Reni,
végül megtaláltad hol kell regisztrálni? Katus tök jól leírta, onnan biztosan odajutsz, reméljük le sem maradsz róla!
Katus,
mizújs oltás ügyben? Máté hogy viselte? Bár igazándiból csak estefelé derül ki nem? Vagy ha valaki nyűgös miatta, akkor már délután kezdi?
Eszti,
jujj, nekem fel volt ám írva a naptárba a szülinapod, mert egyszer írtad én meg vadul beírtam a naptárba, hogy ne felejtsem el, mert ez tök izgi lett volna, mert ez nem olyan, mint a névnap, amit sokan tudnak, és akkor én lettem volna az első, aki innen felköszönt...
Húúú, de önző vagyok...
Szóval bent van a naptárban, de most meg nem tudnám mondani, hogy írtam-e neked vagy sem.
Ezért most megteszem.
Boldog születésnapot Eszti!! :)
Szonjának jobbulást kívánok, akkor is, ha nem nagyon beteg, csak kicsit. Igazad is van, hogy így nem viszed oviba, nem fog talán jobban belekeveredni.
Tök jó, hogy Iván kint van az inkubátorból, innen már irány Anya meleg közelsége!!
Amica,
még jó, hogy a kis rózsaszín japcsi csoda kikapcsolható, vagy lehalkítható, így talán nektek sem lesz olyan szörnyű...
Gabi,
Máté nagyon helyes a képeken, nekem a kocsi előtt (vagy mögött...) lévős tetszik a legjobban.
Balázsnak boldog szülinapot kívánok, amíg nincs ajándék, addig tessék szépen másképp ünnepelni...
Tök szar, hogy eláztatok, remélem nem fáztatok meg! Kíváncsi vagyok velünk mi lesz holnap. A hőmérséklet nem is annyira gázos, mert felöltözünk, csak esni ne essen!
Hogy mikor kezd el Levi járni, azt tényleg csak ő tudja és ő érzi, nem is kell másra hallgatni. Azt bezzeg nem mondják a rokonok, hogy milyen szépen fejlődik, mi?
A kocsira én is kíváncsi vagyok.
Én szombaton ahogy tolattam ki a garázsból, egész egyszerűen nekimentem az egyik fának, és tőből levittem a bal oldali visszapillantót... A kocsit szerencsére nem húztam meg (nesze neked metál...), még jó, hogy a tükör olyan jól kiállt... Még ha szemből megyek neki valaminek, akkor legalább valamennyire behajlik, hisz behajtható, de így... Két vezeték tartotta, szarrá tört még maga a tükör is, nemcsak a műanyag... Egy az egyben cserélték is ki. Nesze 10 ezer pénz.
Jó hír viszont, hogy Gáboromat előléptették!
De most komolyan! Na jó, nem annyira, de most legalább olyan munkát csinál, amihez használhatja is, amit tanult. Eddig két műszakban valami gép mellett volt és valami léceket pakoltak ide-oda, amire bárkit betanítanak, most meg egy műszakban ő az, aki átveszi és ellenőrzi a céghez beérkező faanyagot, ami lepakolnak a kamionról, illetve elküldi a Fertőszentmiklósi céghez azokat, amik oda készülnek. Számítógépes, papíros, pecsételős, aláírós, könnyebb meló, valszeg több pénzért is...
Na jó, felelősség is van benne...
Különben előkéket mi is a Tescoban vettünk, igaz még nem kell, de nem baj, ha már megvan...