Új privát üzeneted érkezett!

Szétmegy a fejem:( Pedig én nem vagyok egy migrénes típus... ráadásul tegnap este 10-kor már lóbőrt húztunk...

Nagyon remélem, hogy ez annak a jele, hogy valami hormonális változás van és mégiscsak megvolt a PÉ...

Egyszer azt mondta nekem egy "gyógyító ember", hogy a migrén ellen a legjobb amit az ember tehet, ha szexel (tök mindegy, hogy egyedül, vagy párosan :) ) a lényeg a sok-sok felszabaduló hormon... hmmm... na majd kiderül... (ld. kinek van kedve szexelni, ha szétmegy a feje...)
Vendég

A fenébe :evil: kimaradt vmi!

Kamilla
Neked akartam még írni,hogy miért lesz lapar??A mensi miatt :( ,és mély együttérzésem!
Azért sztem az nagyon pozitív,hogy nem esküvő közben jött meg!Ugye?(csak,hogy vígasztaljalak kicsit) :oops:

Csakegy
Hát nem tudom,jó-e rá a sex :oops: apának pl. utána mindig erősödik a fejfájása :oops: :oops:

Katica
Nahát,de szemtelenek!Miért nem hagynak írni :twisted: ?????

KépKép

KépKép
okr

Tontica! :D
Nagyon gratulálok!
Ennyi kétcsíkos tesz!!! ( kicsit irígykedek.. ) :oops:

Most annyi mindenkinek megjött! :cry:
Sajnálom!

Nagyon úgy érzem, hogy nálam sincs sok remény. Ma is csak barnázom, csak kicsit jobban, mint tegnap... :cry:
zsazsóka73

Sziasztok,

Gratulalok Tontica :)

KEditke,
emlitettem, hogy visszaolvastam a leveleket 2005-ig, nagyon szoritok nektek a vizsgalatra. Remelem minden rendben lesz majd.

Most keszul az elso gorbem, amint megvan, felteszem elemzesre :lol:

Puszi

Melcsi :wink:
melcsi6

Szia Melcsi!!

Köszi szépen:)!
Már nagyon régota vágyom a babára,és már itt lenne az ideje!
Az egész lakás kész van ,lenne külön szobája is :D !!!Azt megértem ,hogy tavaly mért nem akart baba lenni(mert anyáméknál laktunk) ,de már saját házikonk van! :)

Az egyik bnömnek akinek van 3 éves ,és 11 hónapos gyerekei most vállnak mert a csajnak kiderült h szeretöje van és elvették töle a gyerekeket!!!!!!Szegény teljessen ki van készülve :( !!
Szoval mi teljes szeretettel várjuk a babánkat,de még várat magára!!
Na nem fárasztalak benneteket,inkább elmennek már pihizni és várom majd a barátok közt!
Puszi!!

Sziasztok!!
Vendég

Keditke: hat ez borzalmas, miert kell ezert elvenni a gyerekeket az anyjuktol? En szuleim is igy valtak el es megsem vett el apu minket anyutol. Nagyon meg kell gondolni hogy kitol akarunk gyereket!!!

Milyen hazatok van? Most mar biztos jon majd a baba nemsokara! Mi egy 3 szobas kis lakasban lakunk, lesz a kistesonak is kulon szobaja csak kicsike.

Melcsi: Koszonom!!!

Zsazsoka mi lehet ez a barnazas? Csinalsz holnap tesztet? Akkor kiderulne hogy mi is a helyzet.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! :wink:
Aranyos vagy! De nem merek tesztelni.
Várok. Pár nap és eldől, mi ez.
( Bár közben szétvet az ideg. ) :mrgreen:
zsazsóka73

lanyok a draga parom vett tesztet ugyhogy reggel teszt.
Ha nem jovok egy jo darabig akkor negativ lett es kiborultam.

Kép
monyoka

Zsóka
Egy teszt még nem a világ!Még a tuti negatív is jobb,mint a bizonytalanság!Na,persze nem lesz ilyen,uis drukkolunk,és jön a zebra! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyoka
Korán reggel már várni fogunk! :D +++++++++++++++++

Editke
Akkor sztem a barátnődnek most nagy szüksége van rád!Támogasd őt,ha van időd!

Melcsi
Várjuk a görbédet!

KépKép

KépKép
okr

Monyoka nagyon orulok, akkor holnap megnyugodhatsz, befognak gocsolni az ujjaim holnapig. :) Drukkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! :wink:
Nem teszteltem, de a fertility ki is vette a grafikonból a pé-t.
Szóval lehet, hogy ebben a ciklusban nem is volt.

Monyóka!
Teszt mit mutat? :?: :?:
zsazsóka73

nem sikerult.

Kép
monyoka

Monyoka annyira sajnalom!!!!!!!!!!!!
Pedig nagyon ugy nezett ki, akkor most meg egy havany csik sincs?
Nagyon sok erot kuldok Neked!!!!!!!!!!!
:cry:

Az en hom ma is 37 es duzzadnak a cicijeim. 15 dpo, 27 cn.

KépKép
KépKép
tontica

Monyó!

Itt is írom. :(

Zsazsó!
Én ennek a ferti-nek nem annyira hinnék. Hőd mennyi ma? Barnázás?

Tonti!
Hát persze hogy örül apa a babának. Ha annyira nem akarta volna, még jobban vigyázott volna sztem. Tök jó.

Bee!
Gratula a Picknek, rádióban én is hallottam róla.
No akkor lassan lehet belehúzni nálatok is. Sztem jólteszed, hogy nem clostyzol.
Nyaralás:
Olaszországban mennénk édes kettesben kocsival, sátorral. Igazából olyan körutazás féle lenne, Toscánában, meg talán még kcsit délebbre. Kéééét hét. El semi hiszem.

Csakegy!
Azért csak próbáld meg ezt a gyógymódot, hátha tényleg elmúlik a fejfájás. Tudod, kellemest a hasznossal.

Keditke!
Akkor hajrá, hogy a nyáron sikerüljön.

Ildi!
Most meg én vagyok...:)

Angyal!
Tudom-tudom én is ilyen szkeptikus féle, előre felkészítem magam a csalódásra típus vagyok. De gondolom ez már kiderült itt.
Akkor bizakodjunk egymásnak. Te nekem én neked. :)

Kriszta!
Remélem ma már jobban vagy.

Anyapoc!
Mindig olyan érdeklődéssel olvasom soraid.
Gyerkőcök, hogy viselik a rossz időt?

j.
Vendég

Tontica!

Nem raksz fel egy görbét?
Hol méred és meddig? Hány napos szokott lenni??

Monyoka ! Sajnálom!
zsuzska80
Szombathely

Tontica!

Nem raksz fel egy görbét?
Hol méred és meddig? Hány napos szokott lenni??

Monyoka ! Sajnálom!
zsuzska80
Szombathely

Monyóka! gondoltam rád sokat, sajnálom nagyon! :cry:

tontica! csatlakozom Zsuzskához, én is szívesen látnék tőled egy görbét, főleg, h az enyém ennyire béna. (ma is csak 1 tizedet ment fel 36,2-ről, szvl ez se lesz pé..., na mindegy)
és megtennéd, h elmagyarázod a jónáson a jeleket? a lányt értem :), de mi a sárga pont és a piros vonal az a termékeny időszak?

előre is bocs a hülye kérdésért, de amiket írtok, az szó szerint azt jelenti, h a netes diagram magától berajzolja a pé-t? ezt vlki kifejtené?

csakegy! ha nekem szexelnem "kellene" amikor migrénem van, akkor nem kizárt, h egy életre elmenne a kedvem. ami azért nagy kár lenne :D

legyen szép napotok! én nagyon röhögtem, amikor reggel kiléptem ebben a szélviharban, -20fokban az utcára!

üdv! pt

Kép
ptnd

Monyoka
:( :( :(

Zsóka
Az,hogy kivette a p.é-t sztem azért van,mert még nem teszteltél,uis szte egy X napi p.é-vel már pozitív tesztet kellett volna gyártani,vagy megjönnie a mensidnek.
Nos,sztem nagyon bíztató a helyzet!!!!!
Légyszi' TESZTELJ!!!!!drukk++++++++++++++++++++++++++++

Junko
Mikor indultok?

Kamilla
Miért lesz laparod?

KépKép

KépKép
okr

Üdv Csajok!

Editke,
nagyon örülök, hogy elkezdődnek a kivizsgálások! :) :)
Párod ugye tudje, hogy ő is produkálni fog? :lol:

Monyóka,
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Plusz még jobban elszomorít, hogy már megint egy téves pozitív teszt :(

Junko,
okés, ezt megdumáltuk!

Zsazsóka,
:?: :?: :?:
Tessék jönni a jó hírrel!!! :D Én drukk és szurk és minden! :wink:

Huhú, holnap ilyenkor már zabszem se fog a s*ggembe férni! :mrgreen:
Már most sem! :roll:
angel37

Junko,

két Toscanában! Jaj de nagyon jó lesz nektek! :lol:

Olvastad a Napsütötte Toscana c. könyvet?

SZia Kriszta! :)
Jobban vagy mára? :)
angel37

:twisted: az előbb nyilván azt akartam írni, hogy "két hét Toscanában" :roll:
angel37

Hát... sajnálom a rossz híreket:(

Nálam is megdőlt a PÉ-gyanú :(

Ma ugyanis 36,1 a hőm... tehát tuti, hogy nem volt PÉ-m a napokban :(

Nem értem:(

Hőm leesett (na ez semmit se jelent), az LH teszt bejelzett (tudom, ez se jelent semmit - főleg, hogy nem volt full erős...), a méhszájam puha volt és magasan járt...

Nem értem... egyenként még OK lenne, hogy nem PÉ, de ez így együtt :(

Ma reggel is megnéztem a méhszájam és alig értem el + olyan félkemény volt... jobban nem tudtam megvizslatni, mert nem értem el...

Mondjuk ha jól tudom reggel magasabban van és délutánra/estére szokott lejjebb mászni, ezért is kell mindig ugyanakkor nézni... úgyhogy este azért csekk, de én már eltemettem ezt a ciklust...

Igazából attól kezdek tartani, hogy valami gubanc lehet... mert nálam minden 2. ciklus tűnik csak jónak... a hormonjaim szerint minden rendben volt a ciklus elején, tehát most PÉ-nek kellett volna jönnie!!!!!

Követelem a PÉ-met :(
Vendég

Sziasztok!

Monyoka sajnálom :(

Lányok, szerintetek az normális hogy már 4. napja 36,5 a hőmérsékletem? Ilyen még nem volt nálam ....

Kép
kokusz

kokusz: hát... izé... miért ne? Max. majd innen kúszik újra fel :)

Na itt az én görbém. Elég ronda.

Kép
Vendég

Csakegy

jólvan akkor nem aggódok még .... :)
A tiéd elég érdekes .... de még bármi lehet belőle
kokusz

Okriszti!

Azért lesz laparom, mert 15 sikertelen cikluson vagyok túl és már elegem van. Mondtam a dokinak, hogy ha lehet, kezdje egyből a laparral, mert akkor egy füst alatt mindent meg tud nézni és ha kell, el is tudja hárítani az "akadályt". Szóval kicsit felgyorsítottam az eseményeket. Remélem hatása is lesz.

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok lányok!

A barátomék görbéjén valóban átrakta a ferty 19. napra a peteérést (már reggel küldtek sms.t :D ), de a német nem... Tehát mindenkinek igaza van. Mondtam a pasinak, hogy a minőség érdekében fogja vissza magát egy kicsit, ....assssszzzzem, most nem szeret :)

Tontica!
Azért nem volt éles a többi, mert most láttak neki a vitaminozásnak, meg a csaj is mindig kitalál valamit (pl. megműtteti a lábát stb..., de valójában csak férjhez akar menni szegény.... De most úgy tűnik, beadta a derekát, hurrrrááá! De azért sajnálom... nem értem, miért nem lehet elvenni, ha egyszer olyan fontos neki....
bali78

Kamilla
Gondoltam,hogy baba miatt :oops: ,de akkor átjárhatóság vizsgálat,meg kukucska lesz,ha jól értem.
Mikor lesz pontosan?Majd nagyon fogunk neked szorítani!

Kokusz,Csakegy
Jók lesznek ezek a görbék!!!! :)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica

Örülök,hogy érthető voltam :D!De tényleg nem akartam szájbarágós lenni :wink: !
Remélem,már szép színes a teszted :)!

Monyoka

Sajnálom... :(

Kriszti

Majd Rád gondolok a vizsgán :D!
Elhiszem,hogy látnád már azt a teszted :).Akárhogy is :)!

Junko

Aranyos vagy,meghatott,amit írtál :).Próbálok használható információkat adni,hogy végre mindeki elkerüljön innen :)!
Nyaralás :)...de jó nektek... :roll:
Gyerkőcöket ne is kérdezd... :(Bulcsú még okés,de Villő... :cry: .Nem bírja ezt aborzalmas időt... :(:(

Katica

Mit értesz érés alatt? :oops: A tesztről kérdezed,Az átszivárgást? :roll:

Pusz

anyapoc

Hmmmm :D:D:D:D:D

Angel,Te hogy írtál szerdán 19.59-kor???? :D:D:D:D

Ez tuti...Mit tudsz Te,amit mi nem? :D:D:D

anyapoc

Már átírta az időt...hihtetlen ez a rendszer :lol:
Az előbb még komolyan ennyi volt :D

anyapoc

Hááát... itt pörgetem az agyam... pedig nem kéne...

asszem szerzek egy időpontot a kinezemtől... le kéne kattannom a témáról... kezdek begolyózni :)

Komolyan... tegnap este kb. 5* mértem meg a hőmet hátha csak tévedek és feljebb fog menni... a férjem már csak legyint erre...

szegény látom, hogy csalódott, de ő is tudja, hogy ez bonyolult dolog...

Most marha szívesen meg UH-ztatnám ám magam... de nem tudom hol...

Van a közelben egy magáklinika... lehet, hogy 3 vagyon, de lehet, hogy összekapom magam és bejelentkezek egy UH-ra... csak, hogy lássam mi a helyzet...

Nem bírom ezt a bizonytalanságot...

azt hittem, minden OK erre nem OK... (viszont nem vagyok tele ragyával és ez kicsit megnyugtat... ha ciszta lett volna a petéből akkor szerintem már előjöttek volna a ragyák... asszem)

Tényleg kezdek bekattanni... csak ekkörül (ezt hogy írják? :) ) jár az agyam ez meg nagyon nem normális :( :( :(

Asszem este elkezdek rendet rakni a lakásban... pénteken jön az új kanapénk... az talán rendbe szed... és esténként megpróbálok majd lekattanni a netről...

Ja... de legalább nem jött elő a hólyaghurutom... pedig tegnap volt egy jó kis action :) (el is múlt tőle a fejfájásom :) )
Vendég

Á, szóval ezért fáj a fejem.... :D
bali78

Sziasztok!

Annak aki kerte tolem a gorbet: gondolhatjatok hogy sajnalom de pont ebben az egyetlen ciklusban nem mertem mert gondolni sem mertem hogy pont most fog osszejonni, csak es kizarolag a (szerintem) 13 dpo-n mert reggeli hom (37,1) miatt vettem tesztet mert ilyenkor mar mindig le szokott csokkenni. De almomban sem hittem hogy pozitiv lesz.

Anyapoc ma nem csinaltam tesztet, inkabb varok meg par napig hogy erosodjon de mar egyertelmuen kemenyebbek a cicijeim egy kicsit es a mai hom is 37 es se barnazas (a fiammal ekkor mar barnaztam) se menzis fajdalom ugyhogy en bizakodo vagyok. Bar megigertem magamnak hogy nem teszem azert megneztem es mehnyak az egben szinte el sem erem es zart. Raadasul jelentkezik mar a farkasehseg szindroma, mar 2-szer reggeliztem es ugy erzem meg mindig ures a gyomrom, erre nagyon is emlekszem a terhessegem alatt, vegig eheztem mert barmennyit ettem nem volt eleg. :)

Junko: Olaszorszag az almom, mi csak atutazunk rajta mindig, nagyon nagyon boldog es felszabadult legy!!!

Bali: engem sem vesznek el :( de azt hiszem a gyerek/ek jobban osszekot/nek. :)

Kamilla en is ezt tennem a helyedben, ezzerrel a babaert!

Csakegy: hat, sajnalom, ez tenyleg nem nez ki pe-nek!!!

Kokusz: nekem volt mar ilyenem. Megmutataom:
Kép
Szoval ne aggodj!

Ptnd: gorbevel kapcsolatban valaszoltam mar, Jonassal kapcs.:
Kép
Piros vonal a termekeny napokat jeloli, a sarga potty meg azt hiszem a teliholdat de nem vagyok ebben biztos. Nalam most telibetalalta az biztos.

Zsuzska: huvelyben merem minden reggel 8 korul.
26 es 29 nap kozott mozog a ciklusom.

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy most lehet hogy meg fogsz haragudni de en a kinezt hagynam es keresnek egy jo orvost!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

köszi :)
kokusz

Tontica: jó orvosom már van :) (nőgyógyász sajna nincs, de szerintem a PCO továbbra is belgyógyászati probléma... és legközelebb szeptemberben megyek majd nőgyógyászhoz ha addig nem jön össze a baba... )

A kinez a lelkemet ápolja :)
Vendég

(tontica: ... hogy miért kell nekem a kinez: nálam nem egyszerűen amiatt megy a görcs, hogy jön-e a baba... hanem azért, hogy egyáltalán van-e PÉ-m... igazából akinek mindig van ezt nehezen érti meg... de gondolj bele... amikor azt hiszed, hogy minden OK és MEGGYÓGYULTÁL... szeded az összes xart amit az orvosod mond + a gyógyteákat amik a hormonrendszeredet hivatottak támogatni.... és papíron minden OK... de mégsincs PÉ... hát ilyenkor tényleg kell a kinez... mert engem az nem tud kiborítani, hogy nem babásodtam be... ha tudom, hogy ott a következő PÉ amikor talán összejön... vagy az azt követő... de ha még ESÉLYEM sincs... szóval érted... mindez úgy, hogy nem akarom megerőszakolni a szervezetem a Clostyllal... és TUDOM, hogy rendbe fog jönni... csak ott a pofáraesés... )

Na megyek kajálni :)
Vendég

De miert csak szeptemberben?

KépKép
KépKép
tontica

koszonom mindenkinek az egyuterzo szavakat.jol esnek nagyon,legalabb ti velem vagytok.

Kép
monyoka

nem tudom, Csakegy en bevennem az osszegy bogyot amit a doki mond

KépKép
KépKép
tontica

koszonom mindenkinek az egyuterzo szavakat.jol esnek nagyon,legalabb ti velem vagytok.

Kép
monyoka

Sajnálom Monyóka!
De hátha téved a teszt!

Magamról annyit, hogy ma 1. cn!
Megjött és úgy görcsöl a hasam, hogy majd szétszakad. :(

Legalább most már biztosat tudok...
De azért eléggé lehangolt.... :cry:
zsazsóka73

Szia Lányok!

TONTICA!!! :D :D :D Gratulaaaa!!!!!! :D :D :D
Nagyon örülök! Végre valami jó hír!

Monyóka :cry: :cry: :cry: Sajnálom! De, még nem jött meg, ugye, addig van remény, nem?

Megnéznétek a görbémet?
Aho az üres karikák vannak, ott nagyon-nagyon korán keltett a lányom, úgy 5 h körül.

Kép
Kép
sosi

Tontica: azért mert most jön a nyár, a nyaralás a teljes kikapcsolás... és ha most elmennék a dokihoz, az két dolgot akarna:

1. azonnal Clostyl (mert ez a szokás és ő nem hiszi el, hogy esetleg magától is rendbe jön a szervezetem... és egy kis clostyl nem árthat - szerinte... csak szerintem megzavarja a dolgok természetes menetét és én ezt max. akkor akarom, ha min. 6 hónap metformin után sem OK a helyzet... az meg augusztusban lesz... és akkor már logikus, hogy szeptember :) Én a nyugis nyarat és a nyaralással töltött 2,5 hetet (és az azt követő PÉ-t :) tartom a legesélyesebb időszaknak...

2. HSG. Ami OK is, én is szeretném... de csak akkor, ha már lement vagy 5-6 esélyes (tehát peteéréses) hónap és semmi... és hát bízom benne, hogyha van PÉ akkor előbb vagy utóbb baba is lesz... (nem maga miatt a HSG miatt húzpm a dolgoz hanem amiatt, hogy utána állítólag ki kell hagyni néhány hónapot amit nem szeretnék)

Egyébként meg mindent szedek amit a dokim mond... pontosan követem az előírásait :) Ami viszont necces, hogy mindig változik valami nálam... ebben a ciklusban pl. meg kellett duplázni a D vitamin adagomat és a premenst is megdupláztam... így tényleg nem tudhatom, hogy esetleg nem-e pont ez kavart be nálam... (remélem... )

Abban viszont tutira biztos vagyok, hogy a következő ciklusom PÉ-s ciklus lesz! (eddig a páratlanok voltak PÉ-s ciklusok :) ) Csakhát be kéne ezt a mostanit fejezni...
Vendég

zsazsóka :( :( :(

Még jó, hogy legalább tontica pozitívat tesztelt....

Monyoka... hát... kivárunk...

sosi: görbe?
Vendég

Kép
Szóval, ha a 15. napit csak 1-2 tizedfokkal magasabbra írom, be, ami valószínű, mert kb 2 h-val korábban mértem, akkor máris a 13. napra teszi a pét. Szerintetek? 28. cn-n teszteltem egy negatívat 25-s erősségű teszttel. Az esélyes időszakban csak 14. napon volt akció.

Kép
Kép
sosi

Kép

Szóval így.

Kép
Kép
sosi

zsazsoka.Sajnalom a menzit:(
nem teved a teszt,nem tevedhet.Ha terhes lennek ki kellene hogy mutassa.

csakegy.Pe-tekintetebol megertelek,mert en is aszeretnem hogy minden honapban legyen,de nem is biztos hogy van-e egyaltalan.viszont amit nem ertek az az hogy ugyirod hogy a "megzavarja a dolgok termeszetes menetet"ez igaz.csak az a gaz hogy szerintem nalad nics termeszetes menet.Tudom ez most gazul hangzik,nem bantani akarlak csak ugy erzem tologatod a dolgot.
hsg utan nem kell kihagyni honapot,sot azutan nagyobb a babasodas eselye.

sosi.jo ez a gorbe.en a felso gorbere szavazok.szerintem az a jobb.akkor meg a teszt korai volt.

Kép
monyoka

sosi: hát... nem tudom... nekem a 21. napi esélyesebbnek tűnik... főleg, hogy ha a 13. napon lett volna már mutatnia kéne a tesztnek... :(

de mintha neked halál pontos ciklusaid lennének egyébként ... nem? Ez viszont a 13. napra utal...

(izé... bevallom, hogyha csak a 21. napig mutattad volna ezt akkor addig azt mondtam volna, hogy nem volt PÉ :( de én nem vagyok releváns... még a sajátomat se tudom elemezni)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?