Sziasztok,
De jó, hogy megint beindult a topic. Igaz, én is lusti vagyok írni, de olyan jó olvasgatni.
Stella
Nagyon helyesek a fiúk.
Szöszi
Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb ikreket fényképezhess!
Jovi
Helyes ez a maszat-Berci. Jó dolga lehet, hogy ennyien kényeztetik a családban.
Lujza
Nem lesz semmi gond a babával, csak pihenjél sokat. Bár nem tudom, Boti mellett ezt hogy tudod megoldani.
Virág
Szörnyű, amit írsz. A szomszéd néninek volt ilyen bélelzáródása, és persze részletesen elmesélte.
Nem egy leányálom. Remélem, magától megoldódik a helyzet, és nem kell többet kórházba menni. Bercinek meg gratula, hogy ilyen ügyesen ellátta Ádám-bucit.
Noémi-pocaktárs
De jó, hogy jól vagytok. Nagyon kíváncsi vagyok, mekkora lesz Dani baba. Én még soha nem mértem meg a pocakom, de az írásodon felbuzdulva most megtettem, csak 100 cm.
Baba méretet nem tudom, mert nekem csak a kötelező időkben szoktak ultrahangot csinálni. Így a következő majd 4 hét múlva lesz, a 36 hetes. Viszont akkor már CTG is lesz. Hogy megy az idő, nem? Zalán is nagyon élénk, állandóan ugrál és táncol a pocakban.
Egcsi
Tündéri ez a kép, nagyon jópofák a srácok rajta. Bercinek tényleg veszélyesen huncut a nézése, én nem engedném, hogy magukra csukják az ajtót.
Cat
Vicces lehet, ahogy a reklámot utánozzák. Naná, hogy a hülyeséget tanulják meg legkönnyebben, melyik gyerek nem?
Reditke
Bevallom, már az őszi topicon is megkukkoltam tegnap a képeidet tegnap. Annyira helyesek a fiúk! Alig várom, hogy én is lássam, mit szól Zéti a babához. Előtted meg le a kalappal, hogy képes vagy a két fiút szeparálni. Na meg Milán előtt is, hogy ilyen jó baba.
Képzeld, Arni július 17-től szabin lesz. Úgyhogy mondta, szüljek előbb.
25-re vagyok kiírva, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi lesz. Majd lehet, hogy lesz kérdésem a helyettesítő dokival kapcsolatban. Úgy emlékszem, végül meg voltál elégedve.
Mi jól vagyunk, csak ebben a vacak időben nehezebb lekötni Zétit, aki állandóan menni akar. Így délelőtt-délután sétálunk. Nem baj, legalább nem hízok el.
Mostanában kicsi nyűgösebb volt a foga miatt, úgyhogy jobb is volt, ha kimozdultunk. A játszótéren elmúlnak a gondjai.
Beszélni nem beszél ő sem, de elég sokat dumál halandzsa nyelven, és a szavakból is mostanában majdnem minden napra jut egy új. Persze ehhez még kell "anya a kódfejtő", de azért jópofa. Ma az ablak szót kezdte mondogatni: aba. Ami tisztán és jól kivehetően megy: Apa, Kaka.
Pocaklakó is jól van, ahogy már írtam, egyre mozgékonyabb. Hihetetlen volt, mikor a doki mondta, hogy hónap végén már CTG is lesz! Úgy várom már, hogy lássam a fiút!
Puszi, Alena