Új privát üzeneted érkezett!

Hűűű, megpróbálom én is azt a szépeségversenyt. Mármint Dorka. Ha ma lehet utoljára szavazni, remélem még odaérek...

nadine81

Lányok!Köszönöm szépen!Jankának is nagyon boldog névnapot kívánok!
kola2

Elvileg beneveztem a versenyre. Annyit csináltam, hogy küldtem egy képet a kért adatokkal a megadott címre. Ennyi. Ez vajon elég?

nadine81

Igen és vissza fognak jelezni!
Vendég

Nagyon Boldog Névnapot Jankának és Zsanettnek!

Kép

katus78

ékljho
Vendég

éhik
Vendég

jhgvj
Vendég

Gyerekek csak úgy szakad az eső és mennem kéne a husival tanácsadásra.
Vendég

Na a Rossmannos csomi kapcsán összekeveredtem! Most akkor mi ez a Kecskemétis csomag?
Én a kórházi csomaggal kaptam egy Hipp termékminta csomag kupont amit 6 hósan lehet beváltani a Rossmannban!
Kola! Amit te írtál az micsoda?

KépKép
nicika

Gabó,
én holnap megyek védőnőhöz, meg jön a gyerekdoki is, szóval nem tudom kihagyni, pedig holnap megtenném. Itt is lóg a lába az esőnek és tegnap is szar idő volt meg holnapra is és egész hétre azt mond. Szóval izgulok, mert holnap kocsim se lesz, mindenképpen gyalog megyünk...

Mikor mentek be Veroékhoz? Én sajnos nem tudok bemenni, még nem akarom itthon hagyni Dorkát, vele meg szintén nem akarok menni.
Ha mentek, kérlek adjátok át nekik üdvözletemet meg jókívánságaimat meg mindent, amit lehet. Sokszor gondolok rájuk, puszilom őket, Ivánkának - és így Veronak is :) - sok-sok tejcit meg egészséget kívánok még egyszer.

nadine81

Mi most is használunk kiscipőt, sőt még szandált is de kizárólag puha talput! Az Adidas is puha talpú! Ja és otthon persze csak zoknit!

KépKép
nicika

Boldog névnapot Zsanett és Janka! Kép
Kiscipő-kérdéshez hozzászólva,ha kezd járni,mi a jó?Kemény vagy puha talpú?Azt hallottam a kemény jobb.
Most olvasom mit is írtam :D :D :D :oops:
Gabó,olyan aranyos a fiad!Nekem is az ajtó előtt ülős tetszik a legjobban.

Kép

Kép
hajnus

Nici!A Rossmannos csomag Hippes dobozba van de kecskeméti bébi étel ital van bent.
kola2

Gondolom azért mert a hipp csinálja a kecskemétit is.
kola2

Gabo!

Bemasoltam amit irtal a keresöbe, de nekem nem ad ki talalatot! Es persze tegnap is a google oldalan kerestem, de sikertelenül!

Viol!

Hol regisztraltad magad?

BOLDOG NÉVNAPOT JANKÁNAK ES ZSANETTNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
reni76

Reni!

http://www.miraviz.hu/

Oldalt probáld meg, és ott meg fogod találni a baba szépségversenyt :D

katus78

Főmenüben a mira baby cimszó alatt.

katus78

Remélem még el tudod küldeni! :)

Mi most megyünk oltásra! :cry:

katus78

Köszönjük!

Szép délutánt!
Oltásosoknak nyugodt éjszakát! :D
amica

A Myra-Baby szépségversenyre én is neveztem ám a Szintit! :D

KépKép
nicika

Hát megjöttünk a dokitóla asógorom hozott haza minket,de befele busszal mentem.Mire leértem a buszmegállóhoz ami 20-perc a gyerek lába szára tiszta víz lett,mert ugye az kilógott az esővédő alol plussz olyan pocsolyák vannak a városba,hogy majd bokáig elsüllyedtem bennünk még a zoknimból is csavarni lehetett a vizet.
Oltást nem kaptunk,mert mégsem küldtek nekik és így nem tudták neki beadni,mert ugye nem vettük meg,mert be lett igére ingyen,de mondta a dokinő,hogy stramm gyerek minél később kapja ezt meg annál jobb nem vagyuk lecsúszva semmiről.11kg amin meglepődtem hisz alig eszik valamit és 81cm amin szintén,mert én itthon 86-ot mértem.Na,de nem is ez a lényeg,hogy egézséges a kukaca is oké.Azt is megkérdeztem,hogy mikor kell elindulnia egy gyereknek,mert a Balázs családja már az agyamra megy,hogy egy éves a gyerek és még miaz,hogy nem megy.Szóval egy egyéves gyereknek még nem kell menni erről sem vagyunk lecsúszva úgyhogy a kedves családnak majd megmondom,hogy lelehet szállni a gyerekről.
A dokinál röviden ennyi.
Apa megvette az autót lehet,hogy már jövő hét végén meghozzák,de ha nem akkor következő hét elején biztos és akkor megyünk haza a szülinapomra,mert amióta ideköltöztem még tortát sem kaptam és otthon akkor végre megünnepeljük.Sok ajándékot kaptunk hozzá tök szupi lesz és nem fehér hanem metálkék lesz a színe.Úgy örülönk neki és pont ma van a Balázs szülinapja.

Viol!Jól öltözzetek fel,mert hüvös van nem irigyellek a holnapi "Sétéd"miatt.Vigyázzatok nagyon.

Katus!Máté,hohy viseli az oltást?

Hajnus!Nekem szt mondták,hogyha elindul a kemény talpú kell,de otthon a legjobb ha mezitlább mászkál.
Vendég

Sziasztok!
Jankának és Zsanettnek sok boldogságot névnapjuk alkalmából.
Kép

Kicsi Ivánka kikerült az inkubátorból és reményeink szerint hamarosan az anyukájával lehet.Az öcsém este küld róla pár új fotót,felrakom nektek is.Veros képet nem tudok küldeni mert nincs.

Hajnus!
A Tescoban van 3 darabos előke elfogadható áron.Mivel Szonja elég magát leevős volt és most is az,sok-sok pártedlire volt szükségünk és én mindet ott vettem.Szépek a fiaid!
Istiben is látlak téged a szája és az álla a tiedre hasonlít.

Viol!
A borozóban volt a lapi esti bulinak nem nevezhető összeröffenés.
Megnézem a kis szépségeket a Mira-babyn és szavazok mindenkire. :D

Amica!
Szonja náthás és tüsszög de láza egy csepp sem volt.Itthon vagyok vele mert így nem akarom bevinni az oviba.Egyrészt azért mert nem árt ha nem fertőzi meg a többieket akiket a járvány még nem döntött le a lábáról,másrészt mert nem akarom,hogy a legyengült szervezete bekapjon valami rontást.
:x
Én reluxapárti vagyok de ahogy Ági is mondta nekünk is van plusz sötétítő a reluxa előtt.Ez akkor hasznos ha nagyon süt a nap.Tehát mostanában nem használjuk a plusz függönyt. :(

Gabóca!
Édes kicsi fiad van.A ház egy téliesített nyaraló vagy rendes lakóház?Nem baj,hogy zsúfolt attól otthonos.Tényleg jó az üvegajtós,Levis,kutyás kép. :D

Reni!
Milyen színű lesz a konyhabútorotok?
eszti76

Katus!
Csütörtökön már dolgozom.Megköszönném ha felugranátok a DVD-k ért mert már 5-ig leszek és még ennyi időm sem lesz ügyintézésre amennyi eddig volt(de nem éltem vele :oops: )

Gabóca!
Marha idegesítő amikor beleokosítanak,hogy a gyereknek mikor mit kell csinálni.Minden gyerek más ütemben csinál meg dolgokat.A barátnőm 3 évesen indult csak el(igaz ő iszonyú kövér és lusta volt)ez viszont már tényleg nem okés!Ám az,hogy egy évesen mászik nagyon is belefér a normális kategóriába.Ne törődj az "okosokkal"
Gratula az autóhoz!Mekkora motorja lesz a kocsinak?
Boldog szülinapot Balázsnak.Én szombaton múltam 30. :D
Kép
Balázs hányadikat ünnepli?
eszti76

Ezt neked küldöm Pici édes Janka. Kép képek

Ezt pedig neked Zsanett! Kép képek

Jujj úgy élvezem,hogy innen az Explorer-ről tudok képet feltölteni!!! :D
Vendég

Eszti!Jobbulást Szonjának.Akkor most nem is dolgozol?Nagyon várom,hogy lássam azt az édse kis pofiát Ivánkánka.Nagyon jó,hír,hogy már elmúlt a baj.
Hát nem is tudom minek nevezzem lakóháznak nem lehet,mert nem annak van könyveztetve.Ez egy pince amit mi alakítottunk át csak a szoba volt adott a konyhát,fürdőt nekünk kellett már leválasztani csöveket a falba,ülepítőt ásni stb.Nem rossz pláne ha a felső szintje is meglenne,de már minek.Ez ilyen téli-nyári lak.
Azért szeretm,hogy így van alul,mert Levi egyből kilát a kutyusokra megpróbálok valami ilyesmi házat keresni majd ami naggyából egy szinten van az udvarral.Kicsit zavar,hogy nincs több helységünk és nincs meg mindennek a maga kis helye,de majd az újjba!!!HaHa ott minden kis mütyürnek lesz kis odulya.Én minimum három szobásat szertnék,de lehet két szobás is ha az egyiket le lehetne majd választani szeretnék viszonylag nagy konyhát étkezővel+nappali.Aztán pince,spájz stb.Nem kell,hogy két szintes legyen,de ha olyat találunk az sem baj.Jaj csak már ott tartanánk!!! :) :)
Ugye idegesítő én már kivagyok tőlük egyet valaki beszól kiosztom.A Balázs keresztapját már egyszer kiosztottam,de ha kell újra megteszem.A dokinő is mondta,hogy vannak babák akik már 9-10-hósan elindulnak "ők általában lányok",de Levi úgyis érzi mikor jött el az ő ideje.Szépen lépeget ahogy tolja a kocsiját a bútorok mellett is közlekedik,de mi nem akarjuk sürgetni hisz nála jobban senki sem tudja mikor akar elindulni.
Köszi!Hogy mekkora motorja lesz hát ha minden igaz 1.4-es nemtom nem értek hozzá.Azt tudom,hogy nem lesz egy turbó.Majd ha a Balázs felébred megkérdezem pontosan hátha hülyeséget írtam.
ÓÓÓÓÓ utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk neked.Ne haragudj.
A Balázs 32.
Majd mindjárt átlépek a másikra és küldök neked valami szépet.
Vendég

Kép képek Ezt drága kis Szonjának mégegyszer jobbulást neki. Kép Kép
Kapsz két tortát kárpótlásul meg még mindjárt küldök hozzá valami szép virágot.
Vendég

Kép
Vendég

Majd megpróbálok feltenni egy képet a verdáról.
Vendég

Gabóca!
Kép :D :D :D :D :D :D
A virágnak is van helye. :D :D :D :D
Mit kapott Balázs a szülinapjára tőletek?
Anyu is építkezni fog a kertbe az is valami gyümölcstárolónak lesz bejegyezve mert mint lakóház nem jegyeztethető be arra a területre.
Meg van adva az is,hogy max mekkora lehet és a kerítésektől mekkora távolságra épülhet fel.Azért ez durva.A saját telkeden nem teheted oda a házadat ahova te akarod.Nekem ez új mert még nem láttam bele soha sem egy építkezés viszontagságos folyamatába.
Remélem sikerül olyan házat vennetek amelyik minden szempontból megfelel nektek.
eszti76

Szívesen!

Hát az az igazság,hogy mi nem igen szoktunk egymásnak venni semmit ő is kapott gyüni tortát a hétvégén meg elvotunk kajálni.De azért majd veszek neki valamit,de mit azt nem tudom.Olyan nehéz egy férnek venni bármit is.Névnapjára kapott Nike sapit,mert a másik melós lett ruha nem kell neki pacsulija is van szóval még nem tudom.Ötlet?

Így igaz azt is megmondják mennyi négyzetmétert épülhetsz be a telkedből.Ha jól tudom 34-et vagy hasonlót.Nevetséges.Nekünk is van egy dupla telkünk itt a telek aljában szép nagy,de egy könnyűszerkezetest már nem is engednének.Lakik kint egy nyugdíjas házaspár nekik ilyen van jól meg is büntették őket.
Vendég

Eszti!
Isten életessen!
Örülünk, hogy Iván jobban van! Veronak is puszi!

Gabó, mi is sétáltunk esőben! Ma is ovi után, de mentünk postára is.

Képzeljétek Janka csomagot kapott az anyósomtól, kedves volt nagyon, süti egyebek, + a lényeg egy kínai rózsaszín mobiltelefon a kikapcsolhatatlan fajtából :D :D :D , mindkét gyerekem rácuppant, nem tudom mit szól hozzá este a férjem :roll: :D :evil: :D :twisted: :twisted: :twisted:

Hajnus, a buszvéges boltban ma voltam pelusokat nézni, 160-700-ig vannak előkék. Van sokféle, na meg a tesco...

Most rohanok, névnapi esti palacsintázást ígértem a családnak!!!!!!!!! :wink:
amica

Nehogy ti megfázattok ám,mert jujuj lesz! :) :)
Na akkor az elem végkimerüléséig hallgathatjátok.
Nyami palacsinta.Majd nyitom az eblakot lényszi küldj egy pár darabot.Jó étvágyat hozzá.
Vendég

Reni,
végül megtaláltad hol kell regisztrálni? Katus tök jól leírta, onnan biztosan odajutsz, reméljük le sem maradsz róla! :)

Katus,
mizújs oltás ügyben? Máté hogy viselte? Bár igazándiból csak estefelé derül ki nem? Vagy ha valaki nyűgös miatta, akkor már délután kezdi?

Eszti,
jujj, nekem fel volt ám írva a naptárba a szülinapod, mert egyszer írtad én meg vadul beírtam a naptárba, hogy ne felejtsem el, mert ez tök izgi lett volna, mert ez nem olyan, mint a névnap, amit sokan tudnak, és akkor én lettem volna az első, aki innen felköszönt... :) Húúú, de önző vagyok... :roll:
Szóval bent van a naptárban, de most meg nem tudnám mondani, hogy írtam-e neked vagy sem.
Ezért most megteszem.
Boldog születésnapot Eszti!! :) :) :)Szonjának jobbulást kívánok, akkor is, ha nem nagyon beteg, csak kicsit. Igazad is van, hogy így nem viszed oviba, nem fog talán jobban belekeveredni.

Tök jó, hogy Iván kint van az inkubátorból, innen már irány Anya meleg közelsége!! :)

Amica,
még jó, hogy a kis rózsaszín japcsi csoda kikapcsolható, vagy lehalkítható, így talán nektek sem lesz olyan szörnyű... :)

Gabi,
Máté nagyon helyes a képeken, nekem a kocsi előtt (vagy mögött...) lévős tetszik a legjobban. :)
Balázsnak boldog szülinapot kívánok, amíg nincs ajándék, addig tessék szépen másképp ünnepelni... :lol: :lol: :lol:
Tök szar, hogy eláztatok, remélem nem fáztatok meg! Kíváncsi vagyok velünk mi lesz holnap. A hőmérséklet nem is annyira gázos, mert felöltözünk, csak esni ne essen!
Hogy mikor kezd el Levi járni, azt tényleg csak ő tudja és ő érzi, nem is kell másra hallgatni. Azt bezzeg nem mondják a rokonok, hogy milyen szépen fejlődik, mi?
A kocsira én is kíváncsi vagyok.

Én szombaton ahogy tolattam ki a garázsból, egész egyszerűen nekimentem az egyik fának, és tőből levittem a bal oldali visszapillantót... A kocsit szerencsére nem húztam meg (nesze neked metál...), még jó, hogy a tükör olyan jól kiállt... Még ha szemből megyek neki valaminek, akkor legalább valamennyire behajlik, hisz behajtható, de így... Két vezeték tartotta, szarrá tört még maga a tükör is, nemcsak a műanyag... Egy az egyben cserélték is ki. Nesze 10 ezer pénz.

Jó hír viszont, hogy Gáboromat előléptették! :lol: :lol:
De most komolyan! Na jó, nem annyira, de most legalább olyan munkát csinál, amihez használhatja is, amit tanult. Eddig két műszakban valami gép mellett volt és valami léceket pakoltak ide-oda, amire bárkit betanítanak, most meg egy műszakban ő az, aki átveszi és ellenőrzi a céghez beérkező faanyagot, ami lepakolnak a kamionról, illetve elküldi a Fertőszentmiklósi céghez azokat, amik oda készülnek. Számítógépes, papíros, pecsételős, aláírós, könnyebb meló, valszeg több pénzért is... :) :) :) Na jó, felelősség is van benne...

Különben előkéket mi is a Tescoban vettünk, igaz még nem kell, de nem baj, ha már megvan...

nadine81

Sziasztok!

KATUS!
Köszi igy mar sikerült is! :) Beneveztem Larat en is a szepsegversenyre! :)

Eszti!

Utolag is boldog szülinapot!!
A konyhabutor szine " silberkirsch" ! A fanak egy kicsit talan szürkes arnyalata van. Dietert mindjart felhivom, hogy csinaljon a fürdöröl kepeket es a fürdönek a butora is ugyanaz a szin mint a konyhae. Aztan ha valakinek elküdhetem a kepeket, akkor Ti is lathatjatok! :)

Gabo!

A ferjednek BOLDOG SZÜLINAPOT!! Es gratula az autohoz. Mi is autovasarlas elött allunk, csak meg az a kerdes, hogy miböl is fogjuk kifizetni. :) A regi BMW-be mar 300000 km van es csak 3 ajtos es gyerekkel egy katasztrofa! :(
reni76

Köszönöm szépen a jókívánságokat! :D

Reni!
Nekem elküldheted a fényképet.Az emailcímem://szonja2003@freemail.hu//
Szép lehet ez a szín!Kiváncsi vagyok rá.

Viol!
Gratula Gábor főnöknek!
Kép
Nem árt ám a sok előke.Mi néha még most is használunk amikor szép ruhában táplálkozik.
eszti76

Eszti!

Köszike, majd holnap küldöm a kepeket!
reni76

Viol!Nagy gratula Gábor előléptetéséhez.Nem is az a fontos,hogy mennyit lépet a ranglétrán hanem,hogy végre azt csinálja amit tényleg szeret és így,hogy egy műszakba lett tök jó,mert így többet tud veletek lenni és dédelgetni ezt a pici kis édes porontyot.
Holnapra már nem mond ennyi esőt talán megusszátok és nem kell csipp-csöppbe gyalogolni.Egyépként mennyi idő míg oda értek?Írd ám meg mi volt! :D
Ejej kocsi csúnya tükre!!!Még jó,hogy csak a tükör,de ilyen előfordul minden jó családban is.
Köszönöm Balázs nevében.A köszöntés már megvolt míg aludt a husi.A többi meg még jön.

Reni!Én is várom nagyon a képeket a bútorokról meg ugy telibe is.Jaj biztos olyan gyönyörű mint kivülről.Neked is köszi szépen Apa nevében.Nekünk is ez muszáj autó főleg a picur miatt.Valahogy majd csak megleszünk részletfizetéssel együtt.
Mindjárt felteszem a verdáról a képet!
Vendég

Ma fürdésnél velem pancsizott nagy vízben. Imádta és én is imádtam. Olyan édes volt ahogy lebegett! :) :lol:

Sosem bírok nektek reagálni! És ez úgy elszomorít! :(

KépKép
nicika

Nicika!Ne szomorkodj érthető,hogy a pici mellett nincs annyi időd irogatni.Majd ez is megváltozik.Csináltatok a pancsiról képeket?

Na itt a híres verda.Igen 1.4-es a motorja. Kép
Vendég

Látom talán már mindeki nyugovóra tért v. nézitek a nagy összecsapást ?Én azt nézem pedig nem igen szeretem a focit.

Megyek is vissza meggenni a kis málnámat meg bújni apa mellé.

Jó éjt mindenkinek.

Továbbra is várom a szülinapi ötleteket apának. Kép
Vendég

Mindenekelott:

Eszti! Boldog Szulinapot!!

Janka! Boldog Nevnapot!

Zsanett! Boldog Nevnapot!

Balazs (Gabi majd add at neki :))! Boldog Szulinapot!

Remelem nem hagytam ki senkit!

Gabi!
Tok jo a kocsi! Nagyon szep a szine. Majd az igazirol, ami a tietek is kerunk kepet!

Nadine!
Ez a tukor letoros tortenet jo! Apa mit szolt? Ha en ilyet csinalnek biztos hallgatnam egy darabig. Egyszer a jegen gyorsabban mentem mint kellett volna, es a kanyarban nekicsusztam a jardaszelnek, es a bal elso kerek behajolt a kocsi ala. Mondjuk nagyobb kar volt mint egy tukor, de jo darabig hallgattam utana, pedig nem is egeszen az en hibam volt. (hanem e jege :))

Amica!
El tudom kepzelni hogy "orultel" ma reggel, amikor pisis agyakra leltel. Orulet, hogy mindig a legjobbkor tortennek ezek a dolgok, es akkor is csostul.
Muanyag mobilunk van nekunk is, meg a Bence kapta vagy 4 eve. Az azt csinalta, hogy amikor mar merult benne az elem, olyan 20 percenket csiporaszott. Mindezt ejjel. Mire eppen elaludtam volna megint csipogott egyet. Mar olyan ideges voltam, raadasul a jatekoslada aljan volt egy csomo jatek kozott, ugyhogy nem volt energiam kikeresni, de ha keznel lett volna, hat aprora torom ott az ejszaka kozepen. Masnap kiszereltem belole az elemet, es azota sincs benne uj. Amugy az sem volt egyszeru, mert csavarhuzoval lehetett csak kinyitni az elemtakaro lapot....
Nem irtad, hogy melyik osztalytarsammal talalkoztal tegnap.

Nagyon jo hir, hogy Ivan jobban van! Remeljuk hamarosan minden egyenesbe jon naluk is. Probaltam sms-t irni, de nem tudtam elkuldeni. Meg probalkozom.

Hat nagyon remelem, hogy nem ilyen vacak lesz az egesz nyar iden, mert megkukkanunk, ha nem mehetunk a gyerekekkel ki. Amugy mar csak 17 nap es indulaaaaas!!! :D
Itt ma delelott tok jol sutott a nap, meleg volt, gondoltam, ha lefekudt a Balint befejezem a kerites festest, erre amig szoptattam alvas elott elkezdett esni...

Na Apukam labat ma sikeresen megmutottek. Meg nem tudjuk mikor mehet haza, de remeljuk hamarosan. Ma az osszes kaja amit kapott a korhazban (reggel 8-tol estig) 1 db zsomle es egy tejfol volt..... Akinek nincs rokona, hogy vigyen kajat az siman ehenhal szerintem.
agi

Megprobaltam en is szalagot csinalni. Kivancsi vagyok feljon-e?

Kép
Kép
agi

Tudtam, hogy meg valamit akartam irni.
Partedlit mi is sokat hasznaltunk, es a Bencevel egy egesz rakatot elnyuttunk, amig aztan kaptam muanyagot. Rendes kotos, de olyan nejlon lap az egesz mint nehany frottirnak a hatulja. A Balintnak mar csak ilyet vettem, osszesen 2 db van, es ez ki is tart, mert ezt csak le kell torolni. A szegelye valami vaszon szeruseg, tehat nem dorzsoli a nyakat, es ezek most tepozarasak. En ezeket a H&M-ben vettem, de biztos lehet mashol is talalni. (Tesco talan). Tudom ajanlani, mert ha tobbe is kerul, elnyuhetetlen.

Kép
Kép
agi

Szia Ági,
jól sejtetted, az Ildivel találkoztam innen a Ferenczy J. utcából, már nyugtáztam is magamban, hogy megírtam, de mégis kimaradt :oops:
A lánya kicsit fiatalabb mártonnál, még a terhesség idején ismertük meg egymást.
Nekünk is volt olyan rendőrautónk, amelyik csak úgy magától vagy a parkettán járástól rázendített a férjem nagy örömére, persze esténként. biztos helyre tettük :lol: :lol: :lol:
Azóta már egyszer nagyobb szerelésen esett át és nem megy sürgős estehez!!!!!!!!!!!

Itthon végre előbújt a napocska! :wink:
Remélem így marad! Szép napot!

Nici, ne szomorkodj, már így is jössz néha, pár hete még csak alig-alig láttunk és már nem is panaszkodsz! Biztosan jól mennek a dolgok! :D
amica

Jó reggelt! :)

Én is nagyon örülök, hogy süt végre a napocska, de úgy hallom, hogy a szél még, fuj nagyon :(

Nagyon jó hír, hogy Iván baba jobban van! :)

Eszti!

Boldog Szülinapot!
Holnap felugrunk Mátéval a munkahelyedre.

Gabó!

Párodnak is Boldog Szülinapot!
Az autó, nagyon jól néz ki, tetszik színe is. :)
Levente nagyon aranyos a képeken, nagyon szép kisfiú :)

Nem tudom, ki kérdezte már az előkét, de nekünk is olyan van, mint az Ágiéknak, és nagyon jó, 2db bőven elég.
Nem akarok hülyeségeket írni, de úgy emlékszem 4 euro körül volt.
Teszek róla egy képet.
Kép

katus78

Ja igen, és amit én még szeretek ebben az előkében az, hogy nem kötős, hanem tépőzáras, pillanatok alatt rajta van, mert a kötőset mire bekötöm addig össze vissza, rángatja magát.

katus78

Ági!Látom ezerrel számolsz vissza.Nekünk is van egy csomó párkedlink,de van olyan műanyag macikás aminek van pereme is ahová beleeshet a maradék ez tök jó bár Levinek még nem igen kellett használni,de nagyon hasznos dolog.Én is inkább ezt tudnám ajánlani,mert én pl. a rendesből van amit nem is tudtam rendesen kimosni.
Behajolt a kocsi alá!!Ez nem lehetett semmi.És akkor autómentőztetek?

Katus!Tök jó ez az előke édes Máté,hogy vigyorog és micsoda kis mamusza van!!Nem semmi!! :D :D

Katus,Ági!Apa nevében is köszönöm.

Én is felteszem nekünk milyen van.
Vendég

Amica!Milyen volt a palacsinta est?
Vendég

Gabó!

A mamuszt karácsonyra kapta a sógornőm barátnőjétől, nagyon szeretjük, jó meleg, és van csúszásgátló a talpán.:)

Valami állat becsöngetet, (Máté alszik) és nem szól bele a kaputelefonba.:(
Postásnak már szóltam, mert állandóan ide csengetet be, mert be akar jönni a házba, na jó neki is igaza van, de ne minket zaklasson mikor 2 iroda is, van a lépcsőházban!
Ő azóta csak akkor csenget, ha nekünk hozz valami ajánlottat.:)
Na talán nem ébredt föl!

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?