Sziasztok!
Tontica
Látom,nem bírtál magaddal
!
Holnap reggel csinálj,első pisiből,mivel kb kétnaponta duplázódik a HCG,holnap már erősebbnek kell lennie.
A méhszáj tuti nem nyílik ki terhesség alatt.Illetve ha igen,akkor az probléma.Ha zárt maradsz,akkor minden rendben
.
Téves pozitív:megpróbálom érthetően elmagyarázni
!
Rápisilsz a tesztre,ugye nedves lesz az egész(eddig érthető
).Először csak a kontrollcsík jelenik meg,ahol egy,a HCG-hez hasonló anyag van.Nem jelenik meg a másik ablakban semmi,mert éppen mondjuk nem vagy terhes.Viszont később,miután elvileg már nem olvashatnád le a tesztet(mert ugye ez rá van írva),akkor a kontrollcsík anyag elkezd továbbszivárogni afelé az ablak felé,ahol a pozitív csíknak kéne lenni.Így olyasmit idéz elő,mintha a Te pisidben lett volna HCG...Így megjelenik egy téves pozitív jel.No bocs a szájbarágásért
.Hogy ez így igaz-e,ki tudja,de én olvastam már erről.... Majd ha funkcionál a társalgó keresője,akkor felkutatom,ahol szó volt róla!
A Te tesztjeid viszont egyértelműen pozitívak
!És gratulálnék is jó hangosan,de én már csak ilyen babonás vagyok
!Majd ha már a dokitól jössz
:D:D!(ne haragudj ezért
)
Apa akkor egész jól vette az akadályt!
Hiszti:igen,ez annak tűnik és szt ne engedj neki,mert később kezelhetetlen lesz.legalább is ez az én véleményem,mint anya és mint pedagógus...
Bali
Érdekes az ismerőseid görbéje,én is oda tenném egyenlőre a PÉ-t,bár az elkövetkező 1-2 nap még változtathat szt.
Viszont szt nem jó,ha minden nap akcióznak,mert a spermiumok éréséhez bizony idő kell.Legalább is többnyire ez sem jó megoldás...De hát ha egyszer fitalaok
!
Te jól vagy egyébként?
Mocorgás?
Monyoka
Én drukkolok...
Kriszti
Sajnálom ...
Azért köszi majd a drukkot,remélem,nem lesz vészes a vizsga...
Angel
Szt a Jeti is érdekes
:D:D!Jó-jó,tudom...
Puszi mindenkinek!