Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak egy gyors köszönés erejéig ugrottam be, már rohanok is a kedvenc (egyetlen) unokaöcsim ovis ballagására.
Megvolt az inszemünk, majdnem lehidaltam, éz én szerelmetes uram 33(!!!) milliót produkált, 50%-nyi jó mobilitással!!! Miközben 2 hónapja épphogy 10 M volt, de volt már 8 M-os eredmény is :lol: :lol: :lol:
BOrsika, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de legalább történt valami, amiből már lehet továbblépni.
Kiscsillag, köszi a drukkokat, de hogy te mit csinálsz? Cserepeket pakolsz? Tessék szépen kevesebbet nyüzsögni, inkább pihi!!
Zsizsik!
Itt sok Krizsa doktor fan-t fogsz találni :D Többek között engem is. Az első időpontra elég sokat vártam, de abban benne volt egy szabadság is. Úgy hat hetet, de azóta teljesen flottul mennek a dolgok.
NA rohanok is, mert persze, hogy leragadtam... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsizsik,
aha! Akkor végülis mindent összevetve nem drágább a lombiknál. Kb 100ezerrel számolok egy menetet...

Lois,
Nagy drukk az inszem sikeréhez! És külön gratuláció apának! :wink:

Már úgy be lettem pörgetve Krizsa dokira, hogy furdal a kiváncsiság! :lol: Még három hosszú nap! :shock:
Tuti, hogy én is csatlakozom a fan clubhoz! :mrgreen:
angel37

Angel,
Nem, nem drágább, sőt egy inszem gyógyszerekkel, szurikkal kb. 40e ft-ba kerül, de lehet eltérés, ha több gyógyszer kell valami miatt. Szóval lényegesen olcsóbb, fájdalom és torturamentesebb eljárás.
Akkor te még most fogsz menni első konzultációra?
zsizzsik

Igen, első konzultáció lesz!

Nem is tudom idegesebb vagyok-e vagy kíváncsibb! :shock:

Fájdalom? Hú, mi fog ennyire fájni? :o
angel37

angel :)
Ne izgulj!! Semmi nem fog fájni!! :) zsizzsik azt mondja, hogy az inszem lényegesen olcsóbb és fájdalom mentesebb, mint a lombik. De a lombik sem fájdalmas igazából ott elaltatnak. Az inkább szerintem félelmetesebb, meg utána infuziót kapnak a lányok ilyenek, de fájdalom nincs! :) Max. kellemetlenség!! :( Nekem egyedül a hsg vizsgálat fájt, de az nagyon! :(

Mindjárt jön az ideiglenes tábla!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
na jó, ezek tényleg nem ijesztőek! Túléltünk már sokkal rosszabb dolgokat is! :wink:

HSG előtt szabályosan reszkettem a műtősztalon, úgy féltem, mielőtt felrakták a katétert, aztán kicsit se fájt! :oops: (Csak kissé macerás volt, három nap kórház lett belőle! :shock: ) Pedig volt dugulás!

Gondolom te átjárható vagy, ha inszemeztek.
angel37

Táblicsak mégse lesz ma, nem olyan egyszerű ahogy azt gondoltam. :( Kicsit még dolgoznom kell rajta!!!

angel :)
Szerencsés vagy, hogy neked nem fájt, bár nem értem, hogy hogy nem amikor szétnyitják a méhszájat az nagyon tud ám fájni!!! :( De lehet, hogy neked volt ügyeskezű az orvosod!! :) Átjárható vagyok igen!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag :)
Ügyeskezű a doki az tény, de biztos segített a lórúgásnyi érzéstelenítő+seduxen! :lol:

Még érthetetlenebb a dolog, mivel eredetileg narkózisban lett ígérve, mert annyira össze van szűkülve a méhszáj... :shock:

Lassan mennem kell!
További kellemes napot mindenkinek! :)
angel37

Zsizzsik, Ági :) :)
Üdv itt nálunk! Érezzétek jól magatokat a topikon! :D

Tiko :)
NAná, hogy együtt kezdünk augusztusban! :) Azt mondta a dokim, hogy ha a mostanin kívül kétszer befutott mikubá' mehetek vissza hozzá, és kezdünk!
Az ősz már a mi évszakunk lesz,majd meglátod!!!!! :D :D :D

Lois :)
HAtalmas gratula apának!
Kép
LEhet, hogy ezzel az eredménnyel most célba találtok! Mennek a babatapik ezerrek!!!! :)
Igen, én is azzal vígasztalom magam, hogy most egy kicsit tovább jutottunk. Talán megint kiderült valami, ami segít nekünk is célhoz érni! :)

Kiscsillag :)
Remélem nem dolgoztad agyon magad! Tessék sokat pihengetni, és nem foglalkozni a lakásfelújítással! :) Neked is drukk folyamatosan!!!!

Crys, Bandika :) :)
Merre vagytok? Ugye nem keseredtetek el nagyon???!!!
Fel a fejjel, fogunk mi még zebrás teszteket látni! :lol:

Borsi
borsókás

Sziasztok!
Ma vizsgázni voltam és ezért nem jöttem.
Borsi: nagyon sajnálom, de már csak 2 miku és újra kezdhetitek. Látod nálam is ez volt, mindig egy kicsivel tovább jutottam :lol:

Kiscsillag! Csak semmi pakolászás, vigyázz magadra!

Lois! Gratula az inszemhez! Nálunk is mindig ilyen szélsőségesen alakultak a párom eredményei :lol:

Zsizsik!
Az inszeminációt igenis támogatja a TB pl a Szabolcs utcai kórházban ingyen csinálják, csak a magánintézményeknél kell fizetni érte. Nem is értem, hogy hogy van ez. :shock:
Egyébként nálunk is ismeretlen meddőség van, 6 inszemináción és 3 lombikon vagyok túl. Szerintem az orvostudomány nálunk csak találgatni tud. Sztem egy hysterót érdemes csináltatni. Nekem a hormonoktól endometrikus csomóim keletkeztek a méhemben, amit utoljára a hysteróval a dokim jól kitakarított.

Kiscsillag! Én egyáltalán nem érzem a katéter felhelyezését, a mostani ET-nél is csodálkoztam, hogy már kész is vagyok,mert nem éreztem semmit.

Jaj lányok én egy kész paragyár vagyok, mikor lesz már jövőhét péntek??? Soká :!:
alinkat

Halihó lányok!

Borsi!

HÁt én akkor még nem kezdhetek szerintem, nekem azt mondták augusztusban kell mennem. Én ezt akkor nem értem.
Ma már dolgoztál?

Alinkat!

Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, ez érthető.

Lois, Kiscsillag!

Babatapikat küldök nektek +++++++++++++++++++++++

tiko

Csajok! :)

A vérzés csak 1 napig tartott és minimális volt.
Vasárnap már egy csepp sem volt! Még aznap este megcsináltam egy teszet és + lett.

Nagyon boldog vagyok, de nekem még csak most kezdődik a neheze.Ugyanis idáig eljutottunk az előzőnél is.
Szorítsatok nekünk!!!

Sok puszi Mindenkinek!
crys74

húha crys hanyadik napon vagy???
alinkat

Crys!

Naná, hogy szorítunk, már el is kedztem. Vérvételen voltál? Vagy mikor mész? Te most hányadik napon vagy az ET után?

tiko

Alinkat!

Egyre gondoltunk. :lol:

Lesznek itt zebrák, lányok. :)

tiko

Ma vagyok az ET utáni 10. napon.
Csütörtökön elmegyek vérvételre, akkor leszek a 13. napon.
Akkor már lehet, ugye?

Szerintetek?
crys74

Crys!

14. napot mondanak, de biztos megcsinálják.

De izgi, annyira drukkolok!!!!

tiko

Crys én is a 13. napon voltam vérvételen. És nekem is már volt 2 csíkom a 9. napon. :lol: nagyon druklok!!!!!!
alinkat

Alinkat!

Neked is halványabb volt a 2. csík?
És mennyi lett a hcg?
Mit mondtak? 1 vagy 2 baba lehet?
Mikor kell uh-ra menni a vérvétel után?

Köszi, hogy drukkolsz nekünk!
crys74

Crys, Alinkat!

Kinek hányadik? Nagyon régóta nincs tábla. :(

tiko

Crys: nekem nagyon halvány volt a 9. napon. a 13. napon 195 volt a hcgm. Sajna még uh-ra sokat kell várnom. jövő pénteken lát majd a doki valamit és csak akkor derül ki,hogy hányan vannak. De sztem tuti egy van!!!!!
alinkat

húúúú crys nayon drukkolok!!
Szóval vérvétel után 2 hét az uh.
alinkat

Alinkat!

Én corax tesztet csináltam, ami 20-astól mutatja ki a terhességet.
Halványabb, mint a másik csík, de nem olyan keresgetős, forgatgatós :)
Szóval, látszik rendesen.

Figyu! Neked nincs olyan mindjárt megjön érzésed időnként?
Nem fáj, csak olyan érzés....
crys74

Tiko!

Köszönöm szépen, hogy szorítasz nekünk, kedves tőled.
Minden jót kívánok én is Neked!!!
Puszillak!

Én még nem voltam benne a táblázatban, de a 2. lombik.
crys74

Crys!

Még jó, hogy szorítok!!!!!

Köszi, ha bennelettél volna akkor sem tudnám. :lol:

tiko

Sziasztok!

Regi motoros vagyok a babaneten (szoszi neven futottam a megint megjottben anno), de miota megujult a babanet nem fogadja el a jelszavamat. Pedig eppen ebben az idoszakban kellett volna jotanacs/biztatas, de meg ujra regisztralni is mast kellett megkernem, mert sehogy sem sikerult. Na, sebaj.

Roviden rolam:
29 eves leszek, 2.5 evet vartunk a kisfiamra, aki 2004 juliusaban szuletett. Az 5.-ik stimulalt honapban jott ossze spontan. (akkor clostylbegitet , bromocryptint, stb kaptam) Gyakorlailag szuletese ota probalkozunk a kistesoval, sikertelenul :( . Ettol a honaptol mi is a kaaliba jarunk (debrecenbe-jar meg oda valaki? :roll: ), lorugas stimulacioval sikerult peteerest csinalni nekem (igaz remekul sikerult, szep nagy tuszoim lettek), sajnos anelkul menstruaciom sem volt :( .

Ma a 10.-ik napon vagyok, ma is voltam uh-n, 5-6 db 14 mm-es tuszom van :lol: , es 2090-es osztrogenem, holnap kapok tuszorepesztot, szerdan immunolgia, csutortokon PCT. Jo lenne egy-ket dolgot megdumalni veletek, ha befogadtok...

A finiseloknek szoritok nagyon, mindenkinek udv:
szoszi
szoszmosz

Szoszmosz!

Szia, üdv közöttünk! :)

Naná, hogy befogadunk. :)

Én a bp-i kaáliba járok, nekem 6 inszemem volt és 2 lombikom. Augusztusban lesz a 3., ha minden rendben lesz.

Nagyon drukkolok neked, hogy továbbra is minden rendben legyen.
Gyere rendszeresen és számolj be róla hol tartasz!!!

tiko

Látom mindenki eltűnt, jó éjt!!!

tiko

Borsi!
A francba, nagyon sajnálom! :( Pedig én még mindig nem engedtem el mikut!
Mától kezdtem dolgozni újra :(, ezt leszámítva már jól vagyok.

Tiko!
Akkor nem téged láttalak pénteken. Igazából nem is volt Tikos az a lány :)

Crys! :lol:
Hajrá-hajrá!!! Nagyon drukkolunk! Én is a 13. napon voltam, de ha jól emlékszem volt már, hogy valaki ment a 12. napon is. Szerintem, ha már a teszt is kimutatta, akkor érdemes minél hamarabb menni és megnézetni a progi szintet is, hogy minden OK legyen a babócá(k)nak!

Alinkat!
Továbbra is szorítunk! Nem is tudom, melyik 2 hét lehet a "hosszabb" a teszt előtt vagy az uh előtt. :)

Lois!
Gratula Apának! Biztos érzik a srácok a tavaszt! Bár tegnap meg ma inkább ősz volt, de nekik lehet, hogy ez jön be! :)

Kiscsillag!
Csak kíméletesen, ne vidd túlzásba a fizikai munkát, most a picurkáknak kell az erő a kapaszkodáshoz!
Hol van az a babásodós hely? Engem érdekelne. Ami nem árt, azt érdemes kipróbálni. ha nem is baba lesz belőle, egy kis lazítás mindig jól jön.

Zsizzsik!
Bár nálam találtak hormonális problémákat, de elvileg ezek jól kezelhetők, szóval nem értem, hogy miért is nem sikerültek a inszemek meg a lombik. Én is úgy érzem, hogy lehetne még tovább vizsgálódni és keresni az okokat, pl. valszeg a 2. lombik előtt én is elmegyek hiszterora és lehet, hogy laparra is. Ezenkívül még gondoltam arra, hogy elmegyek egy természetgyógyászhoz vagy íriszdiagnosztikára, ahol ránézésre megmondják, hogy mi a bajom :D

Angel, Szoszmosz! vagy inkább Szöszmösz?
Üdv itt nálunk! :D

Puszi

Kép
bandika

Szép jó reggelt mindenkinek!
:)

tiko

Nem olyan szép, mint Zsebié, de a lényeg látszik. :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Nagyon jó lett!!! Köszike. :)

tiko

Sziasztok!

Ha már bekerültem én is a táblázatba, megadom a hiányzó adatokat:
Kezelő orvos: Dr Kováts Tímea
Kezelés oka: Korai, spontán vetélések

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Üdvözlet az újaknak!!!!
crys74

Sziasztok!

Az azért egy kissé lelomboz, hogy mennyien próbálkoztok ismeretlen eredetű meddőséggel és hogy milyen sok beavatkozáson vagytok túl. Az a helyzet, hogy én már néha kezdem elveszíteni a bizalmamat és nagyon nehezen hiszem el, hogy velem is megtörténhet a csoda. Mindegy, depizni nem akarok. Ha lehet, kérek egy hiszterot, június végén elmegyek kineziológushoz és aztán meglátjuk.

Chris, ugyan csak sejtem az előtörténetedet, de a drukkokat tőlem is bezsebelheted előre!

Bandika, nálam is volt enyhe prolaktin többlet, de a bromótól állítólag jól lement. Szóval nálam sincs elméletileg már más akadály, oszt gyakorlatilag meg mégis.

Kiscsillag, hogy vagy lelkileg? A másikra már nem írsz?

Angel, a fájdalmakat csak az inszemhez képest értettem. Valójában úgy sejtem, hogy elsősorban kellemetlenség az egész mint valós, elviselhetetlen fájdalom de a többiek többet tudnak mondani róla. Nálam a HSG is az elviselhető kategóriában volt, na meg ilyenkor mindig az lebeg a szemem előtt, hogy a szülés sokkal keményebb lesz és ugye "azért dolgozunk", hogy azt a fájdalmat is átéljük.
zsizzsik

Borsikám, látom, hogy neked a következő lombik lesz a befutó :evil: :wink: Most szusszanjatok egy nagyot, élvezzétek a pihit !!

Crys : ez a mindjárt megjön érzés természetes, nekem is volt az első két hétben. Mennyi progi pótlást kapsz ? Nagyon drukkolok, hogy csütörtökön jó magas HCG szintet mérjenek !

Alin : Te is tudod hogy megy ez, vánszorog az idő.. :mrgreen:
ez a várakozás még nehezebb, mint ET után a 10-14 nap, igaz ?

Bandika : én nagyon pártolom a természetgyógyász irányt, ha másnem, lelkileg sokat tud segíteni !

Lois : gratulálok a szép eredményhez, ezek szerint akár otthon is összejöhet, ágyban, párnák között !! :lol: :lol:
Tudjátok az okát, miért ilyen ingadozó a párod spermaképe ?

Kiscsillag : nagyon ügyi vagy, köszi a táblicskut !

mniki

Sziasztok!

Crys,
gratulálok! :) :) :)
Nagy drukk a továbbiakhoz is! :)

Zsizsik,
OK! :wink:
Na igen a szülés. Azt hiszem én csak akkor fogom elhinni, hogy sikerült! :shock:

Üdv, Szöszmösz! :)

Kiscsillag,
nagyon szép ez a tábla! :D
angel37

Borsókás köszi az üdvözlés!!

Akkor elmondom én is, hogy hogy is állok. Január óta járok a Dévaiba, Márciusban volt az első inszemem, 3 petét érleltek. Sajnos nem sikerűlt, és ki is alakult egy 5 centis cisztám, ami májusra szerencsésen elmúlt, és májusban volt a 2. inszemem, 4, 5 petét érleltünk!! Sajnos az esm iskerűlt, és tegnap este voltam a doktor bácsinál, és szerencsére most nem talált cisztát, és így nemsokára jöhet a 3. inszem, ami remélem sikeres lesz, mert júniusban van a szülinapom, és olyan szép ajándék lenne. Ja és nálunk is ismeretlen eredetű a meddőség, mert mind a kettőnknél rendben van minden. Ja és most is több pete érlelésére megyünk rá!! :-)
Röviden ennyi a történet.
Ági28

Mniki! Szerinted már lesz szívhang?? Vagy az még korai??
:?:
Kiscsillag! Nagyon szép a táblázat, ügyi vagy!
alinkat

Zsizzsik

kineziológushoz rendszeresen jársz vagy most mész először? ha voltál már nála, neked miben segített?

Kiscsillag

nagyon jó a tábla, végre megint napra készen lehet látni. valamelyik nap régebbi (kb 2 évvel ezelőtti) hozzászólásokat olvastam, s te már akkor is aktív tag voltál, aztán eltűntél. hogyhogy még csak most kezdtetek el érdemben lépni? amúgy ha nem sikerülne most véletlenül, lesz még inszemed és ha igen, hány?

zsuzsi
zsuzsi73

Alin : fú, nehezet kérdezel, mert elvileg határeset.. nekem az 5. hét végén még nem látszódott, a 6.végén már igen.
A lényeg, ha már látszik egy szép petezsák, benne a szikhólyag, akkor kicsit megnyugodhatsz. Amit úgysem fogsz. :mrgreen: Én hiába láttam már a szívhangot, nagyon izgulok, hogy szombaton mit látok majd.
Készülj arra, hogy még nem fogsz, legfeljebb dupla öröm lesz :wink:

mniki

Zsuzsi, kinezhez most akarok először menni, de ahogy eddig utánaolvastam az ismeretlen eredetű meddőség megoldásában tud segíteni, ha valóban nincs szervi baj. Nekem az a célom, hogy segítsen feldolgozni azt a tényt, hogy nálam nem megy olyan gyorsan a terhesség, no meg ha van valami lelki blokk akkor annak a megfejtésében is a segítségét szeretném kérni. Azt tudom, hogy nem fogja helyettem megoldani a problémát, azon nekem kell majd dolgoznom, de ha már beszélhetek róla egy szakértővel és rá tud vezetni olyan dolgokra ami eddig nem jutott eszembe úgy érzem meg fogja érni elmenni hozzá.

Átjelentkeztem a Krizsához, a régi dokimat megpróbáltam utolérni hogy megköszönjem a munkáját, de nem sikerült. Mindenképpen úgy lenne a tisztességes ha el tudnék tőle búcsúzni, bár ki tudja ez számít-e nála valamit.
Az ehavi (4.) inszem is el fog maradni, mert a Krizsához legközelebbre júni 15-re volt csak szabad hely. De mindegy, most majd feltöltődöm, lefogyok, stb.
zsizzsik

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulációkat!! :wink: :wink: A férjemnek is külön tolmácsoltam az elismerő szavakat :D :D
Borsi!
Le a kalappal a céltudatosságod előtt, így kell ezt csinálni!!!!!!!!!
Alinkat!
Semmi para, te már célegyenesben vagy! Hogy mentek a vizsgák? Egyszerre fogsz babázni meg tanulni? Ez klassz, én is így tervezem!! (ha felvesznek :roll: )....
Crys!
NAgyon izgulok érted!!!
Kis*!
Igazán nagyon ügyi táblát csináltál!! Meg legalább látom, mikor kell tesztelnem :D :D
Mniki!
Nem tudjuk az ingadozás okát, bár a férjemmel előző nap lovagi étteremben lakomáztunk, a doki azt mondta a csülöknek meg bőséges alkoholfogyasztásnak köszönhető :lol: :lol: :lol: Megmondom őszintén én a spontán teherbeesésről már letettem, és azóta meg is könnyebbültem. 2,5 év elég volt amit a bizakodással töltöttem. És bocsi, hogy egy kicsit elmegyek az intim dolgokhoz, de nekünk nem is ment túl jól ez a programozott együttlét-dolog. És nem azért, mintha annyira szexcentrikus lennék, de ha a szexuális életünk rámegy a hiábavaló gyerekgyártásra, a kapcsolatunkat mi menti meg? De másnak ez biztosan könnyebben megy...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : hidd el, egy idő után másnak sem megy könnyen... :?

mniki

Lányok, nagyon szívesen a táblát!!! :) Örülök, hogy tetszik!!! :lol:

Crys74 köszi a hiányzó adatokat!! A következőben már Te is teljesen benne leszel!! :)

zsizzsik köszi kérdésed, most egész jól vagyok! Leszámítva a cicifájást, de ennek most külön örülök!!! :) Te is írd meg az adataidat és beraklak a táblába. Jó??? És szerintem jól tetted, hogy átjelentkeztél!!! Nagyon jó kezekben leszel!!!! :)

angel37 és Ági28 Ti is írjátok meg és beleraklak titeket is!! :)

alinkat akkor jól emlékeztem az adataidra! :)

zsuzsi73 Igen Én sajna régi motoros vagyok. :( Az ok, hogy történtek tragédiák a családban. Ezért is állítottuk le, mert erős gyogyikat (nyugtatókat) szedtem és mellette nem is lehetett volna. Ezért kb. 1,5 év kimaradt. :( Nem valószínű, hogy lesz több inszem és lombik sem lesz!! :) Legalábbis nagyon, de nagyon remélem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lois ha a bőséges alkohol ilyet produkál én a páromat alkoholistává teszem. :D :D Na jó, viccen kívűl. Tényleg ez 33 millió :?: :!: Ez gyönyörűűűűűűű! Huuu, nekünk még ha csak a fele lenne, összetennénk a két kezünket!!! És nekünk sem könnyű sajnos.... :?

Bandika lehet, hogy engem láttál. Mi ott ültünk a labor elött a férjemmel majdnem 10-ig. :) Amúgy Te írtad, hogy fájdolgált a cicid??? Ha nem, akkor ki??

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscasillag adatok a következők!

név: ÁGI
intézet: orvos Dévai intézet, Dévai doki
kor: 29
miért kell: ismeretlen eredetű meddőség
hánydik: 3. inszem júniusban

Remélem minden megvan! Köszi Ági
Ági28

Ó, Kiscsillag, köszi! :)

név: Angel
intézet, orvos: Kaáli, Dr. Krizsa
kor: 32
miért: petevezető elzáródás (+ egyéb nőgyógy. előzmény)
hányadik: most még csak konzultáció, aztán vmikor 1. lombik

:D
angel37

Zsizzsik

nekem a kineziológus nagyon érdekes dolgokat mondott, írd meg ha érdekel, szívesen leírom a tapasztalataimat. szerintem érdemes elmenni hozzá.

zsuzsi
zsuzsi73

Angel

ha nem titok, milyen egyéb nőgyógyászati előzmény volt?
Azért vagyok kíváncsi, mert nekem is 2 oldali elzáródásom van+ egyéb nőgy. okok.
zsuzsi73

Zsuzsi,
privátban írom, OK? :)
angel37

Zsuzsi, természetesen érdekelne, hogy mit mondott a kinez. Úgyhogy ha nem probléma dobj meg egy méllel légyszi a zsizzsik@yahoo.com-ra. Ja, vagy itt is van privát üzenet, az talán kényelmesebb :)

Kiscsillag, én még nem szeretnék a táblába bekerülni, ha nem gond. Azért elárulom az adataimat, nem titkosak. Korom 32 év, 3 inszemen vagyok túl és ismeretlen eredetű meddőség az ok.
zsizzsik

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?