Helló,
Délelött OEP-be voltunk, gyed-ügyintézésen. Kölök nagyon cuki volt.
Gabus:
szerintem lehetett ennyi idő alatt a tejtől. Ha a savanyított tejtermékre is ilyen erős reakciót ad, szerintem hanyagoljátok egy ideig még, mondjuk 1 éves koráig. Gergőnek még mindig jönnek kiütései, amikor tejterméket eszem-iszom. De már nem bírtam tovább, muszáj egy kis tejet tennem a reggeli kávémba + a mozzarella sajt, és a camamber sajt nem kihagyható, már majdnem belepusztútam, hogy nem ehetek.
A regisztrációnál mi az zip/code vagy mi? oda mit kell írni?
Örülök, hogy teccett a Spongya Bob, egyébként megy a sorozat hétvégén a tv2-őn kora délelött, olyan jó kis részek vannak benne
Natasa:
jót derültem a torna dumán
Én képzeljétek, sokkal jobb kondiban vagyok mint a terhesség előtt. Valószínűleg a gyerek emelgetésétől + a sétáktól. Én régebben sosem sétáltam mert olyan harántsüllyedésem van, hogy lúdtalpbetétben is csillagokat látok fél óra gyaloglástól. Érdekes a tornától nem fáj a lábam, pedig azt mezítláb csinálom. Szóval most összeszorítom a fogam és csak megyek, megyek.....
Szóval drukk neked, csak csináld, meglátod egyre könnyebb lesz.
Vuka:
jobbulást Neked, és boldog hófordulót Petrának. Jó kis husi lett a lányod. nagyon szépi
Sasha:
meggyőződésem, hogy az álnok kakaó miatt lesznek a gyerekek nem evősek. Én kb. 4 éves koromig még éjszaka is kakaót ittam, de azon kívül semmit nem ettem. Az óvodás képeken mindenhol én vagyok a legkisebb, legvéknyább. A párom Peti ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy ő azóta kezd normál emberi formát felvenni, amióta velem van, előtte a Samu csontvázra hasonlított. Igaz hogy az emberi forma a pocakban realizálódik, de inkább mint amilyen előtte volt. Ja és a párom nagyfia Kispeti dettó. Szóval én nagyon haragszom a kakaóra, gondold el, ha valaki azt imádja, tudsz annál finomabbat adni neki
Tisztára mint a kábszer
Én is nagyon félek attól, hogy a gyerekünk ilyen válogatós, é nemevős lesz, nem tudom mit tehetnék, hogy megelőzzem. Vagy ez kódolva van és nem lehet semmit tenni? Nem tudom.
És egy rossz hír, legalábbis nekem: megjött....brühühű, már olyan jól elvoltam nélküle
De legalább tudom, hogy újra elkezdtem működni... Persze a gyerek újra tépi a cicit...
Bubek:
Ha jó Ilbának nekem is. Csütörtökön kb. 1/2 12-től, pénteken délelött is jó. Majd Ilba nyilatkozik. Bár lehet, hogy ez a nem evéses időszak jobb nekik kettesben.
Lányok, van egy Rubint Réka kazettám örökbe akinek kell, mert rájöttem, hogy ugyanaz megvan dvd-n is. Lehet hogy mégsem tudok írni dvd-t, a műsorosat levédik igaz? Másolt filmeket szoktunk, ez meg nem ugyanaz.
A következő talin, akinek van Alexandrája, és elhozza nekem kölcsönbe, azt megköszönöm.