Sziasztok!
Annak aki kerte tolem a gorbet: gondolhatjatok hogy sajnalom de pont ebben az egyetlen ciklusban nem mertem mert gondolni sem mertem hogy pont most fog osszejonni, csak es kizarolag a (szerintem) 13 dpo-n mert reggeli hom (37,1) miatt vettem tesztet mert ilyenkor mar mindig le szokott csokkenni. De almomban sem hittem hogy pozitiv lesz.
Anyapoc ma nem csinaltam tesztet, inkabb varok meg par napig hogy erosodjon de mar egyertelmuen kemenyebbek a cicijeim egy kicsit es a mai hom is 37 es se barnazas (a fiammal ekkor mar barnaztam) se menzis fajdalom ugyhogy en bizakodo vagyok. Bar megigertem magamnak hogy nem teszem azert megneztem es mehnyak az egben szinte el sem erem es zart. Raadasul jelentkezik mar a farkasehseg szindroma, mar 2-szer reggeliztem es ugy erzem meg mindig ures a gyomrom, erre nagyon is emlekszem a terhessegem alatt, vegig eheztem mert barmennyit ettem nem volt eleg.
Junko: Olaszorszag az almom, mi csak atutazunk rajta mindig, nagyon nagyon boldog es felszabadult legy!!!
Bali: engem sem vesznek el
de azt hiszem a gyerek/ek jobban osszekot/nek.
Kamilla en is ezt tennem a helyedben, ezzerrel a babaert!
Csakegy: hat, sajnalom, ez tenyleg nem nez ki pe-nek!!!
Kokusz: nekem volt mar ilyenem. Megmutataom:
Szoval ne aggodj!
Ptnd: gorbevel kapcsolatban valaszoltam mar, Jonassal kapcs.:
Piros vonal a termekeny napokat jeloli, a sarga potty meg azt hiszem a teliholdat de nem vagyok ebben biztos. Nalam most telibetalalta az biztos.
Zsuzska: huvelyben merem minden reggel 8 korul.
26 es 29 nap kozott mozog a ciklusom.