Új privát üzeneted érkezett!

Azért dúl itt a szerelem rendesen :P

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Dúl ám!!!! :lol: :lol: :lol:

Mancsbá,
mi van, nincsenek reklamáló utasok, elveszett bőröndök, sokat késő járatok? :lol: Énmeg itthon megszakadok! :lol: :lol: Megyek, kölök már nyüszög, jönne a vályúhoz :lol: :lol: :lol: :lol:
A csibe ari!
mancs

Már a foci VB-t is megnyertem Elefántcsontparttal :)
De egy kicsit most nekilátok a munkának, hogy ne legyen olyan kemény a sodrófával nevelés otthon :)

Kép
Kép
mancsbá

Beújitottunk,

Gabi köszi a tippet! (A párnát meg sem köszönöd már????!!! ám! Öhöm-öhöm... :wink: )

Kép
----------------
B&M
bubek

naaaaaaaaa!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
szívesen!

Az elsőt másold be! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

na azééééééé!
köszi Gabi!

Kép
----------------
B&M
bubek

Jaaaaaaaj, ne köszönjed má meg minden bejelentkezésnél! Ilyet csak a h@lyék csinálnak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Köszi Gabi! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Hali!

T i s láttátok? Mancsbá visszament aí időben, az üzenete feletti dátum:Elküldve: 2006 Április 12 Szerda - 0:21 :lol: :lol: :lol:

Kép
sasha

Gondoltam, ha frissítek, egyből helyesbít... :?
sasha

Tücsökmami: a spongyabob még most is megy hétvégén? Azt hittem, leszokott róla a tv2 családunk naagynagy bánatára..

Mancsbá, a tickeres vonalzóra szavazok, ámbátor megjegyezném, hogy azon Petike 1 nappal fiatalabb…

Mancs, aham, látom alakul a családi dráma… „egy, a budapesti alvilágban csak „Mancs” néven ismert nő halálra csikizte munkából hazatérő házastársát” - Coolasa, Rtl Klub, Magyarország.
Ja, mégsem. Most olvasom, hogy Alejandro és Lucecita a brazil szappanopera legfrissebb (56263.) epizódjában kölcsönös sírigtartó mély érzelmeiről biztosította egymást. Most rövid szünetet tartunk, de ne menjenek el, a reklám után visszajövünk.

Kép Kép
coolasa

:evil: :evil: :evil: Már nem is tudom mit higgyek. Ez már nem lehet véletlen. Szerintem pikkel rám ez a babanet. Már megint újra kellett regisztrálnom. :( Lassan több felhasználónéven leszek fenn, mint Bumpy barátnénk.
És íme a két órával ezelőtt megírt (azóta kínlódok a belépéssel, de most már csakazértis!) üzim:

Sziasztok,

Hát jó régen voltam (miért kezdődik nekem minden üzim így? :lol: )visszaolvasni sem tudtam még teljesen.

Ilba,
gondolkoztam, hogy milyen okossággal tudnék segíteni a hozzátápival kapcsolatban, de sajna egy sem jutott eszembe. :( Talán az állag sem jön be neki, hogy pépes és nem folyékony? Vagy a gyümileveket sem csípi? Szerintem hagyd egy kicsit, nem baj ha csak pár kanál, idővel majd hozzászokik.
Képzelem milyen rossz érzés lehet azért, nekünk mindenki iszonyat rossz evő volt a családban, utánam szaladgált az udvaron a nagymamám szegény, a katonákkal. Aztán rendre beszámolt a szüleimnek, hogy hány szem szőlőt ill. szál ropit ettem meg. Mindenesetre azt egy nagyon kedves dokibácsi mondta, hogy a gyerek nem fogja éhenhalatni magát, úgyhogy fel a fejjel!
:)

Mamacka,
Mindig megcsodálom a képeiteket. Mennyi minden múlik a beállításon és a fényeken. Nagyon édi Áron baba, milyen nagyfiú már. :)

Mancs,
Asszem még nem is írtam, hogy nagyon tetszett a szüléstörténeted. A beszólásokon jókat rötyögtem, Petike érkezését meg megkönnyeztem. Köszi! :)
Ja, és jó ez az évődés. Ilyet mi is szoktunk a párommal, csak sajna ő nem ír a babanetre. :)

Sasha,
Csatlakozom Tücsökmamihoz, szerintem is a kakaó a ludas. Próbáld meg elhagyni, lehet hogy csak elveszi Gabi amúgy sem túl hatalmas étvágyát.

Vuka, Natasa,
Hatalmasak már a lányok, jól ki is gömbölyödtek a drágák, gyönyörűek mind a ketten. :)

Gabuska,
Gratula Livinek a lépegetésért, ezt már Bogi is csinálja, esik is néha hatalmasakat. Leülni még csak egyszer sikerült neki, egyébként, mint a zsák. (Timi, ismerős? :lol: )

Timi,
Nálunk a Vikiéknél ötödikben már nem volt Anyák Napja. Csak néztem nagyokat. Biztos a tanárnőtől függ.

Szóval nálunk annyi az újság, hogy kibújt az első fogacskánk + úgy néz ki jön a tesó. Nem mondom, hogy először nem rezeltünk be rendesen, de most már nagyon örülünk. Jó kicsi lesz a korkülönbség, 15 hónap. A Viki igazi kamasz módjára reagálta le. Mélységes megvetésének adott hangot, elsírta magát, aztán rohant felhívni a barátnőjét. De túl az első megrázkódtatáson, most már ő is boldog. :D
Egyenlőre nem túl gyötrelmes, de állandóan aludnék és émelygek is, Bogeszt viszont ez kevéssé érdekli. Hát így vagyunk.

Puszi mindenkinek!

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Coolasa alig várom már a folytatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rettentően izgulok mi lesz a szereplők további sorsa???????????

Na megvolt a mai napi séta is másfél órán át. Közben voltunk a bankban, bár csak segítséggel tudtunk be- és kijutni. Aztán a DM-ben átvettük a Bababónuszt. Ilba mi még egy kis szappant se kaptunk, de a kuponfüzet tényleg jó. Itthon aztán várt engem is a Liberos levél. Novum nekem is csak úgy küldték a pellust. Tök jó. Végre ma történt valami jó is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jucus akárki (már nem tudom követni a számokat) hatalmas gratula :!: :!: :!: :!: :!:
Hát nem irigyellek most :)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na megint én, úgyse szabadultok :twisted:

Tök jók a Tickeres vonalzók, csak nem enged 3-at, de miért, hogy a fene essen belé, ha eccer 3 gyerkőcöm van... a másik az a Liliputi meg engedi, lényegesen rövidebb a kódja, az is igaz...
No mindegy

Kakaó:
Ez az egész kakaózás nagyon régi ügy és az egyetlen makrója a Gabinak. (makró ügyben remélem nincs fogalomzavarom)
Szóval szopi helyett lett kakaó. Mivel még majdnem 20 hónaposan is napi 3x szopizott (akart volna többet is) így a 3 szopit a kakaóval váltottam ki és ez a mai napig megmaradt szokásának. Reggeli szopi/kakaó, déli és esti. Ugye az alvások miatt, mert csak szopival aludt el, de ezt váltotta az üveg, meg a bújás. Hát így van nálunk a kakaó, és ezmiatt még a fránya cumisüveget se sikerült elvennem tőle, aztán jött a Dani. Dani most üvegből iszik, azzal alszik, szóval totál szerelem és a Gabi meg irigy és hisztis, ha ő nem kaphat és az amúgy is fogpiszka lábakon álló testvér(v)iszonyt nem szándékozom még ezzel is romokba dönteni. Egybéként már próbáltam, totál csőd és katasztrófa lett belőle. Nem bírtam megvárni amíg abbahagyja. Először örjöngött, üvöltözött, aztán zokogott és kérlelt, könyörgött, majd mikor csak magának hangtalan sírt, és nem értette miért teszem ezt vele akkor nagyon megsajnáltam és bűntudatom lett. Hisz én adtam neki, akkor most mi jogon fosztom meg tőle, ha ő nem akarja. Majd később ismét próbálkozom. (ja ez a cumisüveg, kakaót még ihat pohárból) Azt is próbáltam megvonni tőle, cselesen, de akkor sem evett többet, egyébként meg van amit szeret, abból azért eszik. A Dancinak is ugyanúgy adok kakaót, mégis 2x, sőt van, hogy 3x annyit eszik mint a Gabi!!! Pl, ha a Gabi megeszik reggelire fél szelet kenyeret, már elégedett vagyok vele, a Danci a kakaója után általában megeszik két szelet kenyeret! Na ez a durva külömbség, pedig nem csinálok semmit másképp, vagyis jelen pillanatban. Úgy látom, hogy egyszerűen nem élvezet neki az evés (biztos azért mert erőltettem kicsinek, pedig akkor nekem nem tűnt annyira annak, de most utólag, már nagyon is), viszont a kakaózáshoz jó emlékek kötik. :idea: Ez most pattant ám ki a fejemből :idea: Lehet mesét kéne olvasnom étkezések alatt... ááá nem :P Akkor én hogy eszek :?:

Jajj, most töröm a fejem. :roll:

Coolasa!
Haláli vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sasha

Jucus!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!! :P
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sasha...úgy kell neked, nem kapsz 3 tickeres vonalzót. A Statisztikai Hivatal kimutatásai értelmében ugyanis a Magyar Családmodell a 2 szülő 2 gyerek felállás (most a kerekek számába nem mennék bele). Ez az ISO szabvány, értsd meg, minden ettől való eltérés már-már büntető törvénykönyv hatálya alá tartozó tett! Leszel szíves máskor jobban hozni a demográfiai átlagot!

Jucus Akárhány, hálás szívvel gondolok rád, amiért nem hagyod elsorvadni 2 db agysejtemet, ellenben újabb és újabb álnevekkel pallérozod elménket és tartod éberen figyelmünket. Mindazonáltal kihasználva az alkalmat, hogy még nem zavarodtam össze teljesen, itt és most g-r-a-t-u-l-á-l-o-k!

Képzeljétek, múlt héten voltunk a bethesda kórházban, a gyerekorvos elküldte Noémit (én meg megkértem őt, hogy elkísérhessem), mert megítélése szerint keveseket hízik (10dkg/hét). Volt mindenféle laborvizsgálat (és amikor azt mondom, "mindenféle", konkrétan mindenre gondolok, ami laborvizsgálható), és ma mentünk vissza ítélethirdetésre. Az őt vizsgáló főorvos szerint Noki tökéletes egészségi állapotnak örvend, hagyják békén, ő egyszerűen filigrán alkat, aki heti 10 dekás, és kész.. Nnna, ilyen is van.

Kép Kép
coolasa

Jucus
Én is nagy gratula!!! :D :D Szuper, és egy kicsit irigyellek is. Most már giga méretű lesz a családotok. Ha már tudjátok kislány lesz-e avagy fiúcska, mindenképp értesíts minket.

Sasha:
Hát nem egyszerű ez a kaja dolog. Nekem 14 éves koromban jött helyre egy csapásra. Az történt, hogy elkezdtem sportolni, és egyfolytában éhes voltam, így aztán kénytelen voltam megenni a menzát + mindent magamba tömtem :D :D

Coolasa:
Igen, most is volt Spongya a hétvégén. Most az volt, amikor azt mondja a Szandinak, hogy imádja a levegőt, pedig nem is tudja mi az, aztán elmegy vendégségbe hozzá, de biztos ismered....
Én örülnék, ha Gergő hízna 10 dekákat hetente, de nem teszi. Pedig kinézetre olyan kis combi-zombi :lol: :lol:
Vendég

Tücsi, aham, csak Gergőnek már van hízási priusza, Noémi viszont most van 3.9 kg körül úgy, hogy 3-mal született.

Kép Kép
coolasa

Jucus784289674893485!

GRATULÁLOK!!!!!

Látod, Ilba ikreket szeretne nektek!
Én meg szurkolok, hogy végre lány legyen! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!!

Először is Jucus (sokszám...): szívből gratulálok a következő gyerkőchöz! :) Nem semmik vagytok! Mi legtöbben még az elsőnél járunk, te meg már... :D

Sajna mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok, mert rengeteg munkát zúdítottak rám. Tegnap egy egész újságot, s be se jelentették előre. :( Jó, nem?

De azért egy-két dologhoz hozzászólok:

Ilba
Jégkockatartó sterilizálása: sztem rakd bele a mosogatógépbe, és jó lesz!
Hozzátáplálás: először is, ne olvasd a korosztályos topikot, mert az stresszel! Megtiltom! :evil: Ott már 5 és fél hónaposan kúsznak a gyerekek, míg pl. az enyém megfordulni sem hajlandó. :( Igaz, ülni már szépen ül, akár 5-10 percig is, kis támasztékkal.
(Én is szoktam olvasgatni... :oops: )
Én se tudok nagyon okosakat mondani neked, de próbáltad már kicsit fűszerezni a kajákat, amiket adsz. Pl. petrezselyemmel és igenis(!) sóval. Andrisnak pl. nagyon nem izlett a sima krumpli - pedig ő mindent megeszik -, míg meg nem sóztam. (Mellesleg tényleg szar sótlanul.) Aztán: meggyes krumpli, gesztenyés krumpli. Ezek elég finomak. Próbáld variálni a dolgokat!

Tudom, hogy a legközelebbi talin megvertek, de Andris irtó jól eszik, és már elkezdett pohárból inni. Az úgy történt, hogy anyósom kezében volt egy pohár víz és éppen inni akart, amikor is kivette a kezéből, mert megkívánta. Elég ügyesen csinálja, úgyhogy cumisüvegből általában csak séta közben adok neki vizet. És csak vizet, semmi gyümölcslé.
Sasha
ÉS kakaó. Nem akartam egyből reagálni, de egyetértek Tücsökmamival és Jucussal. Nagyon nem jó. Persze könnyű beszélni, de lassan próbáld leszoktatni.
Annyi tapasztalatom van már, hogy a sogórnőm három gyereke irtó rossz evő/volt. Leginkább az ötéves kisfia. Nem tudom, min él, de leginkább édességen meg ilyen kakaóféléken. Az érdekes az, hogy a gyerekek egymást rontották el, mert a két kisebbik kiskorukban nagyon jól evett, aztán eltanulta a nagybbtól és indult a kínlódás. Szóval nem könnyű, kitartást kívánok neked. De légy következetes, az mindenképp kamatozik majd.

Bubek, 4 db levelet kaptam meg, hogy melyeket, nem tom már, mert miután letöltöttem ki kellett törölnöm. :( De nagyon köszönöm!
És örülök, hogy bejöttek a golyócskák!

Na most mennem kell, mindenkinek a leges-legjobbakat!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Coolasa drágám!

"Leszel szíves máskor jobban hozni a demográfiai átlagot!"

Mikor máskor gondoltad? Valamely következő földi életemben, ugyanis a 3 gyereket visszacsinálni már nem tudom, max, 2x2 még lehet...

Volga!

Tudom következetesség, most ép következetesen várom, hogy visszanyerje 3,5 éves ép eszét, de mire ez bekövetkezik lesz már 4 éves... szóval várom, hogy kicsit fejlődjön értelmileg, mert most még ő is azt várja el, hogy kicsiként kezeljem, ez viszont komoly téma, úgyhogy most nem mennék bele. Szóval most anyuci vár és vár, aztán mikor elérkezettnek látja az időt közbelép. Tudom, hihetetlen, de én is voltam első gyerekes anyuka, és melyik gyerkőc a problémás? Naná, hogy az első. Ez van és általában ezért van az elsővel a legtöbb galiba. (általában, vagyis nem mindenkinél)
A bilizésnél is én voltam a hülye, most mit tagadjam?:) Aztán 3 évesen még pelenkába kakált és éjjelre is kellett. Aztán 2 hónapja láttam egy alkalmat, hogy végre a wc-be kakáljon (persze fiú, állva pisil, de azt, hogy ráüljön a wc-re, bilire, na azt nem!), nem engedtem, láttam, hogy ez most másmilyen hiszti, más sírás, mint az azelőtti próbálkozásoknál és kitartottam, és belekakált 2 nap után persze.
Szóval próbálkozom és talán idővel sikerül a napi 2 kakaót (hétvégén 3) 1-re csökkenteni, meg talán nem is olyan nagy baj, hogy nem úgy néz ki mint én (önvigasztalás volt, nem kifigurázni ám!:))

Jucus!
Gratulálok!!!!

sasja
sasha

Sziasztok!

Ki érti ezt a gyereket? De ugye milyen unalmas is lenne, ha mindent úgy csinálnának, ahogy mi szeretnénk? :D
Ma kisangyal idáig. Be nem áll a szája, úgy bababa-zik, hogy besz@rok rajta. :P Olyan arcot vág hozzá, mint egy fogatlan öregember. :lol:
Kapott is ma sapit, hálózsákot nyárra és egy pizsit.
Kaja „szinte” simán eddig 160-180-160. :wink:

Reggel a pelenkázóról előadott 3 Niagarát, az egész rá a habtapira, még nem tudom hogyan takarítsam. Persze jó alaposan feltöröltem, de az elég szerintetek, ha Domestossal áttörlöm? Olyan nehéz a kivehető kis részek miatt máshogy takarítani.

Sasha,
Törzskönyv megvan?
Dehogy harizok, úgy hangzott volna??? Köszi, hogy leírtad Gabit, szerintem is az a legfontosabb, hogy ne utálja meg a kajálást.

Most ezen a héten megy a csak tejcsi, aztán jövő héttől előlről kezdünk mindent. 3 kiskanál alma, aztán 3 kiskanál krumpli, ...
Védőnénit nem akarom megkérdezni egyenlőre, ...... , hogy is mondjam, inkább kérdezek a Babaneten. :wink:

A fejést meg bármelyikőtök megcsinálná, nem, ha nem szopizna a lurkó. Mindenesetre ha januárban mikor paráztam a tej mennyisége miatt valamelyikőtök azt mondta volna, hogy a 6 és fél hónapos fiam kizárólag anyatejes lesz még, hát igencsak mosolyogtam volna. :oops:

Vuka,
Jobbulást Neked!!! Nyálcsorgató, huncut Petra édike! :)
Boldog 4 hónapos szülinapot neki!!!

Mancs,
Üdv. újra itthon! Képek?
Nekem ma megjöttek az újságok. :P

Mancsbá,
Vukos poló szuppper!
Mit dolgozol? (Illetve mit nem? :twisted: )

Bubek, Tücsimami,
Megharagszotok, ha eltolnánk a talit? A holnap nekem sem jó, aztán már nem dolgozik András, szeretnénk együtt elintézni pár dolgot. Meg ki is kéne takarítanom. De jövő hét jó. Tudjátok, sok jó ember ... :lol:

Tali: jövő hét csütörtök, Városliget???? Talán már jó idő lesz addigra.

Mamac,
Írtó jók a képek, nekem a kötött kardigános és a paplan alattiak tetszenek a legjobban. :)
Mikor költöztök???

Vvolga,
Köszi a jégkockatartós tippet!!! Már azt hittem senki nem tud rá semmi okosat mondani.
Figyi, gratuláltunk Andrisnak a fél évhez? Ha nem, akkor utólag is boldog fél éves szülinapot!
Ez a genya SR rádzúdítja a munkát??? Nahát! :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Örülök, hogy nem haragudtál meg, elég csapongó voltam és jóóó hosszú, ráadásul a fránya törzskönyv sem lett meg és hiába nincs itt a két nagyobb gyerkőc a Gerinek egész nap rettenetesen fáj a pocakja. Mivel jobb dolgom úgy sincs vagy szoptatok, vagy sétálgatok vele, vagy tolizom a babakocsiban... most is itt alszik mellettem... csak aludt

Kép
sasha

Ezt találtam! Tavaly ilyenkor már meg lehetett gyulladni olyan meleg volt, most meg fűtök, mert megfagyunk... Kép

Kép
sasha

ezt is most találtam
Kép

Kép
sasha

Jucus:Gratulálok!!!!!
Ezek szerint zsákos Bogi is ügyeskedik már! Lehet tudni,hogy mikorra várható a legkisebb családtag?
:D

Legújabb tudományunk:Szilvi egyedül le tud mászni az ágyról.Tolat lefelé a popsijával.És egy pillanatra megáll EGYEDÜL!

Na megyek,mert nézem a Bariközt.

Kép

Kép
novum

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Már egy éve nem voltam a dokinénimnél, Gajdos Editnél, s teljesen elfelejtettem, hogy mikor is van a magánrendelése. Ha valaki tudja, kérem írja meg. Köszönöm!!

Ilba
Bocsi, hogy itt beleszólok, nem szoktam ide írni, de olvasgattam az írásaitokat. Nekem már majdnem 13 hónapos a lányom, aki gyakorlatilag most is az anyatejet tekinti fő táplálékának. Ezen kívül csak csipeget, s kizárólag rendes, darabos kajákat, azt is szigorúan kézzel. Kedvence a zöldbab. 8-9 hónaposan kezdett gyakorlatilag valamit is elfogadni és akkor is csak 2 fajta bébiételt, mást nem, s ezt is csak ideig óráig. A gyermek azonban egészséges és jóltáplált, szóval én befejeztem a parázást. Szerintem ne izgulj, nem gond, ha gyermeked egyenlőre nem akar hozzátáplálkozni. (Van egy 4 évesem is, aki mintaszerűen vette a hozzátáplálás fokozatait.)
Monó
monó

Monó :) ,
köszi szépen, kezdek én is belenyugodni, amíg van tej, nincsen gond. :)

Én is Gajdosos vagyok, kedden és pénteken rendel.
Írj privit és leírom a részleteket.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ezzel megyünk szafarira:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok,

Jucus,
hatalmas gratula :D
nekünk mondta a dokink várjuk meg Zsófi első szülinapját.
hát hogyis mondjam mi várjuk, de azért nem tétlenkedünk :lol:
erre a férjem mindig azt mondja, hogyha becsúszna a bébi akkor megszólnának minket, hogy "mik vagytok ti nyulak" :D
de kit érdekel :lol: ha 20 éves lennék akkor nem lenne gond a 3-4 év, de így, hogy öregasszony vagyok már mi is iparkodunk :lol: :lol: :lol:
Zsófi is felül és fel is állt hétfőn
már a fogacskát várjuk nagyon

Gabuska,
tök arik a videók :D
olyan cuki Livi popsiján a cicus :D

Ilba,
nekem jó a jövőhét csütörtök

látom nektek is megtetszett a tickerfactory :lol:
meg az aláírás
én is másik topicból loptam 8) incognítóban

Vuka,
Petra babának boldog hófordulót

Mamacka,
nagyon jóka fotók (mint mindig)
nem unatkozhattatok ennyi gyermekkel

Kép

Kép
sajtine

Ilba,
levettem a szülinapos vonalzómat
de figyelmeztetlek a szülinapra ha szeretnéd :lol:
én úgysem felejtem el :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

ezeket az irományokat a vonalzó körül nem lehet valahogy megszüntetni :?: :roll:

Kép

Kép
sajtine

Hello,

Ilba!
Nagyon aranyos a sapi, meg aki viseli az is. Nagyon jól áll neki, meg kell zabálni :D

Kép
sasha

Kép
Mindenkinek!!!

Sasha!
Húú,csajszi én tuti,hogy nem aludtam volna az éjjel!Örülök,hogy nem lett gond Danival!

Én fordítva vagyok mint Te. :) Világ életemben kertes házban éltem,most meg itt vagyok a betonrengetegben. :( Gabinak jobbulást kivánok!Hová készültök"nyaralni"?Bocsi,de kicsit lemaradtam. :oops:

Natasa!
Nagyon tündéri Szonja!Na és mekkora bendője van!! :D :D :D

Iba!
Sajnálom a hozzátápitokat.Úúúúúgy segítenék,de fogalmam sincs,hogy mi lehet a gond!"Nálunk sose volt gond az evéssel."

Gabi!
Livi kész hölgy lett amióta nem láttam,plusz még balerína is! :) holnap bölcsi????

Timi!
Holnap bölcsi????? :)

Mamacka!
Naaaaaagyon jók a képek! :lol: :lol:

Vuka!
Üdülési csekk. :( Nagyon szép leányzó Petra. :)

Jucus!
Gratula az első fogacskákhoz! :) Hip-hip hurrá négyeske!!!Ehez is gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi.Akinek most nem írtam külön ezer bocsi.Végül egy kép a hercegemről. :lol: :lol: Dia
Kép
lldicsi

Tényleg Jucus mit csinálsz ha ikrek lesznek :?: :lol:
Szép nagy családotok lesz :D

Kép

Kép
sajtine

Jucus, bárki is légy :), GRATULÁLOK! :)
Vendég

Jucus
Gratulálok!
...pont azon a gyerekes bulin mesélte a barátnőm,hogy anyósának évenként jöttek a babák ráadásul a két utolsó ikerpárra sikeredett! :) :) :) így hét várandóságból végül kilenc gyerekkel zárták a sort!
Nem lehetett semmi! :) két újszülött, két egy éves, egy kettő, egy három, egy négy, egy öt, egy hat éves... :) :):) :)

Örülök, hogy tetszenek a képek! :) Nagyon jó volt így együtt lenni...egyik barátnőmmel évente csak egyszer találkozom mert hollandiában élnek. Fura volt, hogy nemrég érettségiztünk most meg már egy siserehad vesz körül minket...

Ilba
Szerintem se aggódj ezen... adj neki tejcit ha azt szereti! :)
Ha minden igaz augusztus végén költözünk, vagyis akkor kezdünk felújítani ha lesz miből... ugyanis most férjem munkanélküli... :(
Anyukám már teljesen elvette az egésztől a kedvünket... :( Egyfolytában újépítésű lakás prospektusokat dugdos az orrunk alá, hogy az mennyivel jobb lenne... nem érti meg, hogy akkor ugrana másfél milla... ezt már végig kell csinálnunk. :(
Mesélj valami szépet jót, hogy újra megjöjjön a költözési kedvünk! :)

Aranyos a szafaris kép! :)

Jégkockatartót csak elég forró vízben kimosni, a megfagyott kockákat nagyobb zacsiban gyűjteni, így egyszerű a főzelékbe keverni, illetve vannak a zacskós jégkockatartók...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hát ezt az időt nem hiszem el!
Pedig 3 éve milyen jó idő volt!
Ma van a házassági évfordulónk. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Gratulálok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihóóóóó!

Téllleg gáz ez a trutyi idő! Le kell menni az opt-be felvenni pénzet, Anyu jött volna addig vigyázni Livire, hogy ne kelljen ebben a tornádóban levinni magammal, csak szegénykém este véletlenül 2× vette be a szívgyógyszerét és nem mer elmenni otthonról.

Ilba,
drakulálok!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Jucusakárhány :lol:
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hol tartasz?

Sasha,
jó a sokcumis kép:) Nekünk is ilyen van, a világoskék hajós Babynova:) Hát igen, kicsit hülye idő van, de én az ilyet is szeretem. Csak nem május végén:(

Ilba,
tegnap nekem is megjöttek az újsik. Képeket nem nagyon csináltam :oops: mert nálunk a nagy fotózseni Mancsbá, és ő visszajött húzni az igát. Énmeg mindig elfelejtettem :oops: Bezzeg itthon kattintgatok ám! Tegnap csináltam fülig érő szájú és lefelé görbülő szájú képeket :)

Coolasa,
tetszett a szappanopera:) Végülis nem volt itthon dzsihád, mentünk a nőgyógyászhoz, gondoltam, ne jöjjön Mancsbá lila monoklival a szeme alatt :lol: :lol:

Csajok, akik távfűtésesben laktok, hogy bírjátok ezt a hideget? Már véget ért a fűtési szezon... Be lehet még ilyenkor kapcsoltatni a fűtést, vagy hogy van ez? Hogy csináljátok? Nálunk ha nem is egész nap, de néha bekapcsol a kazán. 10 fok van més most is kint :x

Petike az éjjel 9-től fél 5-ig aludt :lol: :lol: :lol: Imádom!!!! De ha nem aluda éjjel, akkor is imádnám :D
mancs

Ilba,
gratulálok!!! :D Pont erre gondoltam, hogy szegény azok, akiknem esküvőjük lesz... Biztos gondolták, hogy ilyenkor már tuti jó idő lesz rájuk:( Bár a miénken esett az eső, és csak arra a pár órára derült ki az és, amíg a kültéri fotózásunk volt. Kegyes volt hozzánk a fentlakó :lol:

Gabi,
akkor cígölöd magaddal Livicseket? Anyukád azért jól van, ugye? :)

Mamacka,
milyen másfél milla ugrik? Szocpol?(=szociálpolitika :lol: :lol: :lol: ha még emlékszik rá vki) Pont ez lett volna a köv. kérdésem, hogy mikor költöztök. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved!!!
mancs

Mancs
Nem az még csak az igénylésnél tart de hasznéltra csak 450ezret kapunk...
...a foglaló ugrana... meg az eddigi költségek...

Gabuska
Egy kicsit visszaolvastam! Nagyon jó a videó!
Megpróbálok én is regisztrálni, de nembiztos, hogy sikerül...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mancs,
asszem ez úgy van, hogy ha lemegy a napi átlaghőmérsékelt 17 fokra, akkor automatikusan bekapcsolják a távfűtést. Egyébként meg külön kell kérni a Főtávot.
Livicsek harisnyában, thermo melegítőben és cipőben van.

Nem, nem megyünk le, majd holnap. Addigra Anyuból is kimegy a kokóóó! :lol:
Jól van amúgy, de sose lehet tudni, mi lehet ilyen esetben, aztán ne az utcán legyen rosszul.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
aha, azért kérdeztem, mert én is úgy tudom, hogy használtra csak ennyit adnak.

Gabi,
tehát már fűtenek? Vagy még nem? Bár gondolom, akkor Livicsek nem lenne pufajkában :) Helyes, nehogy rosszul legyen Anyukád! Főleg, hogy ilyen b.zi idő van, még plusz rátesz egy lapáttal, pláne a szíveseknek... :( Láttad, a tv-ben reklámozzák kedven operaénekesünk, Vásáry Andrea :lol: albumát! :lol: :lol:
mancs

Ja, a tegnapi vonalzóhitelesítés elmaradt. Dokiztunk, Dédiztünk, Mekiztünk:) Aztán este fürcsi, szopi, és meccsnézés :lol: Nekem meg bealvás a 2. félidőben :lol: Mancsbának meg horkolás, kattogás és szörtyögés egész éjjel :lol: :lol: :lol:
mancs

Remélem jó nagy bukás lesz! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem rögtön indítják el, már nem emlékszem pontosan, a gondnok ecccer elmesélte. Lehet, hogy több napig kell hidegek lennie, mert 1 napokra biztosan nem akarják beizzítani a rendszert. Biztos a Német Lajossal egyeztetnek. :lol:

Mi volt a dokinál? Kibabázta magát?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska

...lehet, hogy sikerül a videó...
Mennyit lehet feltölteni?

Kép
Kép
Kép
mamacka