Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy nem jelentkeztem,de úgy be sűrűsödtek a napjaim,hogy semmire nem volt időm.
Egyszer meg a topikot nem találtam,eltűnt........
Most meg írtam egy hosszút,és valahogy kitörlödött,olyan hosszasan írtam,hogy közben kiléptetett,mire bejelentkeztem eltűnt az írásom és a fényképeim is,azt hittem felrobbanok.Most jegyzettömbe irom,és innen fogom bemásolni,mert,ha mégegyszer eltűnik,én nem tudom mit csinálok....
Na szóval már túl vagyok a 12 hetes ultrahangon,a Kodaj dr. csinálta,nagyon rendes volt,úgy tűnik minden rendben van a babókámmal,majd mellékelek fényképet is róla,mivel már megvan az első,úgy örültem neki......
December 11-e az újabb időpont,amire ki vagyok írva az uh. szerint,de a mensi szerint is hasonló.
/Dávidot is a kiírt napon szültem./
Van már kiskönyvem is tegnap délután óta,elég későn mentem érte,de vártam a labor eredményeket,mostmár okosabb vagyok,így nem kell rövid időn belül visszamennem,elég egy hónap múlva.
Dávid megkapta a bárányhimlő oltást,ott is hétfőn voltam (uh-n is),rengetegen voltak,mivel hétfőn pünkösd lesz,így kiesik egy tanácsadós nap.Utána uh-ra rohantam a kórházba,majd 3-ra angolra,ami 7-ig tartott....Csak ennyire zsúfoltak a napjaim.
Tegnap védőnő,ma Cini muzsika a Dáviddal,majd nemsoká angol,de most gyorsan befejeztem a házimat,így ideültem írni,mert itt nálatok el vagyok maradva,irogatok egy pár helyre(nem tudom melyiket olvastad Gombocka???!!!),aztán valahol mindig elmaradok,már annyira röstellem magam néha,pedig annyira el akartam már mondani,hogy ez az érzés kölcsönös,én meg Artúr babát imádom,de nagyon. Először a neve lett a kedvencem,majd meg ő maga az aranyos mosolygós kis pofijával,olyan kedves kis baba. /A többi topikbaba is imádnivaló egytől egyig.-nem félreérteni
/
Olyan jó,hogy tettél fel róla sok képet,máskor is szeretettel várom.Annyira édes!!!!
És szépen tartja a fejét,szerintem nem lesz gond! Erős kisfiú,ő.
Gratulálok a kocsidhoz,meglátod sokkal jobb lesz,én is úgy szeretem,hogy nem vagyok rá utalva senkire,mert előtte,elég sokszor kellett vigyen apa ide-oda.Már Pestre is bemerek menni,eddig csak a külvárosig jutottam,max. Határút,de tavaly már a Margit szigetre is bementem egyedül, a Dáviddal.
Igen olvastam az üzit Pocakbaba oldalán,és teljesen elérzékenyültem,azért irtam egy pár üzivel följebb,hogy imádlak vagyis,azt,hogy te mennyire aranyos csajszi vagy!
Nem tudtam sehogy kifejezni,hogy mennyire elérzékenyültem a kedves soraidtól,de igazad van ebből nem derült ki,hogy miért irtam,mert amúgy is nagyon aranyos vagy!
És várom a fényképet a hajadról! Milyen megfontolásból sikerült levágatni?
Köszönöm kérdésed,már nem annyira émelygek,szóval egyre jobban viselem a terhességet,mostmár kezdem élvezni a dolgot,csak a sok mászkálást szeretném megúszni,magánrendelő,kórház,védőnő stb....amit úgye nem lehet,szerencsére eddig sehol nem kellett sokat várni,mert én attól vagyok ki,de nagyon. Most a doktor úrnál se a rendelőben,nincs elcsúszás,nem is akarom elkiabálni....
Az uh-n is kb. 10 percet vártam, a védőnőhöz is bejelentkeztem,és rögtön tudott fogadni....
Ja és természetesen nem haragszok,hogy bele olvastál a hozzászólásaimba egy másik topikba,mivel ez egy nyílvánosforum,bárki elolvashtja,ha akarsz irhatsz is bele....
Szeee!
Örülök,hogy jól vagytok.
Tényleg nagyon aranyos a kis Melinda,ti hogy becézitek?
Hogy telnek a napjaitok?
Kicsilány!
Mi van a fogaddal?
Aliz baba?
Szabus!
Hogy van a szeme Zazi babának?
Voltatok tegnap?
Ó,szegénykék,nekünk is volt hasonló incidensünk......
Niki!
Remélem jól vagytok!
Van valaki közületek az iwiw-en? Mert akkor bejelölném ismerősnek.
Most rohanok angolra,és tényleg nagyon nagyon bocsika mégegyszer.(Ja és a táblát is ha valamelyikőtök jobban ráér meg csinálhatná,nem sértődnék meg:O)
Puszika!
Ildikó
Itt egy kép ketteskéről,ti mint rutinos kismamik,nem magyarázom,hogy mije hol van,mert látjátok,
de édes, igaz?hogy már most eltakarja a szemét (kicsit szégyellős a drága!)