Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
szoktalak olvasgatni benneteket is, es nagyon ritkan a PCO-sokhoz irogatok.Igazabol Fannihoz lenne egy-ket kerdesem, persze ha nem zavarom.

Fanny1,
ha jol emlekszem te is PCO-s vagy es neked is hiperstimud volt. En most vagyok ET utani 3 napon de hasam még mindig brutál nagy, pedig napi 3-4 litert iszom. Ez kb meddig tart? Nem nagyon tudok ülni, bár a mai nap talán jobb egy kicsit. Tegnap este már róka is erre járt pedig kicsi gyerek korom óta nem talál ide. Ez is a hiperstimutol van, no meg az allando szedules?
Mit lehet meg csinalni, hogy ez a hiperstimu valahogy visszahuzodjon?
Ja es most en is azon vagyok ha ez nem sikerul, akkor en biztos nem fogok 3 honap mulva kezdeni, mert ez a hipertstimu tragikus (no meg 14 eszkimonk is fagyoskodik még...)

Tobbieknek drukk 1000-re foleg Hajniknak, asszem most nekik van a legnagyobb szukseguk ra.

Ja és annyit tudok én is segiten olvastam a Kaálisban, hogy ZSebinek szerelőnél a gépe, de ha meggyógyult a masina jelentkezik egyből.

Üdv
Orsi
orshe

Sziasztok!

Egy kicsit elalszom és beindul a banda.

Üdv köztünk csajok. (Aniko65 és Orshe)
Köszönjük a drukkot, tényleg ránk fér. :)

Aniko,
a lányok megválaszolták neked a dolgot, de annyit tennék hozzá, hogy én a te helyedben inkább az államvizsga utánra hagynám. Szerintem az a 2 - 4 hét már nem oszt nem szoroz a dolgon. De ez csak az én magánvéleményem. szerintem az ember jobban tud koncentrálni egyikre másikra, ha nem egyszerre van. Meg fog kelleni neked a nyugalom. :)

Spontán?! Az egy kisséé nehézkes lenne. Sajnos az első vizsgálattal - amit az inszemek elött végeztek, kb1.5 évvel ezelött - azt mutatta ki, hogy 7! óra elteltével 2!!!! db életképes spermium maradt! :!: Ellenanyagot termel a szervezetem!!!Szóval nagyon nagy csodának kellett vola a szervezetemben végbemennie vagy kellene történnie, ahhoz, hogy nekünk spontán babán(i)k legyen(ek). De az élet nem kiszámítható.! S bármi megtörténhet. :D Mégy egy csoda is belefér. :lol:
Amúgy éppen ezért írtam, hogy, ha nem sikerülne most, akkor bevetem a Gynevacot. Úgy tudom, hogy ez a szervezetben található gyulladásos folyamatokat ? rakja rendbe.
Azt mondta a dokim, hogy vmi ilyesmi lehet nálam a háttérben. (Vagy veleszületett vagy szerzett dolog.)
Azért köszi, hogy bízol a természetben és ne haragudj, ha kicsit 'olyan" hangvételűre sikeredett volna.

Szerintem ezt most tudjuk be a pöttyöknek. Most is kicsit ramatyul érzem magam. itthon fekszem és hosszú nadrág + pulóver van rajtam. Szinte végigaludnám a délutánt, de MA NEM LEHET.

Ma van a 2. házassági évfordulónk és ma a toppon kell(ene) lennem. :? Rendeltem a páromnak csokrot és szeretnék vele lemenni vacsizni a sarkon található étterembe. A lagzinkra a kaját ők csinálták így külön jó lesz, hogy akár ugyanazt is ehetjük. :wink: Remélem nem 'kavar bele a levesembe". :roll: Olyan jó lenne, ha meglephetném. Tavaly hajókázni voltunk Esztergomba meg vissza. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Baba,
igen pénteken kell mennem. :)
Remélem, hogy a rosszulléteimet és a 'nem érzem magam jól" közérzetemet vki\k okozza\ák. :D
Nem tudom leírni, de nem vagyok vmi jól. Magam sem tudom, hogy mit csinálnék. :cry:
Sokat vagyok álmos.
Most, hogy felraktam a bogyikat láttam egy csepp vért és egy kicsivel több barnás csíkot. Remélem több nem lesz. :(
Bocsi, de most többre nem vagyok képes. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok csajok,

először is, én is olvastam a Kaálison, hogy Zsebikének rossz otthon a gépe, úgyhogy "bizonytalan ideig" nem tud otthonról írni..
Hát, nálunk ugyanez a helyzet, de remélem, hogy 1-2 napon belül visszakapjuk a masinát, de addig is megpróbálok - így mint most - néha a munkahelyről benézni...

Orsi,
először is hadd szögezzem le, hogy nem szeretnélek megijeszteni, de a hiperstimu elég veszélyes is tud lenni, bár nem tudom, Te mennyire lettél túlstimuzva. Gyorsan elmesélem az én történetem (én nem vagyok egyébként PCO-s, csak szimplán kaptam túl sok hormont, mert valószínűleg über-érzékeny vagyok rájuk..) szóval nekem se szédüléses, se hányásos tünetem nem volt, "pusztán" napról-napra nagyobb lett a hasam, az ET utáni 5.napon már úgy fel voltam puffadva, mint egy 3 hónapos terhes.. , ekkor mentünk be szombat este az ügyeletre, ahogy úgy fogadtak, hogy "magának a kórházban a helye, mert itt az élete is kockán foroghat". Gondolhatod, hogy megijedtem! De a kórházban sem volt semmi további tünetem, azt leszámítva, hogy vasárnap délutánra már én is alig tudtam ülni..) Azt mondták az orvosok, hogy szerencsém van, mert mások ekkora petefészkekkel már üvöltetnének a fájdalomtól... Ill. van egy másik eset, amikor a folyadék nem tud "Kijönni" a szervezetedből, és ilyenkor esetleg meg is kell plumbálni.. De tényleg nem akarlak megijeszteni, de szerintem mindenképpen mutasd meg magad a dokidnak..., lehet, ha én is hamarabb megyek, megúsztam volna egy-két fehérjekoktéllal és nem kellett volna 10 napot kórházban feküdnöm. Az ellenszer a rengeteg fehérje, mindenféle tejtermékek, banán, melle-husi, ezt egyél nagyon-nagyon sokat, mert ettől húzódik vissza a petefészek!
Én nagyon szorítok Neked, hogy ne legyen semmi komoly és tudod, a hiperstimu általában jót szokott jelenteni, mert engem leszámítva az esetek 99%-ban az idézi elő, hogy az embriók beágyazódtak és elkezdték termelni a HCG-t. Tényleg, HCG injekciót (Choragon) kapsz? Nekem ezt a dokim egyből leállította!
Mielőbbi jobbulást Neked és gyere a hírekkel, hogy hogy vagy!

Anikó65,
én is Hajnóca véleményét osztom: szerintem sem kellene a 2 dolgot együtt csinálnod. Az a baj az injekciókkal, hogy kiszámíthatatlan, kinek hány napig kell, természetesen attól függ ugyanis, hogy a szervezeted hogy reagál.. Anno és is próbáltam összeegyeztetni egy külföldi utazással, mondván "addigra úgy is hazajövök", de rájöttem, hogy ez lehetetlen, hisz az egy-két nap csúszás pont elég, hogy mindent összezavarjon ill. többször kell majd UH-ra és vérvételre menni, és ugye ez is mind idő... Én annyit tudok Neked mondani, hogy az 1.lombiknál majdnem 4 hétig is eltartott a stimu-időszak, a múltkori fagyis ET-nél viszont egy jó hét alatt már be is költözött a picúr... Szóval ratad áll, de én halasztanék... Hát látod, kaptál pro- és kontra is, de dönteni csak Te egyedül tudsz... Szurkolunk Neked nagyon!

Hajnóca,
Te már tiszta kismama tüneteket produkálsz! Nagyon gyanús vagy Nekem! Hányás, levertség, álmosság -ezek mind-mind lehetnek nagyon jó jelek is, de én azt mondom - bocs, de a saját példámból okulva - hogy ne nagyon próbálj semmilyen tünetet sem biztosra venni, annál nagyobb lesz a boldogság, amikor kiderül, hogy az ikre már alig várják, hogy kipróbálhasság az új autót :?

Hajnesz,
ne add fel kérlek, biztosan nagyon nehéz, de egyszer már megtörtént veled a CSODA, és hidd el, ragaszkodni fog hozzád! Ez olyan igazságtlalan lenne, ha most nem sikerülne, de erre nem is gondolunk, mert MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Baba,
nem semmi ez a beázás, én rosszul vagyok a rumlitól, nálunk is esedékes lenne lassan egy festés-mázolás, de én abban bízom, hátha összejön a bébi, és akkor ígyis-úgyis meg kell csinálni még az érkezése előtt...

Lányok, most már dolgoznom is kell egy kicsit, majd lehet, hogy még 1 óra múlva, mielőtt megyek benézek, ha nem, akkor viszlát holnapig!

Puszi mindenkinek: Fanni
fanny1

Szia Hajnoca!
Örülök, hogy ilyen hamar válaszoltál. Sajnálom, hogy a házassági évfordulótok most nem a kedved szerint alakul :oops: , de gondolj arra, hogy lesz még sok-sok házassági évfordulótok, amit a gyerekekkel közösen tölthettek el :lol: ! (Persze, ne gondold, hogy a legmeghittebb pillanatban nem fognak felsírni...)

Én nem ismerem ezt a gyógyszert, de most már megvárom, hogy szerdán az UH-on mit mond a doki. Azért próbáltam kérdezősködni, hogy mennyire kell pihennem, meg ilyesmi, mert nem szeretnék több babát elveszíteni. Inkább a biztosra megyek.

Nagyon drukkolok nektek! Sajnos én átmentem már 1-2 dolgon, vetéléseken, amik lelkileg nagyon megviseltek, ezért át tudom érezni minden leendő és aktuális kismama aggodalmát, érzéseit.

Szia, Anikó
anikó65

Szia Fanny1!

Most olvastam a leveled, egy kicsit át kell gondolnom ezek szerint a dolgokat.
Sajnos attól félek, hogy teljesen kifutok az időből (40 év, az 40 év!) :cry: . Az államvizsga viszont fontos lenne ahhoz, hogy gyes után már ne kelljen visszamennem dolgozni, hanem én szervezzem meg az életemet. Szóval nem egyszerű az élet - nekem sem. Szerdán megyek a Kaáliba, meglátom mit tanácsol a doki. De az az érzésem, hogy ő is hasonlókat fog mondani.
Köszi a segítséget és bármi eszedbe jut, írj!
Anikó
anikó65

Fanny,
pont ez az, hogy egyáltalán nem élem bele magam, de azt mondtam most pont a páromnak, hogy remélem lakik odabent valaki, mert 'csak úgy" nem szeretnék ilyen tüneteket produkálni.
:( :)
Azért hányni nem mindig sikerül, így inkább csak az inger van meg. Sajnos. :oops: Inkább jönne ki, ha nem akar bent maradni. :(
:idea: Azért egy pohár jégkrém csodára képes. Megnyugtatja az ember gyomrát. :!: :lol:
Most még egy picit a fejem is fáj, de azt hiszem egy advil segít rajtam. Inkább, mint hogy nyüglődjek. Csak ne lenne ilyen sz..r idő. Biztos ezért fáj a buksim.

Aniko,
még alakulhat jól vagy jobban a napunk. Még néhány óra hátra van belőle. :wink: :lol:
Sajnálom, hogy ilyen dolgokon kellett keresztül menned. Szerintem pont ezért nem kellene egyszerre végigcsinálnod a két dologot. :?
Pont az kell majd neked, hogy csak magadra tudj figyelni és sokat pihenhess. :!:
Eddig nekem sem mondták, hogy mind a két hetet végig kellene feküdnöm, de... mivel ez már a 3. lombikunk és 4 lurkót kaptunk vissza a doki is biztosabbra megy. Más gyógyszert is kell szednem. (Régi: Duphaston, új:Estrofem) Nekem ebből és abból, hogy nem ellenkezett a 3. napos visszatétellel kapcsolatban az szűrődik le, hogy tutibbra akar menni.
A gyógyszerekre mindenki másképp reagál. Én szedtem a Clostit, de nem vettem magamon különösebb tünetet észre. Igaz nem most kezdtem. (Az első időszakban 2 számmal nagyobb melltartóra kellett lecserélnem a meglévőeket.) :)

:!: Ha bármilyen kérdésed van még ezekkel kapcsolatban vagy a lombikkal vagy csak akármivel írj nekünk nyugodtan. Lehet, hogy nem orvosi szavakkal, de eltudjuk mondani neked a dolgokat számunkra is érthető módon.
Inkább kérdezz, mint valami ne legyen tiszta. :!:
Légy jó és vigyázz magadra. A vizsgához meg egy egész kocsinyit kívánok.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,
köszönöm a szives fogadtatást Fanninak külön a gyors választ.
Hát már stimuláció előtt megbeszéltük a dokival, hogy nem töm tele hormonnal mert a Clostitol is 4-5 tüszőm lett állandóan, szóval "levette" a kezdő adagot, ez olyannyira sikerült neki hogy 20 petesejtet szivtak le. Szóval már akkor mondta, hogy számíthatok rá, hogy nem lesz kellemes, igen ő is azt mondta, ha elindul a terhesség rosszabb lesz mert a HCG is csak termeli a vizet. Nem kapok Choragot, alapból fel sem jött szerintem a punkció után. Egyenlőre még reggel mindig kis helyes pocim van de sajna délutánra már nem jön rám gatya... (3-4 hós terhes állapot) Na de akkor nyelem a husit, meg a feherjét, és iszom a vizet mint egy teve ( a férjem hív így azóta...) hátha az segit, no meg fekve pihegek... Ha egyik reggel meg nem lesz kicsi akkor meg visszacsattogok dokibá'hoz

Hajnóca, én csak csendben drukkolok. Mikor is lesz bizonyosság?

Anikónak én is azt tanácsolnám, hogy ne csinálja együtt a kettőt, sőt inkább várjon szerintem tényleg nem múlik 3-4 héten akárhány éves is az ember...

Üdv nektek, még lehet ma jövök
Orsi
orshe

Fanni,
hát nekünk sem volt kedvünk hozzálátni, már tél eleje óta halogatjuk, szóval a babák érkezése adta meg a lökést. :lol:

Hajnoca,
nem semmi, ahogy olvastam a jégkrémes megjegyzésedet rögtön beugrott, hogy a rosszullétes időszakban csak a jéghideg dolgok tudtak igazán jól esni. Ha ezt tényleg a babák produkálják nálad, akkor igencsak korán kezdik, nekem a teszt után egy héttel kezdődött csak el. :D
baba888

Sziasztok lányok!

Üdv az újjaknak, és sok sikert!

Hajnóca!
Nagyon drukkolok nektek, de sztem ne vegyél be advilt, csak algopirint, biztos, ami biztos. :)

Hajnesz!
Neked is nagyon drukkolok!

Pusz
Nina
nina79

Orshe,
péntek a nagy nap. :D

Képzeljétek sikerült jól meglepnem a párom. Akart nekem venni virágot, de nem volt szép.
A sztorim a következő volt. Átküldtem anyumhoz a beteglapomért. Elötte beszélgettük, hogy lehet, hogy rendelünk kaját. A virágossal 17:30ra volt megbeszélve. Pároma gép elött. Csörög a teleonom. Mivel nem működik a kaputelefon így le kell mennünk kinyitni az ajtót. Kérdezte, hogy rendeltem kaját? Mire én, hogy igen. Mikor visszajöttem csak nézett, hogy egy gyönyörű csokorral a kezemben állok elötte. Ezt nem nekem kellett volna? jött a kérdés. De, de most én szerettelek volna meglepni. - mondtam. És sok hatalmas csókot kaptam. :lol: :lol:
Tényleg gyönyörű a csokor. :D
De még a kajcsiról nem sejt semmit. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Nina,
már el is múlt.

Viszont görcsölget folyamatosan a hasam mióta bevettem a MagneB6ot. :( Pedig pont attól nem kellene.
Félek, hogy holnapra meg fog jönni. :cry:
Majd meglátjuk. Pedig a mensitől még messze vagyok. (Május 5 volt az előző.)

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

:D ma fantasztikus napom volt. Elmesélem. Mint tudjátok, én PCOs vagyok, 0ciklussal..anovulációval. Évekig semmispontán menzi, semmi baba. Nah a helyzetem az utóbbi időben javulgatott.

"Véghezvittem" egymás után 5 spontán 30-40 napos ciklust, persze nem mindet peteéréssel. Ja és mellesleg fogytam, stb.
A doki bácsi szerint nem kellene nekem az a lombik, hisz párom katonái okésak.

Szóval próba szerencse, jöhetett a closty meg az UH. Nem reménykedtem én peteérésben. 1 éve sem használt.

Ma voltam ujra UHn, 16. cn. És azt mondja a doki bá: "Nincs itt PCO, semmi cisztásodás. Szép vastag nyálkahártya és bal oldalon egy 16 mm-es petike várakozik!" Huha..mondom 16 mm?? Az jó?? Azt mondja: tökéletes, a héten peteérés várható. Szerintetetek??? Reménykedhetek??
Szerinte nem vagyok én már oly PCOs :-)

Mit szóltok??

Tanácsok??

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ginuska,
tessék úgy táncolni, mint a betűid!!!
Ez tényleg nagyon jó!
Mindent bele! Éljen a spontán!! :!:
Mi nektek szurkolunk. :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok.

A ET után mennyi idővel mutathat valamit a gyorsteszt?
monyo

Szia Monyo!

Az attól is függy, hogy kaptál-e olyan incit vagy gyogyszert ami tartalmaz HCG hormont. Pl. Choragon inci.

Ha kapsz, akkor annak szerintem legalább 3 - 4 nap kell, hogy kiürüljön teljesen a szervezetből. :)

Az ET után 1.5 héttel már szerintem nem fals adatot mutat a teszt. De ez csak az én magánvéleményem. :wink:

Elárulod, hogy hol tartasz?

hajnoca
Dunakeszi

Lányok!

Nagyon jól sikerült ez a nap. :lol: :D
A párom már szeretett volna vacsizni így kénytelen voltam néhány perccel indulás elött elárulni, hogy foglaltattam asztalt.
Jó volt nem itthon beszélgetni a családi dolgokról.
Jó volt látni a szemében a csillogást, hogy meglepődött, de el nem árulná.
Végre sikerült nekem meglepni őt. :lol: 8) :o
Most ragyogok én is a boldogságtól. :lol: :lol: :lol: Pár centivel a föld felett. :lol:
Mondtam is neki, hogy remélhetőleg a péntek is ilyen boldog lesz. :wink: :D

Olyan jó a feleségének lenni!! Élvezem. Őt is. :!: :lol: :D

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca.

Köszi. 10 napja volt az ET, és sajna egy csíkos lett a teszt... nem túl bíztató. :cry:

Csütörtökön vérvétel.
monyo

monyo!

10. napon nem korai a teszt???

Gina
Vendég

ginuska25

Hát, nem lehetetlen. De már tűkön ülök.
monyo

Monyo,
előfurdult már olyan a világegyetemben, hogy a teszt negatív volt. :wink:
Lehet, hogy késöbb tapadtak be, késöbb kezd el a szervezeted hormont termelni,.... :)
Az egyik kolléganőmnek pl kicsi volt az érték, de mostmár ott tart, hogy megvolt az első UH. A barátnőm - aki 16 hetes terhes - alacsony HCGvel és Progeszteronnal kezdett neki. Ha nem nézték volna a progeszteront most nem tartana itt. 8)
Pedig ő PCOs volt és elsőre sikerült.

Tényleg, semmi rásegítést nem kaptál?
Szabad tudni, hogy melyik kórházba, hova, kihez,..... jársz?
Érdekelne.
Eddig akármelyik csajszinak volt ET mindig kapott vmi kis segítséget.
Fura, hogy te nem, ha nem. :( :o

hajnoca
Dunakeszi

Monyo,
ni csak!

Fontos infók vannak rajta és még érdekes is.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38[url][/url]

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca

kaális vagyok, a doki az ET napján felajánlotta a hcg szurit, de mi akkor úgy döntöttünk, a természetre bizzuk magunkat. A doki nem erősködött 40-45%-ot adott így a megtapadásra.
köszi az oldalt valóban nagyon hasznos és érdekes :)
monyo
monyo

Sziasztok,

Ginuska - gratulalok, tuttam, hogy vki pco-s itt. :lol:
Egy ideig en sem fogom siettetni a kovetkezo lombikot, de abban biztam, hatha meg kiderul vmi.. De eddig semmi

Hajnoca,
rohanok utanad, enyim mensi majus 12, nagy nap pedig jovohet pentek. Csak taposd nekem az utat szorgalmasan :)

Mindenkinek szep napot mara, habar az idojosok ezt nem igy gondoljak

Orsi
orshe

Sziasztok!

Tesztelés
ET után 2 héttel tanácsod először tesztelni, akkor már biztosat mutat, előtte nem érdemes.

Nálunk továbbra is rejtély marad, mi van a pocakomban, beteg a doki, így nem volt ma sem uh...Egyszer csak lesz... :)
hajnesz

Hajnesz,
sajnálom, hogy még mindig nem tudtatok meg semmit. :(
Miért nem mész a magánba? Ott biztos alaposabban is vizsgálna és még talán jobban is rádér. :)

Úgy tudom a barátnőmtől - ma volt AFP vérévtelen Zsuzsikánál -, hogy nem igazán lesz mostanában ideje ránk. Új igazgató vagy ki van és minden műtétjére el kell mennie, meg ilyesmi. :cry:
Ez nekünk is rossz hír, de gondolom a doki sem így akarná. :(

Azért nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Az amibe bele sem szertnénk gondolni csak egy rossz álom legyen. :!:

Vigyázz magadra.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
Gondolom, ha láttunk volna már valamit, akkor mondta volna, hogy attól kezdve mehetek magánba. De ugye most beteg, így gondolom, magánendelés sincs. Amúgy szerintem a schöpfiben is elég rendesen megnézett, sőt kicsit égő is volt, mert mindkét alkalommal alig hogy beadtam a tajkártyámat, egy csomó kismama előtt egyből behívott, pedig stimuk idején órákat is vártam, mire bekerültem hozzá.
Remélem, ez az időhiány csak átmeneti lesz. De ahogy őt ismerem, mindent megtesz a csajokért!!!
hajnesz

Szia

Rég nem láttalak itt...Én nem írtam, sokáig, csak zsebitől kérdeztem, de most én is felléptem...
Sőt új lett ez az egész webes felület, aztán csak priviket tudtam küldeni.
Mi újság Veled?
Emlékszel még rám?ránk?
Mi beültetés után vagyunk 12 nappal. csüt. teszt. izgi 1000-el, de nem bízzuk el magunkat.....mert nagyot lehet...kopppp...

Zsebi,

Jó lenne már látni Téged is! csak megjavul az a fránya gép...

Hajnoca,Monyo
Drukkolunk Nektek!!!
Nálunk csüt. lesz a teszt...
Mondjuk Párom hasa nem feszit, csak a melle....
Meglátjuk....
Drukk,üdv.
Apacs
apacs

Hajnesz,
azért írtam, hogy jelentkezz be magánba, mert a barátnőm pont holnap megy hozzá. :)

Azon ne legyél meglepődve, hogy az elsők között hív be. Tudja, hogy mi a helyzet veled és neki sem jó, ha nem biztos a dolog. Értünk van!
Ne is törődj másokkal. :!: Persze rosszul esik neked is és nekik is a dolog, de nem te mentél be magadtól, hanem hívtak. :)
Az emberre nincs ráírva, hogy mi van vele. :!: Mindenki sorra fog kerülni. Ahogy én megfigyeltem egy bizonyos sorrendet állít fel és aszerint hív. :) Ez stimus időszakban hosszabb aztán rövidebb.

hajnoca
Dunakeszi

Szia Apacs!
Hú, akkor nálatok is van most izgalom rendesen! Kívánom, hogy Hajnocával és Monyoval együtt babásodjatok!!!! Drukk hegyek!!!
Ha nekem szólnak a kérdéseid, most az a helyzet, hogy 4 lombik után és egy petevezető átjárhatóvá tételi lapar előtt váratlanul spontán terhes lettem, de lehet, hogy a kis csodánk már nem sokáig tart, mert a jelek mégsem olyan bíztatóak. Most várunk, mást nem tehetünk, valami csak lesz, de legalább tudjuk, hogy akár spontán is sikerülhet egyszer... :)

Gina!
Nem is reagáltam rád, nagyon örülök a jó híreknek, hajrá spontán!!! Drukk nektek!!!!

Hajnoca!
Ja, hogy így megy ez? :) Én most azt hiszem, megvárom a csütörtököt, felhívom reggel Zsuzsikát, hogy van-e doki, aztán ha nincs, akkor hívom a mobilján, hogy mi legyen.
hajnesz

Sziasztok!

Sürgős kérdésem lenne,
Párom most hívott, hogy még mindig hőemelkedése van...
Csütörtökön kéne (14.napra) tesztelni...
Tegnap este megmértük a "lázát" 36,9 lett..
Ma reggel ill. délután 37,3-37,4....
Nem emlékszem, hogy mértük e az elmúlt 2 lombik során.....
Most nem tudjuk mire vélni..Én inkább + ként fogom fel, de mindig lecsapom a fejemet, hogy "ne éljem már bele"!!!
Segítséget várok Tőletek -Mindenkitől.....! :( :? :shock: :)
Jót-rosszat-vagy semmit nem jelent.
Párom meg azért izgul, hogy biztos megfázott...
Néha kicsit kirázza a hideg is..de csak kicsit..mellek továbbra is érzékenyek....
Lakásban jó idő van..23 -24 fok... Nem hinném, hogy megfázás..persze semmilyen más gyógyszert nem hajlandó bevenni..Pl:fejfájás...no Advil..no Nurofen, no Algopyrin.....kicsit érzi a torkát én mondtam, hogy szopogasson el egy strepsilst az nem is nagyon gyógyszer...
Mi tegyek Vele??? :)
apacs

Apacs,
Ezek a hőértékek egyáltalán nem jelentenek rosszat, nekem is 37.4 most a hőm, megmértem, abszolút rendben van, nyugi!!! :)
Mi panelban lakunk, már nincs fűtés, 22.7-et mutat a benti hőmérő és bizony fel kell öltöznöm, hogy ne rázzon a hideg. Szerintem nincs mitől félni, igyon meg egy jó kis citromos / menta / kamilla teát.
hajnesz

Szia Apacs!

Én sajnos nem tudom mire vélni a hőiteket, mert kellett volna, hogy tudjuk az előzőeket is.
Nekem is van néha ilyen érzésem, hogy fázom.
Fekszik? :?: Pihennie kell?
Lehet, hogy lement a vérnyomása és attól is érezheti így magát.
Mivel kevesebbet mozgunk így nem is termel annyi hőt a szervezet, mert nem kell annyira keringetnie a vért a szervezetben.
Viszont, ha magasabbra menne mindenképpen hívjatok orvost. :!:

Előfordulhat, hogy a kicsi okozzák. Hisz a szervezetnek át kell állnia. Hormonokat kell termelnie. Ja és azért arról sem feledkezzünk meg, hogy 'idegenként" érzékeli őket. S lehet, hogy küzd ellenük.
Kell szednie a párodnak pl. Prednisolont? Attól fájhat a torka. Immungyengítő. :!: Hogy a babák betapadhassanak. :!:
Szerintem inkább meleg tea, méz, meg ehhez hasonlók, mint bármilyen gyogyi vagy gyogyihatású vmi. Most inkább a természetes dolgokra menjetek rá. :)
Előfordulhat, hogy van egy kicsi megfázásféléje, de ha szed gyógyszert ez annak tudható be. :) És az szerintem jó. :D
Ha komolyabbra fordulna, akkor doki. :(

hajnoca
Dunakeszi

Hajnesz,
szerintem ne várj csütörtökig. :!:
Legalábbis én nem tenném. A helyedben szeretnék minnél hamarabb mebizonyosodni a dologról. Ha jó, ha rossz. :) :(
Ha rossz, akkor minnél elöbb túl lenni a dolgon. :cry: Viszont, ha jó, akkor minnél hamarabb felhőtlenül örülni. :D És nem kétségek között vergődni.
Bocsi, nem akarlak megbántani, mert el- és bele tudom magam képzelni a helyzetedbe. :(

Csak nem szeretném, ha őrlődnél. Az nem jó. :cry:

Nem így megy, de szerintem nem venné zokon, hogy elakarnál menni megtudni, hogy mi a helyzet. :!: Egy telefon és megmondja, hogy mi legyen!!! Így legalább nem hiába várakoznál!
:idea: Csak egy telefon. Gondolom megvan a száma. Inkább beszélj vele. :!:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
köszi, hogy így aggódsz értem, ha nagy bajt kezdünk sejteni, azonnal hívom a dokit! Annyira nem őrlődök, biztosan érezni fogom, ha hívni kell. :)
hajnesz

Sziasztok,
csak most sikerult ideulnom mert a mai nap sem volt az igazi es meg az ido is olyan vacak volt.

Apacs - udv itt, szerintem sem gond a `magas` ho, sot akar jo is lehet. Igaz en meg csak ET utan 4 napon vagyok de nekem a punkciotol faj a torkom. Van asszonykanak mandulaja? Mert nekem tuti az faj es nalam mindig az jelez eloszor, barmi valtozas van a szervezetemben, legyen az akar egy gyomorrontas vagy barmi mas.

Hajnesz - nekem is ilyen dogim van, harom eves es meg mindig bolond, de ezert szeretem, mert rengeteget nevetek rajta, olyan mint egy kolyokkutya.
En pedig ellentetben Hajnocaval varnek, nem tudom miert, de en ugy gondolom, hogy a rossz hirt raerek kesobb is megtudni, addig meg legalabb hagy` oruljek..

Hajnoca - mar csak 3-at kell aludni, egyre izgibb.

Zsebi - noszogassatok mar azt a gepszerelot hianyoznak a vicces kepek

Akit kihagytam attol bocsi, de most ennyire futotta, sajna ulni meg mindig nem tudok sokaig

Szep estet mindenkinek
Orsi
orshe

Orsi,
Az én Bigim is 3 éves és tényleg imádnivalóan lökött a csaj, emellett belelát az ember gondolataiba is, nem lehet átverni őket!!! :lol:
Én is úgy vagyok a várakozással, ahogy írtad, legalább addig van remény...Persze a józan ész közben azt mondja, amit Hajnoca, de a szívem még várna egy kicsit. :)
Pihizz sokat, Neked is megy a drukkk!!!!

Hajnoca,
Nem is írtam még, pedig csomószor elolvastam már az évfordulós történéseket, hogy Boldog házassági évfordulót kívánok így utólag. Jó volt olvasni, mennyire szeretitek egymást.
Legyetek mindig ilyen boldogok!!!
Kép
hajnesz

Orshe,
fel sem tűnt, hogy már csak 3 nap van hátra. :o

Hajnesz,
köszi a gratulát. Aranyos a kép. :lol:
De nagyon remélem, hogy nem fogok így kinézni. :lol:
S azt nem is biztos, hogy tudjátok, hogy azon a napon voltunk\vagyunk 10 éve együtt. 8) :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Halihó!

Hajnesz,
mindig várom az eredményt, aztán mindig jön valami meglepetés. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy amíg várakozol, addig legalább van remény, és az idő amúgy is segíthet. Persze mind nagyon kíváncsiak vagyunk, meg bizakodunk! :D

Hajnoca,
szuper, hogy ilyen jól sikerült a meglepetés, az mindig olyan jól esik az embernek, ha sikerül kedveskednie a párjának. Az én párom az első időkben valamiért mindig tudta, hogy mivel fogom meglepni, pedig mindig ügyeltem, hogy titokban tartsam, meg ne legyen túl kiszámítható, de megérezte, vagy nem tudom. :lol: Mondtam is neki, hogy kár belé a meglepetés! :lol: :?
De manapság már sikerrel szoktam járni, és ez tényleg olyan jó érzés, ahogy írtad.

Apacs,
én is emlékszem rátok. Szerintem simán jelenthet jót a hőemelkedés. Mikor még spontán próbálkoztunk én egy időben hőmérőztem, és az köztudott a hőmérős körökben, hogy ha sikerül az akció, akkor a hő a ciklus második fele (tehát végül is a megtapadás) után is fent marad. :D Szóval semmi pánik, mézes citromos tea, ha nagyon aggaszt ez titeket. Drukkok mennek ezerrel! :wink: :lol:

Ma kibontották a falat az ázás miatt, és erre kiderült, hogy nem is a fürdő felöl ázunk, nem az a ludas. Valszeg a talajvizet szívja fel a tégla, magyarul alulról nincs jól szigetelve a ház. Illetve csak az a része, mert ez egy nagyon régi felújított parasztház, de az a része később lett hozzáépítve. Holnap jön egy szigetelős, megállapítja, hogy pontosan mi is baj, meg ad egy árajánlatot utólagos szigetelésre. Na kíváncsi leszek. :cry:

Tegnap bevásároltam egy halom cukrot, meg citromot, ma este elmentünk a párommal bodzát szedni, és nemrég fejeztem be a beáztatást. Már csak pár nap és élvezhetjük az eredményt! :lol: :lol:
baba888

Sziasztok,

Csak röviden írok, mert nagyon nehéz lett a szívem ma reggel....
Páromnak megjött...... :(
Sajnos nem kell holnap reggel tesztelni..... :(
Az elmúlt napokban akaratunk ellenére kicsit beleéltük magunkat...
Most nagyon fáj....................................................................
És én meg bent dolgozok...Ő otthon...ez így még nehezebb.....
Azt hiszem nehéz napok állnak elöttünk....:(

Lányok!
Ne adjátok fel!
Nektek sikerülni fog! Csak ügyesen, türelmesen!
csao
Apacs
apacs

Szisztaok!

Tegnap párom elhozta a kocsit a szerelőtől. Átnézte és kicserélte ami nem volt frankó. Na, ez nekünk 120ba fáj.!! :roll: :cry:
De legalább egy darabig nem lesz vele gond. :!:
Most már inkább bele szeretnék venni vmi\ket. :D
Most rendesen lenulláztuk a számlánkat. De sebaj. Van egy használható, sokgyerekes autónk. Remélem a belevalót pénteken megtudjuk. :D

Baba!
Ez nem túl jó hír. Lehet, hogy mélyen kell majd nektek is a zsebetekbe nyúlni!? :cry: De lagalább megvan az ok és ki lehet küszöbölni. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Apacs,
nem is tudom, hogy erre mit lehet reagálni.
Sajnálom. :cry: Ha tudsz, akkor inkább menj haza a párodhoz. Neked és neki is jobb, ha most ott van mellette a másik. :(
Kitartás. Vigyázzatok egymásra. :!:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

Apacs,
:(

sajnos nekem is megjött, de holnap elmegyek tesztelni, hátha.... bár magam sem tudom, hogy miben reménykedem. :)
monyo

Monyo,
mikor kellett volna megjönnie? Most elméletileg a 12. napon tartasz, nem? Akkor lehet, hogy egy kicsit hamarabb jött meg?
Lehet, hogy csak egy gyenge mensi?
Van akinek egész végig megvan. :(
Anyum pl. 2 hónapos terhes volt a nővéremmel és még mindig megvolt neki. :)
Jól teszed, hogy azért elmész tesztelni. Majd ott megmondják a tutit. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Apacs!:(
nagyon nagyon szorítottam nektek, főleg amikor írtad, hogy a párodnak hőemelkedése van...én már tutira vettem,hogy sikerül.Sajnos az élet nem ilyen egyszerű,de legalább együtt vagytok szeretitek egymást, és ez mindennél fontosabb egy ilyen nehéz helyzetben!Tudom mennyire rossz, de fel kell állni és elindulni ismét, mert egyszer mindenki elér a célig!!!!!! Veletek érzek

Monyo!:(
sajnálom és neked is csak annyit tudok mondani kitartás!!! ahogy Hajnoca is írta, születtek már úgy is babák, hogy menstruált az anyuka, nekem egy ismerősöm volt így....Csodák vannak!!!!

Hajnoca!:)
gratula a szép kocsihoz, akkor ebben ahogy láttam akár 3 babaűlés is elfér?!:) Pénteken nagyon gyorsan gyere a hírrel, mert elutazunk délután és én már most izgulok! Tudod a gólyát nem szabad sokáig lekötni!:)

Zsebi??????? :shock:
Vendég

Hajnesz,
sajnos most tudtam meg, hogy a doki nem lesz a héten a Schöpfiben. Állítólag nagyon beteg. :(
Ha menni szeretnél orvoshoz mindenképp ajánlom, hogy hívd fel. Szerintem jobb ha elmész a váciba. :!:Vigyázz magadra.
Pusza

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Apacs sajnalom, de telleg, problajatok kikapcsolni a 3 napos hetvegen, mar amennyire lehet es probaljatok egymasnak orulni, hiszen az is nagyon jo dolog, hogy az embernek van egy szereto ferje / felesege.

Monyo - mar holnap van ... Mizu mi lett a teszt eredmenye?

Hajnesz, neked nem most kell vmikor visszamenni egy kis szivdobogasert?
Amugy most nagyon nem orulok a kutyimnak, mert tegnap este ota ki sem jon a fenekembol (azaz folyamtosan ott szaglaszik), ami sajna mindig mensi elott szokott torteni. Ez kicsit letort, mert ugye a kutyik orra nem csal :(

Hajnoca,
minden rendben? Mast nem is merek kerdezni, csak drukk-drukk.

vegre sut a nap is
Udv
Orsi
orshe

Sziasztok Csajok!

Sajnos rossz hírekkel jövök, nincs baba, holnap befekszem és Kósa befejezi.

Orsi,
Jaj, ezek a kutyuk...bár én még nem figyeltem fel ilyen jelekre...És ha mást érez??? :)

Hajnoca,
Nekem ma határozottan azt mondta, hogy holnap megcsinálja...bár elég szarul nézett ki ő is...Nem tudom, tulajdonképpen tök mindegy, hogy ezt ki csinálja meg, csak legyek már túl rajta...Jó lesz majd a sok kis abortuszos csajszival...
Drukk Neked holnapra!!!!
hajnesz

Szia Orshe,
fogjuk rá, hogy minden ok. :) Reggelire paradicsomos halat ettem, de nem akart a gyomromban sokáig úszkálni. :cry:
Most egy kicsit rossz. :oops: De azthiszem megyek egy kicsit aludni, mert este szeretnék menni egy búcsúbuliba ami itt lesz a szomszédos étteremben. Ahhoz viszont rendbe kell tennem a gyomrom. :wink:
Amúgy nem érzem magam a toppon. Kicsit tartok a holnapi naptól. De majd holnap meglátjuk.

Sajnálom, hogy ilyen 'jelek" vannak. Reméljük, hogy csak a szervezetben zajló hormonváltozásokat érzi a kutyusod. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnesz,
nagyon sajnálom! Kimondhatatlanul. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, hogy mit is írjak az abortuszos csajszikkal kapcsolatban. Remélhetőleg nem kell sokat bent lenned és majd otthon regenerálódhatsz.
Ha úgy van akkor bőgj és ne tartds vissza, mert az nem tesz jót.

Sajnos tudom, hogy milyen lehet ez az érzés. A nővéremnek az első babát 5 hónaposan kellett megszülnie. Mindannyian összevoltunk roskadva, hisz ő lett volna az első unoka.
Ezóta az eset óta látom a kismamikat másképp és állok a dologhoz másszögből.
Nekem is rossz volt amikor HSGn voltam. Volt ott egy lány aki alig volt több, mint 16 és abortuszra jött. Mi meg azért voltunk ott amiért. Voltak 4 kismami meg egy lány és én.

Csak annyit tudok még mondani\írni, hogy kitartás és mi itt leszünk melletted, mindig.
Nagyon vigyázz magadra.

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?