Sziasztok
Zsombi-Erikához hasonlóan, én is lelkesen olvasok, de írni általában már nem jut időm.
Bálint még náthás és köhécsel, de most nem tűnik túl vészesnek, dokinál egyelőre nem is voltunk, "házi praktikákat" használunk.
2 fiú elkülönítése úgy ahogy működik, pár napig bírtam idegileg, aztán azt mondtam, ha el kell kapnia Milánnak elfogja, nem hagyom hogy Bálint puszilgassa, letüsszentse meg ilyenek, de azért pl ha a kezemben van, akkor már kihozom a külön szobából, tehát vannak 1 légtérben.
Válasz a "nem tudom hogy tudod megoldani a szeparálást"-ra: hogy mivel Milán még csak fekszik, természetesen őt rakom külön szobába (ami a mi hálónk), ahova Bálint egyébként sem szokott bejárni, így Bálint élette nem szűkült csak rengeteget hiányolta az öcsit. Ha meg én mentem be szoptatni, akkor előtte Bálintnak betettem valami mesefilmet vagy ilyenek. mondjuk mázlim volt annyiból, hogy Milán irtó jó baba, órákig képes elütögetni a babatornázón fityegő kis biszbaszokat egyedül.
Ja, és este 9-tól alszik reggel 6-7ig. Pedig nem szoktattam, de ha felborul a rendszere, akkor fogom szoktatni, ugyanis 1 hét múlva 3 hónapos és onnéttól lehet alkalmazni a horrorrterror módszert.
Egyszerűen kell a 2 manó mellett, hogy én is aludjak éjszaka.
Bálint heteken keresztül kényeztetett, ugyanis délutánonként 4 órát aludt (fél 2-től fél 6-ig) és aztán este 8-tól megint tudott, de most 1 hete vége a jó világnak, már csak 2-2,5 órát alszik.
Utálom ezt a szeles időt, nem nagyon merek így kimenni velük, főleg mert taknyol a nagy.
Kuki-gondok: annyira ráz a hideg, ha olvasom őket. Nagyon félek, hogy nekünk is műtét lesz, én semennyire nem tudom már visszahúzni neki, mert ahogy közeledek felé, már mondja hogy nem. Sőt, ha Milánnak tisztítom, akkor is mondja, hogy "Jujjujjj fáj nagyon".
HPV: Liv, ahogy a lányok is írták. Kontroll-kontroll. Barátnőmnek is volt, most nincs. Semmit nem kapott rá.
Vizsgázók: hajrá és gratula. Hogy van erőtök??!! Le a kalappal.
Képzeljétek, ma Bálint mondta, hogy kaki (ezt mindig mondja, de bilire WCre mostanában nem akar ülni) és hozta a bilit, hogy csüccs.
Persze Milán pont a cicin lógott, őt gyorsan lecsatlakoztattam, Bálintról letéptem a nadrágot, body kikapcs, pelenkát leszakít, hogy ráüljön, persze akkor már jött kifelé a cucc, ami a parketta közepén landolt, persze Bálint jó kakis fenékkel ráült a bilire félig-meddig azt is összekenve, majd rögtön felugrott és nekitolatott a műanayag járókakeretnek azt is összekenve. Mindeközben Milán torkaszakadtából fuldokolva üvölt, mert éhes. És akkor gondoltam én, hogy Ide nekem még egy babát, de gyorsan ám!!!!
Ja, sose alszanak délután egyidőben.
Most megyek, mert Milán megunta a kisegér-szivecske-micimackó lelógó kombinációt, rakok neki valami frisstíést
Képet dobok mindjárt, ha hagynak.