Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Szabus:
Nem tuti nem viszem magammal már eldöntöttem. Hülye ötlet volt.

Ildikó:

Hát nem tudom én sem miért nem engedték lefotozni,de ez van.
Hát az úgy volt hogy megvolt rendesen. De ez egy hosszú, bonyolult történet. Az a lényeg hogy minden rendben van. :D
Én is örülök, hogy a füle rendben. Nem mondták mitől van a kiütés, de hál isten mármajdnem elmúlt. A canesten nagyon jó volt rá.

Kiváncsian várom majd a videókat Dávidról.

Na puszi mindenkinek.

Jajj azt elfelejtettem mondani, hogy frissült Aliz oldala rengeteg új képpel
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok !

Ildikó ! Te mindig mindenkit számon tartasz, olyan aranyos vagy !!
Nem tudom mondtam-e már, de nagyon szép pocid van :lol:

Lányok, én mindig megnézem a babák képeit, nem tudok betelni velük !!!

Velünk annyi, hogy szombaton már láthattuk Pötyike pulzálását.
Most már tényleg mehetek dokibácsinkhoz, be is jelentkezek a héten :lol:

Ildikó ! Mivel Te "friss" kismama vagyok, kérdezném, hogy a magánjában is van-e UH és mennyibe kerül most a vizitdíj + ha UH-t is készít, akkor hogyan változik a tarifa. Köszi !

mniki

Sziasztok!

Na, itt vagyok végre.
Szóval megszületett végre az én kislányom is nagy nehezen, május 14-én hajnalban:)
Csütörtökön, 18-án jöttünk ki a kórházból, már aznap tudtam volna írni, mert hazafelé beugrottunk ide a párom szüleihez, mert csak itt van net, otthon nincs, de nem működött ez a fránya babanet, úgyhogy nagyon mérges voltam!

Hááát, jól megszenvedtünk, persze, hogy péntek este indult meg a vajúdás, amikortól az orvosom nem volt elérhető. Még szerencse, hogy a doki, akinek átadott, pont aznap éjjel volt ügyeletes. Úgyhogy hajnal 4 felé bementünk a kórházba, akkor kezdődött egy nagyon hosszú, első fájásoktól kezdve 27 órás tortúra, mert nagyon lassan tágult a méhszájam, aztán mikor végre beindult 8 cm-nél megállt, úgyhogy mi is császármetszéssel végeztük, mint Annáék. Úgyhogy Anna, azt hiszem, mi igazán kezet foghatunk, több tekintetben is:)

Mindegy, a lényeg, hogy a vége jó, megszületett Melinda 2970 grammal és 56 cm-rel:) Jó hosszú vékonyka baba lett, de annál jobban eszik most itt kinn.

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de láttam, hogy Mniki-nek is sikerült, ezúton gratulálok!

Küldök néhány képet a manóról.

Üdv:
Szeee Kép Kép
szeee

Szeee:

Kép

Végre hallotam rólad, annyira örülök, hogy te is babázhatsz. Nem is tévedtem sokat az időpontban :lol:
Hát igen mi tényleg kezet foghatunk. Egyszer összelehetne hozni egy topikos talit is, vagy hülyeség? Sztem tök jó lenne? Persze csak amikor már ti is kijöhettek Melindával a levegőre.
A lányod egyszerűen gyönyörű, nem tudom miért, de nekem nagyon hasonlít Alizra. Főleg az első képen.
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kedves Szeee!!!!!
Nagy nagy gratula a gyönyörű kislányodhoz!Olyan pindurka és olyan édes!
Kép
És a büszke anyukának is sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk!!!!
Kép

Kép

Niki!

Jó lett a vonalzód!!!!!!

Én is most szombaton megyek hozzá :D
Hétezer forint a tarifa és nem változik az uh- vizsgálattól. Ebből már kiderül,hogy van uh. a rendelőben,igaz csak hűvelyi,ha jól tudom.Mikor Dáviddal voltam terhes,akkor nem volt ez sem. :cry:

Azt tudod,hogy már szombatonként rendel? És Kispesten van az új rendelője az Apolló Gyógyszertár mögött? Nekem személy szerint jobban bejött a másik hely,de ez legalább közel van. Akkor a Józsa Andrea volt vele,de azt mondta,hogy visszajön az Ildikó. Nekem ő is nagyon szimpi volt,első benyomásra:)Mármint az Andrea-

Kicsilány!
Megnéztem az oldalt,nagyon szupi még mindig!
A babakocsis képek nagyon tetszenek!!Nekünk is volt apás alvós képünk,az olyan aranyos. Nem tudom ki fogja a 2. hét fotói között van egy kép,de olyan érzésem van,hogy szegény babát mindjárt elveszem tőle.... :oops: (Nem bántásból írom,olyan kis sután fogja szegénykét :D )
Sokat változott különben ,sokat nőtt,és olyan pufibb lett az arca! Ezen a telefonáloson olyan jót nevettem...... :mrgreen:
Nekünk is volt ilyen bodynk(Micimackós) ,ahol 1 hónapos:O

Én sajnos még nem tudtam levideózni a Dávidot,de majd igyekszem bepótolni....

Puszika Gombcéknak,és Szabuséknak is!!!
Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Ildikó:

A párom főnöke fogja ott Alizt. Azért fogja olyan "bénán" mert még nem fogott ilyen kicsi babát.
Nekem nem tünik fel, hogy változik pedig mindenki ezt mondja.
A telefonos kép nekem is nagyon tetszik.

Hát holnap megyek fogászatra, tegnap este óta rettenetesen fáj a fogam, és ugye fájdalomcsillapítot meg nem merek bevenni így szenvedek. Vajon a fogásznál kérhetek injekciot?

Puszi:
Anna
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szia!

Anna!
Szegényke! :cry: :cry: :cry: Sajnállak a fogad miatt,küldök sok sok pozítiv energiát,hogy mielőbb meggyógyuljon. Algopyrint lehet bevenni,csak módjával,most miért szenvedj,ha nem muszály.?
Lukas,vagy miért fáj?Ki kell huzatni?

Lehet,hogy már vannak speciális inekciók,amiket lehet szopi idején is adni,szerencsére nem kellett mennem fogászatra mostanában,megcsináltattam előtte a fogaim,de akkor sokat szenvedtem. :cry:
Majd a doki megmondja,biztos nem huzza ki,ha nem érzéstelenítette. Vagy lehet,hogy előtte megszoptatod,majd a köv. etetésnél üvegből kapja(lefejed) és addigra kimegy a gyógyszer belőled...... :roll: Hűlyeség?

További szép napokat nektek:Ildikó
ilgya1

Sziasztok !
Ildikó köszi az infót, bár épp az előbb küldtem neked emailt, mert eddig nekem nem jelenített meg új üzenetet :twisted:
Viszont ha csak hüvelyi UH van, akkor később a kórházba rendel UH-ra ? Én majd csak jövő héten mennék hozzá, akkor esedékes :wink:
Örülök a kispesti helynek és a szombati időpontnak, mert nekem jobban elérhető, mint a belváros, hétköznap :x

Szeee : gyönyörűséges Melinda ! Gratulálok ! és minden elismerésem a nehéz szülésért... Lehet tudni, hogy ki volt az a doki, aki műtött ?

mniki

Niki!

Még tegnap válaszoltam........

Mindenkinek üdv!

ILdikó
ilgya1

Ildkó ! Megjött a válasz, köszi !
Most már csak tényleg azt szeretném megtudni, hogy a férjem bejöhet-e az UH-ra ?

Olyan csúnya idő van, remélem a kisbabák nem nyűgösek !

mniki

Sziasztok!

Niki!

A hasira mindenképpen bemehet a párod,a hűvelyire (az elején csak ilyet csinálnak)lehet,hogy be se akar,de oda is belehet menni./legalábbis úgy rémlik-ebbe nemvagyok biztos :oops: /
Lányok erősítsetek meg! :roll:

Tényleg vacak idő van,Dávid most elég jól viseli,pedig frontos baba...

Remélem mindenki jól van!!!Gombócka!Rég voltál!!!??? Szabus????Szeee!!!!Kicsilány!!!!

Szép estét!
Ildikó

itt egy kép a motoros nagyfiúról:
Kép
ilgya1

:lol: Sziasztok!

:D SZEEE!!!!
GRATULÁLUNK!

Nem tűntem el, csak nem tudtam elérni a Babanetet a múlthét óta.
Pedig pénteken olyan sokat írtam.
Most is mennem kell, mert Artúr baba 4 napja nem hagy "élni".
Remélem délután alszik egy kicsit és akkor benézek.
Addig is puszi mindenkinek.

Gombócka
gombocka

Sziasztok,

hát itt vagyok, de ki tudja meddig. Az én pindurkám, aki már igazi nagyfiú, nem akar nagyon aludni az utóbbi pár napban...

Szeee!
Én nem vagyok olyan ügyi, mint itt a lányok, de így is Nagy Szeretettel Gratulálunk Melindához. Sok tejcsit, jó egészséget és sok örömet! Nagyon édes kislány Melinda és tényleg hasonlít Alíz babára.
Ja és tetszik a pelenkázótok...a miénk kezd szétmenni...gondolom ugyanott vettétek ahol mi...

Kicsilány,
mi lett az osztálytalálkozóval? Vagy csak most lesz?
A múlthét pénteken megírtam az én storymat, de nem működött a Babanet, így nem került fel.
Szóval, én úgy mentem el, hogy 1 kajcsit bíztam apára mégpedig az estit. Azért, mert Artúrka már átalussza az éjszakákat, így tudtam, hogy ha fürcsi után kajcsizik, akkor legközelebb (jó esetben) csak reggel 6 körül ébred.
Persze bennem volt a para, hogy mi van ha nem így lesz, de az én kisfiam nagyon rendes gyerkőc volt és így volt. De én is csak akkor nyugodtam meg, amikor apa felhívott, hogy elaludt a pindúr.
Én jól éreztem magam, nagyon örültem, hogy elmentem, persze biztos más lett volna, ha nem azon agyalok félig, hogy mi lehet otthon.De rámfért egy kis kikapcsolódás és jó volt újra látni a csajokat, no meg azt a pár pasit.

És támogatom a babanetes randit...nagyon jó lenne. Majd ha már Szeee és Melinda is kimerészkednek.

Örülök, hogy Alíz baba füle is rendben van.
A csípőszűrésen csak kihajtogatták a lábát, de szerencsére minden oké volt. Pénteken, azaz holnap kell csípő ultrahangra vinnem, remélem, azt is jól viseli majd.
Azt mondták, ha az is rendben, akkor csak akkor kell újra vinnem, ha már jár.

Úgy tudom, hogy kaphatsz fájdalomcsillapítot a fogászaton.De mivel tegnap voltál, gondolom már túl vagy rajta.

Ildikó,
nem tudok betelni veletek minden téren. Egyrész Dávidot imádom, így látatlanban is. én vagyok a ...számú rajongója. Olyan édes.
Másrészt veled, édes pocakod miatt. (Olvastad az üzimet a Pocakbaba oldalán?)
Harmadrészt a sok-sok játék miatt.
Remélem, egyszer én is tudok ilyn feltételeket biztosítani Artúr babának, de ahhoz előbb ki kell szabadulni a panelból.
Viszont egy jó hír, hogy a hétvégén vettöünk nekem is autót, így nyáron bármikor le tudok menni a nagyszüleimhez vidékre, ami nincs túl messze de annál nyugodtabb és frissebb a levegő.Így nem vagyunk teljesen apához kötve.

Niki,
van Uh a rendelőben, de nem tudom, hogy hasi Uh is vagy csak hüvely, mert én már csak kontrollon voltam ott nála és akkor hüvelyit csinált, de szerintem hasi Uh is.
A tarifa ugyan annyi, UH-val is mint anélkül. sőt rákszűrésért sem kell külön fizetni. Én ezt pozitív dolognak tartom egyébként, sok helyen nem így van...

Szabus,
veletek mi újság? Zalán baba hogy viselte az elmúlt napokat? Mincsi nagyon nyügős volt, tegnap már a hajam hullott. Estére egész elfáradtam. Szülés után nem éreztem így magam. Na, mindegy...Egy mosoly reggel fél 4-kor, utána puki hegyek, meg kaka halmok..és már minden Oké is.

Végül, de nem utolsó sorban néhány kép:
a haon fekvéssel és fejtartással még mindig szenvedünk, de azért néha már ennyire sikerül:
Kép
autóban a barátommal:
Kép
még mindig a barátommal:
Kép
Nagyon szeretek a barátommal aludni:
Kép
gombocka

és a macimat is szeretem:
Kép
és együtt a kettőt, mert van mikor az egyik nem elég:
Kép
És a kezem is fincsi, anya is szeretné néha megkóstolni:
Kép
és jókedvem is sokszor van, remélem anya nem panaszkodik:
Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt és a jókívánságokat!

Most egy kicsit vissza tudtam olvasgatni, hát Anna, kicsit túl sok a hasonlóság a sztorinkban, nálunk is nagyon későn derült ki, hogy babát várok, bár nem annyira mint nálatok, hanem 16-17 hetesen...

Mniki, kérdezted, hogy ki műtött a császárral, hát sajnos nem tudom, mert szerintem nem az a doki, akinek át lettem adva (ő egyébként dr. Sziklai Péter és meg voltunk elégedve vele, normálisan foglalkozott velem a szülés alatt és szülés után is minden nap bejött megnézni, hogy hogy vagyok, sok nőnél még a saját orvosa sem teszi ezt meg). Szóval asszem, hogy az ügyeletes doki csinálta a műtétet, a Sziklai a fejemnél volt végéig és kérdezgette, hogy mit érzek, meg ilyenek. Az ügyeletes dokit viszont nem tudom, hogy név szerint ki volt.

Nálunk amúgy viszonylag minden OK, annyi a gáz, hogy tegnap megittam egy bögre Laktoherb teát (nem tudom minek, mert van elég tejem, tulajdonképpen csak meg akartam kóstolni, mert tök jó illata volt), azóta fáj a gyomrom-hasam, és a Melindának is, tök sok tejet bukik vissza. Szerintetek normális, hogy egy bögre tejserkentő tea így kicsinál minket?

Gombócka, Artúr fantasztikus a képeken:)

Üdv:
Szeee

Kép
szeee

Sziasztok!

Hát mostanába lehet, hogy ritkábban tudok jönni, mert most a netünk
halt be. 1-2 nap még mire rendbe hozzuk.

Gombocka:
Holnap lesz az osztálytali, de már lemondtam. Nem megyek, aztán ki tudja még mi lesz a vége, de most úgy tünik kimarad. Maj a 10 évesre elmegyek.
Mi kedden megyünk a csípőszürésre. remélem nálunk is rendben lesz minden.
Ezek a képek Artúrról, tényleg nagyon édesek. Főleg az amelyiken a kis szörmók "barátjával" alszik.

A babanetes randit valamikor június vége felé gondoltam. Az csak jó lesz mindenkinek, remélem.

Szeee:
Én úgy hallottam, hogy okozhat hasfájást a laktoherb. Sztem mindenképp említsd meg a védőnőnek, ő jobban tudja majd mennyire gáz ez.
Hát úgy tűnik tényleg elég sok közös van bennünk. :lol:
Melinda nagyon ari. Milyen takaró ez a képen? tetszik.

Ildikó:
Hát igen egyetértek Gombockával. A kertesház és a játékok Dávidnak, nekem is nagyon tetszenek.

A fogászat szép móka volt. 3 érzéstelenítőt adtak, de nem hatott így nem merték kihúzni a fogam. Potyára mentem. A jövőhéten megint megpróbáljuk, ha akkor sem megy marad a szájsebészet. :cry: Remélem akkor sikerül kihúzni, mert nagyon nem szeretnék szájsebészetre menni. Gondolom megértitek miért. :lol:

Most megyek talán este még benézek.
Puszi: Anna & Pogi

[img][url=http://www.babysfirstsite.com][img][/img]
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hát, minket ez az idő nagyon megvisel. :cry:
Artúr nagyon kivan tőle, így én is.
Ma délelőtt 4-szer kéreckedett a cicire 4 óra alatt...de csak nyalogatta, meg cumizott, igazából nem kajcsizott. Ha meg nem volt a szájában akkor üvöltött. Sikerült fél 12-kor elaltatnom, persze csak rajtam alszik kb. 4 napja, de most sikerült leraknom, azóta alszik.
Persze ma kellene menni a csípőultrahangra, 15-17-ig van. Most nem tudom, hogy kezdjem e keltegetni vagy hagyjam aludni. Csak tudom, hogy később sokan lesznek. Na mindegy, nem keltem fel, most legalább pihen.
:roll:

Szeee,
a Laktoherb tea okozhat ilyen gondokat.
én ittam az elején, akkor nem gondoltam, hogy amiatt fájhat a Mincsi pocija, de a múltkor újra elkezdtem inni, mert úgy véltem kevesebb a tejcsim és fájt tőle mind a kettőnk hasa. :cry:
A Naturland-nak is van ilyen szopis teája, úgy hallottam az nem okoz ilyen problémákat.

Kicsilány,
hát, nem irigyellek a fogászat miatt.
Nálatok is mindig történik valami.

Ildikó,
hogy lehet képet feltenni a felhasználó név alá?
Ti olyan ügyik vagytok én meg béna. Na mindegy, de legalább fényképet már megtanultam feltenni.

Mindenki,
én nem tudom Ti hogy csináljátok, de nekem alig van időm a Mincsi mellett.Pedig főznöm nem kell, mert a párom hoz haza kajcsit.(ebédszállító cégnél dolgozik) De emellett mosok, vasalok, takarítok, mosogatok, szemetet viszek ki stb.stb, és pl. minap a Mincsi rajtam lógott egész nap, akkor is ilyen fos idő volt.
Szóval, néha szalad a lakás. Nyugtassatok már meg, hogy másnál is van ez így!

Szabus, veletek mi újság?

puszika :D

Gombócka
gombocka

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi történt, de nálam egész héten nem ment a babanet, nem jelentek meg a hozzászólásaitok, lehet, hogy a kedvencekben szúrtam el valamit.

De a lényeg: Nagy gratula Melindához!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többi kép is nagyon édes, nem részletezem személy szerint, mert itt válogatott édi-bédi kisbabák vannak!!! :-)))) Mind tündéri, és gyönyörű!

Gombócka: Gratula a kocsihoz, lehet tudni a részleteket? Ugyanis mi is pont ebben a szituban vagyunk, Apához kötve teljesen, csak nálunk még annyi a gáz, hogy rutinom egy szál se. Mit vettetek és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét, csak azért kérdem, hogy felmérjem a piacot.

Köszi kérdésed, Zazi elég jól viselte a hetet, bár voltak nyűgös napjaink, de nem volt olyan vészes. Viszont most az egyik szeme bedagadt, ami kicsit aggaszt, kedden megyünk a dokinőhöz, remélem, addig el is múlik.

Remélem, Mincsi kiheveri ezt a hülye időt, nekünk a múlthét volt ilyen, egyébként nem is csodálom, hogy ki vannak tőle. Szegényke!

Zalán annyira mozgékony, hogy ahogy fogtam lefejelt, nekem belül sebes lett az ínyem, ő meg beverte a fejét... Persze ordított ezerrel... Szóval jól elvagyunk.

A tali jó ötlet, remélem sikerül összehozni.

Mindenkinek puszi! Sz.
szabus

proba
gombocka

Sziasztok!

Nem hiszem el ez a Babanet szórakozik velem................................

Vagy nagyon elbénáztam valamit,de a kilométeres hozzászólásom nem látszik,most megyek felrobbani,ha lehiggadtam jövök............. :cry: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ilgya1

Sziasztok,

nos Ildikó tudom, hogy nem vigasztal, de én is úgy jártam, ahogy Te. Remélem ez alkalommal fel fog kerülni az üzenetem. :evil:

Reméljük hamarosan megnyugszol és újra olvashatjuk soraidat. :lol:

Szabus,
persze, lehet tudni a részleteket az autóról.
Nem nagy szám, de a célnak megfelel. Suzuki Swift 5 ajtós és a legegyszerűbb, ja és 400 e Ft-ért vettük, de úgy, hogy a párom haverjáé volt.
Én régebben mindig azt mondtam, hogy nekem nem lesz suzukim. Aztán egyik alkalommal, mikor újra autót cseréltünk (a páromra úgy 2 évente rájön az autócsere) azt mondta a párom, hogy kinézett egy Suzukit. Én nem nagyon örültem neki, ráadásul mikor közölte, hogy arany színű, egyenesen égnek állt a hajam. Aztán mégis megvettük, és megsirattam amikor eladtuk. Nagyon megszerettem, de muszáj volt eladni, mert nagyobbat akartunk venni és kellett hozzá a pénz. Most egy Citroen Berlingonk van. Azért akartunk nagyobbat venni, mert jobban elférünk a gyerkőccel, másrész a párom imád horgászni és állandóan egy csomó cuccal megy.
Nem részletezem, hogy milyen autóink voltak még, de Trabant-tal kezdtük...
Szóval, amit szerintem érdemes figyelembe vennetek, hogy a csomagratóban a babakocsi elférjen és a gyerekülés beköthető legyen akár a hordozó vagy később a rendes gyerekülés.
Nekem a rutinnal hál istennek nincs gondom, mert elég sokat vezettem, a párom "kényszerített". Azért tettem idézőjelbe, mert szeretek vezetni, szóval nem igazi kényszerítés volt.

Artúr baba ma megkapta a 2. oltását. Mondanom se kell, vigyorgott a dokinőre... :lol:
Viszont itthon kicsit nyűgöske lett és hőemelkedése is volt. Nehezebben is tudtam elaltatni, mint máskor. Remélem tud majd nyugodtan alukálni.

Frissebb mamaik nálatok mi a helyzet az éjszakákkal? Felkelnek kajcsizni a bébik, vagy szunyokálnak?

Ildi, hogy bírkózol a várandóssággal?
(egyébként, remélem nem haragszol, de ha igen akkor is mindegy, mert már megtörtént, szóval beleolvastam a másik topikon a hozzászólásaidba. :oops:
Úgy látom ott is egy jól kialakult csapat van! :D )

Jó éjszakát mindekinek és kérlek jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, mindenkivel minden rendben!!!!!!!!!!!!!

Pusziiiiiiiiiiii

Gombócka

u.i.: tegnap levágattam a hajamat, hát jó rövid lett...majd megpróbálok feltenni képet.
gombocka

Hahó lányok!Merre vagytok?????????????? :roll:
gombocka

Sziasztok!

Gombócka: nekünk most egy Ignisünk van, szeretjük, bár én vezetni nem annyira, a csomagtartóba a mostani babakocsi éppenhogy elfér... Ezt a szempontot kihagytuk a vásárlásnál, de végül is nem olyan gáz, mert arra gondoltam, hogy ha majd tud ülni Zalán, akkor veszünk egy olyan olcsóbb fajta esernyő kocsit, és az meg bárhova befér. Kb. mi is ennyiért szeretnénk venni nekem kocsit, vagy max. 5-600 ezerért, de minél olcsóbb, annál jobb. Én is idegenkedem a Swifttől, de aztán lehet, hogy az lesz belőle, főleg azért, mert szeretnék automata váltósat, és Swiftben abból van választék.

Mi is megkaptuk a 2 hónapos oltást, láz nem volt, csak hőemelkedés. Viszont csak két kúppal sikerült megoldanom az esti lefekvést, mert amikor az elsőt benyomtam, egy perc múlva látom,hogy nyomja
kifelé! Én meg tolom neki vissza, így jól elvoltunk egy darabig, aztán
egyszercsak úgy lefosott, kúpostól, mindenestől, hát ő nyerte meg az ide-oda nyomogatós versenyt:-))))) Úgyhogy
újabb kúpot elő, az bent volt kb. 15 percet, utána bekakilt, de abból
valamennyi valószínűleg felszívódott, mert nem volt láza. Hát így jól
elszórakoztunk ezzel, és éjjel még fel is keltem neki lázat mérni, de szerencsére semmi nem volt.

Reggel megint vérvételen voltunk, állítólag ellenőrző vérkép miatt, de nekem gyanús, mert az előzőn nem voltak jók a vérsejtek vagy miknek az aránya, szóval nem tudom, mert a doktornő nem világosított fel teljesen, és elég kitérő dolgokat mondott. Holnap elvileg meg lesz a mai eredménye is, kíváncsi vagyok, és halál ideges, remélem nem lesz gáz!

Többiek, merre???? Ildikó, Niki, Kicsilány, Szee???
szabus

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy nem jelentkeztem,de úgy be sűrűsödtek a napjaim,hogy semmire nem volt időm.
Egyszer meg a topikot nem találtam,eltűnt........
Most meg írtam egy hosszút,és valahogy kitörlödött,olyan hosszasan írtam,hogy közben kiléptetett,mire bejelentkeztem eltűnt az írásom és a fényképeim is,azt hittem felrobbanok.Most jegyzettömbe irom,és innen fogom bemásolni,mert,ha mégegyszer eltűnik,én nem tudom mit csinálok....

Na szóval már túl vagyok a 12 hetes ultrahangon,a Kodaj dr. csinálta,nagyon rendes volt,úgy tűnik minden rendben van a babókámmal,majd mellékelek fényképet is róla,mivel már megvan az első,úgy örültem neki...... :lol:
December 11-e az újabb időpont,amire ki vagyok írva az uh. szerint,de a mensi szerint is hasonló.
/Dávidot is a kiírt napon szültem./
Van már kiskönyvem is tegnap délután óta,elég későn mentem érte,de vártam a labor eredményeket,mostmár okosabb vagyok,így nem kell rövid időn belül visszamennem,elég egy hónap múlva.

Dávid megkapta a bárányhimlő oltást,ott is hétfőn voltam (uh-n is),rengetegen voltak,mivel hétfőn pünkösd lesz,így kiesik egy tanácsadós nap.Utána uh-ra rohantam a kórházba,majd 3-ra angolra,ami 7-ig tartott....Csak ennyire zsúfoltak a napjaim.
Tegnap védőnő,ma Cini muzsika a Dáviddal,majd nemsoká angol,de most gyorsan befejeztem a házimat,így ideültem írni,mert itt nálatok el vagyok maradva,irogatok egy pár helyre(nem tudom melyiket olvastad Gombocka???!!!),aztán valahol mindig elmaradok,már annyira röstellem magam néha,pedig annyira el akartam már mondani,hogy ez az érzés kölcsönös,én meg Artúr babát imádom,de nagyon. Először a neve lett a kedvencem,majd meg ő maga az aranyos mosolygós kis pofijával,olyan kedves kis baba. /A többi topikbaba is imádnivaló egytől egyig.-nem félreérteni :wink: /

Olyan jó,hogy tettél fel róla sok képet,máskor is szeretettel várom.Annyira édes!!!!
És szépen tartja a fejét,szerintem nem lesz gond! Erős kisfiú,ő.

Gratulálok a kocsidhoz,meglátod sokkal jobb lesz,én is úgy szeretem,hogy nem vagyok rá utalva senkire,mert előtte,elég sokszor kellett vigyen apa ide-oda.Már Pestre is bemerek menni,eddig csak a külvárosig jutottam,max. Határút,de tavaly már a Margit szigetre is bementem egyedül, a Dáviddal.

Igen olvastam az üzit Pocakbaba oldalán,és teljesen elérzékenyültem,azért irtam egy pár üzivel följebb,hogy imádlak vagyis,azt,hogy te mennyire aranyos csajszi vagy!
Nem tudtam sehogy kifejezni,hogy mennyire elérzékenyültem a kedves soraidtól,de igazad van ebből nem derült ki,hogy miért irtam,mert amúgy is nagyon aranyos vagy!

És várom a fényképet a hajadról! Milyen megfontolásból sikerült levágatni?

Köszönöm kérdésed,már nem annyira émelygek,szóval egyre jobban viselem a terhességet,mostmár kezdem élvezni a dolgot,csak a sok mászkálást szeretném megúszni,magánrendelő,kórház,védőnő stb....amit úgye nem lehet,szerencsére eddig sehol nem kellett sokat várni,mert én attól vagyok ki,de nagyon. Most a doktor úrnál se a rendelőben,nincs elcsúszás,nem is akarom elkiabálni....
Az uh-n is kb. 10 percet vártam, a védőnőhöz is bejelentkeztem,és rögtön tudott fogadni....

Ja és természetesen nem haragszok,hogy bele olvastál a hozzászólásaimba egy másik topikba,mivel ez egy nyílvánosforum,bárki elolvashtja,ha akarsz irhatsz is bele.... :wink:

Szeee!
Örülök,hogy jól vagytok.
Tényleg nagyon aranyos a kis Melinda,ti hogy becézitek?

Hogy telnek a napjaitok?

Kicsilány!
Mi van a fogaddal?

Aliz baba?

Szabus!
Hogy van a szeme Zazi babának?
Voltatok tegnap?
Ó,szegénykék,nekünk is volt hasonló incidensünk......

Niki!
Remélem jól vagytok!

Van valaki közületek az iwiw-en? Mert akkor bejelölném ismerősnek.

Most rohanok angolra,és tényleg nagyon nagyon bocsika mégegyszer.(Ja és a táblát is ha valamelyikőtök jobban ráér meg csinálhatná,nem sértődnék meg:O)

Puszika!

Ildikó

Itt egy kép ketteskéről,ti mint rutinos kismamik,nem magyarázom,hogy mije hol van,mert látjátok,
de édes, igaz?hogy már most eltakarja a szemét (kicsit szégyellős a drága!)
Kép
ilgya1

Ildikó !

Nagyon édi-bédi a kisbabó ! A kismama könyvet a 12. hét körül kapjuk ?
Én jól vagyok, már mindjárt itt a szombat :lol: :lol:

Gombocka, Szee : annyira édesek a babák !!!Furcsa, hogy 1 év múlva már 5 hónapos babám lesz :D

mniki

Niki!
Ari vagy!

Nem soká neked is lesz ilyen kis aranyos babafotod!

A kiskönyvért hamarabb is lehet menni,sőt.; amint megírja a doki bácsi a papírt,máris mehetsz a körzeti védőnénidhez. Én azért vártam vele,hogy meglegyenek a labor eredmények,mert nálunk ezt is beírják a gépbe(gondolom nálatok is),és nem akartam üresen menni,úgyis visszahívott volna 1 hét múlva,,ha kész van. Dávidnál eljátszották velem,most kicseleztem őket,viszont annyiból magamat is,hogy a 12 hetes uh-án a korházba már kérték volna.....
de a taj kártya is jó volt.......

Majd számolj be,mi volt szombaton!

Jó éjszakát Mindenkinek!Most ti tűntetek el :cry: :cry: :cry:

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó, most aztán kitettél magadért! :lol: Nagyon helyes!
Gratulálok a kiskönyvhöz és örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. Nagyon édi bédi. Szerintem kislány lesz. (na majd ezt decemberben megnézzük)

Tök jó, a Karácsonyt már egyel többen ünneplitek.
Azt hiszem lányok ez a Karácsony mindenkinek kicsit (nagyon) más lesz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Lakóhely szerint-Vecsést olvastam. Ott is nagyon édi babák vannak.

Igen, a kocsinak én is örülök, így bármikor kéznél van, nem igényel szervezést.

Képzeljétek, a fejemelgetés már egyre jobban megy. Már nem ordít azonnal, hanem nézelődik egy kicsit (kb.3-5 percet) és amikor elfárad akkor kezd el csak sírni. Akkor le is teszi a fejecskéjét. Szóval, napról napra ügyesebb.
Ezzel kapcsolatban is szeretnék kérdezni tőletek.
Szeretnénk neki játszószőnyeget venni, mert egyre jobban érdeklik a feje felett csüngő játékocskái, no meg nemsokára megyünk nyaralni és azt is jó lenne neki vinni, szóval tudtok valami jó helyet, ahol nem horror összeg?
Igazából a Brendonban van nagy választék, de ami tetszett volna az 25000 körül van, ill. a májusi kuponos is tetszett volna, de persze nem volt belőle. Hát én nem tudom, de eddig még egy kuponos cuccot se tudtunk venni. :cry:

A hajvágás azért történt, mert nagyon hullik amióta szoptatok. És mindenhol a hajamat láttam, ez eléggé kikészített már. MOSt is hullik, de most nem azok a hosszú hajszálak lógnak mindenfelé.

A mostani rendelő nekem is szimpatikusabb, amikor én voltam akkor is csak kb. 10 per csúszás volt, ami még belefér és nem ültünk 100-an a rendelőben... :lol: :lol: :lol:

Én nem vagyok fent az iwiw-en, de küldhetnél meghívót (focse@hdsnet.hu), úgy tudom csak úgy lehet felkerülni. :roll:

Azt akartam még kérdezni, hogy mi a helyzet Dávid baba szopijával? Elválasztódott, vagy még szopizik? Mert írtad, hogy doktor bácsink azt mondta, hogy addig kevesebb az esély, amíg szopizik.

Szabus, még az jutott az eszembe a kocsival kapcsolatban, hogy mi mindenképpen 5 ajtóst akartunk venni, hogy hátra könnyebben be lehessen ültetni a gyereket. A 3 ajtósba kicsit nehezebb.
Én is úgy akarom majd, ha már tud ülni akkor sportbabakocsi, az kis helyen elfér.

Vérvételt a sárgaság miatt kellett megisméteni? NE aggódj Artúr mostanra "fehéredett" kis és már 9-én 4 hónapos lesz!
a szurit mi most nagyon megszenvedtük, vagy nem tudom, hogy ez a barom időjáros készítette e ki, de tegnap este nagyon-nagyon nyügi volt. Nem is nyűgős volt, hanem ordított, és nem tudtuk semmivel megvigasztalni. És egy csomó kajcsi visszajött neki. Aztán fürcsi után, amit szintén végigordított, pedig egyébként élvezi bealudt. Hajnali 2-kor felébredet, cicizett és velem aludt vissza. Hát azt hiszem jó úton haladok az elkényezetés felé.

Most viszont magátol elaludt, igaz bekapcsoltam neki a Babazenét.
Nagyon imádja. Ti szoktátok hallgatni?
Nekünk csak az 1 és a 3 van meg, úgyhogy ha valakinek megvan a 2 ill. 4 album az érdekelne.
Artúr baba nagyon szereti, ajánlom nektek is!

Niki, tőled is várunk ám minden részletet, köszönjük a kedves szavakat.

Kicsilány, remélem, csak az internet döglődik nálatok és amúgy minden oké, és hiányzunk is neked, mert Ti nagyon hiányoztok Nekünk!

Szeee,
Te is hiányzol, de gondolom most keveset vagy anyóséknál...Azért ha tudsz írj, hogy milyen a kis életetek!

Most megyek, mindenkinek sok puszi!

(JA, nem tudom írtam e, de jövő hét szombaton elutazunk 1 hétre, úgyhogy nem nagyon fogok tudni jönni, hacsak nem találok ott egy helyet ahol lehet netezni. Ha igen, akkor mindenképp bejelentkezem)

Kép
gombocka

Sziasztok!

Képzeljétek, a férjem ma ment a vérvétel eredményéért a Madarászba. (azért kellett ismételni, mert a dokinő szerint : "voltak furcsaságok a leletén" , hát köszi...) Amikor levették a vért, kérdeztem, hogy lehet-e az előző leletről másolatot kérni, mert a doktornő elvette, és tök ciki visszakérni. Azt mondták, hogy azért nem lehet, mert nincs papírjuk!!! amire nyomtassanak! Durva nem???? Teljesen kiakadtam, aztán ma reggel vitt Tomi egy adagot, és annyira örültek neki,hogy a főorvosnő kijött megköszönni, és ő hozta ki a leletet. Volt olyan rendes, hogy egyből meg is nézte, és azzal indított, hogy összehasonlította a múlkorival, és közölte, hogy na, szerencsésen kiheverte a vírust. Férjem meg csak nézett, mert mi semmilyen vírusról nem tudtunk!!! Pedig állítólag az látszott volna a vérképből, a vérsejtek vagy vértestek arányából, nem tudom pontosan!

Egyből Gombócka jutott eszembe, most mindjárt vissza is olvasok, hogy nálatok hogy is volt pontosan! És a gyerekorvos egy rohadt szót sem szólt, elég érdekes, és magától kiheverte a vírust, mert nem kaptunk semmit rá, lévén, hogy nem tudtuk, hogy van...

Holnap viszem a saját dokinkhoz vissza a leletet, kíváncsi vagyok, hogy ugyanezt mondja-e majd!

Ildikó, nagyon gratula az UH-hoz, kezdek irigykedni :D Minek örülnétek, fiúnak, vagy lánynak? Gondolom, fő az egészség, de azért én másodjára örülnék egy kiscsajnak :D Mondjuk rá biztosan a még többet költenék, mert Zalánnak is örökké ruhákat veszek, nem vagyok normális, de alig tudom megállni... :oops:

Gombócka, kíváncsi vagyok, milyen lesz a nyaralás, mi egy hosszú hétvégét tudunk beiktatni idén, de kicsit tartok tőle, hogy hogy bírja majd Zazi, igaz, nyugodt baba, de azért mégis tök más környezet. És a medencés fürdéstől is tartok egy kicsit, még majd átgondoljuk...

Anyu meg akarta venni nekünk a Babazene egyik részét (nem tudom, melyiket) de nem lehet kapni, és vissza sem hívták, pedig ígérték. Ha megkapjuk, és nektek pont az nincs meg, term. odaadom!
szabus

Sziasztok!

Gombócka!
Remélem a próféta szól belőled! :wink: és kislányunk lesz decemberben!!!!

Te is jó sokat irtál,mondjuk te kiszoktál tenni azért magadért,és persze ennek mi nagyon örülünk!

Szóval a vecsési be kusiztál bele?Nem baj.....tényleg van egy jó csapat,persze a fele nem is vecsési,de a környékről vannak,így gyakrabban talizhatunk egymással.

Kicsit gáz,hogy ennyi helyre irogatok,mert nincs mindig időm mindenhova irni,így jogos a felháborodás,hogy oda tudtam írni,akkor a másikba miért nem??? :oops: :oops: :oops:
De másképp nem tudom megoldani,sőt egyre kevesebb időm van,és most itt a nyár is,mindenhová megyünk (most hétvégén s e leszek) és ha megszületik a pocakbabám még ennyi időm se lesz.

Örülök,hogy így haladtok a fej emelgetéssel,nagyon erős kisfiú Artúrka.

Mikor kényeztese az ember,ha nem most? Én azt olvastam,hogy ekkora babaát nem is lehet elkényeztetni,normális emberi/anyai reakció,hogy ha így reagálsz a kéréseire.Most még nem tudja elmondani,hogy mi a baja.....

Nekünk nincs meg a Babazene,de sokáig hallgattuk a demo változatot,de sehol nem találtam,megrendelni meg féltem....
Majd a picurinak lehet,hogy beújítom,ha ilyen jók a tapasztalatok.....

Jó pihenést nektek,majd várjuk a beszámolót,jó hosszasan ala Gombocka módra,és ne felejts el fényképezőt vinni!!!!

Szabus!

Nem semmi ez a herce hurca a vér miatt,nem irigyellek.....Inkább mérgesítőek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tényleg nehéz megállni,hogy ne vásárolj valamit, mi is mindig veszünk a Dávidnak,
majd ha kislány lesz remélhetőleg újból kezdhetem :oops: (szerencsére),mert kislány ruhám nincsen.
Most persze fogok rá itthon kék rugit adni,de azért rózsaszín és a fehér a kedvencem..... :wink: :D
Ha fiú lesz,akkor már nehezebb dolgom lesz,mert Dávid összes cucca megvan szépen elrakosgatva,és első gyerek lévén mindenből szinte újat kapott, a ketteske pedig megörökli,na azért egy pár újat kap ő is,de nem annyit,mint a Dávid,ezért sz@r másodiknak lenni! :D :D :D

Majd később játékot fogsz venni,úgyhogy megnyugtatlak ez a vásárlási kényszer már örökké megmarad......18 éves koráig biztos,vagy addig amig nem szól bele.....
Tudják is ezt a játékgyártók,azért mernek csillagászati összegeket elkérni egy egy játékért,mert tudják,hogy az ember a gyerekének mindent megvesz akármennyi az ára(,inkább nem eszik),még ha fölösleges is lesz egy idő után.....
Én se gondoltam volna,amíg nem volt gyerekem,sőt furcsán néztem azokra ,akik mindent összevettek a gyereküknek,gondoltam akkor,hogy majd én megmutatom,én nem fogok semmi fölösleges dolgot venni............,nem a túrót,én vagyok a legrosszabb.....

További szép napot kívánok,megyünk tapétát nézni,mert hétvégén a telken tapétázás lesz,ebben a gyönyörűséges időben.

Vigyázzatok magatokra,nem biztos,hogy jövök még addig!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Gombócka: Csak egy pill-ra ugrottam be, tegnap megvettem az Anyák Lapját, és abban volt egy Brendon kupon, amin ugyan kép nincs, de írja, hogy Canpol játszószőnyeg bébitornázóval (kódja 2/265, 2/263, 2/262) 9.999 Ft helyett 5999 Ft. Nem néztem meg, de gondolom, a kódok a netes katalógus oldalszámát jelzik, esetleg nézd meg, hogy ilyenre gondoltál-e. Ja, és amikor mi legutóbb voltunk a Brendonban, kaptam egy névjegyet, ezzel a tel.számmal: 349-6306 és azt mondták, hogy ezen a számon el lehet tetetni bármilyen árut! Próbáld meg,ha jó ez a játszószőnyeg.

Puszi, a többieknek is!
szabus

Sziasztok!

Szabus,
hát ez a vér mizéria nem semmi.
Nálunk is az volt a gond, hogy alacsony volt a fehérvérsejt szám, ami általában vírusfertőzésre utaló jel. Nem tudom, hogy a dokik mi a fenéért titkolóznak. Emlékszem nálunk is ez volt, tisza erőszakos voltam már a végén, hogy mondjanak valamit. És persze nálunk is az volt, hogy a Mincsi szervezete leküzdötte, nem adtak rá semmit...(mellesleg már arra is gondoltam, hogy még a kórházban szedte össze)

A BRendonból elegem van! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
1-én voltunk, mondván aznap indul az akció, és eddig mindig az volt, hogy "már elfogyott"...
Nos a játszószőnyeget megvettük (majd mellékelek képet) de én itthon még feltuningoltam egy kicsit. Majd csinálok egy "ilyen volt, ilyen lett" képsorozatot.
Amiért elegem van belőlük, az az, hogy szerettünk volna szunyogriasztót is venni, így a nyaralásra és nem fogjátok elhinni mi volt a válasz: MÁR ELFOGYOTT!!!!!!! (bevallotta az eladó, hogy összesen kb. 3 db volt belőle) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A másik, hogy mi a fene kerül egy rugiban 7700 Ft-ba? Én is mániákus ruhavásárló vagyok, de azért ez már nekem is sok. Azért is bementünk a Kenguruba és vettünk neki ott rugit. NA.brendonról ennyit....

Ildikó, remélem azért valamennyire tudjátok élvezni a hétvégét, bár ez az idő ...kiborító.

Most panaszkodok egy kicsit, ha lehet:
1. pont:
Artúr baba kedd óta teljesen megváltozott. (aznap voltunk dokinál, lehet, hogy valaki kicserélte..hm..ez most jutott eszembe.)
Annyit sír, hogy születése óta összesen nem sírt ennyit, mint ebben a pár napban. Ma pl egyfolytában ordított másfél órán keresztül, és semmivel se tudtam megnyugtatni. Sikerült nagy nehezen megfürdetnem (mert persze a párom elment bulizni, de ez majd a 2. pont lesz), mikor kijöttünk a fürcsiszobából, hát hallom, hogy szakad az eseő, dörög villámlik és amikor bementünk még sütött a nap. Röpke fél óra alatt ekkora változás. Hát lehet, hogy ez viselné meg ennyire? Szerinetetek? Mindenesetre, ha nem változik a dolog, akkor lehet, hogy megnézetem dokival.
2. pont:
mint már említettem a férjem elment bulizni. Ami nem is lenne gond, de pont ilyenkor hagy itt, amikor amúgy is nehéz a gyerekkel...na mindegy.
3. pont
Aggódom egy kicsit. Artúr az elmúlt 3 hétben 300 grammot hízott csak. Ha lefejek tejcsit az sem olyan zsíros már, mint régen. Tudom, hogy az a lényeg, hogy hízzon, akkor nincs baj, de ráadásul úgy megnyúlt, hogy tisza olyan érzésem van, mintha fogyott volna, pedig nem, mert direkt elvittem a védőnőhöz, hogy mérjük meg.
Hát én lehet, hogy előbb megkezdem a hozzátáplálást, mint 6 hónapos kor. Nektek erről mi a véleményetek, ill. tapasztalatok? (ILDIKÓ?????!!!)

Na jó, nem panaszkodom tovább, fáradt vagyok úgyhogy megyek aludni.

További jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!!
gombocka

Helló!

A Brendonban én is dobtam egy hátast, amikor megláttam,hogy egy p.csányi vászon sapka 4000-5000 forint... No comment.

Gombócka, ne csodálkozz, hogy ordít a gyerek, ezt az időt a felnőttek sem bírják, tuti, hogy a kicsiket is megviseli. Nálunk is volt hasonló, bár most szerencsére még elég jól bírja. A nagy viharok előtt Zalán is tiszta zizi! Ne aggódj!

A hozzátáplálásban nincs tapasztalatom, de azt olvastam, hogy 5-6 hónapos korban kell kezdeni, 1-2 kiskanál reszelt almával. Ha nekem apadna a tejem, én tápszerben gondolkodnék, még az anyatej emésztése is sok hasfájással jár, ezért én kb 5hónapig nem adnék neki mást, de kérdezd meg a gyerekorvost vagy a védőnőt. Nekem azt mondták, hogy még teát sem kell adni neki, hacsak nincs 40 fok. Erre most kevés esélyt látok.

Pussz
szabus

Hahó lányok! Látom, senkinek sincs ideje írogatni... :(

Mi szombaton elutazunk, már nem biztos, hogy addig tudok még írni.
gondoljatok ránk, remélem minden rendben lesz, ugyanis Artúr baba immár 1 hete tiszta nyűg. Egyrész szerintem az idő miatt, plusz szerintem kezdi kínozni a foga, ugyanis patakokban folyik a nyála, plusz alig bírom kivenni a szájából a kezét...
Mi lesz ebből...ki fog ürülni a szálloda. Na, mindegy, ha nagyon gáz, akkor majd hazajövünk.

Szeee, Kicsilány. Veletek mi újság? Nagyon eltűntetek. Remélem, minden rendben van.

Niki, növöget a pocak?

Ildikó, milyen volt a hétvégi tapétázás? Jó szar idő volt.

Szabus, Zalán baba? Vérvétel? Dokinő mit mondott?
Képzeld, tegnap akartam magamnak vásárolni egy kicsit...hát megint gyerekcuccal értem haza...gondoltam Rátok!

Puszi mindenkinek, ha tudok még írok.
De Ti is írjatok, mert egy olvasás erejéig biztos be tudok nézni!
gombocka

Sziasztok!

Végre ide is eljutottam,nagyon depis hangulatom volt ettől a rohadt időtől,és nem volt kedvem semmihez......
Meg fogok örülni ettől az esős,bórus,lucskos időtől....Ti hogy bírjátok?És nyárra is végig ilyet mond :cry: :cry: :cry:

Na a hétvégi tapétázás.... az jó volt,végül is apa nagyon szépen haladt be is fejezte,de mi a négy fal között.........szörnyű.................
Nem is ecsetelm tovább,de egy percig nem sütött a nap a 4 nap alatt,végig esett,ha meg nem esett,akkor meg vízes,sáros volt minden,egy ekkora gyerekkel,képzelhetitek....

Na hagyjuk.....

Gombocka!

Én a MegaToys-al jártam így kupon ügyben,azt hittem felrobbanok,naponta telefonáltam,hogy meg érkezett már az akciós csuzdás mászóka (tényleg jó árban volt),de nem hoztak,akkor meg nem értm miért kell etetni a jó népet?????
A Brendonnal még nem volt rossz tapasztalatom,csak az áraiktól tudok rosszul lenni.

Várom már a képeket a játszószőnyegróől,Dávidnak nem volt,de ketteskének szeretnék,Dávidnak bébitornázója volt,de azok a szőnyegek annyira tetszenek....

[quote]( írta:aznap voltunk dokinál, lehet, hogy valaki kicserélte..hm..ez most jutott eszembe.)
Na ezen olyan jót mulattam..... Szerintem is menj vissza reklamálni,mert az tutti,hogy kicserélték.....

Amúgy mi újság,még mindig sírdogál?

Mostmár biztos visszaváltozott és ugyanolyan tündéri baba,mint eddig volt.

Hozzátápi :roll:
Lehet,hogy rossz embertől kérdezted :oops: ,de ha már kérdezted én szívesen válaszolok....
Kicsit korainak találom még Artúrkánál a hozzátápiról gondolkodni,de mindenki maga dönti el,hogy mi jó a babájának.
Én nagy szopi párti vagyok a mai napig,igaz már nem kéne ennyire ragaszkodnom hozzá,(vagyis nem is én,de én se lépek semmi drasztikusat a leszokás érdekében :oops: ),most ez olyan okoskodásnak hangzik,leírjam egyáltalán? Ti is tudjátok....
Az anyatej a legjobb 6 hós koráig mindenképp(a leghigiénikusabb,a legegészségesebb,a legkönnyebben emészthető, a legtáplálóbb,a legolcsóbb....) ,aztán jöhetnek az új ízek.....bla,bla....még a csapból is ez folyik.....
Sőt nem ettől jó anya egy anya,hogy minél tovább szoptatja a babáját,ha te úgy látod,hogy kevés a tejcsid,és Artúr baba igényli az új ízeket,akkor beszéld meg a doktor néniddel/bácsiddal védőnénivel és kezdj el neki adni először gyümileveket,zöldségleveket ,minden héten csak egyfélét próbálj ki,aztán jöhetnek pürésítve is ezek a dolgok. A kismama naptárban már tavaly is benne volt hónapokra lebontva,hogy mit mikor lehet bevezetni.... Ha gondolod,beszkennelem neked és elküldöm imélben.

Nekem sokat segített...
Pl.
6 hónapos kortól (gondolom,aki előbb,annak már 4 hónaptól)
Gyümölcs: alma,őszibarack,meggy
Zöldségfélék: burgonya,sárgarépa,sütötök,cékla,gesztenye
Gabonapelyhek:búza,zab,rizs,kukorica
7 hónapos kotról:
Gyümölcs: banán,körte (narancs,citrom,paradicsom-ha a családban előfordult allergiás megbetegedés,csak egyéves kor után)
Zöldségek:cukkini,saláta,brokkoli,fehérrépa,zeller,spárga stb...
Húsfélék:csirke,pulyka

Csak példaként irtam le ezt a két hónapot.

Most nem azt mondom,hogy ezt kell követni,de nekem senki nem mondta,hogy mit is kell,hogyan,nekem segítség volt,anyukám,és anyósom is állandóan azt hajtogatták,hogy mi is ettünk mindenfélét már ennyi idősen és mégis itt vagyunk,de ettől mindig égnek állt a hajam........Minden változik,könyörgöm,hogy mi volt 28-30 éve az kit érdekel???Akkor nem antibiotikumozták a teheneket például,vagy nem génkezelték a zöldségeket,gyümölcsöket,csakhogy a legismertebb példákat hozzam fel.....Az orvostudomány fejlődéséről ne is beszéljek.

Na szóval ne vedd okoskodásnak léccike amiket leírtam,de én eztet gondolom a hozzátápiról.

A többieket is ölelem és hiányolom a sok gyönyörűséges babás képeket!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Mi volt az orvosnál szombaton?

Na mennem kell...

Ja,és jó pihenést kívánok Gombocka a hétvégére,remélem jobb időtök lesz,mint nekünk.
Hova mentek? valamiről lemaradtam......

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Előkerültünk mi is. Lassan helyre áll nálunk is a net. Hát sajna ez van. Addig csak gondolok rátok, és reménykedem hogy mindenkinél minden rendben.

A fogam köszönöm rendben van.Múlt héten kihúzták végre.

Nálunk előállt egy furi helyzet. Lizusnak azt mondták lehet hogy lassan jön a foga,azt mondta a védőnő. Remélem téved.

Gombocka:
Ti is nagyon hiányoztok nekem.
Nyugi a helyzet nálunk is így áll Pogi is 3 hét alatt 30dgk-t hízott és nekünk is azt mondták az a lényeg, hogy hízik. Engem sem nyugtatott meg a válasz. Én a tápszeren gondolkodom, de csak akkor nyúlok hozzá, ha már tényleg nem látok rá más esélyt. Szeretném minnél tovább szoptatni. De ha tényleg apad a tejem akkor nem tudok mit tenni.
Aliz is nagyon próbálkozik a fejemeléssel és tartással néha elég jól sikerül is neki.

Tegnap megkaptuk a 2 hónapos oltást. Hál isten nagyon jól viseltük.

Ildikó:
Nagyon édi kis pocaklakód van. Én fent vagyok az iwiwen Wittmann Anna néven. Majd keress meg.

Szabus:
Hát nem irigyellek a vérvételes dolog miatt.

Puszi minden mamának és babának és a két kis pocaklakónak is.
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Eszembe jutott mégegy kérdés:

Mit gondoltok a homeopátiás szerekről. A hétvégén voltunk kint az egészségligeten és volt ott egy védőnő aki a kevés tejcsire ezt ajánlotta. Szed valaki ilyet? Van róla infotok?

Pussz: Anna & Pogi
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

sziasztok,

én is előkerültem. Nem nagyon tudtunk kimozdulni a múlt héten a rossz idő miatt, de most átjöttünk a nagyszülőkhöz és végre netezhetek :)

Nálunk szerencsére nagyjából minden OK, Melinda szépen gömbölyödik. Feltettünk róla képeket ide: http://www.choylifut.hu/melinda/index.htm

Anna, én szedtem homeós bogyókat a szülés előtt, hogy könnyebben menjen, de ezek szerint nem váltak be, viszont jól kiműveltem magam homeopátiából, van is 3 füzetem, amiben benne van, hogy mire mit és milyen mennyiségben kell szedni.
Tejserkentésre az Urtica Urens való, 5 CH higitásban, ennél nagyobb higitásút (9 v. 12 stb. CH)nem szabad szedni, mert az pont az ellenkezőjét idézi elő, azaz apasztja a tejet. Ezt felváltva lehet szedni a Ricinus 5 CH nevű cuccal. Nem minden gyógyszertárban lehet homeós szereket kapni, a neten rajta vannak a homeós gyógyszertárak.

Mindenkinek jó babázást és babavárást:)

Üdv:
Szeee
szeee

Halihó,

Ildikó, Anna
megjelöltelek benneteket a wiw-en, remélem nem gond. Gondolom a Melindáról meg fogtok ismerni, hogy én vagyok az.

Üdv:
Szeee
szeee

Sziasztok!

Mától végre életre kelt itthon a net.

Szeee:
Melinda nagyon édes. Eszküszöm némelyik képen kisértetiesen hasonlit Alizra. :lol:
Jó kis fotel volt a szobában a kórházba. Ez fizetős szoba volt vagy az Istvánban alapból minden ilyen jó?
Nagyon tetszik a kiságyatok.

Nem gond hogy megjelöltél. Örülök neki.

Ma vettem pont az Urtica Urens 5 CH higitásban, mert utána olvastam és erről írtak jókat. Remélem beválik. Csak az a gond nem tudom, hogy kell szedni. :(
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Halihó,

Anna, az Urtica Urensről az én füzetem azt írja, hogy naponta 2-3 alkalommal kell 5 golyócskát bevenni.

Tényleg hasonlítanak a lányaink valamennyire:)

Különben az Istvánban mi a 2. naptól fizetős alapítványi szobában voltunk. Igazából nem volt túl nagy szám 10 ezerért/éjszaka, de azért a sima kórtermeknél valamivel jobb volt. Volt saját hűtőnk, tv, pótágy az apukának (én ez utóbbi miatt szerettem volna alapítványiba kerülni, hogy a párom is ott lehessen velem, ami nagyon jó volt). Nekem sokkal fontosabb volt, hogy ő ott lehetett velünk éjjel-nappal, mint a többi anyuka jótanácsai, mert sokan emiatt esküsznek a többágyas kórteremre. Mi, ha valamit nem tudtunk, a párom elment megkérdezni a csecsemősnővéreket:)
Szóval az első éjszakán kívül mi ilyenben voltunk 3 napig.

Szabus,
Most látom a wiw-en, hogy a Szolnoki Főiskolára jártál/jársz. Én is ott végeztem tavaly kereskedelmi (levelező) szakon:)

Üdv mindenkinek:
Szeee
szeee

Sziasztok!

Szee, igen oda jártam, én (ha jól emléxem :D ) 2002-ben végeztem, de a diplomámat tavaly kaptam meg én is, a nyelvvizsga miatt... Vicces, én is ker-re, lev-re jártam. Akkor gáznak tűnt, de néha gondolok rá, és mintha hiányozna, jó volt valahol a vonatozás, meg a sok röhögés. Nektek megmaradt valami a társaságból?
szabus

Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégétek. Mi szombaton kirándulni voltunk Vác környékén, a párom cégével.Aliz nagyon hősiesen viselte az egésznapos bolyongást.

Szeee: Nem is volt olyan rossz az a szoba, főleg hogy a párod is bent lehetett. Én napi 5e-t fizettem egy elég gáz szobáért. És apa nem is lehetett bent akkor amikor akart, mert 3 óránként a szoptatási időben kiküldték és csak 1 óra múlva jöhetett vissza.

Milyen az a fősuli (szolnoki)? Pont mostanában szemeztem vele én is.

Pár nap múlva frissül Pogi oldala, addig is pár kép a kis tökmagról:

Kép fürdés anyával

Kép A pasik kedvence vagyok

Kép

Kép

Kép Vigyorgok mint a tejbetök

Kép

Én és a kistehén
Kép

Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nagyon jók a képek,mindkét baba valami gyönyörűséges!!!!!!!!!

Kicsilány!
Jó lehetett a Vác környéki kirándulás,szép környék!!!!!!!!!!
Örülök,hogy Pogi ilyen jól viselte az oltást!
Várom,hogy frissüljön az oldal,beszoktam nézni mindig,ha van időm és megkuksizlak benneteket!
A homeopátiás szerekről nincs semmi használható infóm :cry: :oops: :oops: :oops:

Nagyon korainak találom még a fognővesztést,de nem kizárható....egy pár hónapig csak nyálzani fog és mindent a szájába venni,aztán jön ki majd a fogacska, a hugom babájának is 3 hónaposan jöttek ki az első fogai,Dávidnak meg 8 hósan.Szóval ez változó,írassál fel ecsetelőt a dokibácsival,valamennyire segít nekik elviselni a fájdalmat és szerez be neki minél előbb hűtős rágókát!

Ja és jó a vonalzód!!!! :wink:

Szeee!
Persze,hogy nem gond,hogy megjelöltél az iwiw-en,örülök neki.
Majd ha lesz meghívóm Gombócka,neked is küldök,jó?

Olyan édes a kis Melinda baba,nekem az lett a kedvencem amelyiken felemeli a kis kezeit,persze jó a kép melletti szöveg is,(akárcsak nálad Anna. :D :D :D )a többi is nagyon cuki!

Szabus!
Mi újság van nálatok?

Gombócka!
Megjöttetek már a nyaralásból? :lol: Gyere mesélni milyen volt?
Hogy bírta Artúrka?

Niki!
Remélem minden rendben van veletek!

Küldök egy kis vidámságot nektek!Hétvégén csináltam,mi is kirándultunk vasárnap:
Kép Kép

Szép napot kívánok mindenkinek!Ildikó
ilgya1

Gombocka:

Iwiw meghívó elküldve!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Voltunk ma dokinál méricskéni. Hál istn megint rendesen híztunk. Már 5kg-sak vagyunk. Végre alakul a sok bukás is. Felirták a nutritont, remélem beválik.

Ildiko:

Hát igen tényleg szép volt a környék. Nagyon tetszett. Este teszek fel egy két képet is róla.
Lassan majd frissitjük Aliz oldalát csak apa sokat dolgozik vidéken. :(
A homeos bogyó úgy tünik használ, mintha több lenne a tejcsim. Lehet hogy ennek köszönhető, hogy megint 17 dkg hízott Aliz.:lol:
Van hütős rágokánk, de ő még nem fogja meg a rágokákat, nem érdeklik. Az ecsetelő kapható vény nélkül is, mert elfelejtettem feliratni?

Szerintetek mindenhol nyári szünet van babamasszázs ügyben, mert nálunk senki nem indit most. Pedig én nagyon szeretném vinni Pogit, de mire szeptember lesz már nagy lesz hozzá.

Pussz mindenkinek

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Szombaton szerencsésen hazaérkeztünk.
Minden nagyon jó volt, részletesen ha Artúr baba elaludt!
Addig is puszi mindenkinek!

Gombócka
gombocka

:lol:
Sziasztok, na itt vagyok.

A nyaralást nagyon élveztük mindannyian.
Szupi időnk volt és a hely is nagyon szupi volt és a kisfiam is nagyon tündérien viselkedett.
Egy másik házaspárral mentük, akik a legjobb barátaink, ott egy 3 éves kisfiú van, aki egy tündéri kisördög...

A szállásunk is nagyon jó volt, volt belső és külső medence, szauna, masszázs, teniszpályák, ping-pong, lovacskák, nagy park rész, ahol lehetett éstizni...stb, stb.

Mincsike igazi nagyfiú lett mire hazajöttünk.
Egyedül alszik el és rászokott, hogy dél körül alszik egy nagyot.
(szobatiszta még nem lett... :lol: :lol: :lol: )
Eddig mndig rajtam aludt el, de ebben a nagy melegben csak összeolvadtunk és jobb volt neki, ha letettem. Így most már mindig így altatom, van amikor nehezebben, de elalszik.
Vittük neki a kiságyat, úgyhohy abban aludt, nem velünk és egyszer sem kellett magunkhoz venni, nem úgy mint előtte itthon.
Úgy látszik mindenkinek jót tett a kimozdulás.

Majd teszek fel képeket is, csak apa ma elvitte a fényképezőt és még nem mentettük át a gépre.

Más,..
az a homeos "tejcsiszaporítót" én is kipróbálnám.
csak így kell kérnem a gyógyszertárban, ahogy fent írtátok? Majd leírom egy cetlire, mert képtelen vagyok megjegyezni.

Kicsilány, köszi a meghívót, eddig ott lógicsáltam...újabb függőség... :roll: :roll: :roll:

Puszi mindenkinek, írjatok!
gombocka

Gombocka:

Igen csak így kell kérni, csak vigyázz mert nem minden gyógyszertárban árulnak homeos szereket. Nekem úgy tünik nagyon bejött a szer.

Örülök, hogy jól telt a nyaralás és hogy Mincsi ilyen jól viselkedett. Alig várom a képeket.

Puszi

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

sziasztok,

én is kipróbáltam a homeós bogyót, nekem is bevált, bár csak egy adagot vettem be egy nap.
Bár nekem inkább olyan gondom van, hogy az egyik mellemben soha nem termelődik annyi tej mint a másikban, csak kb. kétharmada.
Amikor bevettem a bogyókat, jobb lett a helyzet. Nálatok előfordul ilyen dolog?

Különben Melinda teljesen kicsinált az elmúlt három napban, állandóan bőgött, gondolom a nagy hőség sem tetszett neki, meg fájdogált a hasa is.
Ti hogy vészelitek át a nagy meleget?

Van valamelyikőtöknek valamilyen tapasztalata kenguruval kapcsolatban? Milyen kortól ill. súlytól lehet biztosan belerakni a gyereket? Persze, gondolom ez is gyerekfüggő, mint szinte minden...

Anna,
a Szolnoki Fősuli szerintem középen van a nagyon gagyi (pl Gyöngyösi) és a kemény közgazdász (mondjuk Közgáz) képzés között, bár más fősuliba nem jártam. Meg lehet csinálni különösebb erőfeszítés és - már bocsánat - ész nélkül is:-) Én végig munka mellett csináltam - soha nem puskáztam, és nem volt annyira vészes, de azt sem mondom, hogy könnyű. Vannak nagyon kemény tantárgyak, pl. közgáz, számvitel, de egy csomó magolós gagyi is.

Más téma, nem szoktál az Indexes csincsillás fórumra írogatni?

Szabus,
én is szerettem vonatozni, soha nem aludtam lenn, mindig hazavonatoztam estére, ez volt a legjobb az egész suliban:)
Velem úgy alakult, hogy 1-2 emberen kívül nem tartom a kapcsolatot már senkivel. Valahogy túl sokan voltunk a csoportban, klikkek voltak és én igazán egyikhez sem csapódtam hanem sok mindenkivel jóban voltam.

Ildikó, Mniki, hogy vagytok?

Üdv mindenkinek:
Szilvi
szeee

Sziasztok!

Hosszú kihagyás után újra frissült Aliz oldala!

Szeee:
Hát ez a meleg nálunk sem nyerő. Aliz nem iszik se teát, se vizet, így gyakrabban teszem mellre, de még így is alig eszik. Ráadásul alig alszik, és hajnalban is felkel enni, amit eddig nemcsinált.

Kengurunk nekünk van. Apa azt mondja jó de én kicsit tartok tőle. Használtan vettük és attól félek nem tartja meg pogit. Amúgy elvileg 3 hós kortól ajánlják, de mi már 2 hósan is beleraktuk Pogit.
Hol tetszett neki, hol nem.

Nagyonrégen írtam arra a forumra. Nekünk a csinklubba van külön forumunk és inkább azt használom.

Pussz mindenkinek: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?