontól van?? Igen én is itthon vagyok, de én alapból, vagyok olyan szerencsés, hogy otthon dolgozom. Én is magne B6-ot szedek, meg folsavat a Duphaston mellett. Gondolom Krizsa doki minden inszemesnek ezt írja fel. Te azért tudsz pihenni két téglahordás közt? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
akkor ha nem csinálnak tenyésztést, akkor adnak pl Kliont előtte? Nem tudod, vagy nem tudja valaki, a lombiknál is így van?
angel37

Lányok, köszi a válaszokat!
Angel,
citológiát meg chlamydiát vettek, mindkettő negatív.
De a baci szerintem más, és engem azért foglalkoztat, mert sajnos gyerekkorom óta mindenféle változatát nagyon könnyen elkaptam. Pl ezért nemjárok már két éve uszodába, nehogy bármelyik beavatkozás ezért csússzon. (pedig nagyon szeretek úszni!)
Zsuzsi,
Azt nem hiszem, hogy "szó nélkül" levették volna, mert azért külön kell fizetni, legalábbis rajta van a számlán lehetőségként. Gondolom, nem hagyhatják ki...
Zsizzsik,
nekem a hsg-t meg a lapar-hiszterot is enélkül csinálták. Azt hiszem, a lombiknál azzal indolkolják, hogy "úgyis kapunk erre is gyógyszert". Csak miért nem nézik meg, hogy pontosan mire is kell a gyógyszer?
Na jó, nem háborgok!
Ezek szerint viszont lehet külön kérésre "csináltatni" a kaáliban is? Vagy inkább a nőgyógyászommal csináltassam? (az is pénzbe kerül...) És csak hüvelykenet, vagy vizelet is?
Emese
mse9

Mse,

Szegény, az nem jó! :( Egyébként én is azért fejeztem be az uszodába járást, mert pár éve egyszer összeszedtem ott valamit.

A citológiát azért kérdeztem, mert nekem az eredményen mindig rajta van, hogy van-e gomba v. vmi baci!

Ha magánrendelésre jársz, akkor ott is fizetned kell érte, fene tudja hol jobb megcsináltatni. A Kaáliban meg még nem tudom, hogy mennek a dolgok, mert holnap megyek először! :wink:
angel37

Lois, bocsi, az előzőnél nem láttalak, de neked is köszi a választ!
Nekem lombiknál adtak Kliont, de vizsgálat és kérdés nélkül. S mivel nekem az az egyetlen gyógyszer, amit nem bír a szervezetem, mást pedig nem adtak, ezért nem használtam. (Nem kell valakinek?)
De egyébként meg: ha nincs semmi baj, akkor minek a Klion? Én azon vagyok, hogy ha nincs semmi probléma, akkor ne szedessenek semmit. Viszont, ha van valami, akkor konkrétan arra adjanak valamit.
Na jó, befejezem a témát. Mindenesetre az a jó, hogy megtudtam, hogy ezt nem csak nálam hagyta ki a doki véletlenül, hanem ez a gyakorlat. Most már tudom, hogy ezt a vizsgálatot vagy határozottan kérnem kell, vagy elfelejtenem az emiatti aggódást. :)
Köszi!
mse9

Sziasztok csajok!

Megvolt a hisztero, nem találtak semmit, minden rendben van. A miómám, ami van az sem zavar be, mert nem befelé van és kicsi is.

Még annyit tudok tenni, hogy elmegyek 3. napi hormonnézésre és a Szabolcs u-ba vérvételre, a trombózis hajlamot nézetem meg, mert az is lehet meddőségi ok.

Nem tudja valaki a Szabolcs u. telefonszámát, ahol időpontot kell kérni?
Előre is köszi.

Drukkok mennek mindenkinek!!!!!

tiko

Sziasztok lányok!
Végre sikerült leülni a gép elé. Mióta visszamentem dolgozni, arra sincs időm, hogy keseregjek a sikertelenségen. Igazi munka terápia! :) Most is hulla fáradt vagyok, csak arra van energiám, hogy bekukkantsak kicsit!
Látom, szépen megnőtt a létszám! Nem is igazán tudom most követni, hogy ki kicsoda. De az újaknak mindenesetre forró üdvözlet a fronton! :lol: :lol: :lol:

Crys :)
Először is szeretettel gratulálok neked! NAgyon örülök, hogy végül mégis pozitív lett az eredmény! :)
Vigyázz nagyon magadra! Semmi para, tessék kizavarni minden negatív gondolatot a fejedből!!!! :)

Tiko :)
NAgyon szuper híreket kaptál! Látod, kár volt úgy izgulnod miatta!

Kiscsillag, Lois :) :)
Mindkettőtöknek mennek a babatapi-hegyek!!!!

Emese :)
Nem ismerjük még egymást, de ebbe a Klion-témába mégis beleszólnék, ha nem baj. :) A punkció műtétnek számít, ami alatt a legapróbb bacik is feljuthatnak a méhbe. Nem véletlen tehát, hogy kúpot írnak fel, sőt antibiotikumot is a műtét utánra. Ez mindig, mindenkinél így van a punginál.
HA te a Kliont nem bírod, szerintem jelezned kellene a dokidnak, hogy felírhasson valami mást.

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Borsi! Én Kliont sosem kaptam pungi előtt, most pedig antibiotikumot sem. :shock:
A munkát azért ne vidd túlzásba!!!!

Kiscsillag, Lois! Nagyon drukkolok nektek!

Crys! Mikor mész vérvételre???
alinkat

Filoztam egy sor ezen a tenyésztés kérdésem, és lehetséges, hogy azért sem csináltak, mert első konzira ha mész, kérnek egy viszonylag friss rákszűrés leletet (a'szem max 3 hónap), és ahogy Angel is mondja, azon rajta van, hogy nincs e valami ilyen nyavalyája az embernek. És azért kell biztonsági Klion kúp kezelés előre, mert ilyenkor fertőzésveszélynek teszik ki a méhünket, olyan bacikkal aminak a jelenléte normál esetben a hüvelyben nem okoz gondot. Azért mert nem tudna magától eljutni, mert az egészséges hüvelyflóra megvédi a méhet tőle. És szerintem ez minden asszisztált reprodukciós eljárásnál így lehet, az inszemnél, a punkciónál, a transzfernél is, amikor arrafelé matatnak az ember lányában. :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A Klion asszem gombaölő szer és azon kívül a Trichomonas ellen jó, tehát nem hatásos más bacilusok ellen. Arról nem beszélve, hogy akinek már volt nőgyógyászati fertőzése az tudja, hogy csak a tenyésztéssel lehet egyértelműen megállapítani, hogy milyen baci/gomba van a hüvelyben és arra célzottan lehet valamilyen gyógyszert adni. Szóval nekem ez a Klionozás teljesen laikusként olyan mintha ágyúval próbálnának verébre lőni.
Nem gondolom, hogy a dokik gondatlanul járnának el, de lehet hogy az a bevált gyakorlat, hogy jobb ez az ágyuzás, mint hogy a paciens idegeit húzzák még egy esetleges több hónapon keresztül tartó vizsgálódással és kikezeléssel. Ha valami gáz van, akkor meg adnak antibiotikumot. Mindehhez hozzájön, hogy 1-1 beteget nincs is lehetőségük több hónapon keresztül csak emiatt benntartani a rendszerben, hiszen rengetegen várakoznak. Talán az is benne van a pakliban, hogy a túlterheltség miatt inkább arra ösztönzik az embereket, hogy az ilyen vizsgálatokat ne az intézetben végeztessék. De ez csak az én feltételezésem, alkalmasint jól rákérdezek majd a zorvosnál. Egyébiránt én soha nem kaptam ilyen Klionos kúrát, hüvelykenetet is csak akkor vettek amikor én kifejezetten kértem rá a dokit.
zsizzsik

Tiko,

milyen volt a hisztero? Nem is tudom, hogy örüljek, vagy bánkódjam amiatt, hogy nem találtak semmit.

Zsuzsi, írsz nekem a kineziológusról privát?
zsizzsik

zsizzsik, írtam privit.
zsuzsi73

Zsizzsik!

A hisztero-hoz elaltattak vénásan, mint a punkcióhoz. AMikor felébredtem nem éreztem semmit,semmi fájdalmam volt. Kb. 1,5 óra múlva mehettem haza, de előtte beszéltem a drnővel. Azt mondta semmit nem talált, minden rendben van. Én sem tudom, hogy örüljek-e.

Egyrészt örülök, hogy nincs semmi, másrészt, ha talált volna valami apróságot, amit ki tud venni, akkor gondolhatnánk azt, hogy eddig azért nem sikerült.

Most megyek még a trombózis hajlamot megnézetni, aztán ennyi.

Én voltam 1x kineziológusnál, de nem mentem vissza többet. Nem hiszek ezekben a dolgokban.

tiko

Tiko

én is meg fogom csináltatni a histerot, ha a most köv. lombik nem sikerülne véletlenül.
lehet, hogy a lelki okait kellene keresni, hogy miért nem sikerül, ha már tényleg végig jártatok mostmár mindent.
megírnád nekem priviben, hogy nálad hogy zajlott a kineziológusnál a kezelés?
mennyibe került a hystero?
zsuzsi73

Tiko, nincs ezzel semmi baj, nem mindenkinek jön be az ilyesmi. Mondjuk én most úgy vagyok vele, hogyha ez nem jön be, akkor más vonalat keresek a lelki oldal erősítéséhez.
zsizzsik

Zsizzsik!
Valóban a Klion D-t nem baktériumok ellen adják, hisz ahhoz antibiotikum kell, hanem gomba és protozoonok okozta trichomoniasis ellen. De mivel ez utóbbi növeli a koraszülés kockázatát, én nem bánom ágyúzzanak csak nyugodtan engem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lányok én is voltam kineziológusnál, de egy életre elment a kedvem tőle, biztos Budapest legszarabb kineziológusát fogtam ki.
De egyébként nagyon sok jót hallottam már róluk, úgyhogy érdemes kipróbálni!!
Ági28

Zsizzsik

én a szegedi kaáliba járok :)
zsuzsi73

SZiasztok! :)

Megvolt az első konzultáció! :) Krizsa doki tényleg szuper! :D

Most kissé teli van a fejem a rengeteg infóval :lol:

Drukk a várakozóknak! :)

Zsuzsi,
küldtem neked privit még délelőtt, de most néztem, még mindig csak a kimenők között van! :shock:
angel37

Sziasztok!

Egy pár héttel ezelőtt már tettem fel néhány kérdést ezen a fórumon a "tapasztaltatknak", azóta megvolt a 3. inszem és kb 10 napja szedem ismét az utrót. Az utóbbi két-három napban elég fáradt vagyok, amit a gyógyszernek tudok be, mert már korábban is volt hasonló. Ma viszont ülök a munkahelyemen és a fáradtságtól úgy érzem, lefordulok a székről. Volt valakinek esetleg hasonló tapasztalata? Légyszi nyugtassatok meg :)
Köszi,
Krikri
krikri

Sziasztok!

Krikri :P a szájon át szedhető Utro-ról már hallottam, hogy fáradékonyságot és álmatagságot okoz. A hüvelybe nyomós változat rám nem hatott így... viszont a fáradékonyság terhességi tünet is!

No de nem ezért írok, csak láttam a kérdést, s gyorsan válaszoltam.

Felhívták a figyelmem egy napokban kirobbant vitára. Brrrrrr, végigolvastam. Még jó, hogy nem tettek rám egy vérnyomás mérőt! ("Névrokonom" halála pedig teljesen kikészített amúgy...)

Tiko drága, szégyen vagy sem, amiket írsz a sikertelen lombik után, szinte mindent én is írhattam volna az enyém után. Részben egyébként írtam is.
Hazug az az ember, aki azt állítja, még sosem érzett irigységet... és most jópár sort kitöröltem, mert a lényeg, hogy szerencsére már eltűnt a topikról a métely.
Örülök, hogy nagyjából együtt kezdünk, s addig is gyúrjunk a spontánra :lol:

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73

Sziasztok! :lol:

Ma voltam vérvételen ( 13. nap az ET-től).

300 a béta hcg-m.

Volt valakinek ilyen magas ebben az időpontban?

Puszi mindenkinek!

Fanni! Köszi neked is a drukkot!
És természetesen még mindig, MINDENKINEK!!!
crys74

Crys!
Hurrá! :D

Ez valóban igen magasnak hangzik!
angel37

Crys!

Az jó magas!!! Gratulálok!!!! Mikor kell menned legközelebb?

Fannika!

Hát igen, érdekes volt, de már nem érdekel. AZóta el is tűnt szerencsére.

Még a spontánra is együtt gyúrunk. :)

tiko

Zsuzsi!

Írtam pü-t. :)

tiko

húúúúúúúúú Crys, Crys!!!

Ez fantasztikusan jó hír. Egy ismerősömnek 290 volt a 13. napon és ikreket szült :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula, gratula!
alinkat

Sziasztok Lányok!
Bocsika, idekeveredtem, különben mindenféle ikres oldalakat keresgetek.

Crys74 :D
Gratulálok!!! Az baromi magas!
Nekem 122 volt a hcg-m és úgy néz ki, hogy ketten vannak csak az egyik egy kicsit le van maradva, a doki nem nagyon bízik benne, de én annál inkább. Szóval szerintem neked minimum kettő lesz.

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

Akkor én a 195-tel is pályázahatok ikrekre??? Húhaaa, mostmár tényleg nagyon várom a jövő pénteket!
alinkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?