Új privát üzeneted érkezett!

az ilyet én is nagyon bírom,de talán nem ébredt fel vagy igen? Kép Kép
Vendég

Basszus nálunk itt olyan hideg van ki se megyek a husival.Süt a napocska ,de fúj a szél talán délutánra kicsit felmelegszik.
Tegnap is be kellett gyújtani meg asszem ma is befogok.
Fasza itt van május vége aztán őszi idő van.
Vendég

akkor úgy néz ki ha megjön a kocsi,hogy 17-én reggel megyünk haza és akkor viszem ezt a játékot ha kapok és felugrunk majd vele ha az úgy lesz neked.
Vendég

Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a névnapot!
EsZti!Utolag is boldog szülinapoT!
Tegnap volt nagymamám temetése,hát végig zuhogott az eső és fújt a szél.Nagykabátba voltunk és még úgy is hideg volt.Még jó,hogy Virágra anyós tudott vigyázni.Utána volt halotti tor amit tök utálok,de hát muszály volt bemenni.Olyan rossz nézni,hogy ott meg már az emberek majdnemhogy nevetgélnek.Mondjuk csak negyed órára mentünk be.
Gabó!Virág 10hónapossan a butorokat fogta úgy ment .De egyedül 16-hónapossan indult el.Én is tök izgultam mikor indul már el ,azóta meg már futhatok utána.Nekem is mindenki mondta,hogy biztos valami baja van ,elvittem a dokihoz és azt mondta ne aggodjak ,futhatok még utána .Levi semmiről sincs le maradva,és tök aranyos ahogy áll a kád mellett.
Holnap oltást kap a Virág ,remélem jól viseli majd.
kola2

Viol!

Te is csak egy e-mailt küldtel az info@miraviz.hu oldalra a baba kepevel meg az adatokkal? Mennyi idö utan jeleztek vissza? Mert Larat tegnep este fele neveztem be es meg mincs semmi!

Kép
Kép
reni76

Zsanett,
oltás után sokat mozogjatok, akkor nem "köt be annyira" a lába :wink:

Gabó, a palacsintázás szuper volt, látod én sem tartok nagycsaládi banzájt, bár most már Márton hiányolta a nagymamákat...
Janka is 15hónaposan kezdett járni. :lol:

Katus, nálunk véletlenül elvágták a csengő vezetéket, csak a kaputelefon működik, szerencse mindenki kopog.
Az idő rettenetes, olyan hideg a szél! Eddig nem voltak betegek a gyerekek, de taknyos lett mindegyik, hurrá, június!!!!!!!!!!!!
Remélem nem lesz semmi bajuk.
amica

Sziasztok!
Nagyon rendesek vagytok,hogy mindenki így reagált az előke-kérdésre!Majd ha megkapom a GYED-et,elindulok bevásárlókörútra.
Eszti.
Boldog szülinapot!

Nicika,én is így vagyok.Gyors elolvasom miket írtatok,de válaszolni már nincs időm.Mikor lenne,már nem aktuális a mondandóm.
Gabó,nagyon szuper ez a kocsi!Nekünk még sajnos nincs,érezzük is a hiányát.Majd ha visszamegyek dolgozni.
Katus,jövő hétre újra 20 fok feletti hőmérsékletet mondanak.Remélem összejön egy séta végre.

Képzeljétek Bence ma felállt!!!Igaz csak kb.2 másodpercre,de akkor is!Aztán lehuppant a fenekére és tapsolt.Olyan örökmozgó,állandóan figyelni kell rá.Át kell mennem az anyósomékhoz a járókáért,hogy legalább pár percig tudjak valamit itthon csinálni.
Olyan érdekes,most annyit változik.Egész nap hangosan röhög meg dumál.És két napja már egyáltalán nem kell a babakocsiban ringatni,hogy elaludjon,mellettem alszik most.Este 9-től reggel 7-ig,amit általában két 2 perces szopizással szakít meg.
Most megyek,mert kiugrik a kezemből :D

Kép

Kép
hajnus

Nektek is mindíg ugyanaz az életkor van a szalagon?

Kép

Kép
hajnus

Kola!De legalább túl vagy rajta.Biztos nehéz lesz még egy darabig.
Na hát ugye Virág sem kapkodta el a dolgot és mégis megtanult járni rohangálni.Van aki előbb van aki később.
Nekem már azt is mondták,hogy vigyázzak nehogy tolókocsiba kerüljön a gyerek,mert így nem erősödik a lába.Hát mondtam nekik,hogy a fenébe ne erősödne amikor lépeget és szinte egyfolytában áll és ezzel terheli a kis lábát.Ekkora baromságot.Na mindegy.
Ó biztos nem lesz semmi baj.Ilyenkor szoktak kapni a doktornőtöl valamit,hogy milyen kis bátrak?

Amica! Szerintem nem is kell nagy banzájokat csapni névnapkor.Látom nálatok is 15-hósan indult el a picurka.Szerintem Levi sem fog korábban,mert imád mászni és ez neki egyenlőre egyszerűbb és kényelmesebb.Starmm gyerkőcök biztos nem lesz komolyabb bajuk.
Vendég

Hajnus!Igen nekem sem változik.
Nagyon ügyes ez a kislegény és nagyon jó az alvókája is.Szupi! :D :D
Hát most kb. két hónapig nekünk is gatyaszorítás jön még 80-at be kell majd fizetni az autóra aztán azért is fizetni kell,hogy a másikat kivonják a forgalomból ami megint tök röhelyes dolog.Aztán majd jön a 120.000-es illeték meg a kb.100.000-es villanyszámla 70.000 a vezetésem jön egy esküvő július végén aztán a kocsirészlet és így tovább.Ezért is fujtuk le a Horvát nyaralást,mert most mégegy 100.00 kiadás nem fér bele helyette inkább kirándulunk az országba.

Komolyan mondom semmi más gondom nincs az életembe mint ez a rohadt pénz.Jó nem mondom,hogy rosszul élünk,mert nem,de lehetne jobb is.

Eszti!Nálunk a külvárosba van egy ilyen kocsikozmetika mikor elmegyek mellette mindíg ti juttok eszembe,hogy nektek is majd ilyen jól menjen itt ezeknek.
Vendég

Gabó,mi is így vagyunk.Mindíg mondom,hogy mások sokkal rosszabbul élnek,nekünk legalább van lakásunk.De nagyon szar,hogy az embernek mindent 2szer meg kell gondolni,mielőtt megveszi.Mi is most befizetjük az utdíjat meg most jön a redőnyös is,még 48000.Ja és a lakásvásárláskor kértünk Anyuéktól kölcsön.Még 100ezer vissza van abból is :? De nem érdekel.Lényeg,hogy szeretjük egymást és mindannyian egészségesek vagyunk. :D
Na jó,megyek Istiért.

Kép

Kép
hajnus

[quote="gabócacica"]Nicika!Ne szomorkodj érthető,hogy a pici mellett nincs annyi időd irogatni.Majd ez is megváltozik.Csináltatok a pancsiról képeket?

Igen, csináltunk! Majd igyekszem felrakni! :)

KépKép
nicika

Nicika!Oké várjuk őket!! :D :D

Hajnus!Így van a lényeg,hogy vannak szép picurkáink és boldogan élünk.
Vendég

[quote="amica"]
írta:
amicaNici, ne szomorkodj, már így is jössz néha, pár hete még csak alig-alig láttunk és már nem is panaszkodsz! Biztosan jól mennek a dolgok! :D

Valóban könnyebb már valamivel! A kiscsaj egyébként egyre korábban elfárad, úgyhogy a pancsit is az eredeti 8 óráról már fél 7-re tettük. Így is alíg bírja! De aztán egy 40 perc alvás után fent van és játszik egy 40 percet, aztán megint szunya!

KépKép
nicika

Nicika!És ez csak egyre könnyebb lesz amíg el nem kezd majd mászni és menni.Akkor aztán lehet majd rá figyelni.Levi olyan mint a villám egy pillanatra nem nézek rá és már a szobába van a fotelba onnan átmászik az ágyra és aztán az ágy végén majdne hupp.Pedig már tanítom hogyan kell lemyászni az ágyról,de ő csak fejjel akar mindíg nekiindulni.Ha megfordítom úgy már szépen lemászik,de magától még nem akar.
Vendég

Sziasztok!
Reni küldött pár fotót az új fürdőszobájukról.Azt írja még nincs teljesen kész.
Arról is kérünk majd képeket!

Kép

Kép

Kép

Reni!
Nagyon szép és óriási nagy.Mekkora pontosan?
eszti76

Hú,de tök jól néz ki!!!!!!!!!!!Már így is nagyon szép. :D :D
Vendég

Lányok látom máshol is ez a hülye pénz gond van.Nekünk is egy csomó kiadásunk van ,nemtudom mikor keveredünk ki belőle.De ettől függetlenül jól megvagyunk ,éheznünk azért nem kell. :D .Apa is mindig azt mondja,hogy majd csak lesz valahogy ne idegeskedjek ,meg,hogy mások sokkal rosszabul élnek.Lakás kölcsönünket 20 évig fizethetjük ,de legalább a sajátunkat fizetjük és nem albérletet. :D
kola2

Nagyon jól néz ki!
kola2

Reni!

Nagyon tetszik, gyönyörű a fürdőszoba, várjuk a további képeket! :)

katus78

gabóca!
Ki volt az az idióta(bocs a kifelyezésért de durvább nem jutott eszembe :D :D :D )aki tolókocsit emlegetett?Komolyan mondom nem normálisak egyesek!
Egy percig se aggódj,elindul egyedül ha itt az ő ideje.
Szép a tütütök!
Hja a pénz.Már beszéltünk egyszer róla,hogy nagy hülye volt az aki ki merte mondani,hogy a pénz nem boldogít.
Minket igenis boldoggá tenne,pont azért mert van szép családunk(mindőnkről beszélek itt)és egészségünk és szeretjük egymást.Na még milyen jó lenne ha sok pénzünk is lenne hozzá!Nem?

Hajnus,Zsani!
Köszi a jókívánságokat.

Zsani!
Kicsit én is morbid dolognak tartom a halotti tor.Bár azt mondják,hogy ez azért van mert az elhunyt azt szeretné ha
nem szomorkodna senki.Hát ezzel a torral azért nem múlik el a fájdalom.Tehát mégegyszer őszinte részvétem!
eszti76

Gabóca,bocs a kisbetűért.Figyelmetlen és felindult voltam.
eszti76

Kola!Persze,hogy inkánn a kölcsönt fizessétek minthogy albérletet nem?

Eszti!Ki volt az az idióta?!Hát a Balázs keresztanyja+keresztapja.állandóan ők csesztetik a gyereket meg minket.Vagyis csak engem,mert velem találkoznak a legtöbbet.Montam is a Balázsnak,hogy az tuti a második gyerekhez szinte semmi közük nem lesz.Csak a leg minimálisabb.
Köszi már olyan jó lenne benne ülni és utazni haza fele.
Hát tudod én is jól megrugdalnám aki ezt a "mondást"kitalálta.Nagy marha volt.Engem is biztos boldoggá tenne ha nagyon sok lenne és néha nem kéne azon agyalni kihúzzuk-e fizuig.

Ezt a tort valahogy én sem tartom valami jó ötletnek,de hát ha valaki ezt akarja!!!!!
Vendég

Eszti!Köszönöm!
kola2

Naszóval azt a barmot így kéne ütlegelni. Kép
Piff-puff
Vendég

Gabó!Laktunk albérletbe is és többet fizettünk mint a kölcsönre.Jó ez így,annyi pénzünk soha nem lett volna,hogy készpénzért lakást vegyünk.
kola2

Lányok ha valaki esetleg akar a Rossmanból képet rendelni akkor június 5.-ig 999ft 40db kép.
"Kiütöm"a pockot aztán nekiállok rendelgetni a még üres albumunkba.
Vendég

Hajni!

Remélem jövő héten tényleg el, tudunk menni :)
Holnap hányra mész az Istiért? Lehet, odasétálunk a sulihoz, az van a Pócsi utcával szemben?
Nagyon ügyes a Bence!
Máté még ilyeneket nem csinál, ő a Leventére hasonlít, biztos ő sem fog 15 hónapos kora előtt menni magától.:)
Tényleg nagy m...ha a rokonság, már bocsi.:)Mármint Gabóéknál.

Gabó!

Jó lesz, úgy ha jöttök haza az új autóval és hozod a játékot.:)

Niki!

Én már régóta olvasgattam a topicot, de nem volt annyi időm sem, hogy regisztráljak, csak amikor Máté 5 hónapos lett kezdett nálunk javulni a hasfájos, fogzásos időszak tudtam nektek írni.
Milyen gyorsan telik az idő, Levente akkor volt 8 hónapos, Máté most meg már 9 és fél, Lara meg Alíz akkor születtek:)

Szalagra visszatérve automatikusan frissíti magát és mindig az aktuális dátumot, mutatja, és a régieken is frissül.

katus78

Jé én nem is tudom mikor regisztrálta,.Mindjárt meg is nézem.
Ó lehet,hogy Máté ám elindul hamarabb mint Levi.
Na nálunk megint locsog az eső még jó,hogy nem mentem el vele itthonról.Basszus így tuti az összes cserink le fog rohadni.
Na ugye milyen balfasza Balázs családja?!!!Tiszta hülye mindegyik náluk meg még nincs unoka "egyhamar nem is lesz"Aztán a Levin élik ki magukat.De amúgy szeretem őket jobban mint az anyóst,mert ezt leszámítva nagyon kedves emberek.
És akkor a szalagon az a baba ugrálni fog ha telik az idő?
Vendég

Nahát nekem azt írja,hogy csatlakozott 2005.03.06.-án,de ez gondolom a másik topikban való indulásomat jelzi.
Itt nem is tudom mióta vagyok.
Vendég

Lányok ez a Husi olyan kurva rossz gyerek lesz mint állat!Már előre látom szomorú sorsomat. Kép
Értetelen,vissza magyaráz már most ha ráverek a kis kezére v. a popójára nekiáll magyarázni.De ilyenkor olyan kis édi nem lehet rá haragudni.Pedig be fogok keményíteni"nem mintha eddig puhány lettem volna",mert nem fogunk vele bírni.Csak tudnám kitől örökölte ez a kis szaros.De azért imádom ám.!!!! :D
Vendég

Sziasztok! :)

Voltunk védőnéninél. Egy hét alatt most 22 dgk-ot hízott, most 3850 g. És ma mérték születése óta először a hosszát is, az pedig 49-ről 53 cm. Szóval növöget a Szépségem! :)
Kapott a nózijára orrcseppet, mert tök sokat szüttyög meg szörcsög. Porszívózzuk néha - jajj, olyan édesen, csendesen tűri! :) - de akkor is.
Az utóbbi két napban kicsit zöldes volt a kaksi meg hígabb, erre meg azt mondta a gyerekorvos - az volt ma - hogy attól lehet, hogy sokat eszik. Na de ha kevesebbet enne, akkor meg nem hízna... Hogy van ez? Lehet attól zöld a "barna" ( :) )

Gabó,
igaz szép naposra sikerült a mai nap, de attól még szeles és hideg, szóval Apa tegnap azt mondta, ha nekem úgy jó, akkor vigyem el reggel melóba és akkor lesz kocsim napközben. Elvittem, lett kocsim, aztán mentem érte. Amúgy nem lenne messzi, csak hát ha széllel együtt esik, az csúnya tud lenni...
A meccsnek csak az első félidejét néztük.
Tök jó a kocsíííí!! :) És a színe is szép.
Mitől annyi a villanyszámlátok??
Levi nagyon aranyos ott a kád előtt. :) Pancsi előtt készült?

Ági,
Gábor nyugodtan tűrte, hogy megrongáltam a tütűt, ő türelmes, nyugodt ember. :) Én persze elmondtam magamat mindennek, káromkodtam ezerrel, szidtam mindent és mindenkit...
De mondjuk a te sztorid azért durvább!!
Kórházi kaja: :shock:
Húúú, akkor már végod a centit, mi? Hazajövetel itt van nemsokára! :)

Katus,
Máté is tök helyes azzal az előkével meg a mamuszban! :) :) Hogy vigyorog!! :)

Reni,
nekem úgy kb fél órán belül jött a visszajelzés, hogy sikerült, feltették a többiekhez. És igen, csak egy mailt írtam arra a címre az adatokkal és a képekkel... Biztosan megjön neked is!

Hajnus,
gratula Bence felállásához! :) Ügyes! :) Lezs most mire figyelned... :)
Nekem azt hiszem frissül a szalagon lévő életkor.

Pénz nekünk is jöhetne akármennyi, de azzal is tökéletesen elégedettek vagyunk, amennyi most van. Van ház, kocsi, vannak műszaki cikkek, meg ilyen cuccok, de mondjuk nem plazma TV. :lol:
Tényleg az a fontos, hogy vagyunk egymásnak és egészségesek vagyunk. Asszem... :)
De mondjuk én is szívesen kinyitnék egy 50 millás bőröndöt... :lol:

Jaa, jövő héten megyek 6 hetes kontrollra. :lol: :lol: :lol:
Fúúú, tök hamar elment ez a 6 hét.
Aztán majd ungabunga, entyempentyem, hancúr, hömbölgés, egyebek... :lol: :lol: :lol:
Jaa, és fini kádfürdő!!! Már úúúgy várom, nem szeretek zuhizni. Vagyis nem nem szeretek, csak jobb pancsizni, na!

Megyek, mert megyünk Apával szoliba! :)

nadine81

dgk=dkg :lol: :lol: :lol:

nadine81

Viol!Ó nagyon szépen növeget Dorka baba.Nekünk is volt,hogy zöld kaki lett,de monták nem kell megijedni a szopis babáknál előfordul.
Örülök,hogy megúsztátok az időt és lett autó bár ma szép idő van mondjuk nálunk most volt egy kis eső.
Igen pancsi előtt mikor engedtem a fiúknak a vizet most újabban előtte kézzel pancsikol amíg apa v. anya beáztatja magát mondjuk így tökig vizes,de nagyon élvezi.
Azért ennyi,mert mi egy évben egyszer fizetünk,de így is sok,mert a bojler rengeteget eszik.
Milyen orrcseppet kaptatok Nasivint?Mert az nagyon jó mi is a kezdetektől azt használjuk a porszívó mellett.
Hát az a faszi aki kinyitotta az ötven millás táskát!!!Még a szeme sem rebbent.Én biztos sírógörcsöt kaptam volna.
Jujuj akkor végetek lesz ha megkapjátok az engedéjt a hancurra és a kádfürdő sem utolsó.Én is alig vártam már,hogy végre fürödhessek.Élvezd majd ki minden percét felemelő lesz ennyi idő után.

Na hát akkor jó szolizást nektek ez is egy felemelő érzés.Hmm a héten nekem is mennem kéne.
Vendég

Viol!Ó nagyon szépen növeget Dorka baba.Nekünk is volt,hogy zöld kaki lett,de monták nem kell megijedni a szopis babáknál előfordul.
Örülök,hogy megúsztátok az időt és lett autó bár ma szép idő van mondjuk nálunk most volt egy kis eső.
Igen pancsi előtt mikor engedtem a fiúknak a vizet most újabban előtte kézzel pancsikol amíg apa v. anya beáztatja magát mondjuk így tökig vizes,de nagyon élvezi.
Azért ennyi,mert mi egy évben egyszer fizetünk,de így is sok,mert a bojler rengeteget eszik.
Milyen orrcseppet kaptatok Nasivint?Mert az nagyon jó mi is a kezdetektől azt használjuk a porszívó mellett.
Hát az a faszi aki kinyitotta az ötven millás táskát!!!Még a szeme sem rebbent.Én biztos sírógörcsöt kaptam volna.
Jujuj akkor végetek lesz ha megkapjátok az engedéjt a hancurra és a kádfürdő sem utolsó.Én is alig vártam már,hogy végre fürödhessek.Élvezd majd ki minden percét felemelő lesz ennyi idő után.

Na hát akkor jó szolizást nektek ez is egy felemelő érzés.Hmm a héten nekem is mennem kéne.
Vendég

Reni! Nagyon tetszik a fürdőszoba!

Ami az anyagiakat illeti anyán folyton kölcsönkér... és persze nem adja vissza! Nem vagyunk túlzottan eleresztve anyagilag, de azért próbálok Szintinek mindent megvenni!

KépKép
nicika

Mi tengervizes orrszprét használunk!

KépKép
nicika

Egyszer én is kpróbáltam,de nekünk nem jött be.
És miért nem adja vissza amikor tudja,hogy ott van Szinit és nektek kell a pénz?
Vendég

Bocsi Szinti! :D :D
Vendég

Gabóca!
Elfelejtettem múltkor írni,hogy milyen jó pasinak tartom a fiadat! :oops:
Ma kikerült egy ugyanolyan Logan mint a tiétek.Nagyon jól néz ki "élőben"is.

Katus!
Holnapra beviszem a DVD-ket.Az egyik már régóta bent van,az amelyiket én kaptam.A Vero csak a Hideghegyet adta oda a másik még nála van.Hát,jól megnyomorodtam lelkileg,hogy megnéztem a Hideghegyet.Számomra ez a történet rettenetesen szomorú. :cry: :cry: :cry:
Máté most hízott?Az előkés képen úgy tűnik. :D

Viol!
Hova mentetek szoliba?Dorka addig nagyizik?
Nekünk is volt zöld kakkantyúnk amíg Szonja szopott.
eszti76

Most néztem meg a Mirát és láttam Dorkát is meg Larát is.
Édesek!!
Vendég

Sziasztok.Azt sem tudom hol kezdjem.Istinél mi is tengervizest használunk meg nasopaxot,Bencének antibiotikumos orrcseppet írt a dr. néni meg szokott vmi barna színűt is.
Viol,a mi dr.nénink azt mondta a zöld színű kaka huzamosabb ideig az alultápláltság jele.Én is már alig vártam,hogy befeküdjek egy teli kád vízbe.Főleg,hogy az albérletben csak tusolónk volt.Mire ideköltöztünk meg akkora volt a hasam,hogy nem nagyon áztathattam magam.
Most direkt megnéztem,senkinek sem változik a szalag!Csak nekem tűnt fel?
Katus,holnap 12.35-re megyek Istiért,mert holnap uszodába mennek délelőtt.Még az úszásoktatásból maradtak meg belépőik,2 napra elég,jövő csütörtökön is mennek. :D Egyébként az a suli,igen.
Ma voltak megnézni az Orsolya téri iskolát,nagyon tetszett neki,ugy néz ki szinte mindenki odamegy az osztályból,ugyhogy akkor ő is.
Még egy körkérdés:melyik a jó etetőszék?Nekem az tetszik,ami később asztallá és székké alakítható.De ez vajo jó is?És hol kapok olcsón?Tescoban?Muszáj már vennünk,ma délben a fél lakás sütőtökös volt :D Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!
Mi Veroéktól kaptunk olyan kisszékké és asztallá álalakítható fa etetőszéket és a mai napig is azt használjuk.Hol a magas asztalhoz rakjuk hol pedig ő eszik nála egyedül hol pedig rajzol,fest vagy éppen vagdos rajta.Szóval,nagyon praktikus szerintem.A Tescoban elég olcsón van de megnézheted a Pepita lóban a használt cuccok között is lehet olcsón ilyen.
Milyen érdekes,hogy a Viol dokija azt mondta,a sok evéstől van a te dokid meg azt,a kevéstől.Akkor most mi is van igazándiból?Az anyuka meg akkor ott van ahol a part szakad. :?
eszti76

Hajnus, nem vagyok etetőszékben otthon, de az jónak tűnik. Én is azt néztem mindig, de végül egy használt sima faszéket vettünk ami a célnak megfelelt...
A többiek biztos tudnak segíteni.

Nekem nem jön fel a mira-s oldal, majd később megnézem a kölyköket! :wink:

Eszti, holnapra jó munkát!
Veroék?

Gabó, ma én is láttam egy logant :roll: :D

Viol, az esővédő praktikus csepergő esőben, őszi szélben is, csak nem szabad teljesen befóliázni vele a babát. Jó ha van rajta kukucskáló vagy szellőző és akkor autó nélkül is boldogulsz dorkával ha kell.
Ki a gyerekdokitok?

Köszönöm Janka nevében is mindenkinek a sok-sok kedves köszöntést!
amica

Veroról és Ivánról az új infó az,hogy már ő eteti és fürdeti de még vissza kell rakni pár órára kék fény alá mert sárga.
Sajnos az öcsém nem tudott képet csinálni így se ti se én nem láthatom még a picit de Vero szerint sokat változott a születése óta.
Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk a kislegénnyel. :D
eszti76

Eszti,ettől voltam már a kórházban is ideges,hogy minden csecsemős más tanácsokat adott.Bence már ott hasfájós volt,erre egyik azt mondta kevesebbet szoptassam.Másnap a másik azt,hogy nyugodtan szopizhat akár 100gr-ot is.A Bence meg csak üvöltött egész éjjel.Be persze nem vitték egy percre se,mert sok a baba.Csütörtökön született,vasárnap már csak bőgtem egész nap a fáradtságtól és a tanácstalanságtól,mert 4en 5 félét mondtak.
Megnézem a pepita lóban is az etetőszéket,ott vettük a babakocsit is.
Én is megnéztem a kis cukorfalatokat!
Esővédőhöz annyi a hozzáfűzni valóm,hogy Bence üvölt,ha felteszem... Kép

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Csak bejelentkezem, hogy lássátok, élek-virulok. :D
Nekivágtunk a felújításnak, tiszta káosz van no meg kosz, por. Reggel elmegyünk, este jövünk, hogy ne legyünk itt a hangzavarban, porban. Elvileg a lakás többi része levan fóliával választva de átjön a por. És még 2 hétig biztos ez lesz.

Úgy szeretnék visszaolvasni de semmi idöm. Úgy utálom amikor ennyire elmaradok, azt sem tudom kivel mi van. Remélem mindenki egészséges! A jó idö meg már jöhetne!!!

Vero még kórházban, ugye?
mirama

Ó, most olvasom a Vero hírt. Remélem hamarosan hazatérhetnek. És nagyon várom a friss fotókat!
mirama

Eszti!

Valamikor a nap folyamán megyünk.:)
Az a kép már márciusi. :D :D :D

Teszek föl egy frisset. :D
Tegnap voltunk méretkezni 420g hízott 3 hét alatt. Kis hurkám! :D
Kép

katus78

Hajnus,
Bence már nagyfiú, naná, hogy utálja az esővédőt :wink:

Eszti, ezek jó hírek! :D :D :D
amica