Borsi!
A francba, nagyon sajnálom!
Pedig én még mindig nem engedtem el mikut!
Mától kezdtem dolgozni újra
, ezt leszámítva már jól vagyok.
Tiko!
Akkor nem téged láttalak pénteken. Igazából nem is volt Tikos az a lány
Crys!
Hajrá-hajrá!!! Nagyon drukkolunk! Én is a 13. napon voltam, de ha jól emlékszem volt már, hogy valaki ment a 12. napon is. Szerintem, ha már a teszt is kimutatta, akkor érdemes minél hamarabb menni és megnézetni a progi szintet is, hogy minden OK legyen a babócá(k)nak!
Alinkat!
Továbbra is szorítunk! Nem is tudom, melyik 2 hét lehet a "hosszabb" a teszt előtt vagy az uh előtt.
Lois!
Gratula Apának! Biztos érzik a srácok a tavaszt! Bár tegnap meg ma inkább ősz volt, de nekik lehet, hogy ez jön be!
Kiscsillag!
Csak kíméletesen, ne vidd túlzásba a fizikai munkát, most a picurkáknak kell az erő a kapaszkodáshoz!
Hol van az a babásodós hely? Engem érdekelne. Ami nem árt, azt érdemes kipróbálni. ha nem is baba lesz belőle, egy kis lazítás mindig jól jön.
Zsizzsik!
Bár nálam találtak hormonális problémákat, de elvileg ezek jól kezelhetők, szóval nem értem, hogy miért is nem sikerültek a inszemek meg a lombik. Én is úgy érzem, hogy lehetne még tovább vizsgálódni és keresni az okokat, pl. valszeg a 2. lombik előtt én is elmegyek hiszterora és lehet, hogy laparra is. Ezenkívül még gondoltam arra, hogy elmegyek egy természetgyógyászhoz vagy íriszdiagnosztikára, ahol ránézésre megmondják, hogy mi a bajom
Angel, Szoszmosz! vagy inkább Szöszmösz?
Üdv itt nálunk!
Puszi