Sziasztok!
Voltunk védőnéninél. Egy hét alatt most 22 dgk-ot hízott, most 3850 g. És ma mérték születése óta először a hosszát is, az pedig 49-ről 53 cm. Szóval növöget a Szépségem!
Kapott a nózijára orrcseppet, mert tök sokat szüttyög meg szörcsög. Porszívózzuk néha - jajj, olyan édesen, csendesen tűri!
- de akkor is.
Az utóbbi két napban kicsit zöldes volt a kaksi meg hígabb, erre meg azt mondta a gyerekorvos - az volt ma - hogy attól lehet, hogy sokat eszik. Na de ha kevesebbet enne, akkor meg nem hízna... Hogy van ez? Lehet attól zöld a "barna" (
)
Gabó,
igaz szép naposra sikerült a mai nap, de attól még szeles és hideg, szóval Apa tegnap azt mondta, ha nekem úgy jó, akkor vigyem el reggel melóba és akkor lesz kocsim napközben. Elvittem, lett kocsim, aztán mentem érte. Amúgy nem lenne messzi, csak hát ha széllel együtt esik, az csúnya tud lenni...
A meccsnek csak az első félidejét néztük.
Tök jó a kocsíííí!!
És a színe is szép.
Mitől annyi a villanyszámlátok??
Levi nagyon aranyos ott a kád előtt.
Pancsi előtt készült?
Ági,
Gábor nyugodtan tűrte, hogy megrongáltam a tütűt, ő türelmes, nyugodt ember.
Én persze elmondtam magamat mindennek, káromkodtam ezerrel, szidtam mindent és mindenkit...
De mondjuk a te sztorid azért durvább!!
Kórházi kaja:
Húúú, akkor már végod a centit, mi? Hazajövetel itt van nemsokára!
Katus,
Máté is tök helyes azzal az előkével meg a mamuszban!
Hogy vigyorog!!
Reni,
nekem úgy kb fél órán belül jött a visszajelzés, hogy sikerült, feltették a többiekhez. És igen, csak egy mailt írtam arra a címre az adatokkal és a képekkel... Biztosan megjön neked is!
Hajnus,
gratula Bence felállásához!
Ügyes!
Lezs most mire figyelned...
Nekem azt hiszem frissül a szalagon lévő életkor.
Pénz nekünk is jöhetne akármennyi, de azzal is tökéletesen elégedettek vagyunk, amennyi most van. Van ház, kocsi, vannak műszaki cikkek, meg ilyen cuccok, de mondjuk nem plazma TV.
Tényleg az a fontos, hogy vagyunk egymásnak és egészségesek vagyunk. Asszem...
De mondjuk én is szívesen kinyitnék egy 50 millás bőröndöt...
Jaa, jövő héten megyek 6 hetes kontrollra.
Fúúú, tök hamar elment ez a 6 hét.
Aztán majd ungabunga, entyempentyem, hancúr, hömbölgés, egyebek...
Jaa, és fini kádfürdő!!! Már úúúgy várom, nem szeretek zuhizni. Vagyis nem nem szeretek, csak jobb pancsizni, na!
Megyek, mert megyünk Apával szoliba!