Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsazsó!
A csökkenés tényleg nem a legjobb, de azért hátha. Nem jött meg és ez a lényeg.

Tontica!
A hőd meg aztán végképp alátámasztja a tesztet. Tudod, hogy a magas hő a mániám és a tied tökéletes. Mikor tesztelsz még egyszer. Nagyon kiváncsi vagyok mit fog szólni az urad. Meg a kisfiad. De hogy-hogy teszteltél egyébként? Volt valami isteni sugallatod?

Szia Bali!
De jó, hogy jelentkeztél.

Regina!
Nem lehet ez későbbi pé? Azért én még belehúznék.

Új lányok!
Sziasztok, mielöbbi babásodást! Én nem használok ov. tesztet, nem tudok segíteni. És már hőt sem mérek.

Kriszta!
Veled mi a helyzet ma reggel?

És Monyóóó???

És Kamilla?

Egyébként nekem ma megjött (azt hiszem 26 cn), mielőtt még akármi is történhetne. De ez jó, mert a nyaraláskor pont elkapjuk a kedvező időszakot. Már ha nekem van olyan. :)
Mindig keresek valamit, hogy miért jó, hogy megjön, kicsit száni, de hát valahogy túl kell élni. :)

j,
Vendég

Megjött :shock: ma 1 cn.

Zsóka,Kamilla,és minden teszt előtt álló drukk-drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko
Akkor most kezdjük előlről,együtt :shock:
Nagyon sajnálom! :(

KépKép

KépKép
okr

Zsazsoka en is nagyon sajnalom a hocsokkenest es erre csak azt tudom mondani hogy TARTSATOK KI MERT EGYSZER MINDENKINEK ELJON AZ A BIZONYOS CIKLUS!!! Addig se idegeskedjetek, szomorkodjatok, probaljatok masra figyelni mert nalam ez bejott (ugy latszik) :D

Junko ez Rad is vonatkozik es nagyon jol teszed hogy mindig talalsz valamit aminek orulni lehet!!! Csak turelem kerdese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ugy nezzuk en is 10-11 ciklus ota szerettem volna babat, szoval csak ki kell varni es bizni!!!

Junko ez tenyleg Isteni sugallat volt mert sosem szoktam ilyet csinalni, komolyan nem szoktam tesztelni foleg ilyen hamar de mivel lattam hogy a 13. dpo-n 37,1 a hom azert ez bizakodasra adott okot mert nekem altalaban a 12. dpo-n le szokott csokkenni. Viszont teljesen ugy vagtam neki hogy ez ugyis negativ lesz. :roll:

Monyoka???

Kamilla???

Kriszti???

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti en is nagyon sajnalom de most legalabb megjott es tudod mi a helyzet es talan majd most!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Köszike,de elég nehéz bizakodni,így a 16. próbálkozós hónapban :(
No,megyek,nyalogatom még kicsit a sebeimet,aztán tanulok!Este jövök,addig is írjatok sokat!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Nekem már nem kell drukkolni. Ma vagyok 1 cn-en.
15-én lapar.

Kép

Kép
kamilla306

Kriszta!
:(
Hát akkor újra együtt

j.
Vendég

Kriszta,
neee :cry: :cry:
Nem is tudom mit mondjak... :(

16 ciklus :( Kb mi is itt tartunk, vagy talán több is... már nem számolom. Olyan szemét dolog ez! Ilyesmiről beszéltem tegnap, hogy már nem tudom elképzelni, hogy egyszer végre sikerüljön, hogy pozitív tesztet lássak... őszintén megmondom a lombikban sem bízom olyan nagyon, de mivel máshogy esélyem sincs...

Junko,
basszus, te is 1cn :cry:
Ismerős ezt a száni hozzáállás, de máshogy az ember meghibban! :shock:

Zsazsó, Kamilla,
gyertek már a hírekkel!
angel37

Úgy látszik elég sokan vagyunk 1 cn-esek.
És ráadásul nekem is most kezdődik a 16. ciklus. Ezt most teljesen esélytelen lesz, mert pont középidőben lesz a lapar, aztán pár ciklus szünet. Szóval legközelebb úgy szeptember tájékán kell majd nekem drukkolni. Nem baj, legalább nyári babám lesz, lehet menni vele sokat sétálgatni a szép időben.

Kép

Kép
kamilla306

Úgy látom nemcsak az égi csatornák indultak el.
Lányok nagyon sajnálom. Zsazsó, azért te még hátha nem...

Angyal, Kriszta
Mi is kb. itt tartunk, csak még kicsit több.

Angyal,
Hááát már elég hibbantak vagyunk így is. Figyelj csak, bíznod kell a lombikban. Azt halottam valahol, :) hogy ha nem hiszel benne az még rosszabb. Kérlek bizakodj, és ha ne adjistendeúgysemígylesz mégsem sikerül, akkor még ráérsz ezen töprengeni.

Persze én is ezt csinálom, előre felkészítem magam a csalódásra. Azt hiszem ez nem a legjobb taktika, mert így is úgy is szarul érzem magam a végén.

Tonti!
Na látod. Mindig ezt mondom. Egy nő megérzi ha van valami.
És mi van a cickófeszkóval????????????????????????

j.
Vendég

nálam meg 36,3 6:30-kor (forgolódás után)... aztán visszaaludtam és 7:30-kor 36,5... az FF-be végül a 36,3-at írtam be, mert szerintem az volt az igazi ébredési hőm... nem tudom... semmit se tudok. Lexarom. Ha ez egy anovulációs hónap akkor az... úgysem tudok ellene semmit se tenni...

A hólyaghurutom viszont elmúlt...
Vendég

sziasztok.Itt vagyok csak kicsiot le tort a bilifule:(
tegnap este megnyilt a mehszajam,vagyis asszem.puha egy kis dudorral .tegnap reggel meg nem ilyan volt.
Az az igazsag hogy azota tortem le miota meglattam tontika tesztjet.
Nekem ettol is halvanyabb:(szerintem ha lefotoznam semmi nem latszana.csak fenynel latszik a furdiben.Raadasul ugye nekem nem rogton jott ki hanem 15 perc mulva.
homet nem mertem reggel mert az ejjel szinte nem is aludtam,igy nem adott volna normalis erteket:(
ugyhogy feladtam,csak jonne mar meg nekem is.

Kriszti:(sajanalom:(

junko:(tiedet is.a nyaralas majd meghozza a varva vart eredmenyt.

Tontika,ez biztos pozitiv:)gratulalok:)

regina,beagyazodas nem lehet?vagy meg eztan jon a pe.

zsazso.neked meg nagyon nagyon drukkolok.a szomszed topikban egy csajnak egy napos menzije volt megis babat vart.sajnos csak vart :cry:

Kamilla.Holnap akkor teszt????
monyoka

Kamilla,
na tessék :cry:

Reméljük a laparral legalább kiderül valami!
angel37

ja... és a remény hal meg utoljára... csak nem szeretem ezt a bizonytalanságot...
Vendég

Junko,
aranyos vagy! :)

de ugye ha meg nagyon bízom (mert sajna én csak végletekben tudok gondolkodni), az ugyanúgy nem jó + laposra lapítom a pofámat, akkorát fogok ráesni! :shock:

De akkor inkább így mondom, hogy az elsőben nem hiszek (nem merek hinni), az lesz majd a tanulópénz, a másodikban meg majd bízom (majd megpróbálok módjával bízni). :roll:

Monyó,
irgum-burgum! :evil:
Már aszittem megjött! :shock:
Tessék megismételni a tesztet, mondjuk holnap! :)
angel37

kamilla ne haragudj.Amikor irtam kozben te mar irtal.
bocsi.
sajnalom az 1 cn-nt :cry:
monyoka

sziasztok!

nagyon köszi mindenkinek a szívélyes fogadtatást, tényleg jólesett! megpróbálom akkor csatolni a görbémet, lehet elemezgetni :)
én elég laikus vagyok, de annyit még én is látok, h itt semmi nem történik :(
(mérés azonos időben, ébredéskor azonnal, hüvelyben)

junkó! hajrá új ciklus! nagyon szimpatikus a hozzáállásod, én is próbálom mindenben megtalálni a jót, mert az élet eltelik ígyis, úgyis, akkor legalább élvezzük! (hűűű, ez most nagyon optimista, lett, pedig tegnap még bőgtem, ehhh :))

okr! kitartást neked is, új ciklus, új remények!

tontica, azért most már lassan elhiszed, ugye? :wink:

Kép

üdv! pt

Kép
ptnd

pt: hát sajna ez EDDIG tényleg anovulációsnak tűnik... de vígasztaljon, hogy nekem már volt, hogy az 50. cn után lett PÉ-m :)

(legutóbb meg a 22. - 23. nap közül az egyiken..)
Vendég

ptnd.
hany naposak a ciklusaid?
oszinten megmondva nem latok eddig pe-t.ha holnap feljebb ugrik akkor valszeg most van pe-d.van ovulacios teszted?
kapd el apat es mindent bele:)
monyoka

Lanyok meg nem hiszem el, nem birtam ki es csinaltam megyet most es nagyon halvany. :( Nekem a mehszajam font van de meg nem nyilt ki, jaj ugy felek!!!!!!

Beszeltem a gyogyszertarassal es kerdezte hogy eldobtam-e mert miutan megszarad sotetebb lesz a masodik csik is, jobban lathato, (most arra varok hogy ez megszaradjon) Monyoka meg ne add fel amig meg nem jon!!!

Jaj lanyok miert nem tudtam holnap reggelig varni??? Most neztem meg van egy kis csik de halvanyka. :( vagy :) annyira felek hogy nem marad meg a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ugye most nem utaltok hogy csak magamrol panaszkodok itt?

KépKép
KépKép
tontica

tonti.eloszor is nyugi.(ezt mondta tegnap a parom is)figyi ha baba van es elmegy ugysem tudsz elnne tenni semmit,csak annyit hogy nyugton maradsz.legalabb neked van masodik csikod is.
olyan halvany mint tegnap vagy????

nyavajogj nyugodtan,inkabb mond ki minthogy magadban tartdzsd.

nem tudod ezt is feltenni?

Kép
monyoka

tonti.eloszor is nyugi.(ezt mondta tegnap a parom is)figyi ha baba van es elmegy ugysem tudsz elnne tenni semmit,csak annyit hogy nyugton maradsz.legalabb neked van masodik csikod is.
olyan halvany mint tegnap vagy????

nyavajogj nyugodtan,inkabb mond ki minthogy magadban tartdzsd.

nem tudod ezt is feltenni?

Kép
monyoka

Tontica!

Nyugalom! Kétnaponta duplázódik a hcg, nem? Egyébként anno 3 nappal később csinálta a második tesztemet és azt hittem kiveri majd a szemem végre az a másik csík, de annyival nem volt erősebb, mint gondoltam... Léyegtelen.... Semmi, de semmi ok az aggodalomra! Pozitív hozzáállás!!!!!!!!!! :D

Kamilla, Kriszte, Junko!
:( :( :(

Monyoka!

mi van? elvesztettem a fonalat... elmagyaráznád? Esélytelen?
bali78

Kép
Kép

A halvanyabb a mai de a tegnapi is eloszor halvany volt es fokozatosan sotetedett be, azert latszik a ket csik tehat tenyleg terhes vagyok!!! Ket teszt nem teved!!!

Ptnd: lehet hogy most lesz majd pe-d mert nagyon csokkenoben van!!!

Angyal igenis hinned kell benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En sem hittem. :)

Kamilla borzalmasan sajnalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De Te se add fel!!!!!!!!!!!

Monyoka ezt Neked:

Terhessegi gyanujelek, a nemi szervek elvaltozasai:

A vulva es a huvely nyalkahartyajaban savos fellazulas es oedema is letrejohet, e szervek megduzzadnak, a huvely hosszabb es tagabb lesz, a huvelyvaladek megszaporodik.
A meh egesze felpuhul.A pete megtapadasanak megfeleloen a mehfal kulonosen puha, kisse eloredomborodik, a huvelyboltozaton keresztul ujjunk a meh kiboltosulo falaba utkozik.
A mehnyak elettani esetben a terminust megelozo hetig megtartja a mehtestnel tomotebb konzisztenciajat, hosszat es a nyakcsatorna zartsagat.
(biztos hogy nyillik ki? )

KépKép
KépKép
tontica

Kislányok!

Feltenném a barátaim görbéjét, elmondanátok a véleményeteket? Nem arról mennyit szexelnek, mert azt magamtól is látom, hogy hátborzongató! :D

Tontica, drágaságom! Ha egyfolytában tesztelni szeretnél, legalább ki kellene próbálni valami másfajtát, hátha azon erősebb, mit szólsz? De holnap ez a fajta is erősebb lesz! :)
bali78

Tonti drága!

Ne örjíts meg. :)
Ez annyira kétcsík, hogy csak na. Én a plafonig ugranék ha egy ilyet is láttam volna.
Babám, örülj, de nagyon.

j.
Vendég

Nos:
Kép
bali78

Bocs csajok hogy bepofátlankodom.
Tontica!Ez tuti baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
breni

Junko: ORULOK MINT ALLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Bali na hadd lassuk azt a gorbet!!! Kivancsiva tettel azzal sok szexxel. :lol: Most majd egy par nap mulva be kell adnom apanak hogy kesik aztan majd O vesz nekem egy tesztet es majd meglatjuk hogy kiveri-e a szememet a ket csik! :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Bali tenyleg rengeteget szexelnek. :lol: En isnkabb a 19. napra raktam volna a pe-t, nem?

Breni: KOOOOOOOSZIIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEEE!!! :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Hatalmas gratula!!!! Lehet, hogy többet ittál, és azért halványabb a mai, de ott van!!!! Én 5 és fél éve láttam uyganiylet a lányomnál, azóta mindig csak egycsíkosat... :cry: :cry: :cry:
Apuci mit szólt? Mert ha jól emlékszem ő még nem annyira szerette volna, vagy tévedek!
Görbédet fel tudod rakni?

Velem semmi újság, régen jelentkeztem ebben a topicban, de remélem azért még emlékeztek rám. Első inszemem sikertelen volt, ma 3. cn. Készülünk a másodikra.
moni

Tontica!

Ez még hagyján, de az előző görbéjükön nem igen volt üres kocka... :D És csak úgy nyüzsögtek az X-ek... Hiába, fiatalok még! :D
bali78

Tontica!

A német is oda rakta, ahova a ferty és remélem, nekik van igazuk, mert csak a 14. napi szex volt éles.... Nézd már addig, míg egyet nem értessz! Köszi! :D
bali78

Moni koszonom!!! Nagyon sajnalom hogy sikertelen volt az elos inszem de talan majd a masodik!!!!!!! Nagyon drukkolok Neked hogy ujra lassal ketcsikosat es minnel elobb!!!!

Apa meg nem tudja majd egy par nap mulva, majd megszokja, nem aggodom ez miatt a lenyeg a baba!!!

Bali: na jo, nekem mindegy lehet a 16-a is. :) Miert csak a 14-ei volt eles? Ok is gumiznak?

KépKép
KépKép
tontica

tonti ne orjits meg,ez poooozzzziiitttiiv es punk tum.terhes vagy :lol:
Na leirom hogy mi a szitu.
Kozepso ujammal felnyulok.Van egy hosszu barazdas resz aminek a vegenel van egy puha resz,olyan mint egy parna(ezert gondolom hogy nyilok)kozvetlen utanna van a dudor(alig tudom elerni)olyan kb mint egy orr.

bali azert gondolom hogy nincs baba ,mert nagyon halvany a tesztem.meg lehet hogy ez hulyeseg de ma reggel is ugyanarra a teszre rapisiltem es nemhogy erosodott volna hanem megjobban lehalvanyodott,ma nem is latszik:(

Kép
monyoka

bali szerintem is 19 cn.)
huha jol birjak az iramot:)

Kép
monyoka

Monyoka!

Én is rápisiltem másodszor is az enyémre (a párom találta ki!) ...és elhalványodott :D Nerm érdekes!

Tontica!

Nos ott a pasi van megőrülve a gyerekért, a csaj meg előbb szeretne házasodni... de már jártak nálam "tanácsadáson" :) , és szedik a vitamint , két hónapja hőmérőznek stb. Lányt szeretnének csinálni... Sz óval ebben a hónapban állítólag csak elnézték azt a napot, de a pasi kb. 2 órával azután, hogy a ferty bejelölte a peteérést, felhívott... "és akkor most mikor lehet tudni és mit tegyünk és mit együnk és egyáltalán" aaaaaaannnnnyira édes volt!
bali78

Monyo!
Egy teszt mégegyszer nem mutat eredményt! Ez mindegyikre rá van írva! Szerintem vegyél még egy tesztet, vagy jövő héten menj el dokihoz!

Tontica!
Köszi a drukkot. Max. akkor fogok tesztelni, ha Uh kimutatja, hogy ott a baba, de csak ezért, hogy lássak saját két csíkos tesztet. Bíztam nagyon a mostani inszem sikerében, és olyan negatívat teszteltem, hogy csak na. És ekkor megfogadtam, hogy soha többé nem tesztelek!
moni

koszi csajok,picit megnyugodtam,aszittem erosodnie kell.

ha lenne itthon tesztem tesztelnek holnap,de ahozz be kene mennem a varosba.Jo lenne ha venne a ferjem,de eccer megfogadta hogy soha nem vesz nekem:(

Moni :cry: Nagyon sajnalom.a kovetkezo sikeressebb lesz.bizzal benne.

Lanyok most oszinte leszek.Most per pillanat jobban orultem volna egy sik negativ tesztnek,meg az is jobban esett volna mint ez a bizonytalansag.Egyik percben mosolygok hogy hu de jo mert babas vagyok,masik percben beszomorodok hogy biztos nem.

Kép
monyoka

Monyoka eppen azert hogy ne legyel ilyen allapotban vagy menj es vegyel Te tesztet vagy mond meg apanak hogy na mar legyszives hozzal nekem egy tesztet mert en menten megorulok!!!
En most sokkal nyugodtabb vagyok es foloslegesen minek idegeskedni???

Monyoka a parna resz szerintem a mehed ami puha, az orr resz pedig a mehnyak mert az egy olyan dudorfele aminek a kozepen van egy nyillas, ha befer az ujjbegyed akkor kinyilt ha nem akkor zart. Ez az en tapasztalatom. Ugyhogy szerintem Te rossz helyen kapisgalsz.

Moni: sajnalom hogy igy csalodtal!!! Remelem ez a honap sikeres lesz!!!

Bali, tenyleg aranyos a fazon nekem is ilyen kene :lol: de akkor miert nem volt eles a szex? Nem ertem!

Elmondtam apanak es nem is volt olyan rossz mint gondoltam megkerdeztem hogy na, nyugodt vagy? Aztan kitalaltam es bar nem repesett a boldogsagtol azt mondta hogy mar multkor mondani akarta hogy szerinte kemenyebbek lettek a cicijeim (na legalabb ennek orulhet :lol: ) meg hogy azt almodta hogy terhes vagyok egy kislannyal, meg hogy tudta O hogy a kukackai nagyon eletkepesek. Ezek a ferfiak!!! :mrgreen:
Aztan azt mondta hogy fol kell majd fogadnunk valakit hogy segitsen a haztartasban mert a ket picivel nem tudok majd semmit csinalni, na mit szoltok??? Hat en ilyenre gondolni sem mertem! :shock:

KépKép
KépKép
tontica

csakegy! köszi, h megnézted a görbémet, no meg a biztatást is, bár az 50. cn-i pé nem hangzik túl biztatóan :?

monyoka! az utolsó ciklusom 31 napos volt, akkor van még esély esetleg egy 21. napi ovulációra? hálistennek az akciózásba nem fásultunk még bele (kopkop), úgyh apával nem lesz gond :oops:
a teszt miatt tényleg ne aggódj, egyszerhasználatos!!! megértelek, h úgy érzed, h még egy biztosabb rossz is jobb mint a bizonytalan jó, de drukkolok, h mire teszthez jutsz már egyértelmű csíkot (azaz csíkokat) láss!

tontica! sztm ez itt a legjobb hely és mód, h megoszd a kétségeid, félelmeid, de halkan hadd ismételjem magam, az a teszt bizony kétcsíkos! és egyetértek monyokával, most csak annyit tehetsz, h nyugodt próbálsz maradni mindkettőtök érdekében!

üdv! pt

Kép
ptnd

Sziasztok!

Tontica

Látom,nem bírtál magaddal :)!
Holnap reggel csinálj,első pisiből,mivel kb kétnaponta duplázódik a HCG,holnap már erősebbnek kell lennie.
A méhszáj tuti nem nyílik ki terhesség alatt.Illetve ha igen,akkor az probléma.Ha zárt maradsz,akkor minden rendben :).
Téves pozitív:megpróbálom érthetően elmagyarázni :D!
Rápisilsz a tesztre,ugye nedves lesz az egész(eddig érthető :D).Először csak a kontrollcsík jelenik meg,ahol egy,a HCG-hez hasonló anyag van.Nem jelenik meg a másik ablakban semmi,mert éppen mondjuk nem vagy terhes.Viszont később,miután elvileg már nem olvashatnád le a tesztet(mert ugye ez rá van írva),akkor a kontrollcsík anyag elkezd továbbszivárogni afelé az ablak felé,ahol a pozitív csíknak kéne lenni.Így olyasmit idéz elő,mintha a Te pisidben lett volna HCG...Így megjelenik egy téves pozitív jel.No bocs a szájbarágásért :).Hogy ez így igaz-e,ki tudja,de én olvastam már erről.... Majd ha funkcionál a társalgó keresője,akkor felkutatom,ahol szó volt róla!
A Te tesztjeid viszont egyértelműen pozitívak :)!És gratulálnék is jó hangosan,de én már csak ilyen babonás vagyok :D!Majd ha már a dokitól jössz :D:D:D!(ne haragudj ezért :) )
Apa akkor egész jól vette az akadályt! :)
Hiszti:igen,ez annak tűnik és szt ne engedj neki,mert később kezelhetetlen lesz.legalább is ez az én véleményem,mint anya és mint pedagógus... :)

Bali

Érdekes az ismerőseid görbéje,én is oda tenném egyenlőre a PÉ-t,bár az elkövetkező 1-2 nap még változtathat szt.
Viszont szt nem jó,ha minden nap akcióznak,mert a spermiumok éréséhez bizony idő kell.Legalább is többnyire ez sem jó megoldás...De hát ha egyszer fitalaok :D!
Te jól vagy egyébként? :)Mocorgás? :)

Monyoka

Én drukkolok...

Kriszti

Sajnálom ... :( Azért köszi majd a drukkot,remélem,nem lesz vészes a vizsga... :D

Angel

Szt a Jeti is érdekes :D:D:D!Jó-jó,tudom... :oops:

Puszi mindenkinek!

anyapoc

tontika tok joooo hogy a ferjed igy fogadta,ennek igazan orulok.Bevallom izgultam miattad hogy a ferjed nem jol fogadja es ez miatt leszel szomru.De hat ezek szerint jol megy minden:)
Akkor a ferjed szerint rate kap egy kishugit?gondolom te is elegedett lennel egy kisvcsjjal a fiad melle.Huuuu de szep:)

ptnd.Mar mert ne lennel eselyes a 21 napi ovulaciora.Nekem ha volt pe-m akkor a 25 napon volt.Ha van babam akkor meg szerintem a ferjem szulinapjan fogant,egy kicsit be wiskyztunk akkor :P

Kép
monyoka

Anyapoc: koszi, igy mar ertheto, az enyem par perc mulva kezdett el latszani aztan mind jobban es jobban ugyhogy szerintem ez tenyleg pozitiv, en sem gratulalok addig magamnak amig biztosat nem tudok. :mrgreen:
Egyenlore annyi biztos hogy van ott valaki es MARADJON IS OTT FEBRUARIG!!!
Es hogy NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!
Szolok apanak hogy holnap hozzon nekem megegy tesztet es holnaputan koran reggel megismetlem, ok?

Monyoka: minden almunk egy kishugi! TI mit szeretnetek? Ez hihetetlen mert ahogy en szamoltam a mienk pedig az en szulinapomon foganhatott. :)

Ptng: lehet hogy Te ilyen vagy es kesobb van peteeresed ami nem baj!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Rém szaladós napom van. :cry: Ráadásként hiperaktív főnökömet elcserélném! Uais ezt a pár cirka 1 óra 12 perce írtam le..... :twisted:

Azért végig olvastalak ám bennetek! :)

Üdv az újaknak! Gyertek nyugodtan, rakjatok fel nyugodtan hőt is! Szeretjük vesézni! :P
Észrevetéttek hogy kevesebb lett a hőgörbe mostanság?

Junkó! Igen, a 9. cn-n tartok! Hova mentek nyaralni? Külföld vagy belföld? Hegyek vagy tengerpart?
Nagyon OFF: Nyert a Pick! :P

Angel! Nem Clostizok. Úgy döntöttem nem erőszakoskodok. Hat az Adimet, akkor baba lesz ebből előbb/utóbb, és még meg is gyógyulok! :) Clostival csak baba lenne, de kész rémület lenne a terhesség.... :?

Csajok! Nem elkenődni! Csak pozítivan!

Pt! Görbéd hasonlít Csakegy görbéjére! :) TE voltál már dokinál? Vizsgálatok voltak már nálad?

Okriszti! Adimetet kell megszoknom. Szerintem tök jól reagáltam rá. Se f....s, se hányás. Evéssel van némi gondom. No de habtestemre ráfér pár kiló mínusz. :P

Bali! Nem semmi amit a barátaid véghez visznek!! :P

Tontica! Itt mese nincs! Babás vagy! Igen, értem én, hogy óvatos vagy. Nem is baj ez! Fiadnál nem volt hányinger, cicifesz, stb???
Mert ha volt akkor most tuti kislány!!

Hú elég sokan barnázgatok mostanság.....

Csakegy! Teljesen el vagyok képedve a "magas" hőid miatt :) Irigy, irigy, irigy vagyok.

No még a Nap is fent van, és "máris" eltudom küldeni ezt a pár sort!

Puszi! Bee
beebeey

Tontica! Most olvasom, hogy apával megosztottad a HIR-t! :P
Látod, nem is fogadta olyan rosszul!

Monyoka! Azért megy a drukk neked is! Ha nem teszt, akkor orvos mikor lesz? :P

Bee
beebeey

Sziasztok!!

Tontica!
Hatalmas gratula!!!!

Kicsit átugrottam a babát szeretnékböl :D !!

Anyapoc !!

Emlékszel még rám ugye??
Képzeld a párom beleegyezett a kivizsgálásba ,ha szeptemberig nem sikerül a baba!Még annyi idöt adok magunknak ,augusztusba lesz 2 éve h nem szedem a gyogyszert és 4 hónapja már a + tesztemnek ami :( !!Na de nem hozom fel megint!!Ja a babymark szerint van pém:)

Puszi!!

Sziasztok!!!

Kép
Vendég

Beebeey: ne aggodj menni fog az Closty nelkul is most mar kuldom a golyat arrafele is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak optimizmus!!!!!!!!

A fiammal sem volt semmi tunetem es most sincs bar az igazi tunetek meg odebb vannak.

Keditke: de jo hogy a parod beleegyezett meg a vegen visszaszivom amit a ferfiakrol mondtam mindig. Ugy latszik O is nagyon akarja!!

Lanyok komolyan el vagyok ajulva a paromtol, beszel rola es tervez, raadasul ma du. ossze is bujtunk ugyhogy ori-hari az nincs koztunk. Nem is hiszem el hogy ez ilyen konnyu volt! Amugy tenyleg kemenyebbek a cicijeim. :D

Raadas:
Kép
Tuti abban az idoben fogant, ez hot biztos, es kislanyt jelol, hat neki legyen igaza!!! Szoval lehet hogy tud valamit ez a Jonas bacsi?

KépKép
KépKép
tontica

Halihó!

Tontica
Tudtam én,hogy apa örülni fog! :D :D :D
A holnapi tesztet is fotózd le,hagy lássunk már sok kétcsíkost! :D Abból hiány van mostanság :(

Editke
Gyere gyakrabban!
Hajrá kivizsgálás!

Bali
Helloka!Gyakrabban tessék jönni!
Görbe:Bár az enyémen lenne ennyi X!Álmodik a nyomor! :D

Anyapoc
tudod,én már azt sem bánnám,ha csak átszivárogna a kontroll csík,csak látnék már pozitívnak tűnű tesztet a mosógépemen(ott szokott feküdni leolvasásig :D )
A vizsgát sztem simán veszed!
(kop-kop-kop)

Junko,Angyal
Sz.r az egész! :(

Beszti
Nekem ment a hasam egy pár napig,de az étvágyam sajna még jobb lett!
Pedig pár kiló mínusz ide is jöhetne.
Érdekes módon Ada előtt bármit ehetettem,egy dekát sem tudtam hízni.Nagyjából 48-52 kg között mozogtam.Most meg.....ÁÁÁÁ

Na,beszéltem a dokimmal.
Sztem is tűrhetetlen,hogy ilyen hosszú ideig nem jön ide a gólya.Így hát most ismét 2x1 closty,és szigorúan Ő akar nézni ,minden alkalommal.Legközelebb jövő hét kedden vár.
Aztán,ha most sem lesz baba,akkor vmi FSH szurikat fogok kapni ciklus elején,aztán meg ha ez sem,akkor bekeményítünk(ez nem tudom ,mit takar,de állok elébe)

KépKép

KépKép
okr

Helló Lányok!

Tontica! Nagyon nagyon örülök neked és szorítok ezerrel :lol:
tök jó hogy apa is ilyen jól áll a dolgokhoz,kár hogy épp most nem mértél hőt.

Monyó neked is drukkolok nagyon!
Okrisz
Sajnálom :( elmész azért a dokihoz?
Csakegy
szorítok a pé-ért!
Anyapoc
mennyi idő szükséges az "éréshez"?
Már majd meg őrültem,otthon kikapcsolták a net-et, pont most hogy ennyi történés van!!! :twisted: a melóban meg max. olvasni tudlak benneteket írni nem!(lejárt a munkaidőm így most csak ennyi)
katica_75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?