Sziasztok!
Akkor én is kipróbálom ezt az új formát
Örülök, hogy végülis mindenki úgy gondolja, hogy jól "elférünk" mindannyian ebben a topikban!
Szamy,
Így ismeretlenül is nagyon megérintett a babócád elvesztése
Ilyenkor nem nagyon lehet értelmeset mondani/írni...idő, idő, idő...és ha már újrapróbálkoztok, könnyebb lesz a lelkednek is!! Próbáld tényleg azt az oldalát nézni, hogy ez mindenkinek jobb volt így, és ezt igazolja majd az egészséges babád, aki hidd el nemsokára a pocidban lesz.
Vigyázz magadra, és mindenképp gyere írni!!!
Niki,
Elhiszem, hogy megnyugodtál! Egyetértek Flocikával, sztem is korai még ilyenkor a 4d, főleg, hogy minden rendben van a babóval. Mi a 25. héten voltunk, az volt a csúcs!!! Apuci még elvitt a 35. héten is, mert annyira élvezte, de ott már olyan nagy volt Máté, hogy kb csak a feje fért be a képbe
Szirom,
Nagyon örülök, hogy nálatok is indul a tesóprojekt! Szurkolunk izomból
Sztem Marycus nem megbántani akart, csak kicsit félreértettétek egymást, ne veszekedjetek már, na
Nyilván van szép és nehéz oldala is, mint mindennek, és úgyis szinte mindenki másképp éli meg, nincs két egyforma szülő, se gyerek...na, milyen bölcseket tudok?
Az én véleményem meg az, hogy az első 2 év most úgy tűnik, könnyű volt...azt kell mondjam, a nehézségek most jönnek....Baromi nagy előny tényleg, hogy együtt elvannak már, akkor nincs is gondom...de szövetkezni is tudnak, na és akkor ember legyen a talpán, aki idegekkel sokáig bírja! De erre ugye az "ősök" figyelmeztettek mindig is, kisgyerek kis gond, nagy gyerek....tudjátok, és lőn. Hogy ezeknek az ősöknek mindig igazuk van
Hanzi,
Gyere már kicsit többet
Nem is tudom, mit írtam már utoljára...Mátét felvették kiscsopiba, de úgy, hogy kétszer kell majd járnia. Ezt írtam? Na mindegy, akkor ismétlek, ha igen...szóval Regivel egymás melletti csopiban lesznek egy évig, úgyhogy az udvaron is mindig együtt tudnak majd játszani. És jövőre ha Regi suliba megy (atyám!!!!!!
), akkor valszeg az ő óvónénijeihez kerülne Máté.
Persze ennek feltétele a szobatisztaság is, ami alakulgat továbbra is, de ebben a szépséges időben még mindig nem merem bugyiban hagyni. Mindenesetre a kakinál legtöbbször szól, úgyhogy nem vagyok elkeseredve
Marycus,
Gratula nektek is az ovihoz!
Flocika,
Esetleg képeket nem szoktál készíteni a rucikról?
Mert úgy konkrétan nem kell semmi most, de tudod, ha meglát vmit az ember, ami szerelem...
Képzeljétek, múlt héten elvittük már Mátét is cirkuszba. Meglepődtem, hogy érdekelte, és végigülte a 2és fél órát. Nagyon tetszett neki, nem győzött tapsolni
Utána még meccsre is kimentünk, aztán anyuéknál aludtak, mi meg moziztunk egyet. Ráadásul másnap meg Regit vittem moziba, úgyhogy sűrű hétvégénk volt
Máténak amúgy nagy dumái vannak, szinte egész nap a beszólásain vihogok magamban...vmelyik nap is olyan cuki volt, Regivel a nappaliban voltunk, ő meg rohant ki a folyosóra...és egy puffanásból ítélve jó nagyot eshetett...na, mi Regivel jól kinevettük (galád család
), miután hallotta, kiabált be a szobába jó mérgesen, hogy: "nem vicccssses" (nem vicces). Gondolhatjátok, hogy még jobban nevettünk
No megyek főzni...
Kriszta