Sziasztok csajok,
először is, én is olvastam a Kaálison, hogy Zsebikének rossz otthon a gépe, úgyhogy "bizonytalan ideig" nem tud otthonról írni..
Hát, nálunk ugyanez a helyzet, de remélem, hogy 1-2 napon belül visszakapjuk a masinát, de addig is megpróbálok - így mint most - néha a munkahelyről benézni...
Orsi,
először is hadd szögezzem le, hogy nem szeretnélek megijeszteni, de a hiperstimu elég veszélyes is tud lenni, bár nem tudom, Te mennyire lettél túlstimuzva. Gyorsan elmesélem az én történetem (én nem vagyok egyébként PCO-s, csak szimplán kaptam túl sok hormont, mert valószínűleg über-érzékeny vagyok rájuk..) szóval nekem se szédüléses, se hányásos tünetem nem volt, "pusztán" napról-napra nagyobb lett a hasam, az ET utáni 5.napon már úgy fel voltam puffadva, mint egy 3 hónapos terhes.. , ekkor mentünk be szombat este az ügyeletre, ahogy úgy fogadtak, hogy "magának a kórházban a helye, mert itt az élete is kockán foroghat". Gondolhatod, hogy megijedtem! De a kórházban sem volt semmi további tünetem, azt leszámítva, hogy vasárnap délutánra már én is alig tudtam ülni..) Azt mondták az orvosok, hogy szerencsém van, mert mások ekkora petefészkekkel már üvöltetnének a fájdalomtól... Ill. van egy másik eset, amikor a folyadék nem tud "Kijönni" a szervezetedből, és ilyenkor esetleg meg is kell plumbálni.. De tényleg nem akarlak megijeszteni, de szerintem mindenképpen mutasd meg magad a dokidnak..., lehet, ha én is hamarabb megyek, megúsztam volna egy-két fehérjekoktéllal és nem kellett volna 10 napot kórházban feküdnöm. Az ellenszer a rengeteg fehérje, mindenféle tejtermékek, banán, melle-husi, ezt egyél nagyon-nagyon sokat, mert ettől húzódik vissza a petefészek!
Én nagyon szorítok Neked, hogy ne legyen semmi komoly és tudod, a hiperstimu általában jót szokott jelenteni, mert engem leszámítva az esetek 99%-ban az idézi elő, hogy az embriók beágyazódtak és elkezdték termelni a HCG-t. Tényleg, HCG injekciót (Choragon) kapsz? Nekem ezt a dokim egyből leállította!
Mielőbbi jobbulást Neked és gyere a hírekkel, hogy hogy vagy!
Anikó65,
én is Hajnóca véleményét osztom: szerintem sem kellene a 2 dolgot együtt csinálnod. Az a baj az injekciókkal, hogy kiszámíthatatlan, kinek hány napig kell, természetesen attól függ ugyanis, hogy a szervezeted hogy reagál.. Anno és is próbáltam összeegyeztetni egy külföldi utazással, mondván "addigra úgy is hazajövök", de rájöttem, hogy ez lehetetlen, hisz az egy-két nap csúszás pont elég, hogy mindent összezavarjon ill. többször kell majd UH-ra és vérvételre menni, és ugye ez is mind idő... Én annyit tudok Neked mondani, hogy az 1.lombiknál majdnem 4 hétig is eltartott a stimu-időszak, a múltkori fagyis ET-nél viszont egy jó hét alatt már be is költözött a picúr... Szóval ratad áll, de én halasztanék... Hát látod, kaptál pro- és kontra is, de dönteni csak Te egyedül tudsz... Szurkolunk Neked nagyon!
Hajnóca,
Te már tiszta kismama tüneteket produkálsz! Nagyon gyanús vagy Nekem! Hányás, levertség, álmosság -ezek mind-mind lehetnek nagyon jó jelek is, de én azt mondom - bocs, de a saját példámból okulva - hogy ne nagyon próbálj semmilyen tünetet sem biztosra venni, annál nagyobb lesz a boldogság, amikor kiderül, hogy az ikre már alig várják, hogy kipróbálhasság az új autót
Hajnesz,
ne add fel kérlek, biztosan nagyon nehéz, de egyszer már megtörtént veled a CSODA, és hidd el, ragaszkodni fog hozzád! Ez olyan igazságtlalan lenne, ha most nem sikerülne, de erre nem is gondolunk, mert MINDEN RENDBEN LESZ!!!
Baba,
nem semmi ez a beázás, én rosszul vagyok a rumlitól, nálunk is esedékes lenne lassan egy festés-mázolás, de én abban bízom, hátha összejön a bébi, és akkor ígyis-úgyis meg kell csinálni még az érkezése előtt...
Lányok, most már dolgoznom is kell egy kicsit, majd lehet, hogy még 1 óra múlva, mielőtt megyek benézek, ha nem, akkor viszlát holnapig!
Puszi mindenkinek: Fanni